Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
himere2005
miha, eu si acum tin minte piramida cu care ne-ai batut la cap pupic.gif si am testat si faza cu lingurita concava, incape mai mult ulei si tot slabesc )).gif
peach, ai dreptate ...multa dreptate...vreau sa le iau si eu pe rind, ca zic ca mama, sotie , amanta si bucatareasa )).gif merge...mai ramine sa fiu femeie in adevaratul sens al cuvintului, dar asta in timp peach, eu deja le-am intrebat pe fete ce folosesc (cosmetice) si am de gind sa-mi cumpar cite ceva, iar hainele in timp trebuie sa le adun, ca nu am bani de toate acum. oricum, prefer sa merg pe clasic, caci clasicul nu se demodeaza niciodata. n-as fi vruta sa fiu pusa in situatia sa aleg, daca ar fi dupa mine, in citeva zile mi-as schimba cu totul lookul, dar pur si simplu nu se poate
bubbles
am fugit la sala ...va pup pupic.gif
anaoi
CITAT(ramonavlas @ 15-11-2006, 12:33 PM) *

CITAT(himere2005 @ 15-11-2006, 12:31 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 15-11-2006, 12:27 PM) *

Himere, eu nu vad pozele.... mad.gif

cum asa? nu vezi nimic? ca de la mine intru f.usor. in ultimul album sunt pozele

Mie imi deschide albumul meu......

si mie la fel mi se intampla. nu vad pozele....

hai sa zicem ca dylly a percutat in sfarsit ca pe 4.12-8.12 va fi asasinatd e catre nemti...deci semitreaz dylly, avnd in vedere ca si-a calculat si punctele pt pana acum incl. masa de pranz.

CITAT(bubbles @ 15-11-2006, 01:05 PM) *

am fugit la sala ...va pup pupic.gif

agita-te si pt dylly
ramonavlas
Nu mai am stare sa stau in casa. Ma duc sa ma machiez, ma imbrac si ma duc pana la firma. Am lipsit cam mult. De fix o saptamana. Am fost doar in vizita, cum voi face si acum. Noroc ca sunt acolo unele persoane care ma incurajeaza si ma bine-dispun.....
himere2005
ramona, bine faci, mai uiti de stress. ca asta ne oboseste cel mai tare. o sa faci...binee!!!! yahoo.gif
Deea
CITAT(danyhoney @ 15-11-2006, 12:58 AM) *

M-ati facut sa rad cu povestile voastre despre copii...nazdravani mai sunt biggrin.gif .Cel putin Bia e durere...Deea...ceva poze noi cu Alexia ??
Bubbles...spun pentru ultima oara ( am impresia ca tu nu prea citesti ce se scrie pe aici in lipsa ta ) : mananci prea putin si aiurea !!! De acum nu mai spun nimic....
Ramo...bafta maine !!!!

Sa aveti o noapte frumoasa ( sau furtunoasa ,apropo de May ) si cu vise frumoase.

Neata fetelor

Dany, bine ca mi-ai adus aminte, am poze cu Alexia si Karin, primul bebel cu care a socializat...s-au pupat de numa, am ramas uimita....sa vedem ce-o iesi cand s-o intalni cu un baietel lol.gif hug.gif

Bubbles daca tu vrei sa-ti faci organismul praf e problema ta dar dai exemplu prost si fetelor noi care vor sa tina WW. Ce tii tu nu se numeste WW ci infometare, chiar daca tu zici ca te saturi organismul tau o sa se dea peste cap...si o ora de sauna.... nu ti-au spus ca nu e normal sa stai o ora in sauna???

Ramona tinem pumnii azi...si toata saptamana!

