Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
bebeingeras
cerd ca numaratul asta imi da atata energie, parca n-as fi eu yahoo.gif
azi am baut o cafea, cu 2 feliute de toast cu branza fitness si gem, la pranz am facut orez cu ciupercute si morcovi
iar deseara cred ca voi manca putin ton cu lamaie
ca gustare un mar, un baton de orez expandat cu miere si unu sau doua pahare de pepsi cheer.gif
sunt bucuroasa ca reusesc, fiindca am mai incercat diete diverse, dar nu le-am terminat pt. ca sunt ffffffff pofticioasa
cred ca si elanul vostru m-a motivat si m-a convins pupic.gif pupic.gif
ady_raluk
doamne cati termeni noi pt mine....toast dietetic, branza Quark...offff...mi se pare tot mai complicat..nici nu stiu daca pe aici pe la noi(arad) gasesc asa ceva...dar dau acuma o fugutza pana jos la magazine si ma uit dupa ele....ca mi-am facut o listuta cu ce am citit pe forum de la voi..mi-e o fomik de lup ca nu am mancat azi decat juma de mar
Deea
CITAT(bebeingeras @ 01-11-2006, 01:13 PM) *

azi am baut o cafea, cu 2 feliute de toast cu branza fitness si gem, la pranz am facut orez cu ciupercute si morcovi
ca gustare un mar, un baton de orez expandat cu miere si unu sau doua pahare de pepsi cheer.gif
sunt bucuroasa ca reusesc, fiindca am mai incercat diete diverse, dar nu le-am terminat pt. ca sunt ffffffff pofticioasa

ne bucuram ca-ti place ww smile.gif

incearca totusi sa inlocuiesti pepsi cu altceva, mai bine bei niste ceai, iti mananca puncte aiurea...mai bine le pastrezi pt. we si te delectezi atunci cu pepsi si alte bunatati.

daconst
Am trecut sa va salut,dar azi am program cu babuinul ca aici nu se lucreaza.

Otilici
,tinem pumnii sa scapi usor si sa ai un bb gras si sanatos!!!! pupic.gif

Dylly,va saluta,dar nu intra ca are un sef nervos in zona si nu vrea sa riste. huh.gif

Eugenia,e la 4p...si eu eram fan...doar ca m-am lasat.

Himere,hai nu fi suparici ca noi apreciem toate ce faci...mai ales ca suntem mai afoane ca tine. pupic.gif

Pisk,chifla de restaurant are 3p.Si daca e si fara miez,e mult mai putin.Felicitari pentru cintar! floare.gif

Emu
,poate ne povesteti mai multe de la voi cum ati sarbatorit H si ce se face in seara aia?Ca la noi sunt obiceiuri preluate,dar m-ar interesa originalul. grin.gif

Geo,eu te inteleg cel mai bine ca ultimele kg se duc al naibi de greu.Mai ales ca esti oarecum multumita de cum arati.Iti trebuie un motiv tare sa te motiveze...iar eu il aveam cind trebuia sa plec in Ro...ca in rest nu prea ma stresa nimic.

Deea,multumim de vesti si sper sa ne anunti cit mai repede cind stii ceva de Otilici. cheer.gif
Deea
CITAT(ady_raluk @ 01-11-2006, 01:14 PM) *

doamne cati termeni noi pt mine....toast dietetic, branza Quark...offff...mi se pare tot mai complicat..nici nu stiu daca pe aici pe la noi(arad) gasesc asa ceva...dar dau acuma o fugutza pana jos la magazine si ma uit dupa ele....ca mi-am facut o listuta cu ce am citit pe forum de la voi..mi-e o fomik de lup ca nu am mancat azi decat juma de mar

nu e complicat deloc smile.gif Daca nu gasesti la magazine prin mega-marketuri sigur gasesti...nu stiu ce magazine gen Metro sau Carrefour aveti in Arad.

