Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ramonavlas
CITAT(bubbles @ 10-11-2006, 08:04 PM) *

week placut still pupic.gif
himere vreau eu un ecler pt babuin biggrin.gif k eu vreau sa ma mentin in puncte blum.gif

Tu nu numai ca vrei, dar si reusesti!!! cheer.gif
soranutza
Himere, m-ai dat pe spate !!!!!!!!!!!!!!!!
Ai reusit sa te abtii sa nu gusti din ele??? Vai, ca muream acolo langa ele daca nu mancam. Cred ca as vrea sa fiu si eu invitata la ziua Biei blushing.gif

Still_me, am visat cu tine biggrin.gif Nu stiu de unde si pana unde, eram la restaurant si mancam ceva buuun. Tare faina ai fost la mine-n vis, ca la pozele de la intalnire give_rose.gif

Ina, felicitari pentru kilogramul pierdut!
himere2005
cine a spus ca nu am gustat? grin.gif am mincat una de pofta din alea sarate ca alea dulci nu prea m-au tentat
antonia05
Salut fetele mele!!!! Ce mai faceti.Iata ca am mai scapat de un stress.Azi am dat examenul la rpimul modul de la cosmetica.a fost super.Am lua 10 wink1.gif .Pupici!Acum ma duc in urma sa citesc ce ati mai scris!!!! floare.gif hug.gif
Nessie
CITAT(antonia05 @ 10-11-2006, 06:33 PM) *

Salut fetele mele!!!! Ce mai faceti.Iata ca am mai scapat de un stress.Azi am dat examenul la rpimul modul de la cosmetica.a fost super.Am lua 10 wink1.gif .Pupici!Acum ma duc in urma sa citesc ce ati mai scris!!!! floare.gif hug.gif
cheer.gif cheer.gif Felicitari Antonia!! Acum ca esti libera, ce zici nu dai o fuga la intalnire? blum.gif
ina_ceva
Irinush, daca nu poti sa te mentii in puncte, incearca macar sa nu depasesti prea mult.
Felicitari, antonia!!! give_rose.gif
Merci, soranutza!! pupic.gif
emu
salutare salut.gif

cred ca ma autoinvit si eu la ziua biei w00t.gif w00t.gif imi sta gandul la alea dulci... ma duc sa dreg cu miere!!!

mda... ca ai adus vorba de vise sorana recunosc ca am visat-o si eu pe geo acu' cateva nopti, numai ca era in ipostaza de fotomodel, ceva de genul... se pregatea de defilare... am zis sa nu spun pe aici de vise, dar nu ma mai pot abtine )).gif

felicitari antonia, cate examene mai ai?

distractie placuta la intalnire fetelor (si babuinilor biggrin.gif)

revin mai tarziu hug.gif
irinush
Ina, incerc sa nu depasesc prea mult, dar la cat sunt de obosita zilele astea nici nu imi mai vine sa numar ... nu stiu ce naiba am de ma simt asa obosita sad.gif

Antonia felicitari!!
La fel si tie Himere!
Ella79
Felicitari Antonia! Meriti sa te bucuri din plin pentru ca stim toate cat ti-ai dorit sa iei 10 la examenul de azi! give_rose.gif

Mama Himere, m-ai dat pe spate!!! Pai esti artista, nu gluma!!!

Eu am facut o amarita de placinta cu branza dulce si stafide pentru babuin. sad.gif
himere2005
eu as vrea sa trag tare pina la revelion sa dau jos kg alea de pe ticker si sa ma imbrac sexos pentru voi )).gif
sa vad pina pe 23 noi cit dau jos, ca eu imi faceam iluzii ca dau tot dar nu cred ca am sanse, macar partial
eu va invit pe toate la ziua biancai, toata lumea a retinut data lol.gif ? numai sa incapeti
bubbles
felicitari antonia
ina bravo pt kg care s`a dus jos pupic.gif
am mancat acum piureul cu piept pui si pan la urma pun 3p k nu am reusit sa mananc toata jumatatea smile.gif si gogosari in loc de salata de varza 0.5p
himere2005
eu am mincat supa biancai, restul din ea, sa nu spuneti ca nu sunt cuminte inocentul.gif
aleluia, aleluia )).gif
bubbles
asa ca raman doar cu 11p )).gif asta daca mai mananc o felie de orez daca nu 10.5 blum.gif
Tulip
Antonia,felicitari!

