Tulip
13-11-2006, 09:35 PM
Ella,cand te muti?babuinul nu te ajuta?Esti f. curajoasa ca te apuci acum in frig de renovare.

.....dar de Craciun cine o sa aiba apartamentul pus la punct?
Anna
13-11-2006, 09:35 PM
Fetelor!!! Mare intrebare am la voi!!!!
Eu acum am 16 pct (15.8) si sunt satula ma bag in pat intr-o ora si nus ce sa mai pap.
Am inteles ca nu e bine sa cobori sub 17.
Da nu imi e foame!!
Ce sa fac? Sa imi iau o cioco

mica si gata punctele?
Tulip
13-11-2006, 09:37 PM
Hmmmm.eu zic sa lasi asa,Annaiss,dar sa nu se intample f. des....daca nu ti-e foame,sau nu ti-e pofta,nici cioco nu-ti cade bine......
Anna
13-11-2006, 09:39 PM
Pofta de dulce imi e non stop numa sa imi arati ceva.
Eventual economisesc pentru pizza pe care o am promisa in weekend. Merge asa?
Ella79
13-11-2006, 09:39 PM
Tulip, pe babuin l-am nenorocit ieri ca l-am pus sa-mi care gresia si vopseaua pana la etajul 8. Si e cam rupt saracul.
).gif)
Partea cu impachetatul nu e grea, e migaloasa. Dar prefer sa pun singura lucrurile in saci ca sa stiu de unde sa le iau dupa aia.
annaiss_derrian, eu zic sa nu strici sandramaua acum cu cuiocolata. La ora asta! Mananca si tu 2 linguri de miere ca e sanatoasa, sau o banana, sau extra legume& fructe, sau un pahar cu lapte.
E pacat de munca ta sa mananci ciocolata la 9 seara, zau!
bubbles
13-11-2006, 09:47 PM
annais eu am 13.3p
).gif)
si oricum nu mai mananc nimic de acum k e seara...poate un mar peste vreo 2-3 ore
Anna
13-11-2006, 09:47 PM
nu pap, nu pap...ca oricum nici nu am in casa. Da ziceam asa ce e bine sa fac cu pctele. Am decis sa le pastez, mie una mi se pare ca am mancat pe saturate azi asa ca .....
Tulip
13-11-2006, 09:54 PM
Ella79
13-11-2006, 09:55 PM
Fetelor, ma duc sa ma "parchez" in pat ca mi-a ajuns pe ziua de azi. Ma mai bucur si eu nitel de patul meu cat mai locuiesc aici.
Tulip, ca ma intrebasei, ma mut vineri seara. Intr-adevar, e nasol ca zugravesc iarna, dar alta optiune nu am avut. In primavara lucratorii sunt greu de gasit si, in plus, sunt toate aniversarile din familia mea. Sunt fericita ca macar o sa am o casa frumoasa de sarbatori.
ramonavlas
13-11-2006, 10:01 PM
Noapte buna
Ella!
Ma retrag si eu imediat ca a plecat babuinul......
Tulip
13-11-2006, 10:10 PM
am plecat si eu la culcarica....pe maine,fetelor!
bubbles
13-11-2006, 10:17 PM
noapte buna fetele

eu mai stau putin
ramonavlas
13-11-2006, 10:41 PM
Noapte buna fetelor, ma duc si eu la nani...........
Pisik
13-11-2006, 10:47 PM
CITAT(ina_ceva @ 13-11-2006, 06:04 PM)

Eu ziceam, tocmai m-am intors, dar mi-a facut mama rost de bilete, ca a fost concert pt presa astazi, s-a lansat un nou album; ma interesez ce concerte si pe unde mai sunt, bine? ca tre sa dtie mama
irinush
13-11-2006, 11:15 PM
o sa ma retrag si eu la nani; noapte buna fetelor si pupici!
danyhoney
13-11-2006, 11:25 PM
Anna...chestia cu 17 P este la calcularea punctelor tale in functie de greutate,inaltime,etc...adica punctele pe care le ai tu la dispozitie. Daca ai voie la 20 p ,de ex, si economisesti 4 ( cat e voie) ajungi la 16....E ok asa. Deci ai voie sa papi cu 4 p mai putin ...atat ai voie sa economisesti !!! Sper ca am reusit sa ma fac inteleasa...Cate puncte ai voie /zi ? Aaaa,meniul tau arata chiar bine...dar tot lipsesc punctele din grasimi bune.
Bubbles...la tine nu mai spun ca mananci prea putin si aiurea ca....tot degeaba.Sper sa nu te superi .Daca slabesti si nu te vei lovi de jo-jo mai tarziu...atunci ai bafta.
Noapte buna,tuturor !!
CITAT(Tulip @ 13-11-2006, 08:54 PM)