CITAT(ina_ceva @ 15-11-2006, 01:19 AM) *

Deea, dar ce cuminte ai fost lol.gif lol.gif

naughty.gif un exemplu numai bun de urmat! blum.gif
ALICE
Chiar vroiam sa vad ce face Bubbles de merge asa de bine si de repede!!!!!!!!!!!!!!!!!
himere2005
mi-am planificat azi masa:
- 2 felii piine cu dulceata- le-am pus pina la urma la 2p
- mazare 4p
- paste cu ciuperci calite -5p
- 2 cartofiori fierti cu verdeata -2p
- 2 cartofiori "Dany" la cuptor 2p
- 1 portocala
- supa knorr " de rosii" cu pastai si jumat felie piine -2p
------
TOTAL 17 p
asta ca sa vedeti ce bine se poate minca de 17 p cheer.gif
tin post azi si vineri, asa ca stiu ca imi lipsesc proteinele si calciul, recuperez miine
ALICE
Cartofiori "Dany"... laugh.gif cam codificat meniul asta al tau
himere2005
e...mi-a sugerat danyhoney sa tai cartofii ca pe cartofi prajiti si sa-i bag intr-o oala cu capac, impreuna cu o lingurita de ulei, la cuptor si ca ies crocantei. tare mi-e ca nu se fac, dar nu am ce pierde...deit sa mai ard o oala )).gif
himere2005
Poze Bia
am dat link direct, fara chitibusuri )).gif . ultimul album. daca nici acum nu se vad, salutare...nu stiu ce sa fac salut.gif lol.gif
michelle
Deea tace si face give_rose.gif
Felicitari pt ticker! cheer.gif
Nu vad pozele cu Alexia si Karin
ramonavlas
Fetelor, eu v-am lasat. Am plecat pana la firma si apoi, Dumnezeu cu mine!
Cand ajung acasa, pe la 17, o sa va povestesc cum a fost...............
pupic.gif pt toata lumea.........
himere2005
deea, eu nu inteleg de ce nu te lauzi deloc blum.gif , esti superstitioasa?
himere2005
bafta ramona!!bine ca te-ai machiat, poate se pierde profesorul in fata ta grin.gif
michelle
Am modificat eu linkul..

Himere, de ce nu pui hartie de copt pe fundul oalei?
michelle
Ella, ce ai mai rezolvat?
Deea
CITAT(michelle @ 15-11-2006, 01:35 PM) *

Deea tace si face give_rose.gif
Felicitari pt ticker! cheer.gif
Nu vad pozele cu Alexia si Karin

nu le-am pus inca, mi-am adus aminte de ele....aparatul e la mama...le pun zilele astea, va anunt eu, nu ratez momentul
himere2005
miha pupic.gif acum nu am hirtiie de copt...oare nu merge cu hirtie de xerox data cu putina margarina? )).gif
Ella79
Ramona, tinem pumnii!!! O sa vezi ca iei examenul asta cu 10, ca asa esti tu ambitioasa! Sa pastrezi daca poti subiectele ca o sa imi trebuiasca si mie la anul si... ne vedem peste vreo 2 ani pledand la bara, da?
Deea, multumesc frumos, sun imediat!

Eu am gasit usa! cheer.gif Imediat ce pot pleca din birou (ca acum sunt singura si suna telefoanele ca la gara) ma duc sa o platesc si sambata o am instalata. Mai ramane sa rezolv cu timplarul si ma declar fericita pentru o zi.
ALICE
In ultima poza doarme,draguta de ea?In fund?
Deea
CITAT(himere2005 @ 15-11-2006, 01:36 PM) *

deea, eu nu inteleg de ce nu te lauzi deloc blum.gif , esti superstitioasa?

nu, nu sunt superstitioasa doar ca nu am tinut ww ca la carte, nu ma simt in stare acum, doar mananc in limita bunului simt si merg pe jos zilnic, cand ma apuc pe bune o sa imi postez si meniurile.
dany
CITAT(himere2005 @ 15-11-2006, 10:33 AM) *

e...mi-a sugerat danyhoney sa tai cartofii ca pe cartofi prajiti si sa-i bag intr-o oala cu capac, impreuna cu o lingurita de ulei, la cuptor si ca ies crocantei. tare mi-e ca nu se fac, dar nu am ce pierde...deit sa mai ard o oala )).gif

