Neata dragelor!! Am baut deja o cana jumatate de cafea si sunt atat de bine dispusa! yuhuuuu

Fara un motiv anume.
Himere, cand e sa te distrezi, nu conteaza pregatirile, locul, ora, nimic. Te distrezi cu cine ti-e drag si gata. Cele mai frumoase amintiri ale mele, cele mai super distractii de care am avut parte au fost fie la mama acasa, pe vremea cand locuiam acolo, fie la mare, in niste casute de mineri din Eforie Nord.
).gif)
Fara bani, fara nimic. Importante sunt gasca si... cheful tau.
Eu azi (ca tot ati intrebat) am program de cumparat gresie, faianta, ciment, var si bidinele.
).gif)
Mi-e mila de banii mei, cu care as putea pleca intr-o vacanta frumusica, dar... abia astept sa am o casa frumoasa, renovata, colorata.
Aseara a venit nenea care urmeaza sa imi faca niste debarale noi (adica sa imi faca rafturi ca lumea si usi culisante la debarale in locul usilor actuale, din carton nasol vopsite alb). Luni imi da si pretul si sper sa nu ma sperii. A sugerat ceva in jur de 3 - 4 milioane. O fi mult?
De vineri incep sa adun din casa si ma mut la in apartamentul parintilor mei. Ma ia groaza, ca sigur o sa ma cert cu mama.
Din 4 decembrie am concediu si sper sa plec pana la Budapesta si Viena, daca o sa se termine renovarea si curatenia pana atunci.