Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
bubbles
am fost la gratar si am inghetat )).gif am mancat gratar de porc(slab) 5p huh.gif covrigei 4p huh.gif paine 1p suc 1p si dimineata un iaurt cu cereale 1p total 12p yahoo.gif
pisik bataita.gif
uka felicitari give_rose.gif cheer.gif
uka
bubbles, sincer mi se pare ca mananci f putzin...

mersic annais
Tulip
Am aterizat si eu......socrela ne-a chemat la masa,desertul l-am cumparat noi,asa ca puiul ramane pe alta data,la fel si placinta cu branza )).gif )).gif )).gif

Himere,despre ce poze vorbesti? blum.gif
Tulip
Incerc sa pun 2 poze.....sunt cu fata...nu stiu cat de bine se vede parul.... blum.gif
Anna
clap.gif sunt super faine pozele Tulip. Si fetitza e o scumpete, sa-ti traiasca!

bubbles...cum reusesti sa papi asa putin? huh.gif Zi-ne secretul... secret.gif
Tulip
Bubbles,si eu sunt de parere ca mananci prea putin....ai grija de efectul yo-yo...ar fi pacat sa pui ceva la loc,dupa ce te chinui f mult..... sorry.gif
ina_ceva
cheer.gif Bravo, soranutza, nu mai esti singurica pe acolo!!!
Gigelu, o sa recuperezi si cu facultatea, stai linistita.
annaiss_derrian, de ce nu ti-a placut filmul?
Pisik, bataita.gif cuplu.gif .De maine te apuci de numarat, nu?
Uka, tatal tau ce zice de teo, de mutarea lui cu voi?
uka
ina... pai... am vb oarecum cu tata si mi-a spus ca s-ar simti neconfortabil, ca tot ca pe prietenul meu ( un strain) in vizita l-ar trata, sapt asta trebuie sa vb mai serios cu el, ptr ca as vrea ca in decembrie max ianuarie el sa se mute la bucuresti...
chiar nu vad cu ce l-am incomoda...sa-mi tinetzi pumnii, maine cred.. ca am sa vb cu tata, si dk nu o sa am curaj am sa-i scriu un e-mail...
iti trimit pm acum
ina_ceva
CITAT(uka @ 12-11-2006, 06:47 PM) *

ina... pai... am vb oarecum cu tata si mi-a spus ca s-ar simti neconfortabil, ca tot ca pe prietenul meu ( un strain) in vizita l-ar trata, sapt asta trebuie sa vb mai serios cu el, ptr ca as vrea ca in decembrie max ianuarie el sa se mute la bucuresti...
chiar nu vad cu ce l-am incomoda...sa-mi tinetzi pumnii, maine cred.. ca am sa vb cu tata, si dk nu o sa am curaj am sa-i scriu un e-mail...
iti trimit pm acum

Ai putea sa-i spui babuinului sa vina in vizita mai des, ca sa se obisnuiasca tatal tau cu el.
uka
mdea.... dar imi convine mai mult sa ma duk eu acolo, ca pot sta mai mult, el nu poate sta mai mult d 2 zile, si in plus d asta, ii fac mancare, ii mai calc camasi... si d'astea...bine se descurca si el, dar cu mancarea e mai nasol k e si genul caruia ii place mancarea gatita asa daca vine la mine.. nu prea merge.. mananca, cat e la mine dar dup aia, cand ajunge la brasov.. sad.gif
stiu ca am gresit la faza asta, nu stiu de ce l-am tinut mai departe de fam mea, am ales sa ma apropii eu de fam lui... nu am facut-o intentionat..
Anna
CITAT(ina_ceva @ 12-11-2006, 08:41 PM) *

annaiss_derrian, de ce nu ti-a placut filmul?

Ina...pur si simplu nu mi s-a parut nimic funny, inceputul cu romanii a fost ok, am zis hai ca e de bine, dar apoi mi s-a parut o chestie gen camera ascunsa (referitor la scenele din metrou sau de pe strada cand aborda lumea). Poate nu am avut eu rabdare sa il vad pana la capat.
I-a placut cuiva filmul asta ? eusa_think.gif
himere2005
buna seara
Pisik, arati tare bine in rochita si imi place blanita la nebunie
Ella, tu esti o frumoasa asa ca nu mai comenta, accepta complimentele

am fost in seara asta si m-am distrat f bine in parcul de distractie impreuna cu familia mea. pun acum 3 poze

aici
ina_ceva
Uka, ma gandesc ca tatal tau nu e obisnuit sa va vada impreuna, sa vada cat e de serioasa relatia;probabil asta e motivul pentru care nu-l poate privi mai mult decat ca pe prieten al tau .

