Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Nessie
Va invit in noua casuta a neuronilor pentru ca cea veche s-a aglomerat deja! cheer.gif Sper sa ne simtim cel putin la fel de bine aici si sa scapam de cateva kilograme. blum.gif
himere2005
s-a facut frumusico, oare raminem aici pina la revelion sau ne mutam in prag de sarbatori? laugh.gif
Nessie
CITAT(himere2005 @ 30-10-2006, 12:08 PM) *

s-a facut frumusico, oare raminem aici pina la revelion sau ne mutam in prag de sarbatori? laugh.gif
Pai depinde de voi si de cat de vorbarete sunteti! blum.gif Daca un subiect ajunge la 250 de pagini, din motive tehnice, e mai bine sa se se faca parte a II-a.
ina_ceva
Sigur ne mutam inainte de sarbatori blum.gif blum.gif
still_me
fetele mie in continuare imi merge geu reteaua ... cine se ofera sa posteze pozele pe care le-am facut io ... sa-mi dea adresa pe privat si i le trimit .....
Nessie
CITAT(still_me @ 30-10-2006, 12:24 PM) *

fetele mie in continuare imi merge geu reteaua ... cine se ofera sa posteze pozele pe care le-am facut io ... sa-mi dea adresa pe privat si i le trimit .....
Le pun eu in lbumul creat deja, ok? Iti trimit adresa acum. pupic.gif
himere2005
ia spuneti, ce papam azi, ca suntem la dieta, nu? )).gif
eu am mincat cred ca de vreo 9 puncte salata cu sos (sos facut din brinza dietetica, iaurt dietetic, smintina 12% si putina br.feta) si doua piinici mici de dieta)
- 1p banana.
- mai fac acum mazare in care am bagat si 2 cartofi
May
Bine v-am regasit in casutza noua cheer.gif

Am vazut pozele si sunteti f frumoase toate si pline de viata yahoo.gif

Multumesc si pt aprecierea pozelor mele, nu stiu cine ma intreba daca m-am tuns... nu m-am tuns dar sunt tunsa in scari si partea din fatza este mult mai scurta decat cea din spate.

O zi buna va doresc give_rose.gif
ina_ceva
Fabula 1

Intr-un nuc
Statea un cuc
si sub nuc
statea o vulpe
- Ah cumatra ce te-as f...e !
Zise cucul catre vulpe.

Iar vulpea
De sub nuc
- Date-n p..la mea de cuc !

Morala

Vulpea ... era vulpoi!

Fabula 2

Boul: Iti aduci aminte la pascut
cand eu am vrut si tu n-ai vrut,
am insistat si te-am rugat
si mi-ai cedat
....Vaco...

Vaca: Iti aduci aminte la pascut
cand tu ai vrut si eu n-am vrut
si m-ai rugat si-ai insistat si ti-am cedat,
si mi-a placut si-as mai fi vrut,
da' tu n-ai mai putut
...Boule...

Fara morala.
himere2005
zapacita mai esti, ina lol.gif lol.gif

may , poate totusi mai treci pe aici give_rose.gif

tare rau imi pare ca ploua si bate vintul, caci aveam de gind sa cumpar un dovleac si sa-l scobesc si sa-l pictez. ca doar e Halloween! blum.gif acum sa vad ce as mai putea face cu ce am prin casa. parca am vazut niste degete de vrajitoare pe culinar grin.gif

in seara asta sper sa nu o sperii prea tare pe bia ca am de gind sa ma deghizez in stafie lol.gif
Pisik
mie imi e greu in pima zi de dieta, dupa atata timp si atata mancat mult si aiurea nici nu ma mir...dar nu ma las;
dimineata 4p - 2 felii toast-2p; 4 feliute mici si subtiri de sunca de pui - 1,5(?); quark - 0,5
pranz 7p (cred ca e mult punctat, astept pareri) - salata -0p; 1lingurita ulei - 1p; 150gr sunca slaba - 4p (?); iaurt zott light cu fructe - 2p
gustari - 2 panite - 1p si fructe -0p
Diseara cred ca merg cu iubi sa papam o salata ca avem de luat un cadou si sigur nu mai rezist pana acasa
himere2005
cam pustiu pe aici...voi faceti ceva special de Halloween? eu, ce sa zic, nu m-am gindit decit aseara ca poate nu ar trebui sa las nesarbatorita aceasta zi. chiar daca nu e ziua noastra, ci una adoptata, eu o sa incerc sa fac ceva mai ciudat blum.gif . sa vad cind ma lasa fata, daca doarme, reusesc si eu sa mai fac cite ceva
daconst
Acum am revenit de la curs si am citit,vazut pozele...si am mai vazut ceva... naughty.gif

