Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
dany
CITAT(michelle @ 15-11-2006, 10:59 AM) *

CITAT(danyhoney @ 15-11-2006, 11:57 AM) *

Miha.....crezi ca poti adauga chestia cu "asezatul cartofilor ( fara oala ) in tava de cuptor " la retete ???? Eu nu pot...nu ma mai lasa sa edit....

Pai eu zic ca nu conteaza in ce ii asezi, atat timp cat nu stau suprapusi, nu?

Chestia e ca daca raman in oala nu primesc atata aer cat au nevoie...si banuiesc ca vor iesi moi nu crocanti.Ideea era sa iasa cartofi prajiti...Habar nu am ,nu am facut asa niciodata. Himere,incearca in oala si ne spui si noua ...poate descoperi o noua reteta de cartofi WW biggrin.gif

Va pupic.gif ,fetelor . Plec la o tura scurta de cumparaturi...a 2-a tura va fii dupa-amiaza )).gif
himere2005
nu ma risc dany, ca deja am facut-o de oaie ieri si azi cu cratitele, bine ca le am pe astea de "tavaleala",
le mai curat, ca daca as folosi una noua de fiecare data ramineam fara ele, am mai si aruncat doh.gif

mai, mi-as lua odata, cindva, in viitor... )).gif (spune odata ce ai de spus blum.gif ) o pereche de lentile colorate sa vad cum imi sta kiss.gif
Ella79
Himere, daca vrei doar sa vezi cum iti sta ai putea incerca gratis la cabinetele specializate. Cand vii in Bucuresti te duc eu la cabinetul de unde mi le cumpar eu si incerci acolo pana te plictisesti.
Nici nu se recomanda sa iti cumperi fara sa incerci. Cum spunea si Eu e posibil sa nu le tolerezi si atunci ai dat banii degeaba pe ele.
himere2005
dar la miscare cum se manifesta? adica daca te duci cu ele la o petrecere? sau daca petreci cu babuinul? blushing.gif
Eu.
Ella, tu de unde ti le iei, ca imi par ceva mai ieftine decat de unde iau eu unsure.gif
stii ceva de cele valabile 1 an, ca parca m-ar tenta?

CITAT(himere2005 @ 15-11-2006, 02:11 PM) *

dar la miscare cum se manifesta? adica daca te duci cu ele la o petrecere? sau daca petreci cu babuinul? blushing.gif

lol.gif nu se manifesta la miscare.
jeneaza daca stai intr-un loc in care este mult fum de tigara
himere2005
ina si cine m-a mai intrebat de poza aia in care statea bia sa plinga...era si hranita, i-am dat si sa bea, am si schimbat-o, era cred obosita de atita mers, dar nici nu vroia sa se odihneasca...atunci ma dispera
Ella79
CITAT(himere2005 @ 15-11-2006, 02:11 PM) *

Pai nu ai nici o problema cu ele, pur si simplu nu le simti. Uiti ca le ai. Lentilele mele sunt din silicon, facute pe comanda pe masura ochiului (adica in functie de cat de bulbucat/ mare / mic e ochiul). Ca sa le pui, tragi putin pleoapa superioara in sus si le pui acolo cu degetul. Se adapteaza perfect, stau lipite de globul ocular si se misca odata cu el, in mod natural. Nu se obsearva deloc.
Probleme ai doar daca iti intra ceva in ochi (eu sufar tare cand e vant), cand stai in fum de tigara (atunci te ustura rau ochii si incepi sa vezi in ceata. Particulele de fum se lipes pe lentilele tale si vezi din ce in ce mai neclar), si cand stai cu ochii in aerul conditionat (in masina, de exemplu, pentru ca se usuca lentilele si te zgarie). Dar pentru toate aceste probleme exista ca solutie "lacrimile artificiale". Pui 2 picaturi in ochi si gata!

Cat despre activitatile cu babuini... lol.gif ma, acuma depinde... de babuin... cat e de fioros.. lol.gif lol.gif lol.gif

CITAT(Eu. @ 15-11-2006, 02:13 PM) *

Ella, tu de unde ti le iei, ca imi par ceva mai ieftine decat de unde iau eu unsure.gif
stii ceva de cele valabile 1 an, ca parca m-ar tenta?

