Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
himere2005
La noi aseara a fost frumos tare, cel putin eu m-am simtit tare bine. am plecat sa-l iau pe Dan de la servici ca sa mergem la cumparaturi in Kaufland. Pe drum insa, ne-am oprit pe la sora lui care ne-a propus sa mergem in Metro. Acolo, de cine dam? fratele lui Dan si niste prieteni de-ai lor. Sotul meu isi cumparase niste sprot afumat si fratele lui, tot se gudurea pe linga afumatura. am zis hai sa-i invitam la noi, tot cumparasem si o caserola de mici, au mai adus si ei una...si am avut asa la masa: pestii afumati cu rosii, mici, unii au comandat ceapa taiata in 4 )).gif si vin rosu de Panciu. sora lui dan a renuntat pentru ca era cu fetita mica si era destul de tirziu cind am ajuns acasa, in jur de 8.30. si asa am ramas 6 insi si ne-am distrat ca astia chiar daca au unii dintre ei aproape 40 de ani se distreaza foarte bine. am dansat si mumbo-jumbo sau cum se numeste atunci cind treci pe sub sfoara? laugh.gif ...m-am simtit foarte bine, nu a fost nevoie de cine stie ce pregatiri ca sa ne simtim bine wink1.gif

de Revelion, daca nu cumva trebuie sa lucreze vreunul dintre ei, s-ar putea sa mergem la Busteni la o viluta cunoscuta de ei cheer.gif , dar nici pe departe nu sunt preturile astronomice pe care le-ati pomenit.
himere2005
fetelor, sa va arat cum prepara puiul astia de pe culinar, o nebunie nu alta, eu numai cind am vazut finalul si mi s-a facut o pofta nebuna, insa mi se pare putin cam complicat )).gif
aici
ina_ceva
Ma bucur ca te-ai distrat, himere!!A picat bine intalnirea de ieri, v-ati gasit locatie de revelion blum.gif
himere2005
pentru azi aveti planuri, ceva? eu vroiam sa merg la un parc de distractii de linga Mc Donalds sa o dam pe bia in masinute, ca nu stiu cit ramine parcul ala acolo blum.gif
Tulip
Neata!
Himere,ma bucur ca v-ati distrat si te-ai simtit bine!!!!!!! cheer.gif

Ina,nu aparatul e atat de minuscul,insa eu am fost ieri aproape toata ziua in halat si halatul are un ditamai buzunar lol.gif lol.gif lol.gif ...ok,nici aparatul nu-i f. mare....
himere2005
eu m-am intors de la piata, ca vroiam neaparat sa iau un pui si din piata mi se par mie cei mai proaspeti si ce credeti ca am mai cumparat?creionul Ada biggrin.gif cit credeti ca am dat pe el 10 mii lei, am zis ca nu-i adevarat )).gif

uka, cum a fost intinirea? nu ne zici nimic, nimic? blum.gif
Tulip
He-he-he...Himere,cum prepari puiul?Si pe mine ma ateapta unul in frigider lol.gif lol.gif
Numai 10000? w00t.gif Eu il am de mult timp,si nu-l folosesc f des,asa ca ma tine....
himere2005
Tulip, eu zic sa ne faem stocuri de pe acum si sa le vinem la supra-pret la anul, ca nu se stie nimic sigur odata cu integrarea in UE )).gif
ce pot sa spun...ne-au mai ramas niste mici de aseara care o sa-i papam, iar puiul e destul de mare si nu cred ca o sa mincam noi atit, asa ca il portionez si o sa-l gatim in mai multe moduri: pieptul pentru bianca, o parte cu smintina, o parte la la cuptor cu vin si oasele le mai bagam si noi la mincare sa dea gust bun

eu acum m-am apucat de lucru manual lol.gif am inceput sa decupez hirtie glace pentru "La multi ani!Bia 1 an" si abia am facut L-ul grin.gif
Tulip
cum faci pieptul cu smantana?

