Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La mai mic!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70
lliliana
Buey....vreau shi io virusul asta...de ce nu se iaaaaaaa??????? Sal' Ness...pupacesc. pupic.gif hug.gif
julyalina
Gabitzule, e bine, bine, bine ! cheer.gif sa te tina cat mai mult pupic.gif
ai mai facut febra musculara ?
anca veselie
nessie bravo pt sport, suna foarte bine! cheer.gif
Eu.
lol.gif lol.gif m-a distrat faza cu unghiile de la picioare lol.gif lol.gif

sper ca nu te-ai lovit rau-rau in parc unsure.gif

te felicit si eu pentru sport...una una acum chiar nu mai am cum merge la sala.
o zi frumoasa floare.gif
Nessie
Am fost aseara la bazin si am inotat ca niciodata. La strand mereu e plin si nu ai loc, iar la mare te ia valul si nu poti. blink.gif Cred ca am dat vreo 10-15 lungimi intr-o ora cat am stat. ne-am balacit, ne-am simtit bine si am si muncit big.gif
Am cazut rupta de somn si dimineata abia m-am ridicat din pat. sorry.gif Nu e bine ca fac miscare multa, dar somn la fel de putin prestez.
Sexymom
Ce super ca mergi la bazin, si eu abia astept sa deschida astia piscina , imi place mult sa inot, imi limpezeste si creierii, mai bine decat mersul la sala sau aerobic.
julyalina
gabitzule, la ce bazin te duci tu si cat costa? pupic.gif
Nessie
CITAT(julyalina @ 25-04-2007, 12:04 PM) *

gabitzule, la ce bazin te duci tu si cat costa? pupic.gif

Ma duc la Tenis Club, la capatul Militariului (si al lui 178). Intrarea e 300.000, dar sunt abonamente cu 8 sedinte (1.600.000) si 12 (1.800.000).
Conditiile sunt super. E foarte curat, bazinul mare, apa calduta, dusuri, bar.
ina_ceva
Buna give_rose.gif pupic.gif

Pot sa te intreb daca acolo au si instructor de inot?
julyalina
CITAT(Nessie @ 25-04-2007, 12:12 PM) *

Ma duc la Tenis Club, la capatul Militariului (si al lui 178). Intrarea e 300.000, dar sunt abonamente cu 8 sedinte (1.600.000) si 12 (1.800.000).
Conditiile sunt super. E foarte curat, bazinul mare, apa calduta, dusuri, bar.

sorry.gif cam departe de mine sad.gif

si de curiozitate ... ce program au?
Nessie
CITAT(ina_ceva @ 25-04-2007, 12:23 PM) *

Buna give_rose.gif pupic.gif

Pot sa te intreb daca acolo au si instructor de inot?
pupic.gif Au si d'astia.
Uita-te pe site la ei. E cam varza siteul, dar macar ii suni.
ina_ceva
pupic.gif hug.gif merci
ina_ceva
CITAT(Nessie @ 28-04-2007, 10:52 PM) *

sorry.gif Nici nu stiu cum sa va spun, de rusine ce imi e. blushing.gif blushing.gif Gratarul programat pe 1 mai s-a schimbat pe maine, pentru ca al meu lucreaza si luni si marti si...nu ma pot impartii in 2 locuri.. Stiu sunt ultima neserioasa si imi pare rau ca nu va pot vedea. Imi era dor de o cafea cu fetele.

Te iertam doar daca vii cu poze! tease.gif Macar cu imprejurimile si un mic naughty.gif
Distractie placuta!
Bubulina
Imagine...pentru ca m-ai ajutat azi. give_rose.gif
Nessie
CITAT(Bubulina @ 02-05-2007, 07:27 PM) *
pentru ca m-ai ajutat azi. give_rose.gif
Cu placere! pupic.gif Ma bucur ca ai reusit pana la urma!
Nessie
Acum dupa ce m-am cumintit, simt ca pot iar sa scriu aici. unsure.gif Stiu ca nu e bine ca nu scriu cand nu sunt cuminte, dar sunt frustrata si nervoasa cand mananc aiurea (evident... dry.gif ).

Am descoperit ieri o noua gaselnita in materie de diete & slabit, pe care m-am decis sa o aplic.