Dana, i-am spus Otiliei sa imi dea sms dupa ce naste...ca n-are sens sa o bazai eu acum cu telefonul...are lucruri mult mai importante de facut biggrin.gif Cum primesc mesaj va anunt si pe voi!
Pisik
Ady, nu te stresa daca nu gasesti neaparat ce scriem noi aici; paine neagra gasesti sigur chiar daca nu e nu stiu ce marca vezi pe forum, branza de vaci se gaseste peste tot, degresata, nu trebuie sa fie neaparat quark, apoi nu e pbligatoriu sa papi numai chestii degresate, noi facem asa pt ca daca papam numai chestii degresate putem manca mai mult; Monic insa zicea ca prefera sa pape ceva bun si putin decat mai mult si cu mai putine pcte; acum depinde de tine: poti papa de 2,5p o felie de cascaval sau un pachet intreg de branza de vaci....zic bine, fetele?
ALICE
Foarte bine, Pisik!
dany
Buna ,fetele !!

Himere..insanatosire grabnica tie si Biei !! Si eu zic ca ar trebui sa ai o discutie cu sotul tau.
Geo ... bataita.gif bataita.gif bataita.gif
Raluk...bafta azi cu dulciurile .Nu conteaza la ce ora mananci seara Sotul meu lucreaza in ture si a mancat si la ora 12 noaptea si tot a slabit bine.Am vazut ca esti din Arad..frumos oras.Eu am neamuri in Sebis.
Pisik...asteptam schimbarea prefixului .Felicitari pentru abtinerea de la dulciuri !!!
Deea...frumos avatar ! Multumim pentru vestile despre Otilici.
Otilici...sa ai o nastere usoara si sa-ti tii cat mai repede puiul in brate.
Dana...distractie placuta azi cu babuinul .Ce sarbatoare e la voi ca are liber ?

Pisik
hai sa va incui nu o problema: eu am inceput luni WW de la o greutate care incepe cu 7 blush.gif Astazi cantarul imi arata tot cu 7, dar f aproape de 6; daca reusesc sa il tin asa inca cateva zile si sa scada sub 7, ce fac daca nu s-a terminat saptamana? calculez 20 sau 19p? eu ma gandeam sa las toata sapt asta cu 20 ca probabil vor mai fi oscilatii, ca astept si rusii si sa incep de luni cu 19 sau sa las primele zile cu 20 si de cand scade la prefixul cu 6 sa pun cate 19. mai intelegeti ceva? ca eu nu wacko.gif
Deea
Multumesc Dany! hug.gif

Himere multa sanatate tie si Biei!!!! Despre sot....iti propun sa ai o discutie serioasa cu el ...daca nu, ma ofer sa-ti trimit o tigaie sa-i dai una dupa ceafa sa-si bage mintile in cap! pupic.gif
Monic
CITAT(himere2005 @ 01-11-2006, 08:30 AM) *

emi, eu nu fac foarte des chestii din astea, ca nu sunt genul care sa piarda 100 de ani in bucatarie, plus ca ar insemna sa am si multe tentatii la indemina. ieri cu greu m-am abtinut sa nu fur dintr-un mormint blum.gif am luat azi dimineata jumatate de parcela lol.gif sa-mi creasca glicemia

urmatoarele "ornamente" vor fi de ziua biei, de craciun si revelion. ok?

Himere, sa inteleg ca te-ai facut satanista? lol.gif profanezi morminte? )).gif
bebeingeras
CITAT(Deea @ 01-11-2006, 01:15 PM) *

CITAT(bebeingeras @ 01-11-2006, 01:13 PM) *

ne bucuram ca-ti place ww smile.gif

incearca totusi sa inlocuiesti pepsi cu altceva, mai bine bei niste ceai, iti mananca puncte aiurea...mai bine le pastrezi pt. we si te delectezi atunci cu pepsi si alte bunatati.

