Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La mai mic!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70
dany
Superbe pozele , Nessie ! Esti tare frumusica hug.gif
Nessie
CITAT(ina_ceva @ 12-03-2007, 12:37 PM) *

Superbe pozele, nessie!
Cred ca v-ati distrat pe masura.
La ce pensiune ati stat?
Ina, am fost la Vila Bran, dar cu peripetii. Adica daca vrei sa ai cazare aici, trebuie sa rezervi cu cateva luni inainte. Eu am sunat pana am tampit sa vad daca se poate face ceva. Pana la urma rezervasem la o vila langa asta, dar cand am ajuns vineri in Bran am mers direct la Vila Bran la receptie. Am asteptat o ora si s-au eliberat niste camere. Am avut noroc. smile.gif

CITAT(danyhoney @ 12-03-2007, 12:52 PM) *

Superbe pozele , Nessie ! Esti tare frumusica hug.gif
pupic.gif
Multumesc mult!
amalia0701
Te pup draga mea.
Tare bine iti sta la munte hug.gif
ma bucur ca ca fost frumos, meritati o vacantza pupic.gif
Sexymom
Ai ramas la fel de frumoasa asa cum te stiu.
Mi-au placut mult pozele, eu nu am fost la Bran decat ca sa mananc intr-un restaurant cu fitze, castelul l-am vazut pe dinafara.
Dar vara asta ajung SIGUR ca nasa mea sta in Poiana Brasov si ma duce colo.
Dragut muzicantul naughty.gif
Nessie
Am facut meniul pentru mine de 1200 calorii. O sa ma duc si la sala azi. biggrin.gif

Pana acum e ok, cu exceptia faptului ca la pranz am constatat ca mi-a disparut conserva de peste din frigider. devil.gif Imi venea sa ii iau pe toti la bataie de nervi. Am mancat doar frunzele de salata cu 2 felii de paine. Si ca sa fie si mai frumos, azi s-a terminat si uleiul care era la serviciu asa ca am mai economisit niste calorii. dry.gif Am bagat un mega ceai antistres si mi-am mancat ambele gustari tot acum ca sa mai taca matzele ca prea faceau scandal. dry.gif
Pisik
CITAT(Nessie @ 12-03-2007, 05:47 PM) *

Am facut meniul pentru mine de 1200 calorii. O sa ma duc si la sala azi. biggrin.gif

Pana acum e ok, cu exceptia faptului ca la pranz am constatat ca mi-a disparut conserva de peste din frigider. devil.gif Imi venea sa ii iau pe toti la bataie de nervi. Am mancat doar frunzele de salata cu 2 felii de paine. Si ca sa fie si mai frumos, azi s-a terminat si uleiul care era la serviciu asa ca am mai economisit niste calorii. dry.gif Am bagat un mega ceai antistres si mi-am mancat ambele gustari tot acum ca sa mai taca matzele ca prea faceau scandal. dry.gif

Am incercat si eu sa intru pe site-ul dat de tine, sa imi fac dieta personalizata, dar nu m-am descurcat cu masuratorile lor, inaltimea in picioare, greutate in lbs, tu cum ai facut?
Nessie
CITAT(Pisik @ 12-03-2007, 05:02 PM) *
Am incercat si eu sa intru pe site-ul dat de tine, sa imi fac dieta personalizata, dar nu m-am descurcat cu masuratorile lor, inaltimea in picioare, greutate in lbs, tu cum ai facut?
Pisik, siteul este al meu si eu am facut meniul.

Prin calculele alea mi-am calculat grosso modo necesarul zilnic de calorii. Articolul cu meniul este o continuare a astuia in care am dat cateva explicatii despre ce vreau sa fac cu dieta asta.

Intr-un alt articol (am link si acolo) am explicat How to set a realistic goal, dar uite inca o data

Cum sa iti calculezi necesarul zilnic de calorii pentru mentinere:
Daca esti o femeie cu o activitate zilnica moderata (mers pe jos):
greutatea ta in pounds x 15 = nr calorii zilnice necesare pentru mentinere

Ca sa iti fie mai usor sa transformi kilogramele in pounds uite aici un site.

