Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
himere2005
eu, orice fel de ceai gustos )).gif acum am din fructe exotice, dar imi plac menta, fructe de padure, capsuni, zmeura
nu prea imi plac tei si musetel decit cu lamiie, sunataore,nici ceaiul negru, verde asa si asa. nu mai zic de alte amareli pe care le urasc

ingredientele pentru saratele
250g margarina
250 g branza de vaci
12 linguri de faina
1 lingurita rasa sare
1 ou
mac/chimen/cascaval ras
Se face o coca din margarina, branza de vaci, faina si sare. Se lasa la rece cam o ora. Se imparte coca in 2-3 parti. Pe planseta se presara faina si se intinde prima foaie de 1/2 cm grosime, restul se lasa la rece. Se bate oul intr-o canuta. Se unge cu o pensula foaia cu ou batut, apoi se pune dupa preferinta mac/chimen/susan/cascaval ras. Se taie cu dosul lamei cutitului betigase 1x10 cm sau cu cutitul special, ondulat pentru taiat coca.ava se unge cu margarina/ulei si se tapeteaza cu faina. Daca aveti mai multe tavi folositi-le. Atentie daca le puneti pe 2 gratare ca cele de sus se coc mai repede. Se dau la cuptor la foc mediu cam 15-20 de minute in cuptorul incalzit in prealabil.

Sugestii

Merg foarte bine cu bere!! tease.gif
Tulip
Himere,poze faci,asa-i?Chiar daca-s incetosate blum.gif blum.gif blum.gif

fa si mie o portie....aduc eu berea! tease.gif tease.gif tease.gif
antonia05
Fetele!!Salutare!Am venit si eu de afara cu bebe si ma gandeam ca am si eu niste castane si nu stiu cum sa le fac.Vreau sa le coc in cuptor dar mai departe nu mai stiu ce sa le fac.Cum sa le pregatesc asa fel incat sa mi iasa comestibile???Pupici tuturor si multumesc anticipat!!! floare.gif hug.gif
himere2005
eu am facut la jumatate reteta aia. merge rapid cred. fac poze, normal grin.gif
ramonavlas
Ce nu imi place ca s-a schimbat ora.....deja e seara..........
Acum am venit de la sala, am recuperat ziua de ieri.
Cred ca ma pregatesc sa ies cu fetele la un ceai, limonada......ca pana termina cu lucrul Potentialul nu o sa stau sa il astept, nu?
Monic
mi-am luat o bluzita sexy si cizme.
Nu va spun pretul ca am gasit cu reducere si sunt prea ieftine fata de cum arata
dar vin maine cu poze
himere2005
de ce nu azi grin.gif ?
nusarich
CITAT(Monic @ 31-10-2006, 07:59 PM) *

mi-am luat o bluzita sexy si cizme.
Nu va spun pretul ca am gasit cu reducere si sunt prea ieftine fata de cum arata
dar vin maine cu poze

sa le porti sanatoasa monic! asteptam poze...
Monic
nu azi pt ca sunt la servici si doar seara dupa 10 ajung acasa salut.gif
himere2005
fetelor, nu se deghizeaza nimeni pe aici? macar de panarama cheer.gif
Monic
pai nu suntem noi destul de panarame si asa? lol.gif
antonia05
STIE CINEVA CUM SE PRAJESC CASTANELE SAU CUM SA LE FAC SA FIE COMESTIBILE??cUM SE PROCEDEAZA CU ELE????
Nessie
CITAT(antonia05 @ 31-10-2006, 06:28 PM) *

STIE CINEVA CUM SE PRAJESC CASTANELE SAU CUM SA LE FAC SA FIE COMESTIBILE??cUM SE PROCEDEAZA CU ELE????
Cel mai sigur le fierbi!

Cele coapte au tendinta sa devina bobme. biggrin.gif Sar ca floricelele cand incep sa se faca, dar sunt mult mai grele si iti distrug cuptorul.

