Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La mai mic!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70
Nessie
CITAT(aki @ 16-02-2007, 11:46 AM) *

Salutari Gabit.Bafta la dieta pupic.gif
Multumesc frumos! pupic.gif

CITAT(amalia0701 @ 16-02-2007, 11:52 AM) *

Iubire colesterolul tau cum e?
E super! good.gif Am facut analizele inainte de sarbatori si de atunci pana acum am mancat mai mult legume si fructe. wink1.gif
amalia0701
Atunci e ok.
Ai grija totusi la ciolanul ala afumat ca are zahar.
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 16-02-2007, 12:42 PM) *
blink.gif E ciolan presat, tot ca sunca presata... Are zahar? wacko.gif Nu mai cumpar!
amalia0701
CITAT(Nessie @ 16-02-2007, 02:48 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 16-02-2007, 12:42 PM) *
blink.gif E ciolan presat, tot ca sunca presata... Are zahar? wacko.gif Nu mai cumpar!

Citeste eticheta.
Io de la Monti stiu ca in ciolanul afumat baga zahar mad.gif
Nessie
Nu am eticheta ca e bucata de vreo 5 kg )).gif si eu luam feliat. Dar nu mai iau ca am si altele.
amalia0701
clap.gif
CITAT(Nessie @ 16-02-2007, 03:17 PM) *

Nu am eticheta ca e bucata de vreo 5 kg )).gif si eu luam feliat. Dar nu mai iau ca am si altele.

crissy
Afumatura drool.gif . Ador afumatura. Mi-am cumparat si eu oase afumate sa-mi fac un bors.
amalia0701
CITAT(crissy @ 17-02-2007, 12:55 PM) *

Afumatura drool.gif . Ador afumatura. Mi-am cumparat si eu oase afumate sa-mi fac un bors.

Sanatate curata w00t.gif
crissy
CITAT(amalia0701 @ 17-02-2007, 11:22 AM) *

Sanatate curata w00t.gif

Da, da... Daca ar fi sa mananc doar sanatos as muri de foame sad.gif si de pofta. floare.gif
julyalina
CITAT(amalia0701 @ 17-02-2007, 01:22 PM) *

Sanatate curata w00t.gif
lol.gif lol.gif ce-i destrabalarea asta aici ? blum.gif zic si io ca sa bag in seama ca niste afumatura tot as papa si eu naughty.gif

gabitz, cand te cantaresti? hai, ca sunt curioasa naughty.gif
Nessie
'Neata! Weekendul asta mi-am cam facut de cap blushing.gif Am fost la film la Plaza si cum prietenii mei toti si-au luat mancare, mi-am luat si eu ce carne am gasit pe acolo... adica de la KFC. E okcarnea prajita din punctul de vedere al dietei mele, dar fulgisorii aia care o fac crispy nu prea sunt conform. caramida.gif

O sa vad maine la cantarirea de o saptamana cum stau.

Pupici pentru pofticioase! kisses.gif
Karin
Nessie, ma bucur ca merge Atkins si ca esti perseverenta! Eu sper sa scapi de kilele alea care te deranjeaza cat mai repede! Te pup, o zi minunata sa ai! pupic.gif hug.gif
Sexymom
Buna iubire pupic.gif
Am facut ciupercile umplute dupa reteta ta, m-a ajutat si prietena mea Daniela, au iesit criminal de bune ca am mancat si eu din ele, o mica abatere nu se cunoaste.
Eram haioase in bucatarie, Dani cu laptopul in brate imi dicta ce sa toc si cum sa calesc amestecurile )).gif Si le-am acompaniat cu un vin alb dulce. yahoo.gif
mirela_awad
dupa cum vezi apar rareori pe aici, dar vad ca te tii de afumaturi dar si de dieta in acelasi timp. pupici!
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 19-02-2007, 11:17 PM) *

