Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La mai mic!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71
luchi
give_rose.gif Sanatate multa...Am auzit si eu de Oscilococcinum, n-am incercat; de tratat, ma tratez cu humex-tratament pentru 1 zi (iau pe 3-4 zile). pupic.gif
lliliana
Pup Gabitz meseriash.... pupic.gif
Nessie
Am avut o noapte de cosmar. wacko.gif cu o migrena ingrozitoare... Am simtit inainte sa am culc ca ma doare capul, dar am zis ca de la raceala, oboseala, imi venisera si rusii...am zis ca ma culc si imi trece. Dupa maxim o ora de somn, ma trezesc amortita de durere...

Nu stiu daca ati simtit asa ceva! E o durere de cap dusa la extrem, cu voma, ameteli, slabeli, frisoane, dezorientare. Abia la 5 am reusit sa atipesc putin, dar nici acum nu a trecut durerea, doar ca acum ma pot misca. sorry.gif

Am zis ca poate a fost atat de rau si din cauza faptului ca organismul a fost slabit, din cauza regimului. Cred ca o sa renunt la Atkins si incerc sa revin la normal cu mancatul. La cat de rau imi este acum nici nu am pofta de mancare oricum....

O sa recuperez ce ati mai facut deseara sau maine.
Va pup! pupic.gif
Pisik
CITAT(Nessie @ 28-02-2007, 03:52 PM) *

Am avut o noapte de cosmar. wacko.gif cu o migrena ingrozitoare... Am simtit inainte sa am culc ca ma doare capul, dar am zis ca de la raceala, oboseala, imi venisera si rusii...am zis ca ma culc si imi trece. Dupa maxim o ora de somn, ma trezesc amortita de durere...

Nu stiu daca ati simtit asa ceva! E o durere de cap dusa la extrem, cu voma, ameteli, slabeli, frisoane, dezorientare. Abia la 5 am reusit sa atipesc putin, dar nici acum nu a trecut durerea, doar ca acum ma pot misca. sorry.gif

Am zis ca poate a fost atat de rau si din cauza faptului ca organismul a fost slabit, din cauza regimului. Cred ca o sa renunt la Atkins si incerc sa revin la normal cu mancatul. La cat de rau imi este acum nici nu am pofta de mancare oricum....

Va pup! pupic.gif

Nessie, ai grija de tine, ti-au zis fetele ca Atkind-ul nu e bun, da-l incolo! Baga niste legume, niste vitamine, ai grija de tine pupic.gif Sanatate multa!
axe10
CITAT(Nessie @ 28-02-2007, 01:52 PM) *

Va pup! pupic.gif

Imi pare rau ca ti-e asa....e cam rau fara legume si fructe ca de unde vitamine atunci....stiu ca iei pastile dar nu prea e de ajuns...
Ai grija Gabita pupic.gif hug.gif
ina_ceva
Imi pare rau sa aud asta, nessie pupic.gif hug.gif Ai grija de tine!
Noi te asteptam la WW wink1.gif
bubbles
hey ness ... sorry ca te simti rau sorry.gif eu iau actimel in fiecare dimineata si nu am mai racit..a si bag si cate 3 mere pe zi biggrin.gif
Andreea-Rodica
Sanatate multa si grija si mai multa! Sa te faci bine si sa nu mai patesti asa ceva niciodata! o imbratisare hug.gif si un ceai cafea.gif
midnight_talker
iti doresc o primavara frumoasa si senina,cu forte noi si multa ambitie!Sa-ti treaca raceala!!!
Pupici!
Tzutzi80
Ai grija de tine! Hai la WW sau Monti. Lasa atkinsul, ca pui la loc dupa si in plus. Asa au patit toti pe care ii cunosc si au tinut atkins

Imagine
_noni_
sper ca esti mai bine! sanatate si o zi cu miros proaspat de primavara!

Imagine
ina_ceva
O primavara plina de realizari!