Aaaa,Himere !!!!!!!!!!!!!!!! Se pare ca nu ai inteles cum am explicat eu ......sau m-am exprimat eu gresit ???? NU bagi oala la cuptor !!!!!! Am spus ca ii pui intr-un castron si ii agiti ca sa se amestece cu mirodeniile si apoi ii pui la cuptor pe hartie de cuptor !!!!!!!!!!!! Nu cu tot cu oala !!!!!Deci : ii scoti din castron si ii asezi frumusel unul langa altul pe hartia de cuptor ...
Chiar m-am exprimat eu atat de gresit ? lol.gif Daca da...am nevoie de ajutor sa modific si la "retete"...
Deea
CITAT(Ella79 @ 15-11-2006, 01:40 PM) *

Ramona, tinem pumnii!!! O sa vezi ca iei examenul asta cu 10, ca asa esti tu ambitioasa! Sa pastrezi daca poti subiectele ca o sa imi trebuiasca si mie la anul si... ne vedem peste vreo 2 ani pledand la bara, da?
Deea, multumesc frumos, sun imediat!

Eu am gasit usa! cheer.gif Imediat ce pot pleca din birou (ca acum sunt singura si suna telefoanele ca la gara) ma duc sa o platesc si sambata o am instalata. Mai ramane sa rezolv cu timplarul si ma declar fericita pentru o zi.

am sunat si eu....i-am zis cam ce vrei si ca vrei rpejor...a zis sa-l suni.

Miha multumesc pentru felicitari!
Deocamdata sunt multumita ca nu arata cantarul mai mult, merge in jos chiar daca incet.

Eu. am tot uitat sa te sun ieri...sunt cam aglomerata zilele astea...maine sper sa ma linistesc si vorbim mai mult

hug.gif
Ella79
gata Deea, sunat! Ce om minunat, vine diseara!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Saru'mana mult, mult de tot!!
michelle
Himere, nu conteaca in ce ii pui, ideea e sa nu stea unul peste altul. Daca pui margarina, tb sa o punctezi.
himere2005
multumesc de explicatii dany, ca daca era dupa mine praf faceam si cratita asta )).gif
ma bucur ca va ajutati intre voi pupic.gif
Eu.
buna dimineata.

Deea w00t.gif felicitari pentru ticker
himere, bravo pt cele 200g; incetul cu incetul te apropii de tinta cheer.gif
peach, bine ai revenit
ramona, tin si eu pumnii stransi pentru MULTA BAFTA!!
pisik, la multe luni si multi ani fericiti impreuna! floare.gif
Miha, totul bine cu ochii? a mai evoluat vederea la cel stang?
bubles, fetele au dreptate, sa stii, si iti dau sfaturi bune. stiu ca tentatia e mare, mai ales daca ai slabit atatea kg, insa iti distrugi organismul si iti vei incetini metabolismul sad.gif
ella, asa, fii rea si nu te lasa mad.gif ce ma enerveaza "masculii" astia atotstiutori si care te desconsidera fiindca esti femeie dry.gif

eu tot bolnava, dar macar m-am certat cu ....stiti voi blushing.gif si am stricat prietenia )).gif insa daca pana acum ma durea stomacul din cauza enterocolitei, acum ma doare si burta si capul, ca m-au invadat rusii doh.gif cantarul parea prietenos,dar pana luni mai e cale lunga....si nu s stie ce primejdii apar lol.gif
Deea
CITAT(Ella79 @ 15-11-2006, 01:46 PM) *

gata Deea, sunat! Ce om minunat, vine diseara!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Saru'mana mult, mult de tot!!

N-ai pt. ce....sper sa fii multumita!
dany
Deea...felicitari pentru cantar !!! Asteptam pozele cu Alexia pupacindu-se..

