Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ady_raluk
himere poate o sa razi de mine...si sigur o sa razi...dar habar nu am ce grupa sanguia am...eu nu mi-am facut analizele de demuuullllt tare, grupa sanguina nu am facut-o niciodata (nu ca daca as face-o de 2 ori s-ar schimba )).gif, nici cand am fost gravida cu alex nu am facut nici o analiza sad.gif
himere2005
monic, stii cu ce te-as imbraca eu? cizmulitele pe care ti le-ai luat si bluzita, un pantalon de piele sau fusta, cum preferi si haina aia de piele pe care o ai in poza. cred ca ai arata sexoasa rau. mie mi se pare ca in poza aia semeni cu Shanen Dorothy (nu stiu daca am scris corect)

tu ce inaltime ai?

eu zic ca e cazul sa ti le faci blum.gif grin.gif nu primim fete la dieta fara analizele facute la zi tease.gif
ady_raluk
pai asa ar fi normal sa mi le fac...dar am o parere super misto despre medici in general...asa ca, mai bine le mai aman , pana in ziua cand o sa imi fie rau si nu o sa stiu de ce.....si la categoria pareri proaste mai intra si preotii nostri ortodoxi...
dany
Pisica hipioata trecea strada.
O batrinica o vede si striga dupa ea:
- Pis, pis, pis ...
La care pisica raspunde, ridicīnd doua degete:
- Peace, maica, peace!
ALICE
CITAT(ady_raluk @ 03-11-2006, 01:29 PM) *

pai asa ar fi normal sa mi le fac...dar am o parere super misto despre medici in general...asa ca, mai bine le mai aman , pana in ziua cand o sa imi fie rau si nu o sa stiu de ce.....si la categoria pareri proaste mai intra si preotii nostri ortodoxi...

Ne luam de mana. mad.gif
dany
Oare ce e cu Danutella ???? Sper ca e bine .
himere2005
si eu la fel ca tine raluk. cind aud de medici imi vine sa ma spinzur. ma duc cu fata ca nu vreau sa risc, dar eu ii cam evit. analizele mi le face mama mea ca e asistenta de laborator, dar in rest....mai usor, cu toate ca ar cam trebui sa-mi fac curaj sa mai rezolv sau sa verific din probleme.

si eu ma gindeam la ea dany. cred ca e ori pe site la copilasi ori la cumparaturi.
ady_raluk
sa va pov o pov smile.gif : cumnata mea a facut un chiuretaj acum doi ani....eu eram cu ea la cabinet , si din sala unde o "aranjau" se auzeau numai rasete, in fine. dupa 28 de zile cand trebuia sa ii vina ciclul, ce sa vezi?? ciclul nu vine, si nu a venit 3 luni. isi face ea curaj si mergem la directorul spitalului matern , care o consulta si ii spune ca are sichemie( adica s-au lipit peretii uterului) din cauza faptului ca a fost prea "raspalita". si ca din pacate trebuie sa ii scoata afara tot (uter). am mai mers la un altul...acelasi rasp.. pana cand ne-am dus la un medic tare batran care vreau sa va zic ca i-e rezolvat problema fara sa ii scoata nimik !!!!!!!! nu mai pov cum ca nu cred ca e interesant
deci............
himere2005
ella, pe unde umbli? acum am intrat pe mess si am vazut mesajele tale pupic.gif

raluk, sa stii ca eu tot in medicii astia mai in virsta am incredere, dar nu aia cu fata de sulfi. cum s-a rezolvat pina la urma?
ady_raluk
i-a dat sa faca nush ce tratament vreo luna , ca de fapt avea si o rana pe uter, ii iesise papul 3/4. dupa care a cauterizat raana, si pt sichemie i-a facut un fel de dilatatie cu mana pana s-au desprins peretii si pe locul ala i-a pus un sterilet 2 luni...si gata, acuma e sanatoasa tun...si are 35 de ani...iti dai seama daca se lua dupa primul si al doilea medic, cum ar fi fost???
ALICE
Cum sa nu fie interesant?Spune-ne mai departe!!!!!!!!!
himere2005
si mamei mele cind era tinara i-au zis ca are cancer la uter si nu avea, iarna trecuta a avut problema la sinusuri si vroiau sa-i bage nu stiu ce porcarii, dar mama nu a acceptat si s-a rezolvat si altfel.

