Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Pisik
CITAT(anaoi @ 15-11-2006, 04:20 PM) *

si inca nu stii tu tot....cat d eurat poate face dylly cand e pofticios si cum se duce la cel cu coarne toata dieta cateodata

ehe, aici cred ca dylly se ia la intrecere cu mine, la pofte! mai ales la dulciuri nimeni nu ma intrece!
danyhoney
Bubbles...vezi ca puiul are cam multe puncte : 1/2 pui prajit cu pielita ( 370 gr fara oase)= 15 p ; fara pielita ( 320 gr fara oase) = 7,5 p.
Eu fac pui pentru ca noi nu mai numaram...poate asa resuseste Dirk sa se mai ingrase un pic lol.gif .Deci...vezi cum iti planifici ziua de maine . Semintele de floarea soarelui sunt cele cu grasimi bune .
bubbles
pisik atunci sa pun 0.5p felia de sunca...k e felie de aia mica si subtire din sunca de curcan )).gif
danyhoney
CITAT(Pisik @ 15-11-2006, 01:22 PM) *

CITAT(anaoi @ 15-11-2006, 04:20 PM) *

si inca nu stii tu tot....cat d eurat poate face dylly cand e pofticios si cum se duce la cel cu coarne toata dieta cateodata

ehe, aici cred ca dylly se ia la intrecere cu mine, la pofte! mai ales la dulciuri nimeni nu ma intrece!

daca e de pofte......sa va spun ca azi am fugit o tura la cumparaturi doar ca sa-mi cumpar tiramisu ???? Simteam ca mor de pofta lol.gif Asa ca nici eu nu stau prea bine la capitolul asta.
Sexymom
Of topic.
Fetelor ati gatit vreodata napi? ca am in casa 2 kg si sotul meu m-a rugat sa ii prepar si eu nu stiu, e prima oara cand am vazut napi. sad.gif
michelle
Poate daca intram in UE o sa apara si pe etichete continutul caloric sa nu ne mai dam atat cu presupusul.
Pana atunci, licitati, fetelor
anaoi
aaa...ok, dylly spune acum si gata dupa aceea tace...maine se sarbatoreste la servici...deci tace

bubbles
dany pupic.gif mersi k mi`ai zis dar cred ca imi permit si eu maine sa mananc pui prajit ca am economisite atatea puncte....
m`am hotarat ce sa mananc diseara biggrin.gif
fac un sandwich dintr`un corn fara miez 2p
2 felii sunca 1p
1 fel cascaval feliat 1.3p
salata de varza 0p
ar veni ink 4.3p
cate p au semintele de dovleac? pupic.gif
multumesc ca imi atrageti atentia k eu sunt cam cu capu`l in nori smile.gif
michelle
Sexy, pe google am gasit musaca de napi cu dovlecei si salata de napi.
Habar n-am cum sunt..
Sexymom
Suna nasol musaca de napi, yach, ce naiba i s-apus si lui asta pata sa-i gatesc napi?
Abia scapai de praz. mad.gif
danyhoney
CITAT(Sexymom @ 15-11-2006, 01:32 PM) *

Suna nasol musaca de napi, yach, ce naiba i s-apus si lui asta pata sa-i gatesc napi?
Abia scapai de praz. mad.gif

Ai cautat pe culinar,sexy ????
bubbles
am uitat sa va spun k ieri m`am innoit pt apartamentul de la piatra biggrin.gif
am luat un instant pt apa calda...se pune deasupra la dus si e cu curent si ai tot timpul apa calda )).gif
si mi`am luat si suport pt agatat rufele pt uscat ca aici aveam nevoie...iar sapt viitoare tb sa luam o baterie pt chiuveta de la baie,un wc cu tot cu rezervor si un lavoar cu tot cu brat...astea 4 produse sunt 230 lei biggrin.gif
Sexymom
Am cautat, dar nu am gasit decat supa cu morcovi , am dat si eu peste musaca si pireu. O scarbosenie. sad.gif Dar cum e si al meu la regim trebuie sa fac un miracol. Cred ca ii dau cruzi cu sare deasupra. lol.gif
danyhoney
Bubbles....
- seminte dovleac - 10 gr = 1,5 p
- seminte floarea soarelui - la fel
anaoi
CITAT(Sexymom @ 15-11-2006, 04:36 PM) *

