Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ina_ceva
Dany, ce mai faci? Esti mai linistita? Ti-ai gasit ceva de lucru sau inca nu-ti cauti?
Spor la recapitulat si bafta maine, ramona!!!
CITAT(Pisik @ 14-11-2006, 12:18 PM) *

sunt sunt dar si asa am stat mult pe net azi si ieri si nu vreau sa imi iasa vorbe mai ales ca am un coleg tare "binevoitor"care imi vede monitorul non-stop (si se si uita in el mad.gif )

Pisik, parca mai auzisem eu de colegul asta binevoitor...
CITAT(Pisik @ 14-11-2006, 12:39 PM) *

Si eu vreau sa tin post miercurea si vinerea si m-ar ajuta f mult niste meniuri de post, sunt in pana de idei si nu ma pot gandi decat la covrigi si salam de biscuiti

lol.gif lol.gif
ady_raluk
ma chinui mult pt toate..uite eu de ex., nu cumpar nimik gata facut de zilele de nastere sau alte sarbatori (rar cumpar tort la ziua lui alex pt ca il vrea in tot felul de forme si desene), pt ca imi creste sufletul cand lumea care papa ce am gatit eu, ma lauda pt ce am facut, sau pt cum am aranjat....nu pot zice ca fac lucruri foarte deosebite dar le fac cu gust...cineva mai in varsta ma invata pe cand aveam eu vreo 20 de ani, ca ar fi bine cand ma casatoresc , fiecare masa care o mananc impreuna cu sotzul sa fie impodobita ca si cum ar fi sarbatoare. atunci nu am intzeles de ce...dar acum (am mai imbatranit) intzeleg ca e f important sa ii arati omului de langa tine cat e de important pt tine....
himere2005
ady-raluk, se cunoaste ca amindoua suntem contabile lol.gif adica sa se vada la inventar clar ce am achizitionat, iar mincarea prea scumpa, exotica o trec la pierdere lol.gif
daconst
Mai eu ca principii de viata,as spune sa fac din toate cite putin...adica fiecare varsta cu bucuriile ei.Ca degeaba stau si strang bani acum si la batranete vreau sa ma plimb ca nu merge.
Noi am facut din toate cite ceva si chiar suntem multumiti.Se putea sa facem si concedii mai scumpe sau sa luam apartamente mai scumpe,dar trebuia sa fac sacrificii.Si eu sunt de parerea ca nu trebuie sa ma opresc de la a-mi face bucurii pentru a avea bani mai multi in cont sau averi mai multe.
Viata trebuie traita in prezent si nu in viitor...ca nu se stie cit mai apuci.
Raman de parerea ca o cale de mijloc e intotdeauna cea mai buna. blushing.gif
Tulip
Corect,Daconst! clap.gif clap.gif clap.gif
himere2005
bravo dana, nici eu nu pot sa string averi in cont, cred ca mai degraba i-as investi in ceva. si eu sunt foarte multumita de viata pe care am avut-o. banii pe care i-am avut zic eu ca nu puteam sa-i dramuiesc mai bine, asa ca nu regret nimic...regret doar ca nu reusesc sa-i fac si pe altii sa inteleaga ca fericirea nu cade din cer, ea trebuie creata de noi toti si nu in ultimul rind, apreciata
irinush
Merci, fetelor, asa e David e un scump!

himere, eu nu tin post, ziua sotului e pe 16 si se petrece la srviciu, iar duminica ne petrecem si acasa, in familie ... David a mancat aseara 2 sendvisuri cu almette si sunca de pui, iar diseara ii fac o budinca cu brocoli, piept de pui, branzica de casa si un ou si bagata la cuptor ... sper sa ii placa ...
still_me
salutare fetele ...
aseara am facut-o si eu de oaie .. am mancat pizza ... si pentru ca am poftit o gramada la ea , m-am stricat la stomac .. si asa ca tot ce era posibil sa se depuna ..s-a dus ....
Deea
Pai eu care am luat 30 kg. in timpul sarcinii ce sa zic....eram manechin inainte si nu m-a descoperit nimeni lol.gif lol.gif lol.gif

despre retete de post sunt o multime pe net, eu mananc dimineata si seara in general produse din soia - pateu, mezeluri de soia, pasta de masline - o pun pe paine si gata tartina, fasole batuta

la pranz fac mancare gatita: ardei, rosii, dovlecei umplute cu ciuperci si orez, sarmale cu nuca (sunt cam ingrasacioase dar al naibi de bune), ciuperci gatite in n-spe mii de feluri, mancare de cartofi, varza - mancare de varza, salata de varza murata, salata de varza cruda, salata orientala cu maioneza de post, supa de rosii, mazare cu soia cubulete....

