Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
himere2005
pui poze tulip dupa ce te faci ca altfel maninci bataie blum.gif
ramonavlas
CITAT(himere2005 @ 11-11-2006, 03:30 PM) *

ramona, cit e spaga, banuiesc ca nu 2 lei )).gif si macar stii cui trebuie sa o dai? sa nu cumva sa ajunga pe miinile altcuiva.

Eu stiu cui trebuie sa o dau. Deocamdata am dat 300 Euro, dar pana termin cu exam......ajung la mult mai mult.
Anna
Buna dimineata ! pupic.gif
Acu am deschis si eu pc si v-am citit.
Weekend placut tuturor!

Am o mare dilema cu punctatul pastelor, poate ma ajutati:

1. Punctez 100 gr paste nefierte = 6 pct?

2. Punctez 4 pct paste fierte pana ma satur?

3. Punctez 120 gr paste fierte cu 2 pct??

huh.gif blink.gif

Si de cate ori am voie sa pap?? Daca varianta doi e adevarata atunci tb sa punctez 4 pct de fiecare data cand mananc spaghete.
Deci...care e varianta biggrin.gif grin.gif
DanyHoney te rog sa imi spui si cum e la tine in carte..
ramonavlas
CITAT(bubbles @ 11-11-2006, 03:34 PM) *

mersi ca mi`ai zis tulip pupic.gif dar astept sa vine babuinul cu branza mai intai si i`am zis sa ia si un baton de sunca de curcan...cred ca e mai slaba nu ? )).gif
ramo eu auzisem mai demult k spaga e unde la 10000$ )).gif

Spaga aia e pt avocatul pe care trebuie sa il ai dupa ce intri in barou. Pe perioada cat esti stagiar, ai neaparat nevoie de un avocat (trebuie semnatura lui la sfarsitul stagiaturii). Ma rog, aia nu e spaga, e....remuneratie )).gif
himere2005
deci fara spaga practic nu ai nici o sansa sau ai, dar foarte mici?
Tulip
CITAT(himere2005 @ 11-11-2006, 01:34 PM) *

pui poze tulip dupa ce te faci ca altfel maninci bataie blum.gif

am inteles.........am uitat sa va zic ieri ne-am luat si un alt aparat foto. cheer.gif ...inca nu am descarcat poze de pe el pe calc,dar fac poze cu el in prostie,il tin in buzunar..... )).gif
ramonavlas
CITAT(himere2005 @ 11-11-2006, 03:36 PM) *

deci fara spaga practic nu ai nici o sansa sau ai, dar foarte mici?

Adica da, nu prea ai sanse. Noi la Targu Mures suntem doar 20 de inscrisi. In conditiile in care anii trecuti erau cel putin 100.
Tulip
Deea,ce mai zici?ce face aia dulce si micuta?
himere2005
iti tinem toate degetelele de la miini si de la picioare strinse ramona pupic.gif dar ella cind da examenul?
Tulip
Ramo,am inteles bine?Miercuri ai examen?Este unul singur sau mai multe?

Himere,baga reteta de eclere la retete ca nu o sa-l gasim cele care nu am notat-o blum.gif
ramonavlas
CITAT(Tulip @ 11-11-2006, 03:45 PM) *

Ramo,am inteles bine?Miercuri ai examen?Este unul singur sau mai multe?

Himere,baga reteta de eclere la retete ca nu o sa-l gasim cele care nu am notat-o blum.gif

Miercuri am primul examen. Am pe 15,16,17,18,19. 5 examene in 5 zile.
Ella, parca la anul se inscrie in barou.....
himere2005
500 ml apa
1 pachet margarina
400 gr faina
8 oua
1 praf sare

Se pune la foc apa cu putina sare si cu margarina taiata cubuletze. Cand fierbe, se adauga toata faina si se amesteca continuu pana se omogenizeaza. Se da la rece.
Cand s-a racit un pic se adauga cele 8 oua, treptat, unul cate unul.

ai grija sa inglobezi treptat si faina si oualele, apoi dai 20 de minute la foc iute si 20 la foc mic.
Tulip
Himere,nu m-ai inteles....am vrut sa zic s-o postezi la sectiunea Retete.... pupic.gif
himere2005
Tulip, am pus la ce gatim azi, ca in nici un caz nu sunt de dieta )).gif

Eu ma duc sa ma odihnesc, sa mai intram din cind in cind sa mai lasam site un mesaj ca sa treaca ziua mai usor, bine?
dannette
CITAT(ina_ceva @ 11-11-2006, 12:20 PM) *

Dannette, te-ai intalnit cu aki cand ai fost plecata?