Daca ai un cuptor de pamant sau de tabla, undeva in aer liber, poti sa faci; sunt chiar mai gustoase decat cele fierte. wink1.gif
daconst
Catanele le fac in cuptor si ies super bune.Inainte de a le baga le crestez pe fiecare in parte cu un cutitas mic...le fac o cruce cam cit pot eu de marisoara.
Apoi le stropesc cu apa si in cuptor cu ele.Le scot cind vad ca sunt coapte...se vede dupa coaja.
Daca nu le crestezi atunci sar si explodeaza. )).gif

Monic,sa le porti sanatoasa!
still_me
pa fetele , va doresc seara placuta
Tulip
CITAT(daconst @ 31-10-2006, 08:45 PM) *

Catanele le fac in cuptor si ies super bune.Inainte de a le baga le crestez pe fiecare in parte cu un cutitas mic...le fac o cruce cam cit pot eu de marisoara.
Apoi le stropesc cu apa si in cuptor cu ele.Le scot cind vad ca sunt coapte...se vede dupa coaja.

asa le fac si eu
ina_ceva
Mi-ati facut pofta de castane. Unde le pot gasi, prin cora, carrefour?
daconst
O seara placuta,Geo! pupic.gif
antonia05
CITAT(daconst @ 31-10-2006, 07:45 PM) *

Multumesc fetele!!! hug.gif floare.gif

CITAT(ina_ceva @ 31-10-2006, 07:55 PM) *

Mi-ati facut pofta de castane. Unde le pot gasi, prin cora, carrefour?

Eu le am luat din CORA.PUPICI!!!
dany
Imagine
daconst
Fetele a inceput sarbatoarea de H,deja...au aparut copii mascati pe la usa dupa dulciuri cheer.gif
Himere,esti pregatita?La cit esti de micuta,daca te si costumezi,faci o gramada de provizii de dulce pt Bia. grin.gif
ina_ceva
CITAT(antonia05 @ 31-10-2006, 09:00 PM) *

Eu le am luat din CORA.PUPICI!!!

Merci pupic.gif hug.gif
dany
Imagine

Imagine
uka
happy haloween!!

scary night..
michelle
Fa-ti femeia fericita !
Fa ceva ce-i place si iei puncte. Daca nu ii faci pe plac, ti se iau puncte. Nu iei nici un punct daca faci ceva la care se asteapta. Imi pare rau, dar asa se joaca jocul asta. Fie ca vrei sau fie ca nu!

Ai aici un rezumat al sistemului de punctare:

Indatoriri simple:

Daca faci patul...................................................................... +1
Daca faci patul, dar uiti sa pui pernutele decorative.................. 0
Daca pui patura peste cearsafurile nearanjate.......................... -1
Daca lasi capacul wc-ului sus.................................................. -5
Daca inlocuiesti sulul de hartie igienica cand se termina............ 0

Daca te duci sa-i iei tampoane................................................ +5
si e zapada afara................................................................... +8
si te intorci cu bere................................................................ -5
si fara tampoane................................................................... -25

Daca verifici de unde se aude un zgomot ciudat noaptea........... 0
Daca verifici de unde se aude un zgomot ciudat si nu e nimic..... 0
Daca verifici de unde se aude un zgomot ciudat si chiar era ceva...+5
Daca lovesti intrusul cu un drug de fier.................................... +10
si e pisica ei.......................................................................... -40

La intalniri sociale:

La petreceri:
Daca stai langa ea tot timpul petrecerii.................................... 0
Daca stai langa ea un timp, si apoi pleci sa stai de vorba cu un coleg din facultate, fost partener de betii... -2
si pe care-l cheama Anca....................................................... -4
si Anca este dansatoare......................................................... -6
si are implanturi la sani.......................................................... -18

De ziua ei:
Daca o scoti la cina in oras..................................................... 0
Daca o scoti la cina in oras si nu intr-un bar............................. +1
Daca totusi e un bar............................................................... -2
Daca este si un bar cu bufet suedez........................................ -3
Daca este si un bar cu bufet suedez si mai ai si fata vopsita in culorile echipei favorite... -10

