Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La mai mic!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71
Eu.
sad.gif sanatate multa, Nessie. asteptam vesti de la tine pupic.gif pupic.gif pupic.gif
amalia0701
Asta cu galca suna asa:
Toate boalele in fundul babei mele !
Nu te panica, nu o sa iti taie capul sa iti scoata galca.
Lasad hgluma la o parte io zic sa te calmezi si sa mergi cu incredere la dr, daca nu mai bine stai acasa, puen o compresa si o sa treaca.

crissy
Nessie, tinem pumnii sa fie bine. Curaj! floare.gif
Nessie
Cica nu mor acu'. blum.gif
Mi-a zis ca sunt ganglionii inflamati ca raspuns la alergie, dar ca cica as putea sa fac niste teste sa vedem de la ce produs e alergia. dry.gif No thank you!

Era socata femeia de cum am putut suporta bubele si pe deasupra nici nu m-am scarpinat. Ce sa zic...imi doresc mult sa scap de helicobacter. sad.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 13-04-2007, 01:07 PM) *

Mi-a zis ca sunt ganglionii inflamati ca raspuns la alergie, dar ca cica as putea sa fac niste teste sa vedem de la ce produs e alergia. dry.gif No thank you!

Era socata femeia de cum am putut suporta bubele si pe deasupra nici nu m-am scarpinat. Ce sa zic...imi doresc mult sa scap de helicobacter. sad.gif

Nu poti sa extinzi dorinta asta si la kg in plus?
Eventula si la cele 30 ale mele?
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Tzutzi80
CITAT(amalia0701 @ 13-04-2007, 01:13 PM) *

CITAT(Nessie @ 13-04-2007, 01:07 PM) *

Nu poti sa extinzi dorinta asta si la kg in plus?
Eventula si la cele 30 ale mele?
pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Si la cele 20 ale mele naughty.gif pupic.gif
julyalina
gabitzule, sanatate multa pupic.gif
io ma distrez la tine in jurnal cu ce scriu nebunaticile astea de amalia si tzutzi blum.gif desi nu mai imi vine sa rad cand ma gandesc ca ar trebui sa fac si eu analize penrtru gastrita mea dry.gif
Tzutzi80
CITAT(julyalina @ 15-04-2007, 12:33 AM) *

gabitzule, sanatate multa pupic.gif
io ma distrez la tine in jurnal cu ce scriu nebunaticile astea de amalia si tzutzi blum.gif desi nu mai imi vine sa rad cand ma gandesc ca ar trebui sa fac si eu analize penrtru gastrita mea dry.gif

pupic.gif
amalia0701
Aloooooooooo
S-au dus bubele?
Cand mergi la control sa verifici daca ai ucid helicobacterul?
Tzutzi80
Buna dimineata soare! Pe unde umblii? Mai esti imbulinata? pupic.gif Eu te pupicesc ca nu mi-e frica de buline. Le luam si la gradinita pupic.gif
ina_ceva
Tare mult am fi vrut sa te vedem sambata, chiar si asa, cu buline pupic.gif
Nessie
hug.gif Va multumesc pentru vizita! Eu sunt cu moralul la pamant iar si nu imi dau seama ce s-a intamplat. Mananc intr-o veselie si fara remuscari. blink.gif Asta ma sperie cel mai mult. Macar inainte dupa ce mancam ceva aiurea avem sentimentul de vinovatie si ma potoleam. Acum, dupa ce am mancat 3 sandwich si o shaorma la ora 9:30, imi fuge mintea numai la ciocolata si pizza. blink.gif fool.gif

Incerc sa ma pototlesc, dar parca nesimtire ca asta nu am mai avut. sorry.gif

Azi am mancat asa:

