Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Anna
CITAT(bubbles @ 01-11-2006, 11:38 AM) *

meniul pt azi biggrin.gif

gustari:
2 felii orez expandat 1p
2 felii grau expandat 1.2p

total:16.2p
poate renunt la o felie de orex si de grau expandat )).gif

Hai ca va tot sacai cu intrebari! blushing.gif
Ce e ala orez/grau expandat? huh.gif Se gaseste peste tot sau doar la supermarketuri de astea mai mari? Cum arata?
Merci mult! pupic.gif Pup si noapte buna...aaa si Hai Steaua ( ce bine au jucat in prima repriza cheer.gif )

ramonavlas - merci de raspuns floare.gif
Tulip
Yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! cheer.gif cheer.gif Otilici,sa-ti traiasca bebelusul!
Imagine
Deea
Annais eu am gasit si la magazinele naturiste orez expandat, poate fi rondele sau bucatele mici, ca pufarinele.

May te vad ...zi ceva! biggrin.gif pupic.gif
Tulip
Maaaaaaaaaaaaaay!!Vroiam sa te intreb....nu te-ai atins de tigari? pupic.gif
Anna
AUTOGOL bang.gif bang.gif bang.gif bang.gif bang.gif
cat de aiurea!!!! sa joci asa bine si pac..sa dea banel autogol cry.gif crying.gif bataita.gif
ina_ceva
Deea, sa fie sanatos baietelul finutei tale!!! Multumim de veste!!
CITAT(Deea @ 01-11-2006, 10:48 PM) *

credeam ca sunt singura care in we e mai cuminte ca in timpul saptamanii! doh.gif
grin.gif suntem 2 blum.gif blum.gif

Otilici, sa-ti traiasca baietzelul si sa creasca mare si sanatos!!! give_rose.gif give_rose.gif

Mda, slab meci, mai ales a doua repriza...

Noapte buna!!!! Va pupic!!

Uka, irinush, va simtiti mai bine?
uka
eu ma simt din ce in ce maimrau.. dar e vina mea, k am uitat sa intru la farmacie si pana acum de 2 zile am luat numai 1 paracetamol...
maine dimineata direct nurofen scrie p mine, acum sunt la serviciu si cred k ma paste o febra mica dupa cum imi simt ochii...
va pup fetele, nu stiu daca ne mai "vedem" pana sambata pe zi...
felicitari otilici, sa fie sanatos si frumos si norocos in viata
emu
bine v-am gasit, am reusit si eu sa intru azi, deja ma gandeam ca nu mai apuc decat maine, cel mai devreme, sa intru sa va salut smile.gif

meniul meu pe azi:

2 cartofi copti 2p
3 lingurite smantana light 1.5p
2 lingurite ulei de masline 2p
200 gr vita slaba 3.3p
salata cu dressing de mustar cu miere (a la emu:)) ) 0p
2 mere si 30gr zmeura 0p
2 fel paine 2p
broccoli, muguri soia, zuchini facuti cu sos de soia 0p
-------------------------------------------------------------
total ----------------------- 11p (raman la punctajul asta, ca am sarit ieri cu 7p peste max admis)

dana, vin cu poze peste cateva zile (cu cold mountain si altele) wink1.gif

de halloween a fost frumos, am avut cateva zeci de copii de ne-au batut la usa cu Trick or Treat, am zis sa nu fac glume chiar asa de inceput sa le raspund trick, ca n-aveam chef sa-mi aud injuraturi )).gif printre ei a fost si o familie cu 4 copii adoptati din europa (bulgaria, estonia), un grup de 3 printese, toate cu coronita la fel si cu rochite albastre in dif nuante, mi-a placut de ei.

Cum e aici... politia e la apel toata noaptea de Halloween sa nu aibe probleme cu copiii; multi parinti isi duc proprii copii (si pe ai altora, dupa caz) la "colindat". Am fi vrut sa mergem la case bantuite, organizate pt strangere de fonduri in scop caritabil, dar n-a fost sa fie aici, cel putin noi n-am gasit si nici auzit de vre-una in zona.