Am cautat, dar nu am gasit decat supa cu morcovi , am dat si eu peste musaca si pireu. O scarbosenie. sad.gif Dar cum e si al meu la regim trebuie sa fac un miracol. Cred ca ii dau cruzi cu sare deasupra. lol.gif

sau il pui pe el sa ii gateasca
danyhoney
CITAT(Sexymom @ 15-11-2006, 01:36 PM) *

Da-i si un pahar de apa ..... sa nu zica ca e prea putin lol.gif
Sexymom
Mai bine o bere , asa stiu ca au rezultat purgativ. devil.gif
Pisik
Felicitari Bubbles, sa stapaniti sanatosi achizitiile!
bubbles
sarut mana dany pupic.gif mai greu cu cantaritul...dar asa aproximativ cat sunt 10g?cate miezuri )).gif))))))
himere2005
ce sunt napii?
Pisik
Deaa, ne poti spune totusi ce manaci? pt ca slabesti f bine, intr-un timp destul de bun zic eu

CITAT(himere2005 @ 15-11-2006, 04:48 PM) *

ce sunt napii?

lol.gif bine ca ai intrebat tu, ca nici eu habar nu am pupic.gif
bubbles
mersi pisik pupic.gif ...sunt atat de fericita ca skimbam in baie...la primavara cred ca skimbam si cada...plus k aici in gheorgheni la magazinul ambient au niste preturi foarte mici
eu si cu ella ce ne apucam de stricat prin casa iarna )).gif
himere2005
ady raluk, ce vreau eu sa slabesc, 2 kg...atit..dar nu vezi ca nu sunt in stare? cel putin nu eram...sa vad de acum incolo. pai nu stiti ca eu inca ma mai compar pe mine la corp cu fetele din liceu lol.gif rideti voi, rideti, dar daca ma fac gagica misto va fur baietii la toate tease.gif lol.gif
bubbles
hmmm...cumsa va explic...napii sunt legume care mie mi se par foarte naspa la gust lol.gif lol.gif lol.gif acum depinde de fiecare give_rose.gif
Sexymom
Napi sunt un soi de ridichii, lungi si grosi, seamana un pic cu cartofi dar nu sunt cartofi.Hai ca v-am lamurit bustean.
Tulip
Himere,ai papat?Te-a lasat Bia?E tot timpul dupa tine acum? )).gif )).gif

CITAT(Sexymom @ 15-11-2006, 02:52 PM) *

Napi sunt un soi de ridichii, lungi si grosi, seamana un pic cu cartofi dar nu sunt cartofi.Hai ca v-am lamurit bustean.

hmm lol.gif
peach
Vai mai Himere cum se vede ca esti de la oras grin.gif

Imagine

Planta erbacee a carei radacina carnoasa, de forma sferica, este comestibila.

Imagine
Monic
Sexy, eu doar banuiesc ce sunt napii, dar nu am gasit foto pe Google. Ca ti-as fi dat cateva retete wink1.gif
Himere, cum ai putea sa porti bluza pe care ti-o trimit ca poate nici nu-ti place culoarea sau... stiu eu? grin.gif
Si te rog... nu vreau nimic in schimb ca ma duc la Galati si fac urat, mai ceva ca Dan )).gif lol.gif
Nu stiu fetelor, oare v-am spus? Au mai ramas 7 zile si ma duc acasa in tara cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Sunt ff hepi, de-abia astept!!! cheer.gif
Tulip
Monic,cat stai in tara?Si vii cu babuin,cu tot?O sa ai net acasa?
Sexymom
Asta manca Scarlet O¨hara in Pe aripile vantului. Si ii placeau. lol.gif

Si io is tot de la oras. )).gif
Monic
Pai Sexy, daca-s chiar asa de naspa la gust eu zic ca ori ii servesti cu sare si bere
ori ii dai la porci
acum vezi tu wink1.gif
Tulip
CITAT(Sexymom @ 15-11-2006, 03:00 PM) *

chiar....nu stiam de unde mi se parea cunoscut numele )).gif )).gif )).gif
Sexymom
[/b]Monic[/b] te rog mult da-mi si mie cateva retete ca altfel nu mai dorm cu al meu iseara ca asteapta napii la masa lol.gif
Monic
CITAT(Tulip @ 15-11-2006, 03:01 PM) *

