Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ina_ceva
Un copil optimist si unul pesimist il asteapta pe Mos Craciun. Copilul pesimist e sigur ca nu o sa primeasca mare lucru, copilul optimist nu mai poate de incantare si abia asteapta sa vada darurile.
Buuuuun, vine Mosu', copilul pesimist primeste super-cadouri: trenulete, masinute, ciocolata, tot ce i-ar fi putut trece prin cap. Copilul optimist primeste... o baliga.
Se intalnesc copiii si schimba impresii: Pesimistul:
- Mai, eu am primit un trenulet, da' nu e prea mare, o masinuta, da' nu e culoarea pe care o voiam, si ciocolata, da' e cu lapte si fara alune... si asa mai departe.
Optimistul rade incantat:
- Mai, eu am primit un cal, da' nu-l gasesc!
peach
CITAT(ina_ceva @ 14-11-2006, 04:34 PM) *

Un copil optimist si unul pesimist il asteapta pe Mos Craciun. Copilul pesimist e sigur ca nu o sa primeasca mare lucru, copilul optimist nu mai poate de incantare si abia asteapta sa vada darurile.
Buuuuun, vine Mosu', copilul pesimist primeste super-cadouri: trenulete, masinute, ciocolata, tot ce i-ar fi putut trece prin cap. Copilul optimist primeste... o baliga.
- Mai, eu am primit un trenulet, da' nu e prea mare, o masinuta, da' nu e culoarea pe care o voiam, si ciocolata, da' e cu lapte si fara alune... si asa mai departe.

Bun banucul Ina lol.gif
Pisik
CITAT(ina_ceva @ 14-11-2006, 07:34 PM) *

super super tare!!!
va pup, a venit babuinul sa ma ia, bye!
ina_ceva
Distractie placuta, pisik!!!
Tulip
Ina,acum tu ai ramas inclinata lol.gif lol.gif
ina_ceva
Peach, bine ai revenit!!!!! give_rose.gif
Uka, trebuie sa-ti faci curaj; tot va trebui sa vb cu el si e bine sa fie cat mai curand; asa iti ramane timp sa mai insisti pe langa el daca cumva primul raspuns va fi negativ( dar sper sa nu fie) pupic.gif

tulip, am uitat sa mai dau send doh.gif grin.gif
Monic
hai sa va spun o faza
am o nepotica de 5 anisori care e foarte vorbareata
de la ea am aflat ca taica-su(fratele) intentioneaza sa faca o mansarda cu 3 camere si un WC
Domnisorica mi-a destainuit ca de fapt veceul va consta dintr-o gaurica care se afla chiar deasupra veceului de la parter...
Acum nedumerirea fetei: ce vor face daca nu observa ca la parter cineva sta pe toaleta!!! lol.gif
Anna
Meniu pe ziua de azi:

cartofi fierti - 2 pct
br de vaca - 3 pct

1 rulada cu br dulce si stafide - 5 pct

2 mere - 0 pct

varza calita - 3 pct
1 fel paine - 1 pt

1 fel orez expadat - 0.6
1 ling miere - 0

1 pachet de sticks -2.2 pct

16.8 pana acum +
1 iaurt - 1 pct
cereale - 0.5 pct
1 mar - 0 pct

M-a prostit rulada aia si mi-am stricat meniul doh.gif doh.gif
Monic
vedeti? si-a taiat singura bretonul cheer.gif
de dintisor a scapat la o luna dupa ce i-a iesit
Foarte cuminte fata noastra )).gif
himere2005
voi ati calculat 0.9 hohland fitness cub sau feliuta?
Tulip
CITAT(himere2005 @ 14-11-2006, 06:12 PM) *

voi ati calculat 0.9 hohland fitness cub sau feliuta?

0.8cub....0.9 feliuta
cel putin asa-mi aduc aminte....Ne zice Ella daca intra....
ina_ceva
Un politist, patruland prin parc, il vede pe dom' profesor citind.
- Ce citesti, ba?
- Logica!
- Ce-i aia?
- Pai, cum sa-ti explic... Tu ai acasa un acvariu?
- Da!
- Deci iti plac pestii!
- Da!
- Deci pescuiesti!
- Da!
- Deci mananci peste!
- Sigur!
- Atunci bei si un vin bun!
- Clar!
- Atunci iti vine pofta si te duci la femei!
- Da!
- Deci, logic, nu esti homosexual!
Mai sa fie! Ce ti-e si cu logica asta! Las' ca ma dau eu rotund pe langa sefu'.
- Dom' sef, stiti ce-i aia logica?
- Nu!
- Pai, cum sa va explic? Aveti acvariu?
- Nu!
- Atunci sunteti homosexual!
May
Buna seara give_rose.gif