Himere, nu am acces la pozele tale. Mai incerci o data?
Tulip
Wow,Himere,areti fantastic! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Anna
Himere...eu nu vad pozeleee unsure.gif

Gata le vad, cred ca v-ati distrat pe cinste ..vreau si eu la masinute blushing.gif
uka
c pofta de busit cu maisnutzele mi-ai facut himere...
super
da ina, nici eu nu cred k e constient de seriozitatea relatiei..
himere2005
Tulip, am uitat de tine, imi place foarte mult cum arati, dar acum nu pot sta la calc sa te complimentez ca e rindul lui dan pupic.gif
uka
tulip, frumoase poze, bebe nu mai zik cat este de dulce...este extraordinar d frumoasa, si am observat ca ai faianta ca a mea biggrin.gif
Tulip
Uka,nu e faianta mea...e a lui socrela )).gif )).gif )).gif

Multumesc de complimente,fetelor! pupic.gif

Am bagat niste ciuperci la cuptor,imediat pun si branza peste....miroase delicios in toata casa...... blum.gif
himere2005
moartea mea ciupercile cu brinza la cuptor. acum iti fac o vizita chiar daca sunt cu burdihanul plin lol.gif
Tulip
hai ca te astept hug.gif .....si nu desfac sticla de vin pana nu ajungi blum.gif

ce ai papat azi?

ma bag lla tv,incep Fetele Gilmore )).gif )).gif )).gif
Daca nu ocupa babuinul pc-ul,mai vin in timpul reclamelor pe capul vostru....

Ramo,gata cu invatatul pe ziua de azi?A sosit Potentialul?
himere2005
ma bag si la vin, dar nu le spunem la fete ca poate ne cred betivance )).gif

am papat cam ce am mincat si aseara, adica multe puncte din mici si citiva pestisori afumati (sprot) blushing.gif
in plus, sarailie tease.gif

e...oricum de miine am numai mincare dietetica in frigider asa ca sper sa ma tin in puncte
bubbles
cat sa pun la 300 g aprox de carne de porc fara grasime pe ea biggrin.gif
bubbles
cafea cu 1 lgta zahar si 1 lgta frisca 0.3p
1/2 iaurt 0.1% + cereale 1p
covrigei 4 p (cred)
carne porc gratar 5p (cred )
paine 1p
suc 1p
sunca 3p
kaiser o fel 2p
maioneza 1/2 lgta 0.25p
orez expandat 0.5p
br topita fitness 0.8p(dupa calculele mele )).gif )
1 mar 0p
total:18.85 p biggrin.gif
ina_ceva
CITAT(bubbles @ 12-11-2006, 08:35 PM) *

cat sa pun la 300 g aprox de carne de porc fara grasime pe ea biggrin.gif

Carne de porc slaba -lipide:6.3 , calorii: 142
Carne de porc semigrasa -lipide:24.7, calorii: 295

bubbles
mi`a iesit 3.1 p la 100 g sad.gif(
ms ina oricum pupic.gif
Eu.
buna seara!

Pisik, am vazut pozele de la nunta si am ramas si eu impresionata de cat de frumoasa ai fost in rochita neagra; imi place foarte mult ca ai o gratie si o delicatete innascuta give_rose.gif
Tulip, comentarii la adresa fetitei nu mai fac fiindca vei crede ca vreau sa ti-o fur )).gif e absolut superba. si tu esti ff frumoasa, dar eu tot creata te prefer blushing.gif ....poate fiindca intotdeauna mi-am dorit sa am parul cret.
Uka, felicitari, sa va intelegi si iubiti mereu la fel de mult. mult succes in discutia cu tatal tau.
Himere w00t.gif moaaama ce gagica misto esti!chiar asa, tu de ce mai vrei sa slabesti? blink.gif mi-a placut bascutza ta rosie la nebunie.Bia e o dulceataaaa give_rose.gif

azi am fost la o scurta plimbare prin Cismigiu , apoi la Citty Grill (din nou) sa-mi termin punctele lol.gif ba chiar sa depasesc mad.gif
va pun cateva poze de ieri, cu fetita de 4 luni a verisoarei mele si cu catelusa lor, pe nume Mouse lol.gif

Imagine

restul pozelor le pun imediat in album, ca merge prea greu cu image shack
Eu.
am pus pozele la link-ul de la semnatura; albumul se numeste Bebe.
Tulip
Doamne,Crenguta....o sa fiti nista parinti minunati!Va sta bine cu bb...... pupic.gif
Eu.
CITAT(Tulip @ 12-11-2006, 11:36 PM) *