mersi mult de sfat nici eu nu prea eram convinsa de pepsi asa ca o sa revin la ceai
apropo eu consum ca ajutator in regim ceai verde de slabit antiadipos si e super eficient nu retii nimic in organism
asa ca aveti grija cand il beti daca vreti ca va scoate imediat afara wink1.gif si mie imi mai taia pofta de mancare niste pastile cu otet de mere 3/zi inaint5e de masa si te ridicai de la masa fara sa vrei ca nu iti mai era foame
ady_raluk
deci, sa va zic: 2 felii paine normala, unt 2 lingurite , pana aiaci stiu ca sunt 5 puncte
acum incepe dilema: am luat parizer de pui. pe asta il punctez ca si pe salamul de pui?
ca mor de foame si nush daca sa il pun pe felia de paine sau nu smile.gif
nusarich
buna fetelor!

am avut azi la treaba asa de cu noaptea, ca abia am reusit sa citesc ce-ati mai scris...
himere, sanatate tie si biei, sa va faceti bine! poate nu e rau, dupa ce va refaceti sa faceti si un vaccin antigripal...
pisik, bravo pentru ambitia de ieri si bafta si pentru azi! eu ma gandeam ca poate numeri 20 de puncte in zilele in care ai prefixul 7 si 19 cand treci la 6, ca nu cred ca vor mai fi multe zile cu 7...
ady, spor la prajiturit pentru copii. tu sa nu faci ca ei! stiu cum e cu cei care nu te prea sustin, dar dintr-o data observa ca ai slabit si ca parca arati mai bine...
geo, te sustinem toate sa nu renunti la ambitie. si eu cand mai primesc complimente parca m-as mai lasa un pic balta, dar ma urc pe cantar si ma potolesc urgent.
bubbles, drum bun acasa (asta fin'ca nu stiu cand mai intru azi), sa nu mananci multe ingrasacioase, ca te asteptam cu jordita...
bebeingeras
auziti fetele e careva de meserie profa? (si de limba straina)? sa impartasim impresiile din aceasta meserie?
blushing.gif
michelle
CITAT(ady_raluk @ 01-11-2006, 01:50 PM) *

deci, sa va zic: 2 felii paine normala, unt 2 lingurite , pana aiaci stiu ca sunt 5 puncte
acum incepe dilema: am luat parizer de pui. pe asta il punctez ca si pe salamul de pui?
ca mor de foame si nush daca sa il pun pe felia de paine sau nu smile.gif

Parizer, Cremwurst, polonez 26.0 lipide 295 kcal, deci 7.8p/100g
O felie de paine are 1p/bucata (aprox 20g)
Untul, daca e 65% are 18p/100g grin.gif
Pisik
CITAT(bebeingeras @ 01-11-2006, 01:48 PM) *

mersi mult de sfat nici eu nu prea eram convinsa de pepsi asa ca o sa revin la ceai
apropo eu consum ca ajutator in regim ceai verde de slabit antiadipos si e super eficient nu retii nimic in organism
asa ca aveti grija cand il beti daca vreti ca va scoate imediat afara wink1.gif si mie imi mai taia pofta de mancare niste pastile cu otet de mere 3/zi inaint5e de masa si te ridicai de la masa fara sa vrei ca nu iti mai era foame

si eu am incercat ceaiul antiadipos dar imi da niste deranjamente nasoale la stomac, cu crampe dureroase si balonari si am renuntat la el pt moment; oricum, regimul, de fapt mancatul echilibrat e cheia, nici un ceai si nici o pastila nu ajuta altfel; iti spun eu, pt ca in perioada asta nebuna in care m-am ingrasat am incercat toate ceaiurile si pasilele posibile si tot m-am ingrasat, nu numai ca nu am slabit, pt ca am mancat...
dany
CITAT(Pisik @ 01-11-2006, 10:41 AM) *

hai sa va incui nu o problema: eu am inceput luni WW de la o greutate care incepe cu 7 blush.gif Astazi cantarul imi arata tot cu 7, dar f aproape de 6; daca reusesc sa il tin asa inca cateva zile si sa scada sub 7, ce fac daca nu s-a terminat saptamana? calculez 20 sau 19p? eu ma gandeam sa las toata sapt asta cu 20 ca probabil vor mai fi oscilatii, ca astept si rusii si sa incep de luni cu 19 sau sa las primele zile cu 20 si de cand scade la prefixul cu 6 sa pun cate 19. mai intelegeti ceva? ca eu nu wacko.gif