gigelus insanatosire grabnica floare.gif

peach bine ai revenit cheer.gif

himere felicitari pt Bia si toata compasiunea pt tine )).gif

ramona bafta pt maine hug.gif

danydulce putere si rabdare! sad.gif

monic lol.gif

Eu acum imi iau zborul si ma duc sa fac ceva cumparaturi printre care neaparat niste lumanari parfumate caci i-am pus gand rau lu` barbate-meu azi devil.gif . Il astept diseara cu camera plina de lumanari, lumina stinsa, muzica in surdina, eu imbracata intr-un body alb tolanita pe patul acoperit cu un fel de ``piele de urs`` neagra naughty.gif

O seara erotica va doresc grin.gif
himere2005
may, parca erai inclinata adineauri
mi-am luat si eu Hohlanf F. feliute, ce , eu sa fiu mai prejos )).gif nu prea sunt dotati astia in magazine cu produse de post, asa ca am luat si eu o supra praf de crutoane cu rosii knor (chimicale, stiu) si niste gem de prune. e cam dulce, dar daca nu m-am invrednicit sa fac, doar l-am gustat pe vf limbii, asa ca nu punctez )).gif

mama ce m-ai facut sa rid, leoaica turbata in pat lol.gif sa-l sfisii in bucati lol.gif cheer.gif
Tulip
Monic,tare scmechera-i nepotica....seamana cu matusa-sa? )).gif )).gif Cum a reusit sa-si rupa dintisorul?
himere2005
ai maltratat copilul monic, lasa ca stim noi tease.gif
am pus poze la incarcat cu fata

nu stiu de ce incarca asa greu. deocamdata fata s-a culcat...nu stiu daca se mai scoala sau nu ca de la 6 dimineata pina acum a dormit vreo 2 ore si mi se pare terminata de somn

e...oricum incarca mai bine de cind am schimbat componentele calculatorului
pozele sunt in ultimul album , in continuarea celor de la parcul de distractii
trebuie sa-mi fac curaj intr-o zi sa fac odine in poze, la albume, sa postez pe yahoo si apoi sa va dau share

bia la plimbare

dupa ce s-a jucat atita, a adormit acolo )).gif
Monic
Fetelor, nepotica mea e ca argintul viu. Seara parintii ei sunt morti de oboseala si nervi.
Tulip, de multe ori mi-au spus ca exact asa eram si eu in tinerete baby.gif
Deea
CITAT(Monic @ 14-11-2006, 08:52 PM) *

Fetelor, nepotica mea e ca argintul viu. Seara parintii ei sunt morti de oboseala si nervi.
Tulip, de multe ori mi-au spus ca exact asa eram si eu in tinerete baby.gif

deci vezi cand faci bebe sa-l "programezi" sa semene cu tine...altfel cred ca te plictisesti, eu abia astept sa vad ce traznai va face Alexia ca eu am fost experta, cateva dintre ele ar fi:
- mi-am dat cu ulei de par pe breton de statea ca o streasina lol.gif ...asa zice mama
- mi-am turnat o sticla de esenta de trandafiri pe mine ca sa miros frumos... o saptamana a stat bunica cu geamurile deschise si cica tot mirosea de te lua de cap
- ma dadeam cu ruj prin cu totul alte parti decat ar trebui
- mi-am dat pe tot corpul cu un tub de sclipici, pe vremea aia stateam la curte...zice mama ca m-a scos in curte si sclipeam de numa naughty.gif ...la soare te puteai uita dar la mine ba blum.gif

o nepoata de-a mea pe la 5 ani si-a taiat toti chiloteii ca sa aiba si ea tanga lol.gif
irinush
sunt super tari copiii astia, cata imaginatie pot avea ... eu nu pot sa ma plang, David e chiar ff cuminte comparativ cu alti copii cel putin ...
Himere, Bia e grozava, sa va traiasca!
himere2005
multumim frumos, nici David nu e mai prejos...eu ma pregatesc de pe acum sa ne incuscrim, ai vazut ce prajituri fac...numai bune pentru David. tie o sa-ti pregatesc numai mincare ww ca sa ma pun bine cu tine )).gif
Deea
Himere super haioasa Bia....poza in care doarme pe covor e mortala smile.gif
himere2005
ce misto faza cu tanga )).gif
hai sa postez meniul
- 2 oua fierte -4p
-pilaf -4p
- 2 ficatei fierti -2p
-4,5p friptura (pulpa fara pielita-2,5p) si cartofi 2p
- 1 banana 1p
- 1 mar 0p
TOTAL 15.5
daca mi se face foame mai maninc 1/2 felie piine cu o feliuta Hohland

