anaoi
14-11-2006, 03:37 PM
lenjerie de pat, pilota si pijama...plus o chestie d epus la gat, armani code, palarie si cercei
himere2005
14-11-2006, 03:39 PM
ce e brinza aia
dilly? e topita? din ce e facuta? te-au trimis la craticioara si la culcat fetele, babuinul mai trebuie achizitionat
daca faci friptura si cartofi cu vin, dar nu maninci sosul, si totusi o parte din el intra in cartofi, se puncteaza vinul?
).gif)
ca eu il bag la cuptor.
anaoi
14-11-2006, 03:41 PM
CITAT(Tulip @ 14-11-2006, 05:29 PM)

numai acolo????? sa vezi ce pauza face himere la gatit cu bia in bucatarie printre picioare
dylly a invatat reteta d ela peach...pui la incalzit vin alb cu usturoi, apoi dylly a pus cascaval ras si cascaval afumat pana s-a topit si a amestecat..in draci...pe urma a mancat amestecul cu paine.
michelle
14-11-2006, 03:42 PM
CITAT(irinush @ 14-11-2006, 03:35 PM)

fetelor, eu azi mi-am facut o salata verde, cu surimi si porumb si lamaie si nu stiu cu cat sa o punctez ... cu cat sa punctez surimii astia, ca ma enerveaza deja ...
2-2.5p/100g
Monic
14-11-2006, 03:43 PM
Dylly poate sa se marite
Stie sa faca fondue(probabil ca si de ciocolata), a primit cadouri frumoase, tocmai bune pt maritis

, varsta nu se stie... ce mai

e perfecta
A si stie si germana, poate-i gasim vreun bastan german bautor de bere(ca sa nu aiba concurenta la vodca/tzuica/alte alea)
ramonavlas
14-11-2006, 03:44 PM
Da aveti chef de scris, nu gluma.........
Eu am terminat pe ziua de azi cu recapitulatul pt examenul de maine, care e ceva nou si cel mai usor.....sper sa zic si maine cand ies (adica exact pe vremea asta) la fel.
Eu, ai grija de tine
Monic
14-11-2006, 03:44 PM
anaoi
14-11-2006, 03:46 PM
CITAT(Monic @ 14-11-2006, 05:43 PM)

Dylly poate sa se marite
Stie sa faca fondue(probabil ca si de ciocolata), a primit cadouri frumoase, tocmai bune pt maritis

, varsta nu se stie... ce mai

e perfecta
A si stie si germana, poate-i gasim vreun bastan german bautor de bere(ca sa nu aiba concurenta la vodca/tzuica/alte alea)

ha...daca bea numai altbier il omor....aia e a mea, ca prea e buna
la niaba iar mi-am adus aminte ce bun a fost tortul
Pisik
14-11-2006, 03:47 PM
CITAT(anaoi @ 14-11-2006, 05:41 PM)

dylly a invatat reteta d ela peach...pui la incalzit vin alb cu usturoi, apoi dylly a pus cascaval ras si cascaval afumat pana s-a topit si a amestecat..in draci...pe urma a mancat amestecul cu paine.
ingrasacios
anaoi
14-11-2006, 03:50 PM
A FOST ZIUA LUI DYLLY, clar? deci a avut voie s amanance ingrasacios....
plus ziua mamemi lui dylly si a fratelui lui dylly..
buf
CITAT(Monic @ 14-11-2006, 05:44 PM)

daca nu vrea la sala.....o invata bia cu sportul
irinush
14-11-2006, 03:50 PM
CITAT(michelle @ 14-11-2006, 05:42 PM)

CITAT(irinush @ 14-11-2006, 03:35 PM)

fetelor, eu azi mi-am facut o salata verde, cu surimi si porumb si lamaie si nu stiu cu cat sa o punctez ... cu cat sa punctez surimii astia, ca ma enerveaza deja ...
2-2.5p/100g
multumesc mult Miha! si sa stii ca si David te pupa, da?
anaoi
14-11-2006, 03:51 PM
cam pupacios David...
peach
14-11-2006, 03:52 PM
La tragerile repetate de mineca din partea lui Dana

