Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Monic
eu mananc exact ce a gatit Ella: Paste cu sos de rosii
dar am pus deaupra putina branza afumata blushing.gif
Ramo
May, nu ne spui nimik?
michelle
Salutare neuroni!!
Ma bucur inca o data sa vad ca va tineti de treaba cheer.gif cheer.gif pupic.gif pupic.gif
Va pup pe toate!

Eu sunt bine, ca in concediu.. Azi se face o saptamana de la operatie. Trebuie sa revin la Bucuresti pentru consultatie si sper sa fie bine.
O sa fie o vizita scurta,voi ajunge la 11.30 si la 16.00 deja am tren inapoi.

Otilici, felicitari pentru fecioras! floare.gif
Deea, sa-ti traiasca finutul! give_rose.gif
Sa va traiasca, sa creasca frumosi si sanatosi. Pupici
daconst
Miha,mergi singura?Iar eu cu grijile mele. blushing.gif
Poate te intalnesti cu una din fete sa-ti fie mai simplu,nu?
michelle
Asa e.. Fetelor, care vine cu mine inapoi la Iasi? naughty.gif

Dana, o sa fie cam plictisitor si obositor 2 calatorii cu trenul in aceeasi zi, dar la cat concediu am, sper sa nu fie problema cu oboseala blum.gif
antonia05
Salutare fetele!!!Iata ma si pe mine pe aici!!!Azi am facut tratament facial ghiciti cui????!!!!???? doh.gif Profesoarei mele!!!! blushing.gif grin.gif A fost totul ok si a fost foarte multumita.Sa simtit atat de bine incat a adormit(ma rog, eu pun asta pe seama oboselii).mdaa!A fost totul foarte bine!!! grin.gif

Fetele si am uitat sa va intreb, cate puncte are un covrig.Azi dimineata am mancat 2.Am fost sa mi fac analizele si mi au scos 3 eprubete desange.Acum astept rezultatele. floare.gif
Ella79
Ce tratament facial ai facut? Cu ce?
ina_ceva
Antonia Covrig mare 70g 3
Pisik
CITAT(antonia05 @ 02-11-2006, 09:31 PM) *

Salutare fetele!!!Iata ma si pe mine pe aici!!!Azi am facut tratament facial ghiciti cui????!!!!???? doh.gif Profesoarei mele!!!! blushing.gif grin.gif A fost totul ok si a fost foarte multumita.Sa simtit atat de bine incat a adormit(ma rog, eu pun asta pe seama oboselii).mdaa!A fost totul foarte bine!!! grin.gif

Fetele si am uitat sa va intreb, cate puncte are un covrig.Azi dimineata am mancat 2.Am fost sa mi fac analizele si mi au scos 3 eprubete desange.Acum astept rezultatele. floare.gif

Antonia, poate ai spus si nu am fost eu atenta: unde faci scoala, in ce zona? Ca dna cosmeticiana la cre ma fac eu are scoala si ma gandeam....lumea e mica grin.gif
Am ajuns si eu infrigurata si plouata ca naiba cu o foame de lup si am si simtit nevoia de dulce, asa ca am papat un pic mult dar destul de WW:
-2 felii grau cu gem diet arovit - 2p
-gris cu lapte si gem diet arovit (l-am terminat) - 3
-o punga chips de mere. Parca stabiliseram ca nu au puncte, nu? eu am pus doar 1p pt depasire
Astazi am 18p, deci am recuperat punctul de ieri si am si 5 puse deoparte yahoo.gif
O sa postez si eu meniul complet din zilele astea sa vedeti daca merit cearta.
Pupici
antonia05
Am facut un tratament facial pt ten uscat fara probleme cu produse de la HOLY LAND.Un tratament mai mult pt intretinere.
Prousele de la Holy Land sunt produse din Israel si sunt profesionle.Se gasesc numai in saloane si n scolile de cometica , ce lucreaza cu aceste produse.