eu azi vreau sa fac placinta lui Ella....am cumparat ieri foile si branza,sper sa nu ma loveasca lenea doh.gif doh.gif
himere2005
se caleste puiul cu putin ulei si vegeta, apoi pui apa si smintina si le lasi sa fiarba in cratita. daca vrei ca sosul sa fie mai gros, poti adauga si putina faina. de asemenea daca ai ciuperci, iese si mai bun cu o ciupercuta alaturi.
himere2005
vad ca nu mai scrieti nimic
eu am terminat lucrul manual...cel mai greu mi s-a parut N-ul )).gif . deocamdata am asa pentru ziua biancai:
- set party cu pahare, fata de masa, ferfurii coifuri, servetele si chestii de fluierat
- paie pentru pahare
- luminare tort "1"
- scrisul cu la multi ani colorat
- mai trebuie sa mai tai fisiile acelea lungi si colorate ca dan mi le-a aruncat pe cele din iunie si acum trebuie sa le fac din nou
- 1 artificie tort
- stegulete pentru infipt in sandwishuri
- mai trebuie sa mai cumpar baloane si sa vad eu ce mai gasesc colorat pentru petreceri tease.gif

va pup pe toate cu drag, eu am plecat s-o iau pe fetita de la mama
bubbles
bravo himere k te`ai mai distrat si tuh pupic.gif
abia ne`am trezit k aseara am fost la matusa`mea si acolo am mai rontzait niste covrigei si am sa pun k nu mai am nici un p economisit...azi s`ar putea sa mergem la gratar )).gif cat are o lgta de frisca hulala k mi`am pus putin in cafea biggrin.gif
bubbles
gata am calculat si o lingurita de frsica de 5g are 0.33g yahoo.gif
himere2005
eu am ajuns la mama si vad ca fetita doarme si si-au facut si ei netul, asa ca mai stau pe capul vostru
sorana, cum a fost la intilnire?
bubbles, esti norocoasa ca mama ta te sprijina si ti-a luat si cintar, trebuie sa ma indur sa-mi iau si eu unul
Ella79
Neata dragelor!! Am baut deja o cana jumatate de cafea si sunt atat de bine dispusa! yuhuuuu cheer.gif cheer.gif Fara un motiv anume.

Himere, cand e sa te distrezi, nu conteaza pregatirile, locul, ora, nimic. Te distrezi cu cine ti-e drag si gata. Cele mai frumoase amintiri ale mele, cele mai super distractii de care am avut parte au fost fie la mama acasa, pe vremea cand locuiam acolo, fie la mare, in niste casute de mineri din Eforie Nord. )).gif Fara bani, fara nimic. Importante sunt gasca si... cheful tau.

Eu azi (ca tot ati intrebat) am program de cumparat gresie, faianta, ciment, var si bidinele. )).gif )).gif Mi-e mila de banii mei, cu care as putea pleca intr-o vacanta frumusica, dar... abia astept sa am o casa frumoasa, renovata, colorata.
Aseara a venit nenea care urmeaza sa imi faca niste debarale noi (adica sa imi faca rafturi ca lumea si usi culisante la debarale in locul usilor actuale, din carton nasol vopsite alb). Luni imi da si pretul si sper sa nu ma sperii. A sugerat ceva in jur de 3 - 4 milioane. O fi mult?
De vineri incep sa adun din casa si ma mut la in apartamentul parintilor mei. Ma ia groaza, ca sigur o sa ma cert cu mama.
Din 4 decembrie am concediu si sper sa plec pana la Budapesta si Viena, daca o sa se termine renovarea si curatenia pana atunci.
himere2005
tulip, pina la urma ce ai gatit?

Ella, exact de ziua biancai pleci, dar poate fac un efort in seara aia sa pun poze sa le vezi si tu daca nu, la intoarcere. nu de alta, dar cum v-am inebunit de tot cu ziua ei cred ca nu o sa puteti dormi noaptea ca sa vedeti fenomenul lol.gif
Ella79
A, Himere, stai linistita ca nu plec pe 4 decembrie. Atunci intru in concediu, dar de plecat plec intr-una din zilele care urmeaza. Oricum nu cred ca se va termina renovarea atat de repede.
Dar sa-mi pastrezi si mie o bucatica de tort, da? Macar una mica.
bubbles
ce putina lume si liniste e pe aici )).gif
himere2005
va dau din toate bucatele cite ceva, asa cum v-am trimis si eclerele )).gif cred ca v-ati saturat de eclere la cite am trimis tease.gif inca e usor acum, ca bia nu are pretentii, dar mai citeam pe culinar ca draci de vreo 4 ani vroiau musai tort cu spiderman si cum bietele mame nu erau chiar asa pricepute erau nevoite sa cumpere tortul la un pret astronomic laugh.gif
Ella79
Fetelor, sa ne economisim puncte din timp ca primim bunatati de la Himere! )).gif