adica 1,5p

nu stiu de ce adoarme asa, de multe ori adoarme asa in patut
uka
mi-e sooooooomnnnnnn]
waw may.. super seara iti doresc si tzie...
Tulip
Himere,e mortala Bia!Imi place cum se chinuie sa treaca pragul lol.gif lol.gif Seamana cu tine!Sa va traiasca! pupic.gif
himere2005
pe departe Timeea e cea mai draguta de pe forum, dar are si cu cine semana. nimeni nu vrea sa-i faca gauri ptr cercei biancai, tot eu trebuie sa ma duc. mi se rupe sufletul si m-am si luat dupa astia sa mai amin
Tulip
Himere,toti copiii sunt minunati....fiecare are ceva special....
Timea a iesit din spital cu cercelusi.....
himere2005
trebuia sa-i fac cit era mica, dar astia cica e prea mica, apoi in vara ca a avut problemele alea si era cald, am aminat si uite ca are aproape 1 an si nu are cercei. zici ca e baietel
Tulip
Maica-ta nu ii face?daca e asistenta,ar fi ideal.......
irinush
CITAT(himere2005 @ 14-11-2006, 09:02 PM) *

multumim frumos, nici David nu e mai prejos...eu ma pregatesc de pe acum sa ne incuscrim, ai vazut ce prajituri fac...numai bune pentru David. tie o sa-ti pregatesc numai mincare ww ca sa ma pun bine cu tine )).gif

Himere, ma faci sa rad de una singura, esti criminala! clar Bia este una din preferatele noastre blum.gif
Monic
CITAT(irinush @ 14-11-2006, 07:55 PM) *

CITAT(himere2005 @ 14-11-2006, 09:02 PM) *

Himere, ma faci sa rad de una singura, esti criminala! clar Bia este una din preferatele noastre blum.gif

si maica-sa
dar acum Peach iti va face concurenta )).gif grin.gif
bubbles
`seara .. am venit si eu la raport...azi nu am apucat sa mananc pana in seara asta .. am fost si la sala si am bagat 15 min numai bicicleta )).gif ...ma duc si maine si bag si o ora de sauna biggrin.gif in seara asta am mancat o salta desi babuinul ma tenta cu napolitane,ciocolata...am rezistat eroic biggrin.gif
meniul pe azi
salata din:
cartofi fierti 2p
3 felii sunca curcan 3p
ceapa 0p
maioneza 3lgte 1.5p
2 felii orez expandat 1p
2 linguri mazare 1p
cafea cu o lgta frsica 0.3p
frisca 2.5p
total:11.3p

frsica ink nu am mancat`o...o mananc de pe babuin )).gif wink1.gif
Anna
bubbles naughty.gif naughty.gif naughty.gif
nusarich
buna seara tuturor!

ramona, bafta maine!
peach, bine ai revenit!
fetelor, spor la pierdut kilograme! eu inca incerc sa ma refac (intai sa imi treaca raceala si apoi)...
bubbles
o seara buna pupic.gif
Anna
Sotul si sotia pleaca in vacanta in Ierusalim, si avand un accident sotia moare. Ghidul, fiind amabil ii explica sotului posibilitatile pentru inmormantarea sotiei:

- V-ar costa 5000 de dolari sa o trimiteti acasa pe un vapor sau o puteti inmormanta aici pentru 150 de dolari.

- Cred ca o sa aleg prima varianta (raspunde sotul)

- De ce, doar puteti sa-i faceti o ceremonie frumoasa aici si este mai ieftin!

- Asta este locul unde un om a murit, l-au ingropat si dupa trei zile a inviat! Nu vreau sa risc !

Tulip
Noapte buna,fetelor!Dimineata sa ma asteptati cu o cafea mare )).gif )).gif )).gif !
dany
M-ati facut sa rad cu povestile voastre despre copii...nazdravani mai sunt biggrin.gif .Cel putin Bia e durere...Deea...ceva poze noi cu Alexia ??

