Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La mai mic!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71
DIAbolica
CITAT(Nessie @ 18-07-2006, 04:35 PM) *

Conteaza daca e cioco neagra daor la monti pentru ca are multa cacao (in detrimentul laptelui, nu al zaharului) si reduce indicele glicemic, dar pentru calorii e la fel.... tip:am observat ca ciocolatele cu fructe au in jur de 400 cal, iar cele cu frisca sau capucino pana la 500.

a.......

Si yo tot asa ii zic, dar m-am gandit ca nu multi care citesc stiu ce e aia. grin.gif Eu am vazut in piata ca pepenele e 20.000kg si lubenita in jur de 15.000kg (asta la Bucuresti, saptamana trecuta wink1.gif )

la noi lubenita e 10.000 si pepenele cam 25.000 kg....dar cheer.gif l-am luat cu 10.000 bucata,ca era putin crapat...si in plus,ma pricep si sa negociez devil.gif

Stiu, dar am observat ca daca mananc dimineata sau nu...tot imi vine foame pe la 11, asa ca sar peste MD si mananc pranzul pe la 11-12, iar cina (din pacate) pe la 22. blum.gif

cina pe la 22?ohoho...cam tarzior smile.gif

CITAT(DIAbolica @ 18-07-2006, 04:18 PM) *
eh..bune si alea... salut.gif dar in curand o sa ne (re)apucam de calarit bicicleta,daaa? sorry.gif
Siiiiiigur ca da..... blush.gif

we will ! mad.gif
someday.... doh.gif

Wow! Cat ai dat pe gel? Sunt curioasa ce efecte a avut la prietena ta de ti l-a recomandat.
Eu am dat 1 mil bang.gif pe o crema anticelulita de la un salon profesionist si nu ma dau ca e rea rau. blushing.gif Mi se inroseste pielea in 20 de secunde, simt ca imi ia foc si miroase... stinker.gif a plante stricate smile.gif

pe gel.. 100.000 si are 250ml blum.gif nu am nici buget,nici incredere ca sa cumpar ceva scump rau....
prietena care mi l-a recomandat e obsessed de celulita si a zis ca desi l-a aplicat de cateva ori,a inceput sa aiba efect blink.gif poate i s-o fi parut ei,nush....
1milion pe o crema? oaleleeeeeee wacko.gif scump tata,scump,dincolo era mai ieftin blum.gif
eu cu 1milion vreau sa fac 10sedinte de masaj anticelulitic (100.000sedinta de 1ora.. )
sorry.gif ma rog...asta tot someday....
cerasela
Ieftine sedintele pe la tine. Ai pe cineva cunoscute care ti le face? Pe aici sunt 250.000/sedinte poate 200.000 daca iti faci abonament; si sedinta aia are 40 de min. sad.gif
Sunt eficiente sedintele astea, dar scumpe rau.
DIAbolica
nu-i nimeni cunoscut...face momentan o colega la un salon...de cartier blushing.gif

daca are rezultate,merg si eu rolleyes.gif
Nessie
Vai ce-am patit eu dupa o sedinta de masaj, cry.gif Eram vanata si ma dureau toate. 2 saptamani am stat asa! Ai grija, Dia, ca or sa apara vanatai si nu sunt prea estetice....

Cand m-am dus la sala m-a intrebat una daca ma bate cineva!! doh.gif (asta trebuia sa o spun la "faze penibile")
DIAbolica
doh.gif oopsie...
aki
Salut Gabit frumos.Mai ai ceva poze recente?As vrea sa te vad.Eu tot in cautare de gazda.Iti doresc o noapte frumoasa si linistita linga iubi al tau.Gabita tu cu Mirela cu Mich,H si celelalte nu discuti?
Nessie
Imi pare sincer rau ca nu ai gasit gazda. sad.gif Nu stiu cu ce te-as putea ajuta.... Bafta multa! clover.gif Tu esti inca la serviciu? Si eu acum am ajuns acasa. sad.gif

Rodica, nu am poze ca nu am aparat photo.gif Poate e mai bine fara ca de fiecare data cand se fac poze pe undeva nu stiu cum sa ma ascund mai bine. blushing.gif Mi-ar placea sa am sa pozez alte chestii, nu pe mine. grin.gif