Pe zi am fost dupa una alta in oras, oamenii costumati in toate felurile in amiaza mare, cu masti sau machiaje care mai de care pe strada smile.gif am ratat petrecerea din club de sambata, aflasem mai demult de la barman ce fel de costume aveam sa vedem )).gif haioase dupa cum a descris el... numai ca noi sambata am fost la niste prieteni, petrecere in aer liber cu porc la groapa )).gif (am zis de atunci ca n-am papat mult... ca sa ma repet si sa nu sariti pe mine biggrin.gif)

Unele familii, cu copii binenteles, dau petreceri de Halloween, cu tot felul de mancaruri si dulciuri, in spiritul sarbatorii )).gif asa cum a facut si Himere (pe care iar o aplaud pt dedicatie, rabdare si reusita clap.gif ); noi am fost unii dintre putinii din zona care am gatit exteriorul casei cu ocazia asta, pe ceilalti i-am numit snobi blum.gif (in gluma, ca-s multi care sunt in varsta aici, asa ca au o scuza sa nu se mai tina de copilarii din astea )).gif )

Ca o concluzie am decis - eu pt amandoi - ca la anul sa ne luam costume si masti/machiaj pt ziua de 31 oct biggrin.gif si cautam dovleci mai din timp, ca acum habar n-am avut ce se intampla )).gif si cum decurge totul. Am crezut ca o sa gasesc pe 31 ca sa nu se strice dovlecii daca-i iau prea devreme dry.gif

Otilici!!! sa-ti traiasca bebelusul Imagine
Deea, ce bine, felicitari finutei wink1.gif imi place ca incepe sa se populeze cu baietei aici Imagine, vorba ta, sa se mai echilibreze balanta biggrin.gif

Insanatosire grabnica fetelor bolnavioare!!!

p.s. ce-mi place iconita aia cu bataita la fund )).gif ma face sa rad de fiecare data cand o vad

Imagine eu il iau pe somn in brate v-am pupat
sa aveti o saptamana placuta in continuare wink1.gif
Ella79
Neata fetele, poftiti la cafea!!!

Deea, am mers dupa punctajul tau la piinea feliata Silueta de la Vel Pitar.Oricum, stiu ca si mie mi-a dat tot asa cand am calculat.
nusarich
neata neuroni!

felicitari otilici!
felicitari si finutei tale (si finutului tau), deea!
sa creasca mari si sanatosi, ca restul vine incet-incet!

eu nu m-am uitat la meci, dar am o colega microbista tare si cand am citit ca a fost autogol.... naspa.... asta este,acum n-au ce sa mai faca.

ma apuc de trebi, mai citesc intre timp. a, si pentru doritoare, am facut eu ceaiul... (pentru ca ella a facut cafeluta)
ALICE
Neata!!!!!!!Am fost aseara la intanirea cu sefu',am cam mancat.Niste piept de pui gatit in 5 feluri:cu mac,susan,cred ca a avut multe puncte.Si m-am oprit desi vroiam un cupoi maaare de inghetata.Dar am rabdat.Azi ma pedepsesc cu mere,ananas,grepfruit si 2 felii paine.ATAT
Ella79
Vai de capul meu ce somn imi e!!! M-as culca cu capul pe tastatura. Poate adorm pe birou azi. )).gif
daconst
Neatza buna!
La noi a nins deja,dar nu foarte tare...destul cit sa simt iarna. sad.gif

Otilici,felicitari !!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Deea,felicitari pentru finut si multumim de veste! pupic.gif

Ella,ma bucur ca ai ales dansul...sa vezi ce-o sa-ti placa.Eu tocmai ieri am mai tras o tura de dansuri din buric.Te simti super dupa...mai ales daca n-ai fost de mult la dicoteca,cum e cazul meu. naughty.gif

Emu,multumim de povestiri si pacat ca nu ai facut si poze la copii costumati...iar daca erau si ziua pe strada asa mascati,cred ca erau haiosi tare.Superrr!

Himere,unde esti?Hai la apel. pupic.gif

Monic,sper ca azi ne saluti macar...sa nu mai zic de pozele sexoase pe care le asteptam. blum.gif

Frumos meci aseara,fetele...pacat de autogol,dar am avut si noroc la ocaziile lor si eu zic ca 1-0 tot ne-ar fi dat.Asa a picat nacazul pe Banel.
bubbles
felicitari otilici cheer.gif cheer.gif give_rose.gif cat ne`ai mai tinut in suspans naughty.gif
fetele eu ma preg sa plec acasa sad.gif la piatra si nu mai vb pna maine..sper sa nu calc stramb biggrin.gif
ina_ceva
Neatza!! yahoo.gif yahoo.gif
Ai grija ce papi acasa, andreea!Mamele astea... grin.gif blum.gif
ina_ceva
Bravo, alice; in locul tau eu nu as fi putut renuntaza la inghetata blushing.gif
Ella, nu ai baut inca cafea? Sau ti se face somn si dupa ce bei?
CITAT(emu @ 02-11-2006, 06:42 AM) *

