Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ina_ceva
MD: icre+paine(2.5f): 5.5p
iaurt: 1.5p
D:perle de branza branza La Dorna: 1p
orez exp.(3bc): 1.5p
C: piure: 2p
salata varza+2lgt ulei: 2p
G: 2mere
Total: 13.5p
daconst
CITAT(Pisik @ 30-10-2006, 05:09 PM) *

Dana, vreau si eu filmuletul - ioasi_ro@yahoo.com si id-ul de mess e ioasi_ro; o sa il vad de acasa ca nu am mess aici la birou.
Mercic mult!

Iubita,nu merge pe mail ca e cam mare.Dai buzz cind ajungi acasa si-l trimit.Lasi doar deschis pina se incarca. pupic.gif
daconst
CITAT(ina_ceva @ 30-10-2006, 05:22 PM) *

lol.gif lol.gif

Tare!Eu am mai vazut un experiment din asta pe nemti...si cica daca mananci varza ai flacara mai mare. lol.gif
himere2005
fetelor care le este foame non-stop, asa mi s-a intimplat si mie, dar dupa citeva zile organismul se obisnuieste si cu mai putina mincare
soranutza
nu puneti videoclipul pe youtube sau google? give_rose.gif
himere2005
am vazut si eu filmuletul cheer.gif cheer.gif as fi vrut sa o aud mai mult pe miha si pe dilly . la partea asta cred ca eu o sa am de pierdut, sper sa nu-mi inregistrati vocea la intilnire doh.gif
tulip, m-a timpit bia de dimineata, cum o las jos, plinge, asa ca nu mai am putere de sport, sunt terminata, iar diseara, daca mai am energie, o sa fac ceva sport in bucatarie, ca as vrea sa improvizez ceva de H.... bineinteles ca daca iese ceva pun poze . si daca nu iese tot pun poze ca sa va distrati laugh.gif
Tulip
Monic,cum a iesit pizza? wink1.gif
Monic
Tulip, Pizza a iesit buna... Incerc sa recuperez ce ati scris...
Nessie, unde e albumul cu poze?
ALICE
Pizza,cine are tupeul sa vb de pizza? eat.gif
himere2005
am mai vazut inca o data filmuletul )).gif nici pe ina nu am auzit-o. ina treci la aparat ! mi-am dat seama ca de fapt, cea care a vorbit prima era dilly. mi s-a parut vocea lui dilly mult mai serioasa decit figura laugh.gif

monic, gata, ai renuntat deja la numarat? sau maninci de toate punctele pizza?
Tulip
cred ca fetele care au fost la intalnire nici nu-si dau seama cat de mult ne bucuram pt. poze/filmulet.... biggrin.gif
Nessie
CITAT(Monic @ 30-10-2006, 04:12 PM) *
Nessie, unde e albumul cu poze?
Albumul foto este in Galeria Foto.
daconst
Deci Dylly,inca o data multumiri de la toate fetele! pupic.gif
Ne-ai facut si pe noi sa ne simtim ca si cind am fost acolo. floare.gif

Deea,cum te mai simti?Asa mi-ar fi placut sa te vad si pe tine.
Insanatosire grabnica! give_rose.gif
Monic
Eu nu am renuntat le numarat...
Bineinteles in we amcalcat cu strambul, am mancat cam multi struguri si mie strugurii mi se depun direct pe fund si coapse. cheer.gif
Am cumparat si o prajitura Dr Oetker care mi-a iesit foarte aspectoasa dar la gust... lasa de dorit. Asa ca m-am lecuit si de torturile instant. cheer.gif
M-am luat in we si un fierbator de cafea electronic care mi s-a ars exact in momentul in care m-am pus in priza cheer.gif
Din pizza am mancat doar o bucatica mica blum.gif
anaoi
aoleu sunt rosie toata.

dylly s-a involburta tot si este super happy ca v-a facut o bucurie....

la naiba daca stiam le puneam pe toate sa zica ceva....voce serioasa...vroiam sa le auziti vocea nu sa ma pufneasca rasul si sa nu se mai auda nimic

CITAT(Tulip @ 30-10-2006, 06:18 PM) *

cred ca fetele care au fost la intalnire nici nu-si dau seama cat de mult ne bucuram pt. poze/filmulet.... biggrin.gif

dylly incepe sa realizeze
himere2005
tulip, ce ne facem ca fetele sunt toate cuminti, nici una nu bea berica grin.gif

te iubim dilly cheer.gif cheer.gif mult pupic.gif pupic.gif
anaoi
te bat...si praf te fac....chiar trebuia sa dezvalui ce a facut DYLLY, nu Ioana, in Germania?
antonia05
Salutare fetele!Iata am ajuns si eu de la scoala.Ce am facut la scoala?Am epilat inghinal si axila o colega .Pe alta colega am epilat o la mustata si cam asta a fost.PUPICI!!!

