Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La mai mic!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71
julyalina
'neatza Gabitza! pupic.gif
daca o tii in ritmul asta cu sport, dieta si vacum o sa ajungi model hug.gif
abia astept naughty.gif
si sa stii ca sunt de acord cu ce spune ina ... mai bine iti gatesti acasa ca sa stii ce mananci smile.gif

amalia0701
CITAT(julyalina @ 01-02-2007, 11:27 AM) *

'neatza Gabitza! pupic.gif
daca o tii in ritmul asta cu sport, dieta si vacum o sa ajungi model hug.gif
abia astept naughty.gif
si sa stii ca sunt de acord cu ce spune ina ... mai bine iti gatesti acasa ca sa stii ce mananci smile.gif

Problema lui Gabi, ca si a mea e ca ajungem prea traziu acasa, frante, asa ca mai bine ne punem aragaz la munca blum.gif
Nessie
'Neata! biggrin.gif
Deja incep sa simt pantalonii mai largi, dar nu ma pot cantari, ca sunt in perioada nasoala. wacko.gif O sa am pauza cateva zile de la sport, impachetari, vacum si cantarire. Eram curioasa cate kg am, ca azi era ziua de cantar, dar ma bucur ca m-am abtinut sa am urc pe el, ca poate ma demoralizam. Asa simt doar pantalonii ca imi vin bine si ma bucur de ce piele de bebelus am facut de la impachetari. giggle.gif

Revin mai tarziu cu meniurile de ieri si de azi.

Nessie
Cu problemele care au fost pe forum ieri, nu am mai apucat sa scriu meniurile. Le scriu acum si fug la serviciu.

01.02.2007
MD:
- 2 felii de grau expandate - 1,2p
- sunca presata de pui -1,5p

Pranz:
- legume la cuptor - 1p
- piept de pui la gratar - 2,5p

Cina:
- cateva seminte - 5p
---------------------------------------------
TOTAL: 12.5p

31.01.2007
MD:
- 2 felii paine - 2p
- sunca presata- 2p

Pranz:

- mancaric de cartofi - 4p

Gustari:
- 4 felii de grau expandat - 2,4p
- 2 mere - 0p

Cina:
- salata de fructe - 2p
- 50 seminte - 5p
---------------------------------------------------
TOTAL: 17,4p
ina_ceva
Cam lipsesc lactatele wink1.gif

Serviciu usor!
Nessie
CITAT(ina_ceva @ 02-02-2007, 09:50 AM) *

Cam lipsesc lactatele wink1.gif
Stiu... wacko.gif Incerc sa compensez si pun in cafea. doh.gif Uit mereu sa spun de cafea. Si salata de fructe are 2 linguri de smantana. grin.gif

CITAT(ina_ceva @ 02-02-2007, 09:50 AM) *
Serviciu usor!
Multumesc frumos! pupic.gif Spor la invatat si tie!
julyalina
'neatza gabitzu! pupic.gif incep sa se vada efectele ? naughty.gif
te pupic.gif si-ti doresc un wk-end cat mai placut si luni asteptam vesti bune blum.gif !!!! cheer.gif
lliliana
hug.gif Salut. Sorry pentru absenta. Mi-era foarte dor de voi. Acum mi-am facut timp, desi...motivele pentru care am lipsit le trec sub tacere relativa. hug.gif Sper ca esti bine...n-am apucat sa citesc jurnalele...o sa o fac acasa. Te sarut shi ma bucur de regasire. pupic.gif
amalia0701
Hai la raport sa vedem ca mananci azi.
Si ca sa nu uitzi ca te iubesc si ca am mereu telefnul deschis Imagine
julyalina
gabitzule, pe unde umblii???
te asteapta un pupic.gif aici hug.gif
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 07-02-2007, 11:11 AM) *
Si ca sa nu uitzi ca te iubesc si ca am mereu telefnul deschis
Si eu te iubesc! give_heart.gif Multumesc pentru tot! hug.gif Sunt inca pe linia de plutire, dar am fundul in pioneze. wacko.gif