Eu zic sa ramai saptamana asta cu 20 si de saptamana viitoare -daca ramane 6-le in fata - sa incepi cu 19 P.Asa stiu eu...

Sa vedem ce zic Miha si Dana.
michelle
CITAT(danyhoney @ 01-11-2006, 02:06 PM) *

Sa vedem ce zic Miha si Dana.

De acord cu tine si Nusa
still_me
sar'na pentru bataita.gif .. sper sa-mi revina ambitia
ady .. da eu am slabit in curs de 1 an ..dar nu constant , adica am mai luat 2-3kg de sarbatori .. le-am dar jos is uite asa ....
otilici , nastere usoara .... il face pe bb scorpion .. mandrete de bebelus
bubbles
hey fetele..va salut de la matusa mea...k stau cu piticu` )).gif am uitat sa mananc iaurtu` cu cereale dar am mancat aici cereale goale de 1.5p si cornul cu care am venit de acasa deci ink 4.3p...si biscuitii de 3 p deci in total pana acum 8.8p pana acum...si nu cred ca mai am cand sa mananc azi ceva smile.gif poate pieptul de pui diseara biggrin.gif
lliliana
CITAT(Deea @ 01-11-2006, 01:42 PM) *

Multumesc Dany! hug.gif

Himere multa sanatate tie si Biei!!!! Despre sot....iti propun sa ai o discutie serioasa cu el ...daca nu, ma ofer sa-ti trimit o tigaie sa-i dai una dupa ceafa sa-si bage mintile in cap! pupic.gif

Salut fetele... pupic.gif In jenere...barbatii au nevoie de lovituri repetate la popou...ca li se coboara mintea acolo si gandesc cu respectiva parte a corpului blum.gif Daca dai...se urca la locul ei... cheer.gif
daconst
Dany,la noi e Allerheiligen...la voi nu? huh.gif

Pisik,tu mananci de cite puncte ai inceput saptamana...nu ai voie sa te cintaresti in fiecare zi.Deci aici e greseala.Ce-ti arata saptamana viitoare cintarul,calculezi din nou punctajul.
Pisik
CITAT(daconst @ 01-11-2006, 02:45 PM) *

Dany,la noi e Allerheiligen...la voi nu? huh.gif

Pisik,tu mananci de cite puncte ai inceput saptamana...nu ai voie sa te cintaresti in fiecare zi.Deci aici e greseala.Ce-ti arata saptamana viitoare cintarul,calculezi din nou punctajul.

Ok, ok, am inteles sa traiti sefa! salut.gif pupic.gif
dany
Ba da si la noi e ,Dana ...dar nu se da liber de la munca . A nins la voi asa cum s-a spus ? La noi erau 2 ° C dimineata la 6:30...frig tare.Acum sunt 6°C.
ALICE
CITAT

Salut fetele... pupic.gif In jenere...barbatii au nevoie de lovituri repetate la popou...ca li se coboara mintea acolo si gandesc cu respectiva parte a corpului blum.gif Daca dai...se urca la locul ei... cheer.gif

