Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Monic
CITAT(himere2005 @ 31-10-2006, 11:03 AM) *

dedicatie pentru monic aici

e, monic, ti-a placut? ia pregateste-i un numar pe melodia asta )).gif sa vedem daca il tin picioarele 'au ba grin.gif

mi-a placut, dar ai putea sa-mi arati cateva miscari naughty.gif Am nevoie de o profesoara sa ma invete miscarile blum.gif Tu cum faci? grin.gif
uka
eu sincer prefer melodii de genul: dance baby
Nessie
CITAT(daconst @ 31-10-2006, 07:46 AM) *
Nessie,nu ma pricep sa pun filmuletul pe net...poate stiu fetele care-l au acum.
Daconst, vad ca fetele cu se prea ingramadesc sa puna filmuletul. grin.gif Date iti trimit adresa de mail si te rog sa imi dai si mie fimul, se paote? floare.gif O sa il pun eu pe net apoi si va dau linkul.
otilici
Salut fetele!
Trebuie sa va spun ca eu toata noaptea mi-am petrecut-o plangand de durere,m-a durut ingrozitor burtica si spatele,imi venea sa mor,nu alta.Nici macar la baie nu puteam merge fara sa ma sprijine sotul precum pe o babuta sad.gif .Am avut si niste arsuri la stomac cumplite...abia astept sa nasc,ca eu un ritmul asta nu mai rezist...Am reusit sa dorm si eu de la 6.30 pana la 10,acum sunt ok se pare.
A propos,cate puncte au maslinele?cred ca au tare multe puncte si eu am mancat in prostie ieri... blushing.gif .Veste buna:nu mai suport dulciurile,decat mancarurile sarate grin.gif blum.gif
otilici
Miha,incearca sa stai intinsa pe spate,cu o mana iti tii pleoapa si cu cealalta iti pui picaturile...eu asa te sfatuiesc grin.gif Am lucrat si eu un an la Oftalmologie si de asta mai comentez cate ceva blushing.gif
Monic
CITAT(uka @ 31-10-2006, 11:12 AM) *

Uka w00t.gif asta e preferata mea
As putea asculta melodia asta de n-spe mii de ori
antonia05
CITAT(himere2005 @ 31-10-2006, 12:03 PM) *

dedicatie pentru monic aici

e, monic, ti-a placut? ia pregateste-i un numar pe melodia asta )).gif sa vedem daca il tin picioarele 'au ba grin.gif

SUPER TARE SI TRUPA ASTA!!!!APROAPE NUMAI MUZICA DIN ASTA ASCULT SI E MULTA PE ATOMIC.
uka
CITAT(Monic @ 31-10-2006, 12:23 PM) *

CITAT(uka @ 31-10-2006, 11:12 AM) *

Uka w00t.gif asta e preferata mea
As putea asculta melodia asta de n-spe mii de ori

wink1.gif yahoo.gif yahoo.gif cool.gif naughty.gif give_rose.gif
nu am gasit vuelve... bine nici nu am cautat ca lumea
Monic
Uka, am scos albumul Ricky Martin de la naftalina. Fetelor, la mine urmeaza epoca Ricky Martin insemnand ca timp de cateva zile doar asta voi asculta.
Uka, daca stii undeva pe net piese downloadabile Ricky Martin imi trimiti si mie linkul? Nu videoclipul, mai mult muzica...
still_me
mie nu-mi place ricky martin w00t.gif ... dintre cantaretii de latino .. imi place mult mai mult alessandro sanz ... mult mai mult .. si cum canta si ca prezenta scenica ...mi se pare mai interesant naughty.gif naughty.gif
still_me
asteptam nessie.... pupic.gif
daconst
Otilici,draga de tine se apropie momentul...sa fii atenta cind elimini dopul,ca cica e inainte de a se rupa apa.Aici se spune ca daca incep durerile sa te bagi in vana cu apa calduta.Daca durerile te lasa,atunci nu sunt cele care anunta nasterea,iar daca se amplifica,atunci bagajelul ca se apropie marele eveniment.Iti tin pumnii sa scapi cu bine. pupic.gif