Cu fetele discut, cum sa nu, dar nu prea vin pe aici. unsure.gif Toate imi sunt dragi! hug.gif
aki
CITAT(Nessie @ 18-07-2006, 10:17 PM) *

Imi pare sincer rau ca nu ai gasit gazda. sad.gif Nu stiu cu ce te-as putea ajuta.... Bafta multa! clover.gif Tu esti inca la serviciu? Si eu acum am ajuns acasa. sad.gif

Rodica, nu am poze ca nu am aparat photo.gif Poate e mai bine fara ca de fiecare data cand se fac poze pe undeva nu stiu cum sa ma ascund mai bine. blushing.gif Mi-ar placea sa am sa pozez alte chestii, nu pe mine. grin.gif

Cu fetele discut, cum sa nu, dar nu prea vin pe aici. unsure.gif Toate imi sunt dragi! hug.gif

Salut Gabit.O zi linistita iti doresc.Am stiut ca nu s-a terminata prietenie dinetre noi toate.Te pup,revin mai tirziu.
Nessie
'Neata! Si tie o zi frumoasa! pupic.gif Te astept sa ne spui ce ai mai facut cu gazda.
aki
CITAT(Nessie @ 19-07-2006, 10:44 AM) *

'Neata! Si tie o zi frumoasa! pupic.gif Te astept sa ne spui ce ai mai facut cu gazda.

Pina cind nimic in legatura cu gazda.Mai raminem un pic aici unde am trait pina acum,pina gasim ceva mai bun.
DIAbolica
hey there pupic.gif
Nessie
pupic.gif Pup si eu. Am fost foarte stresata cu serviciu si am ajuns acasa numai tarziu. Nici de dieta nu m-am amai tinut si acum imi e rau de la stomac sad.gif asa ca nu am cu ce sa ma laud. Tu ce faci, Dia?
DIAbolica
ah..deci... smile.gif suntem pe aceeasi lungime de unda doh.gif

nici la mine lucrurile nu-s roz..everything is just...so wrong blink.gif

tot ce-mi mai ramane e sa..zambesc... blum.gif maine va fi mai rau !

pupici }{
aki
Salut Gabit.Te astept la topik hug.gif
Nessie
'Neata! pupic.gif Mi-am cautat in ultimele zile partenera de dieta pe la toate prietenele si ca si mine, din pacate nici ele nu au suficienta motivatie sa inceapa serios un regim. sad.gif

Cand am pe cineva hotarat sa lupte alaturi de mine, ma motivez mult mai repede si eu. ma gandeam sa ma apuc de Atkins pt 2 saptamani sa iau avant, dar imi e greu sa ma despart tocmai vara de legume si fructe.

Deocamdata mi-am propus sa analizez mai bine salile din jurul meu sa vad unde as putea lucra intre 8:30-9:30 si apoi sa plec la munca. Sper sa gasesc ceva.
aki
CITAT(Nessie @ 21-07-2006, 10:57 AM) *

'Neata! pupic.gif Mi-am cautat in ultimele zile partenera de dieta pe la toate prietenele si ca si mine, din pacate nici ele nu au suficienta motivatie sa inceapa serios un regim. sad.gif

Cand am pe cineva hotarat sa lupte alaturi de mine, ma motivez mult mai repede si eu. ma gandeam sa ma apuc de Atkins pt 2 saptamani sa iau avant, dar imi e greu sa ma despart tocmai vara de legume si fructe.

Deocamdata mi-am propus sa analizez mai bine salile din jurul meu sa vad unde as putea lucra intre 8:30-9:30 si apoi sa plec la munca. Sper sa gasesc ceva.

Salut Gabit.As vrea sa ma apuc si eu de dieta,dar nu am cum sa ma motivez.Sergiu ma indoapa
Nessie
Am vazut subiectul tau despre gelozie si ma gandeam ca poate el te indoapa ca sa nu te mai placa altii! Ce zici de asta?
aki
CITAT(Nessie @ 21-07-2006, 11:19 AM) *

Am vazut subiectul tau despre gelozie si ma gandeam ca poate el te indoapa ca sa nu te mai placa altii! Ce zici de asta?