M-a muncit aia azi la vacum de m-a terminat. Parca era terorista. Eu ma tot uitam la ea ( cry.gif ) si ea dadea inainte ( orc.gif ) mai rau parca. S-a razbunat pe mine pentru ceva, asta e clar! doh.gif Vacumul asta e ca o venutza care prinde carnea (celulita) si o framanta cateva secunde. Asta dupa ce prindea ventuza tragea de aparat ca si cum ar fi vrut sa il desprinda, si dureaaaaa ingrojitor. bang.gif parca ma jupuia de vie. I-am zis de 3 ori sa nu mai traga dupa ce prinde venzuta si tot tragea.
sorry.gif Acum ma dor toate si am de munca ... munca prostului.! doh.gif Trebuie sa termin ceva pana maine, pentru un proiect care nu se mai face, dar zice seful ca "e exercitiu bun". Mor de ciuda ca muncesc ca prostu'. bang.gif

Multumesc pentru ghiocei! floare.gif

CITAT(julyalina @ 07-02-2007, 11:41 AM) *

gabitzule, pe unde umblii???
te asteapta un pupic.gif aici hug.gif

Te pup! pupic.gif Sunt p'acilea, dar cu treburi. Revin cu un meniu..sper. unsure.gif
amalia0701
Adica te doare in fund lol.gif lol.gif lol.gif
Lasa ca sufera baba la frumusetze.
Prima data cand vrei sa bagi ceva nepermis in gura sa te gandesti la durere devil.gif
Tzutzi80
Pai pisica sufera la frumusete biggrin.gif lasa ca trece...si sa vezi ce bine va fi fara celulita pupic.gif
julyalina
CITAT(amalia0701 @ 07-02-2007, 02:24 PM) *

Adica te doare in fund lol.gif lol.gif lol.gif
Lasa ca sufera baba la frumusetze.
Prima data cand vrei sa bagi ceva nepermis in gura sa te gandesti la durere devil.gif

lol.gif crezi ca merge? la mine nu functioneaza sad.gif ca-mi zic las' ca trag la sala si dau jos dry.gif
Nessie
lol.gif lol.gif Cam asa ceva, Amalia...

Nu merge nici la mine faza cu durutul cand manac. dry.gif
amalia0701
E clar ca avem buba la cap sau suntem masochiste )).gif
aki
Salut Gabit.De mult nu am intrat pe aici.Stii te invidiez ca poti sa ai o asa ambitie cu dietele.Imi place ca umbli la masaje si sport.Bravo draga.Crezi ca vei pute rabda masajul pina la urma? wink1.gif
Nessie
Merci, Rodica! pupic.gif Incerc cu masajul! Trebuie sa fac macar 3-4 luni pana sa se vada ceva.

Ieri am mancat:
- 2 felii de grau - 2p
- 2 mere- 0p
- 1/2 piept de pui - 5p
- 1 pulpa de pui - 5p
- salata d evarza rosie - 3p
- salta de fructe cu smantana - 2p
- cipsuri de mere - 0p
-----------------------------------------------------
TOTAL: 17p

Azi:
- 5 felii de grau expandat - 3p
- 1 pulpa de pui si inca 1/2 -7,5p
lliliana
Gabitz:)Plecaciune profunda...vezi cum ma dau io pe langa shefi )).gif Urari de kilograme disparute shi circumvolutziuni aparute....Ciudat...am ce am cu circumvolutiunile de-i vreme...hmmm.
bubbles
hei ness pupic.gif ce mai faci?si eu aveam probl cu fructele si lactatele dar m`am obisnuit si de obicei seara mananc cate un iaurt cu paine de graham 50 -75 g si ma simt si satula si am si lactatul mancat...a si mai nou imi fac lapte 0.1% fulga cu ness cate o cana de 250 ml pe zi are numai 1.25p wink1.gif
apropo..vz ca ai punctat cam mult pieptul ala de pui .. un piept care are 500g cand il iei de la magazin..dupa ce ii dai jos pielita si oasele raman cam 300g .. deci maxim 3 p pui la 1/2 piept
Nessie
CITAT(bubbles @ 08-02-2007, 05:46 PM) *

hei ness pupic.gif ce mai faci?si eu aveam probl cu fructele si lactatele dar m`am obisnuit si de obicei seara mananc cate un iaurt cu paine de graham 50 -75 g si ma simt si satula si am si lactatul mancat...a si mai nou imi fac lapte 0.1% fulga cu ness cate o cana de 250 ml pe zi are numai 1.25p wink1.gif
apropo..vz ca ai punctat cam mult pieptul ala de pui .. un piept care are 500g cand il iei de la magazin..dupa ce ii dai jos pielita si oasele raman cam 300g .. deci maxim 3 p pui la 1/2 piept