Himere,si eu tot la eclerele tale ma gandesc....la alea sarate wink1.gif
ramonavlas
Antonia, felicitari pt nota si bafta multa mai departe.
Bubbles, 11 puncte???? Cum reusesti????????[b]
soranutza
Daa, ziua ei e pe 4 dar o serbati pe 3 ! Asta spun din memorie, sper ca spun bine ! pupic.gif
Bia e sagetatoare de-a mea, inseamna ca o sa ne intelegem bine. cheer.gif

Antonia, felicitaaaaari ! Bravo, esti tare! Dai de baut?

Va place ce ma bag eu, de la aproape 3000 km distanta in seama? )).gif
Ieri si alaltaieri numai in intalniri am tinut-o. E un forum al romanilor din Belgia, am citit eu pe acolo dar nu m-am prea bagat in seama. Nu stiu, eu nu le prea am cu forumurile. E clar ca mi-e drag de voi si va citesc de placere ca altfel n-as fi aici zilnic, dar eu nu le am cu scrisul blushing.gif In fine, am deviat.
Deci, e forumul romanilor din Belgia si acum doua seri m-a apucat un elan nebun, am chemat doua fete la intalnire. Asa de fain a fost si asa de bine ne-am simtit, am stat pana la 2 dimineata la povesti. A doua zi (ieri) una din ele mi-a trimis sms sa ma cheme cu ea la o cafea si cafea ne-am facut, vreo 7 ore. Sunt foarte fericita, aveam emotii ca poate nu o sa le placa de mine. Aveam emotii mai mari decat la o intalnire cu un barbat )).gif

Maine avem iar intalnire, de data asta toate fetele de pe forum. Ma intreb daca Mihaella o sa ni se alature?!

Ar fi cazul sa-mi schimb avatarul ca nu mai e nici soare si nici vreme de tricou.
himere2005
eu cred ca nu e bine sa ajungi la chiar asa putine puncte bubbles, sa ai mare grija dupa ce slabesti sa nu apara fenomenul yo-yo

mai sorana, ai mare grija, poate e una din fetele alea care iti trimiteau poze pe internet lol.gif lol.gif asa se explica emotiile in preajma lor tease.gif blum.gif

se pare ca a doua tura iese mai bine ca prima. secretul e, cred, ca trebuie ca aluatul sa stea destul de tapan cind il pui in tava, el de atuncicind l-am facut s-a mai intarit putin si nu mai aluneca compozitia, deci cresc mai "inalte"
soranutza
Ah, am uitat sa zic ceva ! Am vrut sa imi iau si eu nuantator, desi eu am parul un castaniu inchis, nu stiu ce as mai putea nuanta la el. Adevarul e ca se cam decoloreaza, adica nu mai e aceeasi culoare frumoasa ca imediat dupa vopsit. Cred ca din cauza suvitelor pe care mi le-am facut un vara.

Nu am reusit sa identific care e nuantatorul blushing.gif Cum arata? Ce trebuie sa scrie? Mie toate-mi pareau vopsele blushing.gif

Daca intr-un final identific care e nuantatorul, credeti ca merita sa incerc sa imi iau alta culoare decat saten inchis?
ramonavlas
CITAT(soranutza @ 10-11-2006, 09:27 PM) *

Ah, am uitat sa zic ceva ! Am vrut sa imi iau si eu nuantator, desi eu am parul un castaniu inchis, nu stiu ce as mai putea nuanta la el. Adevarul e ca se cam decoloreaza, adica nu mai e aceeasi culoare frumoasa ca imediat dupa vopsit. Cred ca din cauza suvitelor pe care mi le-am facut un vara.

Nu am reusit sa identific care e nuantatorul blushing.gif Cum arata? Ce trebuie sa scrie? Mie toate-mi pareau vopsele blushing.gif

Daca intr-un final identific care e nuantatorul, credeti ca merita sa incerc sa imi iau alta culoare decat saten inchis?

