buna-dimineata, hai ca v-am pregatit cafeaua fetelor, mie nessul cu zaharina. am si eu o intrebare: cam cite tablete se gasesc intr-o cutie de zaharina? pe a mea scria 200 si nu am gasit decit vreo 20. are un sistem din acela apesi si iese zaharina nu poti vedea ce e inauntru. nu am dat o avere pe ele, dar trebuie sa-mi iau altele, ca azi dimineata apasam in disperare si nu mai iesea nici una, noroc ca am mai gasit una pe masa
asa...sa o luam cu inceputul. aseara s-a trezit pina la urma fata si nu s-a culcat decit pe la 10, cind m-a luat in "focuri" babuinul
).gif)
pina la 11. asa ca am mai consumat din calorii. am mincat pina la urma brinza aia topita ca sa fac 17p totusi, m-am sacrificat

. aseara, am zis, hai sa ma fac frumoasa pentru eveniment, m-am bagat si eu in cada sa ma aranjez un pic si relaxez. ce credeti, dan si cu fata dupa mine....pai ce sa-i fac eu aca spune mama toata ziua? ea spune mama in general, nu neaparat ca ma vrea pe mine...asa ca toata lumea era la baie aseara, o baie micuta. eu in cada ei pe buda
).gif)
cum bianca vroia si ea in cada, a dezbracat-o dan de haine si a bagat-o si pe ea in cada cu colacul, pe care ulterior l-am scos. s-a plictisit ea...au iesit si hai s-o imbrace. se auzeau din camere sunete, ziceai ca sunt la luptele greco-romane. cu chiu cu vai dupa vreo citeva minute bune, cred ca reusise s-o imbrace dan cit de cit, ca parea multumit. am iesit din baie intr-un final,dupa ce pot sa zic ca nu prea mi-a tihnit, a fost totul facut cam rapid
).gif)
....hai sa-mi savurez brinza topita. astia 2 (sotul si bia) cu ochii pe mine

le-am dat si lor pina la urma bucati mai mari lui dan, bucatele mai mici biei...nu am mai apucat nimic

pina la urma m-am ascuns in bucatarie cu feliuta aia amarita de brinza topita si m-am declarat fericita ca am papat-o
dupa ce azi-noapte nu am dormit deloc bine, ca bia m-a tot trezit, azi dimineata, cind ma duc la toaleta, nu prea inteleg prea bine forma ce se afla in pat, era intuneric. ce facuse nebunica la ora 5.30? si-a scos dresurile si pantalonii

si s-a dezvelit si acum statea cu picioarele aproape de gura, numai in pampersi. sper sa nu raceasca. m-am trezit tot in jur de 6 ca asa m-a invatat bia, chiar daca ea azi s-a trezit la 7