Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Ella79
Bafta Ramona!!! Tinem pumnii!
himere2005
iti zic si eu bafta multa din obligatie )).gif tease.gif
Pisik
Ramona, du-te si zapaceste-i!
peach
Neata fetelor

Nu va spun ce am consumat ieri sorry.gif ca sa nu sariti cu batul pe mine

Ramona felicitari si bafta in continoare, insanatosire grabnica

Himere poza cu fita cind doarme in ligean e mai mult decit bestiala w00t.gif mi.a inseninat ziua

Mai Dillimache tare ma intreb cum arata lacul lebedelor cu trupa aia de balerini lol.gif lol.gif

Dana ce face juniorul?

o zi buna si spor la slabit

CITAT(Ella79 @ 16-11-2006, 07:49 AM) *

Buna dimineata dragelor!
Dati-mi voie sa raportez: sunt un mare mester, fauritor de zugraveli si reparatii prin casa. Daca aveti nevoie, va stau la dispozitie cu saci de nisip, adezivi si bidinele intr-o gama variata. )).gif
Azi noapte am dormit in patul meu ce-i drept, dar inconjurata fiind de materiale de constructie. Un decor mai mult decat romantic )).gif

Ella bine ca nu ai aprins luminari, cine stie ce foc de arificii aveai dupa )).gif
michelle
Neata dragi neuroni!
Dana tare curioasa sunt cum arata dansurile astea orientale.. biggrin.gif Cat dureaza o sedinta, nu obositi?
Annais, eu punctez cu 30p o pizza extralarge. Una medie ar fi aprox 15-18p.
Ramo, tinem in continuare pumnii stransi, dendritele incrucisate etc
Nusa, insanatosire grabnica. La dr. nu ai fost?

CITAT(peach @ 16-11-2006, 09:57 AM) *

Nu va spun ce am consumat ieri sorry.gif ca sa nu sariti cu batul pe mine

Lasa mey, asta e asa, de acomodare. De saptamana viitoare scoatem nuiaua tease.gif

Sexy, daca mai ai napi, uite aici niste retete, a postat Emi.
Pisik
Eu sunt dezamagita ca al meu cantar s-a blocat la 68,4-5; ma enerevaza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mad.gif
daconst
CITAT(michelle @ 16-11-2006, 11:58 AM) *

Dana tare curioasa sunt cum arata dansurile astea orientale.. biggrin.gif Cat dureaza o sedinta, nu obositi?

Normal dureaza o ora toata gimnastica,dar de dansat cred ca vreo 20de min doar,dupa care facem exercitii de spate si relaxare.
E greu sa-ti imaginezi cum niste burtoase isi misca soldurile si incearca sa se scuture ca Shakira. lol.gif
Eu am mai fost si inainte la dansuri orientale,dar de data asta rad in hohote. )).gif

Sorina,juniorul baga tumbe...ieri la curs n-a miscat deloc si dupa a inceput zbenguiala.Cred ca exersa si el miscarile lui ma-sa. grin.gif
ramonavlas
Va multumesc mult fetelor pt sustinere. Chiar nu ma asteptam sa am parte chiar de atata.... kisses.gif

Am luat o pauza sa vad daca merge tigara, desi ma indoiesc. La mine e grav rau cand nu merge asa ceva......inseamna ca nu mai am multe devil.gif

Himere blushing.gif , de ce din obligatie?????????
daconst
CITAT(ramonavlas @ 16-11-2006, 12:09 PM) *

Cred ca e convinsa ca o sa ai cu siguranta...a facut o gluma doar. )).gif
Tulip
hello,ce faceti,fetelor?Deja miroase a we?
Eu incerc sa fac un pic de curatenie,dar nu prea ma lasa fata.....
michelle
CITAT(Tulip @ 16-11-2006, 10:18 AM) *

Cred ca Timea vrea doar sa te ajute grin.gif
himere2005
CITAT(daconst @ 16-11-2006, 12:10 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 16-11-2006, 12:09 PM) *