Scrie pe cutie care e nuantator, si nu are rost sa iti iei alta culoare pt ca nu o sa iti iasa. Sunt de la Pallette parca , la pliculet multe nuante....
himere2005
oare ce face gasca la intilnire? parca ina s-a dus, ia sa vad eu cine s-a mai dus sa na tina la curent cu stirile grin.gif
Monic
Soranutza, scrie TONE colour pe cutie
Tulip
Himere,ce a zis Dan de eclerele tale?
himere2005
sunt super yahoo.gif yahoo.gif
Ella79
Babuinul e suparat ca nu i-am facut placinta. grin.gif Dar placinta e in cuptor, numai ca el nu stie. naughty.gif naughty.gif Astept sa inceapa sa miroasa prin casa, sa vad ce reactie are. )).gif

Tulip
Ella,cum faci placinta?Cu foi cumparate?
Ella79
Da, foi cumparate Linco.
Branza dulce, stafide, zahar, esenta de vanilie, smantana 12% si gata.
Pun foaie pe fundul tavii, compozitia la mijloc si foaie deasupra. Las totul la cuptor 45 de min la 200 de grade si dupa aia presar zahar pudra deasupra.
Tulip
si cam cata branza dulce pui? blushing.gif
bubbles
fetele nu stiti vreun site de unde sa iau niste modele pt impletituri?
biggrin.gif
Deea
Ella ce mai faci pe forum, parcs azi aveai seara romantica!!!?
uka
SEARA BUNA FETELE, AM INTRAT CA SA STITI ca am venit, dar nu pot sta acum sa citesc,... pe mai tarziu sau pe maine
oricum weekend placut
sorry ptr caps
nusarich
buna seara neuroni! am aparut si eu pe fir...

antonia, felicitari pentru nota! cate examene mai ai?
himere, super eclerele! noroc ca la ora asta deja am mancat, ca altfel... am copiat si reteta, se cere incercata.

eu am fost la dentist again asta-seara si dupa ce mi-a studiat si cele mai recente radiografii a ajuns la concluzia ca trebuie sa-mi faca doua rezectii (una ca sa nu-mi dea jos o lucrare, cealalta ca sa-mi puna si o coronita) si mai am de pus o coronita pe un dinte care are saracul si un acusor pe canal, si o rezectie (de cativa ani). bani, timp, concediu de doua ori (ca cica o sa fiu si cateva zile cu falca umflata) si uite-asa. numai bucurii...
ina_ceva
Am ajuns de la intalnire yahoo.gif yahoo.gif
A fost super, dar nu si-a adus nimeni aparat foto si sunt numai cateva poze facute cu telefonul.Cred ca abia luni vor ajunge si pe aici grin.gif
ramonavlas
CITAT(ina_ceva @ 11-11-2006, 01:25 AM) *

Am ajuns de la intalnire yahoo.gif yahoo.gif
A fost super, dar nu si-a adus nimeni aparat foto si sunt numai cateva poze facute cu telefonul.Cred ca abia luni vor ajunge si pe aici grin.gif

Si cine a fost, ce ati povestit, ca de simtit cad ca super v-ati simtit!!!
Abia astept pozele, sunt sigura ca toate asteptam..
Dar totusi, pana luni??????
ina_ceva
Eu, babuinul , nessie, Julyalina, alex25, amalia si inca o pereche doh.gif dar nu am retinut decat numele de cristi blushing.gif
Numai despre diete nu am vb; am descoperit ca eu il stiam pe alex de mai mult timp grin.gif
Amalia arata super, a slabit si e o dragalasa.
ina_ceva
Noapte buna, fetelor!!!Sa aveti un WE cat mai placut si cat mai "in puncte". Va pupic dulce!!!! pupic.gif hug.gif
nusarich
weekend placut tuturor!
ma duc si eu spre pat...
ina_ceva
aaa...m-am scapat la 4 linguri lasagna (nu am papat niciodata pana acum) si nu stiu cum sa le punctez sad.gif
Anna
Azi am depasit cu punctele, ca am avut un castron mare de alune si m-am tot indopat ...rusine sa imi fie. Acu tot adun ce am economisit si cat mai am de economisit, macar sa ma scot la total de pct sapt asta dry.gif mad.gif tocmai cand era chiar binee sad.gif(