fetitei mele i-au spus ca are displazie de sold si nu avea, numai experiente proaste am avut. nu mai zic in maternitate, fetele stiu.
ady_raluk
si mai am pov din astea...am o prietena care de 11 ani incerca sa ramana gravida si nimik...si a auvit ea de branca ursului si tinctura de zmeur si s-a pus sa le ia...si ce sa vezi.....acum 2 luni a iesit testul pozitiv ( vreau sa subliniez ca sotul ei cand a vazut testul a plans de bucurie).. si se hotaraste sa mearga la medic sa faca prima ecografie, se duce la o doctorita care ii spune ca ii pare rau dar sarcina e desprinsa pe jumate ( o apuca disperarea), merge la un altul , care ii spune ca e sarcina extrauterina si ii da sa faca nush ce analiza la sange din care reiese clar daca e extrauterina sau nu, face analiza, analiza (culmea) iese marita si sentinta e : EXTRAUTERINA. dar ea a lupatat in continuare si s-a dus la o clinica din szeged (ungaria), unde medicul i-a zis clar ca nu are absolut nimik, e f bine sarcina, doar ca are nush ce bacterie in sange si din cauza aia i-a iesit analiza resp marita.....gata termin cu pov astea ca nu ne inveselesc cu nimik

ce o fi cu bubbles????

pe la ora 13 trebuie sa merg cu copii la mac...... o sa imi fie cam greu sa rezist ....dar voi lupta smile.gif
ramonavlas
Raluk, multa ambitie trebuie sa ai sa rezisti la Mac.........

Eu nu am chef de stat la munca. Cred ca merg imediat acasa si fac curatenie.
Vai, si e asa frumos afara, parca vine Craciunul. Bine, sa nu cumva sa iesi cu masina.......

ady_raluk
ramona...ai dat jos 20 de kg?????????????????????? doamne cum asa??? cum ai reusit?? cred ca nu mai e nimeni aici care a slabit atata!
Monic
OK, pe Dana a recuperat-o politia. Vine in curand la apel tease.gif
himere2005
vroiam sa-i spun pisicutei ca tare mult imi place cum si-a facut parul in preajma sarbatorilor de iarna, era plin de volum, mi se pare ca iti statea bine.
eu mi-am luat 2 cutii de vopsea de la londa sa ma vopsesc singura. dar nu stiu daca sa ma decolorez sau nu. imi este teama sa nu se arda parul prea tare.
ady_raluk
hmmm....ramona de unde esti?? nu de alta dar am vazut poza ta cu mama ta si mi se pare ca seamana extraordinar de mult cu o prietena a lui mama din brasov pe care o cheama rodica- si asta ar fi chiar culmea coincidentei
himere2005
cum asa? le-a dansat din buric? bune si cursurile astea la ceva tease.gif

sper sa ajunga si uka pe aici sa ne mai povesteasca ce mai face, ca am vazut-o la alt subiect
ady_raluk
ramo..am sunat-o pe mami ( ca muream de curiozitate), chit ca inca nu stiu de unde esti, dar mi-a zis ca rodica are o fata pe care o cheama adriana...deci nu esti tu smile.gif. dar e incredibil ce bine seamana mama ta cu prietena mamei
himere2005
eu zic sa le faceti cunostinta...ar prinde bine o dublura, nu? grin.gif
Monic
Tulip este in continuare data pe mana politiei unsure.gif

nu ma bagati in seama, eu azi am ce am cu politia si cu cei dati disparuti baby.gif