Prefer sa gatesc chiar si zilnic ca sa nu mananc multa paine.
himere2005
fata mea nu prea maninca piine, adica nu prea o vad sa manince piine cu ceva, dar eu stiu...si dupa 1 an ii dau albus sau pot sa-i dau si acum? ca in 2 saptamini face anul. adica as vrea sa-i fac o omleta, sa vad daca ii place, fara grasime, ca nu prea se omoara dupa oul fiert. nu mai stiu ce sa-i dau bun de papa si nu mai am rabdare pina la 1 an. monotonia asta culinara ma cam dispera, plus ca e cam mofturoasa, ca mama rolleyes.gif
Anna
Danyhoney..multumesc pt raspuns, eu pe zi tb sa pap 19 pct deci am ecomonist tocmai bine. si referitor la grasimile bune, in ce se gasesc ele : ulei masiline, alune, nuci, seminte nu? Sau mai e si altceva... ma cam doare inima sa imi pierd 2 pct pe 4 alune. laugh.gif
Dana ... pupic.gif thx. o sa pu rulada 5 pct ( tocmai bine cu economisirea de ieri, stiam eu ce stiam blushing.gif )
si spor la facut burtica mare blum.gif
Miha...ma intrebai ce lucrez, pai sunt operator de arhiva, la arhiva electronica de garantii reale mobiliare...lung nume grin.gif , eu fac inscrierile acolo.
Irinush e un scump baietelul tau,si distractia placuta la aniversare.
Pisik ...imi pare rau pt ca ai asa un coleg, urat din partea lui sad.gif . Poate vrea sa tina si el WW, de aia se tot holbeaza in monitor lol.gif . Petrecere frumoasa diseara cu sotul naughty.gif naughty.gif
Ramona ...bafta la recapitulat si iti pumnii pt zilele care vin, e acum stres da sa vezi sapt viitoare ce bine o sa fie hug.gif
Himere ...dupa parerea mea esti o super gospodina, ca sa faci atatea cate tot gatesti tu tb sa ai super chef si sa iti placa sa gatesti. Bravo! Si sa ne mai arunci si noua o farfurie, cea mai plina cu puncte, ca daca e virtuala nu-i bai. yahoo.gif
Bubbles..azi ce papi, tot 13 pct?
Raluk, Deea..postul mie mi-a ajutat prin anii trecuti, slabeam vreo 2-3 kg. Asa ca, combinat cu WW cred ca o sa fie super!
Tulip, Ina voi ce mai ziceti? Gatiti ceva azi? grin.gif
Va pup pe toate pupic.gif hug.gif
Tulip
Ii dai mamaliguta?Timea e innebunita dupa ea,o papa cu branza de vaci si smantana/iaurt.....
Deea
hai ca vad ca iar vorbiti de copii biggrin.gif....ma bag si eu in seama, pot sa-i schimb Alexiei laptele cand termina cutia asta...adica la 4 luni fara cateva zile? sau mai bine astept pana joia viitoare? ca sa fiu mai explicita trecem de la lapte nr. 1 la lapte nr. 2
himere2005
si eu la fel ca tine deea, dar pateul si salamul de soia au multe puncte daca nu ma insel...parca vad ca maninc mazare si cartofi de dimineata )).gif
Tulip
CITAT(Deea @ 14-11-2006, 02:16 PM) *

hai ca vad ca iar vorbiti de copii biggrin.gif....ma bag si eu in seama, pot sa-i schimb Alexiei laptele cand termina cutia asta...adica la 4 luni fara cateva zile? sau mai bine astept pana joia viitoare? ca sa fiu mai explicita trecem de la lapte nr. 1 la lapte nr. 2

