Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La mai mic!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70
Nessie
CITAT(julyalina @ 24-01-2007, 09:37 AM) *

'neatza Gabitza ! pupic.gif
dry.gif ma uit pe aici si tot nu vad nimik despre o sala, despre un tae-bo ... sau ceva asemanator unsure.gif hmmmmm... crezi ca o sa gasesc zilelea astea ce caut ? naughty.gif

'Neata! cheer.gif Am fost aseara!!! yahoo.gif M-am dus mai mult taras ca nu aveam chef, dar mi-a parut atat de bine dupoa! w00t.gif
Deja se vede ceva, ca am slabit 800 g yeah.gif Acum o sa modific si tickerul. pupic.gif
ina_ceva
Felicitari, nessie! give_rose.gif
Nessie
CITAT(ina_ceva @ 24-01-2007, 11:44 AM) *

Felicitari, nessie! give_rose.gif
pupic.gif Multumesc!
julyalina
felicitari !!!! cheer.gif
amalia0701
band.gif cheer.gif
CITAT(julyalina @ 24-01-2007, 01:58 PM) *

felicitari !!!! cheer.gif

Subscriu la FELICITARI!
Nessie
Multumesc fetelor! kisses.gif

Azi am fost casnica, dar am avut de lucru. Culmea ca m-am luat cu treaba si nu am avut timp sa mananc ceva ca lumea, ci numai prostii. dry.gif Noroc ca am facut o ciorbita de pui acum si o sa mananc ceva cald!

MD:
- 2 felii de paine - 2p
- 2 cubulete de branza topita Fitness - 1,4p
- 4 feliute de sunca presata de pui - 1p

Pranz:
- 3 felii de paine - 1,5p
- 50g sunca presata de pui - 2p
- nu am mai pus branza, ci mustar... - 01p

Gustare:
- cateva seminte - 1p

Cina:
- ciorba de pui - 6p
-------------------------------------------------
TOTAL ~ 16p
ina_ceva
Presupun ca cele 5 felii de paine aveau gramaj diferit, de aia e punctajul altul, nu? grin.gif
Lacry
CITAT(Nessie @ 24-01-2007, 12:42 PM) *

CITAT(julyalina @ 24-01-2007, 09:37 AM) *

'neatza Gabitza ! pupic.gif
dry.gif ma uit pe aici si tot nu vad nimik despre o sala, despre un tae-bo ... sau ceva asemanator unsure.gif hmmmmm... crezi ca o sa gasesc zilelea astea ce caut ? naughty.gif

'Neata! cheer.gif Am fost aseara!!! yahoo.gif M-am dus mai mult taras ca nu aveam chef, dar mi-a parut atat de bine dupoa! w00t.gif
Deja se vede ceva, ca am slabit 800 g yeah.gif Acum o sa modific si tickerul. pupic.gif

la mai multe cu minus cheer.gif
felicitari cheer.gif
Sexymom
Felicitari cu multa invidie si din partea mea. Vedeate-as slaba...cum spun tiganii, si pe mine langa tine )).gif )).gif )).gif
amalia0701
pupic.gif
O zi faina.
crissy
cheer.gif Felicitari pentru gramele in minus. Duca-se pe apa sambetii!
Karin
Neatza Gabic! pupic.gif Brava pentru sutele de grame (aproape un kil naughty.gif ) pierdute! Trebuie sa ma urnesc si eu la sala! Neaparat! grin.gif
Sexymom
Dar vad ca iti cam place painica...eu nu o mananc decat la nervi cand nu am altceva la indemana. )).gif
In schimb ma uit la mama cum mananca cate o bara intreaga si are numai 45 de kile. Unde s-o duce painea aia nu stiu ca nu vrea sa imi spuna. sad.gif
Andreea-Rodica
Weekend placut! hug.gif Odihna, distractie sau ce-ti doresti tu pentru acest sfarsit de duminica. pupic.gif
ina_ceva
WE placut, nessie! Ai grija la puncte; chiar daca depasesti, macar sa nu fie cu prea mult hug.gif
ina_ceva
La multi ani, sanatate si virtute!! Imagine
dany
Felicitari pentru gramele duse ,Nessie !!! sa le declari nule !!

La multi ani,sanatate si ...tot ce iti doresti tu !!!Imagine
Sexymom
LA MULTI ANI IUBITA, cheer.gif PAI NOI VB ZI DE ZI SI NU AI SPUS NIMIC????
Sa fi sanatoasa, fericita, implinita, slabuta, si tot ceea ce iti doresti tu sa se indeplineasca.
Imbratisari de la toata familia Dencescu. pupic.gif pupic.gif
Nessie
Va pup pe totate si va iubesc! kisses.gif
Andreea-Rodica
bday.gif si kisses.gif si aici la tine in casuta! Sa petrecem zic! partytime2.gif dance2.gif
Sexymom
Sa ne spui ce cadouri ai primit si cum te-ai rasfatat. pupic.gif cheer.gif
himere2005
SA NE SPUI DE CATE PUNCTE AI MANCAT lol.gif lol.gif
Nessie
Si daca nu va spun nu e mai bine pentru suflet? )).gif Decat sa umplu cu bip-uri jurnalul mai bine nu! blum.gif
Abia acum ies in oras si am rezervate la Chocolate ( lol.gif numele spune multe) si apoi un film unde musai trebuie ceva bun de papa! grin.gif