Buna iubire pupic.gif
Am facut ciupercile umplute dupa reteta ta, m-a ajutat si prietena mea Daniela, au iesit criminal de bune ca am mancat si eu din ele, o mica abatere nu se cunoaste.
Eram haioase in bucatarie, Dani cu laptopul in brate imi dicta ce sa toc si cum sa calesc amestecurile )).gif Si le-am acompaniat cu un vin alb dulce. yahoo.gif

Ia uite cine ma tragea pe mine de urechi ca fac abateri.
Pai frumos e soro?
Gabi_c ce mai manci iubire?
bubbles
ce faci gabitza? si eu sunt moarta dupa borsul de afumatura drool.gif .. doamne iarta ca e post lol.gif dar in afara de miercuri si vineri nu tin post bang.gif apropo mi`am gasit exquisa fitline cu fructe dar la cutiute de 125 g yahoo.gif iar cu vanilie am gasit la 500g dar cu grasime asa ca mananc doar cate 50 g pe zi..e atat de buna parca e budinca de vailie..ia zii..cate kg ai dat jos pana acum? hug.gif
bubbles
Imagine
julyalina
dry.gif gabitzul e lipsa la apel sad.gif
lliliana
Ness...where are u Ness?...Come back to us...we miss u so much blushing.gif

Mai pune shi tu neshte meniuri...ca nu mai am pe cine plagia blum.gif blum.gif blum.gif
lyra
buna nessie. am gasit intamplator pe net o discutie despre atkins. nu vreau sa ma bag unde nu-mi fierbe oala, dar nu as vrea sa patesti nimic pt ca tii atkins. floare.gif este experienta unei fete care a tinut atkins. eu tare m-am speriat.

aici e link-ul

http://www.eva.ro/forum/viewtopic.php?foru...0&nrpages=1
Nessie
Lyra, multumesc de link, dar fata aia nu e normala. Cum sa tii un regim ca Atkins 3 ani, cand el se recomanda maxim 2-3 luni in conditiile in care esti tanar si ai analizele facute lunar? fool.gif Sunt de parere ca orice dieta dusa la extrem te distruge fizic. Fata aia e ca si cum ar fi tinut dieta cu supa de varza 3 ani. blink.gif

Si evident a tinut dupa ureche, pentru ca in carte scrie cat si cum se tine dieta asta, ceea ce e clar ca ea nu a facut. Eu am de gand sa o tin o luna, dupa care o sa ma orientez.

Pup fetele pupic.gif .Sunt p'acilea, dar tot caut pe net in disperare locuri de cazare si parca nu mai am timp sa fac nimic. wacko.gif Nici nu stiu cand trece ziua! Incerc sa sciu mai mult pe aici si sa pun meniuri. Lilicule, sa stii ca meniurile mele nu te pot decat ingrasa daca nu tii exact ca mine si mananci legume sau fructe pe langa. Nu recomand sa te inspiri din ele. pupic.gif
lliliana
Uaiooooo....m-ai facut iepurash..... cheer.gif cheer.gif cheer.gif blum.gif blum.gif blum.gif Eu sunt iepuraaash...eu sunt iepuraaash... blum.gif blum.gif blum.gif yahoo.gif Nanananananananaaaaaaa...... yahoo.gif band.gif
Nessie
)).gif Sa treiesti, iepurasule, si sa te faci urs! laugh.gif

Am promis meniu, poftim d'aici:

MD:
- pana acum am mancat 2 oua (ompleta sau fierte) cu 2-3 ciuperci calite, 1-2 felii de kaizer si o felie generoasa de feta. grin.gif

Pranzul variaza:
- carne de pui, vita, peste sau porc in toate felurile: fripta, la cuptor, prajita
- ceva lactate: branza topita, 1 cutie de perle de branza Dorna (4% grasime)
- o conserva de carne cand sunt in pana de idei

Cina:
- 1 cutie de Almette sau mini-desert de la Milli grin.gif
- peste afumat, carne de la pranz daca mi-a ramas, cascaval cu ceva muschi sau sunca presata
- am avut o data si polonezi, chiar daca sunt cu E-uri, dar imi era greu sa gatesc blushing.gif

In weekend am facut rulada de pui cu ciuperci. Buna! Am tras-o in poza, o sa povestec la retete cand ajung acasa.