Cred ca nu este motivul asta.Pur si simplu ii place sa aiba pe ce pune mina biggrin.gif
Adica fundul sa fie fund si celelalte sa fie la locul lor.Acestea sunt afirmatiile lui lol.gif
Nessie
Orice barbat vrea sa aiba pe ce pune mana, dar sigur, in rest vrea sa placa si ochiului. wink1.gif NU cred ca ar vrea sa puna mana pe talie, sold si sa i se ingroape degetele in grasime, nu? huh.gif
DIAbolica
aloha !

legat de dieta..am ajuns la o singura concluzie..un lucru esential ca sa functioneze e sa nu devina o obsesie !!

citisem propozitia asta de multe ori,in reviste,pe forumuri,ca marturie ale multor fete care au slabit

ramane s-o pun si eu in practica..intr-o buna zi doh.gif
DIAbolica
dance3.gif me dead !

tocmai facui vreo 20-25 minute tae bo si ma simt... so f@#*ing good !
stiuu..20minute e putin..dar e un inceput bun !

transpirai mai rau ca la sauna , sunt mai obosita decat acu cateva zile,cand am mers 5-6 ore pe jos... dar e o senzatie atat de placutaaa !!!

Nessie,fetelor,baietilor chiar.. dance2.gif recomand cu toata caldura sportul asta !

cheer.gif e cel mai tare din parcare,sa moara celulita mea w00t.gif
Nessie
Super tare tae bo! Am facut si eu in facultate 1 an. Chiar se simtea, dar ne rupea profa, nu ne lasa sa ne treagem sufletul. Dupa nu am mai gasit sali convenabile (ca locatie si pret) asa ca nu am mai facut

Felicitari pentru activitatea pe care ai facut-o ieri! big.gif Eu am fost la plaja biggrin.gif cu dieta mai domol blush.gif ; imi e greu sa gatesc acasa si prin localuri nu pot face nazuri. sad.gif Asta e! Astept vremuri mai bune!
Nessie
Md:
-1 canuta de pepene galben taiat bucatele + 1 lingurita de zahar: 1,5p (am pus 0,5p pentru pepene)

Pranz:
- omleta din 3 oua cred cu ciuperci + uleiul in care a fost facuta: 7p
- o salata cu sos nu-stiu-de-care: 1p
- o chifla: 2p

Gustare: 3 mere mici

Pana acum e bine: 11,5p cu plus din mancare si 2p cu minus biggrin.gif din mers pe jos. Poate se mai adauga puncte la sport, dar vedem bilantul final maine.
Nessie
Aseara am continuat cam uratel...

- 4 bucati de carnaciori oltenesti (degresati) cat degetul de mari: pun 8p ca la cremvusti.
- 4 felii de paine: 4p
- salata de vinete: 2p
Mai scad 3p de mers-alergat, dar tot raman 21. bang.gif

Azi 25.07.2006

Dimineata:
-3-4 mere mici - 0p

Azi la pranz:
-orez - 3,5p
-piept de pui - 1p
-o cafea cu zahar - 1p
aki
Salut Gabit.Vad ca mergi inainte cu dieta.Cu toata ca nu e luni azi,dar vreu sa ma apun si eu serios de treaba.Sergiu a plecat in Germania revine peste o luna.Si vreau sa arat altfel.Dar ce sa fac cu tigara
Nessie
pupic.gif Buna rodica! Daca te-ai hotarat cu dieta, hai sa si spui la tine ce ai mancat, ce ai facut! O sa scriu si eu ce am mai mancat aseara!
aki
CITAT(Nessie @ 26-07-2006, 10:27 AM) *

pupic.gif Buna rodica! Daca te-ai hotarat cu dieta, hai sa si spui la tine ce ai mancat, ce ai facut! O sa scriu si eu ce am mai mancat aseara!

