Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
bubbles
`neata neuroni ... am intrat sa va salut in fuga k tb sa ma duc sa stau cu varu`miu pana diseara biggrin.gif noroc ca nu ma mai enerveaza asa tare )).gif
Pisik
CITAT(bubbles @ 13-11-2006, 12:53 PM) *

`neata neuroni ... am intrat sa va salut in fuga k tb sa ma duc sa stau cu varu`miu pana diseara biggrin.gif noroc ca nu ma mai enerveaza asa tare )).gif

neatza! uite ca a aparut si a patra slabanoaga )).gif o puneti deja de "clubul slabanoagelor' sau "clubul cine papa mai putin" aici Bubbles conduce detasat blum.gif
bubbles
EU. felicitari pt cantar...al meu ink nu imi arata un 60 )).gif dar sper ca pana sapt viitoare sa arate ca de azi sunt pe baricade...si tu pisik nu`i asa? pupic.gif
himere2005
bubbles, ce ai mincat pina acum ca o sa-mi cumpar si eu rondele din alea expandate ca m-ai inebunit cu ele.
eu, spre surprinderea mea am doar 3p pina acum, daca as reusi sa salvez macar cite un punct pe zi cred ca ar fi alta viata
la sf zilei scriu meniul, deocamdata il am in carnetel
bubbles
pisik..pozele alea le facuse babuinul si cred ca le`a facut dintr`un unghi k sa par mai slaba lol.gif lol.gif
apai sa vz azi k nu mananc ca stau cu baietelul matusamii si acolo nu prea am treaba cu manacrea..
mai intru de acolo...
va pup pupic.gif

himere ink nu am mancat nimic...imi beau cafeaua si o tulesc pup`o pe bia din partea mea pupic.gif
still_me
si io pisik tot in 44 intru doh.gif doh.gif .. mi-s un pic larguti ...dar tot 44 e ...
himere asa cum zicea si miha , nu se potrivesc masurile ...io sper sa ajung la 42...ca de 40 nu cred ca poate fi vorba ...
Pisik
CITAT(still_me @ 13-11-2006, 01:02 PM) *

si io pisik tot in 44 intru doh.gif doh.gif .. mi-s un pic larguti ...dar tot 44 e ...
himere asa cum zicea si miha , nu se potrivesc masurile ...io sper sa ajung la 42...ca de 40 nu cred ca poate fi vorba ...

Ehe, eu am intrat si in 38, dar depinde mult de masuri...
Bubbles, si eu numar si sunt cuminte sapt asta (sper) pupic.gif
honey79
Pupici dulci tuturor si o saptamana superba sa aveti, plina de voie buna si evenimente placute....si... fara abateri culinare. wink1.gif

Crenguta, felicitari pentru kg-ul pierdut.
still_me
am intrat si io pisik in 38, dar alea erau faze unicat ... de facut poze , ca de felul meu sunt undeva la marinea 42.. mai ales din cauza conformatiei de balenuto-sirena lol.gif
himere2005
monic, ce mai faci iubita? vad ca taci chitic acolo pupic.gif ce ai mincat in we? ca eu m-am spovedit la fete a am mincat n mici si n baclavale lol.gif
Ella79
Eu am constatat ca mi-e rau. Adica imi tremura mainile, sunt ametita si mi-e greata rau de tot.
himere2005
CITAT(Ella79 @ 13-11-2006, 01:23 PM) *

Eu am constatat ca mi-e rau. Adica imi tremura mainile, sunt ametita si mi-e greata rau de tot.

ohmy.gif eu zic sa te duci la medic ella ca sa stai mai linistita, mai ales ca ai o munca solicitanta
michelle
Ella, fuguta la dr.
Sa te faci bine pupic.gif
Pisik
CITAT(Ella79 @ 13-11-2006, 01:23 PM) *

Calciu, zahar cu apa si o vitamina. repejor!

CITAT(himere2005 @ 13-11-2006, 01:21 PM) *

monic, ce mai faci iubita? vad ca taci chitic acolo pupic.gif ce ai mincat in we? ca eu m-am spovedit la fete a am mincat n mici si n baclavale lol.gif

si eu n felii de tort blushing.gif blum.gif
himere2005
sa stii ca poate fi o cadere de calciu, eu nu am avut dar parca asa am auzit ca se manifesta

of Pisik, nu stiu ce ne facem noi, eu cu foamea si tu cu pofta de dulciuri. eu am tot cautat in lista alimentele cu cit mai putine puncte, dar care sa umfle stomacul lol.gif cred ca si faptul ca stau acasa ma tot duce la frigider. eu nu mincam atit cind eram la servici. ce-i drept, mincam tare prost, adica multe fainoase si dulciuri, dar nu mincam cantitativ atit

eu ma gindeam ca fata de ramona, bubbles, maninc cred ca de 3-4 ori mai mult )).gif blushing.gif
Monic
Tulip mor de ciuda
Fotografiile sunt foarte reusite, cand ma uit la voi imi vine sa ma apuc de facut o fetita. Timea este foarte frumusica, seamana cu maica-sa, sunteti.... fenomenale hug.gif Mi-e dor sa fiu in locul tau... blushing.gif
ALICE
CITAT(Monic @ 13-11-2006, 01:33 PM) *

