Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
MagdaC
Pupicei la neuroni vorbaretzi )).gif
Ma prinde miezul noptii incercand sa recuperez cu cititul !!! Cand sa mai apuc sa si scriu? )).gif

Azi am fost la a doua sedinta de step-aerobic. Nu mai stiu daca v-am povestit ca dupa prima sedinta am avut febra de marti pana duminica huh.gif
Dar am zis ca mai perseverez o vreme, cu toate ca am momente cand mi se pare ca o sa-mi dau duhul )).gif Poate totusi ma obisnuiesc, mai stii? Sper sa se vada ceva rezultat, ca altfel as fi foaaaarte trista....

Cu meniul....ieri am depasit cu 2 puncte. Si azi cu 1. Dar cu o ora de aerobic sper sa se echilibreze. Partea buna (zic eu) e ca nu am mai scapat la dulciuri & stuff....pt mine e un progres, pofticioasa cum sunt blushing.gif

Acuma ma retrag la nani. Va pupicesc, sa aveti vise frumoase pupic.gif
irinush
si eu vreau sa ma apuc de step aerobic ... cica au deschis sala langa mine ... dar inca nu mi-am facut curaj sa ma duc la o sedinta sa vad ce si cum ...
Deea
CITAT(MagdaC @ 16-11-2006, 12:01 AM) *

Pupicei la neuroni vorbaretzi )).gif
Ma prinde miezul noptii incercand sa recuperez cu cititul !!! Cand sa mai apuc sa si scriu? )).gif

Azi am fost la a doua sedinta de step-aerobic. Nu mai stiu daca v-am povestit ca dupa prima sedinta am avut febra de marti pana duminica huh.gif
Dar am zis ca mai perseverez o vreme, cu toate ca am momente cand mi se pare ca o sa-mi dau duhul )).gif Poate totusi ma obisnuiesc, mai stii? Sper sa se vada ceva rezultat, ca altfel as fi foaaaarte trista....

Cu meniul....ieri am depasit cu 2 puncte. Si azi cu 1. Dar cu o ora de aerobic sper sa se echilibreze. Partea buna (zic eu) e ca nu am mai scapat la dulciuri & stuff....pt mine e un progres, pofticioasa cum sunt blushing.gif

Acuma ma retrag la nani. Va pupicesc, sa aveti vise frumoase pupic.gif

felicitari pentru step-aerobic.
Sa te si masori, cand te apuci de sport rezultatele la cantar intarzie sa apara pt. ca muschii trag mai greu la cantar decat slaninutele. Poate stiai deja treaba asta...dar na' ma mai bag si eu in "zeama".
Anna
Azi am pacatuit rau de tot si sunt suparata pe mine, dar am fost la pizza cu iub, pizza care tot mi-o promisese, dintr-un anumit loc, si tot pofteam la ea asa ca ....uoof nu mai zic nimic.
O pizza cu pui, care continea ciuperci, masline, ardei, branza si bucati de pui, de marimea unei farfurii normale...cam cate pct are?
Stiu si eu ca am gresit.... blushing.gif
Pisik
Seara buna!
Deea, imi plac meniurile tale, bravo!
Bubbles, faci progrese! Bravo
Annais te-am laudat si te-am deochiat doh.gif
Dar lasa ca iti revii tu...nu stiu cat sa pui pizza ca eu nu prea pap, poate 10p dar sa zica si fetele
Noapte buna!
irinush
fetele, va pup si eu, noapte buna si ne auzim maine!
Anna
Noapte buna fetelor!
Sa nu ma uitati cu pctajul de la pizza, ca o scot eu la capat sapt asta, maine e o noua zi , o sa fie bine!!
ina_ceva
Bravo, magda!! Daca ai depasit pana acum doar cu 3 pcte, ai putea sa le recuperezi.
Irinush, nu strica sa incerci. Poate iti place wink1.gif

Noapte buna, fetelor!!
himere2005
annaiss, imi pare rau sa te dezamagesc, miha punea o pizza cu de toate, normala, la 30p, asa ca eu cred ca si a ta are peste 20p. cit era de mare? era mai mica ca o pizza obisnuita? poate isi da si miha cu parerea, ca ea e mare devoratoare de pizza, sau era. acum, oameni suntem, poate o nebunie de asta ne da puterea sa mergem mai departe, dar de azi, nu mai vrem abateri tease.gif sa fii cuminte in we blum.gif

la mine cintarul nu a aratat nimic favorabil, cind 54 cu ceva, cind 55 cu ceva....eu am fost cumintica si nu-l cred, cred ca a ramas inca mincare in intestin. asa imi trebuie daca ma cintaresc zilnic tease.gif