Doamne,Crenguta....o sa fiti nista parinti minunati!Va sta bine cu bb...... pupic.gif

blushing.gif merci.
chiar vbeam aseara cu al meu ca a innebunit lumea; toti ne zic sa ne punem pe facut un baby.gif numai noi nu credem ca e momentul inca
Sexymom
Himere am vazut si eu pozele.Sunt foarte frumoase, iar Bianca ta e o dulce, ca si Bianca mea
Imagine)).gif E chiar asa de frig la noi? ca eu am stat azi toata ziua afara la soare, iar ieri am fost in excursie cu o multime de copii in maneca scurta, chiar daca au fost 16 grade afara, eu nici macar nu am o caciula in casa.
Cand e ziua Biancai?

Crenguta tu nu stateai in Franta sau nu tin eu bine minte, esti in vizita acasa in Bucuresti?
Eu.
Sexy, hehe, Franta a fost de muuuult.
am stat 3 ani si jumatate acollo, pana in august 2005 cand m-am mutat in Olanda. am revenit in decembrie in Romania si in Ianuarie ne-am mutat in Bucuresti
Tulip
Crenguta,poate de aceea e bine daca vine bb neanuntat )).gif )).gif
Eu.
CITAT(Tulip @ 12-11-2006, 11:48 PM) *

Crenguta,poate de aceea e bine daca vine bb neanuntat )).gif )).gif

blink.gif nuuu, ca n-am conditii de crescut bebe acum. casa noastra e jaaaaleee si nici nu putem face nimic fiindca baba proprietara nu ne lasa sa miscam nici un dulap in apart mad.gif
bebe sa mai astepte vreo 2-3 ani macar
Sexymom
Super pozele cu bebe , sta asa de relaxata exact ca la fotograf. pupic.gif

Nu am stiut ca esti din nou in tara, si nu iti e dor de F>ranta sau de Olanda? eu nu am rezistat mai mult de 3 luni in tara, abia asteptam sa ma intorc acasa
Eu.
CITAT(Sexymom @ 12-11-2006, 11:53 PM) *

Nu am stiut ca esti din nou in tara, si nu iti e dor de F>ranta sau de Olanda? eu nu am rezistat mai mult de 3 luni in tara, abia asteptam sa ma intorc acasa

ba da, imi e cumplit de dor sad.gif imi e dor sa vbesc franceza cu francezi, dar cel mai dor mi-e de Olanda. stateam intr-un orasel ff mic...era atata pace, atata liniste.... sorry.gif am deja 10 luni de Bucuresti si tot nu ma pot obisnui cu uratenia lui sad.gif
Sexymom
Eu m-am nascut, am crescut in Bucuresti si nu il mai suport, la mine e asa de multa liniste , totul este curat, civilizat, lumea e deschisa si sincera, vreau sa fac orice sa ramanem aici, sa nu ma mai intorc acasa.Chiar daca trebuie sa vand tot din Bucuresti tot merita sa traim aici.
Tulip
vad ca nu ma screti nimic......ma bag la culcare...noapte buna,fetelor!
himere2005
vai fetelor, numai complimente am primit blushing.gif pai eu nu vreau sa slabesc prea mult, dar intr-un blug mai ascunzi burtica sau "aripioarele", eu vreau sa arat sexy si intr-o rochie de seara sau bluza strimta cheer.gif stiu ca se poate, doar am mai ajuns alaturi de voi la 52 de kg wink1.gif
in ce priveste masinutele, au fost 3 chestii care nu prea mi-au convenit
- eu am zis mai intii sa luam o tura sa vedem cum se comporta fata, si apoi inca una eventual. tarif tura 3 min/50.000 dan nu, a luat 2 ture si la a doua tura era deja agitata
- eu am vrut sa conduc masina numai daca eram noi singuri pe ring, initial ringul era gol, ulterior au mai intrat in competitie citeva masini si bineinteles ca am creat o ambuscada, se putea altfel lol.gif
- dan nu mi-a dat aparatul sa fac mai multe poze din parc ca a fost frumos si la noi nu vine decit f.rar un parc de distractii

oricum in ultimele 2 zile m-am simtit tare bine, aleluia. poate continuam asa, ca tare-i frumos