Eu mi le iau de la OPTIMED MEDICAl, bulevardul Corneliu Coposu, vis-a-vis de parcarea supraetajata de la Unirea, telefon 323.97.31. Au program pana la 8 in fiecare seara si sambata pana pe la 2 (parca).
Eu am fresh look, dioptrie si culoare, 1.100.000 perechea.

Cele valabile 1 an se gasesc la Optinova (la cel de langa Tribunal am intrebat eu), sunt doar transparente. Eu nu ti le-as recomanda pe cele valabile 1 an pentru ca intr-un an de zile exista riscul sa le strici oricum. Eu pe ale mele le rup destul de des din gresala, sau le mai scap pe jos si le pierd.
himere2005
lol.gif lol.gif lol.gif

m-ati linistit...ma si vedeam cu lentilele pe jos la prima zvicnire lol.gif
Ella79
Da' sa stii Himere ca mi-ai dat o idee foarte buna. De acum criteriul meu de evaluare a babuinului din dotare va fi... stabilitatea lentilelor. lol.gif lol.gif lol.gif
Daca lentilele mele sunt la locul lor - ma declar nemultumita. Daca au zburat demult si sunt pe jos - atunci ma declar incantata. )).gif
Eu.
CITAT(Ella79 @ 15-11-2006, 02:21 PM) *

Eu mi le iau de la OPTIMED MEDICAl, bulevardul Corneliu Coposu, vis-a-vis de parcarea supraetajata de la Unirea, telefon 323.97.31. Au program pana la 8 in fiecare seara si sambata pana pe la 2 (parca).
Eu am fresh look, dioptrie si culoare, 1.100.000 perechea.

Cele valabile 1 an se gasesc la Optinova (la cel de langa Tribunal am intrebat eu), sunt doar transparente. Eu nu ti le-as recomanda pe cele valabile 1 an pentru ca intr-un an de zile exista riscul sa le strici oricum. Eu pe ale mele le rup destul de des din gresala, sau le mai scap pe jos si le pierd.

merci mult, Ella.te mai bat la cap cu o intrebare blushing.gif stii cumva cat costa perechea la cele valabile 1 luna?
eu am....hmm, imi scapa numele acuma, ceva cu ...&Lomb
himere2005
dupa cum il stiu pe al meu babuin, pina nu m-ar vedea cu ele pe jos nu s-ar lasa lol.gif
Ella79
Eu, nu, nu stiu cat costa alea. Vezi si tu daca gasesti ceva pe site la Optinova. Oricum, daca trec pe acolo intreb sa stii.

CITAT(himere2005 @ 15-11-2006, 02:26 PM) *

dupa cum il stiu pe al meu babuin, pina nu m-ar vedea cu ele pe jos nu s-ar lasa lol.gif

oooooooooooooo blushing.gif blushing.gif blushing.gif nebunaticilor!
himere2005
monic, o sa ma uit zilele astea dupa cod, stii tu care...o sa ma uit sa vad daca tu l-ai trecut, sper sa ai o surpriza placuta de Craciun, sau inainte

daca slabesc pina de revelion, imi iau pe mine bluza pe care mi-o trimite Monic si o fusta scurta si strimta, ca sa nu m-ati vazut naughty.gif
Eu.
Ella blink.gif
Ochi expirati la Optinova swoon.gif
ALICE
Himere,trimite babuinul pana la mine!!!!!! lol.gif

himere2005
il trimit,numai sa fiu sigura ca vine potolit lol.gif
Ella79
CITAT(Eu. @ 15-11-2006, 02:32 PM) *