..Peach se intoarce
Are cineva ceva de comentat
Peach se intoarce si pentrua pierde restul de kg dar si pentru a fi urechiata ca si-a pierdut elanul undeva pe drum
michelle
14-11-2006, 03:53 PM
Peach, tickerul mai e actual?
irinush
14-11-2006, 03:56 PM
bine ai revenit Peach!
si spor la pierdut restul de kg!
himere2005
14-11-2006, 03:56 PM
de abia am apucat sa va citesc fetelor, acum, in timpul reclamelor
).gif)
totul se succede prea repede pentru mine acum
irinush,
tulip, voi cum va descurcati? mai puteti gati. cind? ca eu mi-am adus usturoiul la curatat in fata calc. ca altfel nu mai apuc sa termin mincarea
deci, punctam vinul? ziceti...daca nu, o trimit pe bia la voi
peach
14-11-2006, 03:58 PM
mh ok ok il schimb
Monic
14-11-2006, 04:00 PM
Peach in sfarsit!
Ne-a fost dor de tine

Sincer
michelle
14-11-2006, 04:03 PM
CITAT(peach @ 14-11-2006, 03:58 PM)

mh ok ok il schimb

Nu e chiar asa grav.
Deci e mobilizare generala, pana la sarbatori manechine ne facem
anaoi
14-11-2006, 04:07 PM
deci pana la sarbatori dylly mai are vreo 3 delegatii
peach
14-11-2006, 04:09 PM
Merci Monic si Irinush

..mai da frumoase va-ti facut de cind v-am vazut eu ultima data

si acum ca peach sa intors se asteapta ca Dylly pina la sfirsitul saptamanii sa aiba sub 70
isn t it?
irinush
14-11-2006, 04:11 PM
CITAT(himere2005 @ 14-11-2006, 05:56 PM)

de abia am apucat sa va citesc fetelor, acum, in timpul reclamelor
).gif)
totul se succede prea repede pentru mine acum
irinush,
tulip, voi cum va descurcati? mai puteti gati. cind? ca eu mi-am adus usturoiul la curatat in fata calc. ca altfel nu mai apuc sa termin mincarea
deci, punctam vinul? ziceti...daca nu, o trimit pe bia la voi

pai, in momentul de fata nasa lui david e intre doua joburi si eu profit la maxim de ea si in rest gatesc cand doarme david, la pranz si in week-end cand il scoate sotul afara si eu raman acasa ...
Peach, multumesc
ramonavlas
14-11-2006, 04:13 PM
Peach, bine ai revenit....si din partea mea.
M-am machiat, m-am facut frumoasa si cand am venit iar la calculator si am vazut stiva de cursuri....nu mai am chef de nimik. Da tot ies ca nu mai am rabdare in casa. Oricum nu mai am de gand sa citesc azi nimik legat de drept.
himere2005
14-11-2006, 04:15 PM
peach, poate o tragi si pe dilly dupa tine, ca voi doua va potriviti de minune. de abia astepta sa o mai tachinezi pe dilly ca in primavara ca tare imi placea
).gif)
acum daca slabesti din nou poate nu ne mai parasesti
dany
14-11-2006, 04:17 PM
Dana...dau de baut ca ai convins-o
SORINA !!!!!!.
Bine ai revenit !!!!!!
himere2005
14-11-2006, 04:21 PM
ce mai ai in camara dany?
mi-a iesit mincarea de la cuptor la 9p toata tava, adica 4p cartofii (4 bucati maricele) si 5p -2 pulpe, deci 4,5p daca maninc jumatate
Deea
14-11-2006, 04:25 PM
Peach bine ai reventi!
Ramona, gata, baga cursurile intr-un sertar si odihneste-ti mintea pentru maine. O sa fie totul bine!!! Noi tinem pumnii stransi tare, tare!
am plecat la cumparaturi ca daca mai stau mult in fata calculatorului ramane fata fara pampersi
si daca azi Bia a mers in patru labe Alexia a invatat sa se intoarca de pe spate pe burta.... sa ma vezi acum ce stau cu ochii pe ea sa nu cada din pat. Deocamdata nu stie sa se sprijine in maini....adica mainile ea le foloseste sa se caute prin masele

