Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ady_raluk
buna ziua la toata lumea si multi multi pupic.gif pupic.gif pupic.gif
daconst
Tulip,n-ai facut supa sau taieteii?Ca supa e cea mai simpla...la taietei n-am rabdare...mai bine galuste. grin.gif

Himere,pai tu faci ditamai eclerele si nu te bagi la perisoare?Hai,ca-s simple...daca pot si eu. blushing.gif

Annaiss,esti frumusica...si-mi place cum iti sta roscata. huh.gif
Pisik
Annais, esti frumusica si f slaba dupa mine! Ingrosi randurile de slabanoage aicea
himere2005
cum se fac perisoarele grin.gif ? ca mi s-a facut o pofta...poate fac miine, ca mie imi place mai acra si nu am bors. eu nu prea sunt cu supele, nu prea ma dau in vint dupa ele, nici dan si de aceea nu prea am gatit decit pentru bia, dar o supa (bors) de perisoare tot as face eat.gif
uka
carnea tocata, cu ceapa, orez si ou ca sa se lege sa nu se desfaca prin ciorba...si se face acra.. d preferat
himere2005
ma gindeam eu ca asa se fac, ca doar e "aluat" de piftele, dar nu eram sigura. miine fac ca nu mai pot, numai acolo ma gindesc )).gif

cit o fi o perisoara din aia? stiu ca o sa calculez elementele din compozitie, dar carnea tocata daca o iau din comert nu prea stiu cit sa o pun rolleyes.gif
michelle
Doi porci se intalnesc la un cerc de spiritism. Unul dintre ei il intreaba pe celalalt:
- Tu ce crezi ca e dincolo de Craciun?
Ella79
Vai, uka, ce frumos e catelul din poza ta? cheer.gif E frumos rau, cum il cheama?
Anna
CITAT(daconst @ 13-11-2006, 03:59 PM) *

Annaiss,esti frumusica...si-mi place cum iti sta roscata. huh.gif

Dana..pai asa sunt eu, roscata natural, in cele in care se vede bine rosu era mult soare.
Depinde de anotimp, ca iarna e mai saten, vara unii imi zic ca sunt blonda blink.gif
E o culoare...nedefinita.
uka
din pacate nu este al meu... era la poiana brasov 30.000 poza cu el.. si nu m-am putut abtzine.. stiu doar k e rasa din aceea cu limba mov, am un lapsus acum...chau chau sau ceva d genul asta
daconst
CITAT(himere2005 @ 13-11-2006, 04:09 PM) *

ma gindeam eu ca asa se fac, ca doar e "aluat" de piftele, dar nu eram sigura. miine fac ca nu mai pot, numai acolo ma gindesc )).gif

cit o fi o perisoara din aia? stiu ca o sa calculez elementele din compozitie, dar carnea tocata daca o iau din comert nu prea stiu cit sa o pun rolleyes.gif

Eu nu le fac cu ceapa...doar la sarmale bag ceapa. grin.gif
Pun carne tocata,orez,condimente,ou si eventual faina daca par ca nu se leaga bine.
La munctaj as zice cam 1,5p-2 perisoare.Mai putin ca la sarmale.Depinde de marime.
uka
vezi si tu sa nu fie f grasa..
Anna
CITAT(Pisik @ 13-11-2006, 04:00 PM) *

Annais, esti frumusica si f slaba dupa mine! Ingrosi randurile de slabanoage aicea

hihih....sigurr Pisik, eu si slabanoaga...nici gand! Poate dupa ce o sa am cu 10 kg mai putin ca inaltimea, ca acu sunt doar cu 2 si alea slabite sapt trecuta lol.gif

Insa va multumesc frumos hug.gif hug.gif
ALICE
Ce galuste?Eu fac niste chestii de pot trage cu prastia cu ele.Nicodata nu le nimeresc sa iasa ca lumea.Le fac separat,intr-o oala.Si vad ca incep sa se impastie,mai bag ceva in ele,mai torn una, si tot asa.Dupa aia,aleg ce arata mai bine,si le pun in supa,sau ce fac cu galuste.
himere2005
taiteii aia cred ca Tulip ii ia din comert, nu sa le faca ea, asa-i Tulip ?ca eu asa fac laugh.gif
Anna
CITAT(ady_raluk @ 13-11-2006, 03:56 PM) *

buna ziua la toata lumea si multi multi pupic.gif pupic.gif pupic.gif

wave.gif hello si tie raluk
Cum merge WW? Ce ai papat azi?

