Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
nusarich
neata neuroni!

nici eu n-am chef azi de munca, ella! si am venit si intr-o masina in care cinmeva deschisese geamul. dupa vreo ora de mers, va dati seama cate picioare mai puteam eu misca... noroc ca e cald in birou. sper sa dea caldura si acasa, ca deja matzul meu doarme numai pe mine toata noaptea, mititelul...

o zi buna tuturor! ma apuc de treaba...
Tulip
Neata!Ce buna-i cafeaua la caldurica! cheer.gif cheer.gif

Emu,felicitari pt. cantar! floare.gif

Dana,Himere are dreptate,sa te feresti de cazaturi ca e chiar nasoala senzatia....defapt eu nu siu ca n-am cazut dar ma gandesc....dar pana atunci s-a putea sa fie ok....in decembrie cand nasti?Cand e data limita?
daconst
Tulip,data limita e 9ianuarie,dar eu sper sa astepte macar dupa Revelion. )).gif
Mai vad eu dupa...ca acum sunt viteaza,cum am mai spus. grin.gif
himere2005
eu zic Dana ca o sa vina la termen. cred ca ai timp in decembrie sa schiezi ci vrei lol.gif
himere2005
de abia astept sa vad rochia de seara a danei din noaptea de revelion blum.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 31-10-2006, 10:43 AM) *

eu zic Dana ca o sa vina la termen. cred ca ai timp in decembrie sa schiezi ci vrei lol.gif

lol.gif lol.gif
Aoleu,chai asa nebuna nu-s. )).gif
Cred ca s-ar cruci lumea sa ma vada cu burtoiul pe partie.Si nici n-as mai avea echilibru sa ma tin pe schiuri. blushing.gif

In ianuarie sa fie si tot e bine.Macar o data sa simt iarna. blushing.gif

CITAT(himere2005 @ 31-10-2006, 10:57 AM) *

de abia astept sa vad rochia de seara a danei din noaptea de revelion blum.gif

Mey,cine zicea de rochie la mine???Cred ca daca am camasa de nopate sa ma cuprinda,e bine.
Pe voi sa va vad,slabutele,in rochii sexoase...ca anul asta ma sare secventa. sad.gif
Tulip
Sunt la a doua cafea...... wacko.gif wacko.gif si parca tot mi-e somn.....

Eu fac niste fasole batuta pt. sotior pt. ca nu a mancat de secole si i s-a facut pofta......iar eu o sa pap cartofi la cuptor cu branzaica si un sos de smantana/iaurt cu usturoi blum.gif

Dana,camasa de noapte "de seara" neaparat cu nasturi in fata....ca asa se poarta lol.gif lol.gif
himere2005
pai la maternitatea din gl e moda fara nasturi si rupta pe alocuri, pentru aerisire )).gif

aaaaaaaaa, si prespalate lol.gif

pisik, pe cind pozele din egipt? ca aici multe te invidiem pentru excursia ta blum.gif eu, una de abia astept, macar 1 poza-2
Pisik
neatza! eu am inceput ziua f bine, cazand pe scari, rupandu-mi o pereche de ciorapi nou nouti luati aseara de care eram f mandra si julindu-ma rau la picior; am constatat ca am puloverul patat, nu stiu de unde, totul merge invers azi!
macar de puncte sa ma tin; ieri, 18 din 20 ( mad.gif), mare p[erformanta.
Diseara ma duc la un fel de petrecere cu serviciul lui mami, sper sa nu fac prostii.
antonia05
CITAT(Ella79 @ 30-10-2006, 09:47 PM) *

antonia, tu pe ce traseu mergi?

Neatza fetele!!!! Iata am ajus si eu pe aici!!

La ce referi ELLA??
daconst
Radeti de mine...frumos va sta. grin.gif
Asa urasc eu camasile alea...cu patima.Mi-am luat una dar cu nasturi pina jos din ceva saten si care arata cit de cit uman.La alea din cirpa nu ma pot uita...nu stiu ce ma fac,ca am bagajul doar pe jumatate facut.Eu tot mai sper sa scoata astia o colectie de moda la camasi de noapte pentru gravide. lol.gif lol.gif
himere2005
si cu pietre semipretioase pe margine blum.gif tease.gif

eu zic ca cel mai important este daca aveti destule bai si daca aveti conditii minime de igiena acolo si intimitate
ina_ceva
Neatza!!! yahoo.gif yahoo.gif

Veverita lipseste o noapte intreaga de acasa.
A doua zi vine toata zmotocita, cu blana jumulita, vai de ea.
- Ce s-a intamplat? o intreaba veveritoiul sot.
- Pai m-a prins bursucul, m-a dus la el acasa si a zis ca 3 zile ma violeaza intruna.
- Dar tu lipsesti doar de o zi!
- Pai am venit numai sa ma schimb si ma intorc...
ramonavlas
Buna dimineata si de la mine.....
Pisik, nasol ti-ai inceput ziua....
Eu imi iau micul dejun cu voi, face cineva si un ceai? Ca eu nu am chef sa il fac dar as bea.......

