Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
dany
Noapte buna ,Tulip si vise frumoase !
emu
'neatza!

intru rapid, sa dau raportul... am papat in plus azi, deh prea multe dulciuri la indemana )).gif

deci, meniul, marti:

2 fel paine 2p
1 ou fiert 2p
248 grame branza Light n' Lively low fat 3p
9 buc zmeura si un sfert de banana 0.25p
2 cartofi copti 2p
3 linguri smantana 3p
120 grame vita slaba 2p
1 lingura ulei de masline 1p
salata 0p
1 pahar apple cider 1.5p
-------------------------------
total ---------------- 16.75p; in plus la astea au fost vreo 8 ciocolatele, mici; noi am fost generosi cu copii, numai ca nu-s prea multi in zona si eram dotati cu dulciuri cat pt o armata )).gif deci... a trebuit sa ajut la reducerea tentatiei, cumva blum.gif In concluzie am papat de vreo 25 de puncte. Maine am de tras cu salate si fructe.

Am vazut si eu videoclipul, buna ideea cu link-ul, ca eu nu cred ca reuseam sa fiu pe msg in acelasi timp cu voi smile.gif multa alergatura zilele astea.

Himere ai o creativitate debordanta smile.gif felicitari clap.gif mai pui poze cu creatii noi, nu?

hug.gif
ina_ceva
Neatza!!! yahoo.gif yahoo.gif

Emu, bataita.gif nu mai tine dulciuri la indemana.

O zi cat mai placuta, neuroni!!!
bubbles
`neata neuroni ... eu tocmai mi`am luat un paket de biscuiti ...pepito ministars se cheama ...e un paketel mic cu 6 biscuiti...are 37.5g asa ca am zis ca il punctez cu 3 p...asa pofta imi er ade aseara ca i`am vazut dar nu am avut bani la mine biggrin.gif
himere2005
buna dimineata. suntem racite cobza si eu si bia.
in legatura cu azi-nopate, nu pot sa va spun decit ca nu am fost apreciata pentru ceea ce am facut, desi nu mai facusem niciodata, nici de mama, nici de dan (mai mult nu comentez). partea cu stafia o lasam pe alta data, caci fata mea a facut azi-nopte temperatura 39 plus ca si eu nu m-am simtit prea bine. asta e.

voi v-ati distrat? am sa pun mai tirziu si poza cu citeva degete care au mai ramas, nu am stat sa le migalesc pentru ca nu ma simteam prea bine si cred ca si coca trebuia sa fie un pic mai tare ca sa fie modelata mai usor

cintarul inca nu se misca in jos, desi ieri nu am avut mare pofta de mincare
bubbles
insanatosire grabnica atat tie himere cat si biei pupic.gif
himere2005
emi, eu nu fac foarte des chestii din astea, ca nu sunt genul care sa piarda 100 de ani in bucatarie, plus ca ar insemna sa am si multe tentatii la indemina. ieri cu greu m-am abtinut sa nu fur dintr-un mormint blum.gif am luat azi dimineata jumatate de parcela lol.gif sa-mi creasca glicemia

urmatoarele "ornamente" vor fi de ziua biei, de craciun si revelion. ok?
bubbles
fetilicred ca ma bag in pat s mai motai vreo ora ca asa lene am biggrin.gif
Tulip
Buna dimineata!Cantarul nu s-a miscat nici la mine......oricum o iau ca un lucru pozitiv,putea sa se miste in sus,la cat de nesimtita eram in saptamanile trecute......
Interesant,fetelor,ce am dat jos cu WW nu am mai pus la loc nici atunci cand nu numaram,si papam destul de multe prostii cheer.gif cheer.gif