Am mancat azi 2 oua coapte in tigaia de teflon, cu 1 felie si 1/2 de paine, 2-3 picaturi de ulei sa nu se prinda de tigaie si o lingura de mustar. Chiar imi era dor de oua si le-am mancat cu pofta! grin.gif Acum nu stiu daca e autosigestie sau chiar are efectul spus in studiu, dar am mancat la 12 o banana pentru ca era ora de gustare, iar la 2 cand trebuia sa mananc pranzul nu prea imi era foame. blink.gif Sa vedem cum evolueaza ca sunt hotarata sa mananc oua dimineata 5 zile/saptamana.

Deseara am iesire cu firma la Terasa Doamnei, dar eu zic ca o sa fiu cuminte. caramida.gif
Amazoana
Sa nu-ti faca rau atatea oua........ dry.gif
Distractie placuta diseara si...sa fii cuminte! pupic.gif
Pisik
CITAT(Nessie @ 03-05-2007, 02:56 PM) *

Acum dupa ce m-am cumintit, simt ca pot iar sa scriu aici. unsure.gif Stiu ca nu e bine ca nu scriu cand nu sunt cuminte, dar sunt frustrata si nervoasa cand mananc aiurea (evident... dry.gif ).

Am descoperit ieri o noua gaselnita in materie de diete & slabit, pe care m-am decis sa o aplic.

Am mancat azi 2 oua coapte in tigaia de teflon, cu 1 felie si 1/2 de paine, 2-3 picaturi de ulei sa nu se prinda de tigaie si o lingura de mustar. Chiar imi era dor de oua si le-am mancat cu pofta! grin.gif Acum nu stiu daca e autosigestie sau chiar are efectul spus in studiu, dar am mancat la 12 o banana pentru ca era ora de gustare, iar la 2 cand trebuia sa mananc pranzul nu prea imi era foame. blink.gif Sa vedem cum evolueaza ca sunt hotarata sa mananc oua dimineata 5 zile/saptamana.

Deseara am iesire cu firma la Terasa Doamnei, dar eu zic ca o sa fiu cuminte. caramida.gif

Eu am mancat dimineata un ou, ca mi-a zis ca am voie unu la doua zile, dar nimic..... dry.gif
dar ma rog, eu sunt defecta sorry.gif

http://dietmotion.com/no-need-to-both-diet...ose-weight.html

Pe asta l-ai citit? ce parere ai?
Nessie
CITAT(Pisik @ 03-05-2007, 04:43 PM) *

Pisik, vezi ca am pus la sfarsitul articolului "My opinion". wink1.gif

Eu am mancat dimineata un ou, ca mi-a zis ca am voie unu la doua zile, dar nimic..... dry.gif

In studiul alora zicea de 2 oua + 2 felii de paine, de 5 ori pe saptamana timp de 2 luni. wacko.gif
Eu cred ca tie ti-a intrat foamea in oase sa zic asa si organismul tau e disperat dupa orice de mancare. Faptul ca ai asa restrictii multe si mari nu il vad prea bine mai ales dupa ce termini cu dieta asta. sorry.gif
Pisik
CITAT(Nessie @ 03-05-2007, 04:55 PM) *

Pisik, vezi ca am pus la sfarsitul articolului "My opinion". wink1.gif

In studiul alora zicea de 2 oua + 2 felii de paine, de 5 ori pe saptamana timp de 2 luni. wacko.gif
Eu cred ca tie ti-a intrat foamea in oase sa zic asa si organismul tau e disperat dupa orice de mancare. Faptul ca ai asa restrictii multe si mari nu il vad prea bine mai ales dupa ce termini cu dieta asta. sorry.gif

La asta ma gandesc si eu...cu groaza, mai ales ca tare imi vine sa ma las
Susannah
Din pacate, fara restrictii nu prea se slabeste... Dar tu, Pisik, ai putea sa incerci ca o vreme sa te concentrezi pe a manca sanatos si vezi ce iese. O luna sa zicem. Fa alegeri sanatoase fara sa te gandesti mult la cantitati. Incearca sa gasesti alternative la dulciuri si fainoase, insa nu te stresa daca ai mancat 50 g de fructe de mare in salata.
Pupici cu simpatie!
Pisik
CITAT(Susannah @ 03-05-2007, 05:05 PM) *

Din pacate, fara restrictii nu prea se slabeste... Dar tu, Pisik, ai putea sa incerci ca o vreme sa te concentrezi pe a manca sanatos si vezi ce iese. O luna sa zicem. Fa alegeri sanatoase fara sa te gandesti mult la cantitati. Incearca sa gasesti alternative la dulciuri si fainoase, insa nu te stresa daca ai mancat 50 g de fructe de mare in salata.
Pupici cu simpatie!