Tulip mor de ciuda
Fotografiile sunt foarte reusite, cand ma uit la voi imi vine sa ma apuc de facut o fetita. Timea este foarte frumusica, seamana cu maica-sa, sunteti.... fenomenale hug.gif Mi-e dor sa fiu in locul tau... blushing.gif

I-am zis si eu.Numai ca noi nu-l stim pe tatic..............
himere2005
monic, tu nu poti sa te apuci de facut bb? adica ati avea unde sa-l cresteti si cu ce? mama ta te poate ajuta sa mai stea cu el/ea, cred ca nu s-ar mai simti singura. ce zici wink1.gif
Ella79
Doctorul meu nu e azi. sad.gif Mi-am luat un fresh de portocale sa ma dreg si oi mai vedea eu ce-o fi. Mi-e rau de la oboseala, asta e sigur!
Monic
Himere, am ajuns si la pozele tale pupic.gif Pai slabanoago, tu ce mai vrei sa slabesti? Cine o va mai tine in brate pe bia daca tu vei fi piele si os? unsure.gif
Mentin ce am spus mai devreme. Trebuie sa-l santajez pe babuin, ca prea mi-e ciuda cand va vad mamici asa frumoase si cu bebei... devil.gif
himere2005
eu vreau sa ajung ca miha lol.gif dar nici nu pun mina sa fac miscare, mai, si sunt o pofticioasa, mai ales cind simt mincarurile aburinde, zice Dan ca se cunoate pofta pe fata mea si incep toti sa rida de mine blum.gif
Monic
CITAT(himere2005 @ 13-11-2006, 11:35 AM) *

monic, tu nu poti sa te apuci de facut bb? adica ati avea unde sa-l cresteti si cu ce? mama ta te poate ajuta sa mai stea cu el/ea, cred ca nu s-ar mai simti singura. ce zici wink1.gif

Pai am cam de toate dar nu sunt maritata blushing.gif Vrem sa ne luam )).gif la anul. Doar ca suntem foarte lenesi amandoi sa facem pregatirile de nunta. El vrea nunta mare, eu nu ma vad mireasa de nici un fel. Rolul asta nu e pt mine. Dar la anul ma sacrific. Dar parca bebele l-as vrea tot la anul, ca nu vreau sa-l am dupa 30. In ian fac 29 unsure.gif
Ella79
Si eu sunt la fel Monic. El ar vrea nunta mare, traditionala, eu as vrea sa ne casatorim in strainatate, la o ambasada si sa transcriem actele. Fara rochie, fara biserica, dara balamuc.
Si cum momentan nu am chef sa fac concesii... stam asa sa vedem care cedeaza primul.
himere2005
pai tragi tare in iarna wink1.gif si in primavara faceti o nunta potrivita, nu ti se vede nici burtica si la sf anului viitor, il tii de mititel/mititica in brate. sa ii faci si lui/ei surprize in fiecare luna wink1.gif
Monic
CITAT(Ella79 @ 13-11-2006, 11:42 AM) *

Si eu sunt la fel Monic. El ar vrea nunta mare, traditionala, eu as vrea sa ne casatorim in strainatate, la o ambasada si sa transcriem actele. Fara rochie, fara biserica, dara balamuc.
Si cum momentan nu am chef sa fac concesii... stam asa sa vedem care cedeaza primul.

Exact asa e si la mine. Chiar aseara am discutat. I-am spus sa ne casatorim aici la Budapesta, in mai, ar iesi super fantastic si am fi noi doi si inca cativa prieteni, max 10. Dar el nu vrea, zice ca am fi ca si cainii, adik fara familie.... mad.gif
Tulip
Off,mai Monic,sigur vei fi o mireasa minunata!!!!Daca va grabiti pana la sf. anului viitor poti fi si nevasta si mamica! )).gif )).gif
Monic
Vreau sa va recomand de la Shauma Easy Spray Balsam
Mi-am luat ieri, si acum am un par de invidiat. Imi sta foarte frumos cheer.gif
himere2005
el cite persoane ati vrea sa fiti? intr-un fel ii inteleg si pe ei, am impresia ca sunt mai sentimentali, poate negociati si o nunta cam de 30 de persoane ar fi potrivita, o nunta mai intima...sau faceti undeva la munte si pentru ca multi poate nu o sa vrea sa se deranjeze, scapati cu fata curata
Monic
Nu stiu daca ma va cenzura, dar tot incerc sa va spun.
Aseara i-am spus babuinului ca-i voi gauri toate prezervativele de-acu' inainte lol.gif lol.gif
himere2005
ti l-a facut mai moale , mai stralucitor sau ce? si ce culoare are sprayul?

