Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ina_ceva
Neatza!!! yahoo.gif yahoo.gif

Felicitari pentru cele 200 de gr, himere. Aseara ai avut activitate, nu gluma; lasa ca asa slabesti tu blum.gif
daconst
Neatza buna,vad ca Himere e pe sarma deja... pupic.gif

Am recuperat de ieri si m-am delectat cu pozele lui Bia...asa bine am inceput ziua.Doamne ma gindesc ca pina acum nu eram asa sensibila la copii,dar acum o iau razna...stau si ma distrez de fiecare poza haioasa ce-o gasesc.La Bia mi-a placut aia in care doarme si cea in care plinge sau vrea sa plinga. grin.gif

Felicitari pentru cintar,Himere...eu zic ca te-a ajutat si babuinul sa slabesti. wink1.gif

Tari fazele,Deea...poate te mosteneste Alexia,ca atunci vezi tu belea. huh.gif

Pisik,sa porti lantisorul cu placere...ma gindeam acum ca daca serbati fiecare luna din anii care vor urma,da al tau faliment. lol.gif

Eu am fost ieri plecata sa mai vizitez o clinica din zona,unde as mai putea sa nasc.A fost tare interesant si am primit o gramada de produse cosmetice pt bb,pampersi,o caciulita,o suzeta si materiale informative.Chiar ma gindeam cite se dau aici gratis,iar in Ro nici strictul necesar nu ti-l dau.Of,poate s-o schimba si la noi totusi ceva in bine...ca ne-a cam ajuns.
Acum stau sa ma decid unde merg sa nasc,ca ambele clinici sunt aratoase si bine dotate.Doar ca cel de aici are clinica speciala si de copii,in caz de ceva complicatii.Iar asta trage greu in balanta.
Ella79
Vai, Himere, m-ai facut sa rad de dimineata! Si chiar aveam nevoie de putina bucurie, sa stii! pupic.gif Mi-as dori si eu sa am asa o familie ca a ta. Mi-as dori sa am un copil frumos si haios ca Bia, sa avem si noi bucurii casnice, sa ... in fine.

Neata fetelor, va pup pe toate cu mult drag ca mi-ati lipsit ieri!
N-am citit din urma decat pe sarite, n-am numarat... don't ask! Eu sunt in epoca lui "toate mi se intampla numai mie".
Am intrat in focuri cu renovarea si sunt deja in pragul disperarii. Atata prostie si nesimtire ca la muncitorii romani nu poti gasi. Pe scurt: nenea timplarul mi-a cerut 15 milioane pentru 2 usi de debara (2,5 M X 1, 45 M). Si cand i-am spus ca nu le vreau la banii astia, ce credeti? a inceput sa ma ia la injuraturi. blink.gif Nu-i dadusem comanda ferma, pur si simplu il rugasem sa-mi calculeze pretul. Atat!
Nu-mi gasesc usa de intrare ca lumea. As vrea una de la Beyler dar nu gasesc. Magazinele sunt pline de niste usi chinezesti, dintr-un fel de tabla, goale pe interior si cu niste luminite albastre in clanta. arata ieftin si prost.
Vai de capul meu fetelor, cine naiba m-o fi pus!! sad.gif
himere2005
ella, meseriasii romini au fost badarani din totdeauna si cred ca au mai marit tariful si pentru ca au auzit ca voi sunteti mai instariti, ca si cum pentru tine ar fi un chilipir 15 milioane
daconst
CITAT(himere2005 @ 15-11-2006, 10:09 AM) *

ella, meseriasii romini au fost badarani din totdeauna si cred ca au mai marit tariful si pentru ca au auzit ca voi sunteti mai instariti, ca si cum pentru tine ar fi un chilipir 15 milioane

Asa e Himere...numai eu stiu cum ascundeam masina cind trebuia sa negociem un pret cu meseriasii,sa nu vada nr de Germ,ca asta insemna automat ca platim dublu...de parca noi suntem milionari aici sau primeam alta calitate mai buna.