Scoala unde fac eu se numeste FANCY.Cea are aceasta scoala se numeste DIANA GULAN.Scoala este chiar la FOISORUL DE FOC,str.Iancu Cavaler de Flondor nr.7.

Pupici tuturor!!!Ma pregatesc sa ma uit la POP STAR pe PRO7.Pa,pa!!O seara minunata va doresc !! floare.gif

Multumesc pt raspunsul referitor la covrig.Deci am mancat 6 puncte dimineatza+2p lapte cu ness.Deci dimineatza 8p. AAA!Si am mancat si un palmier.Cate puncte face ala??Nu ma speriatzi!!!!! doh.gif
Pisik
CITAT(antonia05 @ 02-11-2006, 10:53 PM) *

Am facut un tratament facial pt ten uscat fara probleme cu produse de la HOLY LAND.Un tratament mai mult pt intretinere.
Prousele de la Holy Land sunt produse din Israel si sunt profesionle.Se gasesc numai in saloane si n scolile de cometica , ce lucreaza cu aceste produse.

Scoala unde fac eu se numeste FANCY.Cea are aceasta scoala se numeste DIANA GULAN.Scoala este chiar la FOISORUL DE FOC,str.Iancu Cavaler de Flondor nr.7.

Pupici tuturor!!!Ma pregatesc sa ma uit la POP STAR pe PRO7.Pa,pa!!O seara minunata va doresc !! floare.gif

Multumesc pt raspunsul referitor la covrig.Deci am mancat 6 puncte dimineatza+2p lapte cu ness.Deci dimineatza 8p. AAA!Si am mancat si un palmier.Cate puncte face ala??Nu ma speriatzi!!!!! doh.gif

nu, e alta profesoara atunci.
palmierul e foetaj din cate stiu eu, eu zic vreo 6p

nu te cert. dar ai papat cam aiurea
dany
CITAT(daconst @ 02-11-2006, 05:01 PM) *

Azi e ziua de mancat paste la toata lumea...eu am mancat paste cu quark. blum.gif

Dany,cum mai esti?Cu ce-ti mai umpli timpul?A nins la voi?
Vroiam sa te intreb ce serviciu de telefonie folosesti?Ca noi ne schimbam acum DSL-provider-ul si nu stiu ce sa alegem.Poate ai vreo idee mai buna. sad.gif

Dana...noi suntem la VERSATEL si platim 49,99 € luna pentru : DSL,flatrate si convorbiri gratuite pe teritoriul Germaniei. Sper ca ti-am dat o idee. Noi suntem multumiti.Internet non stop si pe mine ma bucura acele convorbiri moca in Germania...pot sta ore intregi la telefon si nu platesc nimic.Voi ce aveti acum ?

Eu ma simt....la fel. Azi a sunat pentru prima data una dintre colegele mele .Habar nu avea ce e cu mine,a intrebat in magazin si sefa i-a spus ca trebuie sa ma intrebe pe mine daca vrea sa stie ce s-a intamplat....A ramas si ea blocata.

Timpul mi-l umplu cu alergatul de nebuna prin casa ....nu prea reusesc sa fac mare lucru....nu ma atrage nimic.

Ieri au dat si la noi cativa fulgi...dar atat.Noi,fiind la mare ,nu prea avem noroc de zapada multa,din pacate.
Ramo
Sa postez si eu meniul pe ziua de azi.....
- 4 wasa - 2;
- 160 gr La Dorna - 2.9;
- 170 gr sunca - 4.3;
- 1 zuzu - 1;
- 1 toast - 1;
- 1 ou - 2;
- 1 Campofrio - 1.6;
- 120 gr grisine - 2.2;
- fructe+legume - 1.
Total - 18 din 21 cheer.gif
M-am abatut putin de la regimul meu, ca m-a durut putin stomacul si am mancat grisine. Dar, tot sunt in puncte asa ca nu imi pare rau...........
dany
Ella...la viitoarea intalnire a neuronilor o iei pe Danutella de mana si faceti o demonstratie de dans ,nu ? Spor la distrugerea mitului Shakira smile.gif
Emi...tare faine obiceiurile de Halloween de la voi .

