Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Monic
CITAT(himere2005 @ 15-11-2006, 03:09 PM) *

monic, am luat ceva deja, da....nu spun. sic yeah.gif vezi ca daca tu faci panarama, eu sunt in stare sa vin pina la tine sa ti-l aduc special si sa-ti urez personal sarbatori fericite

hai, ca macar nu fac sarbatorile de iarna singura la Budapesta cheer.gif
Tulip
CITAT(Sexymom @ 15-11-2006, 03:15 PM) *

CITAT(Tulip @ 15-11-2006, 05:11 PM) *

Ce bine ca al meu babuin nu vine cu asa ceva acasa doh.gif ...daca ar fi dupa el,ar aparea in usa cu o juma' de porc sa ii pregatesc pt. cina lol.gif lol.gif lol.gif

Cum ai reusit sa il convingi sa nu cumpere lucruri delicioase? ca al meu cand aude ca incep un regim cumpara tone de inghetata, dulciuri pt. fete si multa bere pt. el.Si eu scap in pacat. blushing.gif

Cum am reusit?Pt. ca nu ii place sa mearga la cumparaturi....ii zic cateodata sa aduca paine cand vine acasa si ma suna din magazin"ce ai zis sa cumper? devil.gif
anaoi
tulip, bine ca te intreba si nu apare cu cine stie ce altceva....
Sexymom
Eu ii fac lista ca e mai usor de tinut minte si nici nu isi incarca memoria . )).gif
himere2005
Tulip, ai rezolvat cu Timeea? bia m-a pus s-o plimb cu ligheanul si acum sta ca pasa in el, a citit si presa fata
Tulip
CITAT(anaoi @ 15-11-2006, 03:18 PM) *

tulip, bine ca te intreba si nu apare cu cine stie ce altceva....

da da da

ok,mai sunt zile cand cumpara el prostii...cand i se face pofta de ceva...insa in general eu fac cumparaturile....si in we dupa multa munca de convingere reusim sa mergem impreuna wink1.gif
Sexymom
lol.gif
CITAT(himere2005 @ 15-11-2006, 05:18 PM) *

Tulip, ai rezolvat cu Timeea? bia m-a pus s-o plimb cu ligheanul si acum sta ca pasa in el, a citit si presa fata

Hahaha, Bianca mea cand era mica a vrut sa ii aduc sania dupa balcon si sa ies cu ea afara, si eram in luna august, sa vezi cate boceli si vaicareli cand i-am spus ca nu se poate.Si am plimbat-o toata casa pe urma.
Tulip
CITAT(himere2005 @ 15-11-2006, 03:18 PM) *

Ma duc la dr. dupa masa,spre seara...o sun inainte sa-mi zica daca-s multi,ca nu prea am chef sa astept in sala de asteptare......

faza cu ligheanu am patit-o si eu....din gluma am pus-o acolo intr-o zi,si dupa aia plansete si urlete ca mai vrea doh.gif
irinush
CITAT(michelle @ 15-11-2006, 05:05 PM) *

irinush, spanacul il iei congelat? il faci cu branza feta?

da Miha, congelat, il pun peste ceapa calita cu marar si patrunjel, acopar cu apa si las pana scade toata apa, apoi il pun peste amestecul cu branza format din 350g branza feta, 250g branza de vaci si 2 oua si gata umplutura
himere2005
al meu vrea la cumparaturi, insa niciodata nu stie ce vrea sa manince in zilele urmatoare, cica el cumpara de la fata locului si cind ajungem la supermarket, prima intrebare: ai lista lol.gif si cind vreau sa iau cite ceva la reducere nu-mi da voie
Tulip
CITAT(irinush @ 15-11-2006, 03:21 PM) *

CITAT(michelle @ 15-11-2006, 05:05 PM) *

irinush, spanacul il iei congelat? il faci cu branza feta?

da Miha, congelat, il pun peste ceapa calita cu marar si patrunjel, acopar cu apa si las pana scade toata apa, apoi il pun peste amestecul cu branza format din 350g branza feta, 250g branza de vaci si 2 oua si gata umplutura

