Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ina_ceva
Un tip intra intr-un magazin si o intreaba pe vanzatoare:
- Aveti vopsea de oua?
La care vanzatoarea se uita cu atentie la el, il masoara din cap pana-n picioare, ii zambeste si ii raspunde:
- Dichisituleee !
ALICE
devil.gif STILL ME.......ce chifla are un punct?
ramonavlas
La noi in orash, azi se sarbatoreste Halloween-ul.
dany
CITAT(himere2005 @ 31-10-2006, 12:27 PM) *

ina, a fost aseara, dar fata a adormit devreme si nu am mai facut nimik, si am zis ca facem azi grin.gif

este pe 30 octombrie

La noi e in seara asta !!!!!De fapt asa stiam si eu ca e pe 31 oct....dar am zis ca stii tu ce spui aseara . Nu e peste tot la fel ???? Peste tot pe net fac reclama la H...si la radio la fel.

Tare apetisant arata platoul tau .
bubbles
fetele....un corn de ala pt hor tog ... daca ii scot miezul si il tai pe jumate...cate p are jumatatea?biggrin.gif
dany
Pisik...tot n-ai zis nimic de pozele din Egipt.

CITAT(bubbles @ 31-10-2006, 12:55 PM) *

fetele....un corn de ala pt hor tog ... daca ii scot miezul si il tai pe jumate...cate p are jumatatea?biggrin.gif

Cantareste-l ....si pune punctajul de la paine.
bubbles
dany nu am cu ce sa il cantaresc sad.gif
Tulip
Fetelor cu bebei...nu vi se pare ca de cand stati acasa,lucrati mai mult?sau numai eu fac asta? blink.gif blink.gif Toata ziua aproape strang dupa fata(si dupa tati )).gif ),plus mancare,spalat calcat,etc.....parca aveam mai mult timp liber cand mergeam la servici lol.gif lol.gif
still_me
CITAT(ALICE @ 31-10-2006, 02:47 PM) *

devil.gif STILL ME.......ce chifla are un punct?

1/2 de chifla ...1pct ...scuze ,n-am mai pus si cantitatile .... doh.gif
bubbles
sa va prezint o fata noua care vrea si ea sa tina WW ca noi ady_raluk pupic.gif ...sper sa o primiti frumos blum.gif biggrin.gif
dany
CITAT(bubbles @ 31-10-2006, 01:00 PM) *

dany nu am cu ce sa il cantaresc sad.gif

daca ma iau dupa gramajul de aici...ar fii cam 1 P
ady_raluk
buna ziua la toata lumea.......sper ca mai primiti in clubul vostru inca o persoana disperata sa slabeasca )).gif
dany
Bine ai venit,ady !!! give_rose.gif Bafta multa !!! poate ne spui mai multe despre tine
bubbles
ms dany...asa ma gandeam si eu k e foarte usor fara miez biggrin.gif pupic.gif
ady_raluk
pai...31 de ani , contabila....FULGA de felul meu, adik am 1 ,72 si 80 de kg, posesoarea unui copil superb, alexandru care face in decembrie 13 ani.......smile.gif
dany
CITAT(bubbles @ 31-10-2006, 01:12 PM) *

ms dany...asa ma gandeam si eu k e foarte usor fara miez biggrin.gif pupic.gif

Cu placere !

CITAT(ady_raluk @ 31-10-2006, 01:12 PM) *

pai...31 de ani , contabila....FULGA de felul meu, adik am 1 ,72 si 80 de kg, posesoarea unui copil superb, alexandru care face in decembrie 13 ani.......smile.gif

Sa-ti traiasca Alexandru ( frumos nume ) !!! Sper sa te simti bine la noi .
Tulip
Ady....bine ai venit! pupic.gif Sa-ti traiasca baiatul!
Spor la slabit!!!!!Noi te sustinem!

Poze,ceva? )).gif )).gif )).gif
Pisik
CITAT(danyhoney @ 31-10-2006, 03:56 PM) *

Pisik...tot n-ai zis nimic de pozele din Egipt.