Da,le-am vazut pe fete live si le-am auzit vocile cheer.gif cheer.gif
Tare mi-a placut...asa ca o pupa la Dylly pentru filmulet si la fete, de la bb. hug.gif

Antonia,de ce nu i-ai cantat ceva la bb...ar fi fost tare fain.Oricum esti mai draguta in realitate decit in poze. wink1.gif

Ella,de vocea ta eram cea mai curioasa....si chiar mi-a placut,ca se potriveste cu ce-mi imaginam eu.Esti frumusica foc,dar nu prea erai in apele tale. blushing.gif
Mi-a placut machiajul tau...arati impecabil. pupic.gif
still_me
gata nessie , le-am trimis .. inca 1 data , mersi de ajutor
Tulip
Vazut pozele inca o data...
Nu mai stiu cine a zis,dar e ca pe vremuri...suntem mai multe la dieta si ne sustinem reciproc cheer.gif Super!!!!

Nu stiu exact ce o sa pap,inca nu m-am apucat de gatit...cred ca fac o ciorba de vacuta si niste copanele de pui cu o salata mexicana..... blum.gif blum.gif
himere2005
noi nu putem vedea filmuletul? cum ai facut, dana? sad.gif
Ella79
Multumesc mult de aprecieri Daconst. pupic.gif Intr-adevar, nu prea sunt in apele mele, dar am sperat sa nu se prea vada asta. Machiajul meu era vai de capul lui..... ca arat ca naiba in perioada asta. In fine, am avut si vremuri mai bune si voi stiti asta. blum.gif

Mie mi-e foame non stop si mi-e gandul numai la mancare. sad.gif
Pana acum am mancat de 13 p, cu tot cu masa de prinz. Diseara vreau sa imi fac un piure si un ou fiert si gata.
Dimineata am mancat perle de branza La Dorna, sunca de curcan, paine, 1 cappuccino si o banana. La pranz am mancat o supa de rosii pasate cu o mana de crutoane si 3 mere.
ina_ceva
Ai grija ce-ti doresti
still_me
iaurt 1.80
chifla 2.00
supa cu galuste 1.50
paste+sunca presata 6.00

total=11.3/19... sper sa economisesc 4pct ... deci mai am 3.7 de mancat ..... salata de fructe , cu iaurt ... dar asta de-abia diseara
daconst
Himere,am crezut ca esti pe mess,ca ti-am lasat mesaj.
Cine-l vrea il pot trimite dar doar pe YM.

Ella,mi-ar place sa ma las o data pe mana ta la o sedinta de machiaj... )).gif sau sa te inregistrez cum te fardezi.Se vede ca ai experienta la cosmetice. wink1.gif

Despre meniul de azi la mine cared ca vor fi pulpe cu legume si cartofi la cuptor.Ieri am facut salata beof,ca mi-a facut Monic pofta si am tras o salata mai WW.Adica cu putina maioneza light lungita cu zeama de castraveti. grin.gif
Pisik
Eu tocmai am aflat ca toti cei 3 colegi ai mei de depart. (inlusiv seful) si-au luat liber de pe 22 dec pana pe 3 ianuarie, deci in toate zilele de dinainte Craciun si revelion si intre ele voi fi nevoita sa vin la birou si voi fi si singura!!!!
Nu zic, oi fi fost eu 3 sapt in concediu, dar m-am maritat fratilor! mi se pare nesimtire sa isi planifice toti concediile fara mine si sa ma puna practic in fara faptului implinit!
himere2005
dana, deocamdata nu pot intra pe yahoo pupic.gif
Pisik
CITAT(Ella79 @ 30-10-2006, 03:34 PM) *

Multumesc mult de aprecieri Daconst. pupic.gif Intr-adevar, nu prea sunt in apele mele, dar am sperat sa nu se prea vada asta. Machiajul meu era vai de capul lui..... ca arat ca naiba in perioada asta. In fine, am avut si vremuri mai bune si voi stiti asta. blum.gif

Mie mi-e foame non stop si mi-e gandul numai la mancare. sad.gif
Pana acum am mancat de 13 p, cu tot cu masa de prinz. Diseara vreau sa imi fac un piure si un ou fiert si gata.
Dimineata am mancat perle de branza La Dorna, sunca de curcan, paine, 1 cappuccino si o banana. La pranz am mancat o supa de rosii pasate cu o mana de crutoane si 3 mere.

