Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La mai mic!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70
julyalina
sunt niste fructe, akisorule pupic.gif seamana cu cele de gref
Imagine
aki
Aha,clar
Salutari din Basarabia cheer.gif cheer.gif cheer.gif si pupici tot de acolo pupic.gif tease.gif
Nessie
pupic.gif Aki, Pomelo e ruda cu greful, dar e dulce si bun. biggrin.gif Saru'mana de ajutor, Galbiorule! pupic.gif

Ieri al meu nu a avut chef de mers la cumparaturi pe caldurile de aici, asa ca nu am avut pepene... sad.gif Am mancat o rosie mica, o felie de branza de oi (iar grasimi doh.gif ) si o felie de paine de tarate.

Finalul pentru ieri arata asa:
Fat - 52.1% (99 grams)
Protein - 16.2% (69 grams)
Carbohydrates - 31.7% (136 grams)

bataita.gif pentru grasimi.
ganesha
CITAT(Nessie @ 20-07-2007, 02:15 AM) *

bataita.gif pentru grasimi.

Chiar ca! devil.gif

Ma bucur ca ti-a fost de folos! pupic.gif
ina_ceva
Gabicule, de luni te astept pe baricade, cu sala, cu tot wink1.gif pupic.gif hug.gif
Bine ca ai terminat cu alergaturile pe la institutzii wink1.gif
Sexymom
Pomelo sunt grepfruiturile aduse din Valencia si vandute in Romania, Pomelo inseamna grapefruit in romana blum.gif blum.gif astea sunt mai dulci ca nu sunt turcesti. )).gif
Duminica frumoasa si racoroasa.
ganesha
CITAT(Sexymom @ 21-07-2007, 11:20 PM) *

Pomelo sunt grepfruiturile aduse din Valencia si vandute in Romania, Pomelo inseamna grapefruit in romana blum.gif blum.gif astea sunt mai dulci ca nu sunt turcesti. )).gif
Duminica frumoasa si racoroasa.

Eu nu ma prea pricep la traduceri blushing.gif , dar probabil Ness se referea la tipul asta "The pomelo (or Chinese grapefruit, pummelo, pommelo, jabong, shaddock or Jeruk Bali), Citrus maxima (Merr., Burm. f.), also Citrus grandis (L.), is a citrus fruit, usually a pale green to yellow when ripe, larger than a grapefruit, with sweet flesh and thick spongy rind." Si eu tot din asta maninc, e mai putin acid ca grapefruitul, si spre deosebire de acesta din urma nu face foame (ceea ce, dupa mine, e un aspect important )).gif ). pupic.gif

O noua saptamina numai buna iti doresc! floare.gif (scrii meniurile si pe weekend? )
julyalina
CITAT(ina_ceva @ 22-07-2007, 10:00 AM) *

Gabicule, de luni te astept pe baricade, cu sala, cu tot wink1.gif pupic.gif hug.gif
Bine ca ai terminat cu alergaturile pe la institutzii wink1.gif

w00t.gif vine si ina la sala ? dry.gif
gabitzule , te pupic.gif
aki
Gabit, pupic.gif o saptamina linistita iti doresc hug.gif
luchi
Ce gasca mare de fete sportive si hotarate! Ma bucura tare mult ce citesc pe aici. floare.gif
O saptamana frumoasa, si doi pupici: unul pentru tine si unul pentru colega Monica wink1.gif
Andreea-Rodica
O saptamana frumoasa, si poate un pic mai racoroasa! hug.gif
Nessie
'neata!

Vai cat de cald a fost in weekendul asta! doh.gif Norocul nostru ca avem aer, dar abia a facut fata. E de 12.000 BU, a mers non stop de vineri pana azi dimineata la capacitate maxima si abia tinea temperatura la 24-28 in 2 camere. Imi era frica sa intru in bucatarie! Cred ca erau 45 grade acolo.
De gatit nu s-a pus vorba, asa ca am mancat ba in oras, ba numai pepene.