Ella...ai reusit !!! cheer.gif cheer.gif Ai scapat de un bolovan de pe suflet ,cred
michelle
Gigelu, cu stangul tot greu.. Dar sper sa se dea pe brazda. De vazut vad mai bine decat inainte, clar, dar nu cum ar fi de asteptat.
Dr. a zis sa am rabdare. E ok, cu amandoi vad f clar. Inca nu ma pot acomoda.
himere2005
miha, dar oare pot sa pun hirtie de xerox simpla la fund (al tavii, evident biggrin.gif )? sau sa ma duc sa cumpar de copt? mai am in casa si staniol , dar nu stiu daca ajuta cu ceva rolleyes.gif
Eu.
CITAT(michelle @ 15-11-2006, 01:50 PM) *

Gigelu, cu stangul tot greu.. Dar sper sa se dea pe brazda. De vazut vad mai bine decat inainte, clar, dar nu cum ar fi de asteptat.
Dr. a zis sa am rabdare. E ok, cu amandoi vad f clar. Inca nu ma pot acomoda.

lasa, ca se va reface si stangul, sunt convinsa.
cum adica nu te poti acomoda? ti se pare ciudat sa te vezi fara ochelari? )).gif e o senzatie normala, daca despre asta e vorba.in max. o luna te vei obisnui. eu abia astept sa-mi cumpar din nou lentile
Ella79
CITAT(danyhoney @ 15-11-2006, 01:48 PM) *

Ella...ai reusit !!! cheer.gif cheer.gif Ai scapat de un bolovan de pe suflet ,cred

Nici nu-ti dai seama ce stres e sa stai cu casa intoarsa cu fundul in sus si sa vezi ca nu se misca deloc lucrurile, ca risti sa-ti petreci Craciunul cu hainele in saci de plastic dormind pe la prieteni.
daconst
Bine ca ai rectificat,Dany,ca deja imi imaginam dezastrul spre care se apropie Himere. doh.gif

Cred ca-mi fac si eu azi o portie de cartofi,na...ca n-am mai facut de multa vreme.

Deea,felicitari pentru cintar...nu stiu cum faci,dar faci bine! give_rose.gif

Ella,un pas inainte...bravo,profita de ziua asta buna ca cine stie ce te asteapta.Adica rezolva cit mai multe de azi. wink1.gif
himere2005
lentilele astea cit de des trebuiesc schimbate si cit costa? cele pentru modificarea culorii ochilor sunt mai scumpe ?
Ella79
Himere, eu cred ca ai putea sa coci pe staniol. Zic si eu, na ca doar sunt mare bucatareasa mai nou. )).gif
Eu.
doh.gif cum am putut sa uit?
bineinteles ca am vazut toate pozele: Bia, Timea, nu vreti sa veniti la mine? blum.gif ma ocup eu de voi.glumeam.sa va traiasca frumusetile.
daconst, e maricica burta, dar tot esti cea ai slabuta dintre toate, asa ca stai linistita wink1.gif
michelle
Himere, merge si folie de aluminiu.
Gigelu, da, si la asta ma refeream, am senzatia ca tre sa imi pun ochelarii pe ochi. Dar si cand vad clar nu mi-e indemana. Oricum, se pare ca voi vedea perfect dupa o luna - o luna jumate. Mai am rabdare.
Si refacerea dureaza 6 luni.
himere2005
faceti misto de mine, 'ai? )).gif ati uitat ce eclere am facut )).gif va scot ochii o viata intreaga cu ele tease.gif
dany
Miha.....crezi ca poti adauga chestia cu "asezatul cartofilor ( fara oala ) in tava de cuptor " la retete ???? Eu nu pot...nu ma mai lasa sa edit....
daconst
CITAT(Eu. @ 15-11-2006, 01:55 PM) *

daconst, e maricica burta, dar tot esti cea ai slabuta dintre toate, asa ca stai linistita wink1.gif [/color]

Hi,hi,hi Gigelu si eu care concurez cu fetele din Ro la Miss Balenutza... lol.gif
Saru mana! floare.gif
Deea
CITAT(daconst @ 15-11-2006, 01:54 PM) *

Hai ca ma faceti sa rosesc smile.gif

pai nu fac nimic special, imi numar dumicatii ca sa zic asa si Alexia ma tine in priza...ba ma joc cu ea, ba se rostogoleste si fac n-spe drumuri pana la ea in camera s-o supraveghez, ba mergem in parc si cum ma opresc cum chitaie deci 2 ore plimb carutul fara pauza...si tot asa....lasa ca vine si bebe tau biggrin.gif
dany
CITAT(himere2005 @ 15-11-2006, 10:57 AM) *

faceti misto de mine, 'ai? )).gif ati uitat ce eclere am facut )).gif va scot ochii o viata intreaga cu ele tease.gif