Bine spus....... )).gif M-am distrat la culme cand am citit!!!! yahoo.gif
bubbles
in gheorgheni azi e ziua mortilor si copii nu se duc la gradinita..de aia tb sa stau cu asta mic...ufff e atat de obositor biggrin.gif
anaoi
yupppy, otilici face bebe scorpion, ca dylly.
cheer.gif cheer.gif
extraordinar. give_rose.gif
am fugit pa
bubbles
vai fetele cate chestii ingrasacioase are copilul asta prin casa....dulciuri and stuff...sper sa rezist biggrin.gif
ALICE
Inchide tot si lasa-le!!!!!!
bubbles
bine ca se pune la somn si nu mai am treaba cu el vreo 2-3 ore biggrin.gif
mi`a luat matusa`mea in caz k mi`i foame niste rulada din pui... )).gif
Tulip
Otilici,nastere usoara! pupic.gif pupic.gif

Pisik,nu te lasa,sa vezi numai saptamana ce vine cum iti schimbi "prefixul" cheer.gif cheer.gif

Bebeingeras,cate kg vrei sa slabesti?de ce nu-ti pui ticker?

Eu astept sa adoarma Timea(deocamdata e in pat si povesteste),sa ma apuc sa fac ceva mancarica si o tarta/tort de mere....de care eu nu ma ating,sau cel mult 1 feliuta! )).gif )).gif )).gif
Pisik
am papat si eu, cat sa punctez oare 2 felii rotunde (si groase) de bagheta graham? dar o lingurita maioneza light?
Mercic
Ella79
Eu sunt in pauza de masa si ma delectez cu 2 mere.
bubbles
am luat o fel de paine din cea mai maricica si am taiat`o in doua si am taiat 4 feliute subtiri de rulada de pui si am zis ca 2 p painmea si 2 rulada...deci ink 4 p...total 12.8p smile.gif si diseara mai mananc de 3 p in total 15.8 p cred ca pt azi )).gif
soranutza
Otilici, nastere usoara iti doresc! Mai un pic si vine bebele printre noi! Va asteptam acasa! give_rose.gif

Himere, sunt suparata pe sotul tau sad.gif Ieri chiar am vrut sa iti spun ce minunatii ai facut dar m-am luat iar cu altele si am uitat. Banuiesc ca nici nu ne spui tu toate ce mai scoate din el. Sa stii ca nu-i frumos si nici normal sa faca asa ceva, trebuie sa ii spui ceva! Al meu de-mi zicea ca nu voi fi niciodata o doamna ala era! Faceam un scandal de naiba-l lua. Asa ceva nu se spune nimanui, eu nu as spune asta nici macar unei cersetoare care sta in canale. Toate suntem femei si desi avem complexele noastre, nu vrem sa auzim astfel de chestii (chiar daca poate in sinea noastra stim ca unele sunt adevarate). Nu inteleg ce a castigat prin faptul ca ti-a spus asta. mad.gif Sper sa nu te superi ca am spus asta dar eu chiar m-am suparat pe el!!!
irinush
Buna fetele!
Eu tot racita sunt, tot sper sa imi treaca si mie mai repede, dar se pare ca nu am noroc ...
pana acum ma pastrez in puncte pe ziua de azi, sper sa nu o fac lata diseara, cum mai obisnuiesc eu ...

Intreba cineva de iaurt zuzu cu 1p, este iaurtul verde, de 200g zuzu 0.1% grasime, care are intr-adevar doar 1p.

Pisik, eu am gasit asa:
Chifle cu graham 1 Bucata, 55g 2 Points
Maioneza, 20% grasime 2 lingurite 0,5

ALICE
Deseara ne scoate seful in oras... blush.gif Sa te tii atunci.Mananc de azi dimineata numai mere.Ca sa am puncte............ wink1.gif
bubbles
alice poate va trage sefu` teapa si va face cinste numai cu apa minerala cu lamaie smile.gif

ce punctaj ati zis ca are un covrig?pls help me biggrin.gif
irinush
CITAT(bubbles @ 01-11-2006, 04:04 PM) *

alice poate va trage sefu` teapa si va face cinste numai cu apa minerala cu lamaie smile.gif

Covrig mare 70g 3
bubbles
ms irinush pupic.gif
Pisik
CITAT(bubbles @ 01-11-2006, 04:04 PM) *

3p

CITAT(irinush @ 01-11-2006, 03:59 PM) *

Buna fetele!
Eu tot racita sunt, tot sper sa imi treaca si mie mai repede, dar se pare ca nu am noroc ...
pana acum ma pastrez in puncte pe ziua de azi, sper sa nu o fac lata diseara, cum mai obisnuiesc eu ...