Ca o concluzie am decis - eu pt amandoi - ca la anul sa ne luam costume si masti/machiaj pt ziua de 31 oct biggrin.gif si cautam dovleci mai din timp, ca acum habar n-am avut ce se intampla )).gif si cum decurge totul. Am crezut ca o sa gasesc pe 31 ca sa nu se strice dovlecii daca-i iau prea devreme dry.gif

Nu se strica daca ii iei cu 2, 3 zile mai devreme si-i scobesti; doar se usuca.
Somnic usor!! pupic.gif
Tulip
Neata!
Ella,si mie mi-e somn de mooor....bag cafea in mine dar parca nu-si face efectul sad.gif

Emu cheer.gif ,asteptam poze! cheer.gif
ina_ceva
In avion pilotul catre copilot:
- Motorul din dreapta merge?
- Mergeee! sosi raspunsul prompt.
- Motorul din stanga merge?
- Merge si mai bine, tocmai ne depaseste!

Doua blonde mergeau pe strada.
La un moment dat una dintre ele ii zice celeilalte:
- Ala nu e fostul tau prieten?
- Ba da.
- Fa-i cu mana.
- Nu, las sa-si faca singur.
Pisik
Neatza fetele!

Felicitari otilici pt bebe! Si tie Deea pt finut! Sa traiasca sa fie sanatosi!
Alice, bravo pt abtinere!
Eu am fost aseara la restaurant si am fost relativ moderata: 1 si 1/2 covrigel cu mac (oferiti din partea casei, muream de foame ca am ajuns inaintea tuturor si ne-am repezit in ei) - 1,5p
salata cu pui - 1p (pt pui, cateva cuburi)
focaccia blushing.gif - aproape 4 feliute f subtiri (f bine facuta) - 5p, sper sa acopere, astept pareri.
A, si am mai luat o gura super mica de papanas de la iubi, dar am zis ca se acopera din rotunjirile in plus, ca a fost efectiv un sfert de furculita

In total ieri am depasit cu 1p, dar aveam vreo 3 economie; sa vedem azi la belgian cum ma scot.
Auziti, daca am papat aproape 3 lingurite de miere dimineata pot sa le pun 0,5, ca una o cosider gratis, nu?

Pupici! O zi frumoasa!

a, azi dimineata arata mai mult ca ieri cantarul, dar il ignor, ca trebuie sa vina si rusii si probabil a fost si de la paine din ultimele zile (am papat cam multa)
Tulip
Pisik,bravo!!!!! clap.gif clap.gif
Eu la miere punctez asa:1 lingurita gratis,restul 0.5P/lingurita!
ramonavlas
Buna dimineata..............
Am a vut o noapte................super, super. Am baut si 2 pahare de vin alb..........eu care nu am baut in viata mea. Spre surprinderea mea, nu m-am imbatat si nici rau nu mi-a fost. La un moment dat, parca am ametit cand m-am ridicat brusc din pat, dar mi-am revenit repede.
La noi e un frig de nu iti vine sa arunci nici un caine in strada.
Ella79
Ramona, pana la urma ai clarificat problema cu Potentialul si... cealalta?
ramonavlas
CITAT(Ella79 @ 02-11-2006, 10:18 AM) *

Ramona, pana la urma ai clarificat problema cu Potentialul si... cealalta?

Pai nu e prea rezolvata, ca mai e si cu ea............ Da sincer nu stiu cand mai apuca sa stea si cu ea. El era un program cam pana pe la 19-20. Dupa care vine la mine............si sta pana la 2-3, depinde de zi... Vorbim destul de mult la telefon asa ca nu stiu ce sa cred despre "cealalta". Noi ne simtim bine impreuna si deocamdata asta conteaza pt mine.
Ieri dimineata mi-a scris pe mess ca merge la servici ca trebuie sa faca bani sa isi duca scumpetea intr-un loc frumos de revelion. (scumpetea lui fiind eu). Asa ca ...........astept.

Apropo, voi ce faceti de Rev'?
Eu.
buna dimineata!