Himere,imi pare rau ca nu va simtiti bine,insanatosire grabnica si tie,si Biei! give_rose.gif give_rose.gif
In legatura cu decoratiunile ce le-ai facut,ai fost minunata,jos palaria! pupic.gif
still_me
m'neata ...
de cateva zile ,mananc numai tampenii , adica putin in timpul zilei , si seara rup topurile, zici ca sunt la cura de ingrasare ; aseara am ajuns pe la mama si am mancat dulce , dupa ce acasa mancasem niste salata orientala cu maioneza bang.gif bang.gif
poate daca ma trage si pe mine cineva de urechi imi revin , ca altfel nu stiu cum am sa reusesc sa mai slabesc 5kg pana de revelion
asa ca astept bataita.gif .... multaaaaaaa
Tulip
Still_Me..... cuplu.gif cuplu.gif revino-ti!!Cu sala cum stai?Ai fost la dentist??? )).gif
Gandeste-te cat de sexy vei arata cu 5 kg minus de revelion...... blum.gif
ALICE
Si eu m-am pedepsit azi.Mananc de 14 p ,pentru ca aseara m-am bagat in niste cartofi prajiti
bubbles
si eu azi incerc sa mananc de vreo 15 p mai ales ca babuinul azi e la 24 si mi`e lene sa imi fac piure biggrin.gif
va pun meniul mai tarziu )).gif

still_me nu cred ca tb sa te certam noi...eu iti zic atat ... gandeste`te cat de greu ai dat kg jos si daca se merita sa mananci dezordonat sa le pui inapoi k apoi sa te "chinui" iar sa le dai jos ... dar daca tie tot iti place si vrei na si de la mine cuplu.gif bataita.gif bataita.gif
ady_raluk
buna dimineata tuturor! prima zi de ww...hmm....sa dea domnul sa incep cu dreptul..nu ca as avea vreo idee ce voi manca azi, mai ales ca aseara m-am infruptat copios din pizza mad.gif
si azi trebuie sa fac si ceva "de dulce" ca vine trupa de copii la mine ( adica fiu-meo - care in general sta la mama mea, si baiatul sotului meu din prima casatorie).. deci incep lupta cu un mare test!
pupici
bubbles
bafta raluk pupic.gif si ai grija la numarat smile.gif
Pisik
Neatza fetele!
Himere, imi pare rau ca esti racita, dar si mai rau imi pare ca nu esti apreciata (pt ca raceala trece). Poate ar fi bine sa faci o dicsutie cu sotul tau, deschis, despre tot ceea ce te deranjeaza, pt ca eu cred ca acumulezi frustrari.
Ieri am scapat bine, la masa de la servici am fost intr-o sedinta lunga, apoi la petrecere cand am ajuns eram lihnita de foame, dar pe masa erau numai prajeli, bulete, dovlecei pane, carnaciori, etc. Atunci am zis sa recurg la o solutie, nu cea mai buna, dar macar care sa ma sature: am papat o chifla alba din aia de restaurant, evitand pe cat posibil miezul; am pus-o 4p; am mai mancat apoi un pic de salata de varza si o imbucatura de rulada de pui si uite asa am scapat ziua de ieri cu 17,5 din 20. 20 inca pt ca azi dimineata nu m-am putut abtine, m-am suit pe cantar si am avut o surpriza. Nu ma bucur inca dar s-ar putea sa schimb prefixul curand cheer.gif
Astazi sper sa fiu tot cuminte
Pupici si o zi frumoasa!
ady_raluk
bubbles, iti multumesc mult pentru tot: give_rose.gif . poate gasesc pe aici pe cineva care sa imi dea si mie vreo 2 kg de ambitie smile.gif dar o sa fac cum ziceati voi mai innainte....ce bine as arata de revelion cu vreo 7 kg mai putin! doar de mine depinde!

voi in general seara, la ce ora mancati ultima oara?? sau nu mai conteaza atata timp cat respecti punctele?
Tulip
Ady,succes,iti tinem pumnii!Ai sa vezi ca o sa reusesti!