Imi parea rau ca nu mai retin ce s-a mai scris pe aici azi.....

Miha...bafta la consultatie !! Sigur va fii totul ok.
dany
Mi-am adus aminte ca vroiam sa va spun ceva in legatura cu punctarea alimentelor ,sau mai precis cu rotunjirea :
-daca aveti un punctaj de 1,25 P , de exemplu, puneti 1 P !!!
-daca veti 1,26 ...puneti 1,5 P !!!
- la fel cu 1,75 ...= 1,5 P
- 1,76...= 2 P

Deci daca aveti ceva de 1,8 P ...e automat 2 p !!!!! Se ia punctajul pe aliment !!!

Sper ca nu v-am dat o veste proasta si ca ati inteles ce am vrut sa spun ...asa sunt regulile !!!! Cel putin asa am eu in cartea WW. Cred ca am mai spus asta candva...

Ramo...suna bine ce ai papat azi...daca ai fii tinut strict WW te-as fii luat la intrebari in legatura cu ratia de grasimi bune ...Asa,ai scapat. smile.gif
Ramo
Danyhoney, eu din pacate nici atunci cand tin strict WW nu consum grasimi bune. M-am obisnuit cu un anumit gen de alimentatie si nu am curaj sa introduc si altceva........
dany
Inteleg,Ramo dar....e una din regulile de baza de la WW !! Am scris eu candva cele 6 reguli de baza ale WW. Ar cam trebui sa ne tinem de ele...Recunosc si eu ca nu ma prea tin de regula cu fructe...adica mananc doar 1 fruct pe zi...si asta nu in fiecare zi cum ar trebui...

Vin si eu cu o intrebare cam...ciudata...dar avand in vedere cate fete suntem aici...Tu in cat timp ai slabit acele kg ? Doar cu WW sau si cu alte diete ? Scuze dar....eu nu prea tin cont de cand e fiecare pe aici si cu cate kg a venit la inceput...
dany
Danutella....daca nu ai vazut filmul " The Green Mile " ..ceea ce mi se pare cu neputiinta....il poti vedea pe 16 noiembrie pe VOX .E un film excelent !!!!! Eu l-am vazut de vreo 5 ori cred...si l-as vedea inca de atatea ori.E trist dar super bun.Tocmai am vazut reclama la el si m-am gandit la tine.

Deea...ce mai face Alexia ??? ai reusit sa o feresti de "fornaitul" tau ? Un pup pentru ea...si pentru tine,normal.

M-a palit limbarnita la ora asta...scuze tuturor....
Deea
dany, multumesc pt. urari! Alexia e bine...nu prea vrea sa doarma seara ...inca n-are un prgram stabil asa ca de pe la 8 pana la 10 ne "certam" biggrin.gif Nu a racit si ea, din fericire!

si eu am mancat paste cu sos de rosii azi biggrin.gif
dany
Inseamna ca a trecut timpul de cearta pe ziua de azi,nu ? Stai linistita ca isi va reveni ea cu somnul .Dar asta stii tu deja.

Toata lumea a fost cu paste azi ???? Doar eu cu ciorba de burta...comanda speciala de la Dirk( e innebunit dupa ea )....asa e cu femeile "casnice"....
Ramo
CITAT(danyhoney @ 02-11-2006, 11:21 PM) *

Inteleg,Ramo dar....e una din regulile de baza de la WW !! Am scris eu candva cele 6 reguli de baza ale WW. Ar cam trebui sa ne tinem de ele...Recunosc si eu ca nu ma prea tin de regula cu fructe...adica mananc doar 1 fruct pe zi...si asta nu in fiecare zi cum ar trebui...

Vin si eu cu o intrebare cam...ciudata...dar avand in vedere cate fete suntem aici...Tu in cat timp ai slabit acele kg ? Doar cu WW sau si cu alte diete ? Scuze dar....eu nu prea tin cont de cand e fiecare pe aici si cu cate kg a venit la inceput...

