Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ina_ceva
Suna unul la politie. - Mi-au furat totul, si volanul si pedalele........
Pune receptorul in furca , peste 2 minute se loveste cu palma peste frunte
si suna iar . - Iertati-ma, m-am asezat pe bancheta din spate.

CITAT(ramonavlas @ 13-11-2006, 06:14 PM) *

cheer.gif Gata cu invatatul.

Gata pe ziua de azi, nu?Mai ai mult?
ramonavlas
Stateam acum si ma gandeam ca e al patrulea an consecutiv in care am examene importante (de definitivat sa spunem).
Acum 3 ani- prima licenta, acum 2 ani- dizertatia, anul trecut - a doua licenta si acum examenul de intrare in barou. La anul examenul de definitivat pe care il sustin la INPPA si peste doi ani....sper ca nu mai am NIMIK.

Ina, gata cu totul. Miercuri am deja primul examen. Maine recapitulez la ce am miercuri, miercuri la ce am joi si tot asa, pana SCAP!
ina_ceva
Bafta multa!!!
ramonavlas
CITAT(ina_ceva @ 13-11-2006, 08:20 PM) *

Bafta multa!!!

SA FIE!!!!! pupic.gif
ina_ceva
Oameni = Mâncare + Somn + Joacă + Muncă
Porci = Mâncare + Somn

Înlocuim factorii și obținem:
Oameni = Porci + Joacă + Muncă

Acum, scădem joaca din ambii factori:
Oameni - Joacă = Porci + Muncă

Concluzie:
Oamenii care nu înțeleg cum să se joace sunt doar porci care știu să muncească
himere2005
meniul meu:
- iaurt 0,1% danone 1,5p
- pastai cu ulei (2p) si 2 linguri smintina 12% 3p
- 1 lingurita miere 0p
- 2 rosii cu 1 lingurita smintina si putina brinza rasa 1,5p
- mazare 200gr 2p,cartoful (1p) si uleiul (1p) 4p
- salata cu rosie iaurt danone 1,5% si o lingura smintina 12% 2p
- 1 p extra ptr legume
TOTAL 13 p
sper ca nu am fost prea indulgenta si o sa incerc sa introduc in mincarea de miine proteine, ca azi mi-au cam lipsit

ina, bine ca am aflat si eu cu ocazia asta ce inseamna surimi blushing.gif sunt buni fetelor?
ramonavlas
Fiti atente ce roman ne scrie Annaiss )).gif
Tulip
da da....scrie aproape de 1 ora lol.gif lol.gif lol.gif
irinush
CITAT(himere2005 @ 13-11-2006, 08:26 PM) *

ina, bine ca am aflat si eu cu ocazia asta ce inseamna surimi blushing.gif sunt buni fetelor?

au gust de peste ... eu vreau sa ii ameste cu porumb si sa ii bag intr-o lipie si gata shaorma )).gif
himere2005
suna bine...dar cu ce legi compozitia?
irinush
CITAT(himere2005 @ 13-11-2006, 08:43 PM) *

suna bine...dar cu ce legi compozitia?

pai ... nu stiu ... ziceam de niste sos uncle ben`s dar nu stiu dc merge combinatia ...
vad eu si va zic dupa ce mananc
ramonavlas
CITAT(Tulip @ 13-11-2006, 08:39 PM) *

da da....scrie aproape de 1 ora lol.gif lol.gif lol.gif

Oops, ne-a prins! Nu mai scrie si a si iesit sad.gif
Ella79
Mie nu imi plac surimi si nimic din ce inseamna fructe de mare. Mai ales scoicile... le gasesc oribile.

Eu am inceput sa imi adun lucrurile in saci.... vai, nu va puteti imagina cat e de nasol. Momentan am "instalat" in saci de rafie oalele, cratitile si cam tot ce era in debara. Ma intreb acum cum o sa locuiesc eu in casa asta fara nimic la indemana. Nu tu o tigaie, nu tu un fier de calcat, nimic.....
In continuare trec la impachetat haine. )).gif
himere2005
pai de obicei e taca cind scrie cineva de foarte mult timp, de obicei nu apre nici un mesaj...numai eu stiu cit am asteptat-o intr-o seara pe ella, dar nu mai stiu cu cine eram...sau pe geo 50, tulip stie si ina la fel lol.gif
ina_ceva
refresh la greu lol.gif
himere2005
macar ne-am distrat in seara aia, ca la facut mistouri suntem primele tease.gif
ramonavlas
CITAT(himere2005 @ 13-11-2006, 08:51 PM) *

macar ne-am distrat in seara aia, ca la facut mistouri suntem primele tease.gif

Trebuie sa fim fruntase la ceva, nu? In afara de dieta....
irinush
ia uitati fetelor ce face al meu copil; este off topic, dar eu rad de una singura )).gif se pupa singur in oglinda

poze cu David
himere2005
e mortal. cit are?
irinush
CITAT(himere2005 @ 13-11-2006, 08:55 PM) *

e mortal. cit are?

