Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
himere2005
discutiile astea le avem destul de des fetelor. eu sunt deschisa cu al meu sot si cu a mea mama cum sunt si cu voi. lumea ma stie ca o persoana sincera si de aceea multi imi cer parerea, pentru ca stiu ca nu-i duc cu zaharelul. este greu sa nu fi inteles de persoanele cele mai apropiate tie, dar nu am ce face. discutii peste discutii, dar concret mai putin. am impresia ca nu-mi gasesc locul in acest anturaj bolnavicios.
uka
nu ca himere ai fi batrana, dar ma ref ca eu nu am obligatii, nu sunt casatorita si nici bebe mic nu am......
still_me
ce a trecut vremea ... parca ieri ne spuneai dana ca este insarcinata ....ceva poze cu burtik , mai vedem si noi ...
ramonavlas
Mor aici de nervi. De doua ori m-am indreptat spre usa sa ies si inca nu am iesit. Si eu care speram sa am zi scurta azi...... Deja e 13.30.....
Da las ca maine....
himere2005
still_me, si ce planuri aveti disera nebunaticilor? laugh.gif

de ce nu poti pleca ramona?
still_me
nu ceva special himere .. de-abia duminica avem invitati .. acolo sa vezi "batalia punctelor"... azi poate doar la o bere cu pretenii .. subtirel asa ...caci eu sunt cam obosita , pen'sca aseara pe la 23.00 am plecat de la munca , si cand sa ne suim on masina mai aveam si pana ... devil.gif
daconst
Geo,azi trebuie sa-l conving pe tati sa mai facem o sedinta foto...ca acusi nasc si nu mai stiu cum aratam.
Dar cred ca sunt cam marisoara ca al meu din ursulet nu ma mai scoate. sorry.gif

Himere,defectul tau cel mai mare e ca nu ai pic de rautate in tine...si asta te cam dezavantajeaza,parerea mea. blushing.gif
Dar DD are grija de fiecare si te rasplateste altfel decit te astepti tu,poate. pupic.gif
still_me
dana faci poze sexicoase , da..?! wink1.gif .. cu burtica pe-afara .. nu asa pitita de tricou ....sa-l "vedem" pe bb cat de de grasun
Pisik
Mi-am luat si eu pranzul: cartofi - 2p; ulei - 1p; baton cereale BigCorny sugar free - 4p
Pana acum am 4,5 de dimineata + 4 + 1 (felii de grau) - 9,5
Mai am felii de 1,5p (3buc.), nu mar, o portocala si diseara in drum spre teatru vreau sa imi iau 2 banane deci sper sa inchei ziua cu ceva pcte economie;
pe la 5 e ziua unei colege si deja troneaza in bucatarie cartoane intregi de prajioturi de la Ana. Noroc ca sunt inca ambalate, nici nu vreau sa ma gandesc cand o sa ma duc sa o pup ce mirosuri ma vor izbi. cred ca va fi prima incercare cu adevarat rgea de luni incoace sorry.gif
himere2005
asa sper si eu dana, chiar nu pot fi rea, furioasa da, mai fac lucruri la nervi, dar pe termen lung nu pot. de ex. nu pot sta zile in sir fara sa vorbesc cu familia sau prietenii buni, chiar daca stiu ca ei au gresit. parerea mea e ca viata e destul de naspa, cel putin in Romania, de ce sa nu o imbunatatim si noi cum putem? eu as face multe lucruri, dar nu prea am cu cine sa impartasesc bucuria de a trai, asta e cel mai rau, pentru ca ei nu ca nu prea ofera mare lucru, dar nici nu stiu sa primeasca. de ex mama a spus despre ornamentele alea ca sunt niste "cirpaceli". asa imi spune de mica, tot ce incerc eu sa fac nu fac bine. in bucatarie cind vroiam sa o ajut imi facea observatii, cind am dat la liceu, eu am vruta sa dau la cel mai bun, ea m-a descurajat si s-a dovedit ca aveam medie sa intru si la celalalt. cind mi-am gasit de lucru la o scoala din galati, clasele 1-4, cica sunt mitiita si fornaita si sa nu ma duc ca ma fac de ris. si totusi copilasii m-au indragit si asa.

