ALICE
01-11-2006, 02:45 PM
Bubbles,

de unde pateuri????????Astea de unde au aparut?
bubbles
01-11-2006, 02:54 PM
nu pt mine alice

stai calma
).gif)
ma bucur sa vad ca ma ajuti
ramonavlas
01-11-2006, 03:04 PM
Buna fetelor.
Oti, nastere usoara.......si va asteptam cat mai repede inapoi frumosi si sanatosi.
Bublless, m-ai omorat cu pateurile tale cu branza. Noroc ca in timp ce citeam, mancam o salata ca altfel.........
bubbles
01-11-2006, 03:07 PM
da...dar oare ctae p au?100 g de pateuri cu branza?
Tulip
01-11-2006, 03:09 PM
CITAT(irinush @ 01-11-2006, 02:26 PM)

CITAT(Tulip @ 01-11-2006, 04:25 PM)

da,la noi inca nu a aparut nici o raceala....dar mi-e frica totusi.....sper sa scapam bine de toti virusii afurisiti!
eu ii dau lui David imuno baby de la erba vita, e un sirop, cica ar ajuta ...
i-am dat Imunogripp,pe baza de echinaceea,am facut un tratament de 6 saptamani....cica e fff. bun...apoi sa vedem....
bubbles
01-11-2006, 03:11 PM
raluk dar pe mess de ce nu intri ?
ramonavlas
01-11-2006, 03:12 PM
CITAT(bubbles @ 01-11-2006, 04:07 PM)

da...dar oare ctae p au?100 g de pateuri cu branza?

Enoooorm....nici nu vreau sa ma gandesc. Sincer, habar nu am, dar decat sa stiu ce punctaj au, mai bine nu mananc.
ady_raluk
iarasi ma bag si eu in seama, dar sper sa ma suportati cateva zile pana ma dumiresc cu punctele aste. deci pana acum am mancat asa ( va rog mult sa ma corectati daca gresesc undeva la pct)
- 1 cafea + 1/2 lingurita zahar = 0 pct
1/2 mar = 0 pct
2 felii paine (franzeluta) = 2 pct
2 lingurite micutele de unt = 5 pct
40 gr parizer = 4 pct
si am mai papat 2 rondele de orez expandat cu 2 lingurite de dulceata ...si pe astea habar nu am cum sa le punctez
HELPPPPPPP!!!!!!!!!!!!
bubbles
fetili ati vazut aseara la stiri k in joseni au fsot -10 grade ... ei joseniul e la 5 km de gheorgheni...si aici e ffff frig..ufff vine iarna
ady_raluk
dulceata dietettica...normal
OTILICI
nastere usoara si abia asteptam sa vedem poze cu minunatia
Himere, te rog mult sa nu fii suparata......ia-l pe al tau la o discutie serioasa si explica-i ca nu se face asa ceva, ca nici lui nu i-ar placea sa il jignesti spunandu-i anumite lucruri.
raluk, bine ai venit printre noi si mult succes la alungat kg deranjante.
nu ezita sa ne intrebi ori de cate ori ai nelamuriri.
Pisik, felicitari!asteptam pe saptamana viitoare confirmarea prefixului 6
Dany, esti ok? ma bucur sa te vad mai des printre noi
oare am uitat pe cineva?....
ramonavlas
01-11-2006, 03:14 PM
CITAT(ady_raluk @ 01-11-2006, 04:12 PM)

iarasi ma bag si eu in seama, dar sper sa ma suportati cateva zile pana ma dumiresc cu punctele aste. deci pana acum am mancat asa ( va rog mult sa ma corectati daca gresesc undeva la pct)
- 1 cafea + 1/2 lingurita zahar = 0 pct
1/2 mar = 0 pct
2 felii paine (franzeluta) = 2 pct
2 lingurite micutele de unt = 5 pct
40 gr parizer = 4 pct
si am mai papat 2 rondele de orez expandat cu 2 lingurite de dulceata ...si pe astea habar nu am cum sa le punctez
HELPPPPPPP!!!!!!!!!!!!