...nu sa se sprijine in ele asa ca se propteste cu nasucul in cearceaf....alta problema ca eu sunt paranoia si mi-e sa nu cumva sa nu mai poata sa respire.
ALICE
14-11-2006, 04:27 PM
Va doresc o seara palpitanta si interesanta fetelor!!!!!!!!!!!!
dany
14-11-2006, 04:32 PM
CITAT(himere2005 @ 14-11-2006, 03:21 PM)

ce mai ai in camara dany?
mi-a iesit mincarea de la cuptor la 9p toata tava, adica 4p cartofii (4 bucati maricele) si 5p -2 pulpe, deci 4,5p daca maninc jumatate

Himere ...am destule prin camara...Iti lipseste ceva,sa-ti trimit ??
Anna
14-11-2006, 04:32 PM
UIMITOR!!!
Premiul LIEBECK este numit asa dupa Stella Liebeck - de 81 ani - care a dat in judecata McDonalds pentru ca si-a varsat in poala o ceasca de cafea si a castigat 2.9 milioane $... E cunoscut faptul ca americanii se dau in judecata pentru orice rahat, dar astea depasesc intelegerea umana, cel de pe primul loc e pur si simplu un scenariu SF ...
Locul 3 - Apartine don'soarei Amber Carson din Lancaster Pennsylvania,care a alunecat pe o balta de sifon intr-un restaurant si si-a rupt noada.Treaba e ca balta fusese facuta chiar de don'soara, care aruncase un pahar cu sifon in capul prietenului ei, si probabil ratase... A castigat 113,500 $.
- Locul 2 - Kara Walton din Claymont Delaware a incercat sa intre pe geamul unei toalete de la un club de noapte pentru a nu plati 3.5$ la intrare,a alunecat si si-a spart doi dinti. A dat in judecata clubul si a castigat 12.000 $ si cheltuielile stomatologice.
- Locul 1 si coronita - Merv Grazinski din Oklahoma City , a cumparat o rulota cat o casa, si cand se deplasa pe autostrada a fixat viteza pe automat si s-a dus in spate sa-si faca o cafea... Rulota a iesit bineinteles de pe autostrada si a cazut in sant. El a dat in judecata compania care a fabricat rulota pentru ca nu au specificat in manualul de utilizare ca nu trebuie sa paraseasca volanul in timp ce merge... A castigat 1.750.000$ si o noua rulota, iar compania a modificat manualul de utilizare...
dany
14-11-2006, 04:37 PM
Ina....ma simt ceva mai bine,mersi. Sigur ca imi caut de lucru dar...slabe sanse...am primit deja 2 refuzuri....
ina_ceva
14-11-2006, 04:39 PM
Postasul era in ultima zi de serviciu, dupa 35 de ani de adus posta in acelasi cartier.
La prima casa a fost intampinat de membrii intreagii familii, care l-au felicitat si i-au daruit un cadou. La a doua casa a fel. La a treia la fel. Si asa mai departe...
La ultima casa i-a deschis o femeie superba goala pusca. L-a dus in dormitor, unde i-a oferit cea mai tare partida de sex. S-au dus in bucatarie, unde ea ii pregatise un mic dejun imens. In timp ce manca, el observa o bancnota de un dolar pusa pe masa.
- Pentru ce-i dolarul ?
- Pai, spuse ea, ieri i-am spus sotului ca azi te pensionezi si ca ar trebui sa facem ceva frumos pentru tine si el a zis:"[*****] him, give him a dollar". Micul dejun a fost ideea mea !
Deea
14-11-2006, 04:40 PM
Annais super tare.
De cand cu tanti care si-a pus cafeau in poala la Mc au inceput sa scrie pe pahare ca e fierbinte.
Si pt. ca nu numai America e tara tuturor posibilitatilor sa va spun cum al meu trebuia conform legislatiei din Romania sa se dea singur in judecata

A avut un accident de masina, a ocolit niste bezmetici, ca sa nu-i ia pe aia in plin a intrat el intr-un stalp....fiind singura parte vatamata in urma accidentului....acum ceva timp a primit acasa notificare ca nu se va incepe urmarile penala impotriva lui....adica el s-a accidentat si tot el se dadea in judecata ca in urma coliziunii cu stalpul a suferit rani si a trebuit spitalizat.