O seara in oras:
Daca o duci la film................................................................. +2
Daca o duci la filmul care ii place............................................ +4
Daca o duci la un film care nu iti place..................................... +6
Daca o duci la un film care iti place tie..................................... -2
Daca o duci la filmul Death Cop 3............................................ -3
Daca filmul Death Cop 3 este despre cyborgi care mananca oameni... -9
Daca ai mintit-o si i-ai spus ca este un film strain despre orfani... -15

Aspectul fizic:

Daca ai capatat o burta vizibila............................................... -15
Daca ai capatat o burta vizibila si faci exercitii sa scapi de ea.... +10
Daca ai capatat o burta vizibila si recurgi la blugi largi si tricou... -30
Daca spui "Nu conteaza, ai si tu una"....................................... -800

Marea intrebare:

Ea intreaba "Sunt grasa?"
Daca eviti sa raspunzi............................................................ -1
Daca intrebi "Unde anume?"................................................... -35
Daca raspunzi orice altceva.................................................... -20

Comunicarea:

Cand ea vrea sa vorbeasca despre o problema:
Daca o asculti, afisand o expresie ingrijorata............................ 0
Daca o asculti mai bine de 30 minute....................................... +5
Daca o asculti mai bine de 30 minute fara sa te uiti la televizor... +100
Daca isi da seama ca ai reusit asta pentru ca ai adormit............ -20
Tulip
lol.gif lol.gif lol.gif
michelle
O blonda mergea pe strada cu bluza descheiata, lasand sa i se vada un san.
Un politist o opreste si o intreaba: - Doamna, stiti ca va pot da amenda pentru expunere indecenta?
- De ce, domnule politist? intreaba blonda.
- Pentru ca aveti bluza descheiata si vi se vede sanul...
- O, Doamne!, exclama blonda, mi-am uitat copilul in autobuz!

Doua batranele s-au hotarat sa mearga impreuna in vizita la prietena lor Clementina.
Ajunse acolo au fost primite cu multa bucurie de ea si au fost tratarisite cu o cafelutza.
Dupa ce au stat putin de vorba, Clementina le spune:
- Vai, dragele mele am stat atata de vorba si nu v-am facut nicio cafelutza. Vin acum cu ea.
Si asa, din uitare in uitare, le-a facut vreo sapte cafelutze, pana sa plece.
In drum spre casa, una din ele ii spune celeilalte:
- Ai vazut ce s-a sclerozat Clementina? Am stat atata timp la ea si nu ne-a dat nici macar o cafelutza!
- Cum draga ai fost la ea si nu m-ai chemat si pe mine?

ina_ceva

2 macaroane merg pe strada; care-i barbatul??
Ala cu oua.
ady_raluk
offffffffffff....am avut o musafirutza dragutza....vreo 4 ore...si ghiciti cu ce s-a lasat vizita?? cu o portie de big pizaaaaaaaaaaaaaaaaa.....nu am ambitie delok sorry.gif offfffffffffffffffff
ady_raluk
oky...va las....ca vad ca nu vb nimeni si cu mine unsure.gif noapte buna tuturor
Tulip
Ady,noapte buna!

Meniul meu:
*paine cu zacusca.........................3P
*covrig.........................................4P
*ciorba de vacuta..........................1P
*paine cu margarina si miere.........3P
*banana.......................................1P
*cartofi copti cu sos de iaurt si
branza(si un pic de usturoi wink1.gif )......5P
*2 mere,1para..............................0P

Total 17 din 19 cheer.gif cheer.gif
Ella79
Acum am ajuns casa, am fost la vanatoare de mobila pentru casa cea noua.
Meniul meu de azi:

- 4 felii toast dieta = 2 p
- 50 gr piept de pui afumat = 1p
- 3 felii br topita fitness = 3p
- 3 mere = 0p
- salata de legume la gratar cu piept de pui = 2 p
- 1 felie mica de paine cu branza = 4p
- 1 cappuccino = 1,5 p
- 6 felii sunca de curcan = 3p
- salata de ghebe = 0p
- 1 lingurita zahar = 0p (am considerat-o gratis)