Eu am slabit in 6 luni 18 kg. In 2003. De atunci nu mai slabeam cu nimik, iar acum ca tin WW si merg la sala....se pare ca da randament.

CITAT(danyhoney @ 02-11-2006, 11:40 PM) *

Inseamna ca a trecut timpul de cearta pe ziua de azi,nu ? Stai linistita ca isi va reveni ea cu somnul .Dar asta stii tu deja.

Toata lumea a fost cu paste azi ???? Doar eu cu ciorba de burta...comanda speciala de la Dirk( e innebunit dupa ea )....asa e cu femeile "casnice"....

Chiar sunt curioasa, cate puncte are o ciorba de burta?
Pisik
Surpriza!!!
Pozele din Egipt, da, ati ghicit biggrin.gif
http://new.photos.yahoo.com/ioasi_ro/album...333204460#page1
dany
CITAT(ramonavlas @ 02-11-2006, 09:44 PM) *

CITAT(danyhoney @ 02-11-2006, 11:21 PM) *

Eu am slabit in 6 luni 18 kg. In 2003. De atunci nu mai slabeam cu nimik, iar acum ca tin WW si merg la sala....se pare ca da randament.

CITAT(danyhoney @ 02-11-2006, 11:40 PM) *

Chiar sunt curioasa, cate puncte are o ciorba de burta?

HABAR NU AM !!!!!!!!!!!!!! Nu gasesc nicaieri punctajul pentru carne( nemtii arunca burta sau o fac papa pentru catei/pisici ,asa ca nici cu fettrechner.de nu am noroc )...restul il pot puncta....Noroc ca saptamana asta are si Dirk pauza la numarat din cauza mea...nu ma simt in stare sa numar !!! De fapt...nu ma simt in stare sa fac nimic...Dar,va trece....sper cat mai repede....De fapt ,va trece in momentul in care imi voi gasi un alt job...ceea ce nu e prea usor aici...

CITAT(Pisik @ 02-11-2006, 09:44 PM) *

Surpriza!!!
Pozele din Egipt, da, ati ghicit biggrin.gif
http://new.photos.yahoo.com/ioasi_ro/album...333204460#page1

Am plecat la vizionare ,Pisik !
dany
SUPERBE POZELE,Pisik !!!!!!! Chiar daca a trebuit sa-mi sucesc gatul de cateva ori.....Excelente !!!! Mi-au placut mult nr.16 , 40,44,50,51......de fapt TOATE !!!!!! Si tu arati super bine !!! sper sa ne ajute D-zeu sa ajungem si noi anul viitor acolo ,asa cum ne-am propus.....Dar daca nu imi voi gasi alt job...va fii mai greu.
irinush
va urez noapte buna; o sa ma bag la somn, ca nu mai pot; ne auzim maine; pupici!

Pisik, super pozele!

dany
Noapte buna ,Deea !!! Si ..noapte buna si vise dulci,Alexia !!!

Ramo...am gasit !!!!!!!!!!!!! Carne de vita,stomac,1 kg = 20 P !!!!!! Nu stiu daca e chiar burta care o folosim noi la ciorba dar....
dany
CITAT(irinush @ 02-11-2006, 10:08 PM) *

va urez noapte buna; o sa ma bag la somn, ca nu mai pot; ne auzim maine; pupici!

Pisik, super pozele!

Noapte buna ,Irina !!! Sper sa te simti mult mai bine maine !!!

Monic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Te-am uitat !!! SCuzeeee !!! Excelente cizmele si ..de bluza ce sa zic ??? E sexy !! Am si eu cateva tricori de vara in genul ala. Ai grija sa nu racesti daca stai prea mult cu umerii goi !!!!!
ina_ceva
Superbe pozele, pisik! Ai baut cumva apa plata cu lamaie sau mi s-a parut mie?

