Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Monic
Ella, au fost foarte ieftine blushing.gif Mi-e si rusine sa spun...
Le-am luat cu reducere de la 50Euro la 15 blushing.gif
Pisik
of, am vrut sa imi comand niste cartofi cu rosmarin si nu aveau decat prajiti; si am luat un piept de pui desi mai aveam o pulpita, ca o sa mor de foame pana la opt cand mergem la restaurant; si fructele le-am terminat toate, feliile de grau la fel....of, foamea asta...

of, am vrut sa imi comand niste cartofi cu rosmarin si nu aveau decat prajiti; si am luat un piept de pui desi mai aveam o pulpita, ca o sa mor de foame pana la opt cand mergem la restaurant; si fructele le-am terminat toate, feliile de grau la fel....of, foamea asta...
Ella79
CITAT(Monic @ 02-11-2006, 03:05 PM) *

Ella, au fost foarte ieftine blushing.gif Mi-e si rusine sa spun...
Le-am luat cu reducere de la 50Euro la 15 blushing.gif

Te invidiez!!!! Trebuie neaparat sa ajung si eu la Budapesta anul asta!
daconst
Monic,avem bluze la fel naughty.gif
Eu o am de vreo 3 ani cred...dar inca e sexy. blushing.gif
Sa le porti sanatoasa!

Acum e randul meu sa astept pe omul cu termopanul. )).gif
Aveam o camera fara si acum cu ocazia lui bb trebuie sa fie toata casa izolata bine.Deci sunt in zona,dar intru mai rar.
Himere,fa-te bine repede cu usturoi cu ceapa,cu ce vrei numai hai la noi...ca uite ce liniste e.
Miha,cum mai esti?
Geo,tot ocupata?
Magda,nu te-am mai vazut de mult...ce-ai patit? huh.gif
ALICE
Parca si pe mine ma prinde raceala asta.Ma cam doare capul,imi arde fata......... doc.gif
Pisik
CITAT(ALICE @ 02-11-2006, 03:45 PM) *

Parca si pe mine ma prinde raceala asta.Ma cam doare capul,imi arde fata......... doc.gif

idem...dar nu ma mir, sunt imbracata f subtire, in birou la noi este super cald, de maneca scurta, iar afara....mori
fug sa mananc ca nu mai pot de foame
sper sa ma abtin de la acrtofi prajiti ca au rgesit astia comanda si avem toti cartofi prajiti, iar la ce foame am in mine..... blushing.gif
simo
stie cineva ce dieta a tinut sau tine catinca roman?

ati vazut ce mult a slabit?
ALICE

Regimul Catincai Roman

Luni
Mic dejun: o cafea, o felie de paine prajita, 2 rosii si 50 g de orez
Pranz: supa de legume, 100 g de carne de pui fripta si o piersica
Cina: salata din doua rosii si doi castraveti cu o lingura cu ulei

Marti
Mic dejun: ceai, 2 felii de paine prajita, 2 linguri cu miere si 150 g de salata de fructe
Pranz: supa de rosii si 100 g de salata de morcov cu telina

Miercuri
Mic dejun: un pahar cu lapte, un mar si doua caise
Pranz: un cartof fiert, un morcov si 100 g de peste fript
Cina: 100 g orez, o rosie si un strugure

Joi
Mic dejun: o cafea, o felie de paine si 30 g de branza de vaci
Pranz: 75 g de orez cu 50 g de ciuperci si o piersica
Cina: 2 cartofi fierti, 30 g de branza si o felie de pepene

Vineri
Mic dejun: o cana cu compot sau lapte, un ardei gras, 50 g de branza de vaci si un mar
Pranz: salata de varza cruda, o felie de paine prajita, 100 g de carne de vita si un strugure
Cina: 2 felii de paine, 200 g de ciuperci, 100 g de telina fiarta si suc de portocale

Simbata
Mic dejun: o cafea, o rosie, un castravete si o felie de paine prajita
Pranz: 2 cartofi, 2 morcovi, 50 g de cascaval si o felie de pepene
Cina: 100 g de fasole verde, o rosie si 150 g de salata de fructe