Multumesc mult pentru sfaturi! pupic.gif O sa incerc si eu cu nes, dar dimineata. grin.gif Astazi o sa mananc niste branza exquisa 0,2% grasime cu visine. eat.gif
bubbles
branza cu visine drool.gif vreau si eu sad.gif dar aici nu am de unde?de unde ai luat poate gasesc maine in kaufland .. cum arata si cat costa?
Nessie
Am luat-o din Cora. Are 500g si o gasesti pe langa iaurturile cu fructe. Costa 60.000
Imagine Sunt mai multe fructe, dar eu asa am vrut/ biggrin.gif Pe site-ul oficial gasesti toate variantele disponibile.

Ar trebui sa fie in toate supermarketurile mari.

Poti cumpara si online daca vrei.
bubbles
mersi ness..tocmai m`ai salvat .. acum stiu si eu cum arata..te mai intreb ceva si gata...cate p are la 100g ? pupic.gif
Nessie
Are 1,5 si mi se pare ok tinand cont ca poate fi mancata ca desert, ca e dulce. biggrin.gif
bubbles
mersi ness...sper sa gasesc daca nu ddin cea cu visine macar cu vanilie drool.gif
lliliana
Salut Nessie...Sa shtii ca-s cumintzica pupic.gif Pap numai verzituri. Am renuntzat la dulciuri. blum.gif Shi la paine oarecum. Ma mobilizez...ca mi-e sa nu scot Pamantul de pe orbita )).gif Sper ca eshti bine... hug.gif
bubbles
ce faci ness? pupic.gif am gasit exquisa dar simpla...inca nu am gustat`o dar dupa cate vad e ceva gen rama cremebonjour...din celelalte sortimente nu am vazut cry.gif dar poate nu m`am uitat eu bine...am luat`o din kaufland si e 5 lei 200g iar la calculat are 1 p 100 g cheer.gif
pe unde umbli?
Nessie
CITAT(bubbles @ 11-02-2007, 09:48 PM) *

ce faci ness? pupic.gif am gasit exquisa dar simpla...inca nu am gustat`o dar dupa cate vad e ceva gen rama cremebonjour...din celelalte sortimente nu am vazut cry.gif dar poate nu m`am uitat eu bine...am luat`o din kaufland si e 5 lei 200g iar la calculat are 1 p 100 g cheer.gif
pe unde umbli?

Ce ai luat tu e crema de pus pe paine, cum ai zis si tu, ca rama, si se gaseste la raftul cu chestiile de intins pe paine.

Celalalt sortiment e mai mult iaurt si il gasesti la raftul cu iaurturi cu crema, cu Danette si alte dulciuri pe baza de lapte. Cutia e mare, ca una de inghetata si are 500g.
amalia0701
mad.gif
Iar duciuri.
Gabi_c cred ca mai bine mananci un patratzel de cioco decat adunatura aia de chimicale devil.gif
julyalina
buna Gabitz pupic.gif
cum mai stam cu sala? naughty.gif ceva noutati legate de acest subiect ? blum.gif
Nessie
CITAT(julyalina @ 12-02-2007, 02:22 PM) *

buna Gabitz pupic.gif
cum mai stam cu sala? naughty.gif ceva noutati legate de acest subiect ? blum.gif
Sunt la colt bag.gif si cu bataita.gif pregatit. blushing.gif M-a lovit o nesimtire de nu se poate! dry.gif Imi vine sa stau in varful patului si sa nu ma misc cateva zile de acolo. Nu stiu cum ies din asta.

Din cauza nesimtirii care a pus stapanire pe mine, nici de numarat nu-mi mai arde. sad.gif Ma uit in farfurie si zic "mda...paste cu kaizer, salam si pui...asta face vreo....toate punctele pe ziua de azi, dar nu conteaza" si basculez inainte in stomacul ala fara fund caramida.gif .