vreau sa spun ca o voi sustine mereu pe bianca, indiferent ce decizie ia, numai sa nu fie ceva rau
ramonavlas
himere, cand sa ies mai suna un telefon, pt mine, mai venea cineva......dar acum am ajuns acasa. Ma apuc de curatenie....mai mare dragul pe vremea asta. La 6 merg la sala si apoi vin si ma uit la tv cu ceai langa mine ca ma paste o raceala. Am luat-o aseara de la babuin.....raceala devil.gif
himere2005
credeam ca de la noi, fetele racite de pe site care vorbim prea mult, aluzia e clara, cred grin.gif
ramonavlas
CITAT(himere2005 @ 03-11-2006, 03:51 PM) *

credeam ca de la noi, fetele racite de pe site care vorbim prea mult, aluzia e clara, cred grin.gif

Normal ca si de la voi sorry.gif
himere2005
fetelor, nu v-am intrebat ce hobbyuri aveti....mie imi place tare mult sa dansez, cred ca o sa fac un curs de dans cindva, tare ma simt bine, ma simt libera cind dansez, dar nu stiu sa dansez dansurile clasice (scuzati exprimarea).
ramonavlas
CITAT(himere2005 @ 03-11-2006, 03:55 PM) *

fetelor, nu v-am intrebat ce hobbyuri aveti....mie imi place tare mult sa dansez, cred ca o sa fac un curs de dans cindva, tare ma simt bine, ma simt libera cind dansez, dar nu stiu sa dansez dansurile clasice (scuzati exprimarea).

Si pe mine ma tenteaza mult un curs de dans. Dar mai astept pana...devin mai subtirica..........
Pisik
CITAT(himere2005 @ 03-11-2006, 03:55 PM) *

si eu am aceeasi pasiune si tare mi-a placut cand am luat cursuri de dans pt nunta; as vrea sa mergem la o scoala specializata ceva, ca noi am facut individual cu cimneva, un domn f priceput dealtfel, doar ca am facut la scoala la bunica mea unde nu cred ac se mai poate, si nu avem spatiu
daconst
Asta cu incurajatul copilului cred ca e boala comunista...si putini sunt cei fericiti care sa fi avut sustinerea parintilor.Dar macar din asta invatam sa ne educam copii altfel si vor avea ei si ce ne-am dorit noi,poate.
La mine era mai tragic ca ma laudau la straini si in fata ma descurajau(tata doar,ca nu ne-am prea inteles),dar pentru asta le-am demonstrat ca am reusit in viata si sunt fericita. wink1.gif
Eu am avut noroc ca sunt o fire mai independenta si le-a fost greu sa-mi impuna ceva...asa ca tot cum am vrut eu am facut si nu-mi pare rau.
Ce-mi doresc e sa nu fiu o mama prea dominanta...ca asta mi-e tendinta si sa-mi las copilul sa-si dezvolte personalitatea lui,sa fie si el macar la fel de independent cum am fost eu. blushing.gif
La teorie sunt buna...sa vedem cu practica cum reusim. grin.gif
himere2005
eu ma gindeam sa fac tot felul de lucruri cu bia si dan are de ales, ori se tine dupa noi, ori ramine izolat. asa ca sunt sigura ca fata va fi de partea mea, nu cred sa fie genul care sa stea non-stop in casa
himere2005
pina la urma nu mi-ati raspuns..ma decolorez sau ba inainte sa ma vopsesc?
vopseaua
asta e vopseaua si nu cred ca se prinde pe parul meu, oare sa ma decolorez?
dany
Bine ai revenit ,Dylly !!!

Asteptam pozele cu bb si cu burtica ,Dana ! Am vazut si ultimele achizitii de la hainute...frumusele foc si...smechere .
ramonavlas
Himere, eu nu pot sa vad vopseaua.............. Dar eu zic ca daca vrei sa te faci blonda, trebuie neaparat sa te decolorezi....si nu iti recomand sa iti decolorezi parul si apoi sa te si vopsesti........

Incearca pt inceput cu mult suvite subtiri blonde si tot asa pana esti blonda. E doar o parare, nu dati prea tare.........

Acum am vazut vopseaua....cu siguranta trebuie decolorat parul.......
himere2005
de asemeni, nu prea as vrea sa-l ard. stiu ca in facultate ma faceam singura, cu decolorant si vopsea si l-am cam ars. am tras eu cu urechea la coafor ca vroia cineva sa-si faca suvite albastre si i-au spus ca cel mai bine e sa se decoloreze pe loc si abia peste 2 saptamini sa se vopseasca cu albastru ca sa nu se arda parul
daconst
Himere,cu vopseaua asta m-am facut in Ro,dar eu eram mai blonda inainte si vroiam mai inchis.La tine sigur trebuie mai decolorat,altfel iese un saten.

