Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
himere2005
mi-am luat fervex miha, la recomandarea farmacistei. tu luai 2-3/zi?
Monic
Tulip, iti eram datoare cu un raspuns. Mierea de castane buna, putin amaruie, dar are un gust aparte.
Cu cat ziceai ca ai cumparat spirulina?
himere2005
are cineva o reteta de saratele simpla? sau de biscuiti? ca vroiam sa fac coca, in loc de unghii bag alune si ies...degetele vrajitoarei. sau poate fac o mina ceva )).gif mai trebuie sa fac rost si de-o lanterna si sa caut un model mai sinistru de gura blum.gif
ALICE
CITAT(himere2005 @ 31-10-2006, 05:31 PM) *

are cineva o reteta de saratele simpla? sau de biscuiti? ca vroiam sa fac coca, in loc de unghii bag alune si ies...degetele vrajitoarei. sau poate fac o mina ceva )).gif mai trebuie sa fac rost si de-o lanterna si sa caut un model mai sinistru de gura blum.gif

Doamne HIMERE inca ma mai uimesti!! lol.gif
ady_raluk
nu imi explicati si mie pls...ce inseamna marmota, soparla...etc.....ca sunt micutza lol.gif si stupizuta...... sorry.gif
Tulip
Monic,am dat 22 ron pt. o cutie de 100 capsule de spirulina....1 caps. contine 500 mg....
Bine ca mi-ai amintit,ca uitasem sa iau azi doh.gif doh.gif
ALICE
Suntem marmote,amibe,veverite in functie de nr de mesaje postate
ramonavlas
Buna fetelor!
Ady_raluk, bine ai venit. Denumirile de care intrebai ne sunt date noua in functie de cate mesaje pos
Ella, ai ajuns la sala sau mergi mai tarziu?Eu acum pregatesc sa merg.
Tulip
Cate puncte au castanele???Nu le am in lista...

Da,Doamne sa aiba 0 puncte..... blushing.gif blushing.gif
Nessie
CITAT(ady_raluk @ 31-10-2006, 03:36 PM) *

nu imi explicati si mie pls...ce inseamna marmota, soparla...etc.....ca sunt micutza lol.gif si stupizuta...... sorry.gif

Ady, citeste te rog la Cutia de propuneri si reclamatii despre Titluri ca sa te lamuresti ce e cu numele.

CITAT(Tulip @ 31-10-2006, 03:48 PM) *

Cate puncte au castanele???Nu le am in lista...

Da,Doamne sa aiba 0 puncte..... blushing.gif blushing.gif
Ghinion! doh.gif Castanele au o groaza de puncte! Uite ce mi-a zis mie Ina in jurnalul meu.
Tulip
offf...nuuuuuuuuu
so....castane crude:3.6P/100gr
castane uscate:6.6P/100gr

ceva nu inteleg....de ce-i asa mare diferenta intre cele crude si uscate(uscate o fi cele prajite,nu?)
himere2005
de ce? pentru ca cele uscate sunt mai usoera presupun, deci mai multe
ady_raluk
doamne...cand vad....nu pot sa cred...si eu care seara stateam linistita in pat si infulecam asa, vreo juma de kg de castane prajite ...... sorry.gif
bubbles
pana la urma am mancat un corn intreg...numai coaja ca era atat de bun biggrin.gif asa ca ami adaug un punct..deci am 17.5p pt azi...pt diseara imi fac piureul si cu pieptul de pui fiert biggrin.gif
ady_raluk
tulip...spune-mi te rog...la ce te ajuta spirulina??
uka
hmmmmmmm, pana acum primeam notificarile in inbox acum le primesc in bulk si e tare enervant ca eu ii dau empty direct, noroc k am tras cu ochiul sa vad ce e acolo si am vazut notificarea de raspuns, si eu care ma miram d ce nu primesc nimic de la camera 4
vreti sa va zic ce am papat eu ieri si azi? nu cred, apropo de ciocolata si dulciuri wink1.gif
himere2005
sunt eu timpita sau fervexul asta e chiar bun? rolleyes.gif are gust de citronada, suc, e dulce....e mult mai bun ceaiul dupa ce am adaugat medicamentul cheer.gif oare se puncteaza? grin.gif
Monic
Tulip, baga mai bine dovleac blum.gif
uka
nu cred sa se puncteze dar e buuun si mie imi place..cred ca am sa-mi iau si eu ca stranut intr-una si imi curge si nasul.. urasc toamna....
himere2005
am impesia ca bia totusi a racit, ca i-a curs putin nasul si parca tuseste din cind in cind. voi le dati ceva copiilor in acest caz daca nu fac febra?
ady_raluk
uka....zi te rog ce ai papat....poate imi dai si mie ceva idei pt maine....maine va fi prima zi de ww....
Tulip
Ady,pe net exista o gramada de informatii despre spirulina......mie mi se pare ca imi taie din pofta de mancare daca o iuau cu 30 min. inainte de masa...........dar le iau de nici o saptamana......