- un sandwich cu rosii, feta, sunca presata de pui si 2 felii de paine neagra
- 2 felii de grau expandat
- 2 sandwichuri mai mici la serviciu din cascaval, sunca presata si paine
- 1 ciocolata cu rom

si as am mai manca ceva, dar nu am pachet la mine. bang.gif
amalia0701
Offff
hai mananca azi cat vrei si de maine iar esti cuminte pupic.gif
ina_ceva
Asa am fost si eu ieri, am scapat la kfc, hot-dog din ikea, baclavale, inghetata si pizza. Dar de astazi sunt cuminte wink1.gif
Eu zic sa papi azi daca ai pofte si de maine, vorba amaliei, te pui pe treaba smile.gif
buretel
CITAT(Nessie @ 16-04-2007, 11:42 AM) *

hug.gif Va multumesc pentru vizita! Eu sunt cu moralul la pamant iar si nu imi dau seama ce s-a intamplat. Mananc intr-o veselie si fara remuscari. blink.gif Asta ma sperie cel mai mult. Macar inainte dupa ce mancam ceva aiurea avem sentimentul de vinovatie si ma potoleam. Acum, dupa ce am mancat 3 sandwich si o shaorma la ora 9:30, imi fuge mintea numai la ciocolata si pizza. blink.gif fool.gif

pupic.gif
asa ma simt si eu sad.gif nu stiu ce am patit, sincer. asa rau n-am fost niciodata, si nici atat de multe kg n-am avut sad.gif pur si simplu nu mai gandesc logic, nu ma mai pot opri. si poftesc la orice doh.gif
cum sa ne mobilizam? hug.gif hug.gif
pupic.gif gabicul meu drag! o sa reusim cumva wink1.gif
amalia0701
CITAT(buretel @ 16-04-2007, 05:18 PM) *

CITAT(Nessie @ 16-04-2007, 11:42 AM) *

pupic.gif
asa ma simt si eu sad.gif nu stiu ce am patit, sincer. asa rau n-am fost niciodata, si nici atat de multe kg n-am avut sad.gif pur si simplu nu mai gandesc logic, nu ma mai pot opri. si poftesc la orice doh.gif
cum sa ne mobilizam? hug.gif hug.gif
pupic.gif gabicul meu drag! o sa reusim cumva wink1.gif

Sincer cred ca ar trebui sa mergem la psihoterapeut.
Io cel putin am toate cunostiintele necesare, am citit de m-am plictisit, ami nou si calculez la calorie, dar ce folos ca intru in sevraj de dulce si bag in gura si ambalajele?
Ar trebui sa facem un grup de sprijin DEPENDENTII DE MANCARE IN EXCES si sa ne cautam un psihoterapeut.
Om gasi vreunul dispus sa ne consilieze on line? unsure.gif
axe10
Bai Gabi..esti de pomina...vorbeasc de boli nu de sandwitch -ul de ieri...cand mergi la doftor sa se pronunte de microb...? Esti eroina sa stai tu asa sa te manance si sa nu te scarpini....
crissy
Buna!
Cum calculezi tu kcaloriile la mancarurile gatite? Eu am calculat adunand kcaloriile fiecarui ingredient. E bine?
floare.gif si sa te intorci cu vesti mai bune.
Nessie
CITAT(crissy @ 17-04-2007, 10:44 AM) *

Buna!
Cum calculezi tu kcaloriile la mancarurile gatite? Eu am calculat adunand kcaloriile fiecarui ingredient. E bine?
floare.gif si sa te intorci cu vesti mai bune.
Buna!

Da, asa fac, dar ai grija ca e usor sa uiti cate un aliment mic si ingrasacios cum ar fi un cubulet de unt sau o lingurita de ulei.

Pentru ca azi mi-am luat echipamentul de sport la mine, voi scrie si meniul, chiar daca nu e tocmai cel gandit de dimineata. tease.gif

MD:
- 300 grame fructe exotice congelate - 200 cal
- cateva fasuri de frisca din tub - 50 cal

Gustare:
- 1 pruna - 30 cal

Pranz:
- 2 mini chifle de paine graham - 150 cal
- pateu de pui - 100 cal
- 1 rosie mica - 20 cal

Gustare:
devil.gif
- ceva - 600 cal

Acum as manca si lemne, dar cred ca ma multumesc cu un mar. bad.gif Mi-e foame de o shaorma. blush.gif
Pisik
Gabicule, vrei un pic de determinare de la mine? Si pe mine ma incearca o foame de numa numa, dar sper sa reusesc sa ma tin de fructe si branzici diseara si sa nu scap la tampenii.
Poate cand mai dai o raita pe la mine ma ajuti si pe mine cu numaratul caloriilor, macar sa vad ca idee daca sunt in grafic sau nu. eu nu stiu la legume, la salati si alte alea cam cat ar veni, rosii, castraveti, fructe, etc.
Hai mobilizarea ca dau bataita!
Nessie
CITAT(Pisik @ 17-04-2007, 04:57 PM) *