May...multumesc si ...distractie placuta ...poate ne spui cate ceva maine...daca mai poti biggrin.gif
Peach...da,ai ramas putin in urma cu stirile...e vina mea pupic.gif . Nu am gasit inca nimic...nu e asa de usor.
Anna...bun meniul tau .
Bubbles...spun pentru ultima oara ( am impresia ca tu nu prea citesti ce se scrie pe aici in lipsa ta ) : mananci prea putin si aiurea !!! De acum nu mai spun nimic....
Ramo...bafta maine !!!!

Sa aveti o noapte frumoasa ( sau furtunoasa ,apropo de May ) si cu vise frumoase.
Pisik
Am venit si eu, am avut parte de o gramada de surprize: un lantisor de argint cu pandantiv care reprezinta 2 inimi "imbarligate", un buchetoi imens de trandafiri portocalii, si acum acasa covorul cel nou (luat de 3 sapt) pus in camera cu calc; acuma a umplut camera de lumanari parfumate si s-a dus sa isi faca dus; asa ca si noi avem parte de o seara romantica biggrin.gif
La restaurant am dat-o in bara, dar recuperez eu zilele urmatoare. Am papat bruschette, cu pastele m-am pacalit ca nu am vazut ca aveau peperoncini si erau iuti ca naiba, drept pt care am papat din lasagna sotului pana mi-a adus o salata, care continea pui, stafide, rosii, portocale si salata rucola, f buna. Am papat de vreo 9p din cele 11; zbarceala a fost la desert: placinta cu branza si stafide (cald, o nebunie) si clatitele casei, cu finetti, nuca prajita, inghetata, piersica, portocala si flambate; o nebunie! Am pus toata afacerea adica aprox1/2 placinta si aproape 1/2 clatita 8p, sper sa fie destul.
Pupici, noapte buna pupic.gif
dany
Pisik....ma bucur ca te-ai distrat. Sa porti cu placere lantisorul ...stiai tu ca ti se pregateste ceva .

O noapte romantica iti doresc !
Pisik
CITAT(danyhoney @ 15-11-2006, 12:58 AM) *

Bubbles...spun pentru ultima oara ( am impresia ca tu nu prea citesti ce se scrie pe aici in lipsa ta ) : mananci prea putin si aiurea !!! De acum nu mai spun nimic....

Sunt perfect de acord! Toata l;umea ii spune dar ea este f mandra, sa speram ca scapi de yo-yo Bubbles. Ia exemplu de la alte fete de aici, cu meniuri echilibrate, vezi Annais, Himere, chiar si eu cand sunt cuminte si nu am iesiri. Mananci infim, punctezi f mult unele lucruri care nu fac atata, eviti mancarea gatita, grasimile bune (aici eu nu sunt mai breaza), etc. Ar fi bine sa mai tii cont si de sfaturile noastre.
dany
Macar nu ma va injura doar pe mine ,Pisik )).gif
Anna
blushing.gif ce mandra sunt de mine ca ziceti ca am meniu bun ( o mai zbarcesc si eu cu cate o rulada cu br dulce si stafide devil.gif , aka ziua de azi)
dany mai zi-mi te rog ce e cu grasimile alea bune..adica in ce se gasesc. Sunt cumva cele din alune, nuci, seminte, ulei de masline?
ina_ceva
May, vezi sa nu intre socru inaintea lui in camera ca face infarct blum.gif
himere, de ce plangea bia in a 11 poza?Ai vrut sa o ridici?
Deea, dar ce cuminte ai fost lol.gif lol.gif
Irinush, vezi ca himere iti ia ochii cu ce bucatareasa buna e ea si ce soacra de treaba o sa fie blum.gif
Lasa, pisik, ca recuperezi maine. Distractie placuta in seara asta!!
Da, annaiss, alea sunt grasimi bune.
Anna
Si cate pct de grasimi bune tb sa papi zilnic?
ina_ceva
Dany-dulce, cum de ai ratat cele 2 interviuri? Nu corespundeai cerintzelor? Sper ca nu te superi daca te intreb pupic.gif
2 pcte din cate stiam eu, annaiss. unsure.gif
dany
Anna...fiecare o mai "zbarceste"....dar e bine cand se asculta sfaturile de pe aici...
Grasimile bune sunt in :
- uleiul de floarea soarelui si alunele -in salate
- ulei de masline -mancare
- avocado
- ulei de soja
- seminte
- margarina de buna calitate dar cu procent redus de grasime ( nu stiu sa explic mai bine aici )
- mai sunt si cateva feluri de peste : somon,sardine,hering ( dar doar prajit fara ulei- are destula grasime proprie)

Cam astea ar fii...