Gagici,faceti ce feceti si tot la babuini ajungeti... )).gif

Nessie,ai PM. pupic.gif
otilici
Dana,eu dopul il tot elimin de vreo 3 saptamani,putin cate putin. blum.gif iar durerile de data trecuta m-au apucat intr-un hal fara de hal dupa statul in cada grin.gif .Ce sa mai intelegem? )).gif Doar astept sa vad ce se mai intampla...zau ca-mi vine sa fac haz de necaz. tease.gif
Totusi,nu stiti cate puncte au maslinele alea?sa stiu daca sa mai cumpar sau nu grin.gif
Pisik
offf, greu e! mi-e formica si am papat si gustarica de dupa-amiaza; sa vedeti ce foame o sa fac eu mai incolo! e si f frig ei mie in general cum da frigul imi e mult mai foame ca deobicei..
dar rezist cu stoicism, ca stiu ca sunteti cu ochii pe mine;
am rezistat sa nu ma cantaresc; as vrea ca atunci cand o fac pt prima data sa schimb prefixul din nou in cel cu 6, Doamne ajuta!
daconst
Otilici,eu zic ca vineeee...sper sa fie sotul prin zona. )).gif
Maslinele sunt scumpe la punctaj...nu mai stiu exact 5 masline-0,5p sau 1p.Depinde daca sunt verzi sau negre.Alea negre au mai mult...nu sunt asa sigura. huh.gif
ALICE
Da,cele negre au mai mult
otilici
Pai am mancat vreo 20 de masline negre,dar erau mari... blushing.gif Insamna ca nu mai cumpar altele blum.gif .
Sotul e acasa azi si maine,norocul meu wink1.gif
Pisik
maslinele verzi sunt 5 la 0,5p iar cele negre sunt una la 0,5p; asa ca cele verzi se pot papa, celelalte mai rarut....
otilici
CITAT(Pisik @ 31-10-2006, 02:05 PM) *

maslinele verzi sunt 5 la 0,5p iar cele negre sunt una la 0,5p; asa ca cele verzi se pot papa, celelalte mai rarut....

blushing.gif blushing.gif blushing.gif Buctish
daconst
Na,ca deschid si eu cutia de masline verzi...ca mi-ati facut pofta. blum.gif
otilici
Alice,daca vreti sa luati credit,incercati si la OTP Bank daca este si la voi in oras.Noi de acolo am luat,dau credite mari la salarii decente,si dobanda nu e mare.
ALICE
Incerc si acolo.Prima data sa gasesc apartament.Ca voi gira cu el.
himere2005
fetelor, am pus la incarcat poze cu isprava mea laugh.gif
peach
CITAT(ina_ceva @ 31-10-2006, 08:22 AM) *

Neatza!!! yahoo.gif yahoo.gif

Veverita lipseste o noapte intreaga de acasa.
A doua zi vine toata zmotocita, cu blana jumulita, vai de ea.
- Ce s-a intamplat? o intreaba veveritoiul sot.
- Pai m-a prins bursucul, m-a dus la el acasa si a zis ca 3 zile ma violeaza intruna.
- Dar tu lipsesti doar de o zi!
- Pai am venit numai sa ma schimb si ma intorc...

lol.gif lol.gif

CITAT(daconst @ 31-10-2006, 11:07 AM) *

Na,ca deschid si eu cutia de masline verzi...ca mi-ati facut pofta. blum.gif

ce noroc pe tine ca ai o scuza w00t.gif
himere2005
nu pot sa spun ca am mare talent, dar ceva tot a iesit. asta e primul platou
platou 1