Stie cineva in Bucuresti o croitoreasa capabila sa imi faca tiv si incretituri la o perdea si o draperie?
himere2005
eu acasa mi-am facut tivul singura, iar pentru "incretituri" am folosit mai multe inele

daca va spun ce am mincat acum imi dati in cap rolleyes.gif mi-a adus fratele meu sarailie. o bunatate. nu m-am putut abtine cind am vazut sarailia aia zemoasa plina de nuca
Ella79
Adica l-ai cusut de mana? Pe tot?? Pai perdeaua mea trebuie sa aiba vreo 10 m lunigime si cum eu sunt destul de nepriceputa mi-e ca ma apuca Pastele tot cosind la tiv.... lol.gif

Vaai, Himere, sarailie? Pai stim si noi ce sa zicem..... cred ca vreo 100 de abdomene ti-ar mai spala din pacat. lol.gif (glumesc, desigur).
himere2005
ei, bubbles, la sarailie rezisti? )).gif sau tot un 3 in 1 bei tease.gif
Ella79
Gata, fug la cumparaturi.
himere2005
sa ne faci poze la achizitii cheer.gif
tulip si tu esti datoare cu poze
bubbles
nu stiu ce e sarailie sorry.gif blushing.gif
himere2005
ca o baclava
ramonavlas
Salutare! E ceva "agitatie" pe aici chiar daca e WE. Eu m-am trezit la 10.30, am facut baie, mi-am pus parul pe bigudiuri, mi-am pus o masca pe fata, am mai strans de prin casa, am mancat si acum ma apuc din nou de invatat. Saptamana viitoare pe vremea asta ies din ultimul examen.........
Va doresc un WE placut in continuare.... pupic.gif
daconst
Mey,tot de mancare vorbiti...Himere ai luat-o pe urma lui May...ai grija doar sa nu dispari si tu ca vezi bataie ce mananci. )).gif
Ma bucur ca ati avut asa o distractie faina,Himere sa mai simti si tu ca esti tanara si viata e frumoasa. wink1.gif

Tulip,si eu mi.am luat presa aia de citiva ani si am fost nebuna dupa ea...dar dupa ce am luat-o m-a apucat lenea si rar ma mai fac cu ea.Parca tot la coafor e mai lejer. )).gif

Ella,spor la cumparaturi si bafta sa iasa totul cum iti doresti.De mult tot vreau sa-ti spun cu cine cred eu ca semeni si tot uit:cu Simona Patruleasa de la Antena 1,doar ca ea e mai bruneta. w00t.gif

Sa va spun si ce-am mancat noi ca m-ati zapacit cu puiul... grin.gif
Peste cu usturoi si mamaliga si clatite cu branza dulce si stafide la cuptor,asta apropo de prajitura Ellei. wink1.gif

Azi stam la filme si suntem casnici ca vremea nu tine cu noi. sad.gif

Duminica placuta!
ina_ceva
himere,te-ai pregatit din timp pentru ziua Biei, nu gluma!!Daca e sa fie dupa mine, eu ma duc cu o saptaman inainte sa iau de toate (macar stiu ca le gasesc in acelasi loc).Sper ca distractia sa fie pe masura efortului depus give_rose.gif
Andreea, gratar?Unde?
Ella, care e termenul limita pentru terminarea apartamentului tau?
Spor la invatat, ramona!

