vai fetelor, numai complimente am primit

pai eu nu vreau sa slabesc prea mult, dar intr-un blug mai ascunzi burtica sau "aripioarele", eu vreau sa arat sexy si intr-o rochie de seara sau bluza strimta

stiu ca se poate, doar am mai ajuns alaturi de voi la 52 de kg
in ce priveste masinutele, au fost 3 chestii care nu prea mi-au convenit
- eu am zis mai intii sa luam o tura sa vedem cum se comporta fata, si apoi inca una eventual. tarif tura 3 min/50.000 dan nu, a luat 2 ture si la a doua tura era deja agitata
- eu am vrut sa conduc masina numai daca eram noi singuri pe ring, initial ringul era gol, ulterior au mai intrat in competitie citeva masini si bineinteles ca am creat o ambuscada, se putea altfel
- dan nu mi-a dat aparatul sa fac mai multe poze din parc ca a fost frumos si la noi nu vine decit f.rar un parc de distractii
oricum in ultimele 2 zile m-am simtit tare bine, aleluia. poate continuam asa, ca tare-i frumos
cele din bucuresti, poate aveti dreptate, e aglomerat bucurestiul, dar in galati se gasesc destul de putine locuri de munca, e aerul poluat de la combinat si practic nu ai unde sa te duci sa te distrezi, cu toate ca e un oras destul de mare. ai avea asa: faleza dunarii pentru plimbari si vreo 2 parcuri dar care nu au decit flori in ele, gradina botanica cu muzeul aferent, baruri, restaurante, discoteci, complexe ptr cumparaturi gen billa, metro si kaufland, dar care nu se compara cu carfourul vostru. mi-a adus dan poze de la voi,e imens. mallul nostru e f. mic si are numai magazine cu haine de firma si de abia acum l-uu construit
ce mi-as dori? sa avem unde sa ne distram:parcuri de distractie permanente, bowling, echitatie, nu stiu cred ca aveti o gramada de alte alternative, voi sa-mi spuneti