Are mai mult sens acum meniul sau mai mult te-am incurcat? wacko.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 12-03-2007, 03:47 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif
Stiam ca la firmele serioase nu se fura mancarea lol.gif lol.gif lol.gif
Maine du 2 conserve, una pentru tine si alta pentru fomist )).gif
Te pupicesc, sper ca nacar tu sa nu faci abateri, pe mien iar m-o lovit pofta de dulce>
Azi am incercat sa iau la gustare fostic si semintze de floarea soarelui, dar degeaba.
mad.gif
Pisik
CITAT(Nessie @ 12-03-2007, 07:15 PM) *

CITAT(Pisik @ 12-03-2007, 05:02 PM) *
Pisik, siteul este al meu si eu am facut meniul.

Prin calculele alea mi-am calculat grosso modo necesarul zilnic de calorii. Articolul cu meniul este o continuare a astuia in care am dat cateva explicatii despre ce vreau sa fac cu dieta asta.

Intr-un alt articol (am link si acolo) am explicat How to set a realistic goal, dar uite inca o data

Cum sa iti calculezi necesarul zilnic de calorii pentru mentinere:
Daca esti o femeie cu o activitate zilnica moderata (mers pe jos):
greutatea ta in pounds x 15 = nr calorii zilnice necesare pentru mentinere

Ca sa iti fie mai usor sa transformi kilogramele in pounds uite aici un site.

Are mai mult sens acum meniul sau mai mult te-am incurcat? wacko.gif

Sarumana, am inteles, mie mi-a dat cam 1350 de calorii, dar nu am nervi sa stau sa calculez caloriile la tot ce pap
buretel
neatza gabicule pupic.gif
ce vacanta faina ai avut, arati asa de relaxata in poze, ca sa nu mai zic frumoasaaaaa tare hug.gif
am intrat si eu pe siteul tau sa citesc, si mi-au placut retetele blum.gif

am fost si eu anul trecut la Vila Bran, dar nu m-am cazat acolo, in schimb am mancat la stana, la restaurantul de acolo, si mi-am lasat juma' de ficat topit printre bulzuri si tochituri )).gif )).gif buuune rau blushing.gif
bubbles
`neata ness Imagine ce faci?eu`s fornaita un pic..sper sa nu ma prinda raceala mia rau..de aia tb sa ma duc la sala sa scot raceala din mine dance3.gif dance2.gif gym.gif
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 12-03-2007, 07:32 PM) *
lol.gif lol.gif lol.gif
Stiam ca la firmele serioase nu se fura mancarea lol.gif lol.gif lol.gif
Asa este! lol.gif lol.gif De acord cu tine, dar unde mai sunt firme serioase in ziua de azi? )).gif )).gif
julyalina
pupic.gif gabitz
CITAT(buretel @ 13-03-2007, 09:16 AM) *

am fost si eu anul trecut la Vila Bran, dar nu m-am cazat acolo, in schimb am mancat la stana, la restaurantul de acolo, si mi-am lasat juma' de ficat topit printre bulzuri si tochituri )).gif )).gif buuune rau blushing.gif

cheer.gif si io am fost la Vila Bran si subscriu la ce a spus buretel blum.gif bulzul e criminal blum.gif
Nessie
CITAT(Pisik @ 12-03-2007, 08:06 PM) *
Sarumana, am inteles, mie mi-a dat cam 1350 de calorii, dar nu am nervi sa stau sa calculez caloriile la tot ce pap
Nici eu nu pot sa calculez la ce pap, dar de o saptamana tot le invart si le socotesc sa iasa si caloriile si grasimile bune si regula de 3 mese + 2 gustari etc. Am zis ca mai intai socotesc si fac meniul, iar apoi stiu ce am sa mananc pentru o saptamana.

