Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
himere2005
ina, se pare ca v-ati distrat bine la intilnire, va mai programati ceva impreuna in viitorul apropiat? cred ca Trattoria va ramine locul de intilnire a gastii de pe ONEDEN
Tulip
Pisik,si cosul meu e plin d rufe...nu stiu cum reusesc ca spal zilnic.....chestia e ca se usuca mai greu.... mad.gif

Ella,sper ca nu te superi pe mine ca te tot stresez cu placinta......cate foi are un pachet Linco?Nu am facut in viata mea asa ceva si azi dupa ce o culc pe Timea sper sa ma apuc de placinta......si toata umplutura vine pusa odata intre foile unui pachet impartite in 2? doh.gif
Ella79
Tulip, nu am numarat niciodata foile unui pachet. Habar n-am cate sunt.
Foile se impart in 2. Un strat de foi, umplutura toate, restul de foi deasupra.
Tulip
CITAT(Ella79 @ 13-11-2006, 09:27 AM) *

Tulip, nu am numarat niciodata foile unui pachet. Habar n-am cate sunt.
Foile se impart in 2. Un strat de foi, umplutura toate, restul de foi deasupra.

pupic.gif pupic.gif

speri ca nu te superi!
Pisik
Nu degeaba se zice ca nici iarba nu creste lunea.... sad.gif
Nu am nici un chef de treaba, m-am obisnuit de la pregatirile de nunta sa tot astept ceva si acum...nu prea mai am ce sa astept si e cam nasol...nu stiu...simt ca parca ma blazez...

A, vroiam sa va zic ca sunt tare mandra de mine ca decand am cumparat bicla, numai vineri nu am facut, in rest miercuri si joi am facut cate 15 min, sambata am facut 20, iar ieri am facut 2 ture de 10 si seara inca o tura de 10 cheer.gif
Eu.
neatza tuturor! yahoo.gif
in ciuda vremii de cacao si a 2 colege de servici concediate mad.gif sunt fff bucuroasa si prietena cu cantarul w00t.gif am reusit sa elimin saptamana care a trecut 1,4kg wink1.gif
o zi buna-buna tuturor!
Ella79
Cum sa ma supar Tulip. E prima oara cand dau si eu "sfaturi" in ale bucataritului. he heeee, pai asta e o mare performanta pentru mine! pupic.gif
Pisik
si azi, oricat de tarziu ajung sper sa nu ma las si sa mai "bag" macar 10-15 minute.
macar asa sa compensez dulciurile bagate

CITAT(Eu. @ 13-11-2006, 11:40 AM) *

neatza tuturor! yahoo.gif
in ciuda vremii de cacao si a 2 colege de servici concediate mad.gif sunt fff bucuroasa si prietena cu cantarul w00t.gif am reusit sa elimin saptamana care a trecut 1,4kg wink1.gif
o zi buna-buna tuturor!

BRAVO EU cheer.gif Esti o smechera! Felicitari! Sa inteleg ca tu ai fost mai cuminte ca mine si ai terminat sapt in puncte, da?
michelle
Neata neuroni!

Antonia, felicitari pt examen! floare.gif
Dany, ma bucur ca te simti mai bine hug.gif
Gigelu, simpatica pustoaica si voi aratati tare bine cu ea baby.gif
Tulip, esti f f f frumoasa give_rose.gif
Himere, esti mai slaba decat mine, tie iti lipseste sportul (ca si mie de altfel)

Spor la slabit/mentinut tuturor!

Eu am fost in we la mama, care se muta luna viitoare asa ca vom avea program artistic intr-unul din we din decembrie, inainte de Craciun. Deci vom face sarbatorile in casa noua naughty.gif
Eu nu sunt deloc incantata, dar e alegerea ei.
M-am innoit cu o pereche de pantaloni negri raiati (cu croiala dreapta) si cu o pereche de ghetute. Ok, doua perechi, ca nu ma puteam hotari la una (pe bej si pe maro).

Va pup, spor la treburi!

Gigelu, felicitari, si la mai multe afurisite jos biggrin.gif
Tulip, Ella, eu impart in 3 foile si pun 2 straturi de compozitie (mere, branza, dovleac, nuca etc)
Pisik
CITAT(michelle @ 13-11-2006, 11:43 AM) *

Neata neuroni!