cele din bucuresti, poate aveti dreptate, e aglomerat bucurestiul, dar in galati se gasesc destul de putine locuri de munca, e aerul poluat de la combinat si practic nu ai unde sa te duci sa te distrezi, cu toate ca e un oras destul de mare. ai avea asa: faleza dunarii pentru plimbari si vreo 2 parcuri dar care nu au decit flori in ele, gradina botanica cu muzeul aferent, baruri, restaurante, discoteci, complexe ptr cumparaturi gen billa, metro si kaufland, dar care nu se compara cu carfourul vostru. mi-a adus dan poze de la voi,e imens. mallul nostru e f. mic si are numai magazine cu haine de firma si de abia acum l-uu construit
ce mi-as dori? sa avem unde sa ne distram:parcuri de distractie permanente, bowling, echitatie, nu stiu cred ca aveti o gramada de alte alternative, voi sa-mi spuneti
Ella79
Buna dimineata !!!

Azi am program de strans cutii goale ca sa ma in ce sa imi pun lucrurile cat timp renovez casa. Sunt ca boschetarii, adun cartoane. lol.gif
Tulip
Neata!
Inca o zi de luni...uff,ce nu-mi place sad.gif ...chit ca eu nu ar trebui sa ma plang,caci stau acasa..... blum.gif

Himere,la noi in oras nici macar un parc de distractie nu e.....parcuri pt. copii sunt putine si nu-s puse la punct,sunt aglomerate si deseori murdare..... sad.gif
himere2005
Parcul de distractii a venit intimplator la noi si nu cred ca o sa stea prea mult

poate o sa se perinda si pe la voi, mai stii?

ella si ce toaleta iti pui cind pleci la adunarea cartoanelor? tease.gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 13-11-2006, 08:48 AM) *

Parcul de distractii a venit intimplator la noi si nu cred ca o sa stea prea mult

poate o sa se perinde si pe la voi, mai stii?

da da la zilele orasului )).gif )).gif
himere2005
apropos de zilele orasului, pe 30 noiembrie sunt zilele galatiului, o sa fac si atunci poze. nu-i mai cer celularul lui dan. fac eu cum ma pricep cu ap. "meu", chiar daca ies neclare blum.gif

fratilor, pozele de la intilnirea ONEDEN
http://forum.oneden.com/index.php?showtopi...amp;#entry26056
Tulip
mi-e foame,inca n-am papat nimic.......beau doar cafeaua pe stomacul gol si ma gandesc ce sa pap mai dietetic.....
M-am hatarat si ma apuc de numarat doar dupa ce trec sarbatorile de iarna...din ianuarie...pana atunci ma voi stradui sa mananc cat-de cat cu cap,si ma voi multumi daca nu voi pune ceva pe mine.... wink1.gif
ramonavlas
Buna dimineata! Am o durere de gat de nici nu pot vorbi. Sper ca nici sa mananc nu pot. Noroc ca am examenele scris, ca altfel.....
O sa ptamana usoara si frumoasa va doresc, a mea nu va fi nicicum. Ba da, va fi plina de stres....
Pisik
Neatza!
Multumesc pt complimente, Eu m-a dat gata cu eleganta innascuta blushing.gif
Desi ieri am afcut prostii cat caa (am fost la bunica si am ras si pe acolo dulciuri mad.gif ), se pare ca dl cantar este prietenos cu kine; sau a luat-o razna, ca azi o data mi-a aratat 68 si o data 67,2, dupa ce ieri imi arata aproape 70. o sa pun si eu 68,5 pe ticker, de incurajare asa.
Azi am papat MD de 5p, la pranz am 6 (pui cu legume si iaurt) si cina de 3 (felii de grau cu iaurt si banana), fructe (1p extra), sper sa reusesc sa termin ziua doar cu 15p, adica sa economisesc 4 pt maine, cand aniversam o luna de casatorie. Azi avem o luna de la cea civila )).gif
Recomandati-mi si mie fetele din Buc un restaurant dragut, romantic si cu mancare nu f grasa si grea. Ca poate iesim la o cina maine seara sau miercuri, sa vedem.

Diseara mergem la un concert al lui Nicu Alifantis, nu ma omor eu dupa el dar ne-a invitat mama si sotul meu cam vrea, asa ca...ma supun.
Eu m-am cam babit sincer, imi doresc numai sa ma duc acasa, sa spal rufe (am un stress, mereu e cosul plin) si sa ma culc blum.gif Sunt "expirata", ce mai!

Va pup si va doresc o zi frumoasa
Ella79
Himere, categoric imi iau o rochie de seara fara spate. lol.gif
Pisik
Ella, deja esti in concediu?
Ella79
nu Pisik, sunt la birou. Intru in concediu din 1 decembrie, pana in 18 decembrie.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.