ce vacanta faina ai avut, arati asa de relaxata in poze, ca sa nu mai zic frumoasaaaaa tare hug.gif

cheer.gif cheer.gif Greu mai prinde omul piciorus de buretel prin zona. w00t.gif Bine ai revenit si multuemsc de aprecieri! pupic.gif
Bulz nu am apucat sa mananc pentru ca s-a facut concursul in perioada nasoala cu raul de jumari. )).gif Am mancat in schimb o mamaliguta cu smantana si cas la stana de sta pisica'n coada. eat.gif Mancam si lesinam. tease.gif

Neaparat sa te duci sa stai la Vila Bran ca se merita. Toate activitatile sunt incluse in pretul de cazare care este acelasi ca la restul vilelor.

CITAT(bubbles @ 13-03-2007, 11:12 AM) *

`neata ness ce faci?eu`s fornaita un pic..sper sa nu ma prinda raceala mia rau..de aia tb sa ma duc la sala sa scot raceala din mine dance3.gif dance2.gif gym.gif
Baga niste miere daca poti cu lamaie. Mama prietenului meu m-a invatat o super reteta de gonit raceala: dai pe razatoarea mica o lamaie intreaga (cu coaja) si o amesteci cu miere de salcam dupa gust . biggrin.gif eu am pus 1/2 de borcanel. O lasi la macerat in frigider si cateva saptamani daca vrei si iei cate 1-2 lingurite dimineata si seara. Te pune pe picioare imediat. pupic.gif

CITAT(julyalina @ 13-03-2007, 11:25 AM) *

pupic.gif gabitz cheer.gif si io am fost la Vila Bran si subscriu la ce a spus buretel blum.gif bulzul e criminal blum.gif
pupic.gif Canarul! Acum imi pare rau ca nu am gustat din bulzul ala. doh.gif Motiv suplimentar sa mergem la vara iar. )).gif
amalia0701

plecaciune.gif plecaciune.gif plecaciune.gif
Potolitziva cu mancarurile astea ingrasacioase ca am inundat tastatura. bataita.gif bataita.gif
bubbles
ms ness pupic.gif dar cred ca ma duc la sala ca sa imi treaca raceala biggrin.gif sa transpir din toti porii lol.gif
buretel
amalia blum.gif blum.gif
gabicule hug.gif hug.gif am vrut sa stam la vila bran, dar n-am gasit cazare sad.gif
si ca sa vezi ce purcel am fost, in afara de bulz si alea alea, am mancat si ciorba de fasole inainte )).gif
de lenesa ce am fost, am asteptat sa aduca al meu masina pana sus sa ma ia, ca nici nu mai puteam respira normal lol.gif se uitau si chelnerii dubios la mine, de cat am bagat blink.gif e drept, doua zile dupa am stat numai pe iaurt si grisine salut.gif viva!
Nessie
lol.gif Da, era chinuitor sa cobori dealul ala dupa ce mancai. Norocul nostru a fost ca eram cazati chiar la vila de langa stana si restaurant. tease.gif Faceam 2 pasi pana in hamac. laugh.gif
bubbles
ehh daca tot va laudati asa ... hai sa ma laud si eu biggrin.gif
am fost pe 8 martie la restaurant si am luat impreuna cu babu un platou cu mancare(specific restaurantului) care continea asa :
-cabaos
-cartofi prajiti muuuulti
-piept pui gratar cu cascaval
-legume fierte(mazare,porumb etc)
-cotlet porc gratar
-ficatei pui
-si nu imi mai aduc aminte... lol.gif era muuulta mancare biggrin.gif
si eu...adica je moi lol.gif a mancat...numai pieptul de pui cu cascavalul si cateva legumioare...iar ca desert mi`am comandat o salata de fructe fara frsica biggrin.gif ...
ehhh...ce ziceti de asta...a si apoi am dansat de credeam ca ma prabusesc )).gif
buretel
bubbles, pai tu ai fost cuminte, nu ca noi cheer.gif