Nu am mincat azi inca nimic blushing.gif Vreau acum sa mininc niste cartofi fierti unsure.gif
Nessie
Tot de ww vrei sa apuci,nu? Ma gandesc la cartofii aia care la Monti nu dau bine
aki
CITAT(Nessie @ 26-07-2006, 11:26 AM) *

Tot de ww vrei sa apuci,nu? Ma gandesc la cartofii aia care la Monti nu dau bine

Nu vreau sa merg cu Monti,dar nu aveam nimic altceva de cartofi.Cred ca e mai bine decit sa fi mincat o prajitura blushing.gif
Nessie
:salu: Va salut pe toate! pupic.gif Am avut un weekend plin de drumuri, de peripetii, am fost la mare, dar pana la urma, cand trag linia, pot spune ca am avut un weekend frumos si toate greutatile au fost depasite cu bine.
La mancare nu am mai tinut cont (din nou blushing.gif ), dar am fatu miscare multa, am inotat, am mers mult pe jos si balanta sper sa fie pe 0.
aki
Salut Gabit.Vad ca te-ai distrat de minune ai fost la mare?
De azi iarasi la dieta si eu tot doh.gif
Nessie
Salut! Da, am fost, dar am avut peripetii!! Uite aici http://forum.oneden.com/index.php?showtopi...view=getnewpost

Cu dieta mai usurel... blush.gif
aki
CITAT(Nessie @ 31-07-2006, 12:55 PM) *

Salut! Da, am fost, dar am avut peripetii!! Uite aici http://forum.oneden.com/index.php?showtopi...view=getnewpost

Cu dieta mai usurel... blush.gif

doh.gif Valeu Gabit.
Dar daca era tot linistit cum erai sa tii tu minte vara aceasta grin.gif
Nessie
Ai dreptate! )).gif
aki
CITAT(Nessie @ 31-07-2006, 04:53 PM) *

Ai dreptate! )).gif

biggrin.gif
Dar eu nu am fost niciunde vara aceasta,asa ca nu am perepetii,poate la iarna blink.gif
Nessie
Pentru ieri stau bine:
Md:
-o cafea cu o lingurita de cofeta - 1p
-o piersica

Pranz:
-o salata la care punctez puiul (0,5p) si sosul (1,5p) = 2p
-o omleta din 2 oua + 1p uleiul = 7p

Cina:
-cateva seminte- 2p

Azi, 1.08
Md:
-aceeasi cafea cu cofeta - 1p

Pentru pranz am:
-mamaliguta - 4p dupa cum zice Ina
-pui (fiert) - 1,5p
-un sos (trebuia sa am ciulama, dar nu stiu ce e aia unknw.gif ) - 2p
aki
Am mai trecut si pe la tine sa-mi trag sufletul.Am stat aproape 2 oer cu Sergiu pe chat si ma dor minile de la butonat.Un ceai verde va rog domnisoara pupic.gif
Nessie
cafea.gif Acum vine! Sper ca ati ajuns la un rezultat bun in urma discutiei!!
aki
CITAT(Nessie @ 01-08-2006, 02:17 PM) *

cafea.gif Acum vine! Sper ca ati ajuns la un rezultat bun in urma discutiei!!

Foarte bun,sper sa tina.Ce face distanta din om... mad.gif Merci de intelegere pupic.gif
Nessie
Azi, 1.08
Md:

Pentru pranz am:
-pui (fiert) - 1,5p

Adaugam gustare:
-un sandvish cu 2felii de paine (2p), o felie cascaval (1p), o foaie suvtire de sunca presata (0,5p) = 3,5P
alandana
CITAT(Nessie @ 01-08-2006, 03:26 PM) *

Azi, 1.08
Md:

Pentru pranz am:
-pui (fiert) - 1,5p

Adaugam gustare:
-un sandvish cu 2felii de paine (2p), o felie cascaval (1p), o foaie suvtire de sunca presata (0,5p) = 3,5P

Nessie - pot sa comentez si eu pe marginea meniului? Unde sunt fructele, legumele, calciul, grasimile sanatoase? Si nu ai prea putine puncte?
aki
CITAT(Nessie @ 01-08-2006, 03:26 PM) *

Azi, 1.08
Md:

Pentru pranz am:
-pui (fiert) - 1,5p

Adaugam gustare:

Ciulama e un fel desos alb facut cu faina alba wink1.gif
Nessie
Chiar te rog! Multumesc de intervenite. hug.gif
Stiu ca stau prost la capitolul fructe/legume. La noi se comanda pranzul printr-o firma de catering si nu am un meniu bogat de unde sa aleg, iar seara nu ajung la piata, pentru ca plec tarziu de la munca. Am o saptamana de cand imi doresc sa iau un pepene verde. cry.gif Poate astazi reusec. sad.gif