Cred ca e convinsa ca o sa ai cu siguranta...a facut o gluma doar. )).gif

ma cunoaste Dana ca pe un cal breaz. inca nu v-ati obisnuit cu mine ? jester.gif

Dany, ghici ce am bagat la cuptor? eat.gif
anaoi
NU miroase a we, deja pute
Anna
Neatza, am intrat si eu sa va salut si am apucat sa citesc tot, cred ca am experianta acu, ca am terminat rpd. yahoo.gif
Miha pizza asta era de la Spring, e obisnuita si nu era f f bogata. cred ca 18 pct ar fi de ajuns. (pt ca nu am papat tot blatul) unsure.gif
Oricum sa va zic eu meniul pe ziua de azi sa vedeti ca sunt fata cuminte blushing.gif :

mamaliga - 2.5 pct
br vaca - 2.5 pct

varza calita - 3pct
1 fel paine - 1pct

2 mere - 0 pct

2 alune - 1 pct

iaurt - 1 pct
cereale - 0.5 pct

2 fel orez expandat - 1.2 pct

si mai vedem, pana acu asta am in plan ..si maine gatesc paste yahoo.gif
himere2005
miha, in medie cam cit ii lasai? stiu ca trebuie sa ma uit la ei...dar mai trebuie sa stau si cu ochii pe bia...i-am taiat subtirei si nu se suprapun.

alunele asa scumpe la puncte? huh.gif
michelle
Annais, poti aproxima cat avea o felie, mai ales daca nu era bogata: blatul 1p, puiul 0.5p etc.. si inmultesti cu 8 (sau cate ai papat)

Himere, dupa 10-15' verifica, eventual intoarce-i. Nu dureaza mult, dar trebuie testati
Pisik
CITAT(annaiss_derrian @ 16-11-2006, 12:27 PM) *

Neatza, am intrat si eu sa va salut si am apucat sa citesc tot, cred ca am experianta acu, ca am terminat rpd. yahoo.gif
Miha pizza asta era de la Spring, e obisnuita si nu era f f bogata. cred ca 18 pct ar fi de ajuns. (pt ca nu am papat tot blatul) unsure.gif
Oricum sa va zic eu meniul pe ziua de azi sa vedeti ca sunt fata cuminte blushing.gif :

mamaliga - 2.5 pct
br vaca - 2.5 pct

varza calita - 3pct
1 fel paine - 1pct

2 mere - 0 pct

2 alune - 1 pct

iaurt - 1 pct
cereale - 0.5 pct

2 fel orez expandat - 1.2 pct

si mai vedem, pana acu asta am in plan ..si maine gatesc paste yahoo.gif

2 alune, 1 pct nu e prea mult????
himere2005
am gasit alune sarate prajite 1 lingura de 5g 1p
michelle
Alune sarate prajite 1 lingura, 5g 1 Points
himere2005
sau alune 4bucati 5g 1p

am scris impreuna miha pupic.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 16-11-2006, 12:29 PM) *

miha, in medie cam cit ii lasai? stiu ca trebuie sa ma uit la ei...dar mai trebuie sa stau si cu ochii pe bia...i-am taiat subtirei si nu se suprapun.

Eu ii tai mai grosuti ca cei prajiti si nu-i intorc,altfel ies uscaturi si nu-mi plac. sad.gif
Ii scot cind sunt rumeniti. huh.gif
Monic
Himere )).gif , vad ca hormonii isi bat joc de tine lol.gif
neatza
himere2005
eu vreau sa-i fac un "cadou" lui Dan si tu faci misto de mine? lasa ca vezi tu cum e sa maninci cabanos )).gif

mai aveti careva la indemina lista aia cu alimente bonus? grin.gif
Anna
Uofff ce ametita sunt doh.gif doh.gif eu mereu am pus 4 alune 2 pct ....asa am calculat si sapt trecuta, deci inseamna ca nu am depasit asa mult atunci yahoo.gif yahoo.gif
Mai pap 2 ca sa fie 1 pct devil.gif
Multumesc! hug.gif
Monic
Himere, poate o rogi pe Ella sa va lase la ea in apartament grin.gif . Sa aveti parte de un decor romantic blum.gif
anaoi
CITAT(michelle @ 16-11-2006, 12:20 PM) *