doh.gif asa e, dealul ala era cumplit! dar tu ai fost norocoasa blum.gif

ps: acum ca tot vorbeam de bulzuri si alte cele, mi-am adus aminte ca atunci, in timpul mesei am comandat ardei iuti. si vine nenea ala cu 2 ardei! pai bine maaaa, eu is om de 2 ardei? wacko.gif ia, val vartej cu mai multi laugh.gif si a venit inapoi cu o strachina mica, plina lol.gif lol.gif si tot mancand eu ba ardei, ba metzetze, numai ce ma uit pe geam si vad un cal tease.gif chiar acolo, langa mesele de afara. deci primul impuls a fost ca am vedenii din cauza mancarii, ma gandeam ca numai de la alcool as putea pati asta, dar chiar si de la mancare? tease.gif m-am convins ca e real numai dupa ce am iesit afara, sa-l vad lol.gif lol.gif

asa ca, next time, vila branul si facilitatile le sar pt o perioada w00t.gif pana mi se repun ficatii la loc lol.gif
Nessie
lol.gif lol.gif Da, animalutele sa plimba singure pe unde vor. lol.gif lol.gif Era o capra (tap? eusa_think.gif ) acum pe care toata lumea o stia de capra nebuna. Se plimba linistita pe unde vrea, sare toate gardurile, nu o poate tine nimeni inchisa intr-un tarc si cauta "victime." )).gif )).gif Daca te alege de victima te urmareste sa o scarpini intre coarne, iar daca nu vrei e insistenta si devine impungacioasa rau. lol.gif

Ea e:
Imagine
julyalina
CITAT(buretel @ 13-03-2007, 12:22 PM) *

ps: acum ca tot vorbeam de bulzuri si alte cele, mi-am adus aminte ca atunci, in timpul mesei am comandat ardei iuti. si vine nenea ala cu 2 ardei! pai bine maaaa, eu is om de 2 ardei? wacko.gif ia, val vartej cu mai multi laugh.gif si a venit inapoi cu o strachina mica, plina lol.gif lol.gif si tot mancand eu ba ardei, ba metzetze, numai ce ma uit pe geam si vad un cal tease.gif chiar acolo, langa mesele de afara. deci primul impuls a fost ca am vedenii din cauza mancarii, ma gandeam ca numai de la alcool as putea pati asta, dar chiar si de la mancare? tease.gif m-am convins ca e real numai dupa ce am iesit afara, sa-l vad lol.gif lol.gif

buretelule, eu am si calarit la Vila Bran blum.gif
asta este calul?
Imagine
bubbles
ness hai k te intreb pe tine ca tu cunsoti lol.gif
ce sunt wassa ,cum arata si intr`un magazin unde sa caut? pupic.gif
Nessie
CITAT(bubbles @ 13-03-2007, 07:15 PM) *

ness hai k te intreb pe tine ca tu cunsoti lol.gif
ce sunt wassa ,cum arata si intr`un magazin unde sa caut? pupic.gif
)).gif )).gif Ok, le cunosc pe astea.

Wasa sunt crackeri. Niste painici subtiri si uscate cu diferite arome si cu diferite compozitii. Eu le gasesc in supermarketuri pe langa painea feliata sau la raionul e produse dietetice, depinde de magazin.

Uite cum arata feliutele, dar le gasesti la pachet mare de vreo 50 de feliute si costa in jur de 50.000 lei.