Azi sunt la munca si am o stare de zile mari. grin.gif Nu s-a intamplat nimic, dar ma simt eliberata si in forta box.gif . Abia astept sa ma duc la sala sa transpir. laugh.gif Ina, hug.gif mi-ar face placere sa vii si tu. Poate imi dai un bip cand poti si vorbim. wink1.gif
Nessie
Ina, nu am primit semn, asa ca m-am tarat la sala singurica dupa o pauza de 10 zile. blushing.gif Adidasii minunatii s-au razbunat pe mine si mi-au facut basici iar. doh.gif Nu o sa ii mai las singuri atata amar de vreme. dry.gif Bagat 15 minute alergate si apoi inca 30-40 picioare; facut dus, incalecat pe'o sha si intors la munca. wacko.gif

La pranz am fost cuminte, am luat un piept de pui (care nu avea mai mult de 100g huh.gif ) si o salata mica spre foarte-mica de varza. Am mancat de 15 minute si inca imi e foame. sorry.gif Uooooooof, ce ma fac?
ganesha
CITAT(Nessie @ 23-07-2007, 03:56 AM) *

La pranz am fost cuminte, am luat un piept de pui (care nu avea mai mult de 100g huh.gif ) si o salata mica spre foarte-mica de varza. Am mancat de 15 minute si inca imi e foame. sorry.gif Uooooooof, ce ma fac?

Un ceai mare si caldut (nu fierbinte). La mine merge intotdeauna cind termin de mincat ce-mi propun si ma apuca iar... hm... foamea. floare.gif
aki
Si la mine functioneaza cheer.gif ,cind imi este foame beau ceai fierbinte cu miere.Mierea taie pofta de mincare.
julyalina
'netaza gabitzule pupic.gif

io nu beau ceai caldutz ca ma apuca transpiratiile instantaneu )).gif
mirela
Salut! Am trecut sa vad ce mai faci si am murit de ras cu mesajele lui Cri.Eu sunt bine umblu prin aer mult sper sa nu prind aer si la cerebel:).Pupici!
Nessie
Va salut pe toate, dragelor. pupic.gif Nu am mai avut timp sa scriu meniul zilele astea, dar a fost binisor.
Luni am mancat de 1000 cal... cam putin tinand cont ca am fost si la sala.
Nutrition report arata binisor per total:
Fat - 21.6% (26 grams)
Protein - 18.4% (49 grams)
Carbohydrates - 60.0% (160 grams)

Ieri m-am simtit cam rau de la caldura, am avut o febra ingrozitoare, pentru ca schimbasem putin programul la sala si uite asa m-am trezit si fara putere de muncit la sala si cu mancat aiurea. dry.gif Nu am calculat meniul, dar oricum a inclus un chebab la pranz si un sandwich seara. bataita.gif

Azi am zis sa recuperez raul de ieri si am tras mai tare la sala. Am observat ca daca muzica o am din casti si e ce-mi place mie, am putere sa alerg mai mult, dar cand e de la radio (ca asta e in sala) ma plictisesc ingrozitor. doh.gif

Anyway, mi-am luat castile azi, am alergat bine si apoi am lucrat partea duperioara. Cu masa azi mai am de muncit cu niste carbo ca sa reduc din grasimi ca am mancat la pranz niste ficatei de pui trasi in ulei. La calorii deja stau nasol: 1000. tease.gif

Fat - 25.7% (31 grams)
Protein - 26.8% (72 grams)
Carbohydrates - 47.5% (128 grams)

ganesha
Ai grijaaaa cu alea 1000 de caloriisi cu cit consumi la sala, ca nu-i de gluma daca ajungi cu netul sub 1000! bag.gif Tu alergi? biggrin.gif Adica faci running sau alergi parte din antrenament? (sper ca ai inteles ce am vrut sa zic, ca mai bine de atit nu stiu sa ma exprim blushing.gif ) Cit, cum, cind?

Te pupic.gif !
Nessie
CITAT(ganesha @ 25-07-2007, 06:00 PM) *

Ai grijaaaa cu alea 1000 de caloriisi cu cit consumi la sala, ca nu-i de gluma daca ajungi cu netul sub 1000! bag.gif Tu alergi? biggrin.gif Adica faci running sau alergi parte din antrenament? (sper ca ai inteles ce am vrut sa zic, ca mai bine de atit nu stiu sa ma exprim blushing.gif ) Cit, cum, cind?

Te pupic.gif !
Am priceput, saru'mana! pupic.gif

Alerg 15 min la inceput (vreo 2-3 min pas alert si apoi alergare cu 8-9 km/h), dupa care trec la aparate/greutati. Intr-o zi fac partea superioara, intr-o zi pe cea inferioasa. Bucata asta de antrenament variaza intre 30-50 min, in functie de cat de mare am pauza de masa. laugh.gif
La sfarsitul programului bag abdomene: vreo 100 la bancuta inclinata si inca 40 pentru fiecare laterala. Merg de 2-3 ori pe saptamana.