Ella,asta e abia inceputul si daca nu ai mers pe recomandari...adica cineva de incredere,vei avea multe dezamagiri.
Noi am lucrat cu o firma acum 2 ani si a mers totul rapid,dar dintre toti muncitorii erau doar 2 care ne-au convins ca fac treaba buna.Asa ca in vara i-am chemat doar pe cei doi sa ne renoveze baia si am fost foarte multumiti.
In rest,eu n-as mai risca nimic cu necunoscuti,sincer.
ina_ceva
ella, sunt de acord cu ce a zis himere; nu poti sa faci comanda la altcineva, dupa dimensiuni?
himere2005
ella, eu zic sa te imbraci cu niste haine din piata si sa te duci sa faci comanda, sa stabilesti si pretul tease.gif
Ella79
Da fetelor, aveti dreptate. Eu locuiesc in centru, dar asta nu inseamna ca imi pica banii din cer. Muncesc de ma ia naiba pentru 15 milioane si nu m-am lovit la cap sa dau atata pe 2 usi de debara! E o debara fratilor, nu sufrageria de primit musafiri!

Daconst, am mers pe recomandari dar.... se pare ca nu am aceleasi gusturi cu majoritatea cunostintelor mele. Eu, sincer, am cam dat in paranoia si ma tem ca cel care mi-a recomandat timplarul asta i-a zis sa se arunce la bani ca am de unde. Am eu asa o impresie... Altfel de unde avea el atata tupeu cand i-am spus ca e prea scump?

Acum am intrat in criza mare de timp. Sambata vin zidarii si ar trebui sa am usa de la intrare schimbata si debaraua facuta, ca sa se poata repara pe langa ele). Pai de unde naiba sa le fac eu pe astea in 4 zile?
Azi ma duc la serviciu pe la 10, ca la 9 se mai deschid niste magazine si ma uit dupa usa Beyler.
ina_ceva
http://www.metacafe.com/watch/295031/ha_ha_ha/
himere2005
hai sa-ti spun ceva ella, in general astia isi cam dau seama cind cineva are bani, dupa mobila, imbracaminte, tot...sunt niste sulfi...
Ella79
Himere, Ina, la usa de intrare nu e problema pretul. Ca e pret standard, 8,5 mil bucata. Totul e sa gasesc modelul care imi place mie.
La mobila... pot sa ma imbrac eu si in zdrente, ca timplarul trebuie sa vina acasa la mine sa masoare. Si cand vede ca stau in centru, ca am o casa draguta.... zice ca am bani. Sincer, N-AM BANI, dar ce naiba sa le fac eu daca asta e mentalitatea romanilor? Eu stau intr-un apartament de 2 camere transformat in garsoniera ca sa fie mai mare. Nu e nici o branza, zau asa!