2 rondele orez - 1, iar dulceata dietetica stiu ca 1 lingurita e "gratis" dar una.........
bubbles
01-11-2006, 03:16 PM
untul e prea mult la 2 lingurite..eu zic ca 2 p ajung ???? iar rondelele de orez eu le punctez cu 0.5p una...de obicei au valorile trecute pe paket si dulceata 2 lgte 0.5p..e bine asa fetele?
pe mine m`ai uitat eu

vai doamne ramona cand ma uit la tikeru` tau si vad ca ai dat jos 20 kg parca ma ambitionez si mai tare

cum se cheama dulceata dietetica pe care o mancati voi
Tulip
01-11-2006, 03:17 PM
mai fetelor,am nevoie si eu de ejutor......am niste varne de manzat.....si nu stiu cum sa-l punctez.....
in lista am gasit asa:*carne de vaca,proaspata.....125gr....2P
*carne de vitel proaspata.......140gr...4.5P
sa-mi explice si mie cineva,de ce-i asa mare diferenta de punctaj intre carnea de vitel/vaca.....
ady_raluk
01-11-2006, 03:18 PM
pe borcanasul meu scrie Arovit- dulceata dietetica de caise
Pisik
01-11-2006, 03:20 PM
CITAT(bubbles @ 01-11-2006, 05:16 PM)

untul e prea mult la 2 lingurite..eu zic ca 2 p ajung ???? iar rondelele de orez eu le punctez cu 0.5p una...de obicei au valorile trecute pe paket si dulceata 2 lgte 0.5p..e bine asa fetele?
pe mine m`ai uitat eu

vai doamne ramona cand ma uit la tikeru` tau si vad ca ai dat jos 20 kg parca ma ambitionez si mai tare

cum se cheama dulceata dietetica pe care o mancati voi

eu nu am gasit decat de la arovit; bine, mai sunt unele straine dar cam scumpute; dar eu zic ca mare diferenta la pcte intre dulceata autentica facuta de bunica mea de ex si cea dietetica nu e, in schimb aia de casa e sigur naturala.....asa ca o sa reconsider situatia si o sa prefer sa pap cate o lingurita gem de caise facut de Buni.
Eu, bine ai revenit, ne era dor!
Of, pe mine ma cam roade stomacelul, dar mai am doar 6 pcte pt restaurantul de diseara, asa ca le pastrez si sper sa nu le depasesc!
ady_raluk
01-11-2006, 03:21 PM
eu nu inteleg ceva: deci daca mananci 100 de gr de mar inseamna 0 pct.....pai si daca mananc 3 mere?
bubbles
01-11-2006, 03:21 PM
raluk am sa caut si eu maine k primesc money de la mama azi

si imi fac aprovizionarea pe sapt viit..v`am zis k aici nu se gaseste iaurt danone 0,1% grasime si k eu imi aduc de l apiatra?
ady_raluk
01-11-2006, 03:22 PM
plus ca mi-am cumparat o conopiduta de 1 kg (conopiduta pffff

), si caut ca o disperata cate pct are. vreau sa o fierb si sa pun pe ea...nush sare si o lingurita de ulei
bubbles
01-11-2006, 03:25 PM
pisik...ca bine zici...eu mananc de zmeure de la mama soacra si stiu sigur ca nu pune mult zahar in ea

iar daca e sa imi cumpar prefer de capsuni sau tot zmeure
Pisik
merci frumos.
va citesc pe fuga zilnic, dar tot va citesc........cu scrisul mai greu ca se apropie sfarsitul de an si avem de lucru de innebunim.
seara acasa sunt rupta si nu prea ma mai tin ochii sa intru pe net; in plus am inceput sa ma pun cu burta pe carte pentru facultate
ca am 10 examene in februarie
nu stiu cum naiba ma voi descurca. materiile sunt misto, insa am enorm de citit; pana in 18 Nov. am de facut teme la fiecare materie in parte si minim 100 de pag de invatat la fiecare
bubbles
01-11-2006, 03:28 PM
bafta eu

asa e si la noi...eu astept sa vad ce le mai trece prin cap profilor sa ne dea de invatat si ast cd`ul k apoi sa ma apuc de tocit
ady_raluk
01-11-2006, 03:29 PM
BAFTA sa ai eu! ce facultate faci?
ina_ceva
01-11-2006, 03:30 PM
Insanatosire grabnica,
himere, si tie si fetitzei!!
Geo
Bravo,
pisik!!! Buna ideea care ai avut-o