CITAT(bubbles @ 31-10-2006, 12:55 PM) *

Cantareste-l ....si pune punctajul de la paine.

nu am reusit sa le descarc, nu ma omori! promit ca incerc maine seara ca diseara ajung tarziu acasa;
postasem si eu meniul dar mi-a dat eroare:
MD- 2 si 1/2 felii toats cu dulceata dietetica si 1 cana lapte - 5p
P- 1 pulpita pui si brocoli cu o lingurita ulei si un iaurt zott light - 5.5
Gustari - 2 panite - 0,5p; extra fruct - 1p
la 5 am o petrecere la serviciu iar diseara ma duc la alta, sper sa nu calc in strachini!
ady_raluk
multumesc tuturor pt primire....sper sa pot sa fiu si eu la fel de ambitioase ca si voi...nu am poze dar promit ca o sa fac cumva sa le pun pe calc...
Deea
Bine ai venit ady-raluk! Spor la alungarea kg.!
floare.gif
nusarich
bine ai venit, ady! sa-ti traiasca baiatul! si asteptam poze...

cu ambitia, te mai ajutam noi din cand in cand, cate o vorba buna, cate o jordita de la miha rolleyes.gif
Pisik
bun venit Ady!!!
bubbles
fetele mor de foame si abia la 3juma vine babuinul cu cornurile biggrin.gif
ady_raluk
sper sa reusesc ...ca nu ma mai suport delok sad.gif
Tulip
Ady,vezi ca nu ti se vede tickerul! wink1.gif
irinush
Buna fetelor, abia acum am reusit si eu sa intru pe aici; eu sunt racita si am si o nevralgie pe partea dreapta de imi vine sa ma urc pe pereti!

S-a facut frig dintr-o data si m-a cam luat pe nepregatite ...
Hai sa pun si eu meniul meu pe azi, ca poate asa ma mentin in puncte:

dimineata:
200g iaurt zuzu 0.1% - 1p
2 linguri musli fara zahar - 1p
o jumatate de banana mare - 0.5p
cafea cu 2 lingurite miere - 0.5p

pranz:
cartofi fierti cu o lingura de iaurt zuzu - 2p
file de hering afumat 70g - 3.5p
ciocolata kandia cu fructe - 3p blushing.gif nu m-am putut abtine

pana ma culc ... nu mai stiu, sper din tot sufletul sa nu mai depasesc
ady_raluk
voi toate a-ti reusit sa slabiti cu ww??? mi se pare incredibil...sper sa ma tina si pe mine, ca sunt o pofticioasa si jumatate! devil.gif
still_me
bine ai venit ady ...... welcome.gif
bubbles
raluk stai sa o vz pe miha...ea a slabit ffffff mult cu WW
ady_raluk
irinush...pentru nevralgie am o reteta pe care am primit-o si eu cand am avut tb... 1 ketonal forte+ 1 codamin in fiecare zi...inclusiv urmatoarele trei zile dupa ce te lasa durerea...la mine a avut efect...sper sa te ajute si pe tine
Tulip
Ady,ai inceput sa numeri de azi?sau deocamdata te documentezi........ naughty.gif
Pisik
CITAT(ady_raluk @ 31-10-2006, 04:36 PM) *

voi toate a-ti reusit sa slabiti cu ww??? mi se pare incredibil...sper sa ma tina si pe mine, ca sunt o pofticioasa si jumatate! devil.gif