Himere, eu nu cred ca pe mine se poate vedea daca am bani sau nu. Port haine normale, raiati, pluovar, geaca de fis, nu port nici un fel de bijuterii (ca nu imi prea plac) si de 2 zile umblu cu o Dacia Solenza.
Eu cred ca e altceva, cred ca ma prostesc la bani pentru ca sunt femeie. Ca femeile nu au tupeu sa se certe cu ei, sa negocieze, sa faca urit.
Dar la cati draci am eu azi... o sa vada ei. Cu badaranii trebuie sa fii badaranca, nu-i asa? Ma dezbrac si eu de caracter si sa te tii negociere! )).gif Totul e sa gasesc!
daconst
Ella,iti trebuie mult tupeu,sincer...sa fii mai nesimtita ca ei si sa te poti certa ca la usa cortului...asta functioneaza,din pacate.Am vazut la cunostintele noastre din Ro si nu ne venea sa credem.Ei aveau mult mai multi bani ca noi dar se tocmeau la ultima suta de mii.Noi cu rusinea si bunul simt ieseam intotdeauna rau.Sa nu-ti spun ca noi ii omeneam si-i tratam ca pe domni la masa si ei dadeau de bine si se lungeau cu lucrarea.Noi credeam ca asa sunt mutumiti si incearca sa lucreze mai repede sa fim si noi multumiti...da de unde.Ne-am prins noi de faza,dar cam tarziu cind radeau preietenii de noi ca la asa tratatie ar fi prosti meseriasii sa se grabeasca.Sunt ciudati,oricum si daca te apuci de renovari ai de tras multe.
Sa nu-ti mai spun ca noi ne-am imaginat ca daca aduc firma,care sa faca toata lucrarea,putem pleca la mare si cind ne intoarcem sa fie totul gata...de unde,vise frumoase.Nu exista sa pleci de linga ei ca desi ai impresia ca stiu ce vrei de la ei,fac prostii.
Poate babuinul tau sa fie mai hotarat si sa se tina de ei...desi la noi era invers...eu eram scorpia,care veneam si comentam. devil.gif
Ella79
Da Daconst, ai perfecta dreptate, exact asa e! Trebuie sa fii nesimtit si al dracului cu muncitorii ca sa iti faca lucrarea ca lumea.
Babuinul meu e prea finutz. Auzi si tu, ii e jena sa se tocmeasca si sa isi arate nemultumirea! devil.gif Pai eu i-as strange de gat, nu alta! S-a suparat pe mine ieri ca m-am certat cu timplarul ca e scumpa lucrarea. Cica nu m-am purtat ca o doamna!
Ne-am cam impartit atributiile ca sa mearga mai repede. Eu alerg prin magazine sa gasesc usi, clante, gresie, faianta - ca pe la magazine sunt vanzatori civilizati. El merge pe la en-gros-uri unde sunt numai tigani si hoti sa cumpere chestiile nasoale (ciment, nisip, var, bidinele).
Partea proasta e ca si eu, singura, sunt tinta bascaliei si a mistoului. Aseara era sa ma bat cu unii in Brico Store. Cautam usa si ei vroiau sa ma agate! devil.gif
Ella79
Am fugit la vinatoare de usi si timplari!
daconst
CITAT(Ella79 @ 15-11-2006, 10:58 AM) *

Am fugit la vinatoare de usi si timplari!

Succes!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
daconst
Himere...iar ai ramas inclinata...de ma faci sa ma gindesc ca scrii un roman...si cind colo parca vad ca te-ai apucat de gatit si ai uitat de mesaj lol.gif
Pisik
Neatza!
Himere, m-ai facut sa zambesc, aveti o familie tare reusita. Felicitari pt ca te tii de treaba
Dana, am vazut si eu pozele, in sfarsit, ai o burtica adorabila! Nu aniversam decat pana la un an in fiecare luna si luna viitoare e randul meu sa fac frumos, ca acuma am fost cam blazata si nu am avut chef si acum imi pare rau sad.gif
Danydulcelmultumesc, pup fata si sus moralul pupic.gif
A, veste buna! Aseara a fost sunat babuinul de la jobul pe care rvem amandoi s ail obtina! la Renault. cica s-a calificat pt proba finala, se duce vineri. avem nevoie de multi pumni stransi. Mie mi-e teama ca s-a aruncat la bani si sunt f multi care cer bani mult mai putini, asta e singura mea temere ca in rest am incredere in el.

Eu azi ar trebui sa consum doar 13p, sa recuperez extra-ul de 6 de ieri. Cred ca fac wendy fara sa vreau; doar ca cantarul e super neprietenos cu mine in ultima vreme sad.gif aseara nici nu am facut bicla si am si mancat dulce...dar sper sa ma redresez repede. E nasoala si sapt asta ca maine ma duc cu serviciul la un eveniment, sambatamergem la nasi retroactiv pt ieri si le ducem tort si gateste nasa, etc.

Hai ca v-am pupat, o zi frumoasa!
himere2005
eu, daca as fi in locul tau, as merge la o firma, as spune exact ce vreau, as da niste marimi orientative, puteti voi lua masurile in mare...apoi as intreba cam la ce suma se ajunge, ca sa nu am surprize, sa cad daca imi pot permite
revin mai tirziu
anaoi
CITAT(himere2005 @ 14-11-2006, 08:12 PM) *

voi ati calculat 0.9 hohland fitness cub sau feliuta?

dyl;ly a calculat azi dimineata....nu garanteaza ca era ffff lucid...0.81 cubul
la felii nu stie....a constatat el ca s edescurca mai bine cand e vorba de cub....