Pisik,bravo!Ai mai si economisit?si fara pic de dulce ziua de ieri? lol.gif
ramonavlas
Buna dimineata.
Ella, eu orice fel de sunca (slaba) punctez cu 2.5/100 gr.
Annais, iaurtul Zuzu de care am scris este de culoare verde deschis (ambalajul) si scrie 0.1 grasimi. E 200 ml - 1 punct.
Ady, eu nu am ore cand mananc seara. Din pacate nu pot sa nu mananc dupa ora 18-19 cum ar trebui. Macar un mar, acolo ceva...........
bubbles
raluk eu aseara am mancat inainte de 8 )).gif ca am fost plecata pana la 7 biggrin.gif
antonia05
Buna dimineatza!!Am trecut si eu sa va salut si sa va urez o zi minunata.Ma pregatesc sa plec la scoala!!azi am un tratament facial!!Pupici si numai bine!!! floare.gif pupic.gif
Pisik
CITAT(Tulip @ 01-11-2006, 11:23 AM) *

Ady,succes,iti tinem pumnii!Ai sa vezi ca o sa reusesti!

Pisik,bravo!Ai mai si economisit?si fara pic de dulce ziua de ieri? lol.gif

Pai am 2 pct luni si 2,5 ieri si NICI UN DULCE, decat dulceata dietetica dimineata. parca imi vine sa ma scuip singura sa nu ma deochi )).gif
ady_raluk
sotul meu se distra aseara copios pe seama mea....." cat crezi ca te va tine chestia asta cu numaratul pct?"- zicea el si radea de mama focului devil.gif . acuma dim mi-am facut o agenda unde o sa scriu tot ce pap. pana acuma sta scris: o cafea - 0 pct, juma de mar - 0 pct ....doamne da sa nu se adune punctele smile.gif

va multumesc mult pentru incurajari...chiar am nevoie de ele....ca daca ar fi dupa al meu sot as putea linistita sa ma mai ingras, ca el tot nu ar avea nici o problema cu asta- sau asa zice el! e greu sa lupti asa cand nu ai pe cel de langa tine sa te sustina si sa te incurajeze sorry.gif
still_me
tulip , cu sala nu prea merge , pentru ca de-abia maine ma duc la dentist , sper ca de sapt viitoare sa reiau sportul ..... multam de scuturat .. asa ma gandesc si eu , ca am fost disciplinata pana acum , si e pacat sa stric tot .... acum ca toata lumea imi zice ca se vede ca am slabit , mi-e frica ca imi cresc cornite doh.gif doh.gif .. si o las moale
bubbles
meniul pt azi biggrin.gif
dimineata:
1 iaurt 0,1% cu cereale 2.4p
1 cafea cu o lgta zahar 0p

pranz:
1 corn fara miez 2p
2 felii parizer 1p(taiate foarte subtiri)
1 cub br topita 1,3p

cina:
1/4 piept pui 2p
gogosari 1p

gustari:
2 felii orez expandat 1p
2 felii grau expandat 1.2p
1 pachet biscuiti 3p(paketel mic de 37g)
1 lgta gem 0p
1 ceai instant 1.3p
1 piersica 0p

total:16.2p
poate renunt la o felie de orex si de grau expandat )).gif
ramonavlas
Bubbless, de ce sa renunti daca ai doar 16 puncte?
still_me
ady, eu imi notez in excel, intr-un tabel ,tot ce mananc , pe sapatamani ... am fisierul pe tot anul 2006... si sa stii ca ma ajuta , pentru ca tot acolo imi notez si kg pe care le am in fiecare sapt , si ma mai uit in urma sa vad ce m-a ajutat sa slabesc ....la inceput e bine sa-ti postezi meniul sa te putem ajuta la puncte ... tease.gif
bubbles
ramona as vrea sa mananc de 15 p azi...am uitat sa va spun ca ieri am renuntat la o fel de grau si am mancat o piersica in locul ei si am avut 16.9 p din 20 biggrin.gif
tb sa economisesc ca maine plec acasa la piatra )).gif singura cu autobuzul cred si vin ori vineri ori sambata...numai eu stiu cedor imi va fi de voi sad.gif
ady_raluk
still me , dar tu in cat timp ai slabit atatea kg?? intr-un an? doamne ca inseaman ca acest mod de a calcula pct devine un stil de viata de fapt.
antonia05
Fetele!!Spune ti mi si mie cate puncte face o Eugenie.Stiti ca in pachetel sunt cate 2 biscuiti cu crema , cat face unul???Nu gasesc valorile pe pachet.Pupici!!!
ramonavlas
CITAT(antonia05 @ 01-11-2006, 10:55 AM) *

Fetele!!Spune ti mi si mie cate puncte face o Eugenie.Stiti ca in pachetel sunt cate 2 biscuiti cu crema , cat face unul???Nu gasesc valorile pe pachet.Pupici!!!