Intreba cineva de iaurt zuzu cu 1p, este iaurtul verde, de 200g zuzu 0.1% grasime, care are intr-adevar doar 1p.

Pisik, eu am gasit asa:
Chifle cu graham 1 Bucata, 55g 2 Points
Maioneza, 20% grasime 2 lingurite 0,5

mersi Irinush, voi pune 2 pcte painea, sper sa nu fi cumulat mai mult de o chifla si 0,5 maioneza
julyalina
buna fetelor! am trecut si io pe aici sa vad ce mai faceti floare.gif eu mai citesc pe aici dar voi aveti un ritm rapid de umplerea a jurnalului )).gif si nu prea am timp sa fiu la curent cu toate sorry.gif
va pupic.gif pe toate
irinush
CITAT(julyalina @ 01-11-2006, 04:12 PM) *

buna fetelor! am trecut si io pe aici sa vad ce mai faceti floare.gif eu mai citesc pe aici dar voi aveti un ritm rapid de umplerea a jurnalului )).gif si nu prea am timp sa fiu la curent cu toate sorry.gif
va pupic.gif pe toate

si noi te pupam Alina! pupic.gif
Tulip
Irinush,sa te faci bine!!!david e ok?sau e racit si el? floare.gif

Himere,tu cum te simti?Bia ce face? pupic.gif
irinush
Merci tulip; David e ok, sper sa nu ii dau si lui, mai ales ca au trecut doar vreo 2-3 saptamani de la ultima raceala si atunci am fost raciti toti 3! iar David a suportat-o destul de greu, si nu voia deloc sa ia medicamente, asa ca ... sper sa fiu doar eu de data asta ...

voi sunteti bine nu?
Tulip
da,la noi inca nu a aparut nici o raceala....dar mi-e frica totusi.....sper sa scapam bine de toti virusii afurisiti!
irinush
CITAT(Tulip @ 01-11-2006, 04:25 PM) *

da,la noi inca nu a aparut nici o raceala....dar mi-e frica totusi.....sper sa scapam bine de toti virusii afurisiti!

eu ii dau lui David imuno baby de la erba vita, e un sirop, cica ar ajuta ...
bubbles
da...am recalculat tot si uitasem ceaiul instant si mi`a dat 14 p si daca mai mananc si diseara de 3 p ajung la 17p pt azi sad.gif
mai am o intrebare intrebatoare...100 de gr de pateuri cu branza cat se puncteaza?
daconst
Am intrat iar sa va citesc ca pina acum am fost harnicuta...Am gatit un fel de tochitura moldoveneasca,dar cu carne slaba si ceapa,morcovi,ciuperci si o lingura de bulion.A iesit yammmiii!Am pus doar o lingura de ulei,asa ca merge de WW. wink1.gif
Mai tarziu fac mamaliga. blum.gif

Am facut si o prajitura cu mere sa pot sa dau si eu ceva de pomana,ca in rest nu am nici ce,nici cui aici. sad.gif
Tot Ziua Mortilor e si aici,doar ca-i spune mai frumos:Ziua Sfintilor!

Himere sanatate multa si tie si Biei si sa nu te prind ca esti necajita.Desi subscriu si eu la ce-a spus Sorana.Cred ca esti prea buna cu el. devil.gif

Irinush,daca mai treci pe la noi...trece si boala. pupic.gif

Dany,n-a nins inca dar e totul gri...cica la noapte vine ninsoarea.Bine c-am schimbat cauciucurile.

In seara asata am si cursul cu moasa,deci miscam burtikul. cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.