neata...dylly doarme lazy.gif , asa ca liniste...umblati in varful picioarelor va rog
ramonavlas
Buna dimineata.
Ella, ai mare dreptate, cand vad ca ai bani, isi bat pur si simplu joc. Ma rog, daca au impresia ca ai bani. Eu, din fericire, nu am patit-o pt ca ii cunosteam pe meseriasi si lucrau pt noi la firma, asa ca nu puteau sa imi ceara nu-stiu-cat. Sunt si eu cu "gura mare".
Pisik, frumoasa noapte (seara). Felicitari si la cat mai multe.
May, te asteptam sa ne povestesti.........
Cred ca ma apuc sa mai citesc asa pe sarite cate ceva si pe la 12.30 am plecat. La 13 vreau sa fiu in locul unde se sustine examenul.............
Pisik
CITAT(ramonavlas @ 15-11-2006, 11:34 AM) *

Buna dimineata.
Ella, ai mare dreptate, cand vad ca ai bani, isi bat pur si simplu joc. Ma rog, daca au impresia ca ai bani. Eu, din fericire, nu am patit-o pt ca ii cunosteam pe meseriasi si lucrau pt noi la firma, asa ca nu puteau sa imi ceara nu-stiu-cat. Sunt si eu cu "gura mare".
Pisik, frumoasa noapte (seara). Felicitari si la cat mai multe.
May, te asteptam sa ne povestesti.........
Cred ca ma apuc sa mai citesc asa pe sarite cate ceva si pe la 12.30 am plecat. La 13 vreau sa fiu in locul unde se sustine examenul.............

Multumesc mult si BAFTA!!!! Avem toti pumnii stransi, nu respira nimeni floare.gif
Tulip
Neata!
Himere,felicitari pt. gramele disparute....esti tare,fato! cheer.gif

Ella,nu te lasa! box.gif

Pisik,ma bucur ca totul a iesit ok....si cate probleme ti-ai facut ieri! naughty.gif

Am pus poze noi la semntura,aseara m-am chinuit cu ele de am crezut ca tampesc! bang.gif

Ramona,SUCCES! pupic.gif
anaoi
ce pumni...si picioarele, ce? le lasi neincordate si neimbarligate????

deci pumni, picioare imbarligate is repiratia tinuta....pentru ramona....

vineri pt babuin pisik
bubbles
BAFTA!!!!ramona hug.gif pupic.gif
si `neata neuroni yahoo.gif salut.gif

asa...aseara am mai mancat dintr`o punga de maxi mini...de alea cu diferite sortimente....20 de chestii de alea...deci ink 2 p...total pe ieri 13.3p )).gif
ramonavlas
Eu am nevoie de pumni stransi, picioare, dendrite si toate cele de azi pana duminica inclusiv mad.gif
Va sacrificati?
ALICE
CITAT(Tulip @ 15-11-2006, 11:41 AM) *

Neata!
Himere,felicitari pt. gramele disparute....esti tare,fato! cheer.gif

Ella,nu te lasa! box.gif

Pisik,ma bucur ca totul a iesit ok....si cate probleme ti-ai facut ieri! naughty.gif

Am pus poze noi la semntura,aseara m-am chinuit cu ele de am crezut ca tampesc! bang.gif

Ramona,SUCCES! pupic.gif

Eu le-am vazut deja.Frumoaselor!!!! floare.gif
himere2005
m-a disperat fata de dimineata, cred ca ii era somn..i-am facut tot felul de bunataturi, pina la urma tot lapte a baut...acum vad ca s-a mai linistit un pic, cred ca o sa adoarma...eu mi-am prins iar cratita...nu prea mai reusesc sa fac mincare cind e treaza...astept sa adoarma si ma apuc sa-mi fac paste cu ciuperci si cartofi de 2 feluri...fierti si cei de care zicea dany.
am mincat de dimineata 2 feliute(2) cu piine si gem 2 lingurite (0,5p) sau am una gratis?

pumni strinsi fetelor care au nevoie, se stiu ele care
pisik, ce cadou w00t.gif n-am primit in viata mea asa ceva...eu ma multumesc si cu o atitudine binevoitoare si daca e sa fie si un cadouas, o floare, ceva, nu ma supar wink1.gif
Tulip
Uff,Timea tuseste chiar urat....dupa masa ma duc la dr..... sad.gif