;daca ai rezistat ieri, trebuie sa faci la fel in continuare
Deea, sa-i transmitzi lui otilici

din partea noastra. Multumim de veste

!
CITAT(ALICE @ 01-11-2006, 04:00 PM)

Deseara ne scoate seful in oras...

Sa te tii atunci.Mananc de azi dimineata numai mere.Ca sa am puncte............

Bravo,
alice!!!Sa vezi diseara ce-o sa dai navala la masa
CITAT(ady_raluk @ 01-11-2006, 05:18 PM)

pe borcanasul meu scrie Arovit- dulceata dietetica de caise

De la arovit iau si eu ; cam 0.1, 0.2 linguritza. Conopida e 0p.
Spor la invatat,
gigelu!!!
Pisik
01-11-2006, 03:30 PM
CITAT(bubbles @ 01-11-2006, 05:21 PM)

raluk am sa caut si eu maine k primesc money de la mama azi

si imi fac aprovizionarea pe sapt viit..v`am zis k aici nu se gaseste iaurt danone 0,1% grasime si k eu imi aduc de l apiatra?
Iaurturi mai ieftine la puncte: Prodlacta (o,5p/borcanul de 200 ml parca), Zuzu verde (si mai bun ca Danone), Milli bleu (asta e la fel, 1 pct/borcanelul, dar parca e mai bun si mai mare borcanelul)
Eu una nu prea mai suport iaurtul simplu, zace in frigider
ina_ceva
01-11-2006, 03:33 PM
O pereche pleaca in vacantza pe un lac unde se putea pescui. Lui ii placea sa pescuiasca in zori , ea adora lectura. Intr-o dimineata el se intoarse dupa citeva ore de pescuit si hotari sa traga un pui de somn. Desi lacul nu-i era familiar ea se hotari sa iasa cu barca. Visli putin, apoi relua lectura. Dupa putin apare paznicul in barca lui:
-Buna ziua, ce faceti aici?
-Citesc, raspunse ea desi gindea ca e evident.
-Sinteti intr-o zona unde pescuitul este interzis!
-Dar nu pescuiesc, nu se vede ?
-Da, dar aveti tot ce va trebuie . Trebuie sa ma urmati si va trebui sa va amendez.
-Daca o faceti va denunt pentru violentza carnala.
-Dar nici macar nu v-am atins !
-Dar aveti cu dvs. tot ce va trebuie !
Morala : NU contraziceti niciodata o femeie care stie sa citeasca
bubbles
01-11-2006, 03:33 PM
pisik iti dai seama k daca nu gasesc danone nici celelalte nu prea am sanse sa gasesc...nici mie nu imi place simplu si de aia pun cereale in el
ady_raluk
01-11-2006, 03:34 PM
multumesc ina ceva....ca eram intr-o bezna mare...chiar ma gandeam sa renunt la conopida azi
ina_ceva
01-11-2006, 03:37 PM
Ady raluk, in legatura cu merele, ce depaseste 200gr de fructe pe zi, pctezi cu 1p. La legume la fel , doar ca e vorba de 300gr.
bubbles
01-11-2006, 03:37 PM
vreau sa va marturisesc ceva...va iubesc pe toate fiindca daca nu erati voi nici acum nu cred ca reuseam sa ma apuc de regim si sa dau atatea kg jos...va multumesc ca existati
Pisik
01-11-2006, 03:39 PM
ady, intrebai de mere, nu stiu daca ti-a raspuns cineva; 3 mere = 0p; 3 fructe sunt gratis, ce depasesti (de exemplu 4 mere, 5 mere, etc.), indiferent cu cat, punctezi 1p pt tot (indiferent ca sunt fructe, legume sau de amandoua) unele fete nu puncteaza; eu ieri si luni am punctat, azi nu punctez ca sa imi ramana pt diseara la restaurant
Offf, iar am durerile alea naspa de stomac, am luat deja 2 no-spa, nici macar nu stiu ce imi face asa rau, oare merele?
CITAT(bubbles @ 01-11-2006, 05:37 PM)

