Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Deea
Am vizionat si eu pozele tale Pisik...super, super....iubi al tau la piramide arata ca un seic , eu zic sa-si schimbe meseria lol.gif

aaa... Buna dimineata fetelor!

Dany, domnisoara aia care se baga in seama pe acolo pe la Mihalea Tatu prin emisiune cica e foaaarrrttteee frumoasa, a fost una din finalistele de la miss playboy.

Raluka daca ai rabdare poti sa te uiti la pozele noastre, unde vezi link-uri sub/deasupra tickerelor sau la mine de ex scrie "poze"
Pisik
CITAT(Deea @ 03-11-2006, 11:32 AM) *

Am vizionat si eu pozele tale Pisik...super, super....iubi al tau la piramide arata ca un seic , eu zic sa-si schimbe meseria lol.gif

)).gif da, pai arabii incepeau sa ii vorbeasca pe lima lor, i-au zis ca seamana cu un libian )).gif

ramonavlas
Pisik, esti o scumpa. Mersi...... Poate ca nu se vad chiar toate....dar se vad...
Pisik

Dany, domnisoara aia care se baga in seama pe acolo pe la Mihalea Tatu prin emisiune cica e foaaarrrttteee frumoasa, a fost una din finalistele de la miss playboy.

daaaa???? mie mi se pare oribila!are gura imensa si e scheletica si are fata de femeie rea. Parerea mea
ady_raluk
DECI: PISIK, nu mai am cuvinte....imi place la nebunie costumasul de la cununie iar rochia de mireasa e superba
ramona, pot spune ca suntem pe acelasi calapod...sper ca nu te superi daca ti-am admirat un piculetz si sotzul sau prietenul...in fine....si tu ai marele noroc de a nu avea celulita chiar daca esti un piculet mai "tzapanutza" se zice pe la noi...adica nicidecum grasa smile.gif....
am vazut de f multe ori pe starda fete slabe in fuste mini (vara), dar nu are rost sa va zic cum se vedea celulita pe picioare.
still_me
m'neata si de la mine ..... azi eu il sarbatoresc pe sotulica ......aaa... si sa nu uit , sunt sub 63, dar astept sapt urmatoare ,sa vad daca nu cumva we o sa fie "daunator grav greutatii mele " lol.gif
Deea
CITAT(Pisik @ 03-11-2006, 11:38 AM) *

daaaa???? mie mi se pare oribila!are gura imensa si e scheletica si are fata de femeie rea. Parerea mea

si mie mi se pare horror...si ai dreptate...are fata de femeie rea.

CITAT(still_me @ 03-11-2006, 11:39 AM) *

m'neata si de la mine ..... azi eu il sarbatoresc pe sotulica ......aaa... si sa nu uit , sunt sub 63, dar astept sapt urmatoare ,sa vad daca nu cumva we o sa fie "daunator grav greutatii mele " lol.gif

Sa-ti traiasca sotulica!!! Inca multe, multe, multe aniversari impreuna va doresc!

floare.gif
ramonavlas
CITAT(ady_raluk @ 03-11-2006, 10:38 AM) *

DECI: PISIK, nu mai am cuvinte....imi place la nebunie costumasul de la cununie iar rochia de mireasa e superba
ramona, pot spune ca suntem pe acelasi calapod...sper ca nu te superi daca ti-am admirat un piculetz si sotzul sau prietenul...in fine....si tu ai marele noroc de a nu avea celulita chiar daca esti un piculet mai "tzapanutza" se zice pe la noi...adica nicidecum grasa smile.gif....
am vazut de f multe ori pe starda fete slabe in fuste mini (vara), dar nu are rost sa va zic cum se vedea celulita pe picioare.

Raluk, cum sa ma supar (scuzati cacofonia)? Da, la capitolul celulita stau destul de bine. Adica nu am multa. A, cel din poze nu e sotul meu, nu sunt maritata, inca............ E Potentialul meu, ca asa l-am botezat pe forum.......

[b]Still_me,
la multi ani pt sotulica si distractie placuta! Si felicitari pt cantar. Si eu am maine zi de cantar.......
nusarich
La multi ani! pentru sotul tau, geo! Distractie placuta la "sarbatorit"!
ina_ceva
CITAT(still_me @ 03-11-2006, 09:39 AM) *

Sa speram ca nu o sa fie daunator, nu grin.gif ? La multi ani pt sotzulica al tau!!!!
ALICE
CITAT(ina_ceva @ 03-11-2006, 11:22 AM) *

Neatza!!! yahoo.gif yahoo.gif

Alice, saptaman nu incepe neaparat de luni; eu zic sa nu renunti si sa vezi daca poti recupera cateva din zilele trecute( ca sa zic asa).