Cred ca n-o sa pap castane........ sorry.gif sorry.gif sorry.gif
Nessie
CITAT(uka @ 31-10-2006, 04:09 PM) *

hmmmmmmm, pana acum primeam notificarile in inbox acum le primesc in bulk si e tare enervant ca eu ii dau empty direct, noroc k am tras cu ochiul sa vad ce e acolo si am vazut notificarea de raspuns, si eu care ma miram d ce nu primesc nimic de la camera 4
vreti sa va zic ce am papat eu ieri si azi? nu cred, apropo de ciocolata si dulciuri wink1.gif
Yahoo mai face probleme de acest fel. Are impresia ca daca se trimite des un email de la o adresa anume catre mai multe persoane e spam. sad.gif

Apasati pe "NOT SPAM" si introduceti adresa de mail la contacte ca sa primiti in inbox mesajele.
daconst
Am revenit din oras...si m-am bagat in pat ca am febra la picioare de cit am mers pe jos.I-am luat la bb incalzitor de biberoane si mie o perna de alaptat.O pot folosi de pe acum ca e tare practica.Avem la cursul cu moasa si mi s-a pus pata pe ea. )).gif

Ady,bine ai venit in club si sa speram ca vei slabi toate kg care le doresti,alaturi de noi. give_rose.gif

Himere,tare inventiva esti...ptui pe tine si ce optimista esti,asa imi placi de numa. hug.gif

Irinush,sper sa te simti mai bine si sa mai treci pe la noi ca ne e dor de tine. pupic.gif

Tulip
Himere,eu am niste granule homeopate,ii dau fete cand observ primele semne ale racelii...sunt ff. bune....plus muuuulta vit C......sau incearca oscillococcinum.....e tot homeopat...intreaba dr, totusi....sau daca nu Panadol......
himere2005
ce sunt dana? ptui? adica ma pupi? sau ce inseamna? wacko.gif laugh.gif
Monic
ptui sa nu te deoace
daconst
CITAT(himere2005 @ 31-10-2006, 06:20 PM) *

ce sunt dana? ptui? adica ma pupi? sau ce inseamna? wacko.gif laugh.gif

lol.gif lol.gif
Adica ptui sa nu te deochi...te scuipam. lol.gif lol.gif

CITAT(Monic @ 31-10-2006, 06:29 PM) *

ptui sa nu te deoace

Stie ardeleanca mea. pupic.gif
uka
CITAT(Nessie @ 31-10-2006, 05:17 PM) *

CITAT(uka @ 31-10-2006, 04:09 PM) *

Yahoo mai face probleme de acest fel. Are impresia ca daca se trimite des un email de la o adresa anume catre mai multe persoane e spam. sad.gif

Apasati pe "NOT SPAM" si introduceti adresa de mail la contacte ca sa primiti in inbox mesajele.

am apasat pe not sam si mi-a pus notificarea direct in inbox, mersic

nu am mancat de ww, ady nu pot sa spun ca ma iau fetele la bataie
eu sunt cam pe langa ww
irinush
CITAT(daconst @ 31-10-2006, 06:18 PM) *

Am revenit din oras...si m-am bagat in pat ca am febra la picioare de cit am mers pe jos.I-am luat la bb incalzitor de biberoane si mie o perna de alaptat.O pot folosi de pe acum ca e tare practica.Avem la cursul cu moasa si mi s-a pus pata pe ea. )).gif

Ady,bine ai venit in club si sa speram ca vei slabi toate kg care le doresti,alaturi de noi. give_rose.gif

Himere,tare inventiva esti...ptui pe tine si ce optimista esti,asa imi placi de numa. hug.gif