Irinush,folosesti foi de placinte cumparate?
michelle
Si nu iese prea multa umplutura? Tare-s curioasa.. imi face cu ochiul naughty.gif
dany
La noi e altfel : daca merge Dirk singur la cumparaturi ( si merge ) vine cu exact ce ne trebuie...daca merg seu singura la cumparaturi ,vin cu ce trebuie si cu inca 50 de chestii in plus ( ingrasacioase si altele ) )).gif
himere2005
cit sunt eu de mincacioasa, nu cred ca o sa pot sa maninc tot ce am pus pe lista. ori renunt la cartofi fierti ori la cei a lui Dany si ii las pe miine, parca mi se pare cam mult pentru o zi
Pisik
CITAT(himere2005 @ 15-11-2006, 05:25 PM) *

cit sunt eu de mincacioasa, nu cred ca o sa pot sa maninc tot ce am pus pe lista. ori renunt la cartofi fierti ori la cei a lui Dany si ii las pe miine, parca mi se pare cam mult pentru o zi

mai bine mai papi niste dulcetica in loc de inca o portie da cartofi. eu asa as face dar eu sunt defecta grin.gif
apropos de babuini "atenti": am vb cu el de 2 zile ca azi se duce sa ia bilete la banica de la sala palatului, cate sa ia etc. si ma suna acuma si zice "auzi, de unde trebuia sa iau biletele alea, ca eu sunt in fata teatrului national doh.gif
dany
Sexy....ne pui poze cu napii gatiti ,da ????????????? Adica ,cu farfuria babuinului sa vedem ce i-ai dat sa pape lol.gif
Tulip
CITAT(danyhoney @ 15-11-2006, 03:28 PM) *

Sexy....ne pui poze cu napii gatiti ,da ????????????? Adica ,cu farfuria babuinului sa vedem ce i-ai dat sa pape lol.gif

si eu sunt curioasa )).gif )).gif )).gif
himere2005
eu vreau mai degraba poze cu fata babuinului inainte si dupa ce maninca napii lol.gif
dany
CITAT(himere2005 @ 15-11-2006, 02:30 PM) *

eu vreau mai degraba poze cu fata babuinului inainte si dupa ce maninca napii lol.gif

ca de obicei tu esti cea mai curioasa dintre noi lol.gif Crezi ca mai are fata dupa ce papa ???? Probabil una verde rau bad.gif swoon.gif
himere2005
as vrea sa string 8p pentru we. am strins 4p deja, daca mai string azi 2 si vineri 2, zic eu ca e acoperitor...nu de alta, dar am vazut ca devine la noi o traditie sa mincam mici simbata. nu stiu ce fel trebuie sa fii ca sa ramii indiferent

dany, cred ca se opreste direct la wc, asta daca mai apuca )).gif
sexy, sper sa nu te superi pe noi, noi suntem mai mistocare de fel
Tulip
Un manelist la magazin:-Biscuiti este?-Nu "este'', "sunt''.-Da rahat sunt?-Da, esti!

sper ca n-am suparat pe nimeni,dar m-am amuzat )).gif
Sexymom
Buna ideea cu pozele, chiar ca as muri de ras sa-l pozez mestecand sau mai bine zis rontaind napi.Saracul de el. sad.gif
himere2005
sexy, dar el nu a mincat niciodata, intreaba-l si tu cum prefera, poate a gustat in mai multe feluri gatit sau ce-i veni? vrea sa faca experimente culinare?
dany
Himere...daca se supara sexy ii dam bataita.gif bataita.gif pana ii trece lol.gif

Tare, Tulip lol.gif
Tulip
lol.gif mi-l si imaginez lol.gif
Sexymom
lol.gif Pai asta-i faza ca nu a mancat niciodata , doar i-a cumparat, probabil ca l-a atras ambalajul lol.gif
himere2005
cred ca o sa puteti concura cu succes la cea mai haioasa poza smile.gif
dany
CITAT(Sexymom @ 15-11-2006, 02:38 PM) *

Buna ideea cu pozele, chiar ca as muri de ras sa-l pozez mestecand sau mai bine zis rontaind napi.Saracul de el. sad.gif