CITAT(antonia05 @ 31-10-2006, 10:18 AM) *

CITAT(Ella79 @ 30-10-2006, 09:47 PM) *

antonia, tu pe ce traseu mergi?

Neatza fetele!!!! Iata am ajus si eu pe aici!!

La ce referi ELLA??

Ai spus ieri ca era f aglomerat cand ai mers acasa, si Ella, te-a intrebat pe unde mergi. Ma bag si eu in seama........
anaoi
neatza si pa....azi sunt la regim de neintrat pwe forum...doar va citesc...

o zi excelenta. cu super cocktailuri si restul... )).gif
himere2005
lasa ca iti pastram si tie o bucatica buna dilly lol.gif
antonia05
La ce referi ELLA??
[/quote]

Ai spus ieri ca era f aglomerat cand ai mers acasa, si Ella, te-a intrebat pe unde mergi. Ma bag si eu in seama........
[/quote]

Pai , aseara pe la 18.30 a trebuit sa fiu la clinica sa mi citeasca doctorul rezulatele la analizele pt tiroida.Clinica era pe la Foisorul de Foc.Ce era in centru si pe la Foisor nu va pot descrie.Numai politisti in intersectii si un balamuc de nedescris.Si dupa ce ma m chinuit sa ajung la timp la clinica imi spune asistenta ca doctorita nu e si ca a uitat sa ma sune sa ma anunte treaba aceasta.M am enervat tare si si a cerut scuze dar ce mai contau scuzele.Ma rog!M am reprogramat pt miercuri.Acum ma mai duc la ei doar sa mi mai citeasca analizele si schimb clinica.Mi se pare lipsa de profesionalism sa faca asa ceva!!!V am pupat!!!
ramonavlas
Antonia, pt asa ceva chiar ai motive sa te enervezi. Lasa ca mergi si iti rezolvi treaba si ai scapat de ei. Bfta multa.
still_me
m'neata ....si de la mine ....aglomerat orasul asta nevoie mare ... de acasa pana la munca ... 1ora jumate am facut .....
antonia05
CITAT(ramonavlas @ 31-10-2006, 10:35 AM) *

Antonia, pt asa ceva chiar ai motive sa te enervezi. Lasa ca mergi si iti rezolvi treaba si ai scapat de ei. Bfta multa.

Si am plecat cu o ora jumatate de acasa!!!Abia am ajuns si se uita asistenta la mine ca la elefanti. huh.gif Si mi spune:Nu v am sunat sa va spun ca azi nu vine d na doctor?Am crezut ca am vorbit cu dumneavoastra. Va rog sa ma scuzati!!! mad.gif Ce tampenie!!! blink.gif
Ella79
Antonia, ce analize de tiroida ti-ai facut?

ina_ceva

Iancu Jianu si calul lui stateau la umbra unui stajar, fumand tigari si band Jack. La un moment dat se vede praf mare pe dealul vecin, venea potera.
Zice Jianu:- Frate, ne miscam?
Calul: stai, frate...stii ce start am doar..

Trec 10 min. potera cobora dealul in viteza.
Jianu: calule, merem?
Calul: stai, ba! ce, dau turcii? doar stii ce sprint nebun am...

Mai trec 10 min. potera se vedea la 100 m.
Jianu: bah, plecam au ba?
Calul: calm, frate. cand ajung la 10m sari pe mine si-am roit-o, ce dreak?

Potera la 10m, Jianu sare pe cal, ii da pinteni, calul cade fulger jos, potera ii prinde si-i baga la zdup, colegi de celula.

Jianu: bah, ce imputzit esti, ai zis ca ma scoti!
Calul: bine, bah! da si tu...dai la operatie!?!
antonia05
[quote name='Ella79' post='22483' date='31-10-2006, 10:39 AM']
[/quote]

TSH si ATPO( nu ma intreba si altceva ca habar nu am)Mi a pus ca nu trebuie sa fac si T3 T4.Nu stiu de ce dar asa mi a spus.Mi a spus m,ulte chestii ciudate si tocmai de aceea vreau sa ma mai duc si n alta parte.