Alice, eu am slabit din martie pana acum cat vezi pe ticker.
Rusinica sa-mi fie sorry.gif
alina obsy
deci au mai fost combinatii de WW cu Monti.ma tenta si pe mine..desi imi e cam dificil sa tin cont de toate regulile la monti. Fara paste, fara cartofi, fara batonul de slabit...mi-ar fi f greu..Himere, cum ai facut?
ramonavlas
CITAT(ady_raluk @ 03-11-2006, 02:09 PM) *

hmmm....ramona de unde esti?? nu de alta dar am vazut poza ta cu mama ta si mi se pare ca seamana extraordinar de mult cu o prietena a lui mama din brasov pe care o cheama rodica- si asta ar fi chiar culmea coincidentei

E, culmea coincidentei este ca pe mami o cheama....Rodica, dar sunt din Mures, nu din Brasov.
Eu am slabit 20 de kg din 2003, ma rog m-am apucat in 2003.
ady_raluk
e hai ca e prea de tot...daca si pe tatal tau il cheama andrei atunci chiar ca e ceva necurat la mijloc smile.gif
daconst
Uff,ca mult ati mai scris.Se vede ca a venit Himere... )).gif

Azi am avut programare la dr si n-am mai intrat de dimineata ca a trebuit sa ma pregatesc sa arat cit de cit bine...sanu-l speriem pe nenea dr.
Bb e un grasan,ca si ma-sa deja si ne-a facut dr poze indecente. naughty.gif
I-am adus acasa la tati poza cu ditamai putza. lol.gif
Da,s-a lasat pozat in toata splendoarea...radeam singura de nebuna prin casa,doar cind imi aduceam aminte. )).gif
La cintar se pare ca nu l-am speriat pe dr,deci azi am papat ceva dulce ca recompensa. blum.gif

Pisik,n-am vazut inca pozele...dar nu scapi.

Tulip,are sigur virus pe calculator...dupa ce mesaje-mi veneau ieri de la ea.

Geo,La multi ani la sotulica si felicitari pentru cintar...parca slabesc eu,asa-s de fericita cind aud ca mai scazi. floare.gif

Dany,mersi de idee,o sa ma uit sa vad ce conditii au.Noi am fost la Freenet pina acum,iar telefonul la Telekom ca nu prea vorbesc in Germ.Mai mult cu Ro,cu mama si atunci folosesc prefixele.
himere2005
nu stiu, eu mincam paste si toate celellate, dar nu in combinatii cu lactate si carne sau piine, ci eventual cu legume. sunt niste reguli, nici eu nu le mai stiu. 4 grupe de alimente. as vrea sa ma apuc din nou de aceasta combinatie ca la mine nu prea mai da randament ww fara sport. si nici nu reusesc sa nu manic seara.
ramonavlas
CITAT(ady_raluk @ 03-11-2006, 02:27 PM) *

e hai ca e prea de tot...daca si pe tatal tau il cheama andrei atunci chiar ca e ceva necurat la mijloc smile.gif

Nu, pe tati il cheama Florin. Era prea mare coincidenta........... )).gif
Nessie
CITAT(ady_raluk @ 03-11-2006, 12:07 PM) *