Gabicule, vrei un pic de determinare de la mine? Si pe mine ma incearca o foame de numa numa, dar sper sa reusesc sa ma tin de fructe si branzici diseara si sa nu scap la tampenii.
Poate cand mai dai o raita pe la mine ma ajuti si pe mine cu numaratul caloriilor, macar sa vad ca idee daca sunt in grafic sau nu. eu nu stiu la legume, la salati si alte alea cam cat ar veni, rosii, castraveti, fructe, etc.
Hai mobilizarea ca dau bataita!
salut.gif Ma teleportez acum la tine!
ina_ceva
CITAT(Nessie @ 17-04-2007, 04:51 PM) *

Acum as manca si lemne, dar cred ca ma multumesc cu un mar. bad.gif Mi-e foame de o shaorma. blush.gif

Asta nu e foame, e pofta wink1.gif pupic.gif . Fii tare!
axe10
CITAT(ina_ceva @ 17-04-2007, 05:47 PM) *

E pofticioasa , ma , asta mica...te pup Gabicule...
amalia0701
CITAT(axe10 @ 18-04-2007, 08:03 AM) *

CITAT(ina_ceva @ 17-04-2007, 05:47 PM) *

E pofticioasa , ma , asta mica...te pup Gabicule...

Parca numai ea are pofte.
Io nu stiu ce sa mananc azi caci nu mi-am identitficat poftele )).gif
axe10
Eu acum ma linistesc de dulce ca au aparut capsunile...si bag ca mor dupa ele...o problema rezolvata. Altele deocamdata nu au aparut...va anunt cand sunt prin preajma.
amalia0701
CITAT(axe10 @ 18-04-2007, 08:11 AM) *

Eu acum ma linistesc de dulce ca au aparut capsunile...si bag ca mor dupa ele...o problema rezolvata. Altele deocamdata nu au aparut...va anunt cand sunt prin preajma.

Lasa capsunile si zi cum stai cu tzigarile.
Cum a fost la Sibiu, ceva poze nu ne pui?
axe10
CITAT(amalia0701 @ 18-04-2007, 08:13 AM) *

CITAT(axe10 @ 18-04-2007, 08:11 AM) *

Lasa capsunile si zi cum stai cu tzigarile.
Cum a fost la Sibiu, ceva poze nu ne pui?

O sa pun...nu am avut timp...la Sibiu a fost superb.M-am relaxat, a inebunit barbatu dupa mine...ii era dor de numai-numai...si mie mi s-a facut dor...dar am citit, am baut cafea in piata mica, am vizitat chiar si parcul national Dumbrava Sibiului(nu chiar toate cele 9 ha)..a fost de vis...barbatul a zis sa mai plec ca ma intorc dragastoasa... naughty.gif naughty.gif ...i-am zis ca sunt acolo inainte de a pleca spre casa...si i-am zis ca am fost singurica atunci cand am ajuns acasa...el credea ca sunt cu o prietena.

Ai fost pe acolo?

A, apropos de tigari...fumez!
amalia0701
)).gif Stiu ca fumezi, dar intrebam cat si de ce?
Ma bucur ca te-ai simtit bine.
La noi Marius pleaca des in delegatii si asa ca ne apuca dorul saptamanal )).gif
Functioneaza principiul mai rarutz mai dragutz )).gif
axe10
CITAT(amalia0701 @ 18-04-2007, 08:21 AM) *

La noi Marius pleaca des in delegatii si asa ca ne apuca dorul saptamanal )).gif

Ca de obicei..adica un pachet la 2-2,5 zile...am trecut pe Dunhill..mai usoare...de ce?...de pofta...
aki
CITAT(amalia0701 @ 18-04-2007, 08:21 AM) *