TOTAL 16,5 din 18. cheer.gif

Din pacate nu am reusit sa ajung la sala, ca a trebuit sa umblu prin magazine.
Tulip
Ella.........tu ai cumparat branza topita fitnes felii? w00t.gif Exista si asa ceva?dar nu e mult 1P pt o felie?
Ella79
Tulip, am gasit br topita fitness si felii si cubulete, ambele de la Hochland. Cea cubulete are 0,7p cubul, cea felii are 0,8p cubul. Eu cand imi calculez punctajul rotunjesc intotdeauna.
Mi s-a parut foarte curios ca au nr de kcal diferite... wacko.gif
ramonavlas
Postez si eu meniul.....
- 4 wasa - 2;
- 140 gr La Dorna - 2.5;
- 290 gr sunca - 7.3;
- 1 ou - 2;
- 1 toast - 1;
- 1 Zuzu - 1;
Total 15.8 din ......21.chiar nu am vrut sa mananc doar de atatea puncte, dar s-a intamplat...
Ella, eu mi-am recuperat ziua de ieri cu sala.

Am plecat si eu la nani. Happy Hallween sau noapte buna.......
dany
Ella...daca o felie de branza topita are 0,8 P ...atunci 3 felii au 2,4 P....asa ca ai doar 2,5 P pentru branza....ai mai economisit 0,5 P
Tulip
CITAT(Ella79 @ 01-11-2006, 12:36 AM) *

Tulip, am gasit br topita fitness si felii si cubulete, ambele de la Hochland. Cea cubulete are 0,7p cubul, cea felii are 0,8p cubul. Eu cand imi calculez punctajul rotunjesc intotdeauna.
Mi s-a parut foarte curios ca au nr de kcal diferite... wacko.gif

mie mi-a dat la cubulet 0.5P/bucata blink.gif

Dany,ce mai faci,cum te mai simti? hug.gif
Ella79
Ramona, tu cum punctezi sunca? Eu am mereu dileme cum sa imi incadrez sunca de pui... la salam de pui sau la ce?
dany
Noapte buna,ady ! si nu te gandi ca nimeni nu vorbeste cu tine....trebuie sa ne obisnuim cu prezenta ta ....Vezi ca nu primesti raspuns,mai intreaba o data . Poate fetele sunt prinse in vreun subiect si nu vad mesajul tau...

La fel ma simt,Tulip, multumesc de intrebare . Ma invart ca nebuna prin casa si nu-mi vine sa fac nimic...as boci tot timpul.Parca nici la calculator nu am stare sa stau. Va trece...candva...cumva...
Ella79
Tulip, pe cutia mea scrie asa:

la cubulete
kcal 194/100 gr
lipide 19 / 100 gr
In total sunt 140 grame, impartite la 8 triunghiuri
Asadar: calculat cu calculatorul, da 6,7p/140 grame impartit la 8 (triunghiuri) = 0,83 p/ triunghi

La felii
224kcal/100 gr
lipide 16 / 100 gr
in total tot 140 gr impartite la 8 felii
Da 7,7p pt 140 de grame, impartit la 8 felii = 0,96 p / felie

Na ca am mai calculat inca o data si am si scris, ca sa nu uit. Sau am gresit eu cumva? Nu ca n-ar fi posibil, la cat sunt de afoana la matematica.
Tulip, la tine nu stie tot asa pe cutie?? Nu e o cutie de la Hochland, alba cu scris cu albastru?
Dany, ai dreptate. Gresala mea e ca mereu rotunjesc. Oricum, acum dupa noile calcule se vede treaba ca punctasem bine cu 1p felia. Vezi ca ai un mesaj la rubrica de frumusete. give_rose.gif
ina_ceva
Ella, eu incadrez sunca de pui la sunca slaba si o pctez: sunca slaba 20g 0,5
Tulip
Da,mai,Ella,ai dreptate.......eu am socotit ca are mai putin cu 0.5P ca hochlandul cu smantana si de acolo am rama cu 0.5P doh.gif doh.gif cutia n-o mai am,dar e alba cu ceva alabstru....dar la grasimi scrie 14gr...parca.....
ina_ceva
Noapte buna!!! lazy.gif
Ella79
Ina, merci de raspuns pupic.gif
Tulip, ce sa ne facem... s-a mai spulberat un mit. Ca branza topita poate fi light... doh.gif Eu as manca branza topita non - stop si cand mi-ai zis tu ca a aparut si light... iuhuuu, am umblat de bezmetica prin magazine pana am gasit. Daca era 0,5p era o treaba, dar la 1p felia nu e mare scofala.
Ramona, eu sper sa-mi recuperez sala maine. Ca azi am umblat de nebuna prin tot orasul dupa canapele de acum cred ca numai asta o sa visez. )).gif