ramona...ai dat jos 20 de kg?????????????????????? doamne cum asa??? cum ai reusit?? cred ca nu mai e nimeni aici care a slabit atata!
Mai este si Amalia care a slabit foarte mult.
alina obsy
pupic.gif
ady_raluk
fetele eu va super pupicesc pe toate, ma duc sa imbrac copii sa mergem la mac...va rog sa imi tineti pumnii sa fiu tare.... pupic.gif pupic.gif pupic.gif
himere2005
la Mac Donald? sa stii ca noi ii invatam prost de mici. si ce le dai hamburgeri si cartofi prajiti? dry.gif
daconst
Pisik,vazut pozele si...am visat si eu putin cu ochii deschisi.Superbe...nu ma asteptam sa arate asa bine,sincer.
Iar babuinul tau e original foc. naughty.gif
Tu esti o draguta si arati bine,dar as spune ca doar sportul iti lipseste sa te formezi putin...in rest esti superr. pupic.gif
himere2005
dana, pina la urma ne arati sau nu pozele indecente? grin.gif vrem p.., vrem p... lol.gif cheer.gif cheer.gif
tulip, pe unde umbli, te-ai apucat de facut muraturi si dulceturi? grin.gif
uka
salut fetele.... mi-am mami revenit cu raceala... am bagat ieri nurofen in mine si ma simt mai bine...
acum transcriu un curs dupa care ma duc la scoala, nu am nici un kef sa ies din casa pe vremea asta sad.gif
va pup..
in rest toate bune si frumoase, negociez cu tata incontinurae mutarea lui theo la mine... iar duminica plec eu la brasov pana vinerea cealalta, apropo, la brasov ninge.. biggrin.gif haide-ti la sky
bubbles
I`m back!!!! yahoo.gif ieri am mancat de 19.9p si azi am urm meniu :
2 foietaje 3p
1 iuart 0.1%+cereale 2p
2 fish fingers prajite in 1 lgta ulei 2.8p
piure cu o lgta margarina 3p
1 gutuie 0p
1 ceai instant 1p
2 felii orez xepandat 1p
2 felii grau expandat 1.2p
1 lgta gem 0p
TOTAL:14p...vad eu ce mai mananc ca s aumplu gaura pana la 17 biggrin.gif

si la noi a nins in gheorgheni...nu va mai zic ca ningea foarte tare si in lac acum 2o re knd am venit )).gif
anaoi
dylly e pe baricade....

pana luni dupa masa nu mai are nemti pe cap....
ramonavlas
CITAT(anaoi @ 03-11-2006, 02:48 PM) *

dylly e pe baricade....

pana luni dupa masa nu mai are nemti pe cap....

In sfarsit..............
Bine ai revenit pupic.gif
anaoi
bine v-am regasit...noutati importante????

a mai citit dylly cate ceva, dar dendritele lui sunt in asa hal de nemtzizate, incat nu s-a ma obosit sa ordoneze informatiile cu care a fost bombardat
ramonavlas
Gata, am plecat si eu acasa. Ma apuc de smotru..... Nu prea mare, dar tot fac cate ceva........
daconst
Mey,Himere...vrei poze cu putza lui fi-miu? lol.gif
Poate le vede Bia si cine stie...o da gata de pe-acum naughty.gif )).gif
Ar trebui sa le scanez,ca sunt de la ecograf...sa vad cum ies.
Pisik
CITAT(daconst @ 03-11-2006, 02:36 PM) *

Pisik,vazut pozele si...am visat si eu putin cu ochii deschisi.Superbe...nu ma asteptam sa arate asa bine,sincer.
Iar babuinul tau e original foc. naughty.gif
Tu esti o draguta si arati bine,dar as spune ca doar sportul iti lipseste sa te formezi putin...in rest esti superr. pupic.gif

Mercic, stiu ce imi lipseste dar cu timpul, cheful si ambitia stau mai prost...
ina_ceva