Stiu, si eu sunt la fel... sorry.gif
ramonavlas
Bine v-am gasit in casa noua!!!
Daconst, vreau si eu filmuletul give_rose.gif Id-ul meu pe YM este ramonavlas. Ms muuuult.
daconst
Vai mai Pisik,ce naiba e acolo la voi?Pai fa si tu scandal ca nu se poate asa.

Himere,cind poti,dai buzz si trimit filmuletul.Mie mi-a placut ca asa parca am fost si eu acolo. grin.gif
Tulip
Dana,as vrea si eu filmuletul te rog!!!!!!!!!!!!!!!!!ID:orosz_orsolya hug.gif
himere2005
dana, ti-am dat de treaba
daconst
Nu-i problema ca si asa stau degeaba. grin.gif
Il trimit cu placere,mai ales ca stiu ca fac o bucurie cum mi s-a facut si mie de catre Dylly. pupic.gif
ramonavlas
Mersi mult Daconst give_rose.gif ...
ALICE
Si eu vreau filmulet.Te roooooog.Iti dau id-ul meu groove19091981
Nessie
CITAT(still_me @ 30-10-2006, 01:29 PM) *

gata nessie , le-am trimis .. inca 1 data , mersi de ajutor
Cu placere. pupic.gif Le-am pus in galeria foto. wink1.gif
bubbles
ooo...casuta noua fetelor pupic.gif ce repede trece timpul smile.gif si ce harnicute sunteti...eu abia am ajuns de la sala si sunt terminata...tb sa fac mancare ca la 3juma apare abuinul..lui ii fac cartofi prajiti cu cas ras deasupra si o pulpa de pui..si eu o omleta dintr`un ou cu o lingurita de ulei si 2 feliute de parizer 4 p cred ca sunt de ajuns...diseara imi fac piure cu piept de pui fiert biggrin.gif
Nessie
CITAT(ina_ceva @ 30-10-2006, 01:41 PM) *
Ina, am mutat subiectul la Partenerul de viata ca mi se pare mai potrivit acolo. pupic.gif
bubbles
am uitat sa va intreb...eu la 62 kg tb sa consum 20 p pe zi nu? )).gif
still_me
am vorbit un picut mai devreme cu miha , este in drum spre casa ...... se simte din ce in ce mai bine ... si revine sapt viitoare la control
lyra
buna fetelor

ce frumoasa e casuta noua.

daca e despre meniuri il scriu si pe al meu.

paine-3p
1lingurita branza de vaci- 0.5
salata de boeuf- cam 3-4 linguri - 3 pcte - aici va rog sa va dati cu parerea -e prea putin punctat?
iaurt activia cu cereale - 2.8

total:9.3

azi mai am in plan cartofi la cuptor- fara ulei - 2i si peste la cina si compot de mere neindulcit

pestele e merluciu- nu l-am gasit in lista. stie cineva cate puncte are? unsure.gif

am vazut pozele de la intalnire.sunteti toate niste frumoase iar michelle e manechin in toata regula. floare.gif

danyhoney am citit ce ti s-a intamplat. mi se pare oribil ce ti-au facut. of of. asa e cu firmele astea. urmaresc doar profitul lor. nu mai fi suparata. o sa vezi ca iti gasesti alt loc de munca. e minunat ca dirk te sustine.
Pisik
CITAT(bubbles @ 30-10-2006, 04:19 PM) *

am uitat sa va intreb...eu la 62 kg tb sa consum 20 p pe zi nu? )).gif

Depinde de restul datelor; uite acum mi-am dat seama ca eu am 20 de pcte, nu mai am 19 cum am avut mereu de cand am inceput WW. De ce oare? mad.gif devil.gif Of, si uite cum dispare foamea cand ma gandesc ce v..a am fost mad.gif
himere2005
la mine tare greu merge internetul azi, mereu cade serverul