CITAT(annaiss_derrian @ 14-11-2006, 10:20 PM) *

Si cate pct de grasimi bune tb sa papi zilnic?

L a mine scrie "de cel putin 2 ori pe zi "...nu scrie cantitate...dar fetele iau de bune 2 p /zi si ai vazut ca sunt rezultate bune.

CITAT(ina_ceva @ 14-11-2006, 10:21 PM) *

Dany-dulce, cum de ai ratat cele 2 interviuri? Nu corespundeai cerintzelor? Sper ca nu te superi daca te intreb pupic.gif
2 pcte din cate stiam eu, annaiss. unsure.gif

Nu ma supar ,Ina ...La amandoua imi trebuia carnet de conducere ( si eu nu am ) si la 1 imi trebuia experienta ( era la o brutarie cu vanzare- ar fii fost ceva ...mai bine decat sa stau acasa)...Asa ca.....asta a fost.
Anna
danyhoney multumeeessscc muuuuuuult pupic.gif pupic.gif , o sa incerc sa le adaug si pe astea hug.gif

Va pup si noapte buna somn usor, maine merg toata ziua la fac, asa ca nvdm abia pe seara...sa aveti mila sa nu mai scrieti multe pagini blum.gif tease.gif
ina_ceva
Bafta in continuare, dany-dulce!

Noapte buna, neuroni!!! pupic.gif hug.gif
himere2005
buna-dimineata, hai ca v-am pregatit cafeaua fetelor, mie nessul cu zaharina. am si eu o intrebare: cam cite tablete se gasesc intr-o cutie de zaharina? pe a mea scria 200 si nu am gasit decit vreo 20. are un sistem din acela apesi si iese zaharina nu poti vedea ce e inauntru. nu am dat o avere pe ele, dar trebuie sa-mi iau altele, ca azi dimineata apasam in disperare si nu mai iesea nici una, noroc ca am mai gasit una pe masa )).gif

asa...sa o luam cu inceputul. aseara s-a trezit pina la urma fata si nu s-a culcat decit pe la 10, cind m-a luat in "focuri" babuinul )).gif pina la 11. asa ca am mai consumat din calorii. am mincat pina la urma brinza aia topita ca sa fac 17p totusi, m-am sacrificat grin.gif . aseara, am zis, hai sa ma fac frumoasa pentru eveniment, m-am bagat si eu in cada sa ma aranjez un pic si relaxez. ce credeti, dan si cu fata dupa mine....pai ce sa-i fac eu aca spune mama toata ziua? ea spune mama in general, nu neaparat ca ma vrea pe mine...asa ca toata lumea era la baie aseara, o baie micuta. eu in cada ei pe buda )).gif cum bianca vroia si ea in cada, a dezbracat-o dan de haine si a bagat-o si pe ea in cada cu colacul, pe care ulterior l-am scos. s-a plictisit ea...au iesit si hai s-o imbrace. se auzeau din camere sunete, ziceai ca sunt la luptele greco-romane. cu chiu cu vai dupa vreo citeva minute bune, cred ca reusise s-o imbrace dan cit de cit, ca parea multumit. am iesit din baie intr-un final,dupa ce pot sa zic ca nu prea mi-a tihnit, a fost totul facut cam rapid )).gif ....hai sa-mi savurez brinza topita. astia 2 (sotul si bia) cu ochii pe mine grin.gif le-am dat si lor pina la urma bucati mai mari lui dan, bucatele mai mici biei...nu am mai apucat nimic biggrin.gif pina la urma m-am ascuns in bucatarie cu feliuta aia amarita de brinza topita si m-am declarat fericita ca am papat-o lol.gif
dupa ce azi-noapte nu am dormit deloc bine, ca bia m-a tot trezit, azi dimineata, cind ma duc la toaleta, nu prea inteleg prea bine forma ce se afla in pat, era intuneric. ce facuse nebunica la ora 5.30? si-a scos dresurile si pantalonii blink.gif si s-a dezvelit si acum statea cu picioarele aproape de gura, numai in pampersi. sper sa nu raceasca. m-am trezit tot in jur de 6 ca asa m-a invatat bia, chiar daca ea azi s-a trezit la 7 cheer.gif
himere2005
dupa cum vedeti, am mai dat jos 200g cheer.gif )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.