CITAT(himere2005 @ 15-11-2006, 02:11 PM)

dar la miscare cum se manifesta? adica daca te duci cu ele la o petrecere? sau daca petreci cu babuinul?

Pai nu ai nici o problema cu ele, pur si simplu nu le simti. Uiti ca le ai. Lentilele mele sunt din silicon, facute pe comanda pe masura ochiului (adica in functie de cat de bulbucat/ mare / mic e ochiul). Ca sa le pui, tragi putin pleoapa superioara in sus si le pui acolo cu degetul. Se adapteaza perfect, stau lipite de globul ocular si se misca odata cu el, in mod natural. Nu se obsearva deloc.
Probleme ai doar daca iti intra ceva in ochi (eu sufar tare cand e vant), cand stai in fum de tigara (atunci te ustura rau ochii si incepi sa vezi in ceata. Particulele de fum se lipes pe lentilele tale si vezi din ce in ce mai neclar), si cand stai cu ochii in aerul conditionat (in masina, de exemplu, pentru ca se usuca lentilele si te zgarie). Dar pentru toate aceste probleme exista ca solutie "lacrimile artificiale". Pui 2 picaturi in ochi si gata!
Cat despre activitatile cu babuini...

ma, acuma depinde... de babuin... cat e de fioros..

CITAT(Eu. @ 15-11-2006, 02:13 PM)

Ella, tu de unde ti le iei, ca imi par ceva mai ieftine decat de unde iau eu
stii ceva de cele valabile 1 an, ca parca m-ar tenta? Eu mi le iau de la OPTIMED MEDICAl, bulevardul Corneliu Coposu, vis-a-vis de parcarea supraetajata de la Unirea, telefon 323.97.31. Au program pana la 8 in fiecare seara si sambata pana pe la 2 (parca).
Eu am fresh look, dioptrie si culoare, 1.100.000 perechea.
Cele valabile 1 an se gasesc la Optinova (la cel de langa Tribunal am intrebat eu), sunt doar transparente. Eu nu ti le-as recomanda pe cele valabile 1 an pentru ca intr-un an de zile exista riscul sa le strici oricum. Eu pe ale mele le rup destul de des din gresala, sau le mai scap pe jos si le pierd.