parerea mea ca nu prea conteaza cateva zile...mai ales ca fetita ta e fff. bine dezvoltata....ai grija,totusi la inceput laptele nr. 2 sa-i dai treptat,eu nu am facut asa,si fata n-a patit nimic,abia dupa o sapt. ma suna dr. sa-mi zica ce si cum lol.gif
ady_raluk
ai dreptate dacons in ceea ce ai zis..nici eu nu am zis ca strang banii la ciorap...si noi am facut concedii in fiecare an, e adevarat ca la mare la noi , pe chirie, si iesi si noi in oras , am mai mers la cate o discoteca...etc...am zis doar ca mie una imi place sa se vada ce fac cu banii...poate nu m-am exprimat bine..imi da mie o stare de bine cand cumpar ceva pt casa.
himere2005
bine ca pe tine te suna blum.gif am facut eu o greseala atunci cind i-am introdus completarea lui bia, de la sin i-am dat cit a vrut sa suga lapte humana. si a baut aproape 2 biberoane ....a vomat tot in seara aia si eu tremuram toata cind am vazut cit lapte ii poate iesi din gura. introduceti treptat alimentele noi
Pisik
Ca tot vorbim de mamaliga, cum anume se puncteaza ca niciodata nu m-am priceput? sa zicem o portie normala cam cum se puncteaza? nu ma luati cu linguri de malai nefiert ca nu cred ca stau sa le numar, si apoi cate linguri stiu eu ca bag la o portie?
Am niste ciuperci preospete, as vrea sa le gatesc diseara dar nu stiu daca o sa am timp, avand in vedere cina romantica si ce va urma blushing.gif plus ca la bicla nu as renunta grin.gif

am uitat sa va zci ca mi-am facut vaccin antigripal si as papa ceva dulce; dar mi-e teama sa imi iau ceva ca mi-e ca dau iama...
ady_raluk
doamne fetelor sincer va invidiez cu bebeii vostri frumosi...eu nici nu imi mai aduc aminte ce lapte i-am dat la alex, sau cum si cand i-am introdus oul...offff sad.gif..nu mai vine inca un bebe si la mine oare?
ALICE
CITAT(Pisik @ 14-11-2006, 04:25 PM) *

Ca tot vorbim de mamaliga, cum anume se puncteaza ca niciodata nu m-am priceput? sa zicem o portie normala cam cum se puncteaza? nu ma luati cu linguri de malai nefiert ca nu cred ca stau sa le numar, si apoi cate linguri stiu eu ca bag la o portie?

Eu stiam ca se puncteza ca painea.Compari cu o felie de paine
himere2005
da, multumesc pentru sugestia cu mamaliga. tot vine acum postul, o sa iau niste malai si ma apuc de testat mamaliga ca nu vreau sa-i dau mamaliga din aia pe care o maninc eu, adica pe jumatate cruda )).gif
anaiss, nu stiu ce sa spun legat de gospodarie, dar trebuie sa imi ocup timpul cumva...oricum...cind voi fi la servici pina la 5-6, nici nu o sa stiu cum sa ma impart mai repede...cred ca o sa mai fac din mincare dupa ce o sa se culce bianca dry.gif ca daca iau drumul sandwishurilor eu maninc ca nehalita )).gif si pun repede kilogramele
Eu.
buna "dimineata"!

eu iar sunt in concediu....medical, de data asta mad.gif am facut din nou enterocolita asa ca sunt prietena la catarama cu....stiti voi blushing.gif
mor de foame de ieri incoace, insa nu pot manca nimic , stomacul nu vrea sa pastreze si sa digere nici macar painea prajita sau orezul fiert shucks.gif
sper ca maine sa reusesc sa ies din casa pt a merge la medic....deocamdata mi-e imposibil, ca n-am pampers pe masura mea )).gif
ady_raluk
Eu, iti doresc insanatosire grabnica!
himere2005
ai luat furazolidon? sper ca am inteles bine problema ta
Pisik
Eu, sa te faci repede bine!
Eu.
CITAT(himere2005 @ 14-11-2006, 04:36 PM) *