Imagine
Tzutzi80
gabicule pe unde umblii? La cate mesaje scapt de soparla....ca pe bune ca nu imi place (sper sa nu dau mai incolo de sarpe cumva unsure.gif
axe10
Cum esti Gabi? Ti-a trecut raceala?
Nessie
Va multumesc pentru toate florile si cuvintele frumoase! kisses.gif Am fost foarte aglomerata zilele astea, abia am intrat de cateva ori pe net, dar sunt bine. Raceala a trecut, Atkins a trecut si el... Am ramas la cele 2,2 kg pierdute si acum nu tin un regim anune, dar mananc de bun simt. grin.gif
Weekendul viitor o sa plec la munte 3 zile si nu vreau sa ma apuce lesinul pe acolo de pofta, asa ca o sa mananc ce pot mai dietetic. Cand ma intorc ma gandesc mai serios ce fac.

Am primit ieri un cadou intarziat de ziua mea de la colegii de la munca, dar super cadoul. yahoo.gif Un abonament la tae-bo, un tuns si 2 carti cu mancare dietetica. laugh.gif Deci, de saptamana viitoare merg la tae-bo.
bubbles
hey ness pupic.gif misto cadou wink1.gif ai renuntat la atkins tocmai cand ziceam si eu ca ma pauc )).gif dar oricum mai ast o sapt sa treaca rusii ca si asa retin apa bang.gif
axe10
CITAT(Nessie @ 03-03-2007, 10:41 PM) *

Va multumesc pentru toate florile si cuvintele frumoase! kisses.gif Am fost foarte aglomerata zilele astea, abia am intrat de cateva ori pe net, dar sunt bine. Raceala a trecut, Atkins a trecut si el... Am ramas la cele 2,2 kg pierdute si acum nu tin un regim anune, dar mananc de bun simt. grin.gif
Weekendul viitor o sa plec la munte 3 zile si nu vreau sa ma apuce lesinul pe acolo de pofta, asa ca o sa mananc ce pot mai dietetic. Cand ma intorc ma gandesc mai serios ce fac.

Am primit ieri un cadou intarziat de ziua mea de la colegii de la munca, dar super cadoul. yahoo.gif Un abonament la tae-bo, un tuns si 2 carti cu mancare dietetica. laugh.gif Deci, de saptamana viitoare merg la tae-bo.

Super cadou....i-am zis de nu stiu cate ori lu' barbate-miu ca e o idee buna sa faci cadou unei femei un abonament la un club de ceva, la un salon de frumusete...ca ce ne mai place sa ne rasfatam...
midnight_talker
Interesanta idee de cadou.Sa te distrezi bine la munte si sa nu te scalzi in abateri!
Pupici!
julyalina
pupic.gif Gabitzul hug.gif
amalia0701
Am trecut sa iti spun ca te iubesc!
Nessie
pupic.gif Pupici! Si eu te iubesc!
ina_ceva
Distractie placuta la munte! give_rose.gif
Noroc de abonamentul ala, ca altfel... blum.gif
midnight_talker
Ce-s cu declaratiile astea de iubire pe aici????Unii pot fi gelosi! wink1.gif
Pisik
Gabi, imi pare rau ca nu vii la inalnire, mi-ar fi placut sa te cunosc, fetele vorbesc asa frumos de tine smile.gif
Cu siguranta insa data viitoare o sa poti veni si tu, pana atunci ii dam cu poze

Te-ai hotarat sa mai tii vreo dieta? Cam ce mai papi acum, ca ai renuntat la atkins, ai reintrodus fructele, legumele, fainoasele? Eu mai tin cateva zile South Beach prima faza si vroiam sa ma orientez asa, cam cand si ce, in ce ordine ar fi bine sa introduc alimentele.

Pupici pupic.gif
amalia0701
CITAT(midnight_talker @ 05-03-2007, 10:51 PM) *

Ce-s cu declaratiile astea de iubire pe aici????Unii pot fi gelosi! wink1.gif

pupic.gif
De ce sa fii geloasa draga mea?
Uite iti fac cadou aici la Gabi_c trandafirul meu galben care a inflorit ieri iar
Imagine
Nessie
w00t.gif wow cata lume!