lol.gif lol.gif monic, esti o figura. la noi s-a spart si singur lol.gif
Ella79
Eu vreau sa ma casatoresc la Venetia, Roma sau Paris. Sau in Bali daca o fi ambasada Romaniei pe acolo. Alte variante nu exista. )).gif
El vrea nunta in Bucuresti, la Mariott si cununie la biseria aia de la Eroilor.
Monic
CITAT(himere2005 @ 13-11-2006, 11:52 AM) *

ti l-a facut mai moale , mai stralucitor sau ce? si ce culoare are sprayul?

mi la-a facut moale, usor de pieptanat(in clipa in care am dat am simtit ca mi-a dascalcit parul), nu mai era aspru, imi straluceste, si e eftin si bun. E alb cu capac rosu
himere2005
aveti si traseul stabilit de acum, nu-i rau )).gif
unde este dana? nu a semnat condica azi....si dany la fel. trageti chiulul
Monic
rectific spusele
pa babuin nu l-am facut cu spray, deci nu stiu daca are efect si la barbati(sa-l faca moale si stralucitor) lol.gif
michelle
Monic, dar nu iti sta pleostit? Eu il prefer mai valvoi
Monic
CITAT(michelle @ 13-11-2006, 11:57 AM) *

Monic, dar nu iti sta pleostit? Eu il prefer mai valvoi

eu aveam parul aspru si degeaba-l pieptanam ca statea tot cam cum vroia el
acum e la fel de pufos, dar e usor de pieptanat, mi*a accentuat culoarea parului si e stralucitor
Va spun maine daca parul s-a ingrasat mai repede din cauza sprayului....
bubbles
gata...am ajuns la matusamea )).gif
pisik eu iau pastilele alea cuc rom pt dulce biggrin.gif
si eu am incaput kndva in 38 sad.gif ... 44 mi`s largi tare pantalonii ...mai mulati si mai bine imi sta cu 40 dfar sper sa ajung iar la 38 biggrin.gif
michelle
Cica unul cu 4 fire de par in cap se duce la coafor.
- D-le cum vreti sa vi-l asez?
- Carare pe mijloc: 2 fire intr-o parte si 2 in cealalta
A doua zi vine omul cu 3 fire de par.
- Carare pe margine: un fir intr-o parte si 2 in cealalta
A treia zi vine omul cu 2 fire de par.
- Carare pe mijloc: un fir intr-o parte si unul in cealalta
A patra zi vine omul cu un fir de par.
- D-le cum vreti sa vi-l mai asez pe asta?
- Pe asta faceti-l valvoi
Pisik
Fetelor, Monic si Ella, nu vreau sa va influentez, dar sa stiti ca o nunta mare, traditionala, te face sa te simti unic, ca o printesa. E pacat sa ratezi, e o zi in viata. Credeti-ma, nici eu nu vroiam toate traditiile si "farafastacurile" unei nunti traditionale, dar pe parcurs m-am razgandit, pt ca toate elementele se armonizeaza superb, daca stii sa le potrivesti si sa le alegi cu gust. Nici nu imi imaginam lautar cand ma imbraca, pana la urma am avut si s fost absolut un moment superb si f emotionant.
Bine, eu sunt si terminata dupa organizat de evenimente si poate de aia, ca la nunta de sambata deja ma uitam in sala si ma gandeam cum as fi decorat-o (ca era cam varza )).gif )
Eu zic sa va mai ganditi!

Himere, eu sufar si de foame nu numai de dulciuri, nu imi ajunge mancarea deloc deloc..... sad.gif

CITAT(bubbles @ 13-11-2006, 02:01 PM) *

gata...am ajuns la matusamea )).gif
pisik eu iau pastilele alea cuc rom pt dulce biggrin.gif
si eu am incaput kndva in 38 sad.gif ... 44 mi`s largi tare pantalonii ...mai mulati si mai bine imi sta cu 40 dfar sper sa ajung iar la 38 biggrin.gif

eu ma voi multumi cu 40 si in mod exceptional 38....ca pe urma cad iar in "scheletism" lol.gif
michelle
Pisik, ai incercat Spirulina?
Luata cu juma' de ora inainte de masa iti piere senzatia de foame.
Tulip
CITAT(Monic @ 13-11-2006, 11:50 AM) *

