Nessie
10-11-2006, 04:03 PM
CITAT(danyhoney @ 10-11-2006, 03:53 PM)

Ca tot vorbiti de pui.....
Eu am primit de acasa "punga magica pentru friptura de pui"....Cum se foloseste ? Se pune puiul in acea punga si apoi ? Se inteapa punga sau nu e nevoie ? Puiul isi lasa destula zeama ca sa nu se arda ???
Se inteapa punga sa nu explodeza ca o sa se umfle tare. Vezi sa nu pui tava prea sus, ca se lipeste de plafonul cuptorului.
Zeama isi lasa prea multa puiul. Eu de obicei las jumatate din timp punga inchisa, dupa care o tai si o deschid larg sa se evapore zeama si sa se rumeneasca puiul. Daca nu faci asa, o sa fie mai mult fiert. Si nu pune un pui intreg, ci bucati de pui.
E delicios!
ALICE
Daaaaaaaa,iasa f bun la punga magica.Eu nu-l intep.Il las la foc mic o jumate de ora,dupa care il intap si fac focul mai tare.
ramonavlas
CITAT(danyhoney @ 10-11-2006, 05:53 PM)

Ca tot vorbiti de pui.....
Eu am primit de acasa "punga magica pentru friptura de pui"....Cum se foloseste ? Se pune puiul in acea punga si apoi ? Se inteapa punga sau nu e nevoie ? Puiul isi lasa destula zeama ca sa nu se arda ???
Se pune puiul in punga, se condimenteaza, se leaga punga, se fac cateva gauri cu un ac (ca altfel pusca atunci cand se umfla), se pune intr-o tava cu apa si se da la cuptor.
Duminica trecuta am facut si eu pt prima data. E super buna si de dieta!
daconst
10-11-2006, 04:05 PM
Monic,eu n-am ras ca la fel am fost si eu pina am vazut poza...nu-ti spun ce-mi imaginam.
Daca-l faci asa sa nu pui legume sub el ca se umplu de grasime...eu pun doar apa si asa iese ca puiul la grill.
Cel cu sare nu l-am facut niciodata,deci sigur nu am dat eu reteta...eventual am intrebat,poate.
Himere,facem galerie...
ALICE
La mine n-a puscat niciodata
Nessie
Merge tava si fara apa, ca nu se topeste punga.
michelle
10-11-2006, 04:07 PM
Nici mama nu inteapa punga. Eu nu am facut niciodata
danyhoney
10-11-2006, 04:09 PM
Multumesc mult ,fetelor !!!
bubbles
10-11-2006, 04:15 PM
vai...nu mai vb de mancare ca mi`e atat de lene sa imi curat cartofi sa imi fac piure
).gif)
uite tulip...
ina_ceva
10-11-2006, 04:16 PM
Fetelor, ce faceti aici? Asta e forum de dieta
).gif)
? Numai a pui la punga miroase
daconst
10-11-2006, 04:17 PM
CITAT(ina_ceva @ 10-11-2006, 06:16 PM)

Fetelor, ce faceti aici? Asta e forum de dieta
).gif)
? Numai a pui la punga miroase

Eu spuneam ca pun apa la cel pe sticla...si chiar e de dieta,
Ina,daca dai pielita jos si grasimea se scurge in tava..
Ella79
10-11-2006, 04:18 PM
Gata fetelor, o tulesc si eu spre casa!
michelle
10-11-2006, 04:19 PM
CITAT(Ella79 @ 10-11-2006, 04:18 PM)

Gata fetelor, o tulesc si eu spre casa!
Ai grija pe unde mergi..
Week-end placut
ina_ceva
10-11-2006, 04:24 PM
Am papat pana acum de 8.5p
Am vreo patru pungi "magice": cu usturoi, cu vin, cu ierburi si picant. Mai ca le-as face pe toate, cu doua tipuri de carne: de pui si de porc(slaba).O sa-mi ajunga WE asta, alaturi de cartofi fierti, cu smantana si verdetzuri.
Pisik
10-11-2006, 04:25 PM
Mai am o ora si zece minute oficial (ca neoficial stam mai mult de regila, dar azi voi face o exceptie) si incepe si la mine week-end-ul!
Doamne, numar minutele, nu mai pot!
Sper sa nu calc prea stramb diseara la party, ca maine am si nunta si dupa isprava cu tortul nu mai am nici un pct de rezerva. Si mi-e si foame tare. mergem in Carrefour, cred ca ma amagesc cu fructe, poate si banana sau niste paine ceva, desi nu e prea indicat, dar sa umfle burtica...vad eu
ina_ceva
10-11-2006, 04:29 PM
Am incredere in tine, pisik!!!Sa nu renunti la ce ai obtinut pana acum!
Monic
10-11-2006, 04:31 PM
Pisik 
, pregatim nuiaua
Pisik
10-11-2006, 04:33 PM
CITAT(Monic @ 10-11-2006, 06:31 PM)