vreau sa va marturisesc ceva...va iubesc pe toate fiindca daca nu erati voi nici acum nu cred ca reuseam sa ma apuc de regim si sa dau atatea kg jos...va multumesc ca existati

cred ca asta simtim toate;
bubbles, tu in cat timp ai slabit 14,5kg, ca nu mai stiu?
ina_ceva
01-11-2006, 03:40 PM
Iar la dulceatza, revin asupra celor spuse mai devreme; gemul meu de caise de la arovit are 0.1p la 5 gr(o lgt), dulceatza se poate sa aiba mai mult, cred ca poti puncta 2lgt cu 0.5p.
bubbles
01-11-2006, 03:43 PM
pisik s`ar putea ca de la mere ca de obicei fermenteaza in stomac si provoaca multa aciditate k asa mai pateam si eu

care din voi stie ceva despre vise...aseara am visat ca eram cu mama si k imi luam rokia de mireasa si k pan la urma mi`am luat una cre nu prea imi placea...si k sa va faceti o idee de care rokie as vrea...daca ati vazut dumijnik park nunta celor de la buc la tablou de nunta...tipa roscata cu tipul grizonat...o rokita ca a ei as vrea
).gif)
pisik eu mai in serios din februarie-martie m`am apucat

ina..am uitat sa iti zic ca mie cantarul imi arata azi dimineta 61.8 kg
Tulip
01-11-2006, 03:45 PM
nu ma ajutati si pe mine?de ce-i asa mare diferenta intre carnea(125gr..2P) de vaca si cea de vitel(140gr..4.5P)?
ady_raluk
01-11-2006, 03:49 PM
bubbles, referitor la visul tau: din ceea ce stiu eu de pe la bunica mea, cand te visezi mireasa se zice ca ti-a murit moartea....sper sa nu iti stric cheful acuma...oricum , e bine...nu e rau
Tulip
01-11-2006, 03:50 PM
ady_raluk
01-11-2006, 03:53 PM
tulip ma tot uit la poza fetitei tale ..cat poate fi de frumoasa...offf....sa sti ca adaca reusesc si eu intr-un final sa raman gravida (al 2-lea copil) ...o sa ma mir tot timpul pe fetita ta...ca zice ca daca cat esti gravida te miri mult pe cineva, bebe va semana pe cel pe care te-ai mirat

te-as ajuta eu cu problema ta....dar sunt abia la inceput si inca habar nu am......
Pisik
01-11-2006, 03:54 PM
CITAT(Tulip @ 01-11-2006, 05:50 PM)

Ca deobicei, eu raman in urma...habar nu aveam ca Bubbles va fi mireasa...Felicitari!!! Da-mi si mie cateva amanunte, ca tare frumoase sunt pregatirile, eu am ramas cu nostalgia...
Tulip
01-11-2006, 03:56 PM
CITAT(Pisik @ 01-11-2006, 03:54 PM)

Ca deobicei, eu raman in urma...habar nu aveam ca Bubbles va fi mireasa...Felicitari!!! Da-mi si mie cateva amanunte, ca tare frumoase sunt pregatirile, eu am ramas cu nostalgia...
sper ca nu am vorbit prostii...parca asa ziceai,
Andrea,nu?ca la anu' va fi ceva
bubbles
01-11-2006, 04:10 PM
tulip din cate stiu eu carnea de vitel e mia grasa decat cea de vita(vaca batrana)

pai pisik...noi la anu in august vrem sa ne luam

si nunta o facem la lacul rosu la un restaurant
).gif)
la mine acasa nu e cine stie ce dar la babuin acasa...la teara este de pregatiti o gramada...la fiecrae barbat care vine la nunta se da o sticla de jumatate de l de tarie

apoi...la el acasa vine multa lume...kiar radeam cu el ca acolo la nunti e ceva de genul veniti ca e moca totul
).gif)
...si dupa cum ziceam se umple curtea cu meseni care mananca si beau inainte sa vina sa ma ia pe mine...bine k drumul de la el la mine e de 45 minute si vrem sa ne luam la biserica de lg mine...si stai sa vz ca ink stam linistiti dar de la 1 ianuarie incepe neliniste...rokie de mireasa,rokie sau costumas de cununie...costum pt el...

