CITAT(Pisik @ 12-03-2007, 08:06 PM)

Sarumana, am inteles, mie mi-a dat cam 1350 de calorii, dar nu am nervi sa stau sa calculez caloriile la tot ce pap
Nici eu nu pot sa calculez la ce pap, dar de o saptamana tot le invart si le socotesc sa iasa si caloriile si grasimile bune si regula de 3 mese + 2 gustari etc. Am zis ca mai intai socotesc si fac meniul, iar apoi stiu ce am sa mananc pentru o saptamana.
CITAT(buretel @ 13-03-2007, 09:16 AM)

neatza gabicule
ce vacanta faina ai avut, arati asa de relaxata in poze, ca sa nu mai zic frumoasaaaaa tare
am intrat si eu pe siteul tau sa citesc, si mi-au placut retetele
am fost si eu anul trecut la Vila Bran, dar nu m-am cazat acolo, in schimb am mancat la stana, la restaurantul de acolo, si mi-am lasat juma' de ficat topit printre bulzuri si tochituri
).gif)
buuune rau

Greu mai prinde omul piciorus de buretel prin zona.

Bine ai revenit si multuemsc de aprecieri!

Bulz nu am apucat sa mananc pentru ca s-a facut concursul in perioada nasoala cu raul de jumari.
).gif)
Am mancat in schimb o mamaliguta cu smantana si cas la stana de sta pisica'n coada.

Mancam si lesinam.
Neaparat sa te duci sa stai la Vila Bran ca se merita. Toate activitatile sunt incluse in pretul de cazare care este acelasi ca la restul vilelor.
CITAT(bubbles @ 13-03-2007, 11:12 AM)

Baga niste miere daca poti cu lamaie. Mama prietenului meu m-a invatat o super reteta de gonit raceala: dai pe razatoarea mica o lamaie intreaga (cu coaja) si o amesteci cu miere de salcam dupa gust .

eu am pus 1/2 de borcanel. O lasi la macerat in frigider si cateva saptamani daca vrei si iei cate 1-2 lingurite dimineata si seara. Te pune pe picioare imediat.
CITAT(julyalina @ 13-03-2007, 11:25 AM)

gabitz

si io am fost la Vila Bran si subscriu la ce a spus buretel

bulzul e criminal

Canarul! Acum imi pare rau ca nu am gustat din bulzul ala.

Motiv suplimentar sa mergem la vara iar.