pe platou se afla monstrii mititei, un sarpe cu clopotel (asta pentru monic), un gindac, o caracatita cu 3 ochi si 2 ciupercute blum.gif
Nessie
Pentru cine nu a vazut inca filmuletul de la intalnire, uitati-l ->>aici. cheer.gif
Pisik
Mult succes alice! cand vad povestea ta imi vine sa imi dau una pt cat sunt de nerecunoascatoare. Noi stam la sotul meu acasa, este casa parintilor lui dar ii va ramane lui, ei intentionanad sa isi faca o mica casuta la chitila, unde au pamant; ei acum nu stau cu noi, vin doar de 2 ori pe an si stau cam 2-4 sapt, depinde, de craciun mai putin, in vara mai mult; si pe mine ma enerveaza ca sunt hainele lor acolo, mobila acolo, tot binenteles si ca nu ne putem inca desfasura in voie, sa ne luam noi mobila si ce ne place. Dar efectiv nu am ce le reprosa, sunt niste oameni f buni, casa e mare are 4 camere, doar ca trebuie renovata si aranjata tineresc, numai ca asta nu se poate intampla decat in cativa ani cand ei se vor muta efectiv de acolo (pt ca fizic oricum sunt mutati). Si uite asa se dau luptele astea in interiorul meu cateodata si ma mai apuca nervii de imi vine sa arunc toate catrafusele pe geam (va dati seama, e casa ticsita, in 24 de ani sa tot aduni) iar apoi ma gandesc la cazuri ca al lui alice si ma calmez brusc

haha, super haioase fetele; iar bb al danutei trebuie sa fi sughitat tare de tot, nu Danuta?
ALICE
CITAT(Pisik @ 31-10-2006, 02:38 PM) *

Mult succes alice! cand vad povestea ta imi vine sa imi dau una pt cat sunt de nerecunoascatoare.

Da-ti ca daca nu....te fac eu sa deschizi ochii naughty.gif
uka
frumos himere... eu nu am inclinatii la decorat, nu prea ma pricep
ALICE
Himere, ce talent nebunatico ce esti!Faine de tot
otilici
Himere,mie mi-a placut cel mai mult cremwurst-ul ala - caracatita,care trona acolo )).gif
bubbles
otilici eu iti tin pumnii..si iti doresc o nastere foarte usoara pupic.gif
bubbles
iata si meniul meu pe azi biggrin.gif

dimineata:
1 cafea cu o lingurita zahar 0p
un ceai instant 1,3p
un iaurt 0,1% cu cereale chocapic 2,4p

pranz:
1/2 corn fara miez(doar coaja) cu 2 felii parizer si 1/2 cub br topita 2.6p

cina:
piure din 2 cartofi fierti cu o lingurita margarina 3p
1/4 piept pui fiert 2p
gogosari 1p

gustari:
2 felii orez expandat 1p
2 felii grau expandat 1,2p
1 napolitana joe 2p
1 lgta gem 0p
1-2 mere op

total 16.5p
ina_ceva
Felicitari pt tiker, emu!!!Arata din ce in ce mai bine grin.gif
CITAT(antonia05 @ 31-10-2006, 12:33 PM) *

Imi place si mie, foarte mult. pupic.gif
CITAT(Monic @ 31-10-2006, 12:36 PM) *

Ahh, babuinul mi-a spus aseara ca vreau prea multe in doua zile si ca ar vrea sa poata merge azi la servici pe propriile picioare lol.gif Oare ce-a vrut sa spuna cu asta? grin.gif

Nu am auzit nici un barbat sa se planga de prea multa...actiune devil.gif .
CITAT(otilici @ 31-10-2006, 01:15 PM) *

A propos,cate puncte au maslinele?cred ca au tare multe puncte si eu am mancat in prostie ieri... blushing.gif .

-Masline verzi, 2 bucati, 0 p
- Masline verzi, 5 bucati, 0.5p
- Masline negre, 2 bucati, 0.5p
CITAT(himere2005 @ 31-10-2006, 02:30 PM) *

nu pot sa spun ca am mare talent, dar ceva tot a iesit. asta e primul platou
platou 1
pe platou se afla monstrii mititei, un sarpe cu clopotel (asta pentru monic), un gindac, o caracatita cu 3 ochi si 2 ciupercute blum.gif

Cata imaginatie w00t.gif blum.gif
ramonavlas
Da ce de lume pe aici. Si va mai amintiti ca spunea cineva (scuze, am uitat cine) ca poate daca va intalniti nu va mai fi asa ca inainte? Adevarul e ca a cam avut dreptate. E mai multa actiune decat inainte.
Eu am mancat 2 mere si un iaurt acum. Treaba la servici mi-am terminat-o pe ziua de azi. La 14.30 ma duc sa ma epilez inghinal si la 16 la sala ca sa recuperez ziua de ieri. Dupa care.....vine Potentialul!!!!!!!
otilici
CITAT(bubbles @ 31-10-2006, 02:50 PM) *

otilici eu iti tin pumnii..si iti doresc o nastere foarte usoara pupic.gif

Multumesc mult Bubbles pupic.gif
Tulip
Himere, w00t.gif w00t.gif bravos,arata senzational!!!Nu ne trimiti cate o gustarica? blum.gif blum.gif