Duminica
Mic dejun: 200 ml lapte, 5 biscuiti si un mar
Pranz: supa de rosii, doi cartofi fierti, doi morcovi si un pahar cu suc de fructe
Cina: o rosie, un castravete, o felie de paine si o piersica.
Monic
Pisik, vezi ca suntem cu shock.gif pe tine eusa_think.gif
simo
CITAT(ALICE @ 02-11-2006, 04:22 PM) *

Regimul Catincai Roman

Luni
Mic dejun: o cafea, o felie de paine prajita, 2 rosii si 50 g de orez
Pranz: supa de legume, 100 g de carne de pui fripta si o piersica

Marti
Mic dejun: ceai, 2 felii de paine prajita, 2 linguri cu miere si 150 g de salata de fructe
Pranz: supa de rosii si 100 g de salata de morcov cu telina

Miercuri
Mic dejun: un pahar cu lapte, un mar si doua caise
Pranz: un cartof fiert, un morcov si 100 g de peste fript
Cina: 100 g orez, o rosie si un strugure

Joi
Mic dejun: o cafea, o felie de paine si 30 g de branza de vaci
Pranz: 75 g de orez cu 50 g de ciuperci si o piersica
Cina: 2 cartofi fierti, 30 g de branza si o felie de pepene

Vineri
Mic dejun: o cana cu compot sau lapte, un ardei gras, 50 g de branza de vaci si un mar
Pranz: salata de varza cruda, o felie de paine prajita, 100 g de carne de vita si un strugure
Cina: 2 felii de paine, 200 g de ciuperci, 100 g de telina fiarta si suc de portocale

Simbata
Mic dejun: o cafea, o rosie, un castravete si o felie de paine prajita
Pranz: 2 cartofi, 2 morcovi, 50 g de cascaval si o felie de pepene
Cina: 100 g de fasole verde, o rosie si 150 g de salata de fructe

Duminica
Mic dejun: 200 ml lapte, 5 biscuiti si un mar
Pranz: supa de rosii, doi cartofi fierti, doi morcovi si un pahar cu suc de fructe
Cina: o rosie, un castravete, o felie de paine si o piersica.

multumesc
alice
Monic
Saraca Catinca ce de foame o fi rabdat cry.gif
ALICE
Cu placre Simo.
Da Monic, pt mine e cel mai grav sa nu pot sa ma ating de ceva decat la o anumita ora
Deea
Mi-am luat paste dietetice...dupa informatiile de pe ambalaj ar iesi cam 6 puncte /100 g unsure.gif ... pai alea normale cate puncte or avea? are cineva o punga cu paste normale la indemana sa-mi spuna si mie valorile?
irinush
Buna, fetelor!
Abia acum am reusit sa intru pt ca pana acum am tot prestat treburi casnice, in special am gatit si abia astept sa mananc, ca inca nu am apucat.
Ieri am reusit sa ma incadrez in puncte si sper si azi sa fac la fel, pana acum stau bine, sunt doar cu micul dejun, adica iaurt cu fulgi si o cafea.
In rest, sunt tot racita, dar parca imi e un pic mai bine (vezi daca am gatit!)

Otilici felicitari si sa iti traiasca bebe!
Deea si tie pt finuta ta!

Va pup pe toate si mai sunt prin zona!

Ella79
Eu am mancat deja de 10 puncte pe ziua de azi si acum iarasi mi-e foame. Iar eu ma straduiesc sa economisesc puncte pt ca de maine pana duminica la noi e petrecere de casa noua. O sa imi pregatesc eu si chestii mai dietetice (salate, pui la gratar), dar oricum tentatiile sunt mari.
irinush
CITAT(Deea @ 02-11-2006, 04:41 PM) *

Mi-am luat paste dietetice...dupa informatiile de pe ambalaj ar iesi cam 6 puncte /100 g unsure.gif ... pai alea normale cate puncte or avea? are cineva o punga cu paste normale la indemana sa-mi spuna si mie valorile?