ai luat furazolidon? sper ca am inteles bine problema ta

multumeesc, fetelor! floare.gif
da, himere,iau furazolidon, imodium, smecta si debridat....iti dai seama ce e in stomacul meu wacko.gif
himere2005
dilly, ce cadouri ziceai ca ai primit? sau nu mai tin eu minte?
Deea
Eu. sa te faci bine repede! Un pahar de palinca cica te strange la stomac.... nu glumesc.... al meu asa a rezolvat D:
Tulip
Crenguta,sanatate multa!
Eu.
CITAT(Deea @ 14-11-2006, 04:42 PM) *

Eu. sa te faci bine repede! Un pahar de palinca cica te strange la stomac.... nu glumesc.... al meu asa a rezolvat D:

lol.gif lol.gif hehe, da' eu nu pot bea treburi de genul asta. probl. cea mai mare pt. mine e durerea de stomac, nu....
himere2005
chiar de asta uitasem. tot asa aveam si eu probleme si mi-a dat cineva jumatate paharel de tuica tare cu putina cafea nefacuta sau era zat de cafea, nu mai tin bine minte si mi-a trecut
anaoi
CITAT(himere2005 @ 14-11-2006, 04:41 PM) *

dilly, ce cadouri ziceai ca ai primit? sau nu mai tin eu minte?

nu ziceam. )).gif

CITAT(himere2005 @ 14-11-2006, 04:47 PM) *

chiar de asta uitasem. tot asa aveam si eu probleme si mi-a dat cineva jumatate paharel de tuica tare cu putina cafea nefacuta sau era zat de cafea, nu mai tin bine minte si mi-a trecut

cel mai bun remediu, chiar daca de obicei nu poti s abei
himere2005
o invatam la betiveala tease.gif . glumeam.
dilly, nu ne mai povestesti nimic, nimic? in afara ca te streseaza nemtii?
tot asa de tacuta a fost dilly la intilnire, ca mie mi s-a parut tare dezinvolta in poze, pe site trebuie sa folosesc clestele sa-i scot un cuvint, degeaba bat eu apropouri )).gif
Anna
pupic.gif va pup fetelor. Ma duc la munca hug.gif mai vb de acolo daca nu e aglomerat give_rose.gif
daconst
Spor la munca,Annaiss.

Asa e Dylly,te tot ascunzi dupa delegatii si nemti.N-ai pus poze nici din Köln,nici cu ziua ta.Rusinica! )).gif
Pisik
Nu mai am chef de munk. A venit o colega cu proaspatul bb de vreo 3 luni si mi-a afcut pofta de bebei )).gif dar mai stam putintel asa.
Of, sa treaca ziua ca deja m-am plictisit tare de tot, chef nu mai am, pofta de dulce gramada, uof sorry.gif

anaoi, scuze, dar abia ieri a vazut sclerozata de mine ca mi-ai dat PM de incurajare. sarumana mult hug.gif si scuze inca odata de balamuc in capul meu grin.gif
anaoi
CITAT(himere2005 @ 14-11-2006, 04:51 PM) *

o invatam la betiveala tease.gif . glumeam.
dilly, nu ne mai povestesti nimic, nimic? in afara ca te streseaza nemtii?
tot asa de tacuta a fost dilly la intilnire, ca mie mi s-a parut tare dezinvolta in poze, pe site trebuie sa folosesc clestele sa-i scot un cuvint, degeaba bat eu apropouri )).gif

dylly suporta inca consecintele a 3 sapt de delegatii....clestele sa fie mai bland cu dylly....plus altii tre sa isi exprime parearea despre cum eram la intalnire.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ca dylly nu agreeaza sa se laude

in alta ordine de idei...dylly a primit cadouri haioase

CITAT(Pisik @ 14-11-2006, 04:55 PM) *

anaoi, scuze, dar abia ieri a vazut sclerozata de mine ca mi-ai dat PM de incurajare. sarumana mult hug.gif si scuze inca odata de balamuc in capul meu grin.gif