La cadouri m-au lasat paf! w00t.gif w00t.gif w00t.gif A venit iubi acasa cu un monitor pt calculator cum imi doream eu, flat de 19''. swoon.gif Am zis ca nu e adevarat!!! Dupa care ma dau si ai mei pe spate si imi platesc tratamentul la epilare definitiva pe o zona la alegere. tease.gif Sigur aici e ideea mamei. grin.gif Pana acum m-am simtit ca o printesa. kisses.gif Va pup si plec la party!
ina_ceva
Distractie placuta!!!
Sa folosesti cu placere cadourile wink1.gif
crissy
Heeeei, da' eu de ce nu am stiut?
La multi ani! chiar daca cu intarziere, ti-o spun din toata inima. Sa dea Domnul sa ai ce iti doresti, cum iti doresti, cat iti doresti.
Nessie
Multumesc frumos! pupic.gif Va pup pe amandoua!
julyalina
LA MULTI ANI GABITZULE!!!!! give_rose.gif

cu scuzele de rigoare pentru intarziere sorry.gif vreau sa-ti spun si eu LA MULTI, MULTI ANI si sa fii cat mai fericita !!!!!
hug.gif

Imagine
amalia0701
Gabi_c sunt cu capul in straitza.
Imi pare rau ca am uitat de ziua ta blushing.gif
Io vreau sa sarbatorim azi NEZIUA TA cheer.gif
Nu mi-ai zis de ce stai acasa blum.gif
Te iubesc, sa ai tot ce itzi doresti hug.gif ca tare meritzi!!
Nu o sa ma scuz ca am stat departe de calculator, dar puteai sa ma suni si tu sa iti spun LA MULTZI ANI!
flowers1.gif bday.gif
Karin
Neatza iubita! pupic.gif
Iti spun si aici LA MULTI ANI!
Si iertare ca te felicit cu intarziere! blushing.gif
pupic.gif hug.gif
Nessie
Va iubesc pe toate! kisses.gif Va multumesc mult pentru urari! hug.gif
amalia0701
Io stiu ca a fost zia ta, dar nici un raport a ceea ce mananci? w00t.gif
Nessie
Vreau sa depasim momentul cu ziua mea, voi nu vreti? tease.gif Ca sa fiu scurta...am mancat de toate. lol.gif

Si ca sa vedeti ce cuminte sunt, azi de dimineata mi-am facut abonament la impachetari si vacum care e un fel de masaj anticelulita, dar facut cu un aparat la care ii poti regla intensitatea. Cam dureros, dar mult mai bine decat la masajul propriu-zis. Deseara ma duc si la tae-bo! naughty.gif
ina_ceva
CITAT(Nessie @ 30-01-2007, 11:56 AM) *

Si ca sa vedeti ce cuminte sunt, azi de dimineata mi-am facut abonament la impachetari si vacum care e un fel de masaj anticelulita, dar facut cu un aparat la care ii poti regla intensitatea. Cam dureros, dar mult mai bine decat la masajul propriu-zis. Deseara ma duc si la tae-bo! naughty.gif

cheer.gif cheer.gif
Bravo, nessie! Sa te prezinti si cu un meniu astazi blum.gif wink1.gif
Nessie
salut.gif Prezentam mai tarziu putin sa imi adun gandurile si cu ce am mancat ieri! blum.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 30-01-2007, 01:56 PM) *

Vreau sa depasim momentul cu ziua mea, voi nu vreti? tease.gif Ca sa fiu scurta...am mancat de toate. lol.gif

Mi-a zis dr. ca are si el un astfel de aparat.
Dar io am preferat baieteii aia tineri )).gif
Am acasa imprumutat un aparat de vibromasaj.
Nessie
)).gif La mine este cu tanti, nu cu baieti tineri! Si oricum cand am facut masaj, nu am putut suporta decat o sedinta, ca eram toata o vanata/ dry.gif La aparatul asta maresc treptat intensitatea si e super. laugh.gif
Sexymom
Buna chestia asta cu masajul, am si eu o clinica langa mine dar nu am intrat pana acum sa intreb de preturi, poate intru zilele astea, daca ma duc la aerobic si la fitness poate o pun si de ceva masaj, asta daca suporta sponsorul meu cheltuielile. )).gif
Nessie
Sunt plina de nervi!! cuplu.gif Maaama ce as lua pe unu' la bataie! angry2.gif Am comandat pentru pranz frigarui de pui cu legume la cuptor. Frigaruia e cruda! mad.gif Ceapa inca ustura la ochi, iar legume la cuptor inseamna cartofi imbibati cu ulei! crying.gif