oricum, eu am inceput sa ma simt mult mai bine in pielea mea, nu mai am burta asa umflata si ma gindeam sa ma apuc si de citeva abdomene. sa va povestesc ce am de gind pentru simbata. noi cred ca raminem singuri. m-am gindit sa-i fac un numar de striptease lui dan grin.gif sa-mi pun o lenjerie rosie, dupa aia sa-i fac un numar la scaun, apoi de pe scaun sa sar in patutul lui bia lol.gif sa zic ca sunt prinsa in cusca lol.gif si el sa ma salveze laugh.gif ...ce ziceti? blum.gif
bubbles
`neata neuroni yahoo.gif se pare ca`s prima pt dimineata asta biggrin.gif azi plec acasa pana sambata seara...
aseara am calcat putin stramb ca mi`a fcaut babuinul asta rau pofta cu salatini de aia dar nu cred ca am depasit 5-6 p care erau pt ieri sorry.gif puteti sa ma bateti daca vreti
azi fac pui in sticla si zacusca de ciuperci...iau aparatul si fac poze sa va arat naughty.gif

himere nu esti normala...si daca rupi patul biei ce faci apoi )).gif )).gif )).gif
himere2005
nu cred ca esti prima tease.gif ia uite la ce ora am postat )).gif suntem cu ochii pe tine iubita blink.gif

sigur nu-l rup ca m-am mai urcat in el lol.gif
bubbles
a....da ...scz... pupic.gif ce faci?te`a trezit bia? baby.gif eu tb sa plec acasa la 9 si nu m`am mai pus la somn k nu ma mai trezesc...
himere de ce nu incerci cu un tub de frisca si pui pe dan si.... w00t.gif give_rose.gif

a...am uitat...eu stat de vb cu babuinul aseara si a zis ca nu tb sa mai slabesc ci sa imi lucrez muschii prin sport )).gif

give_rose.gif ramona baftaaaaaaaaaaa la examen azi !!!!!!!! hug.gif pupic.gif floare.gif
himere2005
vrea sa faceti sport nebunaticul blum.gif ei ne plac si asa, numai ca noi cautam sa fim perfecte, totul e in capul nostru si in competitia noastra subconstienta cu alte femei.
bubbles
da..pai vorba aia...cine te place...te place si asa cum esti...eu mor cand vad ca sunt unele fete/femei care mananca de sparg si nu se pune nimic pe ele...aveam eu o colega in a12a care manca intr`o zi cat mancam eu intr`o luna..si nu ami zic de dulce..si avea numai 47 kg dar nici ca se punea ceva pe ea biggrin.gif
himere2005
da, stiu, depinde de metabolism, dar la multe fete se schimba dupa 20 de ani, si apoi pe la 30 sad.gif
bubbles
da asa e ... am o cunostinta crae dupa ce a nsacut a slbaittttt tare si acum e ca o scandura...si inainte de nastere era plinuta bine...ce mi`ar place si mie saam greutatea ta himere dar la mine cred ca mai dureaza pana skimb prefixul la 5 pupic.gif
himere2005
nessie, cind ai de gind sa ne schimbi casuta? ca iar am umplut 241 de pagini smile.gif

dar tu ce inaltime ai? ca eu 1.61
bubbles
hehe...ce harnice suntem...daca am mai primis ipremii pt cat scriem... biggrin.gif
eu sper ca atunci knd voi face un bebe strumf sa nu iau mai mult de 1.5kg pe luna desi nu cred ca va fi posibil k voi da in patimile dulciurilor atunci )).gif vara prietenului care a nascut la o luna dupa deea luase numai 11 kg si a dat jos atunci 8kg desi parea ca are mult mai multe kg )).gif dar se merita pt minunea pe care o are

eu am 1.64-1.65 )).gif insa la mine problema mare e la fund si picioare ca numai aici se depune...k burta nu ami am deloc...kiar mai rad cu babuinul cat de tare imi ies acum oasele burtii in afara si ca se loveste de ele ...asa`i mai place sa ma analizeze )).gif
himere2005
mai, tu tot vorbest de bb, ai grija pina termini facult.
bubbles
ehhh..ink nu il am in plan pe bebe desi cateodata stau si ma gandesc si mi`ar place sa am si unul mic...dar abia la anu cand intru in ultimul an fac nunta si dupa am licenta asa ca pt ink 2 ani sigur nu facem...cred )).gif dar oricum vreau sa avem nunta facuta inainte sa il fac
bubbles
`neata nusha pupic.gif
ufff..tb sa ma imbrac dar am o lene...abia astept sa ajung acasa sa imi fac si eu pui pe sticla k m`ati innebunit...si azi imi vin si 2 fete la preg la engleza .. tb sa ma duc si la scoala...sunt ocupata toata ziua...tare`s curioasa cand apuc sa mananc )).gif
himere2005
nusa, ti-a mai trecut raceala? pupic.gif
Tulip
Neata!
Himere,nebiunatico,m-ai facut sa rad de dimineata.......ai grija sa scoti din paturi jucarii,suzete&stuff ca nu se asorteaza cu lenjeria rosie )).gif )).gif lol.gif lol.gif

