Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
michelle
Pisik, uite cateva actiuni benefice ale Spirulinei:
- este sursa cea mai valoroasa de aminoacizi esentiali, vitamine si minerale necesare dezvoltarii organismelor aflate în perioada de crestere
- asigura profilaxia împotriva bolilor infectioase
- creste capacitatea de efort fizic si intelectual (îmbunatateste performantele scolare)
- prin aportul de fibre vegetale, stimuleaza digestia si creste dinamica intestinala
- confera vitalitate si promoveaza o conditie generala buna a organismului
- are efect antianemic, prin continutul ridicat de fier
- participa la mentinerea glicemiei în limite normale
- este suplimentul nutritional ideal pentru regimurile lacto-vegetariene, proteinele de cea mai buna calitate continute de Spirulina asigurând tot necesarul de aminoacizi esentiali
- administrata cu o jumatate de ora înainte de masa, reduce pofta de mâncare, ajutând astfel la reducerea greutatii corporale
- creste tonusul fizic si psihic, creste capacitatea de efort fizic si intelectual
- stimuleaza capacitatea de aparare a organismului, încetineste cresterea si înmultirea bacteriilor patogene, are efect bactericid
- scade nivelul seric al lipidelor totale si colesterolului
- ofera protectie împotriva actiunii nocive a radiatiilor solare
- ajuta la eliminarea toxinelor din organism
- prezinta importante proprietati antioxidante si lupta eficient împotriva efectelor radicalilor liberi asupra organismului
- întârzie aparitia fenomenelor îmbatrânirii precoce
- actioneaza ca anti-cancerigen si anti-tumoral
- contribuie la cresterea florei intestinale normale (în special Lactobacillus), cu efect de îmbunatatire a digestiei
- are efect pozitiv de scadere a glicemiei la diabetici
- scade nivelul seric al lipidelor totale si colesterolului si combate obezitatea
- reduce riscul de aparitie a infarctelor miocardice si a accidentelor vasculare cerebrale
- are efect imunostimulant
himere2005
pai si eu as vrea sa arat bine fara sa dau banii la cuafor, ca sigur dai in jur de 500.000 si te tine pina te speli la cap. eu o sa mai incerc, deocamdata as vrea sa-l conving in seara asta pe babuin sa ma decolorez putin si el sa ma ajute un pic la spate, apoi sa bag vopseaua peste vreo saptamina
michelle
Eu am luat anul trecut o luna prin toamna (pt proteinele continute fiindca imi cadea parul) si nu am racit absolut deloc anul trecut.
In schimb toamna asta am avut de vreo 3 ori probleme, si am inceput sa iau iar grin.gif
himere2005
nu cred ca am parul moale, am firul de par gros, bun mi-a zis coafeza ca e ok parul si este si bogat. in plus, mi-a zis ca m-ar dezavantaja parul buclat pentru ca ar fi prea bogat. eu atit imi doresc sa vad cum mi-ar sta si creata, cu bucle mari, dar mi-e teama ca are dreptate. vreau si eu o schimbare cheer.gif
ina_ceva
*** Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate!

*** Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii.

*** Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura.
ALICE
Eu m-am trezit intr-o zi la 5 ca sa-mi fac parul cu placa.Parul meu e natural.Si m-am chinut vreo ora si ceva sa-l fac.L-am dat cu toate nebuniile,l-am facut si cu placa ondulata din loc in loc.Si la 8 cand am ajuns la serviciu nu se ma vedea nimic.Atat a durat de mult.
daconst
Salutare!
Mama,da ce viteza aveti la scris...abia v-am mai prins din urma.
Se vede ca si-a reparat Miha ochii...ca n-o mai opresti. lol.gif

Himere,trebuie sa te laud si eu ca tare bine-ti statea cu sapca rosie.Si arati tare bine...asa cum imi place mie,cu forme. wink1.gif
Nu e totul sa fii slab,daca nu ai niste rotunjimi acolo,sa se vada ca suntem femei. blushing.gif

Vad ca ati facut si concurs care-i mai slaba...bine ca am lipsit ca sigur ma bagam si eu. lol.gif

Tulip,daca ai fi mai aproape as fi tot pe capul tau sa-ti pup fetita...asa e de frumusica.Parca si eu te prefer cu parul cret,dar asta e chestie de gust.