Tare !!!!! Ce cearta am luat cand i-am oprit ...pe la vreo 400...
honey79
13-11-2006, 11:56 PM
Trei barbati vorbeau despre viata lor amoroasa. Italianul: "Saptamina trecuta, m-am culcat cu draga mea Lucia, a fost grozav. Am uns-o toata cu ulei de masline, am facut dragoste patimasa si la final ea a gemut pentru 5 minute." Francezul: "Saptamina trecuta, am facut amor cu iubita mea Amelie, a fost grozav. Am intins frisca peste tot trupul ei, am facut dragoste ca nebunii si la final ea a tipat pentru 15 minute." Romanul: "Ei bine, saptamina trecuta si eu am facut dragoste cu Maria mea. Am dat-o prin untura, am facut sex si apoi ea a urlat 6 ceasuri." Uimiti, italianul si francezul il intreaba: - Ce naiba ai putut tu sa-i faci muierii de-a tipat 6 ore? - Mi-am sters miinile de perdele
himere2005
14-11-2006, 06:45 AM
neata fetelor, tot eu prima, ce sa faci, daca m-am trezit de la 6?
fata de ieri am 400 grame mai putin, ca urcasem la 54.8 si acum am 54.4. e....oricum...am mincat eu mici si sarailie duminica? am mincat si nu-mi pare rau

le-am dat repede jos. e...de acum sunt la zi cu tickerul, sper sa inceapa slabirea
Tulip, o sa-i pun si biei Thank U sa vad cum reactioneaza
himere2005
14-11-2006, 07:54 AM
salutare nusa! chiar ma gindeam la tine zilele trecute. tu ce faci de sarbatori? te-ai hotarit?
nusarich
14-11-2006, 08:03 AM
buna dimineata!
himere, nu m-am gandit, pentru ca probabil ca omul meu va fi de interventii de sarbatori (ca in fiecare an de altfel), adica trebuie sa nu bea nimic ca sa poata ajunge la serviciu in caz ca e nevoie de el. probabil ca de Craciun mergem pe la parinti, de revelion cred ca stam acasa cu pisanul. el se sperie foarte tare de la toate pocnitorile si petardele... mi-e mila de bietele animalute. am avut un an in care a stat sub fotoliu vreo 3 zile.
deocamdata eu sunt super racita, abia respir, nu pot inghiti nimic si sunt permanent "in calduri". sper sa-mi treaca repede, ca nu ma simt deloc bine si nici concediu nu prea pot sa-mi iau, ca sunt cam singura in birou.
himere2005
14-11-2006, 08:08 AM
e cam nasol sa fii singur in birou, dar mai tragi si tu cu ochiul la noi. eu ma uitam cu "disperare"

dupa retete pentru post. tin eu 2 zile pe saptamina, dar cred ca tot greu este, mai ales ca nu vreau sa fac ceva prajit, in plus sunt si o mofturoasa si jumatate, adica mincaruri gen" supa de conopida" nu servesc
himere2005
14-11-2006, 08:40 AM
daca si-a facut cineva recent ficatei si are si cintar, cam citi ficatei de pasare revin la 100g?
fetelor, am dat search pe google ficatei gatiti si am dat de neuroni, forumul pe care am stat anterior. nici acolo nu scap de voi
daconst
14-11-2006, 08:47 AM
Neata fetili!
Himere nu gasesti o poza cu sarailie ca m-ati zapacit...parca mi-e pofta dar nu stiu cum arata.
Nici nu pot sa-mi imaginez ce e aia.
La ficatei,nu-mi amintesc exact dar cam 3-4 buc intra la 100g,depinde de marime.
ady_raluk
14-11-2006, 08:51 AM
buna dimineata fetele ! e un aer cald pe afara pe la noi de zici ca vine primavara nu iarna...cred ca nu prea va fi zapada de craciun pe aici din cate am citi pe net, si mie mi se pare tare uratel craciunul fara un piculetz de zapada.
beau cafeluta si mai citesc ce ati scris. himere ti si tu postul inteleg?
ce sunt alea sarailie?? sau alea...?
himere2005
14-11-2006, 08:52 AM
ce sa zic, adevarul ca nu stiu exact care e diferenta intre baclava si sarailii, ca diferenta care am vazut-o eu e doar de forma. daca fratele meu zicea ca asa scria in dreptul lor