stati sa vedeti ca el cik tb sa aiba f multi oameni ca ai lui au tot umblat la nunti...dar de la mine mia putini k ai mei au fost la nunti dar in craiova..eu ast sa treaca ca sa fac un bebe strumf apoi cat mai repede posibil

CITAT(Tulip @ 01-11-2006, 05:56 PM)

CITAT(Pisik @ 01-11-2006, 03:54 PM)

sper ca nu am vorbit prostii...parca asa ziceai,
Andrea,nu?ca la anu' va fi ceva

tulip la anu avem 2 nunti..eu in august si uka in sep sau oct din cate am inteles eu
Pisik
01-11-2006, 04:10 PM
bubbles, felicitari! este superb, vei vedea, sa te implici ca nu vei regreta! nu lasa doar traditiile, amenajeaza tu in ce culori vrei, asorteaza totul, este o satisfactie imensa....
Of, hai ca ma apuca acuma...
ramonavlas
01-11-2006, 04:18 PM
Eu am cam plecat. Haide Steaua, diseara la meci, desi sper sa mai apuc sa intru pana atunci.
Deocamdata la 17 am o intalnire, scurta sper, si la 18 merg la sala. La 20 sper ca sunt acasa.
V-am pupat pe toate in parte............
bubbles
01-11-2006, 04:26 PM
pai eu sper sa fie tot bine...sa dea domnul sa ajungem pana atunci si poate la anu pe vremea asta va anunt ca ast un bebel
Tulip
01-11-2006, 04:47 PM
Am bagat tarta de mere in cuptor

miroase in casa a scortisoara,sper sa ma pot controla
Tulip
01-11-2006, 04:58 PM
Pisik
01-11-2006, 05:01 PM
CITAT(Tulip @ 01-11-2006, 06:47 PM)

Am bagat tarta de mere in cuptor

miroase in casa a scortisoara,sper sa ma pot controla

deja se uda tastatura....
sper sa ma limitez la o salata usoara diseara si sa nu depasesc si mai ales sa nu fiu tentata de vreun dulce...ca altceva se mai admite, dar dulce nu as vrea, cel mult sa gust de la cineva in caz ca mi-e prea pofta.
Of, tineti-mi pumnii si azi si maine cu restaurantele astea!
Tulip
01-11-2006, 05:03 PM
Pisik,gandeste-te la cantar....si gandeste-te ca de sapt. viitoare poate o sa ai 19 P
ina_ceva
01-11-2006, 05:08 PM
Pisik,

, noi tinem pumnii
tulip,
Ella79
01-11-2006, 05:11 PM
Am ajuns acasa. Va citesc si ma delectez cu niste branza de vaci dietetica si dupa aia ma duc, in sfarsit, la sala.
Tulip, nu stiu de ce e diferenta intre carnea de vaca si cea de vitel.... Bine ca nu mananc de nici una...
Pisik
01-11-2006, 05:15 PM
CITAT(Ella79 @ 01-11-2006, 07:11 PM)

Am ajuns acasa. Va citesc si ma delectez cu niste branza de vaci dietetica si dupa aia ma duc, in sfarsit, la sala.
Tulip, nu stiu de ce e diferenta intre carnea de vaca si cea de vitel.... Bine ca nu mananc de nici una...
Mananci branza de vaci goala? cum poti? eu o amestec cu miere, cu stafide si tot imi e greu, sau umplu rulouri cu sunca cu ea, dar asa goala....
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.