himere2005
initial am cautat nuanta cu care m-au facut cei de la coafor si am inteles ca e diferenta de nuante intre cele de pe piata si cele de la coafor. la coafor cutiile sunt mai inguste si nu au poze. as fi vrut eu sa ma fac cu l'oreal ca am auzit ca e rezistenta la apa si nu arde parul, dar e cam 300.000 (parca) cutia si eu am nevoie de 2. mai bine imi iau o bluza ca a lui monic de banii astia blum.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 03-11-2006, 04:30 PM) *

initial am cautat nuanta cu care m-au facut cei de la coafor si am inteles ca e diferenta de nuante intre cele de pe piata si cele de la coafor. la coafor cutiile sunt mai inguste si nu au poze. as fi vrut eu sa ma fac cu l'oreal ca am auzit ca e rezistenta la apa si nu arde parul, dar e cam 300.000 (parca) cutia si eu am nevoie de 2. mai bine imi iau o bluza ca a lui monic de banii astia blum.gif

Sa stii ca asa gandeam si eu, dar and am vazut ce duferenta este si cum arata l'oreal-ul pe par nu am mai renuntat la el; si se vede, parul meu nu arata chiar asa naspa, avand in vedere ac e vopsit blond de 4 ani si ceva.
Eu zic sa te faci treptat, ca sa nu te decolorezi; eu am inceput cu suvite si apoi am mers treptat, deschizand nuanta mereu; si asa am pastrat parul relativ sanatos
himere2005
cit imi era de rau azi-dimineata, m-am inviorat cu voi pupic.gif acum bia doarme si eu nu pot, cred ca din cauza nessului.

ma gindeam sa las sa actioneze decolorantul mai putin, apoi sa mai astept citeva zile si apoi sa bag vopseaua

nusa, tu cum te-ai facut? parca treptat, dar cu ce numere, stii? si cam cit timp ti-a luat pina sa-l faci blond?
himere2005
nessie, pina la urma eu ce greseala fac ca nu reusesc sa scriu cuvintul si sa dau linkul, imi apare o pagina cu portal...ai idee?
anaoi
fetele,

pa. ne vedem luni...dendritele sunt incurcate rau d etot si nu mai rezist.

pa
nusarich
CITAT(himere2005 @ 03-11-2006, 04:38 PM) *

cit imi era de rau azi-dimineata, m-am inviorat cu voi pupic.gif acum bia doarme si eu nu pot, cred ca din cauza nessului.

ma gindeam sa las sa actioneze decolorantul mai putin, apoi sa mai astept citeva zile si apoi sa bag vopseaua

nusa, tu cum te-ai facut? parca treptat, dar cu ce numere, stii? si cam cit timp ti-a luat pina sa-l faci blond?

abia acum am reusit sa mai citesc ce ati scris. da, himere, eu m-am facut la coafor de la ciocolata (adica destul de inchis - gen ciocolata dark), la blondul pe care l-ati vazut in poze. numai vopsit, niciodata decolorat. pentru ca draga de coafeza mea mi-a zis ca daca ma decoloreaza potsa ma tund periuta, pentru ca am firul de par foarte subtire. asadar, incepand de la Pasti (a fost prima vopseala blonda), m-am vopsit in fiecare luna si la sfarsitul lui iulie eram blonda asa cum am iesit in poze. adica vreo 4 vopseli. cu ce numere, nu prea stiu, ca sunt vopsele profesioniste si intr-adevar nu au aceleasi numere ca cele de pe piata. oricum, de fiecare data erau doua tuburi de vopsea, ca sa se deschida ciocolata aia...oricum, cel mai bine (si mai rezistent) m-a vopsit cu londa. a incercat si cu wella dar nu s-a vazut mare diferenta.
eu acum vreau sa-mi iau o vopsea de la l'oreal, sa vad ce gasesc in magazin, ca am tot amanat si trebuie sa ma vopsesc cat de curand.
Monic
CITAT(himere2005 @ 03-11-2006, 02:30 PM) *