Antonia, felicitari pt examen! floare.gif
Dany, ma bucur ca te simti mai bine hug.gif
Gigelu, simpatica pustoaica si voi aratati tare bine cu ea baby.gif
Tulip, esti f f f frumoasa give_rose.gif
Himere, esti mai slaba decat mine, tie iti lipseste sportul (ca si mie de altfel)

Spor la slabit/mentinut tuturor!

Eu am fost in we la mama, care se muta luna viitoare asa ca vom avea program artistic intr-unul din we din decembrie, inainte de Craciun. Deci vom face sarbatorile in casa noua naughty.gif
Eu nu sunt deloc incantata, dar e alegerea ei.
M-am innoit cu o pereche de pantaloni negri raiati (cu croiala dreapta) si cu o pereche de ghetute. Ok, doua perechi, ca nu ma puteam hotari la una (pe bej si pe maro).

Va pup, spor la treburi!

Sa le porti sanatoasa! Pantalonii masura 38, da? wink1.gif ca tu la alta masura tusesti )).gif

Eu am inceput precum Himere, acuma fac planuri cu meniurile de Craciun; primul Craciun cu sotul meu! si atata ati vorbit de placinte, ca o sa pun si o placinta pe lista, cred ca cu branza dulce si cred ca o voi face mai dietetic (ma rog, in afara de foi)
Tulip
Gigelu,felicitari!1.4kg r super!!!!!!

Pisik,la voi cand o sa vina barza?Vreti sa asteptati mult? blum.gif
michelle
Nu bag mana in foc daca sunt 38.. parca erau 36. Oricum nu e asa importanta masura. Oricum mi-s un pic larguti
Eu.
CITAT(Pisik @ 13-11-2006, 11:43 AM) *

BRAVO EU cheer.gif Esti o smechera! Felicitari! Sa inteleg ca tu ai fost mai cuminte ca mine si ai terminat sapt in puncte, da?

blushing.gif multumesc, Pisik.
m-am tinut bine in puncte toata saptamana, ba chiar am mai economisit cate 0.5-1p/zi. in w-e, in schimb, m-am cam dat in barci ca am fost si sambata si duminica la City grill blushing.gif
oricum, nu ma asteptam sa dau atat de mult jos.
sper ca astfel voi ajunge pana de Craciun pe la 59-60kg
michelle
Pisik, am vazut pozele de la nunta de sambata, eu te vad slaba rau..
Incearca sa te mentii si poate mergi la sala sau la inot..
Ella79
Bravo Eu, esti super tare! cheer.gif E perfect sa slabesti intre 1 si 2 kg pe saptamana.
Pisik
CITAT(Tulip @ 13-11-2006, 11:48 AM) *

Gigelu,felicitari!1.4kg r super!!!!!!

Pisik,la voi cand o sa vina barza?Vreti sa asteptati mult? blum.gif

Pai nu stiu, la mine e mai complicat, va fi cu analize si tratamente...conform ultimelor analize sad.gif
Am zis ca prin primavara ma duc sa repet analizele si daca situatia se mentine la fel undeva in toamna viitoare sa incep tratamentul...momentan pt bebe trebuie sa rezolvam problema cu servicul, care pe babuinul meu il streseaza la max, mereu avem discutii, daca ii pomenesc acum de bb risc sa zboare prin plafon )).gif
ina_ceva
Himere, Tulip, la voi vine parcul de distractii in oras doar la zilele orasului?
Tulip, ai putea sa intri la punctajul de mentinere pana in ianuarie (oricum e mai mare si nici nu ai lua kg in plus).
Ramona, se anuntza vreo raceala?Sa ai grija de tine hug.gif
pisik, e bine daca cantarul nu s-a suparat tare pe tine!Distractie placuta maine!!! give_rose.gif
Felicitari, gigelu give_rose.gif !!!La cat mai multe kg pierdute!!!
Cum sa nu dai sfaturi, ella? Doar ai zis ca la prajituri te pricepi f bine.
Pisik
CITAT(Eu. @ 13-11-2006, 11:48 AM) *