Niste idioti, ce sa zic!!
Bine, acum si omul cand cumpara trebuie sa se uite la valabilitate, indiferent ca ia lentile de contact sau altceva.
himere2005
ady raluk, ce mai spui, cu ce te mai lauzi? eu azi spal, ca ieri cica a fost sarbatoare, azi nu mai am incotro
daconst
Mey,ce am faceti sa rad...Ella esti figura. lol.gif
Auzi la ea test pentru babuin. )).gif

ady_raluk
buna ziua fetele si pupic.gif floare.gif la toate...nu ma laud cu nimik, va citesc si mai lucrez un pic si iara citesc...si tot asa...azi e prima zi de post si mi-am facut aseara salata de cartofi orientala, dar inca nu m-am atins de ea. urmeaza in curand ca simt ca mi-e fomik... pupic.gif

si pe vineri o sa imi pregatesc o mancare care nush daca se face prin partile voastre cu cartofi , macaroane, ceapa calita si boia...o bunatate...iar pe sapt viitoare miercuri o mancarica cu specific turcesc cu macaroane , ulei incins, iaurt si usturoi.. deci stiu ce mananc in primele 2 sapt de pos...dupa aia D-zeu cu mila!

aaaaaaaaa...tocmai citeam ce am scris..pai nu pot iaurt ..nu e voie in post...deci pica sad.gif
daconst
Raluk,mie-mi place pizza turceasca...lamacun(nu stiu cum se scrie).Buna rau cu iaurt...si nu e asa scumpa la puncte ca cea normala. blum.gif
ady_raluk
nu stiu cum este nu fac astia aici la rest....dar trebuie sa fie buna, mie imi place tare mult stilul lor de a gatii..imi place mielul si oaia cum o fac ei, au ceva condimente ca nici nu stii ca e oaie ceea ce mananci..imi place orezul cu lapte (sutlaci), care nu prea seamana cu ceea ce facem noi, e super bun!
ALICE
CITAT(himere2005 @ 15-11-2006, 02:49 PM) *

il trimit,numai sa fiu sigura ca vine potolit lol.gif

Apai nu pot sa ma laud la capitolul asta,asa ca....mai bine la alta care poate naughty.gif
ady_raluk
himere, e o dulcica si o frumusica Bia..sa iti traiasca..dar am o nelamurire...tu esti cea care ti fata in brate in poze?? si daca da: CE ANUME VREI SA MAI SLABESTI??????????
ARATI F BINE DUPA PAREREA MEA...ma rog asa arata majoritatea care intra pe site-ul asta si tin cura asta de slabire......no coment!
dany
CITAT(daconst @ 15-11-2006, 12:14 PM) *

Raluk,mie-mi place pizza turceasca...lamacun(nu stiu cum se scrie).Buna rau cu iaurt...si nu e asa scumpa la puncte ca cea normala. blum.gif

Cumparata,Dana ,sau o faci tu ??? Daca o faci tu...spune-ne si noua cum grin.gif
daconst
CITAT(danyhoney @ 15-11-2006, 03:29 PM) *

CITAT(daconst @ 15-11-2006, 12:14 PM) *

Cumparata,Dana ,sau o faci tu ??? Daca o faci tu...spune-ne si noua cum grin.gif

Ei,de unde Dany...o cumpar si eu de la Walmart. )).gif
O prietena de-a mea are prieten turc si ala ne-a invatat la prostii.Imi place si orezul cu fidea de la ei.Au mancaruri bune,dar ingrasacioase.
dany
Offf,ma gandeam ca mi-ai dat o idee ce sa fac de papa )).gif

Apropo de papa ...azi e randul meu la facut pui pe "sticla"...M-ati innebunit saptamana trecuta )).gif .Eu am un suport pe care infig puiul dar iese la fel ca si cu sticla...Crocant si buuuuuuuun tare
anaoi
dylly e un norocos, lui nu ii place puiul....hi,hi,hi
bubbles
buna ziua...am venit si de la sala yahoo.gif am bagat ca o adevarat eroina lol.gif
sa va dau raportul pana la ora asta salut.gif
cafea cu frisca 0.5p
iaurt+cereale 1p
salata din:
cartofi 2p
mazare 2 liguri 1p
sunca 3p
cascaval feliat 1 1.3p
maioneza 1.5p
frisca 1p naughty.gif
total 11.3p
pana acum...mai diseara mai mananc cea dr nush ce ca vreau sa ajung azi la 17 p yahoo.gif
anaoi
intrebare...de care sunca ai mancat si cata de 3p???????
dany
CITAT(anaoi @ 15-11-2006, 12:45 PM) *