Am mai povestit de rezultate la diete, nu mai repet si aici. biggrin.gif
amalia0701
Te pup iubita!
De azi 3 zile mancanc iar yang sad.gif , m-am plictisit de regimul asta.
Mi-am luat ieri rasol de vita, ca mi s-a cam acrit de pui si niste aripi de curcan sa imi fac piftie cheer.gif
Nessie
w00t.gif Buna idee cu piftia!! eat.gif cred ca o sa fac si eu ca mi s-a acrit si mie de carne de pui. mad.gif Ultima data am luat inima si limba de vita.

Succes cu regimul. pupic.gif
axe10
Ma Gabitza....ai slabit ma ceva ca nu imi dau seama....ca de chinuit vad ca te chinui....?
Si...unde vrei sa pleci...vezi ce nashpa sunt....mi-e lene sa ma duc in urma sa citesc....ia-ma si pe mine. Eu cand e vorba de plecat sunt prima... floare.gif
pupic.gif
Nessie
pupic.gif Ma bucur sa te vad pe aici! Merge dieta. Am dat mai multe detalii la Dieta Dr. Atkins.
aki
Salut Gabit.Ma duc si eu la dieta Atkins sa mai citesc ce faci tu si cum iti merge pupic.gif
lliliana
Sal Ness...nu ma lasa fara meniu azi pupic.gif Plaseaza shi tu ceva. Sa treci pe la mine prin jurnal sa vezi pozale cu Cristina shi am plasat o povestioara mai veche cu sotzul meu. O sa te distrezi. )).gif
blum.gif blum.gif blum.gif
midnight_talker
Gabi,ma bucur sa citesc vesti bune in jurnalul tau si anume ca te tii de dieta.reusim noi pana la urma,nu?Ce dieta tii acuma?
Pupici!
lliliana
Gabitz...plecaciuni nenumarate... hug.gif
Sper ca eshti bine, lasa acreala ca nu da bine )).gif Io am o muratura in biroul alaturat shi am arsuri la stomac )).gif
Ai grija de tine. Pup. hug.gif floare.gif pupic.gif
luchi
yahoo.gif E vineeeri!!!!
(si eu o urmaresc pe Lilish prin jurnale secret.gif ).
Nu comentez nimic despre atkins, stiu ca ai mai tinut, ca ai slabit, mie mi se pare greu. Citisem la un moment dat si ma batea gandul sa-l adopt, pentru ca virgula blum.gif, cu el slabise Renee zellweger dupa Bridget Jones..
Bafta! wink1.gif
lliliana
Azi numai ma fac....nu am chef sa lucrez nici un pik. Uf...Ashea ca Luk...dupe mineeeeeee..... hug.gif dance3.gif
Nessie
'Neata, iubitele! pupic.gif Ma bucur sa va vad p'acilea.
Eu merg inainte cu regimul, dar tot imi este greu din cauza constipatiei blushing.gif . Mi-am luat ceai de crusin si sper sa se rezolve. Cu mancarea m-am obisnuit, deja imi place ca imi fac toate poftele de branza cu mucegai, smantana, Almette si feta grin.gif Imi pare rau ca am cam dat-o pe mezeluri in schimb. Incerc sa iau ce e mai de calitate, dar tot mezeluri sunt. Am luat salam de Sibiu, pastrama afumata si niste carnaciori ca si cabanosul, dar mai subtiri doh.gif

Pentru deseara am in program peste, dar inca ma mai gandesc cum il fac, pentru ca nu merge cu legume. wacko.gif Am file de cod si ma gandeam sa fac ceva pachetele, rulada... unsure.gif