CITAT(Tulip @ 16-11-2006, 10:18 AM) *

Cred ca Timea vrea doar sa te ajute grin.gif

si tulip in loc sa aprecieze....
peach
Cand te salveaza Windows-ul

Sotul ajunge in zori acasa. Nevasta il intreaba, cu ton de cearta:
- Unde ai fost toata noaptea?
- Inchipuie-ti draga, chiar cand sa plec acasa, secretara cea noua mi-a adus o cafea si mi-a zambit provocator. Cand a pus cafeaua pe masa, i s-a deschis bluza si nu m-am putut abtine sa o sarut pe gat, la care ea a devenit salbatica si ne-am pierdut amandoi capul. In final, am ajuns la ea acasa si am facut dragoste nebuna toata noaptea.

-Minti! Pun pariu ca iar ai incercat sa-ti instalezi rahatul ala de Windows pe calculator!
Monic
Tulip hai nu-ti face griji ca ii trece Timeei tusea pupic.gif
As putea sa-ti dau si eu niste remedii naturiste, dar cred ca le stii deja...

peach
ce-i cu Geo si Ina?
anaoi
super lol.gif
Monic
Peach, cunoastem lol.gif
himere2005
chiar ca e misto bancul
fetelor, cartofii sunt in burtica deja...bunicei, nu stiu de ce nu s-au facut uniform, probabil nu am aomogenizat cum trebuie? cei din exterior s-au facut mai bine ca cei din interiorul cuptorului, in orice caz, la ce foame aveam i-am mincat si pe aia pe jumatate cruzi )).gif
miha, la tine tot asa s-au lipit de hirtie? la mine s-au lipit de staniol si cu o mina deslipeam si cu una mincam lol.gif
ramonavlas
CITAT(Monic @ 16-11-2006, 12:54 PM) *

Am si eu nevoie de remedii......... Vreau sa am gust si miros si sa nu imi mai curga nasul )).gif
dany
Buna dimineata !!!

Beyyyy,voi ati luat toate pastile de vorba ??? Mai luati o pauza ca nu mai reuseste omu` sa recupereze tot lol.gif
Tulip
CITAT(Monic @ 16-11-2006, 10:54 AM) *

Mersi pupic.gif

Se simte un pic mai bine.....deja a muscat-o pe fetita din vecini devil.gif
michelle
Nu s-au lipit, Himere. Tu i-ai pus uzi?
Monic
CITAT(Tulip @ 16-11-2006, 11:06 AM) *

Mersi pupic.gif

lol.gif lol.gif lol.gif atunci sigur se face bine cu rapiditate cheer.gif
himere2005
CITAT(michelle @ 16-11-2006, 01:08 PM) *

Nu s-au lipit, Himere. Tu i-ai pus uzi?

da. tu ii lasai sa se usuce? in orice caz...tare buni au fost ....dar cam putini )).gif
michelle
Magda, de cate ori pe sapt. te duci la sala?
ina_ceva
CITAT(himere2005 @ 16-11-2006, 08:41 AM) *

nu stiu daca pot sa fac poze, stiti ca el e mai secretos, doar sa-l surprind cu camera ascunsa...poate angajez pe unul din batrinii de la blocul alaturat care spioneaza tot )).gif

lol.gif lol.gif Vrei sa faca infarct, himere?
Insanatosire grabnica mogaldetzei tale, tulip!!!
Nusa, sper sa-ti revii cat mai curand! pupic.gif
Pisik, crezi ca prajiturile facute de himere mai ajung la tine? Le papam noi pe toate inainte blum.gif
Ramona, bafta la examen si sper sa-tzi revii cu sanatatea! hug.gif
Dana, sa vezi ce dansator o sa aduci in familie; numai din buric o sa dea blum.gif

CITAT(himere2005 @ 16-11-2006, 10:34 AM) *

sau alune 4bucati 5g 1p

Eu am mai multe in lista, dar punctez alune – 8bc = 1,5 p unsure.gif

3 alimente cu 0p pe zi
Din aceasta lista aveti voie sa folositi max 3 alimente zilnic fara sa punctati nimic.