Ella,pacat ca nu vrei nunta ca eu te vad o mireasa grozava...poate te razgindesti,ca e pacat sa ratezi momentul asta...mai ales ca la ideile tale ai putea avea o nunta super.Poate-l asculti pe babuin,totusi. wink1.gif

Monic,abia astept sa te vad si pe tine mireasa. pupic.gif
bubbles
pisik si eu stiam de spirulina k e foarte buna...eu zic sa incerci makr o luna si vz cum iti merge wink1.gif
michelle
Si eu imi doresc o nunta traditionala.. dar localurile care sunt puse la bataie nu ma satisfac. Cine stie, pana o veni si momentul meu, poate o aparea ceva nou blum.gif
ina_ceva
CITAT(ALICE @ 13-11-2006, 12:32 PM) *

Eu m-am trezit intr-o zi la 5 ca sa-mi fac parul cu placa.Parul meu e natural.Si m-am chinut vreo ora si ceva sa-l fac.L-am dat cu toate nebuniile,l-am facut si cu placa ondulata din loc in loc.Si la 8 cand am ajuns la serviciu nu se ma vedea nimic.Atat a durat de mult.

Al meu la fel de putin tine sad.gif
daconst
CITAT(michelle @ 13-11-2006, 02:39 PM) *

Si eu imi doresc o nunta traditionala.. dar localurile care sunt puse la bataie nu ma satisfac. Cine stie, pana o veni si momentul meu, poate o aparea ceva nou blum.gif

Poate faci si tu nunta in aer liber...gen Columbenii. naughty.gif
bubbles
muha parca tu ai zis ca v`ati luat logan prin credit...zi`mi si mie conditiile si ce rata aveti pt cati ani?avans etc...
Tulip
Adevarul e ca nu mai am buclele de alta data...dupa sarcina,alaptat si 3 ture de suvite mi s-a stricat parul rau si nu mai sta nici buclat,nici intins fara ajutor... doh.gif

pun o poza inainte de a fi insarcinata.....
Pisik
Ma duc sa papa ca am ametiti de foame; am rezistat eroic pana acu cu micul meu dejun de 5pcte si un mar ceea ce e ceva
daconst
Tulip,mult mai scrii... grin.gif

Spuneti-mi si mie cum faceti ciupercutele cu cascaval?Ca parca mi-ati facut pofta.Trebuie sa fie ciuperci proaspete?cele din cutie,nu merg? blushing.gif
himere2005
tulip tu acolo esti data cu fond de ten sau cum de ai tenul asa curat?
Ella79
Daconst, ciupercile trebuie sa fie proaspete. Se spala, se curata de pielita, se scot piciorusele si se aseaza intr-o tava unsa cu unt sau tapetata cu hartie de copt. Se pun la cutor vreo 30 de minute la foc tare. Apoi se presara cascaval ras (sau mozarella) deasupra si se mai lasa inca 15 min la cuptor.
Tulip
Himere,nu mai tin minte dar cred ca aveam pic de fond de ten....chit ca aveam perioade cand aveam tenul impecabil si nu aveam ce sa maschez.....

Dana,trebuie ciuperci proaspete....eu le scot codita,le curat/spal si le bag in cuptor....presar sare peste ei sa lasa un pic de zeama...le las asa vreo 15-20 min si dupa pun peste fiecare ciuperca 1 bucatica branza/cascaval,ce ai in casa....inapoi cele in cuptor pana se topeste branza......
himere2005
fetelor, ce stie Ella. Ella mama, ai temperatura?bravos, de acum sa te tii...scoti carte de bucate in curind, parca asa ziceau fetele tease.gif
Ella79
CITAT(himere2005 @ 13-11-2006, 03:10 PM) *

fetelor, ce stie Ella. Ella mama, ai temperatura?bravos, de acum sa te tii...scoti carte de bucate in curind, parca asa ziceau fetele tease.gif

Bey, tu faci misto de mine? lol.gif lol.gif lol.gif Carte de bucate scot cand oi face si eu prima tocana comestibila. Ca pana acum le-am aruncat pe toate. Una dintre ele chiar ma tem ca era otravitoare la cum arata. )).gif

Daconst, eu nu pun sare peste ciupercute din 2 motive:
1. cica daca pui sare se strang si mai rau la copt
2. daca branza pe care o pun deasupra e sarata, nu mai e nevoie de extra sare.
Daca e sa le sarez, le sarez la final, in farfurie.
himere2005
eu am pina acum 5p fetelor, nici nu-mi vine sa cred, dar cred ca azi reusesc sa economisesc puncte blum.gif

eu le pun putina margarina in ele, inainte sa adaug brinza, ca ieseau prea sarate, acum se moaie si sunt si comestibile