E norocul lui Dylly sau al meu ????? ca daca iti placea ma trezeam cu tine la usa lol.gif
Tulip
Am ajuns si eu din oras...m-am imbracat ca o ursoiaca si muream de cald.....Azi nu gatesc nimic ca nu am chef..... blum.gif poate-mi arunca Himere o portie de cartofi a la D naughty.gif naughty.gif any

Bubbles,cate puncte poti papa zilnic?
dany
Bubbles...iaurt+cereale = 1 p ???? of ca iar ma bag....
anaoi
CITAT(danyhoney @ 15-11-2006, 03:52 PM) *

E norocul lui Dylly sau al meu ????? ca daca iti placea ma trezeam cu tine la usa lol.gif

norocul mamei lui dylly...ca ea gateste pt dylly si al lui dylly ca nu a murit d epofta cand povesteati voi de pui....
Pisik
Bubbles, darga mea, scuze ca ma bag (din nou vorba lui Dany) dar eu chiar nu inteleg: tu chiar nu citesti ce iti scriem noi sau ne ignori? Noi chiar ti-am dat niste sfaturi si cred ca puteai macar sa ne spui: fetelor, multumesc ca ma sfatuiti dar nu ma intereseaza, nu va mai obositi, dar macar sa ne spui ceva. Vorbesc in numele meu, al Lui Dany, al lui Daconst, Deea si alte fete care ti-au facut observatii cu privire la meniuri, la pericolul de yo-yo, la sauna si sportul in exces pe nemancate.
Ma scuzati, dar chiar am simtit ca vorbim ca televizorul si am vrut sa ma lamuresc
dany
CITAT(anaoi @ 15-11-2006, 12:58 PM) *

CITAT(danyhoney @ 15-11-2006, 03:52 PM) *

norocul mamei lui dylly...ca ea gateste pt dylly si al lui dylly ca nu a murit d epofta cand povesteati voi de pui....

lol.gif lol.gif lol.gif
bubbles
pisik pai tocmai k am vazut ce ati zis am hotarat sa nu mai scad sub 17 p zilnic pupic.gif nu te supara
am mancat 1/2 iaurt cu putine cereale...iaurt de ala mic 0.1% grasime
sunca e de curcan si pun 3 p la 3 feliute pupic.gif
tulip 20 p zilnic wink1.gif
dany
Pisik...nu stiai ca au aparut televizoare "pisik","dany","daconst","deea" ,etc ???? Pai stiu eu ca nu sunt in Ro si tu nu ???? lol.gif lol.gif
michelle
Dany, am gasit reteta la lahmcun in lb germana.
In engleza aici.
anaoi
dylly s etoto gandeste ce a spus el asa de haios?????? el a spus purul adevar...ce se intampla in familia lui..e chiar de plans incapacitatea lui dylly de a gati

CITAT(Pisik @ 15-11-2006, 04:01 PM) *

Bubbles, darga mea, scuze ca ma bag (din nou vorba lui Dany) dar eu chiar nu inteleg: tu chiar nu citesti ce iti scriem noi sau ne ignori? Noi chiar ti-am dat niste sfaturi si cred ca puteai macar sa ne spui: fetelor, multumesc ca ma sfatuiti dar nu ma intereseaza, nu va mai obositi, dar macar sa ne spui ceva. Vorbesc in numele meu, al Lui Dany, al lui Daconst, Deea si alte fete care ti-au facut observatii cu privire la meniuri, la pericolul de yo-yo, la sauna si sportul in exces pe nemancate.
Ma scuzati, dar chiar am simtit ca vorbim ca televizorul si am vrut sa ma lamuresc

subscriue la ce spui tu, pisik....din pacate
Pisik
CITAT(bubbles @ 15-11-2006, 04:06 PM) *