Aveti idee cum sa punctez un covrig de 85 gr?Am fost afara si m-a corupt fata.... blushing.gif
ina_ceva
Tipuri de orgasm

1. Astmatica: Aahh...ahhh...ahhh!
2. Geografica: Aici, aici, aici, aici!
3. Matematiciana: Mai mult, mai mult, mai mult, mai mult!
4. Religioasa : Oh Doamne, oh Doamne!
5. Sinucigasa: Mor, mor!
6. Criminala: Daca te opresti acum, te omor!
7. Zootehnista: Vino taurul meu, vino!
8. Cheerleader: Da-i...da-i...da-i!
9. Profesoara de engleza: Oh... yes, oh...good...
10. Tipul manager de proiect: Nu te opri! Continua, continua!
11. Negativa: Nuuu, nuuuuuu!
12. Pozitiva: Da...da...da!
13. Profesoara: Da...asa...pe acolo...foarte bine...corect...perfect.
14. Dezinformata : Ce e asta?... De ce?... Ce-mi faci?
15. Analista de sistem: OK. Procesul s-a terminat cu succes.
16. Clarvazatoarea: Simt ca vine...

CITAT(Tulip @ 31-10-2006, 03:15 PM) *

Aveti idee cum sa punctez un covrig de 85 gr?Am fost afara si m-a corupt fata.... blushing.gif

Eu stiu Covrig mare 70g 3
himere2005
mai pun inca ceva si apoi plec la plimbarica cu fata. diseara o sa fac degetele de vrajitoare si o sa postez poza plus distractia cu stafii )).gif
aici aveti morminte cu pietre funerare si scoarta de copac din cimitir care pleaca la plimbare lol.gif
ina_ceva
Pana la urma cand e H.?
Ma tenteaza o mica petrece in WE... grin.gif
still_me
iaurt jogobbela light 1.80
supa de dovleac 1.00
chifla 1.00
mamaliga 4.00
smantana 2.00
porumb 6linguri 1.50
ketchup 1lingura1/2 0.75

total=12.05/19pct .... rest=6.95
himere2005
continuarea burtici, nu va uitati )).gif
bubbles
haloween`ul ina?pe 28 oct stiam eu biggrin.gif
tb sa ma duc sa curat cartofii ca ii fac si la babuin piure dar lui ii pun si branza sarata in el..knd stiu cate e de bun )).gif dar eu imi pastrez doi si ii pun la fiert diseara biggrin.gif
himere2005
ina, a fost aseara, dar fata a adormit devreme si nu am mai facut nimik, si am zis ca facem azi grin.gif

este pe 30 octombrie
bubbles
pe 30 ? biggrin.gif eu stiam ceva de 28 )).gif himere ce meniu mai ai azi?
himere2005
nessie, help, nu stiu ce se intimpla, de ce nu le vede? sunt tot in albumul platou 1?
bubbles
fetili sunt veverita yahoo.gif
himere2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/himere2005/a...m/ph//my_photos

scuze, nu stiu de ce nu imi ia altfel wacko.gif
ina_ceva
CITAT(himere2005 @ 31-10-2006, 03:32 PM) *

lol.gif lol.gif bananele mi-au placut cel mai mult blum.gif
himere2005
am plecat
danutela, capul la cutie, otilici la fel, nu aveti voie cioco blum.gif sau aveti yahoo.gif pupic.gif pupic.gif astea cu cioco dedicatie pentru danuttela si bb mic

atit vroiam sa va spun fetelor, nu conteaza nimic in lumea asta mai mult decit sa iti iubesti familia si prietenii. ideile si restul lucrurilor vin de la sine. nu uitati, puterea e in noi. pupic.gif give_rose.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.