Exact ,Amalia,si noi ne-am despartit cu Sergiu pe 3 zile.Am mers mai intii la ai nostri ca a fost ziua lui maica mea si apoi a plecat la cimitir la ai lui dar eu am ramas la ai mei.Si m-a apucat un dor de muream.L-am petrecut cu lacrimi de crocodil si ne sunam la fiecare jumate de ora.Am cheltuit o gramada de bani pe sunete.Despartirea ne duce la faliment lol.gif .
Uite ca m-am luat de vorba cu Amalia si am uitat de Gabitul bolnavior.Cum te mai simnti draga.Sper sa treaca boala si sa plece in pustiu sa nu-ti ma dea tircoale macar 100 de ani give_rose.gif ai grija de tine.Insanatosire grabnica draga pupic.gif
Pisik
Neatza Ness, azi cu mai multa ambitie?
Nessie
'Neata! Uite ca a ajuns si rata! grin.gif Ieri nu a fost o zi excelenta, dar sint pe drumul cel bun...sper unsure.gif
Nu m-am mai dus la sala ca ne-a invitat la film fratele lui iubi si uite asa am vazut "Lunetistul" (nu merita vazut la cinema dry.gif ) si am mancat nachos. blushing.gif

Azi parca nu mai am foamea nebuna de ieri fool.gif si sper sa fie mai bine.. .Ceva-ul ala de ieri de 600 cal e inca langa mine la birou devil.gif , dar incerc sa ma tin tare si sa nu ma uit la el. nana.gif

Am mancat pana acum o banana (100 cal) si un sandwich din paine de secara, rosii, cascaval light si jambon de pui (300 cal). Iar nu am pachet ca am venit dupa 12 aseara acasa si nu stiu ce sa mananc la pranz. sorry.gif
bubbles
Neata Ness hug.gif .Cum e cascavalul asta light si de la ce firma e? Eu am hochland de ala patratos in ambalaj albastru grin.gif
Nessie
CITAT(bubbles @ 18-04-2007, 11:01 AM) *

Neata Ness hug.gif .Cum e cascavalul asta light si de la ce firma e? Eu am hochland de ala patratos in ambalaj albastru grin.gif
Tot din ala patratos am si eu, dar e facut de Plus si are 20% grasime. Cel normal are peste 50%. grin.gif
Nessie
cheer.gif Am reusit sa ma duc ieri la sala! Si ce bine mi-a parut dupa. yahoo.gif
E un antrenor care chiar se ocupa, mi-a facut programul pe loc pentru ieri.
Am mers/alergat 15 min, apoi niste exercitii pentru picioare cu ajutorul unei bancute, ceva pt brate, pentru abdomen si iar 10 min pe banda.

Ma dor picioarele ingrozitor ohmy.gif . Nu pot sa cred ca am atata febra doar de la 2 tipuri de exercitii cu cate 2 repetari. huh.gif Imi tremura picioarele cand calc si parca acum invat sa merg.

Sper sa mai ajung maine iar, dar nu garantez, ca e vineri si de obicei iesim pe undeva. grin.gif Sambata dimineata la 6 plecam la Busteni cu niste prieteni yahoo.gif si iar nu pot sa ma duc ...
amalia0701
CITAT(Nessie @ 19-04-2007, 12:08 PM) *

cheer.gif Am reusit sa ma duc ieri la sala! Si ce bine mi-a parut dupa. yahoo.gif
E un antrenor care chiar se ocupa, mi-a facut programul pe loc pentru ieri.
Am mers/alergat 15 min, apoi niste exercitii pentru picioare cu ajutorul unei bancute, ceva pt brate, pentru abdomen si iar 10 min pe banda.

Ma dor picioarele ingrozitor ohmy.gif . Nu pot sa cred ca am atata febra doar de la 2 tipuri de exercitii cu cate 2 repetari. huh.gif Imi tremura picioarele cand calc si parca acum invat sa merg.

Sper sa mai ajung maine iar, dar nu garantez, ca e vineri si de obicei iesim pe undeva. grin.gif Sambata dimineata la 6 plecam la Busteni cu niste prieteni yahoo.gif si iar nu pot sa ma duc ...