CITAT(Pisik @ 13-11-2006, 11:43 AM) *

blushing.gif multumesc, Pisik.
m-am tinut bine in puncte toata saptamana, ba chiar am mai economisit cate 0.5-1p/zi. in w-e, in schimb, m-am cam dat in barci ca am fost si sambata si duminica la City grill blushing.gif
oricum, nu ma asteptam sa dau atat de mult jos.
sper ca astfel voi ajunge pana de Craciun pe la 59-60kg

Si eu m-am tinut in pcte pana joi cand am inceput cu dezmaturile; noroc cu bicicleta; se pare ca si eu am reusit sa dau jos cam 1,3-1,5 kg sapt trecuta, dar eu oscilez rau....
Sper ca sapt asta sa ne tinem amandoua de puncte, sa fim cuminti wink1.gif
Eu.
Miha merci floare.gif
ceva poze cu pantalonii si ghetutele? grin.gif
astept si eu ziua in care imi voi putea permite sa ma imbrac si eu cu pantaloni de catifea reiata sad.gif
Merci Ella, merci Tulip pupic.gif
Pisik
CITAT(michelle @ 13-11-2006, 11:49 AM) *

Pisik, am vazut pozele de la nunta de sambata, eu te vad slaba rau..
Incearca sa te mentii si poate mergi la sala sau la inot..

Mersi, Michelle, am eu niste hainute care nu mai incap si as vrea totusi macar pe la 64 sa ma stabilizez (in primavara aveam 60 si eram cam skinny rau).
Cu sportul am inceput usor usor cu bicicleta, sper sama tina si mai nicolo sa mai adaug si altele )).gif
ina_ceva
Miha, cum de s-a mutat mama ta?Ai mei sunt , oarecum, legati de casa lor si nu cred ca concep sa plece de acolo.
Tulip
Ina,de vreo 2 saptamani nu numar deloc si nici nu m-am ingrasat.....ok,nu pap ff. mult dar cam gust din toate.....daca as tine-o tot asa,as fi multumita wink1.gif
Pisik
CITAT(ina_ceva @ 13-11-2006, 11:51 AM) *

pisik, e bine daca cantarul nu s-a suparat tare pe tine!Distractie placuta maine!!! give_rose.gif

Multumesc mult. Sper sa se mai destinda si babuinul meu, ca asa de stresat este cu serviciul asta, cum ii spun ceva, de genul sa iesim in oras sau asa, cum incepe ca sunt inconstienta, ca nu avem bani, etc. mereu i se pare ca e incompetent , ca nu a facut nimic in viata, etc. sad.gif
ina_ceva
Himere, ne-am distrat la intalnire, dar trattoria nu e locul meu preferat grin.gif .Mi-ar fi placut mai mult la Caru cu bere, cum s-a hotarat de la inceput, dar daca nu mai erau locuri sad.gif ...

CITAT(Pisik @ 13-11-2006, 09:56 AM) *

Multumesc mult. Sper sa se mai destinda si babuinul meu, ca asa de stresat este cu serviciul asta, cum ii spun ceva, de genul sa iesim in oras sau asa, cum incepe ca sunt inconstienta, ca nu avem bani, etc. mereu i se pare ca e incompetent , ca nu a facut nimic in viata, etc. sad.gif

Se simte nefolositor, avand in vedere ca numai tu aduci bani in casa.Se mai aude ceva cu interviurile alea?
ramonavlas
Ok, stiam ca eu de la stres ma ingras chiar daca nu mananc. Dar chiar asa? M-am ingrasat 2 kg si ceva de joi. Nu prea se poate ca nu am mancat chiar deloc mult si nici ingrasacioase. Stresul asta..... Da las ca scap eu si atunci sa vezi........
Eu, felicitari!
Pisik
CITAT(ina_ceva @ 13-11-2006, 11:57 AM) *

Se simte nefolositor, avand in vedere ca numai tu aduci bani in casa.Se mai aude ceva cu interviurile alea?

momentan nu, dar el si vrea totul dintr-o data; ca il apucase ca sa facem nu stiu ce afaceri, sa cumparam teren, ca nu o sa traim toata viata din salariu, ca sa facem nu stiu ce afaceri cu sandivusri, cu organizare de evenimente etc. I-am zis sa ia lucrurile pe rand, ca pt orice trebuie bani multi pe care nu ii avem; momentan prioritatea este gasirea unui loc de munca pt el; a mai depus CV-uri, momentan eu zic ca nu trebuie sa ne panicam, a trecut doar o sapt, eu am inca incredere; Il inteleg, dar trebuie sa aiba rabdare si sa nu tragidizeze asa