Incerc.Dar azi e chef la serviciu.E ziua unui coleg si se lasa cu pizza...........
alina obsy
Toata lumea e in puncte!!! E molipsitor...Se pare ca reusesc si eu sa ma incadrez in 18 p de cateva zile....Nu mai reusisem de mult timp !!!! Doar ca nu reusesc sa dau jos ce am pus in perioada de nesimtire....

Voi la cat timp mancati paste??Vi se intampla de 2 ori pe saptamana? Desi nu imi fac bine...cand imi este foame tare ma tenteaza ingrozitor.Mai ales ca se fac repede...
Pisik
geo, La Multi Ani pt sot si felicitari pt cantar!
Alina, eu mananc paine si fainoase zilnic (aproape) cel putin pana ma obisnuiesc cu regimul, sa nu mor de foame; apoi, in functie de cum merge cantaru, mai reduc din ele
ALICE
Eu mananc paste de 2 ori pe saptamana.Spaghete mai ales.
ina_ceva
CITAT(ALICE @ 03-11-2006, 09:59 AM) *

Incerc.Dar azi e chef la serviciu.E ziua unui coleg si se lasa cu pizza...........

Si te lasi tu doborata de pizza?
ramonavlas
Fetelor, eu nu sunt pregatita de iarna.... Nu imi prea place ca eu umblu doar pe tocuri inalte si subtiri. Acum nu o sa mai pot, desi....daca ma gandesc bine....mai mult sunt in masina..............
Oricum azi mi-am luat ciocatele....ca e vineri si sper ca nu am treaba importanta. Deocamdata nu am. Dar eu plec acum la servici si sper sa nu intervina ceva sa vin sa ma schimb.
Va doresc un WE frumos. Maine ma chefuiesc in sfarsit, ca nu am mai facut asta de muuult
ALICE
CITAT

Si te lasi tu doborata de pizza?

devil.gif Da,ma las eat.gif Dar numai atat mananc azi.E bine asa?
ina_ceva
CITAT(ALICE @ 03-11-2006, 10:19 AM) *

devil.gif Da,ma las eat.gif Dar numai atat mananc azi.E bine asa?

bataita.gif ; poate reusesti sa te mentii in pcte, chiar daca papi pizza. Crezi ca reusesti? blum.gif
himere2005
dar unde e monic? s-a imbracat cu bluza ei sexy si a sarit sigur babuinul pe ea grin.gif
cele care aveti copilasi, voi sunteti de acord cu bombardatul copilului cu medicamente? ca eu una nu prea sunt si i-am dat biancai doar paracetamol (panadol) si nurofen, cu toate ca am primit o lista destul de lunga de le medic. fata nici nu tuseste, medicul a spus ca nu are infectie....m-am gindit sa mai astept...adica daca face temperatura mai mare sa-i dau fenobarbital de ex. voi cum ati proceda? pot sa raspunda si celelate fete, daca ma gindesc mai bine
ALICE
Nu bag mana in foc,dar incerc.Maine numar iar.Asta e clar.Si sper ca de data asta ca lumea.
himere2005
din cite spunea miha, o pizza intreaga are cam 30 de puncte, asa ca poti sa-ti iei adio pe ziua de azi blum.gif sau sa maninci numai jumatate grin.gif
himere2005
deea, mai stii ceva de proaspata mamica? mi se pare ca oti vroia sa nasca normal, a avut oare probleme?
ady_raluk
himere...eu nush ce sa zic...dar fenobarbitalul asta eu stiu ca e somnifer.....cand era baietzelul meu mic i-au dat in maternitate fenob. ca sa doarma si sa nu aibe ele de lucru....mi-a pov una din asist pe care o cunosteam....dar alex nu l-a suportat si le-a facut un scandal toata noaptea..... a reactionat fix invers, in loc sa doarma l-a agitat
himere2005
ady-raluk, sa stii ca o sa te bombardez cu intrebari anul viitor, la conta. sa ma tii la curent cu noutatile. asta pina imi dai ignore grin.gif
alina obsy
M-am linistit cu pastele..Daca toate mancati si slabiti, totusi...continui si eu.Mersi de raspuns. Si as mai avea o intrebare : pana in primavara cand voi alerga din nou in parc voi face doar bicicleta(30-45min/zi) si 1-2 ori alergare scurta(15-20 min).Credeti ca e suficient? Bicicleta am achizitionat-o de 2 zile.Nu-mi pare prea mare efortul...parca ar fi o joaca.. Ce parere aveti? Mai ales cele ce aveti acasa..Completati cu sala sau altceva? Ma intereseaza nu doar sa slabesc, ci sa mai si modelez/ intaresc pe mine carnea.Mai ales ca am aproape 30 ani si se repara greu la varsta asta trupul..
Ajutati-ma, va rog si cu ticker-ul!!!Cum instalez unul?
himere2005
nu mai scoate nimeni nici un cuvint? stiu ca e vineri, dar inca nu e we? blum.gif
ady_raluk
eu am fost un piculetz la alimentara sa le iau pufuleti cu surprize si mie nicte biscuiti...himere poti oricand sa ma intrebi, te ajut cu placere....ai si adresa de yahooo...deci.... pupic.gif
ALICE
CITAT(himere2005 @ 03-11-2006, 12:31 PM) *