daca baclavaua in general e ca o placinta, astea sunt ca niste rulouri mici, dar gustul e la fel. o sa caut mai tirziu pe net sa vad diferenta
ady_raluk
14-11-2006, 08:55 AM
aaaaaaaaa.....eu tin conta la un rest turcesc din arad...daca alea sunt sarailie (rulourile ca si baclavaua), atunci nu este nici o diferenta la continut , ci doar deasupra astea (rulourile) au fistic si baclavaua nu..cel putin la astia la rest asa e..dar ei zic baclava la toate.
daconst
14-11-2006, 08:57 AM
CITAT(himere2005 @ 14-11-2006, 10:52 AM)

ce sa zic, adevarul ca nu stiu exact care e diferenta intre baclava si sarailii, ca diferenta care am vazut-o eu e doar de forma. daca fratele meu zicea ca asa scria in dreptul lor

daca baclavaua in general e ca o placinta, astea sunt ca niste rulouri mici, dar gustul e la fel. o sa caut mai tirziu pe net sa vad diferenta
Aha,deci tot dulci tare cu miere si nuca?si ingrasacioasa?
Noroc ca baclavaua nu-mi place deloc,mi se pare gretoasa...asa ca mi-a trecut pofta.
Himere,ai rezistat ieri seara?fara vin,fara nimic sa depasesti?Bravo tie...daca te tii tare pina la Craciun te si vad sexoasa in rochia de seara.
daconst
14-11-2006, 09:07 AM
Hi,hi...s-a trezit lumea...deja stau fetele inclinate.
irinush
14-11-2006, 09:08 AM
Neata fetelor si de la mine! va pup pe toate si ne mai auzim astazi!
acum beau si eu cafeaua cu voi, apoi plec sa fac aprovizionarea pt ziua sotului meu, iar maine o sa gatesc din greu pt eveniment ... asa ca azi mai stau si eu cu voi cat pot ...
anaoi
14-11-2006, 09:08 AM
Obiceiurile ciudate ale europenilor 10 noiembrie 2006
Ziarul bulgar 'Dnevnik' si-a intrebat cititorii plimbati prin strainatate care sint obiceiurile ciudate pe care le-au intilnit in tarile din Uniunea Europeana. 'Cotidianul' s-a interesat si raspunde.
In Austria, domnisoarele de onoare au obligatia de a fi imbracate cit mai asemanator cu mireasa. Nu pentru a o eclipsa, ci pentru a distrage spiritele rele care ar putea-o ataca. Aceeasi tara, dar si Olanda au pus piciorul in prag in ceea ce priveste nevoile fiziologice ale pietonilor. Cele doua tari au instalate pe trotuare pisoare in forma de spirala, pentru a usura in acest fel viata cetatenilor. In plus, nemtii au impartit si trotuarul. Astfel, pietonii grabiti au la dispozitie partea stinga a drumului pentru maraton. Tot aici, rigiitul nu e motiv de jena, ci demonstreaza satisfactia indusa de hrana consumata. In dieta suedezilor, locuri de cinste ocupa ströming-ul (hering de balta putrezit) si renii. Pe de alta parte, pe masa elvetienilor o prezenta uzuala o constituia carnea de Saint-Bernard, crescuti special in ferme pentru consum alimentar, dar pina la inceputul anilor '80, cind aceasta practica a fost prohibita. Disciplina extravaganta este de asemenea obligatorie in anumite cantoane din partile germane ale Elvetiei, unde e interzis sa faci dus si sa tragi apa la toaleta dupa ora zece seara.
Exprimarea afectiunii constituie un alt pretext de diferentiere. Astfel, francezii si olandezii se saruta de trei ori cind se vad, ca forma de salut obisnuit. Daca insa te trezesti invitat de catre 'hexagoni' la o cina la ei acasa, adu un cadou doar daca nu ai de gind sa returnezi invitatia. In Cehia, covoarele si pardoseala au o importanta atit de mare incit musafirii trebuie sa isi aduca papuci de acasa pentru a intra in casa gazdei. Acelasi obicei, dar cu nuante diferite, se intilneste in Suedia, unde este considerat elegant sa iti scoti incaltarile, raminind in ciorapi, de cum ai trecut pragul omului. Aceiasi nordici vad drept o impolitete raspunsul la telefon cu 'alo'. Regula general acceptata este sa te prezinti de cum ridici receptorul. Ca se simt patrioti sau nu, maghiarii au o datorie de Revelion: se reculeg ascultind imnul national. Tot ei se tutuiesc indiferent de diferentele de virsta si de statut, pastreaza mutenia la masa si bronzul la reprezentantele sexului frumos, tot timpul anului.