Fetelor ma duc sa ma bag in pat, ca maine parca vad ca dau desteptarea pe aici la 7:30 de la birou.
dany
Ella...scuze dar acum am vazut ce ai scris la frumusete...am raspuns. In legatura cu rotunjirea punctelor in general....se poate sa mancam prea mult /saptamana sau prea putin....In fiecare zi se aduna ceva puncte din rotunjiri.Somn usor !

Ina...noapte buna !
Ramo...si tie la fel : noapte buna !
Anna
CITAT(ramonavlas @ 01-11-2006, 12:38 AM) *

- 1 Zuzu - 1;

Imi spui te rog si mie ce iaurt zuzu e ala de 1 pct? ce culoare are ambalaju si ce scrie pe el ( nu de alta dar imi e cam jena in magazin sa iau tot sortimentu de iaurturi si sa calculez in gand, ca se uita lumea ciudat la mine, oare ce citesc eu atat eticheta blushing.gif )
Ms frumos.
floare.gif
dany
Ana....din pacate nu te pot ajuta cu "zuzu" dar...am vrut sa-ti spun ca daca ar aparea WW oficial si in Romania ..nu ai mai avea de ce sa-ti faci probleme ca se uita lumea crucis la tine. Aici WW e ceva ...obisnuit ,ca sa zic asa ...si vezi femei care scot calculatorul din geanta si calculeaza puncte in fata etajerelor. Eu am vazut asta chiar unde locuiesc eu...si e un orasel mic. Eu zic sa nu te gandesti la ce spune lumea : faci ceva pentru tine ,nu pentru altcineva. Sper ca nu te superi.

Ma chinui sa-mi pierd timpul pe aici....Poate daca merg mai tarziu la somn nu ma mai trezesc iarasi la 6...obisnuinta,ce sa-i faci . Sau,poate in seara asta mi se trage de la varcolaci & co....ca tot sunt eu nascuta langa Castelul lui Dracula....
Anna
CITAT(danyhoney @ 01-11-2006, 01:21 AM) *

Ana....din pacate nu te pot ajuta cu "zuzu" dar...am vrut sa-ti spun ca daca ar aparea WW oficial si in Romania ..nu ai mai avea de ce sa-ti faci probleme ca se uita lumea crucis la tine. Aici WW e ceva ...obisnuit ,ca sa zic asa ...si vezi femei care scot calculatorul din geanta si calculeaza puncte in fata etajerelor. Eu am vazut asta chiar unde locuiesc eu...si e un orasel mic. Eu zic sa nu te gandesti la ce spune lumea : faci ceva pentru tine ,nu pentru altcineva. Sper ca nu te superi.

da, pe bune? isi scot calculatorul si calculeaza? hihihhi ce fain!
nu ma gandesc f mult la ce zice lumea, ca mai stau si mai ma uit pe etichete, odata am luat o foaie cu mine si am scris cal si grasimile ca sa calculez acasa lol.gif , insa e un pic mai greu sa iau tot raftu cu sortimente la puricat, daca stiu de acasa ce sa iau e perfect, merg la tinta.

Oricum, iti multumesc mult pt raspuns pupic.gif
dany
Cu placere !!! Asa cum ai scris pe hartie...asa poti lua un calculator de buzunar cu tine...si ai rezolvat problema.
Tulip
Pa-pa,fetelor,am plecat la culcare!Noapte buna va doresc! smile.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.