din cite spunea miha, o pizza intreaga are cam 30 de puncte, asa ca poti sa-ti iei adio pe ziua de azi blum.gif sau sa maninci numai jumatate grin.gif

Aaaaaaaaa, pai nu-s o scrofilina.Mananc si eu 3 triunghiuri.Atat. devil.gif
himere2005
deocamdata astept sa se republice codul fiscal in 2007, apoi ma apuc de invatat, prin primavara poate reusesc sa conving pe cineva sa muncesc 2-3 ore pe zi pe gratis ca sa invat si eu mai bine si din august incep sa-mi caut servici. nu as mai vrea sa muncesc pe 2 lei, asa ca, daca am pretentii, ar trebui sa am si ce sa ofer.
ady_raluk
fetele...in lista ww 5 biscuiti au parca 0.5 pct....daca nu ma insel..dar eu am luat datele de pe pachet si mi-a iesit ca 1 biscuit are 0.88 pct......aaaaaaaaaaaaaaaaa......si ziceam ca pap biscuiti cu ceai sad.gif. voi cum ii socotiti?
ALICE
CITAT(alina obsy @ 03-11-2006, 12:43 PM) *

M-am linistit cu pastele..Daca toate mancati si slabiti, totusi...continui si eu.Mersi de raspuns. Si as mai avea o intrebare : pana in primavara cand voi alerga din nou in parc voi face doar bicicleta(30-45min/zi) si 1-2 ori alergare scurta(15-20 min).Credeti ca e suficient? Bicicleta am achizitionat-o de 2 zile.Nu-mi pare prea mare efortul...parca ar fi o joaca.. Ce parere aveti? Mai ales cele ce aveti acasa..Completati cu sala sau altceva? Ma intereseaza nu doar sa slabesc, ci sa mai si modelez/ intaresc pe mine carnea.Mai ales ca am aproape 30 ani si se repara greu la varsta asta trupul..
Ajutati-ma, va rog si cu ticker-ul!!!Cum instalez unul?

Eu nu fac deloc sport.Am slabit mai bine fara sport.La mine asa functioneaza.Fac doar cateva abdomene pe zi.In rest......nu e timp de altceva
Monic
Neatza dry.gif la amiaza blum.gif
Pe Dana si pe Tulip le-am dat disparute, am anuntat politia tot-tot
Himere babuinul meu nu a sarit pe mine, ci doar m-a rugat cu jumate de gura sa nu port bluza respectiva ca nu e destul de decenta(adica nu arata ca un sac neatragator si urat) lol.gif Cred ca s-ar intelege de minune cu Dan al tau, poate ar trebui sa le facem cunsotinta grin.gif
ady_raluk
trebuie sa stii ce vrei sa si fixezi un tel...asa am inceput si eu in 95 si de 2 ani am firma mea...e un progres smile.gif...iti doresc bafta multa!
himere2005
nu cred Monic lol.gif Dan sare prea des lol.gif lol.gif e o adevarata masina de facut s.....sssocoteli lol.gif
ady_raluk
alice in cat timp ai dat jos cele 4 kg?
Monic
Pisi, eu nu vad carne aiurea pe tine. Sincer. Ai un corp foarte armonios, nu ai de ce sa-ti faci probleme floare.gif N-o asculta pe Himere blum.gif ea e doar geloasa ca n-ati luat*o si pe ea cu voi la Piramide )).gif
ALICE
CITAT(ady_raluk @ 03-11-2006, 01:09 PM) *

alice in cat timp ai dat jos cele 4 kg?