CITAT(ramonavlas @ 13-11-2006, 12:00 PM) *

Ok, stiam ca eu de la stres ma ingras chiar daca nu mananc. Dar chiar asa? M-am ingrasat 2 kg si ceva de joi. Nu prea se poate ca nu am mancat chiar deloc mult si nici ingrasacioase. Stresul asta..... Da las ca scap eu si atunci sa vezi........
Eu, felicitari!

Momentan ai altele pe cap, nu te mai stresa de kg, ca nu sunt reale, sa vezi cum se topesc dupa ce termini cu agitatia.... hug.gif
Ella79
Ramona, tu ai grija si la efectul yo-yo pentru ca saptamanile trecute te-ai cam infometat. Fa mult sport si eu cred ca o sa fie OK.
michelle
Ramo, poate sistemul tau imunitar nu e asa tare, te-ai gandit sa iei niste spirulina/vitamine?

Pisik, din propria experienta iti spun ca mai bine mai plinut decat skinny. Eu am fost slaba (in vara) si m-am convins. Am testat, nu mi-a placut, acum nu as mai slabi atat.
Oricum, cel mai important e sa te simti bine in propria piele, sa te accepti asa cum esti. pupic.gif

Gigelu, uite ca nu pun poze ca sa ma vedeti pe viu cand o sa vin la Buc. tease.gif

ALICE
Felicitari fetelor!Vad ca sunteti ambitioase.Eu nu.Am cam sclintit-o in weekend,ca am fost la cabana si am mancat ceva prajiturele.
himere2005
pastaile se mai numesc si altfel? si cite puncte au la suta de grame?
am facut pastai, cam 150g cu condimente, calite cu 1 lingurita ulei si 1 lingura smintina, foarte bune mi s-au parut
dimineata mirosea a mici ca am facut restul de mici pentru dan, am salivat dar nici ca am bagat in mine )).gif
inca o intrebare, calculatorul de puncte de unde il iau? eu nu l-am folosit niciodata lol.gif toate le puneam cam la ochi sau din meniurile voastre. as vrea sa ma apuc serios de treaba. bine, inca nu am cintar de alimente, dar nu-i bai.
Pisik
CITAT(michelle @ 13-11-2006, 12:05 PM) *

Ramo, poate sistemul tau imunitar nu e asa tare, te-ai gandit sa iei niste spirulina/vitamine?

Pisik, din propria experienta iti spun ca mai bine mai plinut decat skinny. Eu am fost slaba (in vara) si m-am convins. Am testat, nu mi-a placut, acum nu as mai slabi atat.
Oricum, cel mai important e sa te simti bine in propria piele, sa te accepti asa cum esti. pupic.gif

Gigelu, uite ca nu pun poze ca sa ma vedeti pe viu cand o sa vin la Buc. tease.gif

Cand vii Miha?
michelle
Cel mai probabil la sfarsitul lunii, Pisik

Himere, ti-l trimit eu
Pisik
CITAT(himere2005 @ 13-11-2006, 12:12 PM) *

pastaile se mai numesc si altfel? si cite puncte au la suta de grame?
am facut pastai, cam 150g cu condimente, calite cu 1 lingurita ulei si 1 lingura smintina, foarte bune mi s-au parut
dimineata mirosea a mici ca am facut restul de mici pentru dan, am salivat dar nici ca am bagat in mine )).gif
inca o intrebare, calculatorul de puncte de unde il iau? eu nu l-am folosit niciodata lol.gif toate le puneam cam la ochi sau din meniurile voastre. as vrea sa ma apuc serios de treaba. bine, inca nu am cintar de alimente, dar nu-i bai.