Am gasit si o poza cu pachetul intreg. Imagine
Tzutzi80
w00t.gif Gabicule arati super! Vad ca stii sa tragi cu arcul! Sa nu imi spui ca esti sagetator lol.gif naughty.gif pupic.gif
bubbles
mersi gabi pupic.gif daca vrei sa ma vz si tu pe mine intra la mine in jurnal blum.gif numai sa nu ai cosmaruri apoi )).gif
Nessie
CITAT(bubbles @ 13-03-2007, 07:54 PM) *

mersi gabi pupic.gif daca vrei sa ma vz si tu pe mine intra la mine in jurnal blum.gif numai sa nu ai cosmaruri apoi )).gif
biggrin.gif Vazut, modificat si poza. blum.gif
bataita.gif Si de ce sa am cosmaruri? Esti frumoasa si slabuta! pupic.gif Si tu tot mai vrei sa slabesti tease.gif
bubbles
ce poza aimodificat? pai nu se vede acolo dar la picioare si fund e marea problema biggrin.gif ca la fata m`am tras ca tapu la... lol.gif scz de expresie bang.gif
Nessie
)).gif In poza arati bine si deci concluzia mea pana la proba contrara ramane: arati bine. grin.gif
Am vazut la neuroni poza de la 8 martie.... blush.gif al tau nu vrea sa slabeasca?
bubbles
da...pai mai greu cu convinsul grin.gif ca inainte avea 62 kg si a ajuns acum la 70-72 doh.gif dar nu imi fac griji ca vine vara si incep sa aduc in casa numai legume si carne slaba de pui...ca sa il pun si pe el astfel la regim biggrin.gif
buretel
CITAT(julyalina @ 13-03-2007, 01:41 PM) *

buretelule, eu am si calarit la Vila Bran blum.gif
asta este calul?
Imagine

alinus, nu vad nimic sad.gif o fi ca pegasus, si-a pus aripi si a zburat din poza? )).gif )).gif

neatza gabicule pupic.gif pupic.gif totala capra aia lol.gif

bubbles, eu am wasa delikatessen, mi se par cei mai buni dintre toti. dar o sa-mi iau si eu fiber rye, ca arata bine de tot.
Nessie
Buna! pupic.gif
CITAT(buretel @ 14-03-2007, 11:06 AM) *
alinus, nu vad nimic sad.gif o fi ca pegasus, si-a pus aripi si a zburat din poza? )).gif )).gif
Alinush, ai pus poza direct dintr-un album foto de pe Yahoo si de asta si-a luat zborul. Yahoo aloca un ID temporar pozelor, iar peste vreo 6 ore dispare ID-ul dispare si linkul la poza aia. Daca poti sa ne arati Pegasul pe iamgeshack.us ar fi minunat. grin.gif
julyalina
pupic.gif gabitzul si pupic.gif buretelul sclipicios pupic.gif
Gabitzule, nu am acces la iamgeshack.us dar mai postez odata de pe picassaweb

Imagine

P.S. mie imi place wasa leger blum.gif
buretel
canarule, super poza! w00t.gif eu nu m-as fi incumetat blink.gif am avut o tentativa prin apuseni, acum muuulti ani. eram cu niste prieteni si m-au asigurat ca nu patesc nimic daca ma urc pe un cal, caci unul dintre ei va sta langa mine. dar numai ce m-au urcat sus, si au taiat-o toti de langa mine lol.gif ei faceau poze, si eu tipam ca din gura de sarpe, ca o cam bagasem pe maneca )).gif )).gif noroc insa ca a fost un cal destept si ascultator, altfel eram amazoana de-acum lol.gif

ps: calul de la bran vazut de mine era maro blum.gif
Nessie
CITAT(buretel @ 14-03-2007, 04:09 PM) *
ps: calul de la bran vazut de mine era maro blum.gif
)).gif Eu am vazut un PONEI maro acum. lol.gif O fi intrat la apa calutul tau.
Tzutzi80
Floricele, floricele, cine mai vrea floricele pupic.gif cheer.gif