Vreau sa va recomand de la Shauma Easy Spray Balsam
Mi-am luat ieri, si acum am un par de invidiat. Imi sta foarte frumos cheer.gif

e spray?nu am vazut in magazine la noi....
si eu am parul aspru,uscat,daca nu e aranjat,imi sta ca o matura.... mad.gif
himere2005
Tulip, frumusico, tu ieri erai facuta doar cu placa sau se pune si faxativ? cum procedezi? pas cu pas. pe par umed, uscat? cit ai dat pe placa. iti zic imediat de ce te intreb.
Ella79

Pisik,
si eu imi vad nunta un moment foarte special, dar intr-un fel mai deosebit. Ma vad imbracata intr-o rochie Valentino fara spate, incaltata cu pantofi Manolo, ziua in amiaza mare in Paris sau Roma. )).gif Am spune "da" la ambasada si dupa aia am colinda orasul respectiv, am sarbatori intr-un restaurant dragut si am fi fericiti doar noi doi.
Mie lautar nu-mi trebuie!
Pisik
CITAT(michelle @ 13-11-2006, 02:06 PM) *

Pisik, ai incercat Spirulina?
Luata cu juma' de ora inainte de masa iti piere senzatia de foame.

Nu as mai vrea sa incerc nimic, ca la mine nici cromul nici altceva nu au dat rezultate. Momentan incerc doar cu vointa proprie, pt ca daca stiu ca iau pilule e un substrat pt subconsitent sa ma indemne sa bag in mine, ca rezolva pastilele, indiferent de pastile. Sunt defecta stiu! )).gif

CITAT(Ella79 @ 13-11-2006, 02:12 PM) *

Pisik,
si eu imi vad nunta un moment foarte special, dar intr-un fel mai deosebit. Ma vad imbracata intr-o rochie Valentino fara spate, incaltata cu pantofi Manolo, ziua in amiaza mare in Paris sau Roma. )).gif Am spune "da" la ambasada si dupa aia am colinda orasul respectiv, am sarbatori intr-un restaurant dragut si am fi fericiti doar noi doi.
Mie lautar nu-mi trebuie!

Da, si asta o viziune, gen "Diavolul se imbraca de la Prada" grin.gif dar eu nu ma vedeam fara mama, fara tata, fara bunicuta mea, fara prieteni. eu sunt mai sentimentala si mai traditionalista si daca tot am facut nunta traditionala, am zis sa fie asa pana la capat. Si nu imi pare rau de nici o secunda
himere2005
eu am cumparat acum 1 an jumatate un set de par care cotine feon, 2 perii 1 mai mica si alta mai mare, 1 ondulator, cred ca e o placa de par si ceva cred ca pentru volum, cu tepi. am dat putin pe ela atunci, cam 500.000. intrebarea mea este urmatoarea: ori nu stiu eu sa ma fac, ori pentru ca nu sunt de calitate, banuiesc ca nu au putere suficienta nu imi iese mai nimic. caci stiu ca am incercat atunci de citeva ori, dupa care m-au apucat toti nervii si acum stau toate frumos in cutiute. oare ceva mai scump ma va ajuta sa-mi fac bucle?
Tulip
Himere,placa a costat 3 milioane......e profesionala....am mai avut inainte alte 3 placi,dar nu meritau 2 bani....
Aveam parul proaspat spalat,uscat,fara spuma,fixativ....iar in timp ce mi-l intindeam am folosit un spray pt. protejarea parului,luat tot de la coafor......
Singura problema e ca daca am parul intins,ma feresc de ploaie ca de ma prinde, mi se increteste )).gif )).gif )).gif
himere2005
da, multumesc de raspuns...inseamna ca mi-am luat niste timpenii )).gif
ina_ceva
ella, aveam si eu probleme de genul asta si papam ceva dulce ca sa-mi treaca.
monic, ella, important e ca va luati blum.gif si o sa urmeze multi bbi. Puteti face o nunta cu mai putini invitati, sa zicem vreo 50 (sau mai putin).

CITAT(michelle @ 13-11-2006, 12:02 PM) *

Cica unul cu 4 fire de par in cap se duce la coafor.
- Carare pe mijloc: 2 fire intr-o parte si 2 in cealalta
A doua zi vine omul cu 3 fire de par.
- Carare pe margine: un fir intr-o parte si 2 in cealalta
A treia zi vine omul cu 2 fire de par.
- Carare pe mijloc: un fir intr-o parte si unul in cealalta
A patra zi vine omul cu un fir de par.
- D-le cum vreti sa vi-l mai asez pe asta?
- Pe asta faceti-l valvoi

lol.gif lol.gif
Tulip
Himere,depinde si de tipul de par....sora mea isi intinde parul cu o placa de 500de mi si ii sta perfect...ea are firul de par mai moale si nu ii trebuie o placa chiar asa de puternica....eu zic sa mai incerci! wink1.gif
bubbles
i`am zis mamei sa imi ia si mie o presa biggrin.gif ... nush ce sa mananc...cred ca bag niste covrigei k mancarea mea pt dieta e aks smile.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.