[quote name='antonia05' post='22486' date='31-10-2006, 10:42 AM']
[quote name='Ella79' post='22483' date='31-10-2006, 10:39 AM']
[/quote]

TSH si ATPO( nu ma intreba si altceva ca habar nu am)Mi a pus ca nu trebuie sa fac si T3 T4.Nu stiu de ce dar asa mi a spus.Mi a spus m,ulte chestii ciudate si tocmai de aceea vreau sa ma mai duc si n alta parte.Nu ma uita STILL ME!!! cheer.gif floare.gif
Ella79
azi ma duc la sala, tra la la laaaaaaa cheer.gif cheer.gif
bubbles
himere multam pt cafea dar ... dupa ce am scris m`am pus in pat si am adormit biggrin.gif sunt atat de adormita )).gif
himere2005
bubbles, cum te mai impaci cu elevii? esti exigenta?

alina, iti zic si aici la multi ani pentru ieri party.gif band.gif partytime2.gif bday.gif
dany
Buna dimineata !

Miha...bine ai revenit give_rose.gif . Ma gandeam eu ca ai Canon...arata ca a noastra ,doar ca noi avem EOS.
Emu...felicitari pentru cantar.
Dana...iar incepi ca esti mare ??? Eu ti-am vazut pozele si esti chiar sexy ...ti-am mai spus.
Dylly...si tie o zi buna !
Pisik ...rau ai inceput ziua dar macar nu e luni.Ce se aude cu pozele din Egipt ?
Antonia...ai dreptate sa vrei sa schimbi clinica . A fost o nesimtire din partea lor. In locul tau,le-as si spune asta cand mergi sa-ti iei rezultatele.

Felicitari fetelor care s-au tinut in puncte !

Himere...te-ai costumat aseara ? Ce a zis Bia ?
himere2005
nu am reusit sa facem ceva pentru ca bia a adormit pe la 7.30 si am zis ca o sa fac ceva in cursul zilei de azi, ca mi-a adus dan ce am cerut si o sa facem si poze, sper smile.gif
daconst
Antonia,ar trebui sa te obisnuiesti ca traiesti in Ro...si continuarea o stii de la Mircea Badea. grin.gif

Pisik,te asteptam cu pozele...iar ziua de ieri am inceput-o si eu tot cu stangul...dar s-a terminat bine.

Dany,nu ma pling...dar mai zic si eu asa.Sa nu para ca numar puncte fara motiv
. )).gif
himere2005
mai dana, eu am impresia ca te dai la doctor si nu vrei sa ne spui, de aia vrei sa arati cit mai subtirica in fata lui grin.gif
bubbles
himere...am renuntat la scoala fiindca ne`am mutat aici smile.gif dar am doua fete la preg la engl si mai sunt o gramada care vor sa vina si nu am cand smile.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 31-10-2006, 12:00 PM) *

mai dana, eu am impresia ca te dai la doctor si nu vrei sa ne spui, de aia vrei sa arati cit mai subtirica in fata lui grin.gif

Da,da...saracul de el ca are la 60 de ani...dar simpatic foc.
Nu mey,n-ati inteles tactica...bag cura cu o saptamana inainte de cintar,slabesc,apoi dupa iar scap la ingrasacioase...si uite asa e toate lumea multumita. grin.gif
himere2005
oare ce face monic? laugh.gif
uka
neatza si de la mine, inca savurez cafeau si nu prea imi revin..

iar vad ca e aglomeratzie pe aici, asa e frumos
himere2005
miha, tu ai intrat la servici sau esti in concediu?

fetelor, cred ca ma paste o raceala, voi luati ceva preventiv? ca nu as vrea sa-i dau si lui Bia, ca eu cred ca am luat de la Dan
michelle
Salutare neuroni!
Vad ca sunteti cuminti si va tineti de treaba. M-am cantarit azi dimineata si aveam 49.8 kg, asta inseamna ca inca sunt in grafic.

Emu, felicitari pt cantar!
Ella, bravo pt sala! Abia astept sa reincep si eu.
Monic, nu mi-a zis nimic de dezlipirea de retina, dar nu cred ca are de-a face operatia cu asta, interventia s-a facut pe partea superficiala a corneei.
Alice, operatia costa 900 E (eu am avut reducere de student de 7%, deci am platit 2950 RON), plus consultatia de 150 RON.