As dori si eu filmuletzul: galabri76@yahoo.com Multumesc!!! floare.gif
ALICE
Fetelor,azi am pofta de cartofi copti,dar stiu ca era problema cu ei.....cu cat punctez??????? unsure.gif
daconst
)).gif

Daca o pocnesti, se cheama maltratarea sotiei. Daca te pocneste ea, e
autoaparare. Daca iei o decizie fara sa o intrebi, esti nesimtit. Daca
ea ia o decizie fara sa te consulte, e femeie emancipata. Daca-i ceri sa
faca ceva ce nu-i place, e dominare masculina. Daca te roaga ea, iti
face o favoare. Daca apreciezi formele unei femei si lenjeria sumara
esti pervers. Daca nu, esti homo. Daca-i oferi flori, urmaresti ceva.
Daca nu, esti n.e.s.i.m.t.i.t. Daca esti mandru de realizarile tale esti plin de
tine. Daca nu, esti lipsit de ambitie. Daca o doare capul, e obosita.
Daca te doare pe tine, n-o mai iubesti. Daca vrei sa faci dragoste prea
des, esti obsedat. Daca nu, ai pe altcineva. De aceea barbatii mor mai
repede decat femeile.... trist dar adevarat

)).gif

CITAT(antonia05 @ 30-10-2006, 06:34 PM) *

Salutare fetele!Iata am ajuns si eu de la scoala.Ce am facut la scoala?Am epilat inghinal si axila o colega .Pe alta colega am epilat o la mustata si cam asta a fost.PUPICI!!!

As dori si eu filmuletzul: galabri76@yahoo.com Multumesc!!! floare.gif

Antonia,nu mege pe mail,doar pe mess.Da buzz cind apari.
himere2005
CITAT(anaoi @ 30-10-2006, 06:32 PM) *

te bat...si praf te fac....chiar trebuia sa dezvalui ce a facut DYLLY, nu Ioana, in Germania?

dilly, sa inteleg ca esti de-a noastra? grin.gif eu sincer, nu prea pot sa beau ceva dulce linga ceva sarat

asa e dana, niciodata nu suntem multumite tease.gif
anaoi
ce buna e berea nefiltrata, Altbier....yummy
Monic
lol.gif off, ce grea-i viata de barbat
si atunci de ce nu pot trai fara noi?
Tulip
Himere,nu mai vorbi de bere ca Imagine....si oricum are destule puncte si mi se face pofta..... wink1.gif
Monic
Ma bucur ca v-ati simtit bine impreuna. Mi-era cam frica ca nu o sa va simpatizati si se strica gasca hug.gif
anaoi
ha....ha...ha....

ok..dylly tre sa marturiseasca ca a sarit calul si a vorbit mult...dar era prea entuziast de ceea ce traise in germania...

inca o data mii de scuze...daca va incalzeste cu ceva, dylly are gatul super uscat azi...
himere2005
eu acum, ce sa zic, mai beau seara un pahar de bere, sau vin. caci se spune ca un pahar de vin pe zi aduce sanatate grin.gif si nu punctez. si totusi am slabit lol.gif
anaoi
sorry, mic copil pe langa ce a facut dylly sapt trecuta.

dylly va pupa in crestet si va saluta din mers.

pa. pe maine

Monic
De la bere faceti burta devil.gif
dany
Iar ati ajuns la alcool ??

dylly a baut si bere "la metru" in Köln ?
Tulip
CITAT(Monic @ 30-10-2006, 06:57 PM) *