Ella, sincer, da lol.gif lol.gif tease.gif
Anna
Salutare fetelor!
Mi-a luat ceva sa va citesc...scrieti nu gluma!
Si eu sunt happy pt ca arata cantarul cu 2.1 kg mai putin !!! yahoo.gif yahoo.gif cheer.gif
Si am cam depasit sapt trecuta, poate e si de la sport. naughty.gif
Dar acu mi-a revenit ambitia! blum.gif
Va pup pe toate! pupic.gif
Tulip
Monic,ai facut in we pui pe sticla? blum.gif blum.gif
bubbles
bravo annais pupic.gif
Tulip
Annais,bravoooooooo!
Monic
CITAT(Tulip @ 13-11-2006, 01:19 PM) *

Monic,ai facut in we pui pe sticla? blum.gif blum.gif

blushing.gif pai am cumparat un pui, dar am cumparat un pui de la rotisor gata facut blushing.gif ca m-a apucat o leneee
Fetelor, pana la urma cate am mancat pui ieri? )).gif
still_me
am uitat sa ve intreb .... tot ieri mi-am cumparat niste material de fuste(raiat) , si vroiam sa va intreb daca stiti reviste "electronice ", pentru modele ???... helpppp
daconst
Aoleu...complicat tare,Ella. grin.gif
Nu mai fac ca mi-e urat sa le curat.Cu alea la conserva scapam repede,dar proaspete e munca multa.
Mersi de explicatii. pupic.gif

Tulip,imi place mult poza...parca si culoarea la par iti venea bine.Esti o frumoasa si tu...na. tease.gif
michelle
Cred ca merg si cele din conserva.. Eu nu am rabdare sa curat ciuperci.
irinush
Buna fetelor, am trecut si eu sa va salut; nu am cum sa recuperez ce ati scris in week-end, ca tare harnice ati mai fost, asa ca doar va pup pe toate si fug repede la epilat; pupici!

ramonavlas
Am crezut ca nu mai termin de recuperat. Am ajuns acasa. Am fost la tribunal, la firma si la fosta facultate. Acum am mancat o salata si ma reapuc de invatat.
Annains, felicitari si tie.
Fetele pe care le procupa intinsul parului. Aveti grija ca placa sa fie neaparat din ceramica, altfel, in timp, strica rau parul. Si inainte de intindere cu placa se pune pe par o crem sa il descalceasca (un fel de balsam, dar care nu se mai spala).
Anna
pupic.gif Bubbles, Tulip, Ramona ..multumesc pupic.gif

Tot inainte si la cat mai multe kg pierdute! cheer.gif
Tulip
Ha-ha-ha,Monic,nici eu nu am papat pui.....dar il am in congelator...... lol.gif lol.gif

Dana,mersic.... pupic.gif
Imi placea si mie roscatul,dar nu mi-l doresc acum...in afara de blond-blond si de negru am avut toate nuantele de par...sau ma rog,aproape......acum sunt un pic suparata ca mi-a iesit o nuanta mai inchisa decat mi-as fi dorit,dar sper sa iasa la spalat )).gif )).gif )).gif
daconst
Annaiss,felicitari si nu te lasa. give_rose.gif
Anna
Test de perspicacitate... Incercati sa va ganditi ce raspunsuri sa dati la aceste intrebari.

1. Daca din 3 chistoace faci o tigare,din 9 chistoace cate tigari faci?

2. Un barbat iese dintr-un bar pentru a pleca acasa. E imbracat complet în negru. Fiind beat,merge mai mult pe strada.O masina neagra, fara faruri aprinse se apropie în viteza. Totusi, înainte de a-l lovi,masina frineaza brusc si barbatul nu este accidentat. Cum de l-a zarit soferul?
O singura mentiune...Nu e nici un bec/felinar aprins pe strada!!

3. Un pitic statea la 10. Mereu urca cu liftu pina la opt si de acolo pe scari. De ce?

4. Un tip bea ce bea pina se face ranga, iese din local, coboara 3 trepte si moare. De ce?

5. Intr-o camera in care sunt 7 scaune , intra 3 doamne , fiecare dintre ele avand doua fiice. Pe un scaun incape o singura femeie. Dar totusi nici una din ele nu va sta in picioare. De ce?

Va zic mai tz raspunsu ca altfel stric farmecul blum.gif

himere2005
multumim de sfaturi ramona
ciupercile merg si cu cele din conserva dar nu au pe departe acelesi gust, nu au zeama aia specifica celor proaspete
Tulip
Annasis,m-am uitat la pozele tale,esti f frumoasa....si tinerica....daca nu te superi,cati ani ai? wink1.gif
Anna
CITAT(daconst @ 13-11-2006, 03:31 PM) *