Un barbat gonea pe autostrada peste viteza legala. O masina de politie
il vede si incepe sa-l urmareasca. Masina urmarita accelereaza cat poate
de mult, politistul dupa el.
Dupa ceva timp, masina urmarita scoate fum si trage pe dreapta.
Politistul se apropie de masina si-i spune:
-Asculta, baiete! Am avut o zi groznica, vreau sa ajung acasa... Asa ca,
inventeaza o scuza buna si te las sa pleci!
Tipul raspunde:
- De fapt, este chiar adevarul... Acum 2 saptamani, sotia mea
a plecat cu un politist ! Cand te-am vazut in spatele masinii, am crezut
ca mi-o aduci inapoi
himere2005
dana, am si eu o poza cu aia mica la 2 luni din burtica grin.gif nu stiu sa spun cu cine semana... grin.gif
eu scaner nu mai am ca desteptu' de Dan l-a cumparat cu 2,5 mil si l-a vindut cu 1. numai afaceri falimentare face
ina_ceva
Un grup de turisti bulgari intr-o excursie in Romania prin muntii
Carpati.
La un moment dat se aude un urlet infricosator.
UUUUU-UUUUUUUUUU-UUUUUUUUUUUUUUU.
Speriati si curiosi isi intreaba ghidul despre ce este vorba.
Ghidul le spune glumind:
-La noi in Romania exista un grup de femei foarte frumoase care in
momentul in care le vine timpul de imperechere se aduna intr-o "pestera"
si isi inalta strigatul hormonal in asteptarea masculilor.
Peste 2 zile cel mai titrat ziar din Bulgaria scria cu litere de-o
schioapa.
"15 barbati bulgari au murit calcati de tren intr-un tunel din Romania .
Toti erau dezbracati"
himere2005
pisik, nu v-au dat voie sa faceti poze inauntrul piramidelor? ca eu erama curioasa...cu vaporasul nu v-ati plimbat?
ina_ceva
Uka, ma bucr ca te simti mai bine floare.gif
Sa ai spor, ramona! blum.gif
Bine-ai revenit, dylly!!Odihna placuta pana la noi nemtzi tease.gif
CITAT(uka @ 03-11-2006, 12:43 PM) *

duminica plec eu la brasov pana vinerea cealalta, apropo, la brasov ninge.. biggrin.gif haide-ti la sky

Venim, venim; blum.gif oferi cazare?
himere2005
ce as merge si eu. nu am schiat niciodata. poate alaturi de bia o sa invat si eu. ma gindeam ca nu am facut multe lucruri in viata asta pina acum.
Pisik
CITAT(himere2005 @ 03-11-2006, 03:07 PM) *

pisik, nu v-au dat voie sa faceti poze inauntrul piramidelor? ca eu erama curioasa...cu vaporasul nu v-ati plimbat?

nu, in piramide si in morminte nu aveam voie poze;
am fost cu vaporasul dar nu pe Nil, ci pe mare, in excursie de scufundari (eu am afcut doar de suprafata)

CITAT(himere2005 @ 03-11-2006, 03:12 PM) *

ce as merge si eu. nu am schiat niciodata. poate alaturi de bia o sa invat si eu. ma gindeam ca nu am facut multe lucruri in viata asta pina acum.

Offff, iar nu imi place tonul vocii tale! ai afcut ce te-am rugat? ai vorbit cu Dan despre nemultumirile tale? deja aduni prea multe....
uka
se gaseste.. prin sinaia, azuga predeal si brasov...
pe acolo as putea sa va ajut, dk vor si proprietarii evident blum.gif
nici eu nu stiu sa schiez... sad.gif dar mi-a promis k ma invata iarna asta.. biggrin.gif, poate fac cum am facut asta vara cand sa ma invete sa inot si incep sa plang.. biggrin.gif
si eu nu am facut multe si imi doresc sa le fac, sper k la un moment dat sa apuc sa fac tot c imi doresc, de exemplu desi am crescut in azuga, pe valea prahovei, merg de n ori p an intr-acolo nu am ajuns niciodata sus p munte, la babele, omu.. abia acum vreo 3 ani am ajuns la peles in sinaia...
nu stiu cum de s-a intamplat asta...
sunt sigura ca multe din voi platiti bani buni pe cazare si alte conditii si ati ajuns acolo, iar eu care as putea sa merg fara probleme nu am ajuns, dar voi ajunge, in fine eu sunt inca tanara si sper sa fac c imi doresc, k nu imi doresc mare lucru..
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.