CITAT(Nessie @ 17-07-2006, 06:55 PM)

Si la mine functioneaza
terapia prin cantar, dar imi trebuie mult curaj sa ma urc pe el. Parca m-ar manca nu alta!

Il am in dormitor si mereu trec pe langa el si ma gandesc "sa ma urc? Sa nu ma urc?" si nu ma urc pentru ca imi zic "tocmai am mancat sau am baut 1 kg de apa sau e seara sau what ever"... motive se gasesc.
Hai nu vrei si tu sa incepe sa scriem amandoua ce mancam si ce exercitii facem pentru dieta? Cand stii ca e cineva care asteapta sa-i spui ce ai mai facut, cum te simti e alt ceva! Parca ai putere mai mare sa rezisti la tentatii.

dar maine dimineata nu-i asa ca n-o sa mai ai nici un motiv sa nu te urci pe el?

eu nu-l am in dormitorul meu ci..in al parintilor...

l-am ascuns acolo ca sa nu ma mai cantaresc de 100x pe zi..
hmmmm...nush ce sa zic vis a vis de propunerea ta... ar fi o idee buna dar...stiu de pe..celalalt site.. in perioada in care am avut jurnalul n-am slabit un gram,din contra... am plecat de acolo cu mult mai multe kg decat 'venisem'

... daca vreti mai scriu din cand in cand..dar..pe mine una nu m-ajuta,sincer.. pot sa primesc felicitari sau mustrari de la un milion de persoane..daca eu n-am un proces de constiinta

sa constientizez cu adevarat ce mi se intampla, sa imi pun ordine in ganduri,sa stabilesc actiunile,etc...degeaba...
mi-am facut un caiet in care imi contabilizez kcal din alimente,kcal date jos prin sport si lichidele baute zilnic .. nici ala nu m-ajuta...de regula scriu in primele 2-3 zile din saptamana..dupa care il pun la naftalina pana sapt. viitoare...

ps: well...

si totusi,sa scriu un rezumat al zilei de azi
*alimente
-475 g iaurt campina cu 0,1%grasime si fructe (cam 380 kal)... bad news e ca avea zahar..grrrr
-100g banane -sunt bananofila rau de tot

-900 ml lapte oke 0,1% grasime
-20g nesquick

-100g ficat pui la teflon
-100g urda
-200g castravete
*lichide..nici 2 litri

ufff
*sport..hmmm....plecai de dimineata pe la 7fara un sfert si ma intorsai pe la 1si un sfert

(((
calorii consumate-aproape 1000 ....

yey !