bine v-am gasit, am reusit si eu sa intru azi, deja ma gandeam ca nu mai apuc decat maine, cel mai devreme, sa intru sa va salut

meniul meu pe azi:
2 cartofi copti 2p
3 lingurite smantana light 1.5p
2 lingurite ulei de masline 2p
200 gr vita slaba 3.3p
salata cu dressing de
mustar cu miere (a la emu:)) ) 0p
2 mere si 30gr zmeura 0p
2 fel paine 2p
broccoli, muguri soia, zuchini facuti cu sos de soia 0p
-------------------------------------------------------------
total ----------------------- 11p (raman la punctajul asta, ca am sarit ieri cu 7p peste max admis)
dana, vin cu poze peste cateva zile (cu cold mountain si altele)

de halloween a fost frumos, am avut cateva zeci de copii de ne-au batut la usa cu Trick or Treat, am zis sa nu fac glume chiar asa de inceput sa le raspund trick, ca n-aveam chef sa-mi aud injuraturi
).gif)
printre ei a fost si o familie cu 4 copii adoptati din europa (bulgaria, estonia), un grup de 3 printese, toate cu coronita la fel si cu rochite albastre in dif nuante, mi-a placut de ei.
Cum e aici... politia e la apel toata noaptea de Halloween sa nu aibe probleme cu copiii; multi parinti isi duc proprii copii (si pe ai altora, dupa caz) la "colindat". Am fi vrut sa mergem la case bantuite, organizate pt strangere de fonduri in scop caritabil, dar n-a fost sa fie aici, cel putin noi n-am gasit si nici auzit de vre-una in zona.
Pe zi am fost dupa una alta in oras, oamenii costumati in toate felurile in amiaza mare, cu masti sau machiaje care mai de care pe strada

am ratat petrecerea din club de sambata, aflasem mai demult de la barman ce fel de costume aveam sa vedem
).gif)
haioase dupa cum a descris el... numai ca noi sambata am fost la niste prieteni, petrecere in aer liber cu porc la groapa
).gif)
(am zis de atunci ca n-am papat mult... ca sa ma repet si sa nu sariti pe mine

)
Unele familii, cu copii binenteles, dau petreceri de Halloween, cu tot felul de mancaruri si dulciuri, in spiritul sarbatorii
).gif)
asa cum a facut si
Himere (pe care iar o aplaud pt dedicatie, rabdare si reusita

); noi am fost unii dintre putinii din zona care am gatit exteriorul casei cu ocazia asta, pe ceilalti i-am numit snobi

(in gluma, ca-s multi care sunt in varsta aici, asa ca au o scuza sa nu se mai tina de copilarii din astea
).gif)
)
Ca o concluzie am decis - eu pt amandoi - ca la anul sa ne luam costume si masti/machiaj pt ziua de 31 oct

si cautam dovleci mai din timp, ca acum habar n-am avut ce se intampla
).gif)
si cum decurge totul. Am crezut ca o sa gasesc pe 31 ca sa nu se strice dovlecii daca-i iau prea devreme
Otilici!!! sa-ti traiasca bebelusul
Deea, ce bine, felicitari finutei

imi place ca incepe sa se populeze cu baietei aici

, vorba ta, sa se mai echilibreze balanta

Insanatosire grabnica fetelor bolnavioare!!!
p.s. ce-mi place iconita aia cu bataita la fund
).gif)
ma face sa rad de fiecare data cand o vad

eu il iau pe somn in brate v-am pupat
sa aveti o saptamana placuta in continuare