Mediteraneenii pastreaza cu sfintenie traditia prinzului si siesta de dupa, iar ora doua a devenit tabu in aceste tari. Magazinele din Spania, Grecia si Italia sint inchise la ora dupa-amiezii, pentru ca toti se bucura de a doua masa a zilei. Tot la iberici consumul de supa si piine se asociaza arareori. La bar sau la restaurant cazurile in care se plateste individual sint rarisime. Ori se face de la inceput un 'fond' la care toti contribuie si din care se achita nota, sau da fiecare cite un rind. Spaniolii se uita urit la cei care umbla desculti prin casa.
In partea opusa a continentului, finlandezii fac copci in gheata si se duc sa inoate si se mai mindresc cu un concurs faimos, 'fuga cu mireasa in spate', pe care l-au inventat, dar nu il cistiga niciodata. Sauna e atit de raspindita in aceasta tara incit si-a facut loc si in apartamente, fiind folosita chiar la petreceri sau la intilniri politice.
In Marea Britanie gasesti la orice cada sau chiuveta doua robinete: cel de apa rece si cel de apa calda. Cel mai frecvent, electricitatea ti-o cumperi si o stochezi pe o cartela, pe care apoi o introduci intr-un aparat. E necesar sa nu uiti sa reincarci cartela, altfel ramii pe intuneric. Politistul britanic este traditional nepurtator de arme de foc, bizuindu-se pentru aparare pe un baston de cauciuc. Englezii sint faimosi totodata pentru micul lor dejun, mai 'greu' decit al oricarei alte natii, continind frecvent cirnati si fasole. Sint totodata singurul popor de pe vechiul continent care te atentioneaza asupra existentei unui spatiu liber intre metrou si peron, faimosul 'Mind the Gap'. Si stadioanele britanice au o particu-laritate: cu toate ca violenta suporterilor e bine cunoscuta, doar un rind de reclame care nu depasesc jumatate de metru in inaltime ii separa de jucatori, spre deosebire de restul continentului, unde separatia se face cu garduri consistente.
Jurnalistii francezi Yves Gellie si Jean Louis Marzorati au gasit ciudat stilul in care conduc soferii romani, categorisindu-l din 'anii '70'. Ei au povestit ca in Hexagon a fost depasit de mult teribilismul auto, referindu-se in special la viteza mare si la depasirile excesiv de dese. Un alt reprezentant al presei, american de data aceasta, surprinde lucrurile stranii de la noi: in lipsa uscatoarelor electrice de rufe este nevoit sa-si agate hainele proaspat spalate pe balcon, iarna avind toate sansele sa le gaseasca inghetate, apa de la robinet nu este potabila si banii sint, in mod suspect, de doua feluri. 'Sa spunem ca iti cumperi o sticla de apa care costa 25.000 de lei care echivaleaza cu 2,5 lei noi. In acest caz poti sa achiti cu o hirtie de 1 leu, una de 10.000 de lei si o moneda de 5.000. Citeodata ti se spune un pret care nu e nici nou, nici vechi, ci undeva pe la mijloc. Ugh!', se plinge americanul pe blogul personal. Reclamele la tutun din statiile de metrou precum si faptul ca seringa si acele se vind oricui in farmacie sint lucruri pe care acasa nu le intilneste, sustine americanul. Conationala lui, Nancy Wright, aflata de 12 ani in Romania, are alte nelamuriri: 'Cind scoti apa din masina de spalat, ii dai drumul direct in WC, iar in America nu faci asa ceva. Nici firele electrice nu le tragi astfel incit sa inconjori toata casa'. Vecinii nostri din Budapesta sint mirati, in schimb, de multimea romanilor care isi fac cruce pe strada si de gradul de contagiere a superstitiilor.
Tulip
14-11-2006, 09:12 AM
Neata!
Dupa vreo 2 saptamani in sfarsit azi m-am trezit odihnita!
Himere,Daconst are dreptate in leg cu ficateii
Pisik
14-11-2006, 09:13 AM
Neatza! La noi in birou s-a stricat caldura si este un frig de mori, exact azi cand eu sunt imbracata subtire