Din pacate nu am reusit inca sa ma intalnesc. sad.gif
Si acu sunt tot la Chisinau si ajung abia seara acasa. Si maine la fel...
Imi pare rau ca nu am timp liber mai mult.
soranutza
Da Himere, astazi ma intalnesc cu fetele (peste 2 ore 1/2). Am emotii mai mari decat la o intalnire cu un barbat. Parca cu barbatii-i mai usor. Nici nu stiu cu ce sa ma imbrac. Sper sa le placa de mine, eu cred ca sunt cea mai tinerica
Tulip
Sorana,cum sa nu le placa de tine?esti frumoasa,draguta,simpatica,toata lumea o sa te iubeasca... pupic.gif pupic.gif
bubbles
fetele mi`a luat mama cantar de bucatarie yahoo.gif numai k e de ala cu ac dar ma multumesc si cu atat cheer.gif
am pus la prajit pulpe pt babuin si din aripi si psate fac o supica mica numai cu cartofi si cateva paste si felul 2 piure eu cu piept babuinul cu pulpe...asa ca mai adaug o portie de supa la punctaj 4p )).gif
si poate mia pe seara fac si o salata cu cartofi fierti,albus ou,maioneza si sunca de curcan biggrin.gif
Tulip
Mi-am intins parul singur-singurica......eh,nu arata chiar ca dupa o sedinta la coafor,dar tinand cont ca acum mi-am facut pt. prima oara sunt multumita cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Anna
Ce liniste pe aici, miroase a weekend!!

Bravo Tulip, cu cat o sa incerci mai mult cu atat o sa iasa mai bine !

Sorana bafta la intalnirea cu fetele, si cred ca si ele au aceleasi emotii blum.gif

eu ma plictisesc pe aici, mi-am facut comanda la niste prod cosmetice, si acu o lalai pe forumuri.

Va pup. pupic.gif
Tulip
ce produse cosmetice?de la ce firma?
)).gif )).gif
Anna
Nus daca am voie sa zic, e vb de avon )).gif eu folosesc unele prod de la ei si am luat si niste cadouri pt ai mei. naughty.gif
bubbles
sa mai adaug o portie de supa 4p si o salata de cartofi cu sunca si maioneza 4p si nu mai mananc turetele expandate deci scad 2.2 p si totalul va fi 16 p
iar m`a sunat mama )).gif k a gasit si un cantar cu display eletronic si i`am zis tare si raspicat sa mi`l ia pe asta biggrin.gif electronic... si eu prefer produsele avon...unde ti`ai facut comanda annais?
Tulip
Deja te gandesti la sarbatori....si la cadouri...numai eu alerg in ultimul moment sa cumpar ceva doh.gif doh.gif doh.gif
Anna
Asa o sa alerg si eu, asa cred ca face toata lumea, lasa pe ultimul moment.
Mamei ii iau o crema, un parfum, un ruj pt ca stiu ca foloseste si astia au si ceva reduceri de sarbatori. Asa ca macar de ai mei sa scap usor. Sa vad apoi ce cadouri iau prietenilor si in special lui iubi blum.gif Atunci sa vedeti chin... doh.gif

CITAT(bubbles @ 11-11-2006, 05:34 PM) *

si eu prefer produsele avon...unde ti`ai facut comanda annais?

pai prietena mea e reprezentant si de la ea comand mereu. grin.gif
Ce folosesti in special?
Mie mai nou imi place mult gelu ala exfoliant cu miros de mandarina...miaaamm w00t.gif
bubbles
pai acum am facut comanda la 2 sprayuri pt corp si un ruj my lip miracle stralucitor dra fol aproape tot de la avon..in afara de cremele antirid )).gif
Anna
alea da la anew nici eu nu le folosesc, dar mi-am luat ceva de la ei de data asta ca sa imi iau oglinda aia naughty.gif ca mi-a placut la nebunie
Deea
CITAT(Tulip @ 11-11-2006, 03:38 PM) *

Deea,ce mai zici?ce face aia dulce si micuta?