Somnic usor, neuronasi!!!
dany
Somn usor ,Ina !!
dany
Am mai uitat ceva :Raluca ...tu ai toate materialele WW de care ai nevoie ?????
dany
Inca mai sunt pe aici si......am ramas blocata ( fiind in bucatarie la taiat 1 mar in bucatele mici...m-am si taiat zdravan de la socul primit !!!! ).Nu e gluma.Cum ,Doamne Iarta-ma,poate Mihaela Tatu face o emisiune cu fostii parteneri ai lui Teo ?????????? E prima data cand ii vad.....(nu prea am avut timp sau chef de TV.)si...am ramas blocata !!!!! Sincer . Nu "merg" impreuna sau cum spune neamtul : die passen nie im leben zusammen !!!!!! Ce tampenie de emisiune !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Parerea mea e ca ,atunci cand lucrau cu Teo,si Edy si Tanta erau mult mai naturali......Acum...pauza .Offff,ce dezgustata sunt !!!! Sper sa nu deranjez pe nimeni dar....asta e parerea mea !!! Daca tot se vorbeste despre orice subiect pe aici....m-am bagat si eu cu asta.

Si...cine e acea pustoaica care se baga in seama pe acolo ??????????

Si...din cate am inteles...Edy si-a adus sotia in emisiune si...canta ( adica "rapaieste") si el.....Doamne !!!! Teooooo,unde esti ???
emu
)).gif Dany din ce spui tu acolo, pare cam trasa de par emisiunea... a terminat Tatu cu "de 3x femeie"?
am vazut ca ai gasit deja punctajul pt burta de vita, asa gasisem si eu cu 2p/100 de grame, am intrat repede sa spun... si cand colo, ai fost mai rapida )).gif

Pisik acum ma uit si eu la pozele tale, mie mi se pare ca arati super bine... sfatul meu ar fi sa lasi stresul la o parte cat tii dieta... mai mult ca sigur se vor vedea rezultatele (unde anume ar trebui, nu-mi dau seama inca huh.gif smile.gif )

Special pt May, daca nu a gasit-o ea deja smile.gif lista cu puncte pt alimente/mancaruri specifice spaniei aici. Am vazut ca, pe aceeasi pagina, urmatorul mesaj e o reteta in genul la o supa japoneza de dovleac (care mie-mi place mult... si-i fara rosii) la care m-am tot gandit zilele astea, in sensul ca e buna de dieta, daca e ajustata cantitatea de unt wink1.gif )).gif

Meniul meu pt azi, joi:
1 ou fiert 2p
2 fel paine 2p
1 lingura guacamole 0.6 p
120 gr branza light 1.4p
1 fel sunca (transparenta, adaug eu) 0.3p
150 gr meat loaf 4p
piure cartofi 3p
1.5 pahar apple cider 3p
1 lingura boabe porumb din salata 0.5p
---------------------------------------------
total ---------------------------- 17p

somn usor fetelor hug.gif ... vine uichendu'!! cheer.gif v-ati facut planuri... ceva?
himere2005
va salut frumoaselor
sa vedem cine ghiceste de ce nu am intrat pe site? si inca 2 zile? poate oare raceala sa alunge cheful de vorba al himerei?hmmmmmmmm...nu prea cred, deci....calculatorul...s-a busit...azi am intrat, dupa ce am facut o investitie in el de numai 6 milioane jumatate devil.gif
pisik, arati fenomenal, poate o idee la picioare, eu stiu vreo 3-4 kg si in rest muuult sport ar trebui. si la mine e exact la fel ca la tine. noi o sa slabim, dar carnea tot nu o sa se aseze perfect. ne luam de minuta amindoua si facem sport seara? imi place de asemeni cum te imbraci. ma asteptam sa aveti poze dinauntrul piramidei, sfinx ceva? imi place si soarele....
monic, si eu mi-as dori o astfel de bluza, dar pentru primavara. acum prefer sa stau la caldurica grin.gif
miha, bafta multa!!
dany, tot raul inspre bine, ai sa vezi, trebuie sa se intimple ceva bun sa compenseze. poate un job si mai bun. daca il gasesti, faci cinste cu un bilet in egipt, din ala ieftin blum.gif tin pumnii.
alice, nici o sansa sa vedem poze?
otilici, te asteptam cu drag si cu povesti din maternitate blum.gif
ella, bravo pentru ambitie. in ce priveste gatitul,in curind vin sa cer sfaturi naughty.gif
deea, irinush, sanatate!
antonia, vreau sa mai vad poze cu baietelul tau! poate ne mai povestesti cum e dupa 1 an de zile blum.gif
continui mai tirziu
Ella79
neataaaaaaa azi e vineri cheer.gif cheer.gif cheer.gif
nusarich
neata neuroni!

