Mercic
Mi se pare super ok, cred ca o sa iau ca mostra dupa Paste meniul tau, macar asa orientativ, ca sa stiu ca,m ce si cum sa pap. si o sa inlocuiesc unele chestii, in functie de ce imi place mie mai mult
Si eu cred ca cel mai bine e sa iti faci tu meniul cu ce iti place sa mananci pentru ca asa nu mai siti ca esti la dieta. Mananci pe placul tau. Mi se pare super ok, cred ca o sa iau ca mostra dupa Paste meniul tau, macar asa orientativ, ca sa stiu ca,m ce si cum sa pap. si o sa inlocuiesc unele chestii, in functie de ce imi place mie mai mult
Ai grija sa iti pui cate o "recompensa" de buna purtare in fiecare zi. Mie imi plac foarte mult fuctele si de fiecare data cand pot ma delectez cu fructe exotice. Sunt mai spumpe decat merele noastre, dar mi se pare o adevarata desfatare cand mananc un mango, o papaya sau un pomelo.
Stiu ca tie iti plac dulciurile mult, si poti pune cateva in meniu. 1 rand de ciocolata neagra are aceleasi calorii ca 2 mere mari. Singura problema ar fi sa te limitezi la 2-3 patratele.