Daca ajung la un supermarket azi, vreau sa incep Atkins. bataita.gif poftiti si dati! E cu numar de ordine. bag.gif

Nu ma mai suport deloc si simt ca sunt rautacioasa chiar cu al meu, care nu are nici o vina, ba chiar e de laudat ca ma suporta in halul in care ma latesc pe zi ce trece. Off.sad.gif
Pisik
CITAT(Nessie @ 12-02-2007, 06:21 PM) *

CITAT(julyalina @ 12-02-2007, 02:22 PM) *

buna Gabitz pupic.gif
Sunt la colt bag.gif si cu bataita.gif pregatit. blushing.gif M-a lovit o nesimtire de nu se poate! dry.gif Imi vine sa stau in varful patului si sa nu ma misc cateva zile de acolo. Nu stiu cum ies din asta.

Din cauza nesimtirii care a pus stapanire pe mine, nici de numarat nu-mi mai arde. sad.gif Ma uit in farfurie si zic "mda...paste cu kaizer, salam si pui...asta face vreo....toate punctele pe ziua de azi, dar nu conteaza" si basculez inainte in stomacul ala fara fund caramida.gif .

Daca ajung la un supermarket azi, vreau sa incep Atkins. bataita.gif poftiti si dati! E cu numar de ordine. bag.gif

Nu ma mai suport deloc si simt ca sunt rautacioasa chiar cu al meu, care nu are nici o vina, ba chiar e de laudat ca ma suporta in halul in care ma latesc pe zi ce trece. Off.sad.gif

Hai mai Ness, cred ca exagerezi putin! Mie nu mi s-a parut deloc din poze ca esti ultra lata cum zici tu, plus ca momente din astea de cadere si delasare (eu sunt de juma de an intr-un moment din asta doh.gif ), dar sunt sigura ca o sa iti revii! pupic.gif
Andreea-Rodica
Fruntea sus, nici macar nu esti asa mare cum te lauzi hug.gif
Sunt de acord cu tine ca vrei sa fii si mai supla, dar usurel si nu cu diete stricte, nu uita de yo-yo. hug.gif hug.gif hug.gif
Tzutzi80
Hai mai Gabic....organizeazate ca am nevoie de tine. M-am apucat de WW, si tu esti cea mai potrivita sa ma controleze. Hai ca poti give_rose.gif eu sunt langa tine pupic.gif hug.gif
bubbles
hei ness ce mai faci? Imagine
Imagine
lliliana
Gabitzaaaaa....MIRACOOOOL!!!! am intraaaaaaaatttt!!!!!!!!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif roll2.gif band.gif partytime2.gif
Sexymom
Buna fetita frumoasa. pupic.gif Iti las 100 de pupici si dispar ca inca nu sunt in stare de functiune )).gif
Nici sa ma ridic din pat nu pot , la tv nu ma uit ca e telecomanda departe si nu ajung la ea, lol.gif am numai laptopul la indemana.Bun si asta. )).gif

Bubbles e crima pisoiul ala, sper sa ii placa lui Nessie. )).gif
Nessie
Buna fetelor! pupic.gif Sunt bestiale pozele! lol.gif aia mai mare deja e avatar pe messenger, iar aia micuta isi asteapta randul sa ii ia locul mancaiosului de aici, cand o sa slabesc sa imi permit sa dansez din fund. lol.gif

Deci...de azi scrie pe mine Atkins! bag.gif Pana acum sunt bine, dar l-am atentionat pe al meu ca PMS-ul e copil mic pe langa ce o sa ma apuce in vreo 2 zile. )).gif Sper sa ma controlez, mai ales ca iau vitamine sa reduc din pagube. fool.gif

M-am uitat pe forum si am vazut ca nu avem subiect despre dieta Atkins, asa ca o sa incerc sa scriu acolo cateva lucruri sa fie clar pentru toate lumea, dupa care revin cu meniul.
Nessie
Deci...am facut si subiectul despre Atkins, acum urmeaza meniul de azi.

