Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La mai mic!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71
bubbles
Ce faci Ness?Pune si tu meniul pe azi blum.gif .Mersi de site`uri de la neuroni hug.gif .
anca veselie
ai fost cumva aseara pe motoare?
Nessie
Anca, aseara am stat pana la 2 sa invat ca am avut azi o testatre la munca, deci nu am fost nicaieri.

Am o stare nasoala fara chef de nimic. Ma streseaza o tipa la creieri de nu stiu ce sa mai fac. mad.gif Are aere de sefa si imi zice sa modific forma unui raport "sa arate mai bine". Dar arata destul de bine si il folosim de 1 an de zile, ii zic. Cum sa il schimb?

Raspunsul inteligent a venit imediat "Nu stiu, fa si tu ceva sa arate mai bine ca nu imi place." bang.gif Azi vreau acasa in patut ca mi-e si somn, si foame si lehamite de tot si de toate. dry.gif Sper sa treaca mai repede ziua.
anca veselie
)).gif schimba fonturile )).gif
am zarit o tipa care parea sa semene cu tine smile.gif
te pup, mai e putin din ziua de azi!
amalia0701
CITAT(Nessie @ 10-05-2007, 04:28 PM) *

Anca, aseara am stat pana la 2 sa invat ca am avut azi o testatre la munca, deci nu am fost nicaieri.

Am o stare nasoala fara chef de nimic. Ma streseaza o tipa la creieri de nu stiu ce sa mai fac. mad.gif Are aere de sefa si imi zice sa modific forma unui raport "sa arate mai bine". Dar arata destul de bine si il folosim de 1 an de zile, ii zic. Cum sa il schimb?

Raspunsul inteligent a venit imediat "Nu stiu, fa si tu ceva sa arate mai bine ca nu imi place." bang.gif Azi vreau acasa in patut ca mi-e si somn, si foame si lehamite de tot si de toate. dry.gif Sper sa treaca mai repede ziua.

hug.gif hug.gif hug.gif give_rose.gif
Pisik
Nessie give_rose.gif
Sper ca ai o dispozitie mai buna astazi, doar e vineri, nu? pupic.gif
Nessie
Neata! pupic.gif Am venit taras azi la serviciu. Mi-e greata sa ma apuc de lucru si nu e bine. sorry.gif Renuntasem la ideea sa imi mai caut de lucru pentru ca s-au facut unele schimbari aici (o sa aflati in curand, ca nu tine numai de mine blum.gif ) si acum ma suna intr-o veselie pentru tot felul de joburi. )).gif Ca ma au in baza de date, ca m-a recomandat nu stiu cine. doh.gif O sa vad ce si cum iese...

Aseara nu mi-am putut ridica dispozitia de la pamant decat cu o ciocolata si cu niste natchos. Per total am fost ok la calorii, ca nu am avut timp de masa ieri, dar faptul ca am mancat seara nu e bine.
axe10
Gabi, tine-te tare....si eu daca manana seara ceva mai mult, chiar daca e juma de kil de capsuni, imi fac mustrari de constiinta....nu ai zis ca e saptamana fara abateri?...ia treci tu incoa sa... bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif
Nessie
Ai dreptate. sad.gif O sa imi scot semnatura... blushing.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 11-05-2007, 11:33 AM) *

Ai dreptate. sad.gif O sa imi scot semnatura... blushing.gif

hug.gif
Am trecut sa iti spun ca te iubesc pupic.gif pupic.gif
Si ca mi tare dor de tine. hug.gif
aki
Salut Gabitu frumusel cheer.gif .am trecut sa-ti las un pupic pupic.gif si fug mai departe hug.gif
ina_ceva
Gabi, capu sus! pupic.gif
Chiar daca s-au mai produs modificari pe la tine la serv, eu zic sa nu dai deoparte ofertele de job care le primesti, ci sa le analizezi cu atentie; cine stie, poate una va merita destul de mult cat sa te faca sa pleci de jobul actual.
bubbles
Ziua.Pe unde umblii raza de soare? Ce faci?Tocmai tu care ne`ai incurajat si ne binedispui mereu .. nu mai fi suparata ca tot raul spre bine hug.gif
julyalina
'neatza gabiztule ! hug.gif
am trecut si eu pe aici sa recuperez si sa las un pupic.gif
sper sa vii cu vesti cat mai bune pupic.gif
anca veselie
neatzaaaa! ce mai faci?
Nessie
Buna!