mie imi iesise 4.5p pt 100g la pastele normale
Deea
toata lumea vad ca e racita... si eu sunt cam fornaita, sper sa nu-i dau si Alexiei....e cam bosumflata ca nu a stat prea mult in brate azi...decat sa-mi faca iar febra 39 mai bine sta bosumflata o zi doua.

na ca am inceput sa vorbesc si in versuri biggrin.gif

CITAT(irinush @ 02-11-2006, 04:45 PM) *

CITAT(Deea @ 02-11-2006, 04:41 PM) *

mie imi iesise 4.5p pt 100g la pastele normale

multumesc floare.gif

m-ai bagat si mai rau in ceata lol.gif
irinush
CITAT(irinush @ 02-11-2006, 04:45 PM) *
sory!
uite ce am gasit in tabel:

Paste fainoase cu ou, fierte 1 lingura, 30g 0,5 Points
Pisik
clap.gif yupyyyy! am scapat azi de restaurant! ma duc si eu acasa inainte de 10, Doamne ajuta! s-a amanat pe sapt viitoare; si imi fac papa acasa si poate reusesc sa ma si incadrez!
Si m-am abtinut si de la cartofii prajiti! tata.gif
nusarich
bravo pisik! asa ambitie, mai rar... cheer.gif
Pisik
CITAT(nusarich @ 02-11-2006, 05:04 PM) *

bravo pisik! asa ambitie, mai rar... cheer.gif

se apropie timid de ambitia mea de altadata, dar mai are pana acolo; pt ca ambitioasa de altadata nu ar fi papat aseara focaccia nici sa cada pe jos. dar si foamea e mai mare acum; sper sa reusesc sa am asa ambitie si in week-end;
diseara mi-as face un gris cu lapte cu indulcitor si un pic de dulceata...sau niste paste cu lapte..yummyyyy, hai ca ud tastatura blushing.gif
Ella79
Eu plec in 45 de minute sa mananc ceva, probabil niste paste cu suc de rosii si dupa aia ma duc la pilates si la sauna. yahoo.gif
Pisik, vezi ca suntem toate cu ochii pe tine. Nu te scapam o clipa! rolleyes.gif
Pisik
CITAT(Ella79 @ 02-11-2006, 05:10 PM) *

Eu plec in 45 de minute sa mananc ceva, probabil niste paste cu suc de rosii si dupa aia ma duc la pilates si la sauna. yahoo.gif
Pisik, vezi ca suntem toate cu ochii pe tine. Nu te scapam o clipa! rolleyes.gif

Stiu, stiu, si eu sunt cu ochii pe mine grin.gif sper sa am si rezultate; si mai sper sa pot ajunge luni dimineata sa va spun: inchei prima saptamana de WW adevarat dupa atatea luni, ca pana joi-vineri m-a mai tinut si in perioadele de ratacire, dar in week-end spargeam camara cu dulciuri!
ady_raluk
buna ziua tuturor! sunt tare , tare fericita , imi vine sa urlu...am reusit ieri sa ma incadrez in pct.....va multumesc tuturor pt rabdare si ajutor.....si pe langa asta aici la arad a tras o ninsoare ....smile.gif
Pisik
CITAT(ady_raluk @ 02-11-2006, 05:22 PM) *

buna ziua tuturor! sunt tare , tare fericita , imi vine sa urlu...am reusit ieri sa ma incadrez in pct.....va multumesc tuturor pt rabdare si ajutor.....si pe langa asta aici la arad a tras o ninsoare ....smile.gif

Bravo Ady, sa o tii tot asa! Ne incurajam si noi una pe alta, doar doar sa nu calcam stramb, nu?