Am inghetat deja...
Diseara ma aniversez cu sotul, sa vedem cum, ca eu nu prea am chef sa caut, el e stresat cu cautatul de joburi, altceva nu mai vede....poate stam acasica la o cina romantica facuta de noi, ca demult nu am mai facut asa ceva...Hai sa pun si eu meniul de ieri, ca m-am cam lenevit in ultima vreme, nu mai scriu nimic, vreau sa ma certati
-MD - 4 felii paine mici - 3p
- 1 felie subtire sunca slaba pui - 0,5
- 25gr branza vaci - 0,5
- gem diet - 0,5
-P - pui cu legume - 4p (133 gr pui si ceva mazare si porumb in legume)
- iaurt fructe zott light - 2p
C - 2 felii grau - 1,5p
- 1 banana - 1p
- miere - 0
- salata - 1,5 (pt ulei si doua-trei crutoane)
1p pt extra fructe - 3 mere (unul mare, papat la 10,30

) si o porto mica
20 minute de bicicleta
Am economisit 3p
Azi am pana acuma:
MD - paine si panite - 1p
- fulgi de grau - 1p
- quark exquisa - 1p
- miere - 0,5p
Deci 3,5p
P - pui - 2p
- ulei salata - 1p
- iaurt fructe zott light - 2p
Deci 5p
2 felii de grau - 1,5
fructe (poate pun 1p, sa vedem, la mine am 3 fructe, doar daca mai papa ceva intre timp)
Deci pt diseara pt aniversare as avea 11-12p

de destrabalare
Pupici si sa aveti o zi frumoasa!
Tulip
14-11-2006, 09:16 AM
Irinush,ce faci bun pt. sotior?
daconst
14-11-2006, 09:16 AM
Pisik,ce aniversezi,ca mie mi-a scapat?

Distractie placuta,oricum.
Despre meniu,ma abtin sa zic ceva ca poate te superi...dar asa nu rezisti mult si te apuca iar foamea.
Pisik
14-11-2006, 09:22 AM
CITAT(daconst @ 14-11-2006, 11:16 AM)

Pisik,ce aniversezi,ca mie mi-a scapat?

Distractie placuta,oricum.
Despre meniu,ma abtin sa zic ceva ca poate te superi...dar asa nu rezisti mult si te apuca iar foamea.

Aniversam 1 luna de casatorie
Nu ma supar, cum sa ma supar, zici ca e putin sau nu e consistent? pai nu am prea avut timp sa pap mai consistent ca am fost pe drumuri si am vrut sa salvez pte pt azi. mie oricum mi se pare ca pap destul de mult, pt ca nici nu mai dau jos nimic..
O sa incerc sa pap mai consistent: diseara la restaurant planuiesc paste, maine vreau sa tin post deci ceva cartofi, orez, etc.
Pupici
irinush
14-11-2006, 09:25 AM
CITAT(Tulip @ 14-11-2006, 11:16 AM)

Irinush,ce faci bun pt. sotior?
vreau sa fac sa ia la serviciu un chec aperitiv, briose cu cartofi si sunca, deci tot aperitiv, o placinta cu spanac, iar dulce, o prajitura cu cioco si una cu lamaie, toate retetele sunt de pe culinar
).gif)
si in afara de placinta cu spanac, celelalte sunt in premiera pt mine, dar sper sanu dau gres ...
daconst
14-11-2006, 09:33 AM
Felicitari
Pisik,deja ai trecut de primul hop.
Despre meniu,ma stii ca eu sunt adepta pastelor,cartofilor...deci consistenta e pe primul loc,ca asa rezisti mult mai mult si nu-ti cere nici organismul dulce.
Dar lasa ca te redresezi tu cind ai mai mult timp,nu e asa grav.