Bune bune sarailie;ma satur din ele numai cu o bucatica, ca sunt asa de dulci. Am facut acasa odata si au iesit delicioase.
ina_ceva

Am papat ieri pui cu smantana, mujdei, mamaligutza si cartofi prajitzi (am trecut peste MD ca sa am puncte pentru acest pranz grin.gif ).De restul de puncte am facut o salata de cartofi fierti cu ceapa, masline si maioneza.
himere2005
cind e intilnirea cu miha, intilnire neuroni 2?
soranutza
Dana, de-ai stii ce salivez eu dupa branza dulce si nu stiu de unde sa cumpar... sad.gif Tu de unde iei branza dulce? Cum se numeste? Zi tot pana nu inund casa doh.gif

Habar n-am ce e sarailie, am crezut ca vreti sa scrieti saratele si faceti greseli dar cam prea multe greseli faceti toate, deci inseamna ca sarailie chiar exista )).gif O fi vreo prajitura Sara Ilie gen Petre Roman? blushing.gif doh.gif

La intalnire a fost foarte fain, am fost opt fete. Eu am fost cea mai tinerica, dupa cum am si banuit dar diferentele de varsta n-au fost astronomice. Fetele au fost dragute, am hotarat sa ne intalnim bilunar cheer.gif
Inca de vineri una din fete (una din cele doua cu care deja m-am intalnit joi) m-a invitat la ea acasa, ca sa se cunoasca si barbatii nostri. A venit si al meu, a fost tare fain, pana la urma am ajuns la restaurant cu inca doua perechi.

Astazi am primit un email de la o alta fata pe care ieri am vazut-o prima data, m-a intrebat daca nu vreau sa mergem in patru (eu, ea, prietenul meu si al ei) la restaurant in seara asta. Am acceptat, ne intalnim la ora 7.

Sunt fericita, ieri mi-au si dat lacrimile de fericire. Aveam emotii ca poate n-o sa le placa de mine, la un moment dat ieri inainte de intalnire aproape ca m-am razgandit si n-am mai vrut sa merg.
himere2005
mai sorana, nu esti zdravana la cap, tu esti frumoasa, desteapta, dulce...nu stiu ce motiv ar gasi sa nu te placa. tare bine imi pare ca nu mai esti singurica...a iesit soarele si pe strada ta pupic.gif
soranutza
blushing.gif blushing.gif
Multumesc himere ! pupic.gif
himere2005
Eu, ce mai faci?te simti mai bine?
Eu.
multumesc de intrebare, himere pupic.gif
nu ma simt ff grozav fizic, dar ma salveaza capsorul grin.gif incerc sa-mi fac viata frumoasa. ieri am avut o zi grozava (am sa pun poze intr-una din zile) si astazi vad ca s-a inseninat, asa ca voi iesi in oras la o plimbare, de data asta cu o colega si prietena de servici.
sunt ff in urma cu invatatul pt facultate sad.gif dar acum nici nu-mi prea pasa, sincer.
o duminica placuta tuturor! give_rose.gif
May
Buna dimineatza ! give_rose.gif
Anna
Neatza fetelor!
Acum am ajuns si eu acasa, ma pregatesc sa imi fac niste paste, dar vad ca lenea e mai mare decat foamea )).gif
Am cam ciugulit din prostioare aseara, dar in limita bunului simt blushing.gif
O sa postez meniul de sambata mai tz.
Va pup si duminica cu soare pupic.gif
Anna
Am vazut si eu aseara filmul Borat , pe la jumate l-am oprit ca nu ne-a placut.... huh.gif
Pisik
Hello!
Sunt o purcica veritabila, cred ca am reusit sa imi depasesc pctele pe sapt asta cu succes blushing.gif
Pt ca vineri la party am mancat (iar) tort, iar ieri la nunta am papat si manacre si o felioaie sanatoasa de tort blushing.gif s-a dus naibii vointa de altadata!
Iar azi am zis ca pap numai fructe si a venit iubi si mi-a facut pofta cu un desert de cioco si am papat jumate blushing.gif sunt o vacuta mare de tot! mad.gif
Sper ca macar cu bicicleta sa ma fi salvat si ma duc sa mai fac.
Oricum, cred ca am fost descurajata de faptul ca sapt asta nu am slabit deloc (poate de unde am inceput si bicla) si de aia am dat-o asa de tare in bara.
Sper ca macar sapt viitoare sa fie mai bine
La nunta a fost ok, adica nu a fost o nunta eleganta (nici pe departe) dar a fost atmosfera, s-a dansat, a fost ok. O sa pun poze mai incolo.
Pupici si o zi frumoasa! si fug ca imi dati bataie si pe buna dreptate blushing.gif
Ella79
Daconst, cum sunt clatitele la cuptor? Faci clatitele obisnuit si dupa aia le pui la cuptor? Hai mai, cum sa seman eu cu Simona Patruleasa? Ma faci sa rosesc. blushing.gif Aia e frumoasa rau!