pisik pai tocmai k am vazut ce ati zis am hotarat sa nu mai scad sub 17 p zilnic pupic.gif nu te supara
am mancat 1/2 iaurt cu putine cereale...iaurt de ala mic 0.1% grasime
sunca e de curcan si pun 3 p la 3 feliute pupic.gif
tulip 20 p zilnic wink1.gif

ok, ideea e ca noi nu avem nimic cu tine, nu iti vrem rau, doar ca ne-au tras un semnal de alarma meniurile tale;
eu zic ca sunca e mult 1p, depinde de marimea sau grosimea feliei ce-i drept; eu felii subtiri de sunca slaba le pun 0,5/felia.
Asteptam sa vedem imbunatatiri in meniurile tale, sa fii un exemplu bun de urmat
anaoi
e cazul s ase bage si scorpionul de dylly??????

jumatate de iaurt mic su cereale e fff putin pt micul dejun...care s epresupune ca e masa cea mai importanta....
Tulip
Bubbles,ai grija de tine,ar fi pacat sa-ti bati joc de munca ta si sa revina kilogramele.....Punctele economisite le papi pana la sf. saptamanii?
Pisik
Ideea e ca si eu cand am slabit f bine in primavara mancam putin in timpul saptamanii, cam de 16p (cu variatii) dar punctam real toate alimentele (nu cativa covrigei 5p cum ai punctat tu) si plus ca in week-end mancam si cantitativ mai mult si cu dulciuri, chestii cat de cat nepermie, astfel ca nu mai ramaneam cu nimic din puncte. Si asa am slabit; acum nu mai pot, dar incerc sa pap corect si satios, cu aportul de toate elementele necesare

CITAT(anaoi @ 15-11-2006, 04:13 PM) *

e cazul s ase bage si scorpionul de dylly??????

jumatate de iaurt mic su cereale e fff putin pt micul dejun...care s epresupune ca e masa cea mai importanta....

daca va zci ca eu la micul dejun am papat 4 si 1/2 felii de paine dieta cu 10 lingurite gem dietetic ma credeti? blum.gif asta da mic dejun! si daca nu posteam bagam si o cana de lapte lol.gif
bubbles
pai miane cred ca fac si eu pui pe sticla la fel ca dany wink1.gif si diseara am sa mananc si niste seminte de dovleac pt grasimi bune...si mere ...oricum vreau sa trec de 17 p azi si in fiecrae zi wink1.gif
pisik pupic.gif pupic.gif pupic.gif
deea nu am mai facut sauna azi biggrin.gif k ma plictiseam prea tare dar am facut 15 min numai la bicicleta wink1.gif

tulip le mananc sigur k ma duc acasa biggrin.gif si fac bunatati )).gif
dilly eu nu pot manca dimineata...asa m`am invatat de mica...nici la scoala nu mancam pana la 2 la amiaza smile.gif
michelle
Sa mai zic de mine ca am mancat 6 felii de paine cu unt si dulceata? blushing.gif
dany
Miha...mersi de reteta pupic.gif

Dylly...scuze...doar ma amuzam de cat de pofticioasa esti...nimic altceva
anaoi
azi ce mai mananci?de cel putin 6p?? numai seminte?

CITAT(danyhoney @ 15-11-2006, 04:19 PM) *

Dylly...scuze...doar ma amuzam de cat de pofticioasa esti...nimic altceva

si inca nu stii tu tot....cat d eurat poate face dylly cand e pofticios si cum se duce la cel cu coarne toata dieta cateodata
Pisik
CITAT(michelle @ 15-11-2006, 04:19 PM) *

Sa mai zic de mine ca am mancat 6 felii de paine cu unt si dulceata? blushing.gif

tu nu ai voie sa zici nimic grin.gif blum.gif
bubbles
dylly )).gif cum sa mananc numai seminte?cat au semintele de dovleac?
vad eu ce imi mai fac de mancare ... o salata de varza cu ceva..ink nu stiu ce dar vad eu..poate imi fierb un copanel )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.