Imi dai adresa si-ti trimit una de Craciun floare.gif
Nessie
CITAT(himere2005 @ 03-11-2006, 02:43 PM) *

nessie, pina la urma eu ce greseala fac ca nu reusesc sa scriu cuvintul si sa dau linkul, imi apare o pagina cu portal...ai idee?
Pai atunci cand apesi pe iconita sa pui link Imagine, in fereastra care iti apare e deja scris "http://", iar daca tu ai copiat dintr-o alta fereastra adresa siteul unde vrei sa dai link, si acolo se afla la inceput "http://" si deci o sa apara de 2 ori. Trebuie o singura data. wink1.gif
himere2005
ddih blink.gif acum am inteles si io' grin.gif multam frumos nessie
monic, multumesc mult, dar accept ori contra-cost, ori la schimb cu alt cadou give_rose.gif
Monic
Ti-l trimit pe babuin 1 saptamana in vacanta blum.gif
Sa ma scap de el )).gif E bine asa? Il pui sa se joace cu Dan lol.gif
himere2005
e bine si asa , insa vin eu si cu bia in Ungaria pupic.gif sa se joace singurei lol.gif lol.gif
Monic
ce culoare sa fie? ca nu mi-ai spus
ady_raluk
am facut o prostie mai mare ca mine...deci am plecat cu copii la mac pe jos (adik vreo 3-4 km), m-am abtinut eroic si nu am mancat nimik acolo..in schimb mi-a venit pofta de un langos cu branza si mujdei....asa ca am luat unul si l-am mancat in 3 minutzele bang.gif bang.gif bang.gif ...si acuma sunt tare necajita.. ma poate ajuta cineva va rog sa imi dea o idee cu cat pot puncta asa ceva??/ aproximativ macar
irinush
Buna fetelor, hop si eu! vremea e mizerabila in continuare, asa ca suntem inchisi in casa, din pacate sad.gif

Geo, la multi ani pt sotul tau, sa-ti traiasca!

Eu in continuare vad ca reusesc sa ma mentin in puncte, astept week-endul cu maxim interes si sper sa nu o dau in bara ...

Va pup pe toate si sunt in continuare pe aici!
himere2005
monic, ti-am trimis pm. cred ca le-ai primit
ady_raluk
nu are nimeni idee cu cat se poate puncta langosul???plssssssssssss...ca ma apuca plansul sad.gif
Monic
Da, Himere, am primit, dar ma balangan pe net blushing.gif asa aiurea...

Raluca, cred ca 5-6 p sunt suficiente pt un langos
still_me
mersi irinush , de urare..... si bravo pentru ambitie cheer.gif cheer.gif ..tine-o tot asa
ady.....fi cuminte ca altfel bataita.gif ..... eu mancam gogoasa si o punctam cam 5 pct ...
irinush
CITAT(ady_raluk @ 03-11-2006, 05:19 PM) *

nu are nimeni idee cu cat se poate puncta langosul???plssssssssssss...ca ma apuca plansul sad.gif

eu am gasit doar asta:

Gogoasa 1 buc., 50g 3 Points

himere2005
parca si eu tot de 5 puncte stiam. depinde de cit ulei a inghitit si de cit de grasa e brinza.
bubbles
eu nu stiu ce ala langos raluk smile.gif
eu am mai mancat 2 foietaje micute...si am zis ca mai adaug 3p la alea 14 p crae le aveam deja calculate...desi sunt foietaje de alea usoare si mai mult aer biggrin.gif dar mai bine mai multe p decat sa pun prea putin blum.gif
irinush
CITAT(still_me @ 03-11-2006, 05:22 PM) *

mersi irinush , de urare..... si bravo pentru ambitie cheer.gif cheer.gif ..tine-o tot asa

merci pt incurajare, trebuie sa o tin tot asa ca vreau sa ajung la 70kg pana de sarbatori ... de la anul, urmeaza alt tel ...
himere2005
3p sa zicem plus compozitia....cite puncte mai ai pina diseara? grin.gif
ce ati papat pina la urma? adica copilasii, ca tu am inteles ca ai inghitit in sec pupic.gif
ady_raluk
multumesc...deci punctez langosul pentru siguranta 6 pct...offffffffffffffffff......am 19 pana acuma...sunt suparata....am mai mancat si niste nush cum sa le zic....ca un fel de batoane subtiri ca o foita facute doar din susan si zahar...3 am mancat si le-am punctat 4 pct.....deci azi gata cu mancarea sad.gif
himere2005
irinush, 90-60-90 ? blum.gif
ady_raluk
himere, copilasii au papat hapyy meal...ca doar are jucarie, nu ca alex ar mai avea varsta de jucarii (are 13 ani)...dar eu tot suparata sunt pe urataciunea aia de langos! sad.gif
irinush
CITAT(himere2005 @ 03-11-2006, 05:27 PM) *

irinush, 90-60-90 ? blum.gif

as vrea eu himere, dar de unde ... primul 90 sa zicem ca e cam pe acolo, dar cu al doilea ... vai de mine!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.