1 lingurita miere
1 lingurita marmelada,confiture
2 lingurite marmelada light
1 lingurita cacao
1 lingurita praf cacao de baut-de ex.Nesquik
1 lingurita faina
1 lingurita smantana
1 lingurita sirop(toate sortimentele)
2 lingurite vin-pt.gatit
1 lingurita zahar
1 lingurita ketchup
1/2 pachet Fix pentru dressing la salate
1 lingurita bullion instant
1 lingurita de praf pentru legat sosurile
anaoi
CITAT(Tulip @ 16-11-2006, 01:06 PM) *

Mersi pupic.gif

pai daca nu ii dai de mancare grin.gif ...se hraneste si ea cu ce poate
ramonavlas
Nu mai am chef de nimik. As manaca paine prajita cu margarina. Mmmm, mor dupa ea, dar daca nu simt gust, degeaba mananc, nu???????
anaoi
aoelu ...nu...te rog, Ramo nu ii stimula stomcaul lui dylly ca e grav...deci paine prajita uc unt, branza rasa si ceapa rosie.....deliciu.....plus ceai fierbinte cu lamaie si zahar......yummmmyyyyyyy
ina_ceva
CITAT(Monic @ 16-11-2006, 10:50 AM) *

Himere, poate o rogi pe Ella sa va lase la ea in apartament grin.gif . Sa aveti parte de un decor romantic blum.gif

lol.gif lol.gif iti dai seama cate scheme pot merge printre sacii de ciment si alte alea? devil.gif Ella, himere, luati aminte! blum.gif
Peach, poate mai vii cu alte bancuri naughty.gif
Dylly, itzi faci pofta singur? laugh.gif
himere2005
pai eu de asta nu-mi fac probleme ina, ca al meu deja vrea alt decor...ca am testat inclusiv dulapul de haine lol.gif lol.gif
mai, cine a zis ca prajiturile alea mai ajung la voi? laugh.gif
ina_ceva
Miha, pe cand urmatoarea vizita la bucuresti?
dany
Ina...la Dirk nu e chestia ca e mai constiincios ca mine...dar avand atatea puncte poate manca orice si oricat.Am mai spus ca in ultimele 2 saptamani nu a mai numarat deloc si tot si-a depasit target-ul.Acum trebuie sa il pun la ingrasat )).gif
Deea...si mie imi place cum papi.Daca o tii tot asa vei slabi inainte de aprilie 2007.
Bubbles..in sfarsit arata mai bine meniul tau.Bravo!
Anna...eu am gasit doar o pizza cu pui ( la mine sunt trecute dupa denumiri si habar nu am unde e pui si unde nu ) care are la 350 gr = 14 p.Dar nu stiu ce mai are pe langa carne...Economiseste in fiecare zi 4 p si ai rezolvat problema .
Magda...ce ai depasit ai recuperat prin sport.
Himere ..esti dusa rau,fato !!! lol.gif lol.gif Si eu ma gandeam la niste poze cu fata lui Dan )).gif
Nusa...sanatate !!
Dana ...ia uite ce am gasit pentru tine Imagine
Ramo ...sa te faci bine si multa bafta !!
Sorina ...de saptamana viitoare suntem cu ochii pe tine !!! grin.gif Tare bancul.
Tulip....se pare ca isi revine Timeea )).gif
irinush
doamne, ce galagioase sunteti toate asa, de dimineata! )).gif

Neata si de la mine, va pup pe toate si va doresc o zi cat mai buna!

Himere, ma stric de ras de una singura din cauza ta ...

michelle
CITAT(ina_ceva @ 16-11-2006, 11:20 AM) *

Miha, pe cand urmatoarea vizita la bucuresti?

Pe 3 decembrie.
Sper sa vina mai multi neuroni atunci. cheer.gif
MagdaC
CITAT(michelle @ 16-11-2006, 12:10 PM) *

Magda, de cate ori pe sapt. te duci la sala?

O singura data, Miha blushing.gif
Oricat as stradui, nu reusesc mai des......O sa mai incerc sa fac un pic de bicicleta si abdomene acasa.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.