Pisik 
, pregatim nuiaua
Of, nu preagtiti nuiaua, ca pt mine week-emnd-ul = rasfat culinar, dar acum din cauza ca nu am pcte sufar tare
Si mai e si nunta, nu pot sa stau sa ma uit, nu? Ca mor pe acolo de foame si de pofta
Sper ca macar diseara sa ma abtin si duminica sa pap mai light
Tulip
10-11-2006, 04:36 PM
Pisik,astea 2 kg de cand le-ai dat jos?
ramonavlas
10-11-2006, 04:36 PM
Am terminat cu penalul si acum ma apuc de civil. Si e atat de uraaaat, mai ales dupa penal..........
Imi vine sa plang de nervi si de ciuda.....
Da saptamana viitoare pe vremea asta am scapat de ele, mai am doar procedurile....
bubbles
10-11-2006, 04:39 PM
himere2005
10-11-2006, 04:55 PM
v-am pregatit masa fetelor, sunt calde
http://img95.imageshack.us/my.php?image=p1030193um9.jpgcine a fost cuminte si a facut galerie va primi si cu cioco un pic mai tirziu
ina_ceva
10-11-2006, 04:56 PM
Yumiiiiiii....
Cu ce le-ai umplut?
himere2005
10-11-2006, 04:59 PM
le-am umplut cam cu ce am avut prin casa...adica brinza, margarina, salam si rosii
urmatoarele care vor veni vor fi cu crema de lamiie si cu topping de cioco, dar astept sa se mai intareasca un pic crema
ideea era sa iasa coca, acum stiu cam ce ar trebui sa corectez, ca umplutura va fi cu altceva atunci
Tulip
10-11-2006, 05:01 PM
Himere,repede reteta exacta pls........adica pas cu pas.....
ramonavlas
10-11-2006, 05:01 PM
CITAT(himere2005 @ 10-11-2006, 06:55 PM)

v-am pregatit masa fetelor, sunt calde
http://img95.imageshack.us/my.php?image=p1030193um9.jpgcine a fost cuminte si a facut galerie va primi si cu cioco un pic mai tirziu
).gif)
Mmmm, cum arata...... Eu mor de foame si mi-e o lene sa ma duc sa imi fac ceva de mancare...
Eu m-am servit deja, sa stii
Monic
10-11-2006, 05:03 PM
din cauza voastra ma fac eu
mazochista
ina_ceva
10-11-2006, 05:04 PM
Pisik
10-11-2006, 05:04 PM
Himere, mama, ne omori!!!!!!!!!!!!!!!!!Am udat biroul! Clar fac si eu de Craciun, dar vreau reteta pas cu pas, vorba lui Tulip; si la cremele dulci, ca dupa sarat nu prea ma omor; cum faci crema de lamaie si de cioco?
ina_ceva
10-11-2006, 05:05 PM
Incearca si tu, monic!! Le poti umple cu varianta slaba in grasimi
himere2005
10-11-2006, 05:09 PM
eu am scris ceva anterior, dar daca voi nu cititi....
multumesc frumos dana, deci e spre mare )).gif acum am lasat compozitia sa se raceasca pe balcon. e f simplu sa faci eclerele astea. am gasit o reteta mai usoara ca cea de ieri. pina acum am pus un pachet de margarina de 250g, din aia grasa, de prajituri, la topit cu 500 ml apa, iar dupa ce a fiert se inglobeaza treptat 400grame de faina, dupa care se da la racit. urmeaza sa pun 8 oua si gata aluatul. apoi cu o punga sau ceva unelete daca aveti se da forma de ecler si...gata. se baga la cuptor la foc iute 20 minute, apoi la foc slab inca 20. sper sa fie bine de data asta )).gif
mai exact, margarina Unirea, asta e grasa, mi se pare ca are 60% grasime si va recomand sa luati tot o margarina grasa. iar oualele trebuie incorporate treptat. in rest, ce am scris mai sus.
500 ml apa
1 pachet margarina
400 gr faina
8 oua
1 praf sare
Se pune la foc apa cu putina sare si cu margarina taiata cubuletze. Cand fierbe, se adauga toata faina si se amesteca continuu pana se omogenizeaza. Se da la rece.
Cand s-a racit un pic se adauga cele 8 oua, treptat, unul cate unul.
bubbles
10-11-2006, 05:09 PM
himere te mananc cu tot cu eclere
).gif)
am sa fac si eu...mama stiu ca punea budinca in ele...am vazut si branza fitness de la hochland dar imi iau maine k nu am bani