Doamne, deja ninsoare, si eu sunt imbracata de primavara...sa vezi ce frig trag sorry.gif ca toate hainele mele de iarna sunt la mama sorry.gif si nu mai ajung sa le iau mad.gif
irinush
Bravo fetelor! se pare ca ne tinem de treaba pana la urma, nu?
pupic.gif
ady_raluk
irinush...cum stai cu migrena??? sper ca nu tot asa te doare capul si acuma.... apropos...eu am facut o greseala cand mi-am ales nickul...mi-am pus acelasi nick ca si adresa de mail...ady este sotzul meu...si eu sunt raluka....multumesc pentru incurajari give_rose.gif give_rose.gif

pisik, dar tu de unde esti??? am intzeles eu gresit oare...nu esti din oradea???
irinush
CITAT(ady_raluk @ 02-11-2006, 05:38 PM) *

irinush...cum stai cu migrena??? sper ca nu tot asa te doare capul si acuma.... apropos...eu am facut o greseala cand mi-am ales nickul...mi-am pus acelasi nick ca si adresa de mail...ady este sotzul meu...si eu sunt raluka....multumesc pentru incurajari give_rose.gif give_rose.gif

pisik, dar tu de unde esti??? am intzeles eu gresit oare...nu esti din oradea???

multumesc raluk, nu ma mai doare capul, dar racita tot sunt sad.gif
ady_raluk
spuneti-mi si mie va rog , voi ce fel de indulcitor folositi???

irinush, eu am descoperit de vreo juma de an un super-medicament...cel putin pt mine si sotzul meu a functionat. se numeste rino-alersin si esta un medicament pentru raceli si gripe...in general cand ai nasul f infundat, dureri de cap si stranuti des.
Pisik
ady, eu sunt din bucuresti...
eu folosesc unul pudra la borcan f "grasan", ma uit cum se cheama; il iau din carrefour; si mai sunt tot pudra la cutii de 500 gr
ady_raluk
multumesc....ma gandeam ca am vazut reclama la tv la un indulcitor, tot asa pudra....poate reusesc sa il gasesc pe ala....
ady_raluk
nu mai zice nimeni nimik???? doamne sunteti tare tacute azi sad.gif
Pisik
da, si eu zic la fel...

cred ca au treaba fetele (si eu am dar nu am chef) si e si rvemea asta
ALICE
Nici eu nu am chef.N-am facut nimic azi.Am tras mata de coada.
ady_raluk
tu ce lucrezi pisik?? adica ....daca vrei sa imi spui normal...smile.gif
ady_raluk
Fabula 1

Intr-un nuc
Statea un cuc
si sub nuc
statea o vulpe
- Ah cumatra ce te-as f...e !
Zise cucul catre vulpe.

Iar vulpea
De sub nuc
- Date-n p..la mea de cuc !
Morala

Vulpea ... era vulpoi!

Fabula 2

Boul: Iti aduci aminte la pascut
cand eu am vrut si tu n-ai vrut,
am insistat si te-am rugat
si mi-ai cedat
....Vaco...

Vaca: Iti aduci aminte la pascut
cand tu ai vrut si eu n-am vrut
si m-ai rugat si-ai insistat si ti-am cedat,
si mi-a placut si-as mai fi vrut,
da' tu n-ai mai putut
...Boule...

Fara morala.
Ella79
Pana la urma am venit direct acasa, nu ma mai duc nicaieri ca mi-e frig si ma cam doare burta.
Imi pregatesc eu acum niste paste cu rosii. Am fiert deja pastele si le-am lasat la "umflat" si imediat gatesc si sosul.
Calesc f putina ceapa, niste ciuperci, ardei taiati cubulete, adaug rosii decojite cu suc cu tot, capere, 3 masline tocate, busuioc si menta. Se dau intr-un clocot si gata! Tot sosul are 2p
Sa vedeti ce bucatareasa devin eu de dragul WW. cheer.gif
ady_raluk
si eu ma chinuiam mai innainte sa calculez cate puncte are fiecare ingrediaent care il bag in mancare... fac spanac...am socotit per total 30,7 pct... acuma sa vad cum fac sa aflu de cate pct mananc eu smile.gif
Ella79
ady_raluk, vezi cate portii de mancare ti-au iesit si imparti cele 30,7p la nr de portii.
ady_raluk
3 linguri de Quarck ( crema de branza de vaci cu 0,5 % grasime ), 1 albush de ou, lamaie si indulcitor .
Albushul se bate spuma apoi se adauga branza si sucul de la lamaie +indulcitor ( dupa gust).
Se mananca SEARA INAINTE de culcare !!!! Dupa aceea nu mai mancati nimic si nici nu mai beti !!!!!
De recomandat a se face 1 data pe saptamana NU MAI DES !!!