am aparut si eu de pe la 7.30 la serviciu. va dati seama la ce ora am plecat de acasa daca fac o ora pana aici...

ma apuc de treaba, mai citesc ce mais crieti...

pisik, superbe pozele! mi-am cam bagat unghiuta in gat, ca eu nu stiu daca voi ajunge vreodata sa vad asa fumuseti... iar voi aratati super! ca de obicei de altfel.
himere2005
nusarich, trebuie sa crezi ca o sa ajungi si tu acolo...daca iti doresti foarte mult, eu zic ca se poate, doar esti tinara, draga mea blum.gif
e cam liniste pe aici, cred ca toata lumea se uita la pozele lui pisik grin.gif am i right?
inca ma doare capul din cauza racelii. aseara m-am culcat mai devreme de 9 am dormit mult, dar la 5 cind m-a trezit fata tot durere de cap aveam.
hai sa fim vesele azi, da? tease.gif
ady_raluk
buna dimineata tuturor! sunt din ce in ce mai fericita ca v-am gasit give_rose.gif give_rose.gif ! este a treia zi de ww....am reusit in cele 2 zile sa papicesc doar 17,5 puncte din 20 cate tb sa pap eu.. asta daca le-am numarat bine smile.gif mii de pupici tuturor
Ramo
Buna dimineata.
La noi a venit iarna, a nins toata noaptea. Asa e de alb si de frumos afara..........
himere2005
nu ne faci si noua o poza ramona? cu zapada? pupic.gif
eu mi-am pus o imagine cu palmierii si pisik pe desktop grin.gif , sper sa nu se supere dan ca am scos-o pe bia rolleyes.gif poate pun diseara si una cu zapada hug.gif
ALICE
CITAT(ady_raluk @ 03-11-2006, 11:01 AM) *

buna dimineata tuturor! sunt din ce in ce mai fericita ca v-am gasit give_rose.gif give_rose.gif ! este a treia zi de ww....am reusit in cele 2 zile sa papicesc doar 17,5 puncte din 20 cate tb sa pap eu.. asta daca le-am numarat bine smile.gif mii de pupici tuturor

Bravo.....Eu nu reusesc sa duc la capat saptamana asta.
ady_raluk
si la noi (arad) a nins pe rupte....doar ca nu s-a depus pe jos foarte multa........smile.gif, le-am dat de mancare la copii si urla intr-una ca vor afara la ghetus smile.gif
Pisik
CITAT(ina_ceva @ 03-11-2006, 02:32 AM) *

Superbe pozele, pisik! Ai baut cumva apa plata cu lamaie sau mi s-a parut mie?

Somnic usor, neuronasi!!!

E, nu chiar, am baut si f multa apa dar si cockailuri la greu )).gif

CITAT(emu @ 03-11-2006, 06:21 AM) *

Pisik acum ma uit si eu la pozele tale, mie mi se pare ca arati super bine... sfatul meu ar fi sa lasi stresul la o parte cat tii dieta... mai mult ca sigur se vor vedea rezultatele (unde anume ar trebui, nu-mi dau seama inca huh.gif smile.gif )

Emu, eram ceva mai slaba (cu vreo 5 kile) in pozele astea; faptul ca m-am relaxat brusc dupa nunta dar si all uinclusive-ul au contribuit la punerea rapida a acestor kg; dar acum incerc cu rabdare sa le dau jos