Mie mi-e somn....am avut o noapte grea,Timea tuseste fff. urat,azi pe la 1 avea un esces de tuse,am mutat0o langa mine si tati s-a dus in alta camera....

Dar azi dimineata e mai bine un pic....
bubbles
tulip ce ii dai pt tuse?insanatosire grabnica timeei pupic.gif
himere2005
ma bucur ca e mai bine
v-ati prins ca am sa scot tot, inclusiv cearsaful....acum ma gindeam la o melodie pentru coregrafie )).gif : Touch & Go- Tango in Harlem cred ca ar fi numai buna )).gif
bubbles
himere vrem poze la ianite si dupa lol.gif si sa vdm si cum arat adan dupa surpiza asta lol.gif
himere2005
nu stiu daca pot sa fac poze, stiti ca el e mai secretos, doar sa-l surprind cu camera ascunsa...poate angajez pe unul din batrinii de la blocul alaturat care spioneaza tot )).gif
Tulip
Himere,nu stiu despre ce piesa vorbesti....sau inca nu m-am trezit eu ? sorry.gif sorry.gif

CITAT(himere2005 @ 16-11-2006, 08:41 AM) *

nu stiu daca pot sa fac poze, stiti ca el e mai secretos, doar sa-l surprind cu camera ascunsa...poate angajez pe unul din batrinii de la blocul alaturat care spioneaza tot )).gif

he-he-he cred ca nici nu trebuie sa-l platesti,te va plati el numai sa-l lasi sa traga cu ochiul tease.gif tease.gif Mi-e frica insa sa nu-si prinda urechile cu camera...... wacko.gif
himere2005
http://www.culinar.ro/articole.php?tip=inf...t=&records=

stai sa caut melodia
bubbles
fetele eu v`am lasta...ne vdm sambata seara biggrin.gif i`ll miss u pupic.gif
Ella79

Buna dimineata dragelor!
Dati-mi voie sa raportez: sunt un mare mester, fauritor de zugraveli si reparatii prin casa. Daca aveti nevoie, va stau la dispozitie cu saci de nisip, adezivi si bidinele intr-o gama variata. )).gif
Azi noapte am dormit in patul meu ce-i drept, dar inconjurata fiind de materiale de constructie. Un decor mai mult decat romantic )).gif
himere2005
n-o gasesc pe youtube, dar parca o am in calculator, daca nu...ma reorientez ...asta sa fie singura problema
nu va spun ca de dimineata am facut citeva miscari de intindera sa nu cumva sa ramin intepenita pe acolo )).gif

ella, pacat ca ai tu acum probleme din cauza cazaturii, ca altfel il puneai pe james bondul tau sa-ti faca body-painting cu cioco alba si neagra )).gif
Ella79
Himere, vinataile mele deja isi schimba culoarea. Sunt galben - albastrui acum asa ca eu cred ca un body-painting nu le-ar strica deloc. )).gif
himere2005
suna periculos, trage fusta mai jos )).gif

i-am gasit jucarie biancai. i-am dat un sul de celofan alimentar si trage de el, e foarte bucuroasa, paat ca nu gasesc aparatul
nusarich
buna dimineata fetelor!

nu ma simt mai bine, astazi glasuiesc exact ca un magar! deja cand a sunat telefonul si am raspuns a intrebat cineva daca am venit la serviciu... asa ca inca mai trag, ce sa-i faci... azi-noapte dupa vreo doua strepsils am reusit sa adorm, ca altfel muream intr-un acces de tuse.
tulip, sanatate multa timeei!
himere, nebunatico!
ella, in curand poti sa dai lectii mesterilor.
himere2005
http://www.culinar.ro/forum/index.php?show...8211&st=100
asta pentru dana si nu numai, ca pe ale mele inca le mai caut
daconst
Neatza fetili!