1 an si 4 luni face chiar pe 15
Tulip
CITAT(himere2005 @ 13-11-2006, 06:48 PM) *

pai de obicei e taca cind scrie cineva de foarte mult timp, de obicei nu apre nici un mesaj...numai eu stiu cit am asteptat-o intr-o seara pe ella, dar nu mai stiu cu cine eram...sau pe geo 50, tulip stie si ina la fel lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
ina_ceva
CITAT(irinush @ 13-11-2006, 06:53 PM) *

ia uitati fetelor ce face al meu copil; este off topic, dar eu rad de una singura )).gif se pupa singur in oglinda

poze cu David

Ce scumpel e; si-a gasit prieten de joaca blum.gif
Tulip
Irinush,nu stiam ca e nascut in 15...sau mi-ai zis dar am uitat? blushing.gif Timea in 15 face 1 an si 5 luni )).gif )).gif
himere2005
irinush, nici nu-mi vine sa cred cit de repede progreseaza copilasii. chiar se vede ca e inteligent acum, ca pricepe mult mai multe ca la 1 an de ex.
irinush
CITAT(Tulip @ 13-11-2006, 09:00 PM) *

Irinush,nu stiam ca e nascut in 15...sau mi-ai zis dar am uitat? blushing.gif Timea in 15 face 1 an si 5 luni )).gif )).gif

si eu am uitat de Timea blushing.gif

CITAT(himere2005 @ 13-11-2006, 09:01 PM) *

irinush, nici nu-mi vine sa cred cit de repede progreseaza copilasii. chiar se vede ca e inteligent acum, ca pricepe mult mai multe ca la 1 an de ex.

stai ca mai ai si tu putin si o sa vezi cum e .. dar e o perioada faina acum, ca merge singur ... nu, Tulip? nu e mai bine acum?
Tulip
Ba da,Irinush,intr-un fel e mai bine....dar cand o vad ca se catara peste tot,mor incet.... doh.gif
Ella79
CITAT(himere2005 @ 13-11-2006, 08:48 PM) *

Nu ma ierti nici acum, ha? )).gif
himere2005
o sa-ti "scot ochii" toata viata Ella lol.gif pupic.gif
ramonavlas
Fetelor, eu va parasesc asa incet, nu stiu pt cat timp.... M-a sunat babuinul ca ajunge in 15 minute. Dupa ce pleaca, revin la taclale......
Tulip
am bagat niste popcorn pt. babuin la microunde si am uitat de ele....miroase groaznic toata casa fool.gif
himere2005
asa am facut eu azi cu ceaiul, jumatate din oala se evaporase wacko.gif
irinush
CITAT(Tulip @ 13-11-2006, 09:04 PM) *

Ba da,Irinush,intr-un fel e mai bine....dar cand o vad ca se catara peste tot,mor incet.... doh.gif

al meu e mai puturos, nu prea se catara ...
Deea
CITAT(ady_raluk @ 13-11-2006, 07:21 PM) *

si eu voi tine postul!

deea ai mai tinut postul pana acuma?? ca eu il tin pt prima oara...si poate ma mai inveti smile.gif...il ti in fiecare zi sau doar miercurea si vinerea?

interesant monic...deci ai combina ww cu altceva ...hmm...poate incerc si eu pupic.gif

postul Craciunului se tine din 15 noiembrie pana la Craciun...teoretic pana pe 25 decembrie dar eu am mancat intotdeauna pe 24 decembrie seara.
In postul asta sunt multe dezlegari la peste respectiv pe:
21.26.27.30 noiembrie si 3.4.6.10.11.17.18 decembrie, in zilele acestea se mananca si peste.
miercurea si vinerea sunt zile de post si in timpul anului.
In postul Pastelui eram insarcinata si am tinut post dar mancam lactate si oua si miercurea si vinerea tineam post normal. Catolicii tin post doar fara carne si mananca lactate si oua.
himere2005
care-i treaba cu uleiul?
Tulip
Ce faceti,fetelor?