oare functioneaza chesti asta???? stie cineva??
irinush
cum tot e liniste pe forum, hai sa va zic ce am gatit si eu azi: piept de pui la cuptor inabusit in lapte si cartofi tot la cuptor cu sos de ceapa, usturoi si marar ... si am punctat portia de cartofi cu 4p (2p cartofii si 2p spsul, ca are unt), am mai adaugat si 100g piept de pui care inseamna ~2p plus inca 1p pt sosul de lapte si am mancat de am spart de 7p, adica chiar m-am saturat, desi imi era o foame!!!
a! dar sa nu ma bateti, am facut si desert, niste briose cu ananas si banana, care au insa aproape 4p per bucata, am mancat o jumatate doar blushing.gif
asa ca pana acum am mancat de 12p din cele 20 ale mele (17 adica, ca luni si marti am depasit, asa ca azi doar 17p)

ady_raluk
sa va zic ce era sa fac eu aseara...am plecat la un magazin de langa mine...nah ...sa ii cumpar berea sotului meu, care se cerea neaparat la meci...si am cumparat si 2 pungi de seminte decojite...ajung eu acasa si f fericita dau sa pap seminte....dar ca norocul ca am venit la calc , am introdus in calc...si ce sa vezi?? 100 de grame cat aveau cele 2 pungute insemnau 17 pct...era sa mor nu alta...asa ca ...meci fara seminte..si sa stiti ca e primul! smile.gif
Pisik
CITAT(ady_raluk @ 02-11-2006, 06:19 PM) *

tu ce lucrezi pisik?? adica ....daca vrei sa imi spui normal...smile.gif

lucrez la marketing, la o firma de masini
ady_raluk
deci si tu ai pisik o meserie care presupune statul pe scaun sad.gif....
danyhoney
Otilici.....sa-ti traisca bebele !!!! sa fie sanatos si voios !!! Va asteptam sa veniti acasa !! Refacere grabnica,Otilici !

Deea..sa-ti traiasca finutul !!!
Pisik
CITAT(ady_raluk @ 02-11-2006, 07:00 PM) *

deci si tu ai pisik o meserie care presupune statul pe scaun sad.gif....

dap...la greu... mad.gif
ramonavlas
Salutare. Cam liniste azi pe forum. Eu acum am ajuns acasa.
Am luat ciuperci pleurotus si vreau sa le fac la gratar si deasupra pun branza La Dorna. Vine si babuinul la masa. Pt el fierb si niste paste, ca nu se satura el cu ciupercile.........
Apropo' ciupercile au 0 puncte /100 gr. Daca mananc mai mut, pun 1 punct?
Pisik
CITAT(ramonavlas @ 02-11-2006, 07:38 PM) *

Salutare. Cam liniste azi pe forum. Eu acum am ajuns acasa.
Am luat ciuperci pleurotus si vreau sa le fac la gratar si deasupra pun branza La Dorna. Vine si babuinul la masa. Pt el fierb si niste paste, ca nu se satura el cu ciupercile.........
Apropo' ciupercile au 0 puncte /100 gr. Daca mananc mai mut, pun 1 punct?

daca vrei, dar eu zic ca nu e cazul....
poti papa si tu paste - 2 sau 4p wink1.gif
daconst
Azi e ziua de mancat paste la toata lumea...eu am mancat paste cu quark. blum.gif

Dany,cum mai esti?Cu ce-ti mai umpli timpul?A nins la voi?
Vroiam sa te intreb ce serviciu de telefonie folosesti?Ca noi ne schimbam acum DSL-provider-ul si nu stiu ce sa alegem.Poate ai vreo idee mai buna. sad.gif
ramonavlas
Pai nu mananc paste pt ca sunt la dieta mea, aia pe care ai tinut-o si tu Pisik. Si nu am voie la ea.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.