Alice...am murit de ras cand am auzit metoda ta.
Sa nu te superi pe mine, ca oricum eu is mai rau, tie macat la final iti ies unele bune, eu am incercat odata, nu se lega niciuna lol.gif si de atunci cica nu mai imi plac. blum.gif
michelle
annais, cum merge finess-ul?
bubbles
raluk pupic.gif cum merge WW? smile.gif
ady_raluk

pai acuma am mancat un pic...dar mi-e frica sa zic ce ca iarasi iau bataita baby.gif pupic.gif
2 felii paine neagra cu o lingurita pate vegetal si 2 linguri salata de beouf si juma de ardei si 100 grame castravete . Am pus totul la 5 pct...o fi bine...nush?
Nessie
CITAT(uka @ 13-11-2006, 02:11 PM) *

din pacate nu este al meu... era la poiana brasov 30.000 poza cu el.. si nu m-am putut abtzine.. stiu doar k e rasa din aceea cu limba mov, am un lapsus acum...chau chau sau ceva d genul asta
Rase se chema Chow Chow. smile.gif
ady_raluk
bubblessssssssss...de cand nu te-am mai zarit pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif . pai merge si el asa catinel. poti modifica tickerul la 80 de kg...adick il modific eu dc imi spui cum give_rose.gif
bubbles
eu am mancat niste covrigei si am sa ii punctez 4p )).gif

raluk bravo pupic.gif intra pe nmess sa iti explic cum wink1.gif
Anna
CITAT(michelle @ 13-11-2006, 04:19 PM) *

annais, cum merge finess-ul?

Pai merge relativ ok. Merg cam de 3-5 ori pe saptamana, depinde cum am timp.
Vreo ora juma. E foarte relaxant, nu e super obositor, insa pe mine ma scapa de stres.
Fac alergare pe banda, bicicleta si eliptica si normala, si apoi grupe de muschi, in special abdomen si picioare/fund.
Sunt fericita ca ma tin! Ca aproape am 1 luna jumate. cheer.gif yahoo.gif
Daca ma auziti ca nu ma mai duc sa ma certati, da? blum.gif

tu mai faci sport? Stiu ca mergeai la fitness sau aerobic.. eusa_think.gif
Tulip
CITAT(ALICE @ 13-11-2006, 02:13 PM) *

Ce galuste?Eu fac niste chestii de pot trage cu prastia cu ele.Nicodata nu le nimeresc sa iasa ca lumea.Le fac separat,intr-o oala.Si vad ca incep sa se impastie,mai bag ceva in ele,mai torn una, si tot asa.Dupa aia,aleg ce arata mai bine,si le pun in supa,sau ce fac cu galuste.

Alice,asa le fac si eu! lol.gif lol.gif lol.gif

CITAT(himere2005 @ 13-11-2006, 02:14 PM) *

taiteii aia cred ca Tulip ii ia din comert, nu sa le faca ea, asa-i Tulip ?ca eu asa fac laugh.gif

Mai,Himere,da' tu pe toate le stii?Cred ca ar trebui sa ma plateasca cu bani multi sa ma apuc sa fac taitei.....face socrela,dar am uitat sa-i cer,asa ca am cumparat o ditamai punga,sa vad cat a bag in oala.....
Pisik
CITAT(ady_raluk @ 13-11-2006, 04:28 PM) *

pai acuma am mancat un pic...dar mi-e frica sa zic ce ca iarasi iau bataita baby.gif pupic.gif
2 felii paine neagra cu o lingurita pate vegetal si 2 linguri salata de beouf si juma de ardei si 100 grame castravete . Am pus totul la 5 pct...o fi bine...nush?

E mult, mult mai bine! cu salata aia de boeuf vezi, eu as pune-o mai mult, cam 1,5/lingura; vezi sa nu scapi in dulciuri, mai baga ceva fructe, iaurt sau laptic degresat, ceva branzica slaba si uite asa faci un meniu sanatos! Bravo!
michelle
annais, am intrerupt acum o luna si nu stiam daca am voie dupa operatia la ochi efort. Se pare ca e voie, tre sa imi fac iar abonament la aerobic biggrin.gif
Pisik
CITAT(bubbles @ 13-11-2006, 04:31 PM) *

eu am mancat niste covrigei si am sa ii punctez 4p )).gif

raluk bravo pupic.gif intra pe nmess sa iti explic cum wink1.gif

Nu e cam mult? Vezi ca 10 covrigei au 1p, ai papat 40 de covrigei?
Anna
CITAT(michelle @ 13-11-2006, 04:38 PM) *

annais, am intrerupt acum o luna si nu stiam daca am voie dupa operatia la ochi efort. Se pare ca e voie, tre sa imi fac iar abonament la aerobic biggrin.gif

Aaa..da asa e Miha, uitasem amanuntul asta. Pai daca e permis fugi la sala.
Si eu am aici aerobic, da nu mi se pare avantajos, am pachete de 8 sedinte pe luna cu 50 ron, pe cand abonamentul la fitness e 65 ron nelimitat.
Dar, intradevar, ma vazut ce le munceste pe saracele fete la aerobic. )).gif
himere2005
eu am facut o oala intreaga de mazare, in care am pus 2 cartofi si ceapa calita si am ajuns cu toata oala la 8p cheer.gif daca maninc jumatate lol.gif , inseamna ca maninc de 4p

miha, tu te-ai apucat de azi de numarat? ca vad ca nu te plingi de foame pupic.gif
Tulip
Am pregatit umplutura pt. placinta cu branza,astept acum sa se decongeleze foile.....mi-e frica sa nu stric ceva..... doh.gif doh.gif
Anna
CITAT(Pisik @ 13-11-2006, 04:38 PM) *

E mult, mult mai bine! cu salata aia de boeuf vezi, eu as pune-o mai mult, cam 1,5/lingura; vezi sa nu scapi in dulciuri, mai baga ceva fructe, iaurt sau laptic degresat, ceva branzica slaba si uite asa faci un meniu sanatos! Bravo!