Annaiss,felicitari si nu te lasa. give_rose.gif

Nu ma las, numai sa stati cu gura pe mine blum.gif , ca sunt cam lenesa si pofticioasa doh.gif doh.gif
michelle
Bubbles, am avut un avans de 2800 € (si aia imprumutati de la parinti si prieteni), am facut un credit de 4800 € pe 6 ani si avem o rata de 82 €. Masina a costat 7600 €, dar acum e mai scumpa.
Am facut credit la Volksbank.
Anna
CITAT(Tulip @ 13-11-2006, 03:32 PM) *

Annasis,m-am uitat la pozele tale,esti f frumoasa....si tinerica....daca nu te superi,cati ani ai? wink1.gif

blushing.gif blushing.gif multumesc frumos, pai am abia 21 ani )).gif

CITAT(annaiss_derrian @ 13-11-2006, 03:31 PM) *

Test de perspicacitate... Incercati sa va ganditi ce raspunsuri sa dati la aceste intrebari.

1. Daca din 3 chistoace faci o tigare,din 9 chistoace cate tigari faci?

2. Un barbat iese dintr-un bar pentru a pleca acasa. E imbracat complet în negru. Fiind beat,merge mai mult pe strada.O masina neagra, fara faruri aprinse se apropie în viteza. Totusi, înainte de a-l lovi,masina frineaza brusc si barbatul nu este accidentat. Cum de l-a zarit soferul?
O singura mentiune...Nu e nici un bec/felinar aprins pe strada!!

3. Un pitic statea la 10. Mereu urca cu liftu pina la opt si de acolo pe scari. De ce?

4. Un tip bea ce bea pina se face ranga, iese din local, coboara 3 trepte si moare. De ce?

5. Intr-o camera in care sunt 7 scaune , intra 3 doamne , fiecare dintre ele avand doua fiice. Pe un scaun incape o singura femeie. Dar totusi nici una din ele nu va sta in picioare. De ce?

Raspunsuri:

1. Din 9 chistoace faci 3 tigari, le fumezi, din cele 3 chistoace rezultate mai faci una.
2. Era ziua!
3. Piticu n-ajungea mai sus de butonu 8.
4. Era in vagon restaurant si trenul mergea.
5. Bunica are doua fiice si patru nepoate.
bubbles
am vazut si eu k am intrat pe site...pai oricum iti tb la inceput 1000E numai pt taxe etc...si la o skoda fara avans pe 7ani leasing pretulei fiind undeva la 15-16000E rata e de 256E pe luna...ma mia uit acum si la logan break si altele biggrin.gif
fetele daca o masina are pret cip 13985CIp...oare DDP cat ar fi? biggrin.gif
Tulip
Monic,vre-o schimbare de cand iei spirulina?hai,ca-s curioasa......
himere2005
mai annais, da esti sexoasa rau mama....si imi place si puloverul ala in carouri, insa nu aveau si mai lungi ca eu nu mai sunt de buric pe afara
Monic
CITAT(Tulip @ 13-11-2006, 01:37 PM) *

)).gif )).gif bine Tulip ca mi-ai reamintit, ca n-am mai luat de o saptamana )).gif blushing.gif
Acum sunt ocupata cu norbi
Tulip
CITAT(Monic @ 13-11-2006, 01:41 PM) *

CITAT(Tulip @ 13-11-2006, 01:37 PM) *

)).gif )).gif bine Tulip ca mi-ai reamintit, ca n-am mai luat de o saptamana )).gif blushing.gif
Acum sunt ocupata cu norbi

si eu azi am inceput sa iau dupa o sapt. de pauza. lol.gif lol.gif .....si cu Norbi cum stai?
Anna
CITAT(himere2005 @ 13-11-2006, 03:39 PM) *

mai annais, da esti sexoasa rau mama....si imi place si puloverul ala in carouri, insa nu aveau si mai lungi ca eu nu mai sunt de buric pe afara

lol.gif In pozele alea slabisem si eu 3 kg cu WW. undeva inainte de paste si ma dadeam mare lol.gif
Puloverul ala imi place si mie f mult.
Multumesc de complimente fetelor, da sa stiti ca is fotogenica si in plus am pus si eu dintre pozele cela mai reusite. inocentul.gif
Tulip
Fetelor,sa nu radeti de mine dar in cariera mea de bucatareasa azi fac pt. prima oara supa de pui...cu taitei caci cu galuste ar fi prea complicat... blushing.gif am niste emotii... wacko.gif
himere2005
tulip, nu rid de tine, caci nici eu nu stiu sa fac din aia cu perisoare blum.gif
Anna
blum.gif Miam miam o sa miroasa a supica pe aici. eat.gif sa pui o portie in plus Tulip.
uka
salut fetele.. d azi incerc si eu sa numar.. sa vedem cat ma tzine iar.. sad.gif
bafta la facut supe si ciorbe sunt f usor d facut..
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.