Ady, eu am slabit 12 kg cu WW; din pacate le-am pus la loc, nu pt ca WW nu ar fi bun, ci pt ca am fost eu vacuta si am trecut printr-o eprioada f stresanta in care kg au fost ultimul lucru de care mi-a pasat (si de munca mea, dar ma rog...prostia se plateste)
Este un regim super, te asigur ca vei inregistra super rezultate! Fetele stau marturie!Succes!
bubbles
chiar pisik...tu in cat timp ai dat 12 kg jos ?biggrin.gif
Tulip
Ady,si eu am slabit numai si numai cu WW wink1.gif
uka
ady_raluk bine ai venit
ALICE
Eu nu stiu ce am azi,dar bag in mine la dulciuri de nu ma mai satur.Si eu nu mananc dulciuri de obicei.Poate fac cumva si depasesc punctele
ady_raluk
tulip, fetita (frumusetea) din imagine e fata ta??? ca daca da....ai un copil extraordinar de frumos smile.gif
irinush
CITAT(ady_raluk @ 31-10-2006, 04:52 PM) *

irinush...pentru nevralgie am o reteta pe care am primit-o si eu cand am avut tb... 1 ketonal forte+ 1 codamin in fiecare zi...inclusiv urmatoarele trei zile dupa ce te lasa durerea...la mine a avut efect...sper sa te ajute si pe tine

bine ai venit

dar asa de mult? eu ma gandeam sa iau un ketonal forte si gata ... uf .. pai imi fac stomacul praf sad.gif
multumesc mult oricum floare.gif
bubbles
fetili faza dura aseara...dadeam noroc cu babuinul..eu cu ceai verde .. el cu suc...am luat si eu o gura de pofta..a naibii babuinul asta al meu )).gif ..a si stateam in pat in chilotei si imi tineam ridicate picioarele si ne uitam aman2 la ele si ne miram cat pot fi de slabe biggrin.gif
Tulip
Alice,zi repede,ce ai papat! tease.gif
bubbles
alice .. poate un bebe ceva naughty.gif de aici pofta de dulce biggrin.gif
Tulip
CITAT(ady_raluk @ 31-10-2006, 05:05 PM) *

tulip, fetita (frumusetea) din imagine e fata ta??? ca daca da....ai un copil extraordinar de frumos smile.gif

Da,e fetita mea....o cheama Timea si are 1 an si aproape 5 luni....
multumesc de compliment give_rose.gif
ady_raluk
bubbles...am calculat punctele....cica de 21 de pct trebuie sa pap ...cam multe...dar o sa fac asa...apropos...seara pana la ce ora se poate papa ceva??

tulip...sa iti traiasca si sa fie sanatoasa...sincer...e tare frumoas, dar sunt sigura ca nu sunt prima care a zis asta smile.gif
ALICE
CITAT(bubbles @ 31-10-2006, 05:07 PM) *

alice .. poate un bebe ceva naughty.gif de aici pofta de dulce biggrin.gif

Bubbles lasa nebuniile.
huh.gif
Tulip am mancat un ou de ciocolata umplut cu crema de alune,un biscuite mare,dulce cu cereale,si o napolitana dietetica devil.gif
himere2005
salutare ady, bun venit
mai fetelor, eu cred ca din intimplare sarbatoresc cind trebuie HOLLOWEENUL lol.gif ca nu stiu cum mi-a intrat mie in cap ca e pe 30. bine ca sunt la zi lol.gif
Tulip
Alice,ce ou de cioca e ala?Mi s-a facut pofta blushing.gif

Himere,si eu stiam ca e in 31..... wink1.gif
Monic
Himere, vezi daca numai la prostii iti sta capul?
Sa te gandesti la mine cand mananci sarpale cu clopotei si sa-mi spui daca au zornait(clopoteii) wink1.gif
Pisik
CITAT(bubbles @ 31-10-2006, 05:02 PM) *

chiar pisik...tu in cat timp ai dat 12 kg jos ?biggrin.gif

de pe 31 ianuarie pana de Paste (jumatatea lui aprilie)
ALICE
CITAT(Tulip @ 31-10-2006, 05:20 PM) *

Alice,ce ou de cioca e ala?Mi s-a facut pofta blushing.gif

Tulip....... tease.gif nici nu-mi amintesc de ce ou era vorba. wink1.gif
ady_raluk
doamneeeeee.........nu mai vb de cioco ca imi curge saliva pe tast. blum.gif, offff...... e un magazin chiar aici langa mine....dar cred ca mai bine ma mai abtin decat sa dau repede fuguta sa iau o cioco...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.