Mama
,Irinush...ma omori...imi curg balele pe tastatura.
Cum sunt briosele cu cartofi si sunca?Suna interesant si cred ca nu au puncte multe...oare nu merg la WW?
Am uitat sa te felicit pentru David...ma uitam ieri cu sotul la pozele lui cind se pupa in oglinda.
Pai e normal sa se pupe singur la cit e de frumusel.Sa-ti traiasca.
irinush
14-11-2006, 09:38 AM
multumesc Dana, abia astept sa il vad si pe bebe al tau ...
nu stiu cumn sunt briosele cu cartofi, va spun maine ... o sa fac si poze si vi le arat ; acum plec in Cora, va pup si vorbim cand ma intorc!
ina_ceva
14-11-2006, 09:40 AM
Neatza!!!
Pisik, dca mai afli informatii de la mama ta, sa ma anuntzi
Sanatate multa,
Nusa!!!
Irinush, te va lasa David maine sa gatesti toata ziua?Sa ai spor la gatit!!!Checul aperitvi m-a dat gata si pe mine cand l-am vazut prima data

.Astept si eu alaturi de Tulip pozele
anaoi
14-11-2006, 09:47 AM
deci nu...dylly e in stare sa treaca o tura pe la irinush si sa testeze el toate chetsiile alea...
sincer...
himere2005
14-11-2006, 09:51 AM
am ramas la 13 p aseara...deci am economisit 4p. azi o sa ma incadrez in 17p, ca sa nu dezechilibrez organismul, am pina acum 4p
daconst
14-11-2006, 09:56 AM
CITAT(himere2005 @ 14-11-2006, 11:51 AM)

am ramas la 13 p aseara...deci am economisit 4p. azi o sa ma incadrez in 17p, ca sa nu dezechilibrez organismul, am pina acum 4p
Si pe urma ce surpriza mai pregatesti???Ca sigur economisesti pentru o reteta miraculoasa.
Nu ne tine in suspans.
michelle
14-11-2006, 09:57 AM
Neata!
annais, ce anume lucrezi?
Irinush,
David e o dulceata, pupa-l-ar matusa Mihaela
Pisik, aniversare frumoasa!
Nusa, sa te faci bine cat mai repede!
Ma bucur sa vad ca va tineti in puncte. Eu bineinteles ca nu am ajuns la sala pt ca am fost la shopping si mi-am luat o geaca
himere2005
14-11-2006, 10:01 AM
nu stiu ce o sa fac in we, dar sigur mai incerc ceva bun, mai fistichiu
).gif)
as vrea sa fac ciorba aia de perisoare azi dar n-am ce-mi trebuie si asteptam sa ne aduca banii imprumutati la 14.00. i-am dat lui 1 milion si noi am ramas in casa cu 20.000

mari timpiti mai suntem

astazi as vrea sa gatesc asa, dar nu am calculat inca punctele. pilaf cu ficatei prajiti/fierti cu mujdei de usturoi si cartofi la cuptor cu carne, in baie de vin si mirodenii
Pisik
14-11-2006, 10:06 AM
Inuta, am aflat de Alifantis. Are concerte in fiecare luni la diferite teatre, primul e lunea viitoare - 20.11 - teatrul Odeon ora 19.00.
Ce mai aflu, iti mai spun.
Pupici
ina_ceva
14-11-2006, 10:07 AM
CITAT(Pisik @ 14-11-2006, 10:06 AM)

Inuta, am aflat de Alifantis. Are concerte in fiecare luni la diferite teatre, primul e lunea viitoare - 20.11 - teatrul Odeon ora 19.00.
Ce mai aflu, iti mai spun.
Pupici
Merci!
himere2005
14-11-2006, 10:09 AM
michelle, tu ti-ai luat cam multe lucruri si nu ai postat

stiu ca vrei sa te prezinti cu ele la intilnire, dar noi cele care nu venim, ce facem? fetelor, sa-i faceti poze lui miha fata-profil-spate sa vedem ce si-a mai luat nou
Tulip
14-11-2006, 10:20 AM
CITAT(himere2005 @ 14-11-2006, 10:09 AM)

michelle, tu ti-ai luat cam multe lucruri si nu ai postat

stiu ca vrei sa te prezinti cu ele la intilnire, dar noi cele care nu venim, ce facem? fetelor, sa-i faceti poze lui miha fata-profil-spate sa vedem ce si-a mai luat nou

da da da.........vrem poze
himere2005
14-11-2006, 10:29 AM
eu am pus la facut orezul, dar nu am legume in casa, nici macar un morcov. in fine..totul iese la 8p:2p ulei, ceapa 0p, 6 linguri orez nefiert 6p, am mai aruncat un git si un cap de pui sa-i dea gust, vegeta. eu astept sa fiarba capul ala de pui ca mie imi place creierul de la pui
).gif)
ala e bonus, nu-l punctez
Monic
14-11-2006, 10:30 AM
Neatza
ce mancam bun azi?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.