1.5 pct/ lingura?? sorry.gif Ce o sa ma fac de craciun sad.gif(. Pai la ce salata buna face mama, in trecut mancam de 2 ori pe zi, si sa nu mai zic si ce plina era farfuria ...
Ella79
N-ai ce sa strici Tulip, ca e simplu de tot!
Daca vrei sa se decongeleze foile mai repede pune-le si tu pe calorifer.
Anna
CITAT(Pisik @ 13-11-2006, 04:39 PM) *

Nu e cam mult? Vezi ca 10 covrigei au 1p, ai papat 40 de covrigei?

E vorba de covrigeii aia micuti si sarati nu? Minie Brezels..sau ceva de genu..
Nu stiam ca sunt asa ok la pct. Mie asa imi pare. Stie careva cat are toata punga? Sau 10 covrigei cate grame au. eusa_think.gif
Tulip
Problema mea la craciun sunt sarmalele...le-as manca de 3ori pe zi blushing.gif
ady_raluk
vreau sa stiu si eu daca va mai intalniti...ca as veni si eu la intalnire daca ma primeste cineva blushing.gif pupic.gif
Tulip
Ella,deci foile care vin deasupra nu le ung cu nimic?????
Anna
CITAT(Tulip @ 13-11-2006, 04:45 PM) *

Problema mea la craciun sunt sarmalele...le-as manca de 3ori pe zi blushing.gif

Uoof...de astea uitasem. Si sa nu uit de cozonaci...
Da, gata, ca doar suntem la dieta, revenim la mancarica lui Himere care e super ieftina in pct. blum.gif
bubbles
sincer nus tiu cati am mancat smile.gif sunt din aia zu susan dar mai bine pun maimultisor decat prea putin wink1.gif
eu la perisoare...carnea tocata o amestecam cu un ou si putina faina si piper dupa gust biggrin.gif si nu am patit niciodata sa mi se destrame biggrin.gif
michelle
CITAT(himere2005 @ 13-11-2006, 02:43 PM) *

miha, tu te-ai apucat de azi de numarat? ca vad ca nu te plingi de foame pupic.gif

Asa am zis, dar am venit cu bunatati de acasa.
Apoi m-am gandit bine si nu as vrea sa slabesc pt ca 1 kg ar fi de apa.. si eu si asa ma chinui cu 1-1.5l pe zi blushing.gif
Cel mai bine, raman pe tonifiere prin sport.

Raluk, sper sa le conving pe fete sa mai facem o adunare la sfarsitul lui noiembrie - inceputul lui decembrie.
himere2005
fetelor, daca ma tin de treaba, o intrec pe miha la slabit, cu tot cu oalele mele intregi de mincare lol.gif
Ella79
CITAT(Tulip @ 13-11-2006, 04:46 PM) *

Ella,deci foile care vin deasupra nu le ung cu nimic?????

Eu nu le ung cu nimic.
Dupa ce e gata placinta pudrez cu zahar pudra si acopar placinta cu un prosop pt 30 de minute. In felul asta se fragezesc foile de deasupra.
ady_raluk
pai...poate ma primiti si pe mine la intalnire...daca o sa stiu din timp cand e smile.gif
bubbles
poate knd vin in bucuresti nimeresc la o intalnire a voastra biggrin.gif
himere2005
raluk, tu de unde esti? din piatra?
ady_raluk
eu sunt din arad.... dar nu e nici o problema, am nepoata la buc , am bunica...adik sunt nascuta in alexandria, stam in arad de 20 de ani
himere2005
la anul ne vedem cu toa(n)tele poate )).gif as vrea sa vina toata lumea din tara si poate prindem si pe cineva care e din strainatate si care vine in vacanta in Romania in vara
ALICE
Da,chiar ca ar fi fain
Tulip
Mai fetelor,da' sa organizam o intalnire mai spre centrul tarii )).gif )).gif Ce zici,Alice? wink1.gif
himere2005
alice, tu nu esti din bucuresti?
pai mie una mi-ar conveni sa ne intilnim mai in centrul tarii ca poate poposim si noi citeva zile la munte
Pisik
Offff, m-am interast de reveion in Buc. astia nu sunt zdraveni fratilor! Pai in Herastrau la restaurant unde stiam ca sunt preturi rezonabile e 4mil, la restaurantele hotelurilor e intre 5,5 si 7,5 mil!ABERANT!
Plus ca vreau sa ma duc la Stefan Banica si sambata mai au bilete doar la balcon
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.