De cand vroiam sa intreb si eu asa ceva.......cred ca de frica nu am intrebat. Sunt si eu f curioasa......
Daca as avea silueta la care visez, as manca toata ziua numai eugenii si pufuleti.
bubbles
fetili hai sa facem un grup...care ... sa o bata pe still_me ca nu e cuminte...vreti...eu ma ofer prima biggrin.gif box.gif cuplu.gif bataita.gif
ramonavlas
CITAT(bubbles @ 01-11-2006, 11:02 AM) *

fetili hai sa facem un grup...care ... sa o bata pe still_me ca nu e cuminte...vreti...eu ma ofer prima biggrin.gif box.gif cuplu.gif bataita.gif

Si eu, si eu..............dar daca promiteti ca asa veti face si cu mine cand nu sunt cuminte....in privinta dietei, bineinteles.........
bubbles
vreau sa va intreb ceva biggrin.gif dupa ce am convins`o si pe o vara de a pr sa tina WW am nevoie de un punctaj...ea isi face lapte dintr`o jumate l lapte de tara si jumate l apa...oare cate p are un litru facut asa ?)).gif
Deea
Neata fetele!

Eugeniile au multe puncte, in jur de 3 p parca....pe cele de la Dobrogea, in ambalaj galben sunt scrise sigur valorile.
Pisik
eu zic ca 1 eugenie - max 2p, poate chiar 1,5
Of, eu asta seara merg la restaurant la ziua unei prietene si maine merg iarasi, cu serviciul la un resta belgian....
Dzeu cu mila....

ma refeream la un biscuit nu la amandoi continuti de eugenie
ady_raluk
pisik....ata cu d-zeu cu mila e tare de tot lol.gif , sper ca ne ajuta d-zeu pe toate sa reusim ceea ce ne-am propus!
antonia05
CITAT(bubbles @ 01-11-2006, 11:07 AM) *

vreau sa va intreb ceva biggrin.gif dupa ce am convins`o si pe o vara de a pr sa tina WW am nevoie de un punctaj...ea isi face lapte dintr`o jumate l lapte de tara si jumate l apa...oare cate p are un litru facut asa ?)).gif

pAREREA MEA ASTE URMATOAREA:dE OBICEI LAPTELE DE VACA E INTEGRAL SI ARE 3,5% GRASIMI DECI DACA EA IL INDOAIE CU APA ARE 1,7% GRASIME.sI CALCULAM CATE PUNTCE VA FACE 250 ML DE LAPTE DE 1,7%.sPER CA NU AM SPUS O TAMPENIE.pUPICI!! give_rose.gif

CITAT(Deea @ 01-11-2006, 11:09 AM) *

Neata fetele!

Eugeniile au multe puncte, in jur de 3 p parca....pe cele de la Dobrogea, in ambalaj galben sunt scrise sigur valorile.

MERCI!!!!! NU SCRIE PE AMBALAJ CA AM AMBALAJUL IN FATZA MEA.MAI CAUT DAR NU AM VAZUT .PUPICI!!!
Deea
cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Am primit mesaj de la Otilici, s-a internat in dimineata asta cu contractii la 8 minute...se pare ca dupa-amiaza o sa-si tina puiutul in brate!
Va pupa pe toate!