imi fac piure cu carnitza de pui
himere2005
10-11-2006, 05:11 PM
ies cam 30 de bucati din compozitia asta, adica 2 tavi, dar voi puteti face doar 15 buc, o tava, injumatatind cantitatile. mie una, care sunt destul de comoda de felul meu mi s-a parut o reteta rapida, nu sa te cicii 'jde mii de ore
Pisik
10-11-2006, 05:12 PM
A, buna ideea cu crema de vanilie, am la plicuri din alea cu budinci, uite ca le-am gasit intrebuintare
fetelor, apropos, mi-a venit o idee de tortul "lenesei" de Craciun:
blat de cacao cumparat, 2 borcane de nutella cu care vreau sa ung blaturile (pe care le insiropez) si deasupra sa pun zahar caramelizat amestecat cu bucatele de nuca prajite in prealabil in cuptor. cred ca ar iesi bun, ce parere aveti?
si ornat cu frisca si eventual si in nutella sa pun nuci maruntite...yumyyyy
ina_ceva
10-11-2006, 05:14 PM
CITAT(Pisik @ 10-11-2006, 05:12 PM)

A, buna ideea cu crema de vanilie, am la plicuri din alea cu budinci, uite ca le-am gasit intrebuintare
blat de cacao cumparat, 2 borcane de nutella cu care vreau sa ung blaturile (pe care le insiropez) si deasupra sa pun zahar caramelizat amestecat cu bucatele de nuca prajite in prealabil in cuptor. cred ca ar iesi bun, ce parere aveti?
Ideea e buna, am sa fac si eu de Craciun

Cred ca varianta cu nuci in nutella e mai buna
himere2005
10-11-2006, 05:20 PM
super pisik. stai sa auzi o alta lenesa

ce idei are:
-o pun pe mama sa fac un blat alb (ca sa fiu sigura ca nu iese ca un pietroi

)
- iau o praji musuroi de cirtita si fac blatul 2 din praful ala
- crema aia o iau sa o pun in loc de frisca ca iese bat, nu sa-mi fac probleme ca mi se lasa tortul
- apoi mai fac niste figuri (ex copacei) din pasta de lapte praf cu zahar si colorant alimentar), mai pun niste masinute mici de ale biancai si gata tortul autostrada
Pisik
10-11-2006, 05:24 PM
CITAT(himere2005 @ 10-11-2006, 07:20 PM)

super pisik. stai sa auzi o alta lenesa

ce idei are:
-o pun pe mama sa fac un blat alb (ca sa fiu sigura ca nu iese ca un pietroi

)
- iau o praji musuroi de cirtita si fac blatul 2 din praful ala
- crema aia o iau sa o pun in loc de frisca ca iese bat, nu sa-mi fac probleme ca mi se lasa tortul
- apoi mai fac niste figuri (ex copacei) din pasta de lapte praf cu zahar si colorant alimentar), mai pun niste masinute mici de ale biancai si gata tortul autostrada

Foarte tare, dar mie mi se pare f complicat rau, nicidecum bun pt lenesi fara timp, ca mine
himere bucatar sef
Pisik
10-11-2006, 05:31 PM
mama mia, numai la eclere cu crema de vanilie ma gandesc; si cu budinca de cioco, yumyyyy, dati-mi una sa ma trezesc la realitate ca ma duc in carrefour unde au niste eclereeeee
irinush
10-11-2006, 05:33 PM
Hello fetelor!
mie mi-e ff greu sa ma mentin in puncte in week end mai ales ca am gatit pizza si tarta cu caise, ca tot ziceati ce se mai gateste, v-am zis si eu ...
Himere, super eclerele, bravo, cu prima ocazie fac si eu ...
va pup pe toate!
himere2005
10-11-2006, 05:39 PM
fetelor, am pus imaginile cu eclerele cu cioco l-a incarcat
eclerele sunt ultimele 3 din album
nu prea s-a intarit crema de cioco, da' merg
http://pg.photos.yahoo.com/ph/himere2005/a...m/ph//my_photossper sa nu ma bateti. multumesc mult de aprecieri fetelor