Am avut o perioada foarte aglomerata. M-am concentrat numai pe munca si doar 10-15 min pe zi am stat pe net. Macar acum am recunoastere pentru munca depusa. biggrin.gif Toata lumea e incantata de raportul facut de mine (ca l-am luat de la zero si am facut unul nou pana la urma dry.gif ) si vor acum sa il implementeze pentru mai multe proiecte. yes.gif Azi ar trebui sa il termin, iar de maine sper sa am timp de dat pe net si sa va vizitez, ca nu mai stiu ce faceti fiecare.

Cu dieta stau bine, in sensul ca m-am apucat de sala serios. Indiferent la cat termin munca, ma duc la sala. Aseara am stat de la 8:15 la 9:30 si a fost super bine. Chiar daca din lipsa de timp sa gatesc ceva mai bag cate o felie de pizza, e bine. Adica s-a tras burta, dar nu m-am cantarit!

Pupici si sper ca toata lumea e bine! pupic.gif Va multumesc pentru vizite! hug.gif
Amazoana
felicitari pt kg pierdute! pupic.gif Si pt ca te tii de sala si pt raport
ina_ceva
cheer.gif cheer.gif te asteptam inapoi wink1.gif
aki
pupic.gif Salutari de la Moldova hug.gif
axe10
Ness, e bine oricand sa faci miscare.Eu nu am timp dar astept sa-mi returneze bicicleta sa o mai sterg de praf!
Spor!
amalia0701
Servus iubita!
Ma bucur ca in sfarsit si-au dat seama si aia ce au angajat lol.gif hug.gif
Te iubesc!
Cu atata munca sa uitzi sa mergi maine la vot pupic.gif
Amazoana
Sa NU uiti sa mergi. si voteaza cu Base, plssssssssssssssss
amalia0701
Iar muncesti?
Cum merge regimul?
Ca io mi-am descoperit o noua pasiune popcorn cu bere Perroni blushing.gif
axe10
CITAT(amalia0701 @ 22-05-2007, 10:00 AM) *

Iar muncesti?
Cum merge regimul?

Nu am vazut confidenta asta la tine in jurnal....sa-ti fie jena!!!! bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif
amalia0701
CITAT(axe10 @ 22-05-2007, 08:02 PM) *

Iar muncesti?
Cum merge regimul?

Nu am vazut confidenta asta la tine in jurnal....sa-ti fie jena!!!! bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
Itzi testam perspicacitatea )).gif
Zilele cu abateri nu le-am mai scris la minein jurnal, nu avea rost sa mai fac pofte si la altzii.
julyalina
biggrin.gif da' le scrii la altii wink1.gif pupic.gif
pupic.gif gabitzul ocupat hug.gif
Pisik
Neatza Ness pupic.gif
Ce mai faci, cum stai cu dieta, cu miscarea, cu serviciul? Eu dau jos in ritmul melcului, dar momentan dau, asta e important. Sport nu mai apuc sa fac deloc, incerc sa ma salvez cand pot cu mers pe jos, ieri am dansat putin ca am fost cu finutii la prima lectie a lor pt vals si am mai exersat si noi...
Spor la treaba pupic.gif
Nessie
pupic.gif Pupici si multumesc de vizita! floare.gif

Programul meu in ultimele 10 zile arata cam asa:

- 7-8 trezit si plecat la serviciu
- munca, munca, munca, munca pana la 8
- mers la sala pana la 10
- ajuns acasa, gatit, spalat, calcat etc
- ora 12 ingrijit siteuri, scris pe unde mai trebuie etc
- ora 1-2 il mai bag si pe al meu in seama
- 2-3 adormit la un film
wacko.gif

In timpul seriviciului rar am mai avut timp sa intru sa vad ce se mai intampla pe aici. sad.gif Tot sper sa se remedieze situatia doh.gif

Sunt putin dezamagita ca am vreo 10 zile de cand trag tare la sala (30 de minute alergat, 40-50 min aparate) si la kilograme parca se aduna. tease.gif Aveam 67.1 de dimineata, dar eu tot sper ca nu e bun, ca ma atentioneaza sa ii schimb bateriile. )).gif

Mi-am propus ca macar 2 luni sa trag tare la sala si sa vad ce se vede. Nu ma las. blum.gif
ina_ceva
Nu te lasa , nessie! give_rose.gif pupic.gif

Ce program incarcat ai; nu ai terminat cu proiectul ala, parca asa ziceai?
Nessie
CITAT(ina_ceva @ 23-05-2007, 12:40 PM) *

Nu te lasa , nessie! give_rose.gif pupic.gif

Ce program incarcat ai; nu ai terminat cu proiectul ala, parca asa ziceai?