CITAT(antonia05 @ 01-11-2006, 12:16 PM) *

MERCI!!!!! NU SCRIE PE AMBALAJ CA AM AMBALAJUL IN FATZA MEA.MAI CAUT DAR NU AM VAZUT .PUPICI!!!

am mancat cu tonele cand eram insarcinata blushing.gif de asta stiam...dar nu gasesc agenda unde e punctajul. doh.gif
bubbles
vai vai...otilici bafta yahoo.gif se pare ca casuta noastra se va mari icu inca un membru micutz...vai ce emotii am pt otilia sorry.gif

antonia eu i`am zis ca sa puna 2 p la o cana de lapte facut cu apa )).gif
fetili am uitat sa va spun ce mi`a zis bunikmea biggrin.gif cik copilul se naste atunci knd l`ai conceput..adik daca l`ai conceput seara nasti seara...si radeam k maikmea m`a nascut la 9:30 dimineata biggrin.gif
antonia05
AM GASIT VALORILE PE PACHETELE MICI ALE FIECAREI EUGENII.CALCULEZ ACUM.

DA!!UN PACHETEL ARE 36 GRAME =3,7P.DECI IL PUNEM LA 4 PUNCTE UN PACHETEL(2 EUGENII)
bubbles
CITAT(antonia05 @ 01-11-2006, 12:24 PM) *

AM GASIT VALORILEPE PACHETELE MICI ALE FIECAREI EUGENII.CALCULEZ ACUM.

DA!!UN PACHETEL ARE 36 GRAME =3,7P.DECI IL PUNEM LA 4 PUNCTE UN PACHETEL(2 EUGENII)

antonia...daca ti`a iesit 3.7p atunci atat sa pui ...ca simie mi`a iesit la iaurt 0.9p si asa il pun biggrin.gif ca daca adunci cu ctae ceva iti mai iese un p pe care sa il poti consuma biggrin.gif
Pisik
off, iar mi-e foame non-stop, ii dau eu cu apa si ceai dar parca nu e destul....
Pisik
ce liniste pe aici....himere pe unde esti? eftelor nu va mai laudati cu nimic? care mai numara, care a abandonat, care a mai slabit.
Eu pe EU nu am mai vazut- de mult, aveti idee ce e cu ea?
ady_raluk
pisik dar ai papat ceva azi??? sau doar apa si ceai?
bebeingeras
cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif bafta muuuuuuuuuuuuuulta otilici
sa ai cat mai repede puiutul tau langa tine pupic.gif floare.gif hug.gif
Deea
eu cica numar...am inceput sa mananc pe fond de stres si daca numar ma mai temperez, foame nu-mi e, mananc asa aiurea.

Am vb. eu cu Eu. smile.gif ...zicea ca are mult de lucru la servici....poate de asta nu mai intra pe forum...zic si eu.
ady_raluk
deea , cele 8 kg le-ai dat joc cu ww??
Pisik
CITAT(ady_raluk @ 01-11-2006, 01:00 PM) *

pisik dar ai papat ceva azi??? sau doar apa si ceai?

Am papat sigur, dimineata 2 si 1/2 felii toast dietetic, o banana mica, branza Quark si dulceata diet. Am papat de 5,5p
Si acum am papat o punga de chips de mere. Dar eu dupa 3 luni de indopat ca pe gaste ma si asteptam sa imi fie foame non-stop. Nu poti trece de la baloti de ciocolata si juma de tava de prajitura la 2 felii de paine si sa te astepti sa nu iti fie foame, nu? Dar nu ma las, de data asta chiar nu! mad.gif Si fetele stiu ce zic blum.gif

apropos de toast, eu imi iau belforno primus, am vazut ca tu deea pui 2 felii de roast dietetic la 1p, este toast din ala normal, felie mare patrata?
Deea
CITAT(ady_raluk @ 01-11-2006, 01:07 PM) *

deea , cele 8 kg le-ai dat joc cu ww??

primele 4-5 kg. le-am data in prima luna dupa ce am nascut, n-am numarat dara am mancat ca la ww, apoi am inceput sa si numar.... deci Da, cu ww le-am dat jos smile.gif

CITAT(Pisik @ 01-11-2006, 01:09 PM) *

apropos de toast, eu imi iau belforno primus, am vazut ca tu deea pui 2 felii de roast dietetic la 1p, este toast din ala normal, felie mare patrata?

nu, eu iau paine de la vel pitar, silueta se numeste, e paine normala ...felii ovale...alta explicatie nu am gasit smile.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.