De ce sa fiti geloase, vorba Amaliei? Eu va iubesc pe toate! hug.gif

Pisik si mie imi pare tare rau ca nu pot veni. sad.gif Asteptam de mult intalnirea asta, ca a zis Noni de anul trecut ca facem mare intalnire cand vine in tara. Asa s-a nimerit. sad.gif E ziua lui iubi meu si mergem la munte mai multi prieteni, chair nu pot sa aman. wacko.gif

Weekendul viitor poate ne mai intalnim o data, care puteti veni. kisses.gif

Acum nu tin o dieta anume, doar incerc sa mananc de bun simt. La Atkins am renuntat cand am simtit ca am organismul slabit, ca ma prinde raceala si ma apuca des durerile de cap. Am avut inca 5 zile in care am introdus treptat carbohidratii si acum e ok. Am ramas la cele 2,2 kg pierdute.

Ieri am mancat asa:

MD:
- omleta din 2 oua si 1/2 felie de kaizer

Pranz:

- 300 g legume facute la wok cu 1 lingurita ulei de masline

Gustare:
-o banana
-un mar

Cina:
- o salta din 2 rosii si vreo 30-50 g branza feta
- o banana
- vreo 4-5 curmale.

Cred ca e ok ce mananc acum, dar de luni s-a hotarat si al meu sa tina regim, cu o conditie: ii fac meniu pe 30 de zile si isi ia pachet. yahoo.gif Mi-e drag ca nu o sa mai gatesc separat si asa ne incurajam reciproc, nu mai salivez la popcornul lui la film etc.

Acum muncesc sa fac 2 versiuni de meniuri (unul pentru femei, unul pentru barbati) cu un regim sanatos, cu reducere de calorii si cu sport. O sa il pun pe blog cand il termin si va anunt cum merge.
julyalina
pupic.gif si de la mine hug.gif
bubbles
`neata ness yahoo.gif gata atkins`ul hug.gif let`s dance dance2.gif dance3.gif

amalia0701
O sa ma indragostesc de iubitul tau dry.gif
Ma bucur mult pentru voi pupic.gif pupic.gif
Asta da dovada de dragoste roll2.gif
crissy
La multi ani! Sa ai o zi superba in care sa fii rasfatata in fiecare secunda.
floare.gif de la mine si Elise.
Nessie
cheer.gif La multi ani, iubitele mele! give_heart.gif Multa fericire si o primavara de vis va doresc! give_rose.gif
ina_ceva
La multi ani, fetitza dulce!
Iti doresc o primavara luminoasa, cu multe impliniri, sa fii iubita si fericita! give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif

pupic.gif hug.gif
Andreea-Rodica
La multi ani! O primavara senina, plina de iubire si fericire! floare.gif
Sexymom
Super ca te sustine si iubitul tau. Si al meu a facut-o o perioada, dupa care el s-a apucat serios de regim si eu am luat-o pe aratura.
LA MULTI ANI, sa ne vedem cu bine la vara.La o inghetata. give_rose.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 08-03-2007, 10:55 AM) *

cheer.gif La multi ani, iubitele mele! give_heart.gif Multa fericire si o primavara de vis va doresc! give_rose.gif

pupic.gif
Ce mananci nu ne mai spui?
Cand plecatzi la Bran?
hug.gif
Nessie
Buna! Acum plec! cheer.gif Sunt pe fuga, va pup si va doresc un weekend frumos. Sa va simtiti bine la intalnire! pupic.gif
Sexymom
Drum bun Gabic, sa vi cu multe poze frumoase. pupic.gif
Nessie
Am veeeeenit! cheer.gif A fost cel mai frumsos concediu. grin.gif M-am simtit excelent, am facut activitati inedite (zic eu), am tras cu arcul, ne-am dat cu tiroliana, am jucat tenis de camp, de masa, am avut la 2 pasi de noi o stana, am facut foc de tabara, concurs de bulz ciobanesc, animalute erau peste tot si foarte blande, chiar daca erau salbatice (cerbi, caprioare, iepuri, capre, ponei, oi, caini si pisici nu mai zic biggrin.gif ). Poze am facut foarte multe, acum le-am pus la descarcat, iar cand sunt gata fac o selectie si va pun cateva.