Cu caloriile stiu beleaua si incerc sa ma mentin pe la 1200-1400, dar nu imi iese mereu. dry.gif Necesarul meu zilnic pentru mentinere ar fi de 2000 cal/zi.
ganesha
Wow, Nessie, in pauza de masa? Hats off!!! Eu in pauza de masa maninc blushing.gif ...masa, am incercat si eu sa am program sportiv, da' nu mi-a iesit. Keep it up, si nu te descuraja, incet incet o sa-ti intrei in ritm si cu caloriile. Acu' ce sa zic, ma pricep eu sa dau cu gura, ideea e sa aplic si eu )).gif

pupic.gif si spor!
julyalina
cheer.gif bravo Gabitza ! ai vazut / simtit si tu pe propria ta piele cat de mult conteaza sportul ? pupic.gif
iti da o alta stare de spirit ! hug.gif
ina_ceva
Eu am pauza de masa de juma de ora unsure.gif , in afara de papi si o gura doua de stiri, nu mai apuc nimic wacko.gif
aki
Salut Gabit.Imi place mult ca te tii de sport.am ajuns la cuvintele tale in privinta CD cu exercitii doh.gif
Ao vreau si eu la sala.Tin dieta,dar mai trebuie ceva,adica exercitii fizice. grin.gif
Nessie
Clar sportul iti da o alta stare! biggrin.gif La mine problema era cu timpul. La inceput mergeam la sala dupa serviciu, adica incepand cu ora 20:00 si era groaznic:
1. eram obosita dupa o zi de munca
2. cand terminam pe la 22:00 imi era urat sa ma duc acasa
3. iubi statea seara de seara singur
4. adio viata sociala, relaxare, cumparaturi, treburi casnice

Eu am pauza de 1 ora, dar programul e foarte flexibil aici, asa ca pot sta si 1,5 ore daca imi indeplinesc sarcinile de munca, iar masa propriu-zisa o iau in 10 min ca imi aduc pachet. grin.gif

Aki, imi pare rau ca ai ajuns la vorbele mele. sad.gif Speram ca poate tu o sa reusesti sa te tii de treaba. Cel mai bine e sa te duci undeva la sala, in aproiere de casa sau serviciu.

Ziua de ieri s-a terminat bine din punct de vedere nutritional cu bilantul de:
Fat - 21.0% (35 grams)
Protein - 22.2% (83 grams)
Carbohydrates - 56.8% (212 grams)

dar cam multe calorii: 1,425. wacko.gif
ganesha
Nessie, mi-am dat si eu cu parerea despre durerile de genunchi.
aki
Salut Gabit.Da,sunt constienta ca fara sport nu fac nimic.Si daca nu am slabit in vara cum era deobicei in iarna nici atit.Am marea posibilitate sa mai pun pe mine.Asa ca va trebuie sa merg la sala.Vine Sergiu si hotarim unde mergem w00t.gif
anca veselie
pupici nessie !
sunt tare incanata ca ne vedem azi!
am citit in urma, ma bucur ca ai rezolvat cu toate cele.
sincer nu inteleg nimic din ce calcule faci tu pe aici blushing.gif
julyalina
gabitz pupic.gif
amcutza, intra pe www.calorie-count.com si o sa vezi
anca veselie
merci alina pupic.gif
oricum am intrebat-o pe gabitza aseara la intalnire si mi-a spus ca nu le calculeaza ea )).gif
gabitza pupic.gif ma bucur tare ca ne-am intalnit pupic.gif
Nessie
Salutari! wacko.gif Imi pare rau ca nu am mai trecut pe aici, dar simteam ca nu am ce sa spun. doh.gif Sigur cunoasteti simtamantul: nu tu regim ca lumea, nu tu sport, nu tu slabit.

Azi mi-am luat inima in dinti si mi-am reinnoit abonamentul la sala dupa 10 zile. blushing.gif Am alergat (2 min incalzire, 8 alergat, 4 mers rapid, 4 alergat, 2 cool down). Bagat dupa asta vreo 20 de minute de brate+piept+spate si gata. grin.gif

Cu masa am fost cuminte:
Mic dejun:
- o mana de salata (mar, telina, morcov, nuci, 1 lingura maioneza light) + 50 grame pui pe grill

Snackuri inainte si dupa sport:
- 2 jumatati de sandwich de la Snack Attack de pui la gratar si salata de cruditati

Pranz:
- o salata greceasca mica + 50 grame paine integrala cu seminte

Plus
- vreo 3-4 lingurite de miere pentru ceaiuri si cafele (uite cum fac si rime laugh.gif )

Total masa:
Cal - 1,073
Fat - 27.3% (33 grams)
Protein - 25.5% (69 grams)
Carbohydrates - 47.2% (128 grams)

Cred ca rebuie sa mai adaug ceva carbo sa arate mai bine raportul asta si sa mai creasca cu macar 200 calorii ca daca nu scade totalul sub 1000 cal cu sportul de azi.