Alexia se hlizeste toata ziua, s-a "specializat" sa faca tortulete in pampersi numai si numai dupa ce o schimb, la 10 minute...in alea ude nu-i place, ii trebuie unul nou si uscat. In rest ce sa zic, creste fantastic de repede, scoate tot soiul de sunete, o sa fie o vorbareata...presimt...ar sta in fata oglinzii toata ziua...se hlizeste de numa cand se vede, intr-o singura zi a plans si cand am dus-o la oglinda si s-a vazut asa plansa a inceput si mai tare doh.gif
eu am o lene mare cat casa, n-am chef de nimic anume, acum am fost sa mai conduc si eu putin, am stat cam o ora jumate si sunt cam obosita...la cum se circula in bucuresti imi trebuie masina hidramata ca altfel ma ia gaia.
Anna
lol.gif lol.gif hihihi...uitati-va la "noul cod rutier" aici
ramonavlas
CITAT(annaiss_derrian @ 11-11-2006, 05:50 PM) *

lol.gif lol.gif hihihi...uitati-va la "noul cod rutier" aici

M-am mai delectat si eu cu ocazia asta.......... )).gif
Anna
no no no ..nu e bine, tu fugi si invata book.gif
ramonavlas
CITAT(annaiss_derrian @ 11-11-2006, 05:58 PM) *

no no no ..nu e bine, tu fugi si invata book.gif

sad.gif Macar la o pauza de tigara sa mai citesc si eu altceva in afara de drept........... sorry.gif
Tulip
Mai poti,Ramo?In acest we no program cu Potentialul?
Anna
Bine, se accepta ...da' sa fie mica pauza dn'soara si doar una la 24 ore
tease.gif yahoo.gif
Multa, multa bafta kisses.gif

fetelor!! Cine ma ajuta si pe mine sa imi fac un ticker pt weight? Am incercat sa dau clik pe ale voaste, l-am construit si cand sa mi-l arate...nema. nu imi arata nimic. Am intrat si pe tickerfactory.com si tot asa.....
what to do , what to doo? blink.gif
Tulip
Dupa ce l-ai construit,codul pe care ti-l da trebuie sa-l pui la semnatura ta(editare cont)...problema e ca iti da vreo 3 coduri si nu stiu exact care trebuie pus acolo...cred ca cel cu url

n-am zis bine...codul cu [img]cred...experimenteaza si tu )).gif )).gif
Anna
pai asta e problema ca nu imi da nici un cod
adica dau next, aleg linia aia, aleg maimutoiu care merge pe ea, apoi apare sa pun eu greutatea, competez casutele si cand dau iara next ...nu se intampla nimic, nu imi genereaza niciun cod.
Tulip
cum adica?

eu acum am incercat pe diet abnehmen si merge....
Anna
Gata. Pt ca eu completam gresit greutatea, puneam 0 la greutatea la care vreau sa ajung, si cred ca de aia nu imi lua ca fiind corect.

Da Tulip, multumesc pupic.gif
Sunt eu neatenta blink.gif
Tulip
bravo!!! party.gif party.gif party.gif
Anna
doh.gif doh.gif era greu nu gluma grin.gif

va las, ma duc sa imi citesc si eu cursurile
Cand ma intorc sa am ce citi da? give_rose.gif pupic.gif
ramonavlas
CITAT(Tulip @ 11-11-2006, 06:10 PM) *

Mai poti,Ramo?In acest we no program cu Potentialul?

Trebuie sa mai pot. Azi nu ma intalnesc cu el. I-am spus ca vreau sa invat toata ziua si ne intalnim maine seara. Intelege si el.....
Tulip
fetelor,cine are programul odc+?ma puteti ajuta si pe mine ca nu ma descurc.....l-am descarcat,i-am dat run...si mai departe?din pacate nu prea ma pricep blushing.gif blushing.gif
bubbles
eu am odc tulip...dupa ce l`ai deschis te duci sus unde este o stelutza galbena si ii dai acolo si apoi ii dai add (tb sa daugi hub-uri) si dupa ce ai adaugat hub-uri bifezi casuta din stg hub`ului si ii dai 2 clickuri )).gif
Anna
pai hai sa iti zic eu cum
id meu de mess e acelasi annaiss_derrian
ca aici e cam greu de explicat

trebuie sa configurezi si setarile tale, sa iti pui un id, sa te pui pe activ sau pasiv, sa iti setezi shareul, nr de sloturi.