CITAT(Sexymom @ 15-11-2006, 03:00 PM) *

chiar....nu stiam de unde mi se parea cunoscut numele )).gif )).gif )).gif

Pai decat sa moara saraca de foame... )).gif
Vezi, Sexy ce bine ai facut ca ai intrat la noi?
Ce te-am lamurit lol.gif Zici ca nu-i forum de gagici/mari bucatarese
irinush
mai cat de harnice sunteti la scris. .. lipsesc si eu si ... gata , gasesc o gramada de pagini de recuperat ... ufff ... eu aproape am terminat de gatit, mai am doar placinta cu spanac, care deja e ceva obisnuit la noi la masa, asa ca dupa ce o execut si pe asta trec la pus poze ...
Tulip
da da da
fetelor,reteta saptamanii va fi ceva-ceva cu napii? lol.gif lol.gif lol.gif
michelle
irinush, spanacul il iei congelat? il faci cu branza feta?
himere2005
mai, asa dupa forma eu zic ori rasi pe razatoare si bagati intr-o salata, ori fierti si amestecati cu alte legume carne sau preparate din carne, afumatura? si facuti cu maioneza? nu merg oare? ca eu nu stiu cum sunt la gust, adica daca sunt buni de ceva )).gif ca si eu sunt tot cu mincarea gustoasa sunt...ghiveciul bleah, mincarea de telina cih...stii tu lol.gif
la urma urmei, nu ii maninci tu grin.gif
Sexymom
Imagine
Asa va arata masa de diseara.napi cu bere, horarat lucru. lol.gif
Tulip
CITAT(Sexymom @ 15-11-2006, 03:07 PM) *

Imagine
Asa va arata masa de diseara.napi cu bere, horarat lucru. lol.gif

eu zic ca-i lapte in paharul ala lol.gif
Sexymom
Chiar ai dreptate Himere, ca nu ii mananc eu, acum mi-a picat fisa, si eu imi voi pregati o fripturica si voi manca in fata lui. devil.gif

Atunci lapte sa fie. )).gif
himere2005
monic, am luat ceva deja, da....nu spun. sic yeah.gif vezi ca daca tu faci panarama, eu sunt in stare sa vin pina la tine sa ti-l aduc special si sa-ti urez personal sarbatori fericite
ALICE
CITAT(bubbles @ 15-11-2006, 04:36 PM) *

am uitat sa va spun k ieri m`am innoit pt apartamentul de la piatra biggrin.gif
am luat un instant pt apa calda...se pune deasupra la dus si e cu curent si ai tot timpul apa calda )).gif
si mi`am luat si suport pt agatat rufele pt uscat ca aici aveam nevoie...iar sapt viitoare tb sa luam o baterie pt chiuveta de la baie,un wc cu tot cu rezervor si un lavoar cu tot cu brat...astea 4 produse sunt 230 lei biggrin.gif

Si eu mi-am luat:mocheta pt bucatrie,mop si galeata,veioza,galeata de gunoi.Pe rand de toate.
himere2005
iti faci un gratarel sa-i miroasa bine...ii spui ca te-ai gindit la el....ca sa-si dreaga mirosul de la napi lol.gif
Tulip
Ce bine ca al meu babuin nu vine cu asa ceva acasa doh.gif ...daca ar fi dupa el,ar aparea in usa cu o juma' de porc sa ii pregatesc pt. cina lol.gif lol.gif lol.gif
himere2005
poate faci si o poza cu mocheta sa o studiez blum.gif
bubbles
cred ca il omor pe babuin cuplu.gif bataita.gif k a lasat o cana cu cafea pe etajera patului si am dat peste ea doh.gif cand am vrut sa iau o gentuta si am murdarit de cafea si pilota si pernele sad.gif
himere2005
si al meu numai cu ingrasacioase vine acasa, nu stiu cum de nu se ingrasa devil.gif isi face cirnati, maninca salamuri, pizza si imi aduce si mie sa gust smile.gif i-am spus sa-si ia toti micii si toate bunataturile din casa la servici ca altfel s-a dus dieta
Sexymom
CITAT(Tulip @ 15-11-2006, 05:11 PM) *

Ce bine ca al meu babuin nu vine cu asa ceva acasa doh.gif ...daca ar fi dupa el,ar aparea in usa cu o juma' de porc sa ii pregatesc pt. cina lol.gif lol.gif lol.gif

Cum ai reusit sa il convingi sa nu cumpere lucruri delicioase? ca al meu cand aude ca incep un regim cumpara tone de inghetata, dulciuri pt. fete si multa bere pt. el.Si eu scap in pacat. blushing.gif
anaoi
bubbles..daca te gandeai la babuin......il pui sa spele el si tu te uiti si ii dai instructiuni precise
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.