CITAT(anca veselie @ 01-08-2007, 12:42 PM) *

merci alina pupic.gif
oricum am intrebat-o pe gabitza aseara la intalnire si mi-a spus ca nu le calculeaza ea )).gif
gabitza pupic.gif ma bucur tare ca ne-am intalnit pupic.gif
pupic.gif Si eu ma bucur tare ca te-am cunoscut. Abia astept sa ne revedem joi. wink1.gif

CITAT(ganesha @ 26-07-2007, 06:33 PM) *

Nessie, mi-am dat si eu cu parerea despre durerile de genunchi.

Sar'na! pupic.gif Vazut, notat! salut.gif Fac incalzire acum si parca e mai bine.
butterfly
brv pt abonament si papat frumos:)

pupic.gif hug.gif , tourni de pe idieta
ganesha
CITAT
Salutari! wacko.gif Imi pare rau ca nu am mai trecut pe aici, dar simteam ca nu am ce sa spun.

E jurnalul tau, e treaba ta cind scrii aici, nu tre' sa ai pareri de rau wink1.gif Felicitari pentru reinnoit abonamentul, sper sa-ti aduca un car de endorfine care sa te faca sa plutesti rolleyes.gif si restul vine de la sine. Te pupic.gif
Nessie
CITAT(butterfly @ 07-08-2007, 11:26 PM) *

brv pt abonament si papat frumos:)

pupic.gif hug.gif , tourni de pe idieta
hug.gif pupic.gif Multumesc! Am vazut fata si prin alte jurnale, dar nu am avut timp sa spun 2 vorbe ca eram la munca. sad.gif
julyalina
hug.gif
recuperam noi joi pupic.gif
axe10
Uite exemplu de urmat- sala la greu- numai eu nu ma misc....
Bravo!
aki
hug.gif Gabit,tu pe unde mai esti?Scoate capsorul sa te vedem pupic.gif
Nessie
Pe aici sunt, Rodica! Trebuie sa ma dau ocupata la serviciu! doh.gif Nu pot sa ma ocup nici de treburile mele, nici ei nu-mi dau de lucru. dry.gif Cica sa-mi gasesc eu.
aki
Hai sa ne schimbam cu locurile baby.gif .Eu vin in locul tau tu,la al meu.Ca tare m-am zacalibit de al meu devil.gif
butterfly
neatza! ti-am adus si tie o matza simpatica pupic.gif hug.gif

Imagine
Nessie
CITAT(butterfly @ 09-08-2007, 11:39 AM) *

neatza! ti-am adus si tie o matza simpatica pupic.gif hug.gif
Imagine

Multumesc! pupic.gif Chiar aveam nevoie de cafeaua matzei aleai. blum.gif
Nessie
Am citit ieri si azi tot ce am prins pe net de rata metabolica, arderea gresimilor, hipotiroidism, suplimente si fat burnere. doh.gif

Mi-a intrat un viermush pe creier cum ca muncesc la sala constant din mai, cu perioade de dieta mai bune sau mai rele, dar nu se vede NIMIC la corp, decat ca am rezistenta mai mare. Ma gandeam sa-mi fac niste teste de sange pentru tiroida si sa merg la un doctor nutritionist, nu ca sa imi dea o foaie cu dieta daneza sau supa de varza laugh.gif , ci ca sa imi faca niste analize mai amanuntite.

Noni zicea ca nu slabesc pentru ca mai bag cate o prostie, gen praji, suc, alune, dar chiar si in conditiile atea, tot ar trebui ceva. Necesarul meu zilnic este de 2000 calorii, fac sport de 2-3 ori pe saptamana, merg zilnic 40 de minute pe jos la serviciu si nimic. unsure.gif Mi-am calculat orientativ caloriile consumate in zilele de mancat aiurea si nu depasesc 2000, deci tinand cont de sport, in 3 luni juma'te ar fi trebuit sa se vada ceva. eusa_think.gif