meniu:

cereale - 1.5
iaurt - 1
gem - 1.5

2 banane - 2 pct
paine - 2 pct
miere - 4 pct

mamaliga- 2 pct
iaurt- 0.5
br exquisa - 0.5
1 ou- 2 pct

cola - 1 pct

alune - 8 pct cred sorry.gif sorry.gif

total 26 sorry.gif o sa mi le scot pe nas acum

Noapte buna fetelor! pupic.gif
nusarich
CITAT(ina_ceva @ 11-11-2006, 01:49 AM) *

aaa...m-am scapat la 4 linguri lasagna (nu am papat niciodata pana acum) si nu stiu cum sa le punctez sad.gif

nu ma prea pricep, ina, dar eu zic ca 2.5p ar fi destul de acoperitor pentru 4 linguri...
ina_ceva
CITAT(nusarich @ 10-11-2006, 11:54 PM) *

nu ma prea pricep, ina, dar eu zic ca 2.5p ar fi destul de acoperitor pentru 4 linguri...

Merci pupic.gif
amalia0701
CITAT(ina_ceva @ 11-11-2006, 01:49 AM) *

Pentru cate fibre ai mancat din salata ar trebui sa punctezi - 5 )).gif , iar pentru cate kg ai trebuia sa iti mai dam vreo 3 pizza si 2 feluri de alte paste. hug.gif
Cuplul celalat era Maritza cu prietenul ei.
himere2005
ma bucur tare mult ca v-ati distrat, da , pozele sunt f asteptate smile.gif ce planuri aveti pentru we? s-ar putea sa mai incerc cite ceva din ce vreau sa fac pentru la ziua Biei. sa mai postez poze? )).gif
himere2005
poate va intereseaza
ce sa nu congelam:
-mancarea prajita- primeste un gust neplacut
-sosurile cu faina- au tendinta de a se separa
-vegetalele cu continut mare de apa (rosii, castraveti)
-fructele proaspete- isi pierd culoarea si primesc o culoare maronie
-cartofii-devin fainosi
-pastele
-prajiturile cu blat moale
-usturoiul-aroma se intensifica
-ceapa- isi pierde aroma

ati vazut aseara ce super au dansat smiley si partenera lui adriela? daca nu, aveti ocazia pe www.protv.ro cheer.gif nota 10, jos palaria
Tulip
Neata!
Wow,Himere,ce matinala esti!la cat te-a trezit Bia?Ai baut cafea sau tot nu bei de cateva saptamani.......
Ma bucur ca v-ati simtit bine le intalnire....astept si eu pozele.......

Nu am vazut aseara numai cateva perechi la Dansez pt. tine...zici ca au luat 10?
dannette
Buna dimineata pupic.gif
Himere,nici nu stii cat te invidiez ca gatesti asa bunatati si poti gusta DOAR una.
Am vazut si eu aseara cum au dansat Smiley si partenera lui. De obicei nu urmaresc emisiunea dar ieri am nimerit exact cand dansau ei si am ramas.. w00t.gif
ina_ceva
Neatza!!! yahoo.gif yahoo.gif

Tulip, poti vedea dansul lor aici: http://www.protv.ro/vedete/smiley-adriela-morar/ si dai la salsa editia 5
himere2005
va multumesc fetelor. voi ce mai faceti? bia ma trezeste zilnic intre 6 si 6.30 si eu ma retrag cu bia in cealalta camera ca sa-mi lasa babuinul sa se odihneasca si ...ce fac prima data? calculatorul. Tulip, am baut cafea doar cind eram racita, ca era prea mult pentru mine si trezitul cu noaptea in cap si raceala puternica, mi-a mai trecut capatina lol.gif de la cafea, de fapt beam un ness cu 1 pastila zaharina wink1.gif
Tulip
wow....super........cine a dat 10 din juriu?

Himere,deci ai trecut la ness de la cafea naturala?am inteles eu bine? blum.gif
himere2005
am primit nessul moaca si daca tot e mai usor de preparat )).gif lenea-i mare dimineata la 6 blum.gif
ina_ceva
Dannette, te-ai intalnit cu aki cand ai fost plecata?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.