Acum am o sedinta si sper pana termin eu, sa fie si pozele gata. wink1.gif
bubbles
hey ness hug.gif asteptam poze biggrin.gif

Imagine
amalia0701
Ma bucur ca ti-a placut si v-ati simtzit bine pupic.gif
Astept sa termini sedintza si sa ne spui ce mancatzi de azi naughty.gif
bubbles
ImagineImagineImagine
dany
Buna , Nessie !

Ma bucur ca v-ati distrat in Bran hug.gif .Cum a fost cu autobuzul , asa cum stiam eu sau s-a schimbat ceva ?
ina_ceva
Buna! pupic.gif

Astept cu nerabdare pozele wink1.gif
Nessie
CITAT(danyhoney @ 12-03-2007, 12:01 PM) *

Buna , Nessie !

Ma bucur ca v-ati distrat in Bran hug.gif .Cum a fost cu autobuzul , asa cum stiam eu sau s-a schimbat ceva ?
Cu autobuzul ne-am descurcat in gara. Din autogara imediat in dreapta garii nu se pleca spre Bran, asa ca am luat un autobuz din faza. Am mers la o alta autogara langa stadion si de acolo sunt autobuze spre Bran din 30 in 30 de minute.

Deci... grin.gif sa incep cu mancarea..
Aici aveti tochitura de la prima masa. A fost dementiala. tease.gif Am intrebat cum a fost facuta, dar evident, bucatarul nu isi spune secretele.
Imagine
Asta e micul dejun de a doua zi care mi-a cauzat o indigestie. )).gif Nu mai mancasem jumari de muuuult timp si mi s-a facut rau. Drept urmare, nu am mai mancat pana a doua zi dimineata.
Imagine
A, ba am mai mancat jumatate din asta. grin.gif
Imagine

Nu mai am poze cu mancare ca dupa 2 zile ne-au murit bateriile la aparatul foto, iar magazine nu aveam in zona.
dany
Miam-miam .....mi s-a umplut gura de apa )).gif . Mai ales la kürtosh-ul ala biggrin.gif
Nessie
Aici sunt tot la micul dejun, cu cana de lapte in fata.
Imagine

Vasele in care serveau mancarea mi-au placut foarte mult, ca erau din lut. smile.gif
Scuzati fatza, dar din cauza aerului de munte, de la 7-8 nu mai puteam dormi, dar somn inca imi era. wacko.gif Deci fac un efort sa tin ochii deschisi in poza. laugh.gif
Pisik
Nessie, stiu si eu pensiunea aia, e dementiala!

Iar tu esti foarte frumusica, foarte foarte chiar pupic.gif

Imi ploua in gura rau dupa colacul ala, eu dau gata una bucata singura blushing.gif , la jumate nu ma pot opri
Nessie
Aici eram amazoana. )).gif
Imagine

Pisik, multumesc mult! give_rose.gif

De obicei si eu rad colacul ala, dar inca imi era rau de la jumari atunci. )).gif
ina_ceva
Superbe pozele, nessie!
Cred ca v-ati distrat pe masura.
La ce pensiune ati stat?
Nessie
Aici e o poza din castelul Bran. Nu am auzit nimic vorbindu-se de Vlad Tepes, de turci, de vampiri. wacko.gif blink.gif Peste tot in castel erau poze cu regina Maria, iar ghizii vorbeau numai de falimilia regala. Nu stiu de cand s-a facut schimbarea, dar cand am mai fost acum vreo 8 ani, numai de Dracula se vorbea.
Imagine

In schimb, langa castel e ceva de genul "magazinul groazei" )).gif Sunt magazine cu suveniruri, un bar si cate un tip mascat care tzipa cat il tin plamanii cand treci pe langa el swoon.gif . Aici sunt poze din bar. Asta e masa. tease.gif
Imagine

Imagine

Imagine

Sambata seara am avut foc de tabara, cu muzica si concurs de bulz.
Imagine

Muzicantii
Imagine

harmalaie pe langa concurenti
Imagine

Bulzii cu pricina pusi pe jar la copt
Imagine
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.