Imagine

VA ROG SA NU VA GANDITI LA INGRASACIOASELE FLORICELE, ca nu se gasesc in floraria mea virtuala din aceasta dimineata naughty.gif
Nessie
pupic.gif Multumesc frumos! w00t.gif
aki
Salut Gabita
Doamne ce bine v-ati distrat si ce de-a mincare w00t.gif .Tare frumos si tu esti atit de frumusica si nu esti grasa de loc,esti normala.Nu ti-i frica ca daca mai slabesti te ve trage si la fata?
Cum se numesc acelea care le coceati si din ce sunt ele?Cit v- costat vacanta si cite zile ati stat?In $ te rog. pupic.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 15-03-2007, 12:51 PM) *

Salut Gabita
Doamne ce bine v-ati distrat si ce de-a mincare w00t.gif .Tare frumos si tu esti atit de frumusica si nu esti grasa de loc,esti normala.Nu ti-i frica ca daca mai slabesti te ve trage si la fata?
Cum se numesc acelea care le coceati si din ce sunt ele?Cit v- costat vacanta si cite zile ati stat?In $ te rog. pupic.gif

Gabi-c e la masa cu fetele.
Asa ca iti spun io, coceau BULZ.
Mamaliga ci brinza, unt, smantana, etc...........
Lesin de pofta tease.gif
Gabi-c vrea in partile inferioare sa se mai traga lol.gif
Amanunte financiare nu stiu, dar parca zicea ca a gasit cazarea pe net.
aki
Aha merci mult Amalia pupic.gif
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 15-03-2007, 01:06 PM) *
Gabi-c e la masa cu fetele.
Asa ca iti spun io, coceau BULZ.
Mamaliga ci brinza, unt, smantana, etc...........
Lesin de pofta tease.gif
Gabi-c vrea in partile inferioare sa se mai traga lol.gif
Amanunte financiare nu stiu, dar parca zicea ca a gasit cazarea pe net.
Multumesc pentru explicatie pupic.gif mai ales pentru partea cu trasul la fund. lol.gif

Deci, Rodica, am stat la Vila Bran si am platit cam 5$/noapte.

Mai am de slabit mult, nu-mi fac griji. Iar la fata vreau sa slabesc ca am gusa si falcutze de harciog. blum.gif
Tzutzi80
Gabic...5$ sau 50%????
Nessie
5$ e pretul...
din ce sa fie 50%? blink.gif
Tzutzi80
50$ vroiam sa zic. Ca 5$ inseamna cam 12 RON (120000 lei vechi) si mi se pare ieftin tare.
Nessie
grin.gif blushing.gif Ai dreptate... sunt economista doar )).gif give_rose.gif
Rodica, a costat camere 45 $ pe noapte, adica 1 mil lei romanesti. tease.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 15-03-2007, 03:50 PM) *

grin.gif blushing.gif Ai dreptate... sunt economista doar )).gif give_rose.gif
Rodica, a costat camere 45 $ pe noapte, adica 1 mil lei romanesti. tease.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
Ce salar zicei ca ai dr. economista?
lol.gif lol.gif lol.gif
Te iubesc pupic.gif
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 15-03-2007, 04:04 PM) *
lol.gif lol.gif lol.gif
Ce salar zicei ca ai dr. economista?
lol.gif lol.gif lol.gif
Te iubesc pupic.gif
Nu se punepentru ca acum lucrez in IT. blum.gif Cred ca de aici mi se trage... doh.gif
ina_ceva
45 camera (de 2 pers)?
Nessie
CITAT(ina_ceva @ 15-03-2007, 05:13 PM) *

45 camera (de 2 pers)?
Da, 1 mil/noapte camera de 2 persoane. Intra pe siteul vilei si vezi cate activitati au incluse in pretul asta. grin.gif Eu am fost foarte intcantata, dar problema e ca mereu sunt ocupati. Trebuie sa suni cu cateva luni inainte sa rezervi.
dany
Super tarif , Nessie !!! Si , uite asa , am gasit o alternativa a urmatorului concediu in Ro . Mersi ! pupic.gif Fiind nascuta in Brasov nu am facut niciodata un WE in Bran sad.gif . Imi ajungea o zi ( de dimineata pana seara ).

Cred ca Dirk al meu ar fii incantat .
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.