Himere,m-am trezit in hohote de ras...nu stiu cum iti rezista Dan sa fie asa serios la ce idei ai. )).gif

Nusa,sa te faci bine cit mai repede! give_rose.gif

Bubbles,pentru meniul de ieri,felicitari! floare.gif

Pisik si la tine a fost ok,ai mai simtit ieri foamea?Sunt curioasa. naughty.gif

Magda ,bravo tie ca nu te lasi si in curand vei fi dependenta de step. wink1.gif

Deea,sunt cu ochii pe tine ca dupa ce nasc vei fi modelul meu. w00t.gif

Eu ieri am fost iar la curs si am bagat iar niste dansuri orientale pe Tarkan...deci ma durea burta de ras la cit de caraghioase eram. lol.gif
Tare bine-mi prinde mai ales in perioada asta cind incep sa ma misc mai greu. sorry.gif
Pisik
Neatza fetele!
Dana, da, am mai simtit foame, ca ieri am avut de recuperat dupa deserturile de marti si am papat doar de vreo 14,5p (mai am si azi de recuperat) si oricum mie mi-e foame cam mereu; dar cand pap cartofi e mai bine totusi
Himerezapacito, vezi ce faci cu patu copilului )).gif
Eu azi am o zi super full si nu ma simt in stare de ea; plus ca diseara am tentatii ca ma duc la un eveniment, tineti-mi pumnii sa fiu cuminte.
Aseara mi-am luat 2 carti cu retete de dulcirui pt Creaciun si forme de stea, de bradut, de luna )).gif Sa vedeti ce gospodina ma fac, macar de as avea timp...dar daca nu am, le trimit prin posta lui Himere si ea imi trimite prajiturile gata facute lol.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 16-11-2006, 11:02 AM) *

http://www.culinar.ro/forum/index.php?show...8211&st=100
asta pentru dana si nu numai, ca pe ale mele inca le mai caut

Saru mana! pupic.gif

Ma gindeam acum dupa ce am citit ideile tale ca ce-ar fi sa-mi iau un costum de dansatoare din buric si sa-i bag si eu la Mihai o serie... lol.gif lol.gif
Cred ca fuge cind ma vede,ca elefantica,incercind sa par gratioasa. lol.gif
Tulip
Pisik,ce carti ti-ai luat?Ma intereseaza si pe mine reteta de Craciun......Imi zici pls. titlurile? pupic.gif
Pisik
CITAT(Tulip @ 16-11-2006, 11:20 AM) *

Pisik,ce carti ti-ai luat?Ma intereseaza si pe mine reteta de Craciun......Imi zici pls. titlurile? pupic.gif

una e 100 de minuni dulci pt Craciun si una este Retete de prajituri pt sarbatori in familie, sau asa ceval sunt subtirele si rosii amandoua
anaoi
Spectacol cu balerini obezi Comenteaza si tu!
Print | Trimite email

Cuba "Trupa de balerini voluminosi" a Teatrului National din Havana a sarbatorit 10 ani de existenta printr-un spectacol cu mare priza la public. Cubanezii s-au inghesuit sa ii vada dansand pe neobisnuitii balerini, care, in ciuda gabaritului, s-au miscat surprinzator de gratios, dupa cum au declarat cei aflati in public.
Scopul declarat al ineditului spectacol este de a prezenta publicului o altfel de estetica corporala. Pentru a face parte din Trupa Balerinilor Voluminosi, dansatorii trebuie sa cantareasca cel putin 100 de kilograme. Coregraful grupului a declarat ca trupa sa de balet are un ritm de dans unic. Secretul succesului ansamblului de balet este, pe langa munca asidua si talent, faptul ca dansatorii se simt bine in pielea lor.

Imagine

Dana, categoric nu esti asa. daca tu crezi asta, te mananc cu bebe cu tot.
nusarich
CITAT(Tulip @ 16-11-2006, 11:20 AM) *

si eu vreau, pliiiizzzzzz grin.gif
anaoi
ce linistit sta dylly la faza asta.....mama lui dylly s atraiasca
ramonavlas
Buna dimineata. Sunt racita cobza, ma doare gatul, tusesc, imi e infundat nasul, nu am gust, miros (asta e o parte mai buna, ca nu ma tenteaza nimk culinar).
Am o voce, ca daca ma suna mami o sa faca ca anul trecut de Rev. Cine-i la telefon? Da-mi-o pe Ramo ca nu esti tu.
Of, of.....
Da las ca trece si asta......bafta la examene sa am ca asta e mai important acum..........
Bubblles, drum bun si distractie placuta!
Himere.....esti nebunatica pupic.gif
nusarich
bafta ramona!
Tulip
Ramo,bafta!Si sanatate multa! pupic.gif
himere2005
sexy, sa te vedem cu poze mama )).gif ca nu scapi asa usor laugh.gif
daconst
Ramona,bafta si felicitari pentru examenul de ieri! give_rose.gif
anaoi
bafta la examen Ramo
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.