Ella,mai poti?Puteai sa ne chemi sa te ajutam un pic..... blum.gif
himere2005
eu maninc ultima parte din salatoiul care l-am facut, dar mi-e cam foame
bubbles
`seara biggrin.gif am ajuns si eu aks )).gif
fetele ia zice`ti`mi ce punctaj are faina? )).gif
ina_ceva
CITAT(bubbles @ 13-11-2006, 08:56 PM) *

`seara biggrin.gif am ajuns si eu aks )).gif
fetele ia zice`ti`mi ce punctaj are faina? )).gif

Faina, orice fel 1 lingurita, 10g 0,5
ady_raluk
off... ma doare capul de morr.....
bubbles
ms ina...hmm am intrat la nepricepere..pai o lgta cate g are? biggrin.gif 5 sau 10 )).gif
ina_ceva
CITAT(bubbles @ 13-11-2006, 09:03 PM) *

ms ina...hmm am intrat la nepricepere..pai o lgta cate g are? biggrin.gif 5 sau 10 )).gif

depinde de ce masori
la faina are 10
la dulceatza, gem 5 grin.gif
ady_raluk
cred ca ma retrag la emisiunea mea -tradati in dragoste- va pupicesc si va doresc o seara placuta tuturor,si sa speram ca putem fi mai buni si mai intelegatori macar in perioada postului, chiar daca nu putem sa il tinem (unii). cred ca asta e cel mai importnat de fapt. NOAPTE BUNA TUTUROR! pupic.gif pupic.gif
ina_ceva
Noapte buna, raluk!
Tulip
Ti-e foame,Himere???Las' ca peste o luna cine o sa fie fotomodel? blum.gif blum.gif
bubbles
raluk pup u..poate iti mai trece pupic.gif
ina_ceva
Ma bag si eu la un film, The Butterfly Effect 2.

Noapte buna!!!!
Anna
CITAT(ramonavlas @ 13-11-2006, 08:38 PM) *

Fiti atente ce roman ne scrie Annaiss )).gif

Mi-a picat netu in timp ce scriam lol.gif lol.gif si cred ca am ramas agatata, imi cer scuze grin.gif
bubbles
mi`am facut ceva de mancare )).gif
am batut un albus 0.5p in care am pus 4 lgte faina 1.5p(k una e gratis) sunca 2 felii 2p si cascaval feliat 1.3p(dupa calcule) total 5.3p
mia am:covrigei 5p )).gif
sugus 2p
chips 0.5p(numai de pofta )).gif )
cafea cu putin frisca 0.5p
total pt azi biggrin.gif 13.3p
Anna
Am plecat iute de la munca pe la 6 si pana la 8 am stat la sala ...mooa ce m-a omorat , ne-a schimbat antrenoarea si acu e un tip care a dat militaria jos din pod si sunt franta acum box.gif
Ma dor toate oasele, daca maine nu ma pot da jos din pat cred ca il omor. blum.gif

Sa postez si eu meniul, si va rog sa ma atentionati daca gresesc cu ceva:

lapte - 2.5 pct
cereale - 1.6 pct

2 biscuiti - 1 pct
2 mere - 0 pct

iaurt - 1 pct
cereale - 0.5
ling miere - 0

cartofi - 2 pct
ardei- 0 pct
rosii- 0 pct
verdeata -0 pct

2 felii orez exapandat - 1.2 pct
1 banana - 1 pct

spanac - 2 pt
1 ou- 2 pct
1 fel paine - 1 pct

Ella79
CITAT(Tulip @ 13-11-2006, 10:48 PM) *

Ella,mai poti?Puteai sa ne chemi sa te ajutam un pic..... blum.gif

Partea cea mai nasoala (adica debaralele si camara) le-am rezolvat eu in seara asta. Dar stai linistita, ca am de treaba si pentru tine. Te invit de maine la impachetat haine. Si am 2 sifoniere. )).gif

Am insa niste probleme cu internetul. Imi apar mesaje de genul : "IP conflict", "the name exists on the network". ciudate chestii... i-am sunat pe aia de la RDS si cica o sa faca maine niste verificari. Sper sa nu ma hakereasca nimeni, sa-mi fure retetele de slabit din calculator. )).gif

annaiss_derrian, mie mi se pare foarte bun meniul tau.
Himere, si tu ai mancat corect azi.
Bravo mai fetelor, ma apuca rusinea cand vad atata cumintenie.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.