Teoretic e terminat, dar dintr-o "infrumusetare" a unui raport mai vechi pentru particica mea de proiect, am ajuns sa fac altul nou, care acum se vrea extins la tot proiectul. dry.gif
ina_ceva
CITAT(Nessie @ 23-05-2007, 12:47 PM) *

Teoretic e terminat, dar dintr-o "infrumusetare" a unui raport mai vechi pentru particica mea de proiect, am ajuns sa fac altul nou, care acum se vrea extins la tot proiectul. dry.gif

Astia te-au gasit si trag de tine; macar te "multumesc" cu ceva?
Nessie
CITAT(ina_ceva @ 23-05-2007, 01:13 PM) *
Astia te-au gasit si trag de tine; macar te "multumesc" cu ceva?
Exact cu un "thank you and great job" ma multumesc. dry.gif Intra in indatoririle mele sa fac asta daca e cazul, dar hei-rup-ul si timpul scurt ma enerveaza.
anca veselie
da-i inainte cu sportul cheer.gif
m-ai spart cu programul asta al tau... iti ajung doar atatea ore de somn?
pupici pupic.gif
axe10
CITAT(amalia0701 @ 23-05-2007, 07:40 AM) *

CITAT(axe10 @ 22-05-2007, 08:02 PM) *

Iar muncesti?
Cum merge regimul?

lol.gif lol.gif lol.gif
Itzi testam perspicacitatea )).gif
Zilele cu abateri nu le-am mai scris la minein jurnal, nu avea rost sa mai fac pofte si la altzii.

Ha...credeai ca nu te prind! Citesc peste tot....
Gabi, sunt curioasa ce se intampla cu sala!
amalia0701
Axe spune cum e masina!
Vrem poze cheer.gif
axe10
CITAT(amalia0701 @ 24-05-2007, 08:11 AM) *

Axe spune cum e masina!
Vrem poze cheer.gif

E suppppeeeeerrrrr! Am mers aseara pe la mine prin cartier...diferita evident de balena albastra ca doar e bombonica rosie. Mi-a murit motorul de 3 ori ca eu, eleganta in ale condusului nu am turat-o suficient la plecarea de pe loc, dar in rest e super usor de condus. Azi a luat-o din nou sotul ca sa-i puna alarma si cd-player ca ieri a luat-o pt asigurari. Sunt f incantata si cand o sa stea in fata blocului o sa execut si eu niste poze!
ina_ceva
CITAT(Nessie @ 23-05-2007, 03:09 PM) *

CITAT(ina_ceva @ 23-05-2007, 01:34 PM) *

Am hotarat pana la urma si ramane la film, doar ca nu mai mergem la Mall, ca noua ne place la Cinema Pro. wink1.gif
Scuze ca sunt off topic blushing.gif , dar cum e acolo in comparatie cu Mall-ul? Au Natchos, popcorn, chestii, trestii? laugh.gif

Au si nachos si popcorn (meniuri cu diferite variante de suc); mars potzi sa-tzi cumperi daca tzi-e foame
Nessie
CITAT(axe10 @ 24-05-2007, 08:06 AM) *
Ha...credeai ca nu te prind! Citesc peste tot....
Gabi, sunt curioasa ce se intampla cu sala!

Am zis in programul meu ca zilnic merg la sala cam 1,5-2 ore. Pana acum nu vad imbunatatiri decat la textura pielii si la rezistenta la banda. unsure.gif Astept sa se vada si la cantar in curand. pray.gif

Sa stapanesti sanatoasa bombonica. pupic.gif

CITAT(ina_ceva @ 24-05-2007, 09:57 AM) *
Au si nachos si popcorn (meniuri cu diferite variante de suc); mars potzi sa-tzi cumperi daca tzi-e foame
Multumesc! grin.gif
Nessie
pupic.gif pupici!

S-a dus prima jumatate de kil si sunt happy! yahoo.gif Macar asa ma motivez sa ma tin de sala in continuare.

Am facut primele 3 sedinte cu 30 min cardio si restul cate putin pentru toate grupele de muschi, dupa care am trecut pe un program cat de cat...Adica o zi lucrez partea superioara, urmatoarea partea inferioara a corpului la care se aduaga cele 30 de min de alergare (10 la inceput 20 la sfarsit). Mai lucrez asa si saptamana viitoare dupa care o sa am un program pe muschi, nu parti ale corpului.

