Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Tulip
CITAT(Pisik @ 01-11-2006, 05:15 PM) *

CITAT(Ella79 @ 01-11-2006, 07:11 PM) *

Am ajuns acasa. Va citesc si ma delectez cu niste branza de vaci dietetica si dupa aia ma duc, in sfarsit, la sala.
Tulip, nu stiu de ce e diferenta intre carnea de vaca si cea de vitel.... Bine ca nu mananc de nici una...

Mananci branza de vaci goala? cum poti? eu o amestec cu miere, cu stafide si tot imi e greu, sau umplu rulouri cu sunca cu ea, dar asa goala....

Mie-mi place si pe paine....cu felii de rosii peste wink1.gif
Pisik
mie nu, am trei pachete in frigider pe care le voi arunca; la fel si iaurtul zuzu, nu le mai suhport
Ella79
CITAT(Pisik @ 01-11-2006, 07:15 PM) *

CITAT(Ella79 @ 01-11-2006, 07:11 PM) *

Am ajuns acasa. Va citesc si ma delectez cu niste branza de vaci dietetica si dupa aia ma duc, in sfarsit, la sala.
Tulip, nu stiu de ce e diferenta intre carnea de vaca si cea de vitel.... Bine ca nu mananc de nici una...

Mananci branza de vaci goala? cum poti? eu o amestec cu miere, cu stafide si tot imi e greu, sau umplu rulouri cu sunca cu ea, dar asa goala....

Crede-ma, m-a apucat o disperare ca as manca si scoarta de copac goala numai sa slabesc!
ina_ceva
La mine se anuntza film diseara, la plazza. Fara popcorn si fara cola blushing.gif sad.gif dry.gif .
Mi-am facut 1.5L de apa plata cu lamaie & miere si sper sa rezist astfel pana la sfarsitul filmului mad.gif sau macar pana termina ceilalti.
Si ca sa fac si miscare, am sa merg pe jos vreo juma de ora.

Va pupic!!! pupic.gif
O seara placuta!!!
Tulip
oare ce-i cu Otilici smile.gif ?
ady_raluk
doamne fetelor...nu mai suport...cred ca am baut azi 4 l de apa .........
ady_raluk
otilici este cea care e la maternitate acuma nu??? cand ma gandesc la fericirea pe care o simti cand iti vezi prima oara bebelul..smile.gif....sa fie sanatos si bebe si ea...asta e cel mai important
Tulip
Meniul meu:
*paine cu unt si miere..................................3P
*covrig........................................................2P
*Paste cu carne de vitel si sos de smantana....7P
*1 felie tort de mere.....................................5P
*2mere; 1pare.............................................0P

Total 17 din 19 cheer.gif
Deea
Inca nu am vesti de la Otilici....ma mananca degetele sa-i dau un mesaj...dar mai bine o las sa stea linistita....ufff am emotii pt. ea, parca ma vad pe mine acum 3 luni.
ady_raluk
va spun noapte buna tuturor, si sa aveti o seara placuta. pupici
Tulip
si eu ma tot gandesc la Otilici....la ce ora ai zis ca s-a dus la spital?Ca totusi,era deja dilatata la 8 cm.....
bebeingeras
cand am zis devreme de ceai/pastile nu am spus ca le iau numai pe ele , ci le folosesc ca ajutatoare pt. tranzitu meu intestinal, care de altfel e fffffffffffffp rost sad.gif imi pare rau ca nu m-ati inteles
eu sa stii pisik ca ma simt f bine de la ceai antiadipos wink1.gif
ati intrebat cat vreau sa slabesc : pt. inceput vreo 10 kile, nu m-am gandit sa-mi pun ticker biggrin.gif blushing.gif
dar cred ca imi voi pune va pupic pupic.gif
otilici sa veniti mai repede si tu si bebe printre noi give_rose.gif

cum pun ticker-ul heeeeeeeeeeeeeeelp, si nu ati raspuns e careva profa si de franceza daca se poate sti? dry.gif
nusarich
CITAT(bebeingeras @ 01-11-2006, 09:02 PM) *

cand am zis devreme de ceai/pastile nu am spus ca le iau numai pe ele , ci le folosesc ca ajutatoare pt. tranzitu meu intestinal, care de altfel e fffffffffffffp rost sad.gif imi pare rau ca nu m-ati inteles
eu sa stii pisik ca ma simt f bine de la ceai antiadipos wink1.gif
ati intrebat cat vreau sa slabesc : pt. inceput vreo 10 kile, nu m-am gandit sa-mi pun ticker biggrin.gif blushing.gif
dar cred ca imi voi pune va pupic pupic.gif
otilici sa veniti mai repede si tu si bebe printre noi give_rose.gif