De cantarit nu ma mai cantaresc vreo saptamana ca trebuie sa-mi vina rusii si nu vreau sa ma demoralizez. tease.gif

Va pup si va doresc un weekend placut! pupic.gif

Lucule, si Gerri Halliwell tot cu Atkins ajunsese la corpul ala... Pacat ca a dat iar iama in frigider si intr-un an a pus la loc. wacko.gif

Lilish, spor la stat, daca nu ai chef de nimic. grin.gif Oricum e vineri si nu are rost sa te apuci sa muncesti ceva, ca nu poti continua maine, iar pana luni poate se rezolva de la sine. )).gif
lliliana
La mine nu mere asta cu lasatu'. Tot la mine se-ntoarce treaba...fir-ar... blum.gif
julyalina
pupic.gif gabitzul
e bun ceaiul de crusin... dar cam yach sad.gif
spor la dieta Gabitule ! cat mai ai ? ca sigur ai papa si tu un mar sau un kiwi blum.gif
ina_ceva
Buna, nessie!
Vad ca iti merge bine cu noul regim; 2.2 kg intr-o saptamana tare bine suna naughty.gif . Spor in continuare!
pupic.gif hug.gif
lliliana
Sal...Cum e Gabitz?...o saptamana noua, o frumusetze de perspectiva. De cate ori incepe o noua saptamana am senzatzia ca trebuie sa fac ceva...ceva de tzinut minte...nu totdeauna reushesc, dar perseverez. )).gif Iti urez o zi frumoasa... hug.gif
amalia0701
Servus iubita!
pupic.gif
Nessie
pupic.gif Salutari! Merge bine dieta in sensul ca ma tin de ea, dar de cantarit nu m-am cantarit. Ma simt balonata, dar sper ca maine sa imi fac curaj sa ma urc pe cantar si sa ma masor. M-am masurat cand am inceput impachetarile si vacuum, iar la 5 zile dupa am inceput si Atkins.

Mi-e o pofta de fructe de mor. doh.gif Cred ca dupa ce scap de regimul asta, fac o cura cu fructe sa imi treaca poftele. laugh.gif In curand or sa apara si urzicile, spanacul pe care abia le astept. O sa mananc cat de verde o sa pot.

E o diete cu cruditati, cred ca se cheama greed diet in care 80% din alimentele consumate sunt in stare naturala. tease.gif Mama, cat de bine suna acum o salata de varza rosie. drool.gif

Pe langa dieta am probleme cu raceala asta. Ma prinde usor si pe mine. M-am trezit cu dureri in gat, acum am frisoane, dau cu fervex si ma gandesc sa plec acasa, sa lucrez de acolo ca ma simt slabita. wacko.gif
lliliana
CITAT(Nessie @ 26-02-2007, 11:50 AM) *

pupic.gif Salutari! Merge bine dieta in sensul ca ma tin de ea, dar de cantarit nu m-am cantarit. Ma simt balonata, dar sper ca maine sa imi fac curaj sa ma urc pe cantar si sa ma masor. M-am masurat cand am inceput impachetarile si vacuum, iar la 5 zile dupa am inceput si Atkins.

Mi-e o pofta de fructe de mor. doh.gif Cred ca dupa ce scap de regimul asta, fac o cura cu fructe sa imi treaca poftele. laugh.gif In curand or sa apara si urzicile, spanacul pe care abia le astept. O sa mananc cat de verde o sa pot.