CITAT(himere2005 @ 03-11-2006, 09:53 AM) *

pisik, arati fenomenal, poate o idee la picioare, eu stiu vreo 3-4 kg si in rest muuult sport ar trebui. si la mine e exact la fel ca la tine. noi o sa slabim, dar carnea tot nu o sa se aseze perfect. ne luam de minuta amindoua si facem sport seara? imi place de asemeni cum te imbraci. ma asteptam sa aveti poze dinauntrul piramidei, sfinx ceva? imi place si soarele....

dupa cum spuneam eram mai slaba cu ceva kg; dar intr-adevar problema e de cum sta carnea pe mine; nu mai vreau la 60, eram prea slaba; cred ca un 64 cu carnea bine asezata ar fi perfect; dar eu una sunt prea lenesa. Ma bati tu prima? blum.gif
ady_raluk
cum pot sa vad si eu pozele tale pisik???
Pisik
CITAT(ady_raluk @ 03-11-2006, 11:17 AM) *

cum pot sa vad si eu pozele tale pisik???

intri pe linkul asta - http://new.photos.yahoo.com/ioasi_ro/album...333204460#page1
ina_ceva
Neatza!!! yahoo.gif yahoo.gif

Himere, ti s-a simtit lipsa pupic.gif Cafea pregatita, ceva...?
Alice, saptaman nu incepe neaparat de luni; eu zic sa nu renunti si sa vezi daca poti recupera cateva din zilele trecute( ca sa zic asa).
Unde o fi daconst?
ady_raluk
doamneeee...sunt superbe pozele, cred ca a fost un concediu superb, de vis...iar tu Esti o fruMoasa....vreau sa stiu ceva...toate sunteti asa slabe ca pisik???? ca eu sunt un piculet de FULGA!
Pisik
Asa, acum ca v-am raspuns la (aproape) toate, sa va spun si eu "buna dimineata"!
Eu sunt iar in fusta, doar ca cu cizme si ciorapi grosi de data asta. Diseara mergem la teatru cu nasii. La comedie dar nu retin piesa blushing.gif
Ma doare mijlocul tare, cred ca fiindca tre sa vina rusii
Azi incerc sa tin post, am papat toast cu miere si un pic de gem de dimineata; la pranz am salata cu cartofi si rosii, felii de grau expandat, 2 mere, o portocala si un baton de cereale; pt diseara o sa imi mai iau o banana sa pap cu grau inainte de teatru
Pupici
Ramo
CITAT(ady_raluk @ 03-11-2006, 10:26 AM) *

doamneeee...sunt superbe pozele, cred ca a fost un concediu superb, de vis...iar tu Esti o fruMoasa....vreau sa stiu ceva...toate sunteti asa slabe ca pisik???? ca eu sunt un piculet de FULGA!

Stai linistita, mai sunt si eu pe aici. Uite cate kg am si uita-te si la poze daca vrei. Sunt deasupra ticker-ului.
Pisik
CITAT(ady_raluk @ 03-11-2006, 11:26 AM) *

Mersi, dupa cum ziceam, eram mai slaba in pozele alea decat acum la peste 70, dar, imi revin repede.
Uite si poze de la nunta, fetele le-au vazut

http://new.photos.yahoo.com/ioasi_ro/album...331971974#page1 - cununia civila

http://new.photos.yahoo.com/ioasi_ro/album...332067077#page1 - religioasa

CITAT(ramonavlas @ 03-11-2006, 11:29 AM) *

CITAT(ady_raluk @ 03-11-2006, 10:26 AM) *

Stai linistita, mai sunt si eu pe aici. Uite cate kg am si uita-te si la poze daca vrei. Sunt sub ticker.

Ramo, oricum la tine nu se vad pupic.gif
nusarich
fetelor, ninge la noi in otopeni, de numa! niste fulgi de-aia mari, de 5x5cm, o nebunie... e tare frumos cum ninge. daca n-ar fi plouat zilele trecute, s-ar fi asternut macar cativa cm astazi.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.