Pe langa asta ma nemultumeste iar jobul si ma gandesc serios la un alt master. doh.gif Uofff, mintea mea!
julyalina
Gabitz hug.gif ai incercat si cu fat burnere ? sau ia macar L-carnitina o perioada si vezi daca ai ceva rezultate ... nu stiu ce altceva sa-ti spun sad.gif
e buna ideea sa te duci la un medic sa-ti faci un dozaj hormonal si teste pentru tiroida hug.gif
numai sa ai grija mare la cine te duci smile.gif ca nu toti sunt buni sad.gif eu am avut probleme mari de la tiroida acum multi , multi ani.
daca vrei un doctor nutritionist bun pot sa-ti recomand eu pe cineva ... este femeie, si au fost la ea 3 colege de ale mele si au avut rezultate fosrte bune. doar ca una dintre ele nu era serioasa si nu s-a mai tinut de regim sad.gif
julyalina
am citit la G in jurnal ...
eu l-as alege pe asta ReForm
ganesha
Carnitina nu e buna la doamne, ca retine apa in tesutul musculaaaaar! Stai sa cat link-ul si postez. E cercetare serioasa, nu presa libera blum.gif Vezi si macronutrientii Nessishor, poate si de aia ie. floare.gif floare.gif
Nessie
CITAT(julyalina @ 10-08-2007, 09:25 PM) *

am citit la G in jurnal ...
eu l-as alege pe asta ReForm
pupic.gif Multumesc! Si eu ma gandisem la el, dar l-am scris in jurnal la Ganesha ca pe acolo m-a apucat cercetarea. laugh.gif

Eu nu vreau sa merg la nutritionist sa imi dea el regim... As vrea sa merg mai bine zis la un endocrinolog sa imi spuna daca e ok or ba glanda mea si vad apoi ce e cu regimul si cu burner-ele. Ma gandeam sa imi analizele la Medlife ca acolo avem asigurare de la serviciu. eusa_think.gif

Cu carnitina am incercat si doar dranspiram de tampeam. doh.gif Acum ca am aflat si ca nu e recomandata la femei, chiar nu ma mai tenteaza.

CITAT(ganesha @ 10-08-2007, 10:13 PM) *
Vezi si macronutrientii Nessishor, poate si de aia ie. floare.gif floare.gif
wacko.gif M-am gandit eu si la asta si incerc sa ma mentin la 40%, 30%, 30%, dar nimic. unsure.gif
May
Chiar astazi am vazut intr-o revista un pachet de la Nivea care continea un gel anticelulitic si 2 folii de L-carnitina care cica deblocheaza celulita din tesuturi. Am ramas masca vazand ca se vand ``pastile`` asa pur si simplu si ma gandeam cate pustoaice oare nu au cumparat pachetul din supermarketuri. Nu stiu daca este nou aparut caci revista era din sala de asteptare de la dentist si nu m-am uitat la data.... maine am drum prin Carrefour si am sa ma uit daca il gasesc... sunt tare curioasa. Ah, si era numai 20 de euro...
ganesha
CITAT(Maybeline @ 10-08-2007, 03:56 PM) *

Chiar astazi am vazut intr-o revista un pachet de la Nivea care continea un gel anticelulitic si 2 folii de L-carnitina care cica deblocheaza celulita din tesuturi. Am ramas masca vazand ca se vand ``pastile`` asa pur si simplu si ma gandeam cate pustoaice oare nu au cumparat pachetul din supermarketuri. Nu stiu daca este nou aparut caci revista era din sala de asteptare de la dentist si nu m-am uitat la data.... maine am drum prin Carrefour si am sa ma uit daca il gasesc... sunt tare curioasa. Ah, si era numai 20 de euro...

L-carnitina nu e... chiar pastila, e un compus care se sintetizeaza in corpul nostru din 2 amino acizi esentiali (lisina si metionina), surse de carnitina fiind toate alimentele care contin proteina (carne, nuci, alune, fasole). Nu e chiar asa o... drama ca supliment in cantitati mici. Problemele (mai ales la femei dupa cum zice omul de stiinta) apar la doze mai mari, gen un scoop din ala de 30-50 g cum se ia sub forma de shake cu apa sau alte chestii inainte de antrenamente, sau cite 3-4 pastile de 3 ori pe zi inainte de masa... Da' e dubios de tot ca mai nou se vine cu creme anticelulitice lol.gif wacko.gif Se vede ca imaginatia n-are limite, vorba aia, sky is the limit!
May
Noah, periculoase sau mai putin perioculoase, pastile sau nu, nu mi se pare normal sa aibe acces la ele fiecare dupa bunul plac, mai ales pustoaicele sad.gif. Drumul normal pe care l-ar parcurge oricine le-ar vedea in setul de Nivea, mai ales cineva interesat, ar fi sa caute pe net despre L-cblablabla-ul asta si sa gaseasca si shake-ul... si apoi Dumnezeu cu mila dry.gif
crissy
pupic.gif Scrisesem ceva dar mi-am dat seama ca cititsem gresit grin.gif . Alina iti recomanda un nutritionist bun, eu am crezut ca un endocrinolog. Ups, trebuie sa ma odihnesc mai bine sorry.gif .
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.