Asta am incercat si am reusit 2 sapt pana sa ajung la nutritionist. problema e ca eu nu am masura, cand dau iama la revedere!
Susannah
CITAT(Pisik @ 03-05-2007, 05:07 PM) *

Pupici cu simpatie!

Asta am incercat si am reusit 2 sapt pana sa ajung la nutritionist. problema e ca eu nu am masura, cand dau iama la revedere!

Bun, dai iama, limiteaza dezastrul, si incearca zi de zi sa faci cat poti tu de bine. Trb sa gandesti pozitiv. Incearca ca si Amalia pastilele de slabit, poate te ajuta. Trb sa nu mai faci din slabit o obsesie. Asta e primul pas. Orice om are caderi, nu exista nimeni care sa nu manance mai mult intr-o zi.
Pisik
CITAT(Susannah @ 03-05-2007, 05:12 PM) *

CITAT(Pisik @ 03-05-2007, 05:07 PM) *

Pupici cu simpatie!

Bun, dai iama, limiteaza dezastrul, si incearca zi de zi sa faci cat poti tu de bine. Trb sa gandesti pozitiv. Incearca ca si Amalia pastilele de slabit, poate te ajuta. Trb sa nu mai faci din slabit o obsesie. Asta e primul pas. Orice om are caderi, nu exista nimeni care sa nu manance mai mult intr-o zi.

Incerc sa limitez zilele de abateri, dar de tot nu an cum. pastile am luat dar asa ceva puternic nu vreau, nu e cazul.
O sa incerc sa nu mai abandone dieta multe zile, ci sa am doar 1-2 zile de dezmat dupa care sa revin
emu
CITAT(dulcikatty @ 03-05-2007, 09:28 AM) *
Sa nu-ti faca rau atatea oua........ dry.gif

Ma lamureste si pe mine cineva? Care-i explicatia stiintifica pt afirmatia asta?

Eu mananc 3 oua zilnic, la MD. N-am nimic, sotul meu n-are nimic, parintii mei n-au nimic... socrii mei n-au nimic... si exemplele pot continua )).gif Da, suntem oameni carora le plac OUALE )).gif

am incercat sa gasesc o legatura intre oua si o posibila "boala" dar in mare am gasit asta si asta
CITAT
Dietary cholesterol is present in varying amounts in some foods, such as meat, poultry, seafood, eggs, and dairy products. Dietary cholesterol does not automatically become blood cholesterol when you eat it. Most of your blood cholesterol is made by your body. Individuals vary in how much cholesterol their body makes
Sursa

Personal am mai multa incredere in ce e publicat aici, decat in articolul asta, pt ca primul mentionat este cuprinzator.

Buna Nessie floare.gif
acum am observat ca am citat aceeasi sursa ca cea din articolul tau... iarta-ma )).gif
axe10
Explicatia pt oua multe=rau este ca galbenusul are mult coleterol..ti-ai facut analiza asta?...ca nu se simte asa in aer. Daca mananci oua si ti-e bine e ok...tin mai mult de foame decat painea...
Daca mananci mai multe albusuri si doar un galbenus e si mai ok...albushul are proteinele care fac muschi si galbenusul grasimea toata....deci concluzia este...depinde ce vrei sa faci!
Nessie
CITAT(emu @ 03-05-2007, 07:09 PM) *
Buna Nessie floare.gif
acum am observat ca am citat aceeasi sursa ca cea din articolul tau... iarta-ma )).gif laugh.gif
Pentru ce sa te iert? Ca avem incredere in aceeasi sursa? blum.gif

Si eu cred ca nu au cum sa-ti faca rau oualele, ba din potriva. Tot in articolul ala am mai scris
CITAT
Additional research presented at Experimental Biology 2007 this week further highlighted the benefits of eggs, including their role in providing choline, an essential nutrient, which has been shown to help prevent birth defects and promote brain and memory development.