Un meniu fix inca nu am, dar ma mentin in 1200 de calorii.
anca veselie
bravooo cheer.gif la cat mai multe in minus!
mi se pare greutz programul tau de sala.
amalia0701
salut.gif
Cat de cuminte esti!
Felicitari pentru cantar. pupic.gif
Trimite-mi si mie o doza de ambitioe sa ma mobilizez si io la miscare PLEASEEEEEEEEEEEE floare.gif
Karin
Felicitari pentru cantar! cheer.gif cheer.gif
Am inceput si eu sa cunosc senzatia! pupic.gif floare.gif
aki
Salut Gabit.Am trecut sa te salut si sa-ti las un pupic pupic.gif .Felicitari pentru pierderea in greutate cheer.gif
ina_ceva
clap.gif clap.gif nessie, inceputul e mai greu; de acum trebuie sa nu renunti pupic.gif
axe10
CITAT(Nessie @ 24-05-2007, 10:44 AM) *

Merci Gabi!

Ai un program forte vad!...Sa te tii de el si cand mai intru pe aici sa vad cat mai multe kg aruncate la cos!

CITAT(Nessie @ 24-05-2007, 10:44 AM) *

Merci Gabi!

Ai un program forte vad!...Sa te tii de el si cand mai intru pe aici sa vad cat mai multe kg aruncate la cos!
bubbles
Hello yahoo.gif .felicitari pt kg ness pupic.gif pupic.gif
Axe poze cu masinuta vreau ca si mie imi plac atat de trae modelele. Sa o conduci sanatoasa si mandra grin.gif .Ai luat cu bani in mana sau in rate?
axe10
CITAT(bubbles @ 26-05-2007, 01:36 PM) *

Hello yahoo.gif .felicitari pt kg ness pupic.gif pupic.gif
Axe poze cu masinuta vreau ca si mie imi plac atat de trae modelele. Sa o conduci sanatoasa si mandra grin.gif .Ai luat cu bani in mana sau in rate?

In rate mamica ...nu sunt prea strangatoare...credit nevoi personale de la bancpost in franci elvetieni!
julyalina
CITAT(Nessie @ 25-05-2007, 01:22 PM) *

pupic.gif pupici!

S-a dus prima jumatate de kil si sunt happy! yahoo.gif Macar asa ma motivez sa ma tin de sala in continuare.

Am facut primele 3 sedinte cu 30 min cardio si restul cate putin pentru toate grupele de muschi, dupa care am trecut pe un program cat de cat...Adica o zi lucrez partea superioara, urmatoarea partea inferioara a corpului la care se aduaga cele 30 de min de alergare (10 la inceput 20 la sfarsit). Mai lucrez asa si saptamana viitoare dupa care o sa am un program pe muschi, nu parti ale corpului.

Un meniu fix inca nu am, dar ma mentin in 1200 de calorii.

gabitzule, tu alergi 30 de minute??? blink.gif dupa antrenament mai esti in stare sa alergi 20 de minute? la ce viteza?
Nessie
CITAT(julyalina @ 28-05-2007, 11:34 AM) *
gabitzule, tu alergi 30 de minute??? blink.gif dupa antrenament mai esti in stare sa alergi 20 de minute? la ce viteza?
Alerg in TOTAL 30 de minute. wacko.gif
LA inceput 10 de incalzire, fac antrenamentul si apoi inca 20 de min. Viteza e relativa, ca sunt 2 tipuri de benzi...pe una alerg la viteza 8 si la una la viteza 7.2, chiar daca eu simt la fel. blink.gif . Oricum e un alergat usor, nu as putea merge rapid la viteza aia, dar nici nu alerg sa imi sfaraie calcaiele. laugh.gif

De joi ma apuc de antrenamentul tau. grin.gif Pupici! pupic.gif
julyalina
da-mi voie sa-ti spun ca faci o mica greseala dry.gif
alergi prea mult si dupa cateva saptamani, organismul se va invatza asa si apoi daca nu mai alergi o sa fie nasol ... parerea mea care este smile.gif

trebuie sa faci antrenament cardio nu sa alergi atat ! cardio inseamna de ex: pe banda, viteza medie 5 -6 si sa cresti panta la fiecare 1 minut sau 1 minut juma, pana pe la o inclinatie de 8-10 apoi la fiecare 1 minut, sau 1.5 minute scazi inclinatie si, daca vrei, cresti vitreza . sa vezi ce transpiri acolo... mai rau decat daca ai alerga smile.gif si in plus folosesti si muchii picioarelor mai mult blum.gif

sau, alt exemplu de cardio: 20-30 de minute de bicicleta dar in ritm alert

Imagine

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.