Te cam plimbi hug.gif
Pai e mai buna miscarea pe muntii patriei de cat la sala.
Mie nutritionista mi-a recomandat miscare in aer liber, nu sala si tras de fiare.
Mi-a spus sa uit de mijloc de transport, apoi cand nu mai imi ajunge mersul pe jos sa alerg in parc sau sa fac orice miscare dar AFARA!
\Asa ca sunt destule trasee la Busteni nu stati numai la foc de tabara si bulz-uri la gratar
blum.gif
ina_ceva
Distractie placuta la busteni!
Veti face si un traseau micutz, sau va fi doar WE de odihna?
Nessie
CITAT(ina_ceva @ 19-04-2007, 12:26 PM) *

Cred ca traseul va fi cu telecabina doar (asta daca nu o sa stam cu orele la cozi), dar oricum se anunta si volei ceva ca aduc oamenii minge si o sa fim vreo 20-30. grin.gif
axe10
CITAT(Nessie @ 19-04-2007, 12:51 PM) *

CITAT(ina_ceva @ 19-04-2007, 12:26 PM) *

Cred ca traseul va fi cu telecabina doar (asta daca nu o sa stam cu orele la cozi), dar oricum se anunta si volei ceva ca aduc oamenii minge si o sa fim vreo 20-30. grin.gif

We placut...ia vezi poti sa urci pana la Babele pe jos?....ai grija de ce bagi in gura... naughty.gif
Nessie
CITAT(axe10 @ 20-04-2007, 02:36 PM) *
We placut...ia vezi poti sa urci pana la Babele pe jos?....ai grija de ce bagi in gura... naughty.gif
Abia pot sa ma urc in pat de febra. lol.gif Parca mi-au crapat muschii de la picioare. ma dor ingrozitor. sorry.gif Ma dor si cand ma tarasc de pe o parte pe alta in pat... blink.gif

Nu stiu cum o sa ma descurc maine. Tare mi-e teama ca doar o sa stau pe paturica si o sa mananc. doh.gif huh.gif

Am descoperit de la ce mi se trage nesimtirea asta .. in toate. devil.gif De la serviciu. M-au mutat pe un proiect pe care nu vroiam. M-am rugat de cine am putut timp de 2-3 saptamani sa nu ma mute acolo si totus, m-au mutat. mad.gif

Am acum lehamite si pentru proiectul in sine si pentru faptul ca i-a durut in partile moi de dorinta mea, chiar daca nu ardea nimic acum in proiectul asta. Stam 3 oameni si facem munca de o singura persoana, doar asa...de distractie. devil.gif

mi s-a pus pata rau si cred ca incep sa arunc un ochi pe siteuri de specialitate. blink.gif Nu stiti un post pe marketing pe undeva? grin.gif
Karin
Sa stii ca si eu am proiecte de care mi-e greatza de-a dreptul! bad.gif
Si ce te faci cand vin modificari imediat dupa ce ai terminat tu proiectul? Si inca o modificare, si inca una, si inca una....tease.gif
Io m-am obisnuit, nu ma mai stresez pentru lucruri marunte! Nu-mi stresez eu nervii mei valorosi pentru asa ceva! laugh.gif pupic.gif
P.S. Momentan gandesc asa, sa vezi cand ma apuca nervii cum fac... devil.gif
Te pup, ai grija de tine! pupic.gif hug.gif
Nessie
Merci, Bubule! hug.gif Mie mi-a tras un semnal de alarma faptul ca vin cu lehamite la serviciu si nu cu drag cum veneam pana acum. huh.gif Parca e o mare pleashca proiectul asta, fara cap si coada si nici macar nu stiu ce vrea lumea de la mine. laugh.gif

Ma uit sa vad ce ofera "piata" si ma mai gandesc. sorry.gif
Karin
CITAT(Nessie @ 20-04-2007, 03:26 PM) *

Merci, Bubule! hug.gif Mie mi-a tras un semnal de alarma faptul ca vin cu lehamite la serviciu si nu cu drag cum veneam pana acum. huh.gif Parca e o mare pleashca proiectul asta, fara cap si coada si nici macar nu stiu ce vrea lumea de la mine. laugh.gif