Normal depinde de cantitate, ca orice alt aliment. grin.gif Dar 2 oua dimineata, fara prajire sau ulei, 5 zile pe saptamana nu mi se pare anapoda, iar cu analizele stau bine.
emu
CITAT(axe10 @ 03-05-2007, 12:28 PM) *

Explicatia pt oua multe=rau este ca galbenusul are mult coleterol..ti-ai facut analiza asta?...ca nu se simte asa in aer.

da, am (adica nu le am in fata)... bine ca mi-ai adus aminte, am facut analizele pt asig de viata si inca nu ne-au trimis rezultatele dry.gif
lliliana
Hallo Ness. Ce mai faci Garfildo? biggrin.gif O sa te abordez la un moment dat pe privat pentru o consultatzie )).gif Legata de dieta. blum.gif Imbratzoshez. hug.gif
amalia0701
Io am voie sa mananc 3 oua pe saptamana.
Te pup draga mea, mi dor de tine hug.gif
axe10
CITAT(amalia0701 @ 05-05-2007, 12:41 PM) *

Io am voie sa mananc 3 oua pe saptamana.
Te pup draga mea, mi dor de tine hug.gif

De mine nu? cry.gif crying.gif
Tzutzi80
pupic.gif Gabicul sportiv si hotarat. Pe bune ca nu stiu cand ai timp sa muncesti, moderezi un forum, scrii un site, tii regim, faci sport, iesi in oras si intretii o relatie. hug.gif
lliliana
Tzutzi...e vrajitoare Ness a noastra. biggrin.gif Da din nas shi rezolva tot biggrin.gif Imbratzoshez Ness. hug.gif
Nessie
hug.gif pupic.gif Va multumesc mult pentru toate! Fac tot posibilul sa imi gestionez timpul bine, dar cand nu se poate renunt la dieta si la sport, e clar. lol.gif

In weekend am luat-o iar pe aratura, dar nu mai are rost sa ma plang pentru ca am facut-o constienta. De azi ma ridic si o iau de la capat. sad.gif
lliliana
Un pahar cu bulion ofer )).gif Acceptzi? biggrin.gif
Nessie
Primesc cu draga inima. pupic.gif Multam fain!

Ca sa va arat ca azi am fost cuminte, am mancat asea:

MD:
- 1 cartof nou copt
- o felie de paine cu pate vegetal

Gustare:
- 1 mar urias

Pranz:
- 1 pulpa de pui pe gratar sclifosita huh.gif
- niste legume coapte (ardei, rosie, ceapa, ciuperci)
- o salata verde fara ulei

La cina mereu o dau in bara... dry.gif Sa vad azi ce fac.
axe10
CITAT(Nessie @ 07-05-2007, 05:19 PM) *

Primesc cu draga inima. pupic.gif Multam fain!

Ca sa va arat ca azi am fost cuminte, am mancat asea:

MD:
- 1 cartof nou copt
- o felie de paine cu pate vegetal

Gustare:
- 1 mar urias

Pranz:
- 1 pulpa de pui pe gratar sclifosita huh.gif
- niste legume coapte (ardei, rosie, ceapa, ciuperci)
- o salata verde fara ulei

clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif

Hai tu Gabi, hai tu Gabi.... cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
crissy
CITAT(Nessie @ 07-05-2007, 05:19 PM) *

doh.gif si eu la fel. M-am trezit cu o idee incoltita in minte: azi mananc doar lactate, legume si fructe. Mi-a reusit figura pana acum jumatate de ora cand am bagat, pe langa portocale: 2 linguri mancarica de pui cu cartofi si pastai, paine cu miere de albine, cereale cheerios si un pahar de bere.
Dar tu esti fata cuminte si ambitioasa si nu faci ca mine, da? floare.gif
axe10
CITAT(crissy @ 07-05-2007, 07:56 PM) *

doh.gif si eu la fel. M-am trezit cu o idee incoltita in minte: azi mananc doar lactate, legume si fructe. Mi-a reusit figura pana acum jumatate de ora cand am bagat, pe langa portocale: 2 linguri mancarica de pui cu cartofi si pastai, paine cu miere de albine, cereale cheerios si un pahar de bere.

bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif

superba fetita ai....ce varsta are?
amalia0701
Servus iubire!
Nu mi-ai spus daca ai scapat de virusul ala din stomac.
Cum te mai simtzi?
aki
Gabitul salut.am trecut pe la tine sa citesc ce ai mai facut si sa-ti las un pupic.Mi-a fost dor de tine pupic.gif
crissy
CITAT(axe10 @ 07-05-2007, 08:35 PM) *

CITAT(crissy @ 07-05-2007, 07:56 PM) *

bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif

superba fetita ai....ce varsta are?

Aoleo, nu mai da ca nu mai fac lol.gif
Multumesc, Elise are 1 an si 5 luni.
julyalina
gabitzule pupic.gif spor la dieta !
am vazut ca tu papi pateu vegetal blum.gif eu nu pot manca ca ma doare stomacul dupa si ma umflu de zici ca sunt un balon sad.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 08-05-2007, 11:07 AM) *

gabitzule pupic.gif spor la dieta !
am vazut ca tu papi pateu vegetal blum.gif eu nu pot manca ca ma doare stomacul dupa si ma umflu de zici ca sunt un balon sad.gif

Si mie imi place tare mult pateul vegetal.....
Nessie
Tocmai am venit de la sala. biggrin.gif E asa placuta senzatia de dupa. De ce oare nu realizez si inainte cat de bine o sa imi para dupa? bang.gif Poate asa m-as tine de program.

In fine... vin cu meniul la raport

MD:
- 2 oua in tigaia de teflon - 150 cal
- 50 g sunca presata - 50 cal
- 1 si 1/2 felie paine integrala - 100 cal

Gustari:
- 2 prune chinezesti uriase. I love them! w00t.gif eat.gif - 60 cal
- 1 mar verde si acru blink.gif - 70 cal

Pranz:
- legume la wok - 250 cal

Cina: (sper grin.gif )
- 1 pomelo - 150 cal
- capsune - 100 cal
Nessie
Am pus si caloriile si iese putin sunt 1000, indiferent cat am incercat sa trag. huh.gif Cred ca am uitat sa adaug ceva, ca nu ma simt flamanda. eusa_think.gif

Mi-am amintit! doh.gif Am baut un Nescafe Xpress cu 130 cal. blushing.gif
amalia0701
Ai grija cu cele 1000 de calorii, io cu acele am reusit sa tzin yin-yang, dar corpul a absobit tot dupa ce am renuntzat la el. pupic.gif
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 08-05-2007, 05:30 PM) *

Ai grija cu cele 1000 de calorii, io cu acele am reusit sa tzin yin-yang, dar corpul a absobit tot dupa ce am renuntzat la el. pupic.gif
hug.gif Stiu, merci mult de grija! pupic.gif

La mine nu-i bai, ca daca adun cu cina de ieri, e aproape bine. devil.gif Nu incercati, ca nu spun ce-am mancat.
Important e ca s-a dus si ca azi sunt cuminte. tease.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 08-05-2007, 05:31 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 08-05-2007, 05:30 PM) *

hug.gif Stiu, merci mult de grija! pupic.gif

La mine nu-i bai, ca daca adun cu cina de ieri, e aproape bine. devil.gif Nu incercati, ca nu spun ce-am mancat.
Important e ca s-a dus si ca azi sunt cuminte. tease.gif

)).gif )).gif
Io nu spun ce a fost gustarea de azi de la ora 17 lol.gif , cam 70 gr. de popcorn, deci 300 de cal blushing.gif
Ma duc sa mai bag un ceai.
Pacat ca desi beau pastilele alea, tot nu imi trec poftele.
Azi m-a enervat barbatul, m-am certat cu el, de nervi mi-am facut o punga de popcorn, noroc ca nu s-au impuscat toate si ca m-a ajutat si el bang.gif
Nessie
Nu mai spune, atunci! tease.gif

La ce ar mai fi buni barbatii daca nu se ne enerveze si sa ne manance mancarea? lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.