Cu puntele aseara a fost o exceptie. De obicei le depasesc pe cele 19 permise. O sa incerc sa am incadrez in cele 16p minim. pupic.gif

Akidor asa e! Eu cand am vazut bucatile de pui inotand intr-un ceva alb-translucid... bad.gif Daca viitoare nu mai comand ciulama.
alandana
Poti merge cat de tarziu in piata - cei care vand pepeni nu pleaca nicaieri. Eu am cumparat pepene si la 9 seara. Eu am o problema ca mananc prea multe fructe si legume. Nu vad cum sa nu depasesti 300 g legume - 1 rosie 100 g, 1 castravete 80 g, 1 ardei 80 g, daca pui si salata verde si ceapa - ai depasit legumele pe ziua respectiva.
Nu mai vorbesc la fructe unde o felie ( e drept generoasa ) de pepene am cantarit-o eu dimineata dupa ce am dat coaja jos si avea 700 g!!!
aki
CITAT(alandana @ 01-08-2006, 03:43 PM) *

Poti merge cat de tarziu in piata - cei care vand pepeni nu pleaca nicaieri. Eu am cumparat pepene si la 9 seara. Eu am o problema ca mananc prea multe fructe si legume. Nu vad cum sa nu depasesti 300 g legume - 1 rosie 100 g, 1 castravete 80 g, 1 ardei 80 g, daca pui si salata verde si ceapa - ai depasit legumele pe ziua respectiva.
Nu mai vorbesc la fructe unde o felie ( e drept generoasa ) de pepene am cantarit-o eu dimineata dupa ce am dat coaja jos si avea 700 g!!!

Vreau si eu harbuz adica pepene baby.gif
Nessie
700g? swoon.gif Pai eu cand iau pepene il termin din 2 mese. blushing.gif
michelle
Miezul de pepene (harbuz cum se zice prin partile astea) e 2/3 din total. Va dati seama cat aruncam din el! doh.gif
Nessie
CITAT(michelle @ 02-08-2006, 11:15 AM) *
Miezul de pepene (harbuz cum se zice prin partile astea) e 2/3 din total. Va dati seama cat aruncam din el! doh.gif
Asa o simt cel mai bine cand arunc cojile si abia le car. doh.gif
Nessie
Sunt dezamagita total!! sad.gif Simteam ca m-am ingrasat, dar nu ma gandeam ca atat de mult. Am avut curajul sa am cantaresc de dimineata si mi-a aratat 65,8 kg!!! Trebuie sa-mi schimb tickerul! cuplu.gif

Aseara am fost aproximativ cumintica la mancare, chiar daca am mancat cam mult:

Cina:
-pepene muuult vreo 700g zic eu - 2p (o fi suficient?)
-o rosie mica + 30 g branza - era telemea romaneasca de vaca si nu o gasesc in lista sad.gif .O punctez cu 2p.
-cateva seminte - 2p
-suc - 1p

Pana acum stau bine sunt multumita ca luni am economisit 5p. Cele din sport nu le mai adaug ca oricum nu sunt decat vreo 2/zi.

Edit: modificat punctaj branza
alandana
CITAT(Nessie @ 02-08-2006, 12:37 PM) *

Sunt dezamagita total!! sad.gif Simteam ca m-am ingrasat, dar nu ma gandeam ca atat de mult. Am avut curajul sa am cantaresc de dimineata si mi-a aratat 65,8 kg!!! Trebuie sa-mi schimb tickerul! cuplu.gif

Aseara am fost aproximativ cumintica la mancare, chiar daca am mancat cam mult:

Cina:
-pepene muuult vreo 700g zic eu - 2p (o fi suficient?)
-o rosie mica + 50 g branza - era telemea romaneasca de vaca si nu o gasesc in lista sad.gif .O punctez cu 1p.
-cateva seminte - 2p
-suc - 1p

Pana acum stau bine sunt multumita: luni am economisit 5p si marti 1. Cele din sport nu le mai adaug ca oricum nu sunt decat vreo 2/zi.

Telemeaua de vaca - e grasa - as zice 50 g - 3.5 p. sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.