In rest sunt la a doua cafea si parca nu simt nimic...mi-e somt si sunt obosita.....
himere2005
Tulip, imi place tare mult atmosfera din camera Timeei, mai ales covorul, de fapt, toate covoarele )).gif eu mai astept putin ca am alte prioritati
peach
Neata neuroni

Multumesc pt primirea calda floare.gif promit sa nu mai dispar ca magarul in ceata

Danny imi pare rau, nici eu nu mi-am gasit nimic, banca nici dupa 3 sapt nu ma anuntat ceva
Ramona multa bafta
Himere felicitari pt gramele pierdute. Cum iti merge casatoria? am o rugaminte la tine sa pui pozele in profil ca nu stiu pe unde sa le caut altfel.
Deea cum e rolul de mama?

Dylly NEATAAAAAAAAAAAAA ia de aici
himere2005
sanatate Timeei. Mie mi-a zis sa-i dau Ambroxol, in caz ca tuseste. sa-mi spui ce-ti da.
ramonavlas
Nu mai citesc nimik ca stiu tot naughty.gif Nu mai am rabdare. De-aia nu imi plac mie examenele de dupa-masa..........
Tulip, ai grija de Timea si insanatosire grabnica.
Si pe mine m-a prins raceala.....ma doare gatul, capul si imi curge nasul....... mad.gif
peach
si ceva incredinbil aici
Tulip
Himere,azi i-am dat Humex,numai ca nu prea inghite fata medicamentele..... devil.gif Si am scobit o ridiche neagra in care am pus miere,cica-i f. bun pt. tuse....
anaoi
peach...ha...uite asa a facut dylly sport pe ziua de azi....
ramonavlas
Peach, intr-adevar....incredibil w00t.gif
Tulip, e f buna solutia cu ridichi si miere..... (doar am auzit, nu am incercat)
irinush
Neata fetelor! Ma bucur pt voi, Himere si Pisik, care ati avut o seara activa )).gif asa si trebuie!

Eu am o durere de cap de imi vine sa mi-l dau de pereti si ma simt tare obosita, ca m-a trezit david azi-nopate in vreo trei reprize, cred ca o masea e de vina, asa ca ... dar nu am voie sa ma simt rau ca azi am de gatit toata ziua, asa ca ma apuc de treaba si la sfarsitul zilei sper sa vin cu poze cu operele mele de arta )).gif ; va pup pe toate!
Tulip
Himere iar scrie un roman........ lol.gif lol.gif
himere2005
cameron diaz giriind
ceva mai bine imi merge casnicia, multumesc de intrebare peach, dan e mai multumit ca e director de magazin , tare-i place denumirea )).gif , poate ca nu ma mai vede nici pe mine stresata din cauza banilor, ca babuinii in general nu prea se manifesta, nu am mai avut necazuri mari in ultima vreme si daca ai un surplus in casa se cunoaste mult. pai toata ziua sa achiti numai datorii si sa-ti iei numai mincare e infernal...si cum suntem noi femeile ca vrem si ceva de imbracat din cind in cind, si un scos in oras....e...oricum, acum sunt multumita.
m-am intilnit aseara cu o colega de facult. si cistiga 4 mil si bonuri si am mai auzit si pe altcineva la fel, tare mi-e teama sa nu cistig atit de putin.

pozele aici
cele de care vorbeau fetele cu bia in ultimul album
nu te superi ca nu le pun la semnatura, ca nu stiu daca nu am probleme cu dan ca am plasat o poza si cu el

pai chiar am scris roman biggrin.gif

irinush, spor la treaba, eu de abia astept sa vad ce iese
peach
Care ai furat banca, ma?
Imagine
ramonavlas
Himere, eu nu vad pozele.... mad.gif
himere2005
CITAT(ramonavlas @ 15-11-2006, 12:27 PM) *

cum asa? nu vezi nimic? ca de la mine intru f.usor. in ultimul album sunt pozele
ramonavlas
CITAT(himere2005 @ 15-11-2006, 12:31 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 15-11-2006, 12:27 PM) *