Ma uit sa vad ce ofera "piata" si ma mai gandesc. sorry.gif

Asa veneam si eu la birou acum vreo doi ani si ma intrebam zilnic, timp de vreo luna, oare ce-o mai fi schimbat acum? Si unde le-o mai fi pus? Si cat oi mai avea de munca? Si cat ma mai streseaza? devil.gif
Si munceam aiurea cateva zile pentru ca apoi sa apara noi si noi schimbari. Si mi-era greatza numai cand auzeam numele proiectului! laugh.gif

pupic.gif hug.gif Mai cauta si te mai gandeste.... floare.gif hug.gif
buretel
pupic.gif gabicule.
doh.gif si eu mi-s satula de lehamite la servici, am trait-o acum ceva ani. nici macar salariul nu ma mai motiva atunci. e groaznic sa mergi la munca fara placere.
chiar zilele trecute ma gandeam de unde vin bucuriile marunte ale vietii de zi cu zi, si in lista mea cea cu satisfactia profesionala e pe un loc fruntas. pt ca, daca sunt nefericita la job, cu siguranta voi fi nefericita si frustrata in viata personala.
ai grija de tine, si orice decizie ai lua, suntem alaturi de tine hug.gif

ps: ne intindem antenutele spre marketing grin.gif
amalia0701
Draga mea adevarul e ca toata puterea mea de a merge mai departe e din cauza unor o_rgasme intelectuale, satisfactile alea mici zilnice se aduna si fac ce fac cu drag.
Am avut momente in care aveam sentzatia ca ma plafomez, noroc ca am intrat in UE si s-au schimbat o multime de reglementari si regulamente.
Io zic sa nu te masochizezi degeaba, esti tanara, desteapta, talentata, cu putere de munca si-i pacat sa te pierzi tu pe tine intr-un job care nu ti se mai potriveste.
Distaractie placuta la munte pupic.gif
lliliana
Sal Ness....pupacesc tare de tot...moderator de moderator, scump, drag, iubit, frumos, slab blum.gif , prietenos, priceput, intelept naughty.gif , sexos... floare.gif
Eu.
neatza!

Nessie, daca ai ajuns sa nu mai mergi la job cu macar putina placere, trebuie sa il schimbi.
Mie toate cunostintele mi-au spus ca sunt nebuna cand am vrut, dupa 3-4 luni, sa-mi schimb fostul job. castigam binisor, firma "de fitze", cu renume in piata...dar eu ma simteam ca naiba acolo. si rau am facut ca m-am luat dupa lume si am mai asteptat 2 luni pana sa incep sa caut altceva. am facut si o depresie de toata frumusetea vara trecuta, aveam insomnii crunte, cosmare cand reuseam sa adorm, pe scurt ma simteam foarte frustrata si ratata.
imi pare nespus de bine ca am plecat de acolo...si timpul mi-a dovedit ca am avut dreptate.
pupic.gif
buretel
pupic.gif gabicul! te-ai intors de la munte, cum a fost mini vacanta? hug.gif
Nessie
Greu ma mai lipesc de forum de cand sunt pe proiectul asta. sorry.gif Cand am de lucru, am de lucru, iar cand n-am tre' sa ma fac ca am ca ponitorul meu are vedere la intrarea in birou. blink.gif

La munte nu am mai fost...ca e complicat. )).gif Nu stiu exact de ce nu am mai fost, pentru ca au fost mai multe motive mici, nimic important.

Ieri am fost cu rolele vreo 2-3 ore nici nu mai stiu, dar nu se socoteste la "sport" pentru ca dupa am tras o shaorma de la Cosbuc si s-a dus efectul rolelor. laugh.gif A ramas doar o julitura, o negritura mare in genunchi si o imagine de neuitat in mintea celor care erau in Izvor pe la 13:00. w00t.gif

Azi in pauza de masa am fost la sala si m-am simtit tare bine. yahoo.gif Am alergat (deci alergat, nu mers, da? biggrin.gif ) 15 min pe banda, dupa care am realizat ca ar fi trebuit sa-mi tai unghiile inainte sa incalt adidasii noi. caramida.gif Am continuat la fiare si abdomene in ciorapi, dar a fost bine. salut.gif

Deseara cica mergem la bazin sa ne balacim, asta daca ne gasim constumele de baie pana la ora 20:30. w00t.gif Numai de m-ar tine sportimea asta. unsure.gif
buretel
lol.gif lol.gif ce aventuri!!
dar macar te-ai pus pe treaba cu sportul wink1.gif
eu am inceput sa socotesc minutele de sport asa:
-bonus pt intins rufe, calcat, dat cu mopul, spalat vase )).gif
-descalificare pt lancezit la tv, calculator )).gif

daca trag linie raman in minus, clar doh.gif dar perseverez grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.