De la bere faceti burta devil.gif

chiar si de la un paharel? cheers.gif cheers.gif
himere2005
dany, de ce, si tu esti fan naughty.gif parca mai ieri scoteai tuica si mustul de la naftalina lol.gif
dany
Si ce a mai baut dylly ?? hai,spune tot acum
Monic
Himere, devil.gif tot nu ne-ai relatat cum a iesit tavaleala in we. Doar te-ai laudat ca scapati de Bia si ai program artistic. Tot vrei amanunte picante de la altii blum.gif dar tu taci cand vine vorba de tine )).gif
anaoi
cocktail, vin, bere. etc...papapa
Ramo
Wow, ce agitatie.......
Am ajuns si eu in sfarsit acasa......si il astept pe Potential.....
Deci, daca pana la ora 20.00 nu mai postez nimik.....ma dati disparuta, da?
Bineinteles ca nu am kef de sala, asa ca voi recupera sambata ziua de azi....
ina_ceva
Un tip tot adormea la biserica. Nevasta-sa il intreaba pe preot ce poate face. Preotul ii da un ac si ii zice sa il intepe cand mai adoarme. Vine si slujba. Popa intreaba in biserica:
- Cine este salvatorul nostru? adoarme tipu... nevasta-sa il inteapa, si asta striga indurerat:
- ISUSE! Popa il felicita. Peste 10 minute iar adoarme. Popa intreaba iarasi:
- Cui slujim noi in biserica asta? tipu, intepat, sare iar:
- Doamne DUMNEZEULE! Popa iar:
- Bravo! Mai trece un timp... Popa iar intreaba:
- Si ce i-a zis Eva lui Adam, inainte de ai darui al 99-lea copil??? Lumea tace... asta cu ochii intredeschisi, intepat din nou, urla:
- Daca mai bagi chestia aia odata in mine ti-o rup si ti-o bag in fund!
La care parohia: AMIN
daconst
CITAT(Monic @ 30-10-2006, 07:04 PM) *

Himere, devil.gif tot nu ne-ai relatat cum a iesit tavaleala in we. Doar te-ai laudat ca scapati de Bia si ai program artistic. Tot vrei amanunte picante de la altii blum.gif dar tu taci cand vine vorba de tine )).gif

Mai Monic,mai,taci poate citeste Bia...cind creste mare. lol.gif

Nu mai vorbiti de alcool ca eu tot la asta poftesc...adica ce n-am voie. blum.gif
himere2005
pai, ce vrei sa stii, ca al meu nu e asa amator de preludiu lol.gif pentru el streptease=0, mai bine inca citeva minute de tavaleala in plus lol.gif lol.gif
dany
CITAT(himere2005 @ 30-10-2006, 04:01 PM) *

dany, de ce, si tu esti fan naughty.gif parca mai ieri scoteai tuica si mustul de la naftalina lol.gif

Mai beau si eu dar foarte rar si atunci ...Alster,adica bere cu zitronada
daconst
Fetele,aici cica va ninge de miercuri...aoleu,n-am chef. sad.gif

CITAT(danyhoney @ 30-10-2006, 07:09 PM) *

La noi ii zice radler...o fi acelasi lucru?Aia-mi place si mie...in rest nu le am cu berea,mai mult cu taria. blum.gif
himere2005
dana, mai diversifici si tu...de la dans din buric treci la patinare pe gheata lol.gif

ce fel e berea de care vorbeste dany? ca eu n-am auzit de ea. de gustat nici atit
Monic
Aoleu ce ati sarit pe mine angel.gif
Pai fata(adica eu) era curioasa grin.gif lol.gif
dany
CITAT(daconst @ 30-10-2006, 04:11 PM) *

Fetele,aici cica va ninge de miercuri...aoleu,n-am chef. sad.gif

CITAT(danyhoney @ 30-10-2006, 07:09 PM) *

La noi ii zice radler...o fi acelasi lucru?Aia-mi place si mie...in rest nu le am cu berea,mai mult cu taria. blum.gif

Da , e acelasi lucru. Dupa ce nasti si ai dezlegare la alcool...ne dam intalnire si o dam pe tarie...si eu ma impac mai bine cu ea ...
Monic
Dany, si eu sunt mai mult cu treburile tari grin.gif ca si tine blum.gif lol.gif
himere2005
eu nu ma supar nici cu una, nici cu alta, numai sa ma primiti grin.gif

toate suntem cu treburile tari lol.gif lol.gif lol.gif
peach
Mai Ina nu mai baga asa fabule fara sa anunti in prealabil ca-i posibil sa faci explozie de ris..sau ma rog sa-ti sochezi colegii cu un ris isteric give_rose.gif
Ramo
CITAT(himere2005 @ 30-10-2006, 06:15 PM) *

Da, da, ma inscriu si eu printre cele carora le plac lucrurile tari...(nu alcool )).gif )
Tulip
CITAT(himere2005 @ 30-10-2006, 07:15 PM) *

vin si eu!!!! naughty.gif naughty.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.