suntem 2 sclerozate....eu am uitat ce si cand ma scris

da ok...sunt in urma rau de tot la capitolul poze....de ziua mea nu am facut asa multe....
himere2005
fetelor, va anunt oficial ca bia merge de-a busilea prin camera...ea care pina ieri nu mergea deloc, ii placea doar sa mearga in picioare, sustinuta cheer.gif cheer.gif
ina_ceva
Pisik, eu am in lista, printre alte punctaje, 1 lingura mamaligutza 1p (cred ca e luat de la may). Dupa aceasta notare ma iau.
Anaiss , eu am gatit orez cu legume si ciorba cu legume si fidea.
Gigelu, insanatosire grabnica!!! pupic.gif hug.gif
Dylly sigur a primit vreun neglije , ceva, foarte sexy si ii este frica de insistentzele noastre de a vedea poze cu ea blum.gif wink1.gif
Eu.
CITAT(himere2005 @ 14-11-2006, 05:07 PM) *

fetelor, va anunt oficial ca bia merge de-a busilea prin camera...ea care pina ieri nu mergea deloc, ii placea doar sa mearga in picioare, sustinuta cheer.gif cheer.gif

felicitari cheer.gif
ceva poze?
anaoi
CITAT(ina_ceva @ 14-11-2006, 05:09 PM) *

Pisik, eu am in lista, printre alte punctaje, 1 lingura mamaligutza 1p (cred ca e luat de la may). Dupa aceasta notare ma iau.
Anaiss , eu am gatit orez cu legume si ciorba cu legume si fidea.
Gigelu, insanatosire grabnica!!! pupic.gif hug.gif
Dylly sigur a primit vreun neglije , ceva, foarte sexy si ii este frica de insistentzele noastre de a vedea poze cu ea blum.gif wink1.gif

http://new.photos.yahoo.com/anaoipopescu/a...460762340232462
MagdaC
Himere, fiica-mea a invatat mai intai sa mearga in picioare, si abia dupa aceea de-a busilea. In plus, cand a inceput sa mearga de-a busilea, prima data a luat-o in marsarier, si pe urma i-a reusit si inaintarea )).gif
Felicitari pr Bia!
himere2005
multumesc, dar acum stau numai cu ochii pe ea blink.gif e obositor lol.gif
dilly, nu reusesc sa vad pozele, eu fac si diseara postez

s-a dus si pina la baie, Jesus...de-acum trebuie sa smotruiesc, nu gluma...ca prea am tras chiulul pe oneden
anaoi
gata..a.cum se vad
daconst
CITAT(MagdaC @ 14-11-2006, 05:20 PM) *

Himere, fiica-mea a invatat mai intai sa mearga in picioare, si abia dupa aceea de-a busilea. In plus, cand a inceput sa mearga de-a busilea, prima data a luat-o in marsarier, si pe urma i-a reusit si inaintarea )).gif
Felicitari pr Bia!

)).gif )).gif
Ce haios!

Felicitari la Bia...si-a luat viata in propriile maini,s-a saturat sa fie dependenta de mami. lol.gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 14-11-2006, 03:07 PM) *

cheer.gif cheer.gif cheer.gif felicitari!
Acum a vezi sertatre rascolite,dulapuri golite! blum.gif
daconst
Deci ce ai primit,Dylly?lenjerie de pat?ca eu nu ma prind. doh.gif
Pisik
Felicitari BIA! Fata mare a lui mami! La cat mai multi pasi drepti facuti in viata!
ina_ceva
CITAT(daconst @ 14-11-2006, 03:31 PM) *

Deci ce ai primit,Dylly?lenjerie de pat?ca eu nu ma prind. doh.gif

Ceva cu inimioare care arata tare bine lazy.gif
irinush
Bravo Bia! si David, la fel ca fetita Magdei, mai intai a mers in picioare si abia dupa aia in patru labe ...

fetelor, eu azi mi-am facut o salata verde, cu surimi si porumb si lamaie si nu stiu cu cat sa o punctez ... cu cat sa punctez surimii astia, ca ma enerveaza deja ...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.