E o diete cu cruditati, cred ca se cheama greed diet in care 80% din alimentele consumate sunt in stare naturala. tease.gif Mama, cat de bine suna acum o salata de varza rosie. drool.gif

Pe langa dieta am probleme cu raceala asta. Ma prinde usor si pe mine. M-am trezit cu dureri in gat, acum am frisoane, dau cu fervex si ma gandesc sa plec acasa, sa lucrez de acolo ca ma simt slabita. wacko.gif

VITAMINA C.....Tzi-am spus de-atatea ori.... )).gif Ooooof...sa nu raceshti acu' ...Dau rezultate super impachetarile...vei vedea. cheer.gif
axe10
Si comprese cu burta calda...ca e carnitza ca in regim... lol.gif
bubbles
ness ce bine ca macar regimul iti prieste..lasa caraceala trece repede wink1.gif cat dai pe impachetari si vacuum?oricum in gheorgheni nu se gaseste asa ceva lol.gif
Nessie
CITAT(bubbles @ 26-02-2007, 07:37 PM) *

ness ce bine ca macar regimul iti prieste..lasa caraceala trece repede wink1.gif cat dai pe impachetari si vacuum?oricum in gheorgheni nu se gaseste asa ceva lol.gif

10 impachetari + 10 vacuum = 5 mil. Daca nu se fac la tine, poti sa-ti faci tu singura acasa, dar e mai migalos si se vad mai greu rezultatele. Uite am scris pe Diet Motion despre impachetarile acasa si ce ingrediente sa folosesti.
Tzutzi80
Ce mai faci gabic? Nu am apucat sa mai trec pe la tine. Am vazut ca te intrebai cum sa faci peste fara legume. Pai e simplu (desi nu stiu daca mai ai nevoie de reteta dupa atatea zile, dar eu tot scriu). E a mamei. Ei macrou congelat, il cureti, il dai cu sare, piper si ce condimente vrei (daca mai vrei), il pui in tava si il acoperi cu amestec 1/2 apa + 1/2 otet si il dai la cuptor. Trebuie intors cand s-a facut pe o parte. Apa scade si face un sos bun de tot. Si poti sa-l mananci asa, sau cu lamaie. Si e grozav biggrin.gif
amalia0701
Servus iubita
Fugi la farmacie si ia OSCILOCOCINUM 3 doze.
Una acu si alte 2 din 6 ore si o sa fii alt om.
Io din noiembrie iau in fiecare zi o vitamina C de 1000 de la calivita, nu am racit inca )).gif
Nessie
pupic.gif Pupici! Tzutzule, multumesc pentru reteta. Inca nu am facut pestele, asa ca o sa il fac dupa reteta ta. biggrin.gif Am facut aseara piftie ca tot mi-a facut Amalia pofta, deci pestele maine il prepar.

Am fost acasa aseara, m-am dres cu fervex si ceai si acum mi-e mai bine. Oscilococinum nu stiu cum e. unsure.gif Se dizolva in apa? O sa iau sa fie in casa in caz de raceli mai grele, dar acum cred ca e ok. Nu vreau sa iau prafuri d'astea, pentru ca majoritatea contin zahar sau miere si nu merg cu Atkins. Daca se urateste treaba, o sa iau, n-am de ales sorry.gif .

Am uitat sa ma cantaresc de dimineata. doh.gif
ina_ceva
La mine fervexul nu prea are efect; folosesc doar coldrex maxgrip wink1.gif

Am sa fac azi peste dupa reteta lui Tzutzi80 w00t.gif
amalia0701
OSCILOCOCCINUM e un medicament homeopat.
Cauta si tu pe net, e foatre eficient.
lliliana
CITAT(amalia0701 @ 27-02-2007, 10:58 AM) *

Servus iubita
Fugi la farmacie si ia OSCILOCOCINUM 3 doze.
Una acu si alte 2 din 6 ore si o sa fii alt om.
Io din noiembrie iau in fiecare zi o vitamina C de 1000 de la calivita, nu am racit inca )).gif

Yep...vitamina C e super pentru prevenirea racelii...Are dreptate Amalia.
Ness...o sa citesc depre impachetari acasa, mi se pare interesant. Totushi...cele de la salon dau rezultate fenomenale. cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.