Am mancat cartofii (4p) si niste saratele ca e ziua unei colege!! bang.gif Nici nu stiu cat sa pun...8p? huh.gif
Sexymom
De ce nu iti pregatesti tu ceva de mancare de acasa si le iei in caserole? eu asa ii fac sotului meu, si e tare incantat. Cum si el tine regim ii e mai bine sa stie ce am gatit eu decat sa comande la firma de catering mancaruri pline de grasimi.
Nessie
CITAT(Sexymom @ 30-01-2007, 01:33 PM) *

De ce nu iti pregatesti tu ceva de mancare de acasa si le iei in caserole? eu asa ii fac sotului meu, si e tare incantat. Cum si el tine regim ii e mai bine sa stie ce am gatit eu decat sa comande la firma de catering mancaruri pline de grasimi.

Asa fac lunea si vinerea... Nu am timp sa fac cumparaturi si sa gatesc mereu acasa, plus ca e greu sa car dupa mina caserole si borcane mereu, mai ales ca merg pe jos la serviciu si nu imi place sa car plase. doh.gif De obicei imi iau un rucsac, dar cum azi de exemplu merg la sala, e burdusit bine rucsacul meu. sad.gif

Am sa mai incerc pentru saptamana viitoare sa imi aduc de acasa toata mancarea, sa vad cum merge. wacko.gif
ina_ceva
Eu zic ca saratzelele le potzi aproxima cu: Covrigei sarati 10g 0.5P
Nessie
CITAT(ina_ceva @ 30-01-2007, 03:19 PM) *

Eu zic ca saratzelele le potzi aproxima cu: Covrigei sarati 10g 0.5P
Nu stiu daca merge ca semanau cu foietajul. wacko.gif Adica aveau foile mici si casante, cam ca la Fornetti, dar nu grase asa.
midnight_talker
ciao!Gabi...tot WW?Reusesti?Important este ca ai reluat si dupa perioadele cand te-ai abatut de la drumul cel bun.Si...te admir pentru asta!
Pupici!
amalia0701
pupic.gif
Smile!
Fa un efort si pune pachet, nu mai manca porcariile alea de la catering pupic.gif
Nessie
Mai intai sa imi pun meniurile, ca iar uit! doh.gif

Luni

MD:
- 2 felii de grau expandat - 1,2p
- 50g sunca presata de pui -2p

Pranz:
- ciorba de pui (aripa, cartofi, taitei) - 6p

Cina:
- salata de fructe cu smantana - 2p
----------------------------------------------------------
TOTAL: 10,2p ohmy.gif

Marti
MD:
- salata de fructe - 2p

Cina:
- porcaria aia de cartofi - 4p

Gustari:
- saratele - 10p dry.gif

Cina:
- 3 felii de paine - 3p
- 100g salata de peste din comert cu de toate in ea (maioneza, zahar, amidon crying.gif) - 7p
---------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 20p
Nessie
Am avut ieri o zi chinuitoare... De dimineata m-am dus la impachetari, vacum, apoi munca, iar dupa tae bo si cumparaturi. doh.gif Abia am reusit sa mai fac o baie si m-am culcat.
Astazi iar m-am trezit la 6:30, am avut iar sedinte la imachetari si vacum si acum sunt la munca lazy.gif ... cica.
Mi-e un somn de mor si nu am chef de nimic si ma dor toate alea de la vacum. tease.gif Abia astept sa ma culc azi.

Gata! M-am plans suficient! biggrin.gif acum trec sa va citesc! blum.gif
ina_ceva
Ziua de luni nu arata asa de bine tease.gif
Nessie
CITAT(ina_ceva @ 31-01-2007, 11:29 AM) *

Acum am vazut si eu in ce hal am mancat zilele astea. doh.gif In ritmul asta, poate imi iese un Wendy plan, ca luni am mancat prea putin si marti am depasit. )).gif

Sper ca azi o sa ma incadrez mai bine in puncte. AM comandata asa: fasole verde cu morcovi si telina la cuptor + piept de pui la gratar. Acum sa vad ce primesc... dry.gif si in weekend imi fac aprovizionarea sa-mi gatesc pentru saptamana viitoare.
amalia0701
CITAT(Nessie @ 31-01-2007, 01:36 PM) *

CITAT(ina_ceva @ 31-01-2007, 11:29 AM) *

Acum am vazut si eu in ce hal am mancat zilele astea. doh.gif In ritmul asta, poate imi iese un Wendy plan, ca luni am mancat prea putin si marti am depasit. )).gif

Sper ca azi o sa ma incadrez mai bine in puncte. AM comandata asa: fasole verde cu morcovi si telina la cuptor + piept de pui la gratar. Acum sa vad ce primesc... dry.gif si in weekend imi fac aprovizionarea sa-mi gatesc pentru saptamana viitoare.

clap.gif
ina_ceva
Mai bine iti gatesti acasa, asa stii ce contine portia ta de mancare grin.gif .
Spor la cumparaturi in WE tease.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.