. Nu va mai spun ca daca darama stalpul platea de il usca.
himere2005
14-11-2006, 04:40 PM
annaiss, cine e annaiss de fapt, ca mi separe cunoscut numele? asta e intrebarea 1. intrebarea 2 este daca esti studenta sau doar lucrezi?
ady_raluk
14-11-2006, 04:41 PM
himere2005
14-11-2006, 04:42 PM
ce tii si cu legile astea
mai, miroase asa bine in bucatarie friptura aia cu vin de-mi vine s-o maninc asa cruda
ady_raluk
14-11-2006, 04:43 PM
DEEA...sti ca are o vorba (am un lapsus cum il cheama face el sinteza ziarelor)..traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul..cred ca se potriveste tare bine
himere2005
14-11-2006, 04:50 PM
uka, luchi, lyra, magda si ella, va scot la lectie acum. mai spuneti si voi ceva !!!!!!
eu va citesc dar nu am c sa psun...
mi-a venit rusii dimineata si mi-e ff rau.. ma dor ovarele si nici nu am nurofen ptr dureri la mine..si sunt la serviciu si vreau acasa.......
cu punctele...
ieri am mancat cuminte pana cand nu am mai putut d pofta d popcorn si am mancat un castron mareeee
peach
14-11-2006, 04:52 PM
Multumesc de primire fetelor
Danny ti-ai gasit ceva de munca? scuze dar nu mai sunt la curent
inca nu sunt pregatita ptr dieta...
sunt bosumflata ca nu reusesc sa-mi iau curaj sa vb cu tata d venirea lui theo in buc...mai ales k am vb cu fratele meu care mi-a spus ca s-ar putea sa nu fie d acord sa ii faca c.i pe adresa noastra..
anaoi
14-11-2006, 04:54 PM
mircea badea il cheama pe cel cu sinteza ziarelor...
dylly va pupaceste in crestet si se retrage in glorie
pa
Anna
14-11-2006, 04:57 PM
CITAT(himere2005 @ 14-11-2006, 06:40 PM)

annaiss, cine e annaiss de fapt, ca mi separe cunoscut numele? asta e intrebarea 1. intrebarea 2 este daca esti studenta sau doar lucrezi?
Eu sunt annaiss....adica Ana, am mai fost si pe idieta si pe forumurile vechi si m-am mai bagat in seama cu voi prin martie, aprilie.
Sunt si studenta la ASE, FABBV anu 3 , si si lucrez la AEGRM ( nu va mai scriu numele detaliat ca mor

).
Tulip
14-11-2006, 04:58 PM
Peach,bune ai venit!
Deea,felicitari pt. reusita Alexiei!Ai grija sa nu cada,Timea a cazut din pat cand inca nici nu am observat ca se poate intoarce de pe o parte pe alta.....culmea e ca era in mijlocul patului si tyrebuia sa se rostogoleasca de 2ori pana sa cada....nici azi nu-mi pot explica cum a reusit!Noroc ca a cazut pe niste perne.....
fata mea e destul de maraita azi,vecinii deasupra noastra lucreaza si fac o galagie...nu prea a dormit si se vede....asa ca intru mai rarut......
himere2005
14-11-2006, 05:06 PM
bia imi da televizorul la maxim, am o masuta mica, unde prindem mai bine postul protv , acum l-a stins, mai bine
i-am facut un drum din scaune sa vad ce face
MagdaC
14-11-2006, 05:11 PM
eu sunt pe baricade, la serviciu
am fost cuminte azi, am papat 13,5 pana acuma, si ma simt plina de mobilizare si de ambitie
cred ca la fiecare vine un moment cand se produce click-ul ala interior, cand vine si ambitzia mai de la sine...
numai ca la mine taaaare se lasa rugat respectivul click

ma rog de el de nu stiu cand. si acuma parca-parca ar da sa vina
nu prea apuc sa scriu, dar va citesc in umbra, sa nu mai raman de carutza cu nu stiu cate pagini
Tulip
14-11-2006, 05:18 PM
Himere,a ne pui poze cu Bia!
Pisik
14-11-2006, 05:21 PM
Bravo Magda!
Pe mine ma enerveaza ca nu stiu ce planuri are sotul cu mine, eu vreau la restaurant dar el pare tare dezinteresat si sigur pregateste ceva, sper sa nu adorm cu nasul in farfurie daca stam acasa
Tulip
14-11-2006, 05:25 PM
Pisik,o sa fie frumos chiar si daca stati acasa!Important e sa fiti voi doi!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.