Fetelor, aveti idee de vreun procedeu de a-mi pune picaturi in ochi singura?
himere2005
eu parca stiam ca se maninca usturoi, se miroase ceapa proaspat taiata si se bea ceai lol.gif cred ca nu ma mai primiti pe forum daca fac asta tease.gif
michelle
Himere, sunt acasa, in concediu. Pt raceala ia un fervex sau coldrex..
antonia05
CITAT(bubbles @ 31-10-2006, 11:28 AM) *

vRETI SA STITI CU CE MI INVESELESC EU ZIUA IN FIECARE DIMINEATA?

http://www.youtube.com/watch?v=OV_cegG2Ezc
Monic
Himere fac bine, ma uit la fete si ma minunez ce gasca buna avem noi aici. In rest... aseara mi s-a urcat alcoolul la cap, prea mult am baut pe forum, nu credeti? Inca sunt mahmura blum.gif Ahh, babuinul mi-a spus aseara ca vreau prea multe in doua zile si ca ar vrea sa poata merge azi la servici pe propriile picioare lol.gif Oare ce-a vrut sa spuna cu asta? grin.gif
Miha, foarte eftina operatia, eu ma gandeam la muuult mai mult. Cred ca m-ai convins... Ma duc sa ma interesez si eu )).gif
antonia05
STIU CA POATE PT UNII E ENERVANTA. floare.gif give_rose.gif yahoo.gif
bubbles
fetele...m`a sunat matusamea sa ma duc maine sa stau cu fiu-sau...ufff si e atat de obraznic smile.gif bine ca au calc si pot sa imi iau tel sa stau pe net cu voi biggrin.gif
antonia05
CITAT(bubbles @ 31-10-2006, 11:40 AM) *

fetele...m`a sunat matusamea sa ma duc maine sa stau cu fiu-sau...ufff si e atat de obraznic smile.gif bine ca au calc si pot sa imi iau tel sa stau pe net cu voi biggrin.gif

tease.gif blink.gif floare.gif
still_me
mie imi place antonia ..... bun linkul pupic.gif pupic.gif
himere2005
antonia, super-tare, mie una mi-a placut, mai ales refrenul si am mai bagat-o inca 1 data grin.gif imi place ca poti sa dai din solduri si f...pe ea yahoo.gif
mai ai si altele?
himere2005
CITAT(Monic @ 31-10-2006, 12:36 PM) *

Himere fac bine, Ahh, babuinul mi-a spus aseara ca vreau prea multe in doua zile si ca ar vrea sa poata merge azi la servici pe propriile picioare lol.gif Oare ce-a vrut sa spuna cu asta? grin.gif

cum adica in 2 zile, ai mai avut si alta tentativa si noua nu ne-ai spus? laugh.gif pai din cite inteleg consumati multe calorii daca nu se mai poate misca lol.gif nici o problema, ne oferim noi sa-l ducem cu caruciorul Biei. deja saracul e pe chituci de acum ca-i joaca 1 roata lol.gif
Monic
si mie-mi place pupic.gif
Monic
CITAT(himere2005 @ 31-10-2006, 10:54 AM) *

CITAT(Monic @ 31-10-2006, 12:36 PM) *

Himere fac bine, Ahh, babuinul mi-a spus aseara ca vreau prea multe in doua zile si ca ar vrea sa poata merge azi la servici pe propriile picioare lol.gif Oare ce-a vrut sa spuna cu asta? grin.gif

cum adica in 2 zile, ai mai avut si alta tentativa si noua nu ne-ai spus? laugh.gif pai din cite inteleg consumati multe calorii daca nu se mai poate misca lol.gif nici o problema, ne oferim noi sa-l ducem cu caruciorul Biei. deja saracul e pe chituci de acum ca-i joaca 1 roata lol.gif

Nu-ti fa probleme, e slab saracul babuin )).gif Nu i-o pica roata caruciorului din cauza lui )).gif Doar sa nu va fugareasca Dan ca atunci va trebui sa schimbi caruciorul lol.gif Deja-l inchipui pe babuin cum sta in carucior iar tu-l plimbi )).gif Durere w00t.gif
himere2005
dedicatie pentru monic aici

e, monic, ti-a placut? ia pregateste-i un numar pe melodia asta )).gif sa vedem daca il tin picioarele 'au ba grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.