Daca nu ai huburi, te duci tu la public hubs, a treia iconita de sus, cu un monitor si un glob, si la filter jos pui romania, ca sa iti arate huburi din romania, si cu dublu click te conectezi la ele
Apoi tb sa umblii la a doua inconita , settings, are un creion pe ea, si acolo sa iti pui ceva la sharing, eventual mai mult de 10 giga ca sa ai acces pe huburi mai bune.
apoi la general tb sa iti pui un nick
Tulip
acum nu pot intra pe mess ca s-a trezit fata...incerc diseara sau maine sau zilele urmatoare....mersi pupic.gif
Anna
pupic.gif nicio problema, cand ai timp, te ajut daca vrei sa il setezi
ina_ceva
Sa folosesti aparatul cu placere, tulip!Asa de mic este incat incape in buzunar?
ina_ceva
CITAT(bubbles @ 11-11-2006, 01:19 PM) *

meniul pt azi:
o cafea cu 1 lgta zahar 0p
piure+1lgta margarina 3p
piept fiert 3p
salata varza cu 2 lgte maio 1p
sos de rosii cu ciuperci 0p(1 lgta suc rosii)
2 rondele orez 1p
2 rondele grau 1.2p(astea nu este ink sigur ca le mananc smile.gif )
ceai instant 1p
total 10.2p
poate mai mananc un cub de branza fitness dar vad cand imi aduce babuinul k sa calculez cat are un cubulet )).gif biggrin.gif naughty.gif

Ca sa iesi mai ieftin cu punctele la piure, ai putea folosi margarina delma sandvis 5gr 0.3p
Ella79
Am aparut si eu pe sarma, dar stau putin.

Tulip, imi cer scuze ca te-am lasat asa cu ochii in soare cu reteta aia de placinta. Aseara am avut "program artistic", blushing.gif asa ca n-am mai intrat pe net pana acum...
So, reteta cu puncte multe e asa:
1 pachet foi linco
1,5 kg branza de vaci
2 cutiutie smantana
1 punga stafide
6 linguri zagar
3 oua
1 plic mare zahar pudra
2 fiole esenta de vanilie
ulei
Se unge o tava cu ulei si se pun jumatate din foi.
Se amesteca intr-un castron branza de vaci, zaharul obisnuit, ouale, stafidele, esenta de vanilie, smantana si se toarna compozitia in tava, peste foaie.
Deasupra se pune restul de foi si se da la cuptor, 45 de minute la 200 de grade. Apoi se mai lasa 10 minute la 130 de grade ca sa se rumeneasca. Pentru a vedea daca e gata eu intep placinta cu o scobitoare. E gata atunci cand nu se mai lipeste branza de scobitoare.
La sfarsit se presara pe deasupra zaharul pudra si se acopera cu un prosop de bucatarie curat. Daca sta asa 30 de minute foaia de deasupra se inmoaie si nu mai e ca o scoarta.

Varianta WW e asa:
2 foi de placinta linco
1,5 kg branza de vaci dietetica
1 mana stafide
1 ou
2 fiole de vanilie
1 plic zahar pudra.
Metoda de preparare e aceeasi, doar ca tava nu se unge cu ulei, ci se pune foaie de copt, peste hartia de copt se pune o singura foaie de placinta iar deasupra se pune cealalta foaie.
Deasupra se pune zaharul pudra dar cu maxima zgarcenie.
Fiind aromata (de la atata vanilie) nu iti dai seama ca nu e foarte dulce.

Himere, eu probabil ca o sa dau la barou la anul. Dar inca nu stiu nimic sigur. E doar o idee, trebuie sa iau multe chestii in calcul. Eu castig bine acum si nu am garantia ca as castiga la fel ca avocat (cel putin in prima faza). As castiga in schimb libertate, asa ca decizia e grea de tot.
dany
Buna !!! Am avut ceva musafiri pana acum care ...au reusit sa ma binedispuna cat de cat !!!!! Parca ma simt ceva mai bine...poate si datorita pastilelor ?????Sau ...si datorita cuiva de aici ,de pe forum ??? Se stie ea ... Nu stiu...Cred ca toate amestecate....

Anna...in legatura cu pastele ,eu am asa :paste normale :
-pana la saturatie = 4 P
-120 gr fierte = 2 P
---paste integrale :
-pana la saturatie = 3 P
- 120 gr fierte = 2 P

Sorana....parerea mea e sa nu iti faci probleme ce vor spune celelalte .Imbraca-te ca de obicei ...ca sa vada cum esti tu ,de fapt ,si cum te simti tu bine.Restul...vine de la sine.
Tulip...felicitari pentru par !!! data viitoare va fii mai bine .Inceputul e mai greu .
Deea..."desteapta " e Alexia : pai de ce sa faca ea in pampers ud ...mai bine in unul nou,uscat , nu ? biggrin.gif

pupic.gif tuturor !!!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.