cum pun ticker-ul heeeeeeeeeeeeeeelp, si nu ati raspuns e careva profa si de franceza daca se poate sti? dry.gif

pentru ticker, te duci pe un site pe care iti poti face un ticker (eventual dai cautare "ticker" pe google). eu am ticker-ul de pe www.thetickerfactory.com. si apoi urmezi instructiunile de acolo. adica trebuie sa-ti alegi un model de ticker (din cele cateva pagini cu modele) si un animalut sau ceva care indica statusul tau la un moment dat. introduci greutatea si iti da o semnatura (de genul [url]....[url]), semnatura pe care tu o copiezi in "editare cont"-"semnatura" din contul tau. cam incurcat, nu stiu sa explic... sorry.gif sper sa fi inteles ceva. site-ul e in engleza. daca ai nevoie, cere ajutor, sper sa mai fiu pe la pc. bafta!
ramonavlas
Buna seara........
Postez si eu meniul, dupa care astept sa inceapa meciul.........
- 220 gr sunca - 5.5;
- 150 gr La Dorna - 2.7;
- 4 wasa - 2;
- 2 Campofrio - 3.2;
- 1 ou - 2;
- 1 Zuzu - 1;

Total 16.4 din 21 cheer.gif

Fortza Steaua!!!
bebeingeras
cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif am reusit , mersi floare.gif hug.gif
nusarich
CITAT(bebeingeras @ 01-11-2006, 11:27 PM) *

cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif am reusit , mersi floare.gif hug.gif

bravo!
bubbles
fetili am ajuns de la matusamea sis imt k imi pocneste capul biggrin.gif
sa va spui ce am facut...m`am dus intr`un magazin si asa imi zburau okii dupa dulce dar...mi`am luat un mar,o piersica si o apa minerala biggrin.gif sunt atat de mandra de mine nuami k raman cu 14 p pe azi k pieptul de pui mi s`a stricat smile.gif
ramonavlas
CITAT(bubbles @ 01-11-2006, 10:30 PM) *

fetili am ajuns de la matusamea sis imt k imi pocneste capul biggrin.gif
sa va spui ce am facut...m`am dus intr`un magazin si asa imi zburau okii dupa dulce dar...mi`am luat un mar,o piersica si o apa minerala biggrin.gif sunt atat de mandra de mine nuami k raman cu 14 p pe azi k pieptul de pui mi s`a stricat smile.gif

Bravo pt ambitie.............
Tulip
Hei,fetelor,pe unde umblati????Cam liniste pe forum,nu vi se pare?
Oare ce-o fi cu Himere si Bia?ca n-a intrat aproape toata ziua...sper ca e ok.......

Mi-e foame,de numai........am economisit 2 P pe ziua de azi dar nu vreau sa ma ating de ele,ca sambata am o nunta...... )).gif )).gif )).gif
bubbles
ms ramona:* nu stiu nici eu cum de am rezistat dar parca imi parea rau sa dau tot peste cap acum smile.gif
Ella79
M-am inscris la dansuri!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif de acum inainte, dupa ora de aerobic / tae-bo fac 30 de minute de dansuri lantino, orientale, disco si step. cheer.gif Sa vedeti acum ce Shakira devin. lol.gif
Azi la sala m-a chinuit antrenoarea aia de zici ca era nazista. Acum abia ma mai misc.

Meniul meu de azi:
- 4 felii toast Silueta de la Vel Pitar = 2 p
- 3 felii br topita fitness = 3 p
- 100 gr sunca de pui = 2,5 p
- 2 rosii, 1 castravete = 2p
- supa de rosii cu busuioc = 1 p (ca avea niste taitei)
- 1 banana = 1p
- 250 gr branza de vaci dietetica = 4,5 p
- 1 bomboana = 1p
- seminte = 2p
19 p din 18 blushing.gif Am depasit cu 1p, stiu. sorry.gif dar am 2 p economie de ieri.

nusarich
bravo ella! poate la urmatoarea intalnire ne dai lectii de dans... ai grija cu febra acum, dupa ziua asta... "nazista"

bubbles, felicitari pentru ambitie!
bubbles
bv ella..poate apoi ne dai si noua lectii de dans )).gif eu din pacate am ramas cu 14 p pe azi :9 si stiu k tb 17 minim dar nu mai pot manca la ora asta decat fructe
Tulip
Wow,Ella,ce fain!!!!iti trebuie partener la dans sau iti gasesti acolo? blum.gif Cred ca esti f. entuziasmata....de cate ori pe sapt. mergi la sala?
nusarich
eu ma duc sa-mi fac dus si apoi la culcare. o seara faina si vise placute tuturor!
bubbles
nusha se pare ca suntem pe aceeasi lungime de unda )).gif
nusarich
CITAT(bubbles @ 01-11-2006, 11:54 PM) *