Otilici, felicitari cheer.gif sa fiti sanatosi si voiosi. te asteptam cu poze si amanunte grin.gif pupic.gif

deea, felicitari finutei tale floare.gif

ma alatur si eu celor adormite in dimineata asta. sad.gif
daconst
Tulip,scoate-ma te rog din lista de messenger ca se pare ca ai un virus.Imi trimiti o gramada de mesaje.Plsssssssss!
ina_ceva
CITAT(ramonavlas @ 02-11-2006, 09:25 AM) *

Apropo, voi ce faceti de Rev'?

Noi cautam oferte pe undeva la munte. Anu trecut am stat 3 nopti si a fost super.
still_me
m'neata fetele
felicitari otilici ... sa-ti traiasca bb cheer.gif cheer.gif
sa-ti traiasca si tie finutul deea
Ella79
Eu de obicei de Revelion merg prin cluburi. Anul trecut am fost in Crystal, acum 2 ani in Tipsy. Anul asta inca nu stiu... sa vad...
ina_ceva
Cu cat ar trebui sa pctez 100gr de pastrama de piept de pui de la aldis?
daconst
Anul asta e singurul an cind nu stiu ce fac de Rev. sad.gif
Nici brad cred ca nu fac...sa nu ma apuce durerile taman atunci.Stau in patut la tv si-mi pun sotul sa faca cozonaci. lol.gif lol.gif
Pisik
Noi nu stim ce facem de Reve; eu liber nu am, deci nu putem pleca pe nicaieri....ne gandeam la o disco ceva, dar sa fim mai multi;
Ella79
CITAT(ina_ceva @ 02-11-2006, 12:16 PM) *

Cu cat ar trebui sa pctez 100gr de pastrama de piept de pui de la aldis?

Fetele ziceau ca 20 gr = 0,5p tot ce e sunca slaba de pui
ina_ceva
CITAT(Ella79 @ 02-11-2006, 10:49 AM) *

Fetele ziceau ca 20 gr = 0,5p tot ce e sunca slaba de pui

Eu asa am punctat, dar voiam sa fiu sigura.Merci de raspuns pupic.gif
Ella79
Fetelor, dar Alandana pe unde umbla? Ca n-am mai vazut-o.
Pisik
nu stiu, dar e f liniste pe aici...o fi de la vremea de afara?

fetelor, ajutati-ma si pe mine cu focaccia aia, era sa zicem cam jumatate de focaccia intreaga (adica de pizza mare) f subtire, fara ulei din cate am simtit eu, sarata, bine prajita, etc. Eu am pus-o 5p, adica 10 ar fi avut intreaga "roata"
Multumesc
ina_ceva
Se poate sad.gif dry.gif .Afara ploua, vreme de facut bani si numarat copii devil.gif
Tare as mai iesi la o plimbare prin parc, sa aud cum fosnesc frunzele care le calc sau picurii de apa ce le uda. Imi place vremea de afara, ca nu e innorat. )).gif

CITAT(Pisik @ 02-11-2006, 11:20 AM) *

fetelor, ajutati-ma si pe mine cu focaccia aia, era sa zicem cam jumatate de focaccia intreaga (adica de pizza mare) f subtire, fara ulei din cate am simtit eu, sarata, bine prajita, etc. Eu am pus-o 5p, adica 10 ar fi avut intreaga "roata"
Multumesc

Si eu la fel o punctez, cam 4, 5p
Ella79
Eu am facut febra musculara de aseara si acum abia ma asez pe scaun. lol.gif lol.gif
De-abia astept sa plec acasa si sa-mi fac ceva orez cu lapte sau ceva de genul asta. Mor de frig si de somn.
Pisik
CITAT(Ella79 @ 02-11-2006, 01:32 PM) *

Eu am facut febra musculara de aseara si acum abia ma asez pe scaun. lol.gif lol.gif
De-abia astept sa plec acasa si sa-mi fac ceva orez cu lapte sau ceva de genul asta. Mor de frig si de somn.

si eu mor de frig si de somn...si vreau sa stau si eu macar o seara acasa sa imi fac si eu ceva de mancare, sa nu mai stau pe drumuri.... sorry.gif
Monic
Salutare fetelor,
dau si eu raportul. La noi e soare cu dinti, nici un nor pe cer dar bate un vant... noroc ca am destule kg la purtator ca altfel poate ma faceam vrajitoare zburatoare fara maturoi crazy.gif
V-am pus si foto cu bluza si cizmele, sper sa va placa. Cizmele le port deja de 2 zile, sunt foarte comode, iar bluza este calduroasa(mai putin la umeri wink1.gif ). E drept ca pe mine sta ca si cum as fi o porumbita umpluta )).gif dar ma gandesc ca peste 5 kg minus va sta destul de decent.
Va pupic... mi-am luat si eu spirulina, sunt curioasa daca observ ceva efecte benefice... De numarat... mai mult aproximez, dar mananc ff moderat...
Deea
CITAT(Monic @ 02-11-2006, 01:59 PM) *