fetelor care le este foame non-stop, asa mi s-a intimplat si mie, dar dupa citeva zile organismul se obisnuieste si cu mai putina mincare
Tulip
CITAT(himere2005 @ 30-10-2006, 04:48 PM) *

la mine tare greu merge internetul azi, mereu cade serverul

fetelor care le este foame non-stop, asa mi s-a intimplat si mie, dar dupa citeva zile organismul se obisnuieste si cu mai putina mincare

la mine tocmai e invers.....in primele 2-3 zile e ok,dar dupa accea imi e foame si numai la prostii ma gandesc....insa cred ca la mine poftele-s de vina,nu foamea propriu-zisa doh.gif doh.gif doh.gif
ALICE
Si la mine tot asa se intampla Tulip.
Meniul meu de azi deocamdata

2 felii paine-3p
sunca pui-1p
2 crochete peste-2p
piept pui 100g-2p

danyhoney
Am vazut si eu filmuletul ...supeeerrr !!! Mi-ati adus un mare zambet pe fata !!! Va multumesc mult !!!!!
Tulip
Himere,ai facut sport azi? blum.gif

Eu am curatat 2 covoare mici...ma dor mainile...sunt rupta.....se pune? tease.gif tease.gif
Pisik
la mine va fi un pic mai greu (dar nu imposibil) pt ca eu chiar mi-am obisnuit organismul cu mancare f multa (si inutila) si destul de proasta (mai ales dulciuri), asa ca sunt constienta ca macar o sapt va fi greu; dar ii mai dau cu un mar, cu o cana de apa si mai uit; la mine seara e mai nasol, sper sa trec cu bine peste ea; oricum, sunt mai hotarata ca oricand, mai ales ca simt privirile oamenilor si unii mi-au si zis ca "se vede ca imi merge bine maritata"; ce ma enerveaza ca acum se vede si la fata, sunt bucalata ca o piersica coapta! hai ca iar ma plang si nu e frumos....
ina_ceva
Merci, dana!! give_rose.gif
Ce nesimtzire din partea lor, pisik!!!Vorba danei, eu as face scandal.
Nessie, eu ma las pe mana ta devil.gif
CITAT(still_me @ 30-10-2006, 04:31 PM) *

am vorbit un picut mai devreme cu miha , este in drum spre casa ...... se simte din ce in ce mai bine ... si revine sapt viitoare la control

Multumim de informatii, geo wink1.gif
Nessie
CITAT(ina_ceva @ 30-10-2006, 03:02 PM) *
Nessie, eu ma las pe mana ta devil.gif
Merci! pupic.gif
ina_ceva
Maria era fata batrana a satului si era foarte mandra de conditia ei.
Stiindu-se cu o varsta inaintata, se duce la pietrar si ii spune:
-Cand oi muri, sa-mi faci o cruce de piatra pe care sa scrie:
"Sub aceasta pietrisoara Doarme-a noastra Marioara. S-a nascut fecioara, A trait fecioara, Si-a murit fecioara." Dupa cateva luni, moare Maria. Pietrarul nu mai tinea minte ce ii spusese femeia sa scrie dar cam tinea minte ce voia sa spuna, asa ca a sapat pe cruce:
"E Maria dedesubt; Nu are sigiliul rupt."
ALICE
Am vazut filmul!!!!!!!!Mersi Dana wink1.gif .Ce diferenta este intre fetele din poze si cele "pe viu".Buna idee asta cu filmuletul.
bubbles
gaa treaba...pe jumatate...mai stauun pic cu voi..am pus la prajit carnea si cartofii babuinului..mi`am facut omleta dar o mananc odata cu el biggrin.gif ca sa nu imi fie pofta de la el ...mi`am curatat cartofii pt piureul meu dediseara si mi`am fiert si pieptul de pui biggrin.gif
maiam de spalat dar mai stau un pic )).gif
Pisik
Dana, vreau si eu filmuletul - ioasi_ro@yahoo.com si id-ul de mess e ioasi_ro; o sa il vad de acasa ca nu am mess aici la birou.
Mercic mult!
Tulip
E minunat filmuletul cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Sunteti toate niste frumoase give_rose.gif give_rose.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.