nusha se pare ca suntem pe aceeasi lungime de unda )).gif

esti o draguta, la ora asta... undele mele cine stie pe unde or fi... wacko.gif cred ca tot o unda ma fac pana maine la 5.40...
Ella79
In general eu merg la sala de 2 - 4 ori pe saptamana. Chiar si de 5 ori am mers daca am avut chef. In ultimele 2 luni nu am mai fost deloc pentru ca am asteptat niste analize medicale.
De azi sunt iarasi pe baricade. Si m-am bucurat atat de mult sa le revad pe fetele de la sala. Parca mi-au devenit prietene. E o atmosfera super placuta acolo.

Tulip, nu-mi trebuie partener, dar daca apare vreun babuin interesant la orizont il fac un dans, nu zic nu. blum.gif

Fetelor, ma mir cum de nu va puteti manca toate punctele ca mie mi-e foame non - stop. Mai dati si la mine daca aveti prea multe. )).gif
bebeingeras
noapte buna fetelor, am facut un dus si acum ma culc ca mi-e somnic
pupic.gif hug.gif" fetili "vesele
nusarich
CITAT(Ella79 @ 01-11-2006, 11:58 PM) *

In general eu merg la sala de 2 - 4 ori pe saptamana. Chiar si de 5 ori am mers daca am avut chef. In ultimele 2 luni nu am mai fost deloc pentru ca am asteptat niste analize medicale.
De azi sunt iarasi pe baricade. Si m-am bucurat atat de mult sa le revad pe fetele de la sala. Parca mi-au devenit prietene. E o atmosfera super placuta acolo.

Tulip, nu-mi trebuie partener, dar daca apare vreun babuin interesant la orizont il fac un dans, nu zic nu. blum.gif

Fetelor, ma mir cum de nu va puteti manca toate punctele ca mie mi-e foame non - stop. Mai dati si la mine daca aveti prea multe. )).gif

ella, parca o aud pe sefa mea cu zilele de concediu. de pe la inceputul anului ma tot trimite in concediu, dar cand chiar am concediu, imi face chemare scrisa, ca sa vin sa imi fac treburile...
eu ti-as da puncte (cand am si eu), dar sunt sigura ca n-ai manca de ele.

acum chiar plec, ca altfel maine nu ma mai trezesc...
bubbles
ella iti dau eu puncte de la mine daca vrei biggrin.gif
Ella79
Antonia, ce mai zici? Azi ce ai avut la curs? tratament cosmetic parca, sau ma insel eu?

Da-mi si mie un sfat: ce sa fac sa arate si tenul meu mai proaspat, mai odihnit? Im ultima vreme sunt cam gri la fata. sad.gif
ramonavlas
Ella, si eu iti dau puncte daca vrei..........
Nu se uita nimeni la meci in afara de mine? Bine, ma mai uit si eu 10-15 min ca apoi apare babuinul si nu cred ca ma mai pot uita.....nu ca imi pare rau , dar...........ar fi frumos din partea lui sa ma lase sa ma uit, nu? Sau sa ne uitam amandoi.......... dry.gif
bubbles
ramona ai vazut ratarea de milioane de cateva minute?
Andreea-Rodica
De obicei e invers, el vrea meci, ea nu vrea meci.
Ma gandeam ca daca e meci vor fi mai multe fete pe aici, dar uite ca fetele noastre sunt microbiste! hug.gif
ramonavlas
CITAT(bubbles @ 01-11-2006, 11:08 PM) *

ramona ai vazut ratarea de milioane de cateva minute?

Chiar trebuia sa imi amintesti......eu cu un ochi citesc, cu celalalt ma uit la meci.............. )).gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 01-11-2006, 11:08 PM) *

De obicei e invers, el vrea meci, ea nu vrea meci.
Ma gandeam ca daca e meci vor fi mai multe fete pe aici, dar uite ca fetele noastre sunt microbiste! hug.gif

E, in cazul asta, e invers. Bine, nu tin nici eu neaparat sa ma uit la meci......dar........
bubbles
si eu si eu ... hai steaua!!!!!!!!!!!

siii...o alta ratareeeeeeeeeeee minunata pt steaua biggrin.gif
ramonavlas
CITAT(bubbles @ 01-11-2006, 11:18 PM) *

Mergem din ratari in ratari........... Tot mai bine decat sa luam gol, nu?