Eu chiar ca nu fac misto...acum imi fac ganduri ca poate toata lumea a inteles ca si tine ...doar pentru ca nu am explicat eu cum trebuie doh.gif doh.gif
ALICE
CITAT(Deea @ 15-11-2006, 01:57 PM) *

CITAT(daconst @ 15-11-2006, 01:54 PM) *

Hai ca ma faceti sa rosesc smile.gif

pai nu fac nimic special, imi numar dumicatii ca sa zic asa si Alexia ma tine in priza...ba ma joc cu ea, ba se rostogoleste si fac n-spe drumuri pana la ea in camera s-o supraveghez, ba mergem in parc si cum ma opresc cum chitaie deci 2 ore plimb carutul fara pauza...si tot asa....lasa ca vine si bebe tau biggrin.gif

Sa inteleg ca asta e reteta sa te mentii in forma.Un BEBE!!
Ella79
CITAT(himere2005 @ 15-11-2006, 01:54 PM) *

lentilele astea cit de des trebuiesc schimbate si cit costa? cele pentru modificarea culorii ochilor sunt mai scumpe ?

Eu port lentile de 5 ani. Ale mele sunt dioptrie + culoare. Exista mai multe tipuri de lentile:
- pentru purtare lunga, adica le porti un an si le dai jos doar o data pe luna. Costa in jur de 3 milioane
- pentru purtare o luna, cand le dai jos si le si arunci
- pentru 30 de purtari si le dai jos in fiecare seara. Dupa 30 de purtari (indiferent cate luni inseamna asta) le arunci, astea costa 1.100.000 perechea
- pentru o singura purtare (o zi), le dai jos seara si le arunci, costa 1 mil perechea.
Pretul este acelasi, indiferent ca sunt doar cu dioptrie sau au si culoare. Eu am din alea pentru 30 de purtari pe care le dau jos seara. Pe mine ma tin cam 2 luni pentru ca nu le port zilnic si mi se par convenabile. De exemplu la sala nu pot merge cu ochelari ca imi zboara aia cand dai din maini si din picioare, la piscina la fel, cu ochelari de soare la fel.
Eu.
CITAT(himere2005 @ 15-11-2006, 01:54 PM) *

depinde de marca.
eu le prefer pe cele care se arunca la 1luna.bineinteles ca folosesc si ochelarii fiindca nu e indicat sa depasesti 10 ore/zi cu ele.ma costa in jur de 1mil300-1mil.400 fara produs o cutie cu 3 perechi.
cele colorate nu stiu cat costa in romania, ca nu am intebat, dar in Franta erau mai scumpe si stiu ca multe persoane nu le suporta.eu una nu as da banii pe asa ceva.
michelle
CITAT(danyhoney @ 15-11-2006, 11:57 AM) *

Miha.....crezi ca poti adauga chestia cu "asezatul cartofilor ( fara oala ) in tava de cuptor " la retete ???? Eu nu pot...nu ma mai lasa sa edit....

Pai eu zic ca nu conteaza in ce ii asezi, atat timp cat nu stau suprapusi, nu?
daconst
CITAT(himere2005 @ 15-11-2006, 01:57 PM) *

Stai linistita ca si de mine au ras prima oara...Dylly stie,ca eu i-am pus direct in tava si fara ulei si ma intrebam de ce s-au lipit oare? sorry.gif
Deci nu-s mai breaza. )).gif
himere2005
nu stiu, ca eu nu am mai intrat la reteta ta, ce am retinut atunci...uneori le mai si sucesc )).gif
miha, dar si cind o sa vezi prea bine si o sa vezi toate nimicurile pe care poate ai fi preferat sa nu le vezi blum.gif "ochi de soacra" iti spunem in curind grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.