Pai cred ca se numesc fasole verde )).gif eu sunt cam varza cu legumele, sa nu ma trimiti la piata dupa altceva decat cartofi, rosii si chestii concrete ca ma intorc cu cine stie ce huh.gif
Eu zic ca nu e cazul sa fii asa drastica, mai bine incerci un pic de sport; pt 2 kile jumate e mai simplu sa urmezi regulile de "bun simt", adica sa nu mai papi seara, sa eviti prajelile, dulciurile si sa faci sport; si cred ca daca continui cu aproximatul e si mai bine. dar tu stii! hug.gif

CITAT(michelle @ 13-11-2006, 12:14 PM) *

Cel mai probabil la sfarsitul lunii, Pisik

Himere, ti-l trimit eu

Si facem intalnire da? ca de data asta promit sa nu mai ratez. Eu pe 20-21 si pe 30 nu pot, dar in rest in principiu sunt ok.

himere2005
michelle, nu sunt mai slaba ca tine, ca te-am studiat bine lol.gif , s-ar putea doar sa ma avantajeze pozele. cred ca suntem ori la fel ori tu putin mai slaba. caci eu port 28-ul de la blugi, insa acum blugii ma string,
in schimb la 52 de kg erau largi. tu in masura 28 cum intri, cum te simti?

dar daca eu renunt la fructe in favoarea legumelor nu merge sa pun 0p? as prefera sa maninc 400 grame pastai azi blum.gif
michelle
Ti-am trimis, Himere.
La blugi ultima pereche era 26 blushing.gif Dar tre sa te gandesti ca-s mai scunda decat tine
Pisik
S-au luat slabanoagele la intrecere! Ina mai lipseste de aici lol.gif
ina_ceva
CITAT(Pisik @ 13-11-2006, 10:24 AM) *

Nu comentez blum.gif
michelle
CITAT(Pisik @ 13-11-2006, 10:24 AM) *

Ia uite cine rade tease.gif
Aduc acum cantarul si centimetrul sa vedem care pe care
ina_ceva
Blugi nu port, dar la pantaloni marimea e 34.
himere2005
imi pare rau sa va dezamagesc, dar eu in 38 intru cu forta )).gif
ALICE
Eu nu particip.Poate daca faceti un concurs pt plinute.Ca sa nu zic grase.Sa nu fiu dura cu mine.
himere2005
multumesc mult miha, ai grija sa postezi meniul ca sa ma mai inspir de la tine, ca ideile cu pastaile cu smintina tot de la tine am luat-o wink1.gif

apropos de pantaloni 38, am incaput in ei, insa cind i-am pus pe mine mi s-au descusut in f... lol.gif
still_me
m'neta ...
ce mai faceti???.. eu sunt incantata caci in we , am fost ca cumparaturi pentru sotulica , si mi-am luat eu , o pereche de pantaloni sport , marinea L , care imi sunt un picut largi ... sper sa ajung cat mai repede la M ...
himere2005
still_me, ce inseamna marimea L, cam ce numar? dar M? ca sa stiu si eu ce sa cer cind merg la cumparaturi
Pisik
Nu mai vorbiti de marimi ca imi aduc aminte ca ma pe mine pantalonii rusinosi, masura 44 shock.gif
Dar acum sunt asa un pic largi cica
himere2005
dar in poze pari slaba pisik, nu pot sa-mi explic...
Pisik
CITAT(himere2005 @ 13-11-2006, 12:42 PM) *

pai cand am luat astia aveam peste 72 de kile, eram chiar imediat dupa egipt blushing.gif
acuma cica am in jur de 68....deci cu noroc as incapea intr-un 40, dar nu stiu...
nu cred ca par chiar slaba, dar poate pt ca sunt inalta se diminueaza senzatia de "umflatica" )).gif
michelle
Geo, sa porti cu placere pantalonii, si la mai mic!
Si eu trebuie sa caut niste pantaloni 3/4 pentru ghetutele cele noi. Ghetele sunt din alea cu blanita pe afara care se poarta cu pantaloni/blugi 3/4 sau bagati in ele.

Ina, mama se muta de la 3 camere la 2 camere, ca sa ii fie mai usor la intretinere.
Mie imi placea apartamentul cu 3 camere, era f spatios, si imi pare rau ca se muta, dar o inteleg.
ALICE
Are dreptate Himere,Pisik.Chiar pari slaba in poze.
michelle
CITAT(himere2005 @ 13-11-2006, 10:42 AM) *

Nu coincid marimile. Pe mine ma poate incape un 36, sau foarte bine pot sa nici nu il pot trage pe mine.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.