Mi-am cumparat gresia si vopseaua. Mai am de cumparat inca o gramada, tot felul de cimenturi, adezivi si alte chestii.
Din pacate nu mi-am gasit inca usa de intrare si deja intru in panica. Aia ar trebui montata prima, adica saptamana asta.

Ina, termenul pentru finalizarea lucrarilor e 1 decembrie. Lucrarile vor incepe sambata asta. Dar mi-au spus ca "daca ara probleme neprevazute" termenul s-ar putea prelungi.
Oricum, important e sa fie gata pana la 15 decembrie, ca sa apuc sa aranjez pana de Craciun.

Himere, momentan nu pot pune poze cu gresia pentru ca nu imi mai merge camera foto. Nu stiu ce are. Iar telefonul meu e un model fara camera. O sa pun poze cand o sa termin toata casa. Iau camera babuinului atunci si fac poze cu ea, nu va las eu pe voi asa. pupic.gif
uka
buna fetele... si eu de la serviciu, imi anuntz prezenta pe aici... fara stiri noi...
ne-am hotarat sa purtam din nou verighetele, a fost f frumosa cererea, eu eram convinsa ca o sa uite ( ii spusesem ca vreau sa le purtam din nou), dar abia am ajuns acasa si el cica sa vin pana la calculator sa imi arate ceva, mi-a scris ceva frumos, iar cutiuta cu verighete era desfacuta langa monitor, in timp c citeam si evident o dadusem in lacrimi ma intoarce cu fata la el si ma intreaba daca vreau sa fiu sotia lui, i-am spus ca da si apoi mi-a bagat verigheta pe deget, si eu pe a lui... eram terminata, m-a luat in brate, am stat asa putin.. dupa care nu va mai spun c a urmat k stiti voi...
in rest... toate bune si frumoase....
m-am ingrasat ceea ce nu e frumos.. nu stiu ce am sa ma mai fac... mananc k o purcica.. vad eu...
va pup..
Ella79
Pisik, poate ca pentru tine nu e momentul sa slabesti acum. Parerea mea e ca motivatia vine din interior si in unele momente ale vietii o ai, in altele nu. Poate ca pentru tine e momentul acum sa te bucuri de tot ce ti se intampla frumos, sa iti savurezi casnicia, babuinul si frumusetea pe care o ai categoric, ca nu esti in nici un caz grasa. Fii convinsa ca va veni un moment cand o sa te loveasca un chef nebun sa slabesti. Si atunci ai sa vezi ca nu te mai tenteaza nimic si slabesti ca la carte. Nu forta lucrurile si nu te chinui inutil. Asta e parerea mea.

Nici eu nu slabesc. Saptamana asta nu am dat jos nici un gram, am fost la sala de 3 ori, am mancat corect (am postat toate meniurile), am baut 3l de apa pe zi. Si cu toate astea nimic. Dar poate ca nici pentru mine nu e acum monetul sa slabesc. Poate ca e momentul sa iau o pauza, sa ma bucur de mine, de cei din jurul meu, de faptul ca traiesc si sunt sanatoata si fericita. O sa slabesc. Asa cum am slabit si pana acum o sa slabesc si de acum inainte. Totul e sa ai echilibru in viata, nu sa devii obsedat de cate ceva.