cum asa? nu vezi nimic? ca de la mine intru f.usor. in ultimul album sunt pozele

Mie imi deschide albumul meu......
himere2005
cit erau pastele nefierte? ca cele fierte erau o ceasca de 120g fierte 2p si pina la saturatie 4p. eu am pus cam 100g, asta va zic la ochi de paste nefierte la fiert, cam cit sa punctez? 4p?
bubbles
yahoo.gif fetili am skimbat tikeru` lol.gif
ramonavlas
CITAT(bubbles @ 15-11-2006, 12:38 PM) *

yahoo.gif fetili am skimbat tikeru` lol.gif

cheer.gif cheer.gif Bravo!!! cheer.gif cheer.gif
peach
Ma bucur Himere ca-ti merge bine casnicia. Dar acum vreau sa aud ca ai grija de tine..ca te imbraci modern, ca te fardezi si te simti femeie nu doar mama
daconst
CITAT(himere2005 @ 15-11-2006, 12:37 PM) *

cit erau pastele nefierte? ca cele fierte erau o ceasca de 120g fierte 2p si pina la saturatie 4p. eu am pus cam 100g, asta va zic la ochi de paste nefierte la fiert, cam cit sa punctez? 4p?

Eu pun 4p pina ma satur ca altfel ma incurc.

Ramona,bafta la examen!!!

Pisik,strangem pumnii si picioarele la babuin.Doamne ajuta!

Tulip,ma omori cu Timeea...lasa ca nasc eu sa nu ma mai chilariti voi cu pozele astea frumoase. naughty.gif
Sanatate multa micutei. pupic.gif

Peach... cheer.gif give_rose.gif pupic.gif

Bubbles,felicitari,dar cu jumate de gura...cum ziceau si fetele,asta nu e ww ce faci tu.Doamne da sa scapi de yo-yo,dar nu cred.Vorbim dupa sarbatori. blushing.gif
michelle
Himere, Tulip, foarte tari pozele baby.gif , superbe fetele voastre pupic.gif
Ramona, Dany, Peach, pumnii si dendritele sunt incrucisate.. Bafta multaaaaa hug.gif

Felicitari pt ticker Himere, Bubbles!
Ascultati sfaturile fetelor! O alimentatie sanatoasa trebuie sa cuprinda fainoase, legume si fructe, carne slaba, lactate slabe, grasimi bune, apa.

Pisik, super aniversare, multe asemenea aniversari inainte give_rose.gif pupic.gif

50g paste nefierte = 2p
danyhoney
Neata !!!

Himere ..felicitari pentru cele 200 gr pierdute !!! mama,ce activitate ai avut aseara biggrin.gif
Ella...mi se pare inadmisibil ce ti se intampla dar...cum spuneau si fetele:"meseriasii" romani. Bafta azi la cautat !
Dana...chestia cu lasatul meseriasilor in casa si plecat in concediu...nu prea tine in Ro...Noi a trebuit sa reparam usa de balcon ,am chemat o firma,le-am aratat ce problema avem si ...gata.Ei si-au facut treaba si noi am fost la job.Nici macar nu ne-am facut probleme ca nu va fii totul gata ( reparat ,facut curat) pana ne intoarcem.Sau sa ne facem probleme ca ar putea lipsi ceva din casa...Dar asta e aici.
Pisik...bafta multa vineri babuinului !
Tulip ...dragalasa foc Timeea ! sa se faca repede bine !
Ramo...toata bafta din lume !! Sunt si eu pe aici cu toate stranse si imbarligate pentru tine.
Peach...3 saptamani si nici un raspuns ????? Poate au fost multi candidati si se mai chinuie inca sa vada cine e mai bun...zic si eu. Super filmuletele biggrin.gif
Irinush...spor la gatit !
Himere....40 gr paste nefierte = 120 gr fierte = 2 p
Bubbles...scuze dar eu ma abtin la felicitari.
Dylly...cam cand te trezesti ???Ca sa stim cand avem voie sa ne miscam si sa facem ceva zgomot pe aici biggrin.gif
Miha...mersi mult ! pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.