Salutare fetelor,
dau si eu raportul. La noi e soare cu dinti, nici un nor pe cer dar bate un vant... noroc ca am destule kg la purtator ca altfel poate ma faceam vrajitoare zburatoare fara maturoi crazy.gif
V-am pus si foto cu bluza si cizmele, sper sa va placa. Cizmele le port deja de 2 zile, sunt foarte comode, iar bluza este calduroasa(mai putin la umeri wink1.gif ). E drept ca pe mine sta ca si cum as fi o porumbita umpluta )).gif dar ma gandesc ca peste 5 kg minus va sta destul de decent.
Va pupic... mi-am luat si eu spirulina, sunt curioasa daca observ ceva efecte benefice... De numarat... mai mult aproximez, dar mananc ff moderat...

eu nu vad pozele, ma duce la mine in albume, sigur le-ai facut publice?
ina_ceva
Si la mine se intampla la fel sad.gif
Monic
aveti dreptate, am corectat blushing.gif
ina_ceva
)).gif mda, bluza e foarte calduroasa la umeri blum.gif ;imi place.
ALICE
Da,e super sexi
Monic
Se pare ca Himere este bolnava sad.gif
Restul fetelor unde sunteti? Chiar la toate ne e frig?
Monic
Pisik, si la mine oscileaza intre 69,1 si 71,4 sad.gif
Am cam lasat-o moale din august, prea multe necazuri s-au adunat si am compensat cu mai multa mancare si cu ff multi struguri de la care eu ma ingras f repede... sad.gif
De saptamana trecuta am inceput sa numar, mai mult sa aproximez si sa mananc in limita a 20p. Am si slabit de la 71 la 68,8 dar in we am dat-o rau in bara sad.gif
Promit sa nu mai fac baby.gif pt ca nu vreau sa primesc bataita wink1.gif )).gif
Pisik
CITAT(Monic @ 02-11-2006, 02:34 PM) *

Pisik, si la mine oscileaza intre 69,1 si 71,4 sad.gif
Am cam lasat-o moale din august, prea multe necazuri s-au adunat si am compensat cu mai multa mancare si cu ff multi struguri de la care eu ma ingras f repede... sad.gif
De saptamana trecuta am inceput sa numar, mai mult sa aproximez si sa mananc in limita a 20p. Am si slabit de la 71 la 68,8 dar in we am dat-o rau in bara sad.gif
Promit sa nu mai fac baby.gif pt ca nu vreau sa primesc bataita wink1.gif )).gif

Mda, cam asa fac si eu, sper sa nu dau cu oistea in gard in week-end, ca si asa ma omoara mesele la restaurant din timpul sapt
ina_ceva
MD:pastrama pui 80gr: 2p
paine 1f: 1.5p
nestea lamaie 350ml: 1.5p

D:cartofi copti: 2p
porumb 6lg: 1.5p

C:salata orez4lg+1lgt ulei: 3p

G:mere 2bc: 0p
iaurt: 1p
Ella79
Azi cred ca ma duc la Pilates la Mariott. Daca ajung, va spun disesra cum e.

Monic, superbe cizmele? Cat ai dat pe ele? Vreau si eu haine de la Budapesta....
ina_ceva
In compartimentul unui tren, un tip sta vizavi de o gagica blonda cu sani foarte mari si o fusta foarte scurta. Desi face eforturi remarcabile sa admire peisajul din Valea Prahovei, privirea ii aluneca inevitabil catre coapsele fetei. Observa cu usurinta ca tipa nu poarta chiloti si de atunci peisajul de afara devine brusc neinteresant. Tipa il observa si il ataca imediat:
- Te uiti la pasarica mea?
- Da, imi cer scuze,
- Oh nu-i nici o problema! Uita-te cu atentie ca o sa iti dea un pupic.
Intr-adevar, cu o incordare foarte naturala, buzele pasaricii fetei ii trimit tipului un sarut.
- O pot face sa clipeasca, zice tipa, si pasarica clipeste.
Femeia il invita langa ea si il intreaba:
- Ti-ar placea sa bagi doua degete in pasarica?.
La care tipu:
- Hai, las-o dracu, sa nu zici ca si fluiera...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.