, in plus mai vin si din partea unei bucatarese desavirsite (May)
Monic
10-11-2006, 05:41 PM
CITAT(ina_ceva @ 10-11-2006, 05:14 PM)

CITAT(Pisik @ 10-11-2006, 05:12 PM)

Ideea e buna, am sa fac si eu de Craciun

Cred ca varianta cu nuci in nutella e mai buna
deja ma zgarii pe ochi

de pofta
Pisik
10-11-2006, 05:42 PM
CITAT(himere2005 @ 10-11-2006, 07:39 PM)

fetelor, am pus imaginile cu eclerele cu cioco l-a incarcat
eclerele sunt ultimele 3 din album
nu prea s-a intarit crema de cioco, da' merg
http://pg.photos.yahoo.com/ph/himere2005/a...m/ph//my_photossper sa nu ma bateti. multumesc mult de aprecieri fetelor

, in plus mai vin si din partea unei bucatarese desavirsite (May)
cum ai facut crema? sau e la plic?
bubbles
10-11-2006, 05:48 PM
asea...meniul pe azi
cafea cu coffeta 0.5p
capuccino 1p
iuart light cu cereale 2p(k nu l`am putut manca tot)
piure cu 1 lgta margarina 3p
piept pui fiert 4p
sos cu ciuperci 0p(doar 1 lgta sos de rosii)
salata varza cu 1 lgta ulei 1p
2 rondele orez 1p
2 piersici 0p
1 lgta gem 0p
total:12.5p
himere2005
10-11-2006, 05:48 PM
da, tot cu praf de la dr. oetker, dar merge facuta si asta tot cu margarina topita, zahar, cacao si putina faina sau ceva care sa lege, ca la negrese, insa acum am facut mai rapid asea'
fetelor, eu va invit la galati la masa, ca pentru altceva nu stiu daca se merita sa veniti, doar pentru faleza dunarii
).gif)
he he he mi-ai smuls un zambet azi
himere. In ultima vreme am observat ca incep ``sa ma scuz`` atunci cand primesc un compliment in loc sa il accept si sa multumesc pt el. Asa ca multumesc frumos

.
Imi place de tine ca incerci sa te autodepasesti desi situatia sociala te face oarecum sa stagnezi. Imi place ca incerci sa iti educi sotul sa se implice mai mult in problemele familiei, imi place ca lasi de la tine pt ca Bia sa aibe tot ce isi doreste dar in acelasi timp te zbati sa ai o casa frumoasa si sa fii o femeie ingrijita. Bravo! Insa nu imi place ca te subestimezi si pui prea mare pret pe lucruri superficiale cum ar fi un fard bun sau un ruj de calitate. In tine sta toata frumusetea si faptul ca ai inima calda, ca ai un cuvant bun de spus unui prieten aflat la suferintza, asta face ca fatza ta sa fie mai luminoasa decat daca ai folosi nu stiu ce produs de firma. Asa ca termina cu prostiile si arunca-mi un ecler
still_me
10-11-2006, 05:55 PM
imi iau "balutele" de pe tastatura , de la eclerele lui
himere si plec spre casa ...avand pentru a n oara certitudinea ca eu m-am nacut cu 2 maini stangi cand vine vorba de bucatarie
so ..we placut fetele ...
himere2005
10-11-2006, 05:56 PM
te-ai prins ca am ochii rosii de emotie may, nu credeam ca cineva apreciaza, mii de multumiri, da' nu pling...arunc eclere spre voi

le-ati prins fratilor?
Pai m-am gadit sa tii le zic eu mura-n gura
iulia ca vad ca tu ai ``defectul femeii``

: adica uiti cat de mult valorezi!
bubbles
10-11-2006, 06:04 PM
week placut still

himere vreau eu un ecler pt babuin

k eu vreau sa ma mentin in puncte
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.