Aici e deja traditie cu pozatul papicii sau a lucrurilor cumparate sau....Asa ca ,vrei nu vrei ,trebuie sa te executi grin.gif
himere2005
ufff, babuinii astia, tot la ambalaj se uita )).gif sexy, cred ca trebuie sa-i faci cit mai naspa posibil sa nu-ti mai cumpere alta data. toate ca toate, numai sa nu-ti faca miros neplacut in casa

parca vad ca se executa sexy si mincarea o sa aiba ca fundal galeata de gunoi )).gif
Tulip
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
sau poate va deveni mancarea preferata a familiei
dany
ce nebuna esti,himere...galeata cu gunoi lol.gif lol.gif
himere2005
CITAT(Tulip @ 15-11-2006, 05:45 PM) *

mai ales a lui sexy la masa de Craciun sau Revelion )).gif
anaoi
CITAT(himere2005 @ 15-11-2006, 05:45 PM) *

ufff, babuinii astia, tot la ambalaj se uita )).gif sexy, cred ca trebuie sa-i faci cit mai naspa posibil sa nu-ti mai cumpere alta data. toate ca toate, numai sa nu-ti faca miros neplacut in casa

parca vad ca se executa sexy si mincarea o sa aiba ca fundal galeata de gunoi )).gif

nu ...vor avea ca fundal peisjaul din fata ferestrei in timp ce zboara din bucatarie....
Sexymom
El si napii lol.gif

Dupa ce i-a consumatImagine

si inainteImagine
Tulip
CITAT(himere2005 @ 15-11-2006, 03:47 PM) *

poate furi si tu ideea de ziua lu' fica-ta )).gif )).gif )).gif
anaoi
CITAT(himere2005 @ 15-11-2006, 05:47 PM) *

sarmale cu napi
himere2005
trebuie sa trec neaparat in meniul de ziua Biancai, ai mare dreptate, nu stiu cum de nu m-am gindit pina acum )).gif
fata mea a adormit in lighean, pun poze diseara
Sexymom
Radeti voi dar mie nu imi vine sa rad, ca ma asteapta gatitul )).gif

Himere cat are fetita ta?
Tulip
Hai,Sexy,ca noi iti facem galerie....sa vezi ce miros de napii va fi pe forum lol.gif lol.gif lol.gif

Bia doarme in lighean?Ai scapat si de patut,Himere blum.gif Pune repede pozele
himere2005
fata mea implineste anul pe 4 decembrie si o sarbatorim pe 3, fetele stiu deja. le-am tot povestit cam ce nazbitii vreau sa fac de ziua biancai si de aia fac ele acuma haz de mine
dany
Cred ca s-a speriat sexy de noi......sau poate ii place si mai vine pe aici ...cu meniuri ciudate lol.gif Sau macar cu ingredientele ,ca azi....facem noi meniurile ... lol.gif
Sexymom
Sa iti traiasca, vezi ca de acum te va solicita si mai mult, va trebui sa nu o scapi din ochi nici o clipa.Pe mine ma solicitau la maxim cand erau mici. baby.gif Nici una din ele nu ma lasa sa ma apropii de calculator sau sa dispar 2 minute din camera, ma plimbam cu tarcul si cu carutul in toata casa ca sa ma vada. Uf ce vremuri si eu mai vreau unul )).gif
Tulip
Inca nu ai reusit sa-ti convingi sotul,Sexy?
Sexymom
CITAT(danyhoney @ 15-11-2006, 05:53 PM) *

Cred ca s-a speriat sexy de noi......sau poate ii place si mai vine pe aici ...cu meniuri ciudate lol.gif Sau macar cu ingredientele ,ca azi....facem noi meniurile ... lol.gif

Nu ma speri eu asa de usor )).gif

Nop, de cand am adus vorba si-o pazeste ca pe cea mai de pret comoara. lol.gif
Tulip
Ma duc sa ma pregatesc,s-a trezit fata.......
Sexymom
Zice ca e prea mos sa mai faca un bebe ca sa am eu ocupatie. devil.gif

Ma duc pe terasa sa trag o pipa ca asa imi trece mai usor pofta de mancare. pupic.gif
dany
CITAT(Sexymom @ 15-11-2006, 02:57 PM) *

Zice ca e prea mos sa mai faca un bebe ca sa am eu ocupatie. devil.gif

Probabil se gandeste ca daca vine un bb...va trebui sa-si pregateasca singur napii...ca tu nu vei avea timp... grin.gif
anaoi
devil.gif
himere2005
am pus pozele la incarcat. dupa ce se trezeste fata, mergem si noi la plimbarica

la mine sunt probleme cu yahoo dry.gif

Tulip, nu stiu daca ai noroc sa le vezi acum, nu-mi deschide deloc pagina de la yahoo
irinush
ok, fetelor, pozele se incarca, mai dureaza putin!

Tulip, eu fac foile din drojdie, apa si ulei, alea din comert nu prea imi plac ca ies cam uscate ...
Miha, umplutura nu e multa deloc, asa iese buna placinta cu umplutura, altfel am manca doar foile ...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.