In primele 3 luni am slabit 4kg.Dupa care am inceput sa fac aerobic,si nu s-a mai miscat nimic la cantar timp de vreo 5 luni.
himere2005
ady-raluk, sa stii ca si eu am slabit 12 kg in primavara tot cu ww dupa ce am nascut-o pe bia grin.gif asta cam in 2-3 luni. acum e mai greu, ca sunt cam puturosila rolleyes.gif
Pisik
CITAT(Monic @ 03-11-2006, 01:10 PM) *

Pisi, eu nu vad carne aiurea pe tine. Sincer. Ai un corp foarte armonios, nu ai de ce sa-ti faci probleme floare.gif N-o asculta pe Himere blum.gif ea e doar geloasa ca n-ati luat*o si pe ea cu voi la Piramide )).gif

pupic.gif wsti o dulce dar iti spun eu ca e aiurea; cand slabesc se "flescaie" si carnea; pe bune, arat mai bine acum la 70 si de kg decat la 60 pt ca am sanii unde trebuie si cat trebuie blum.gif (macar cu atat m-am ales, babuinul meu e innebunit blushing.gif ) si carnea sta mai tare
ady_raluk
hmmm....mie mi se pare putin in 3 luni 4 kg...sad.gif, eu speram ca daca ma tin de tb cu ww pana de craciun adio 7 kg....hmmm....m-am intristat
still_me
sar'na fetele de urari pupic.gif pupic.gif ...
mi se pare mult 30pct w00t.gif w00t.gif pentru o pizza....cele mai multe puncte , pe care le am in lista ,pentru 1 pizza sunt 20.5...
ady_raluk
himere pupic.gif , mi-ai mai dat o speranta....ca eram cam demoralizata la gandul ca numar pe pct de nebuna si nu se duc pana de craciun doar 1-2 kg
himere2005
CITAT(Monic @ 03-11-2006, 01:10 PM) *

Eu te astept pe tine Monic sa mergem impreuna sa agatam babuini....sper sa nu dam peste vreo mumie lol.gif

ALICE
CITAT(ady_raluk @ 03-11-2006, 01:13 PM) *

hmmm....mie mi se pare putin in 3 luni 4 kg...sad.gif, eu speram ca daca ma tin de tb cu ww pana de craciun adio 7 kg....hmmm....m-am intristat

Stai linistita,ca eu nu am respectat muuulte reguli.Nu stiam ca nu ai voie sa mananci mai putin de 17 puncte intr-o zi,ca trebuie 2 puncte de lactate....
himere2005
ady-raluk, eu am combinat atunci si cu alte diete, cum ar fi montigniac si dieta grupelor sanguine si a mers mai rapid. dietele astea le gasesti pe idieta.ro sau poate mai stiu fetele si alte siteuri. nu stiu daca a contat sau nu. plus ca am facut si sport acasa cam jumatate de ora in fiecare seara.
dany
Buna dimineata !

Ce agitatie pe aici....

Himere...bine ai revenit !!! pupic.gif
Geo...sa-ti traiasca sotul si felicitari pentru cantar !
Raluca...daca ai calculat valorile de pe pachet si ti-a iesit 0,88 p...atunci asa e.
ady_raluk
pai..lactatele sunt obligatorii???? offf.....pana le invat pe toate....v-am intrebat de biscuiti si nu a zis nimeni nimik....si ieri am intrebat daca a folosit cineva kilo-kikul acela.....sad.gif((((((((((((
dany
CITAT(ady_raluk @ 03-11-2006, 10:18 AM) *

pai..lactatele sunt obligatorii???? offf.....pana le invat pe toate....v-am intrebat de biscuiti si nu a zis nimeni nimik....si ieri am intrebat daca a folosit cineva kilo-kikul acela.....sad.gif((((((((((((

Acel kilo-kick se foloseste dupa cateva saptamani de platou !!!!!!!! Eu l-am facut o data si a dat rezultate....
ady_raluk
da??? mi se pare enorm pt un biscuite sa aiba 0,88 pct...dar nu-i nimik il taiem si pe asta de pe lista smile.gif... imi cer scuze danyhoney, ieri pe mine m-ai intrebat daca am lista intreaga?? sau mai e si alta raluca aici ?
doar azi am zarit oricum intrebarea...deci scuze ca nu am rasp, daca era pt mine intrebarea sa sti ca am lista de la bubbles, nu stiu daca e complecta sau nu...dar cred ca da
Monic
Himere, deja ma vad cu tine pe strada si ma bufneste un ras... lol.gif
Tu mica, si slaba
Eu mare si grasa
Ce echipa de vis lol.gif
cheer.gif cheer.gif cheer.gif si la noi ninge cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.