Si inca o ratatre............... mad.gif
ina_ceva
Venit de la film, papat popcorn de 2p, baut suc de 3 si tot am reusit sa pun 1p deoparte grin.gif .In zilele urmatoare(pana luni) am de recuperat 9 pcte. Mi-e usor sa pap putin in WE, dar in timpul saptamanii o dau in bara blushing.gif
ramonavlas
CITAT(ina_ceva @ 01-11-2006, 11:25 PM) *

Venit de la film, papat popcorn de 2p, baut suc de 3 si tot am reusit sa pun 1p deoparte grin.gif .In zilele urmatoare(pana luni) am de recuperat 9 pcte. Mi-e usor sa pap putin in WE, dar in timpul saptamanii o dau in bara blushing.gif

La mine e invers. Ma abtin f usor in timpul saptamanii, in schimb in WE............ Mai ales ca WE asta (sambata) organizam la noi la restaurant Balul strugurilor, si va fi la mancare...........noroc ca va fi si multa muzica sa ma pot zbengui.........
bubbles
ce ratare de la real...yupiiiiiiii
ina_ceva
CITAT(Ella79 @ 01-11-2006, 09:49 PM) *

M-am inscris la dansuri!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif de acum inainte, dupa ora de aerobic / tae-bo fac 30 de minute de dansuri lantino, orientale, disco si step. cheer.gif Sa vedeti acum ce Shakira devin. lol.gif
Azi la sala m-a chinuit antrenoarea aia de zici ca era nazista. Acum abia ma mai misc.

Felicitari pentru puncte! Sa ne spui cum mai merge la dansuri. Vei incepe si tu sa-i dansezi seara babuinului blushing.gif ?
Si eu ma uit la meci, iar babuinul bea bere si comenteaza pe langa( nu are nici o treaba cu sportul asta )).gif )
ramonavlas
Bravo Steaua, frumoasa repriza............
ina_ceva
Ramona, nu veti avea si salate pe masa? Ar merge mai bine daca ai papa salate( din pctele care le ai) si sa te zbenguiesti suplimentar grin.gif
ramonavlas
CITAT(ina_ceva @ 01-11-2006, 11:31 PM) *

Ramona, nu veti avea si salate pe masa? Ar merge mai bine daca ai papa salate( din pctele care le ai) si sa te zbenguiesti suplimentar grin.gif

O sa fie si salate.......dar iti dai seama ce mirosuri vor fi pe acolo.....Si oricum pana acum am economisit 16 puncte.....pana sambata mai am timp..........mai ales ca nu am mai mancat mancare gatita...........am si uitat ce gust are.
Deea
cheer.gif cheer.gif cheer.gif baby.gif baby.gif baby.gif
avem un bebe scorpion printre noi! AM primit mesaj de la Otilici, a nascut un baietel de 3.200 kg prin cezariana!

Tulip, dimineata avea contractii la 8 minute nu dilatatie 8 smile.gif

Ella ai recalculat punctajul la paine sau l-ai luat de bun pe al meu? eu n-am mai recalculat...de asta intreb. Unde faci dansuri...ca si pe mine ma bate gandul biggrin.gif

biggrin.gif a nascut si fina mea, tot azi...tot baietel....o aduc si pe ea in club ca suntem multe cu fetite...sa mai echilibram balanta!
ramonavlas
Felicitari Oti, si va asteptam "acasa" pe amandoi.........
Deea, multumim de veste.............
bebeingeras
CITAT(ramonavlas @ 02-11-2006, 12:22 AM) *

CITAT(bubbles @ 01-11-2006, 11:18 PM) *

Mergem din ratari in ratari........... Tot mai bine decat sa luam gol, nu?

Si inca o ratatre............... mad.gif

cred ca babuinul meu mai are putin si face infar dupa i repriza devil.gif lol.gif sa-l sun sa-l incurajez putin ca e stelist infocat nu gluma
bebeingeras
CITAT(Deea @ 02-11-2006, 12:39 AM) *

cheer.gif cheer.gif cheer.gif baby.gif baby.gif baby.gif
avem un bebe scorpion printre noi! AM primit mesaj de la Otilici, a nascut un baietel de 3.200 kg prin cezariana!

Tulip, dimineata avea contractii la 8 minute nu dilatatie 8 smile.gif

Ella ai recalculat punctajul la paine sau l-ai luat de bun pe al meu? eu n-am mai recalculat...de asta intreb. Unde faci dansuri...ca si pe mine ma bate gandul biggrin.gif

biggrin.gif a nascut si fina mea, tot azi...tot baietel....o aduc si pe ea in club ca suntem multe cu fetite...sa mai echilibram balanta!

party.gif party.gif welcome.gif welcome.gif bebe sa fie sanatos otilici sa sa-ti traiasca felicitari pupic.gif baby.gif
Deea
CITAT(ina_ceva @ 02-11-2006, 12:25 AM) *

credeam ca sunt singura care in we e mai cuminte ca in timpul saptamanii! doh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.