Sa nu ma intelegeti gresit, nu fac apologia ingrasatului pe un site de diete. Dar unele dintre noi slabesc mai greu decat altele si asta poate duce la frustrari si depresii.Si, dupa cate am vazut eu, nici una dintre noi nu este grasa cu adevarat. Toate suntem femei normal ponderale, doar ca ne dorim sa fim perfecte! Multe dintre noi cred ca suntem grase doar in capul nostru, nu si in ochii celor din jur. Slabitul nostru (pentru ca nu suntem cazuri grave) trebuie sa fie o bucurie, o chestie usoara, o chestie care sa faca parte din viata de zi cu zi, fara chinuri prea mari. Nu merita sa ne facem viata un calvar continuu pentru 3 kilograme.

daconst
Sorana,tare ma bucur pentru tine...si ma enervezi cu faza ca poate nu te plac. devil.gif
De ce nu te gindesti invers,ca poate tu nu le placi...la mine asta ar fi problema...ca restul ma intereseaza mai putin,adica e problema lor.Eu sunt eu si gata...alta mama nu mai face. naughty.gif

Branza dulce nu este ca in Ro,dar fac cu quark si e exact la fel.Am facut umplutura ca la crema lui Ella,adica am pus 2oua,500g quark,3 linguri faina(eventual si putin gris daca crezi ca e prea subtire),stafide si indulcitor.Vreau sa-ti spun ca asa fac si papanasii,din aceeasi crema si ies deliciosi.Clatitele le iau gata facute la punga,deci chiar se fac rapid.Le impachetez,ung tava cu ceva unt sau margarina si le dau la cuptor.Poti pune si putin zahar deasupra,inainte de-a le baga.Iar cind le scoti,le ungi cu smantana si gata bunatatea.
La fel poti folosi crema la foaia de strudel si e grozava,doar mai ingrasacioasa.Gata ca ma bate lumea,cu ce scriu aici. sorry.gif

Ella,nu exagerez mey,de cite ori o vad pe aia tot la tine ma gindesc,mai ales dupa ce te-am vazut in filmulet.Serios,esti o frumoasa si gata...nu e vina ta. lol.gif
Pisik
Uka, felicitari pt verigheta si pt ca te intelegi asa de bine cu babuinul tau. Sper ca la anul sa vedem poze de la o alta nunta frumoasa, a ta floare.gif
Ella,[b] f multa dreptate ai sa stii. Este adevarat ca nu trebuie sa ne cramponam, asta neinsemnand sa bagam in noi ca purcicile (cum am facut eu dupa ce am slabit, atunci chiar am fost deplasata, o viram spre bulimie sau nu stiu cum se cheama, mai e o chestie fara vomitat dar in care te indopi pana simti ca pocnesti si nu mai ai control asupra senzatiei de satietate)
Dar uite sunt momente in viata in care pur si simplu calci stramb si oameni suntem si avem slabiciuni; adica eu nu ma omor dupa friptane, shaorme si altele, drept pt care la nunta am mancat cu moderatie, nu am mancfat cartofii prajiti si carnea de porc pt ca nu am avut nici o problema sa nu le mananc, am mancat cate putin din toate, dar pt ca sunt terminata dupa dulciuri si eram la o sarbatoare am mancat tort: si portia mea si al lui iubi si in plus (bine, nu va ganditi, toate au afcut cat o felie normala, ca taiau aia ziceau ca dau de la ei, cred ca era un sfert de praji normala o felie de a lor). Nu trebuie acum sa mor, nu? am facut socoteala aproximativa si se pare ca cu putin noroc sunt pe zero, cu punctele acumulate din sport; e un lucru bun ca am inceput sa fac sport cat de putin. Nu fac nici eu apologia ingrasatului, dar parca cateodata m-am saturat sa imi fac procese de constiinta pt fiecare imbucatura pe care o inghit.
Acuma, gata cu filozofia, am fugit la baita si la mama si sa ne intalnim cu niste prieteni.
Pupici hug.gif
Ella79
Wow, mama si tata vin la mine in vizita!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Ma duc la le fac repede ceva bun. Fac niste clatite, ca tot mi-a dat Daconst ideea.
Pisik
poze de la nunta de ieri
http://new.photos.yahoo.com/ioasi_ro/album...460762338221205
uka
speram sa fie la anul, asa ne dorim.. desi nu cred k mai gasim restaurante in buc...acum depinde dk rezolv problema cu tata...referitor la mutarea lui theo la noi la bucuresti
Anna
Foarte frumos ai petrecut UKA. Felicitari pentru faptul ca v-ati pus iara verighetele si ca mere totul asa bine.
Dragoste sa fie, ca peste restul o sa reusiti sa treceti. pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.