MD:
- omleta din 2 oua, 1 felie de kaiser, 3 ciuperci medii, o lingurita de smantana - 3.5g carbo
- 1 lingura ketchup - 4g doh.gif nu mi-am dat seama ca are atat de mult

Pranz:
- 300 g piept de pui pe gratar - 1.5g
- 1 cub de branza Fitness - 1g

Pentru cina o sa imi iau niste pulpe de pui si o sa le frig pe gratar. Mai mult de 2g nu or sa aiba. biggrin.gif
lliliana
M-am uitat ieri cu fie-mea la Garfield 2 )).gif Cool....tot filmul m-am gandit la tine )).gif Shi mai cool hug.gif
Imi dai in scris ca te pot plagia cu meniurile?....Ca sa nu iau amenda penala pentru plagiere....drepturi de autor nu platesc blum.gif
bubbles
hey ness...ce sa iti zic .. bafta in urmarea dietei si la cat mai multe kg date jos pupic.gif
Nessie
Multumesc frumos! pupic.gif

Aseara am mai mancat:
- o felie de feta
- 2 felii de sunca presata
- o sticluta de 250 ml Sangria doh.gif - vreo 10g zic eu pentru ca vinul alb demi-dulce are 5, iar asta e dulce unsure.gif

Astazi la md:
- omleta din 2 oua cu smantana si feta; am renuntat la ketchup biggrin.gif

Pranz:
- 1 cub branza topita
- o pulpa de pui fripta
- 30g de ciolan afumat

pentru seara inca nu am nimic stabilit

bubbles
hey ness...vad ca si tu esti pe forum pupic.gif eu ast dimineata sa vina babu dela servici .. ce ai mancat la cina? pupic.gif
crissy
salut.gif
Hopa, ai schimbat dieta... Sa dea Domnul sa te tina. give_rose.gif
Cum fac sa nu-mi mai trimita notificari in contul de mail de cate ori apare cate un post nou la subiectele pe care le urmaresc? Ca am incercat toate posibilitatile: activat si fara notificare, neactivat...
Nessie
CITAT(crissy @ 15-02-2007, 06:34 PM) *

salut.gif
Hopa, ai schimbat dieta... Sa dea Domnul sa te tina. give_rose.gif
Cum fac sa nu-mi mai trimita notificari in contul de mail de cate ori apare cate un post nou la subiectele pe care le urmaresc? Ca am incercat toate posibilitatile: activat si fara notificare, neactivat...
Buna! pupic.gif Multumesc frumos!

Despre notificari citeste la Utilizarea notificarilor prin email. dezactivarea notificarilor este doar primul pas. Trebuie sa te si dezabonezi de la subiectele la care esti deja abonata.
julyalina
'neatza gabitz ! pupic.gif
am vazut ca stai pregatita pentru bataita.gif dar te iert o perioada hug.gif pentru ca eu cred ca e de la PMS combinat cu atkins sad.gif
mai ai sedinte de vacum? eu zic sa-ti faci un abomanent si electrostimulare macar daca nu te duci la sala, sa faca si muchii aia ceva miscare smile.gif chiar daca la orizontala )).gif
hai, te pupic.gif si daca nu-ti vine cheful de miscare sa stii ca te alerg pe aici blum.gif valea.gif
gandeste-te cum te simteai dupa ce faceai miscare blum.gif nu-i ssa ca mai bine ? ia mai incearca! hug.gif
Nessie
pupic.gif Ai dreptate! S-a simtit ieri foarte mult efectul Atkins si am avut starile alea nasoale, dar inca sunt de parere ca merita. De ieri am mai slabit 300g. yahoo.gif Imi vine sa ma urc toata ziua pe cantar acum si sa ma minunez ca in 3 zile am slabit 800g mancand pe saturate si fara restrictie de ora. De exemplu aseara pe la 12-1 am mancat o cutiuta de Almette cu lingurita. blushing.gif In 10 minute am dat-o gata. doh.gif
Ma bucur ca acum pot manca atat cat imi vrea sufletul feta, almette, cascaval, oua in toate felurile! yahoo.gif

Inca mai am sedinte la impachetari si vacuum, dar dupa ce le termin cred ca am sa iti urmez sfatul. La sala nu ma pot duce cat tin Atkins, pentru ca suflu ca un purcel numai daca alerg putin dupa autobuz. sad.gif
Dupa ce termin de slabit grin.gif ma pun pe picioare si o sa ma duc si la sala. Imi pare rau ca am platit abonamentul si am facut doar 3 sedinte, dar nu am ce sa fac. wacko.gif
aki
Salutari Gabit.Bafta la dieta pupic.gif
amalia0701
Iubire colesterolul tau cum e?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.