Irinush,sper sa te simti mai bine si sa mai treci pe la noi ca ne e dor de tine. pupic.gif

Multumesc Dana, si eu sper sa ma simt mai bine, pt ca trage David de mine; ma bucur ca tu esti atat de in forma, eu nu prea eram cand eram gravida, adica doar serviciu - casa si invers (ce e drept serviciul meu era la vreo 2 ore de casa si eram nevoita sa conduc masina de ma termina spatele de durere), bravo tie!
himere2005
ce mi se pare mie ciudat ca nu am vazut copilasi de virsta biei pe strada. voi scoateti copilasii, nu? la ce ora?
irinush
eu tocmai incerc sa ma mobilizez sa iesim afara ...
Tulip
CITAT(himere2005 @ 31-10-2006, 06:49 PM) *

ce mi se pare mie ciudat ca nu am vazut copilasi de virsta biei pe strada. voi scoateti copilasii, nu? la ce ora?

Am fost afara....de pe la 1o pana la 12.30...cam asa ceva....o sa iesim si mai tarziu un pic...poate o scoate tati )).gif )).gif
himere2005
eu i-am schimbat ora, o scot cind e soarele mai puternic si mi se parea ciudat ca pe drumul care alta data era plin de bb acum nimeni. seara e mai frig ca ziua
ina_ceva
Dupa 25 de ani de casatorie , intr-o zi mi-am privit sotia si i-am spus:
- Iubito, acum 25 de ani stateam cu chirie, aveam o masina ieftina, dormeam pe o canapea si ne uitam la un televizor cu ecran de 14 " alb-negru, dar in fiecare noapte adromeam alaturi de o blonda sexy de 25 de ani. Acum avem o casa mare, o masina buna, un pat mare un TV color cu plasma .Dar adorm acum cu o femeie de 50 de ani . Draga mea, cred ca ai o problema.!
Sotia mea fiind o femeie inteleapta, mi-a spus :
- Tu du-te si cauta-ti o blonda sexy de 25 de ani, ca eu ma voi ocupa ca tu sa stai din nou cu chirie, sa conduci o masina ieftina si sa dormi pe o canapea .
Tulip
ieri dupa masa/seara n-am scos-o ca batea un vant........si era maraita si fff. greu a adormit......asa ca daca nu e vant puternic si nu ploua,iesim,chiar si un pic,ca altfel durere......
michelle
Am reusit sa trag un pui de somnic.. Am reusit sa imi pun si singura picaturile, chiar daca am mai ratat una blushing.gif

ady, bine ai venit in casuta noastra WW! Mult succes in alungarea kg!
himere, impresionanta munca ta, dar pozele sunt in ceata sau asa le vad doar eu? Da, luam 2 plicuri de fervex, dimineata si seara.
Pentru micuta, multa vitamina C, ceaiuri, miere. Pe mine m-a ajutat si sodoul (lapte caldut cu galbenus de ou si miere)
himere2005
da...pot fi de vina acumulatorii?
ina_ceva
ady_raluk, bine ai venit!!! hug.gif
Pisik, ai grija ce faci la petreceri!!!
michelle
Nu, setarile pentru poze in prim plan. E mai bine sa le faci mai de departe sau sa pui setarile corespunzatoare
irinush
fetelor, o seara buna!
plec sa scot puiul afara, ca nu mai are stare in casa; pupici!
himere2005
mai trebuiesc facute si setari? lol.gif eu credeam ca trebuie sa apas doar pe buton lol.gif
uka
)).gif
Monic
tata.gif sau poate de pofta ti-a tremurat mana
uka
ma paste o raceala.... stranut intr-una sad.gif si mi s-a infundat nasul sad.gif
himere2005
cred ca ai luat de la mine uka blum.gif
uka
tot ce se poate headspin.gif tease.gif
Tulip
Fetelor,voi ce fel de ceaiuri beti pe parcursul zilei?sau numai apa 2 litri?

Eu beau 2 cani ceai verde si in rest orice fel de ceai...momentan de capsuni si fragi wink1.gif
uka
verde, de digestie si .... colorat... de fructe am vrut sa spun, fructe de padure, zmeura, afine si nu mai stiu ce e pe aici prin sertar, parca si capsuni. ceai+ 2 felii lamaie + 1 lingurita miere
still_me
seara placuta irinush ....
ai grija miha sa nu-ti obosesti ochii cu calculatorul
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.